Új privát üzeneted érkezett!

sarkantyúka,
igen.. az emberek nagyon tapintatlanok tudnak lenni. :?
Ez kb olyan tapintatlan dolog, mint amikor párokat arról faggatnak, hogy "NA MIKOR JÖN MÁR A BÉBI?!" Nem egy barátnőm borult már ki ettől a kérdéstől, miközben már hónapok óta próbálkoztak....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Holka: örülök, hogy Heni jól fogadta a kistesót! És cserélj majd tickert ha lesz rá időd/energiád :) Szép a szüléstörténeted, ez egy jókedvű szülésnek tűnik így olvasva :D Emma pedig tündéri :)

Blúmi: Jobbulást!

Monee: drukkolok, hogy Ákos baba semmiképp ne a dokid szabadsága alatt akarjon előbújni!

Gwini: látom kezd nálatok is izgalmassá válni a helyzet!

A.m: látom te már „alakulsz vissza” :D Tényleg, nem furi, hogy nincs pocakod már? Én bele se tudok gondolni egyelőre, hogy milyen lesz pocaktalanul, annyira megszoktam :)

Lolababa: sajnálom ezt a szitut, amit leírtál, a pasikon néha tényleg ki tudok akadni ( a sajátommal iszonyat nagy mázlim van). Nem tudom mit tennék a helyedben, de hogy ennyire ne vegye észre magát valaki az durva. :( Anyós nálunk sem segít, de ennek az egyik oka az, hogy én nem is vágyom rá. Nincs igazán közünk egymáshoz, elég nehéz is vele kijönni, így én úgy vagyok vele, hogy az az évi néhány alkalom, amikor találkozunk, az bőven elég, megőrülnék, ha a nyakamon ülne akár csak minden héten egy órára. Persze 2 gyerekkel majd lehet teljesen más lesz.
Huh, látom te már lehet babával jössz legközelebb, kitartás ++++++++++++++

Csibe: ti sem vagytok semmit, kezdem azt hinni, hogy a férjem tényleg egy angyal. Nálunk is vannak viták, meg lesznek is, de legalább ő érti, hogy mi bajom van, még ha szerinte az nem is probléma.

Eszike: látom nemsokára babázol! :D

Noni: ki tudja, hátha nem lesz szükség befekvésre.

Honey: ezt a rendőrséges dolgot nem is tudtam. De most elképzeltem a Trabantunkat, amint rendőrségi felvezetéssel megy a kórházba, érdekes lenne :D

Minyu: Nagy gratula Csongi babához! :D Csak megúsztad szerencsére a befekvést! :D

A.m: Gyuszi baba nagyon helyes! És nagyon jó a birodalma :)

Bejci: én a fürdőkádból kilépésnél vagyok gondba, odaszoktam hívni a párom, hogy rátámaszkodjak.

Légzésfigyelő: kölcsön lesz, de eleinte tuti nem fogom használni, mert mózeskosárban lesz a gyerkőc mellettem.

Szeder: üdv odahaza! Várjuk a történetet, meg Adél fotót. :)

Starlarkról semmi hír? Mennek neki a drukkok.

Anyoooka: nem semmi ez a ruhacsomag!

Rólunk tegnap meg volt az utolsó UH, dokira röpke 2 órát kellett várni. Babóval minden rendben napra pontosan akkora amekkorának lennie kell, viszont a késésnek hála a CTG-t lekéstem, holnap megyek majd. Egyébként 2700g-ra tippelte kisfiam a gép :)

Kép
kistiggrincs

Drága Kismamik!
Starlak 16 óra után pár perccel, világra hozta a kis (nem is kicsi) Donátot. A szülés vége császármetszés lett, de nyílván az ő élménye legyen elmesélni.
A baba 3310 g, és 53 cm. Simán megfelel egy 40 hetes babónak!
Sok boldogságot, tejcit, és nyugodt éjszakákat kívánok nekik!
Bocsi csajok, csak láttam mennyi gratu érkezik, nem leskelődök, de hasonló jókat kívánok ezúton Minyuéknak is (gyönyörű neveket adtok a babáknak) , és természtesen mindannyiotoknak!
SZép estét!
Kukli

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

JAh. :oops: Vivi is jól van. Nospa-t kap, és úgy néz ki pénteken hazaengedik. Puszil mindenkit, és gratulál! :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Először is, köszönöm szépen Mindenkinek a gratulációkat, jó kívánságokat!Úgy legyen! :D :D Képekkel az esküvőről még mindig nem tudok szolgálni, mert a képek még mindig nincsenek nálam. Remélem holnap már meglesz, és akkor tudok felrakni.

Minyu, Starlak NAGYON NAGYON GRATULÁCIÓ A PICI BABÁKHOZ!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCIT KÍVÁNOK!Gyönyörűek lehetnek, Várunk vissza titeket!!!

petra, végülis elmentél Debrecenbe? Tuti nem pótoljátok be a lagzit? Én ragaszkodom hozzá, lehetőleg jövő ilyenkor megtartjuk.

konan, a mozgással hasonlóképpen vagyok, főleg éjszaka, mikor fel kell kelnem pipilni....néha úgy érzem, mint akit agyonvertek :shock: Hát mit is mondjak erre a szüléstarifára......pofátlanok. Kitartás 3-ig.!!!

a.m., holka, de jó hogy újra itthon vagytok!!Gyönyörűek ezek a babák! Mégegyszer gratulálok hozzájuk! Büszkék lehettek rájuk!

a.m. a hormonok már csak ilyenek, ne hibáztasd magad. Pont tegnap mesélte a védőnőm, hogy szülés után újabb hormon bomba robban, és fenekestül felforgatja a mami lelkivilágát. Reméljük hamarosan helyre áll a rend. :wink: Örülök, hogy azért a császár után viszonylag hamar rendbejöttél, és kezded visszanyerni a régi formád! :wink:

blúmi, remélem jobban vagy már!!A véres vizelet nem játék!!!Mitől lehet?

lolababa, szomorúan olvastam a jelenlegi családi helyzetedről. :cry: Őszintén sajnálom, hogy még ebben csodás állapotban sem tudnak normálisan viselkedni. Remélem, hogy egy hirtelen 180 fokos fordulattal megváltozik mindenki, és te/ti lesztek a középpontban.

Holka, nagyon megható és örömteli volt olvasni a történetet!!!Örülök, hogy Emma már ilyen jó alvó!

Alíz

KépKép
roni0422

Starlark!
Gratulálok a kis Donát babához!
Szép méretei vannak! :lol:

gwini

Szeder, de örülök, hogy már te is itthon vagy! Gyere, mesélj ha majd lesz kis időd! :wink:

Monee, drukkolok, hogy a kis Ákos akkor jöjjön, mikor még itthon van a dokid! Nem semmi amit végigcsináltál!Majd kibújik előbb vagy utóbb! :wink:

Rólunk egy kicsit:
11 órától a kórházban dekkoltam. Ma volt az első NST-m. Kb 2 óra volt mire bejutottam. Iszonyú lassan ment. Aztán nem volt doki, aki kiértékelje, mert aki ott volt elment ebédelni, az én dokim meg pont akkor ment műteni. Aztán végülis megjött a műszakban lévő Berzsenyi doki, és kiértékelte a vizsgálatot.
A lényeg: minden a legnagyobb rendben. Vizelet, vérnyomás, szívhang okés. Aztán mivel most kellett az utsó UH-t is megcsinálni, úgy volt a dokim megcsinálja. Vártunk rá kb másfél órát, de nem jött ki a műtőből. Hozzáteszem, senki nem tudta megmondani, hol van..... Shocked Aztán hazajöttem egy kicsit és újra visszamentem. Végre megtaláltam a dokimat, és megcsinálta az UH-t is.
Becsült súly: 3300 gramm, BPD 90 mm, Has 89 mm, jó szívhang, placenta fundusban, I. stádium, átlagos magzatvíz. Fejvégű fekvésű.

Alíz

KépKép
roni0422

kismamik!gratu az összes új babához!!gyönyörűek!!!

Kép
winona

Sziasztok!
Az elmúlt pár napban nem volt időm bejelentkezni, mert annyit rohangáltam.... de látom, ma megint érdemes volt! :D

Minyu, starlark, szeretettel gratulálok a fiúkhoz!!!!
Bakker, most tudatosul bennem hogy starlark még utánam volt kiírva! :shock:

Roni, neked / nektek így utólag is nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Emma és kis Gyuszi nagyon édesek!! Bárcsak én is.... :oops: de azért még a jövő hét végéig szeretném kihúzni 2 in 1...

Már nem tudom, hogy ki írta, de tényleg terhes állapot ez az utolsó néhány hét... :( Balunál ennyire nem voltam "rosszul" vagy már csak nem emlékszem rá!? A jobb oldali lengőbordáimat Aliz már jópár hete nyomja.... és mostmár a hátam is nagyon fáj! :(

Kép
Kép
netti77

Gwini!
Örülök, hogy minden oké veletek, és megy a drukk, hogy ne pénteken akarjon kibújni a csajszi. A linkes topikunkban van a méret és súly táblázat kettő féle is van belőle.

Konan!
Már nem ér eltűnni! Ha csak 1 sor erejéig, de kérünk, jelentkezz be minden nap. Ok?

a.m.!
Hogy elveszik mini Gyuszi abban a hatalmas ágyban. :lol: Klassz lett a birodalma.

Anyooka!
Tényleg akkora kupac gyűlt össze, hogy hamarosan használt ruha boltot nyithatnál. De örülj neki, nem kell ruhára költeni.

Kuklik, Starlak!
Köszönjük ezt a csodás hírt.
Starlak!
Ezúton kívánok nagyon sok boldogságot és tejcsit. Várunk vissza a részletekkel.

A mozgás már nekem is nehezemre esik. Főleg éjszaka, mikor egyik oldalamról kell a másikra fordulni. Nagyon lehúz a baba, és sokat sziszegek miatta. Még 3 hét elvileg, de szerintem már majdnem 3 és fél kilós lehet, de pontosabbat hétfőn az UH tud mondani.
Ja, és a 4-re már nehezen tolom fel a hasam.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

starlark: GRATULÁLOK A KISMANÓHOZ :)

Kép
csehi77

Starlark miatt néztem be.... és megérte!! :lol: :lol: :lol:

Gratulálok a kis DONÁTHOZ!!! Jó egészséget, mihamarabbi felépülést és sok-sok tejcit kívánok!!
Vendég

Starlak gratulálok nektek, én is sok egézséget és tejet kívánok, mihamarabbi felépülést!! :lol: :D

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Starlark!

Nagyon gratulálok! Minden jót és sok boldogságot Nektek!
Micsoda paraméterek! ha belegondolok, hogy ez a baba még simán pocaklakó lehetett volna bő 3 hétig...Mekkorára nőtt volna?
Úgy tűnik, egyenlőre a fiúk sietnek jobban kifelé!

Anyooka!

Meglátjuk, egyenlőre semmi jel nem utal arra, hogy hamarabb jönne, bár a dokim szerint valószínűleg úgy fog mint a többiek, szóval 8-10 nappal előbb. Meglátjuk! Viszont 15-én lesz telihold, én pedig már 2x szültem közvetlenül telihold utáni napon! Persze ehhez azért nem ragaszkodom, olyankor mindig rengetegen vannak a szülőszobán!

Na, ma nekimentünk a háznak anyósommal! Ő gyakorlatilag az összes ablakot megpucolta, pihenésképp kivasalt egy halom ruhát, míg én főztem, mostam, tergettem, porszívóztam, rendezgettem a szobákat, szekrényeket! Tegnap megvettük végre Bercikém új ágyát, ma Apa össze is rakta és a kiságy bekerült az ágyunk mellé-olyan jó érzés, hogy már 4 gyerkőc ágy van a birtokunkban! Most Apa bentmaradt a fiúk hálójában, mondván, hogy lesi, mit szól Berci az új ágyhoz...na majd mindjárt bemegyek és felkeltem! :lol: Tök jó, az egész emelet illatozik az új fenyőágy illatától!
Anyósom meg is állapította, hogy úgy takarítunk, mint akik fontos vendéget várnak...aztán megbeszéltük, hogy ez is az igazság! Nagyon várjuk már a 4. picikénket! És nagyon hálás vagyok anyósomnak, hogy ennyit segít, bizony sokat jelent ez most a 9. hónapban! És ilyenkor hajlamos is vagyok elfelejteni minden szurkálódását,beszólását!
Na, megyek is, jól elfáradtam!

Márti
borossné becz márta

Starlark: Nagy gratula :)

Roni: a te babád se lesz kicsi! :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok lányok!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK HOLKÁNAK, MINYUNAK, STARLARKNAK AZ Ő PICI BABÁJUKHOZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET NEKTEK !!!

szeder74

Márti, le a kalappal!!! :shock: Ennyi mindent egy nap alatt???Azta! Jó fej az anyósod, hogy segített. De a lényeg, hogy elvégeztetek.

Kistiggrincs, hát nem lesz kis méretű!!!Egy kicsit kétségbe is estem, nem szeretnék az unokatesómhoz hasonlóban részesülni... :shock: Örülök, hogy jók lettek az eredményeid, és a korának megfelelő méretű. Ennél jobb hír nem is lehet.

Netti, köszi!! :D és kitartás!Már nem sokáig tart.

Ági, pontosan ugyanezzel szenvedek! Kínszenvedés, mire az egyik oldalamról a másikra fordulok. Na és persze az fránya éjszakai pipi!!! :evil: Alig bírok az ágyból kikászálódni. :shock:

sarkanytúka, abszolút tapintatlanok az emberek.

Alíz

KépKép
roni0422

Szijja Szeder!!!Hogy érzed magad?Adél baba?Ha lesz egy kis időd, gyere, kiváncsiak vagyunk rád és Adélra. :wink:

Alíz

KépKép
roni0422

Ahogy gyorsan végig futottam az elmúlt időszakot úgy látom, hogy Adéllal együtt 5 topik babánk van már :)

Nagyon sokat gondolok mindenkire, és nagyon-nagyon szorítok értetek!!!

Kérem nézzétek még el nekem, hogy nem írok személy szerint egyenlőre senkinek.. :oops:

Röviden rólunk: majd megírom, hogy milyen volt Adélt Világra hozni..és részletekre is kitérek.
Addig is: Adél igen jó babának mondható, nagyon édes pici lény :)
Nagyon jól szopik, úgyhogy már visszahízta a súlyveszteséget, ami születése után volt.
Tejem van bőven.. remélem marad is..
Gátmetszés nagyon nem is volt.. kb fél cm-t vágtak.. 1-2 öltés és nem is kellett varratszedést csinálni..
Gyakorlatilag nem fáj a fenekem.. úgy megyek-jövök, mint, aki nem szült.. ez egy óriási szerencse.. nagyon jó, mert könnyen eltudom látni Adélt.
Egy hete még a pocakomban élt, most meg már itt táplálom... én azt hiszem még fel sem fogtam.. olyan hihetetlen lányok!!!
Életemben ilyen boldog soha nem voltam... most lett teljesen kerek a Világ..
A fiaim és Adél.. EGY egészet alkotnak..!

Teszek fel képeket.

Jövök hozzátok, mert tényleg nagyon hiányoztok nekem!!

szeder74

Szeder, ezt boldogság olvasni!!!!!Nagyon de nagyon örülök a boldogságodnak!

Alíz

KépKép
roni0422

Szeder, ezt boldogság olvasni!!!!!Nagyon de nagyon örülök a boldogságodnak!

Alíz

KépKép
roni0422

Akkor az ígért képek Adélról: Kép Adél pár percesen.. Kép Anyával első nozi-nozi a szülőszobán Kép Apával a születésem után Kép Kórházban.. anya ágyában.. Kép Hazafelé Kép Adél arc.. Kép Első fürdés otthon apával..

szeder74

A legfontosabb:

Kép

Hatalmas gratula a Minyu es a Starlark csaladnak !!! Jo egeszseget es sok-sok oromet kivanok nektek az uj csaladtaggal :lol: :lol: :lol:

Ugy latszik, a tegnap szuletett babak egy sulyban vannak :lol:

Koszi mindenkinek a legzesfigyelos hsz-eket, azt hiszem vegul, hogy veszunk egyet mi is, csak, hogy megnyugodjak.

Szeder: Adel egy kis angyal :lol: Olyank is tunderi a kerek, tiszta kis pofijaval :wink: Ha majd lesz idod, akkor varunk a szulestorivel is. (Es mar 6 topikbabank van!!!)

A.m., Holka: a ti babocaitok is olyan szepsegesek :lol::lol::lol: En is alig varom mar, hogy ilyen fotokat tehessek fel!

Marta: huha, jo sok mindent csinaltatok. Azert jo erzes lehet, hogy az anyosra tudsz szamitani, nekunk itt kint ez a legrosszabb, hogy nincs veszhelyzet, nincs semmi mi lesz akkor, ha ... egyszeruen nekunk kettonknek kell megoldani mindent.

Roni: jo nagy babocat cipelsz te is :shock:

Netti: sajnalom a hatfajast, kitartas!!! Az en Benedekem is dugdossa rendszeresen a labat a bordaim ala, vmi szorakozas nekik is kell :roll: :lol:

Kistiggrincs: akkor majd varunk vissza a ctg-rol, hogy mi volt.

Sarkantyuka: nalatok nagyon nem jokor jott ez a fognovesztes :cry: Szurkolok, hogy gyorsan legyetek tul rajta, es legyen lehetoseged pihizni is egy kicsit.

Nekem tegnap zsufolt napom volt nagyon. Reggel mentem dokihoz (minden oke), utana fodrasz, szemeszet, majd bementem a melohelyemhez, lezartam mindent, atadtam minden melot, es SZABAD VAGYOK vegre !!!!!! Olyan jo erzes, hogy nem kell mar missal foglalkozonom, csak a Manoval. Sajnos a szedulesem meg mindig tart, szoval elegge agyhoz kotott vagyok, de most mar ezt is jobban elem meg egy kicsit. No meg persze a roka is tart, de az nem akadalyozna a mozgasban.

Essss ugy jartam, mint Monee: a dokim kepes elutazni. Benedek hivatalosan 27-en erkezik, a dokim 17-27-ig nem lesz, szoval bent kell tartanom legalabb 28-aig. Remelem, szot fogad, es nem mozdul. Bar semmi jele, hogy ki akarna jonni, tegnap a sok-sok mozgas hatasara azert rendesen kemenyedtem, es estere meg is fajdult a pocakom, amilyen meg nalam nem volt. De tuti, hogy a tulzott aktivitas hatasara, igy most ma megprobalok semmit sem csinalni, hogy nyugalomban legyen a Torpe.

KépKép
Kép
humanka

Nekem meg csak ilyen fotom van Benedekrol ... :cry: :lol:

Kép 36. het

KépKép
Kép
humanka

Starlark! Ngay örömmel olvastam, hogy végre megérkezett a bébi! Szeretettel gratulálok, és sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!

Szeder! Adéllal nem tudtam betelni a képeken! Egyszerűen meg kell enni!!!!! (látom a fürcsi még nem nagyon tetszik neki.:))Gyönyörűek a topik bébik, ezt elfogulatlanság nélkül ki lehet jelenteni!

Márti! Rám ma vár az, amit Ti tegnap lenyomtatok anyósoddal. Remélem bírni fogom!

Nálunk folyamatosan jelentkeznek be barátok, hogy szeretnének még látogatóba jönni, amíg még nincs bébi! Én olyan piszoknak érzem magam, de már nincs kedvem ehhez. Nincs kedvem, meg energiám más körül sürögni, kajával készülni, kiszorulni az ülőgarnitúra legkényelmesebb helyéről :-), stb. Csak én vagyok ilyen nehéz ember, vagy másnál is így van?

Roni! Neked a Baranyai doktor úr szimpatikus volt? Én holnap megyek NST-re, remélem meglesz az utolsó UH-m, mert már egy hónapja nem kukantottunk be hozzá.

Kép
blúmi

Sziasztok!

Starlark!

Olvastam már tegnap is, csak nem volt erőm hozzászólni. Hatalmas nagy gratula Nektek is!

Szeder!

De jó, hogy jelentkeztél!
Nagyon szép kislány Adél! :D Gondolom milyen gyönyörűséget jelent Neked a fiúk után ilyen kis rózsaszínes-királylányos képeket felrakni ide. (Azért Mártira is kíváncsi leszek, mint lányos anyuka. :lol:) A születéstörit várjuk! :wink:

Eszike, Csehi, Konan?!
Csak egy vakkantásra, hogy mi a helyzet! :wink:

Márti!

Azta... ez szép produkció lehetett. Anyós nélkül ez meddig tartott volna... még belegondolni is rossz.
8-10 nappal előbb jöttek a fiaid?! Akkor az én fiamnak is itt az ideje! :twisted: Napok óta le van lassulva, de ez az össz jel eddig. Meg mintha a fejem is másként nézne ki, állandóan beesett, nyúzott a szemem, pedig ki vagyok pihenve, de lehet hogy csak beképzelem magamnak. :)

Humanka!

Ez tök bosszantó. Szurkolok, hogy Benedek kivárja a dokidat!

Nálunk is nagy csend van, már ami a gyereket illeti. Tegnap is ezer mindent csináltam, de még csak be sem keményedett a pocakom, pedig nagyon hulla voltam már a végén. Ákos bírja a gyűrődést, remélem ez a jó tulajdonsága "továbböröklődik" majd a kinti életére is. :)
Ma NST, utána megbeszélés a dokival. Van egy csomó kérdésem, és remélem hogy a válaszok után könnyebb lesz kicsit a lelkem. Egy csomó minden kavarog a fejemben.

Nah, gyorsban lecsekkolom a Youtube-on, a Honey által régesrégen ajánlott videókat a gyerekápolásról. Be akarom vésni a fejembe pl. a fürdetéses fogásokat. :) Most ez hirtelen valahogy nagyon fontos lett. :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Blúmi!

Nekem sincs kedvem az ilyesmihez, pedig az eszem tudja, hogy jó lenne egy-két embert még megkeresni mielőtt megszületik Ákos. Tényleg 1-2 barátról lenne szó, ami nem sok, de egyszerűen nincs energiám elindulni hozzájuk. Sajna így van, addig kerek a világ amég itthon vagyok (még ha sok mindent is csinálok) vagy ha én találom ki, hogy mit kéne csinálni. Egyéb esetben hisztis, türelmetlen, idegbajos leszek nagyon hamar. :twisted:

Tök érdekes, hogy kórházanként mennyire más a rendszer!
Egy csomóan írtátok, hogy utolsó UH hamarosan, meg ilyenek. Nálunk pl. ilyenkor hetente van UH, 40. hét utána meg asszem hetente kétszer. Igaz, mérni már nem mérik a babát, de megnézik hogy minden rendben van-e rajta, megfelelő mennyiségű-e a magzatvíz és hogy jó-e az áramlás. Ezzel szemben viszont nálunk nincs CTG, csak NST. Ki érti ezt?!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jó reggelt!

Starlark!

Sok Boldogságot nektek a kicsi fiúhoz!
[b]

Kép
Kép
petra1980

Szeder!

Adél gyönyörű kislány!Nagyon szép képek!

Roni!

Köszi kérdesedet, de végül is nem mentem Debrecenbe, jobb volt itthon. Az esküvőt mi már nemigen fogjuk megtartani, sajnos.
Örülök, hogy minden rendben veletek, szép nagy fiatok van már.

Ablakot nekem is kellene pucolni, de szerintem majd megkérem anyukámat csinálja meg ő.

Humanka!
Szép a pocikép!

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!!

Starlark HATALMAS GRATULA DONÁT BABÁHOZ!! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK! Szép méretek!! :lol:

Szeder gyönyörű Adél baba!! És örülök a boldogságodnak!!! Jó volt olvasni!! :lol: :lol:

Humanka szép nagy a pocid! :) Örülök a szabadságodnak!! Dokit sajnálom!

Kép
Kép
lanta

Pirossal szerettem volna, az lemaradt :oops: :oops:

Ja és Lola örülök, hogy jól vagy és remélem pénteken tényleg hazamehetsz! Amint tudsz jelentkezz!!

Kép
Kép
lanta

Hatalmas gratula Starlarknak!
Szeder! Gyönyörű szép Adélbaba!

Nagyon örülök mindenki boldogságának !!!!!!
Én még szeretném 2-3 hétig bent tudni a picúromat!
sz.sziszi

[color=red]Starlak nagy nagy gratula a kis Donathoz! Sok sok tejcsit es nyugodt ejszakakat kivanok nektek.[/color]

Szeder gyonyoru a kis Adel! Nagyin varom mar a tortenetet. Ugyanakkor kerdeznem milyen ket fiu utan lanyos anyukanak lenni? Hogy fogadtak a fiuk a kistesot? Mivel nekem is ket fiam van, nagyon erdekel hogy nalatok hogy zajlottak az esemenyek.

Nalunk minden rendben egyelore, ma megyek dokihoz, aztan meglatjuk mit mond a sok gorcsi gorcsinek mi lesz a kovetkezmenye.

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!
Nekem meg azt hiszem elkezdett elmenni a nyákdugóm. És keményedéseim is vannak! :roll:

gwini

Hú, lányok!!

ezer éve nem voltam, sajnos nem tudok most netre időt szakítani..

Erre mit látok, szép sorban megszületnek a topik babái!!

Hatalmas gratula minden frissen szült kismaminak!! Nagyon sok boldogságot kívánok mindannyiótoknak! Bocsánat, de most nem tudok név szerint mindenkit kiemelni!

Szerintem nekem vissza olvasni sem nagyon lesz időm, azért majd megpróbálom valamikor legalább a születés körüli hsz-eket elolvasni.

Én megvagyok, még egyben. Minden napom rohangálással telik, költözés, vásárlás.. Csupa olyan dolog, ami most nem hiányzik.. Magamra és a babára egyáltalán nem tudok koncentrálni, nincs egy nyugodt órám. Kissé kivagyok, és én most kezdek pánikolni, hogy ilyen stresszes, nyuzott állapotban hogy fogok tudni szülni..

Abban bízom, hogy legalább az utolsó hetemet végig tudom pihenni, feküdni, mert most nagyon gáz amit végig kell csinálnunk..
Na ennyit a panaszból, nem gondoltuk, hogy ennyire az utolsó pillanatban készülünk el. Most már mindenki mozgósította magát, hogy végre meglegyen minden..

Roni, ne haragudj, a beígért emailből sem lett semmi.. Majd pótolom. Az intimtorna jó volt, csak épp sok értelme egyenlőre nem volt, mert ezen a héten még minden nap rohanással kezdődött, és végződött, egyszer nem tudtam csinálni. Ez meg úgy hatékony, ha gyakorolják minden nap..

Gondolom te időközben már férjhez mentél, így neked is gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!

Puszi mindenkinek, és nagyon sok örömet a babákhoz! Még pocakosok, velem együtt kitartás!!!!

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Starlak: nagyon-nagyon gratulálok a pici fiadhoz! Sok-sok boldogságot Vele!!!

Szeder: nagyon-nagyon cuki a kis Babád!!!!!!

Képzeljétek, mi csak a jövő héten kezdünk el festeni, így még nagyon sok munka vár ránk :( De sebaj, legalább szép lesz minden!!!
Így a jövő héten nem tudom, hogy mennyire foglak tudni Titeket olvasni, de igyekszem képben maradni!!!!

Mindenkinek szép napot!
Ormolya

Kép
ormolya

Szeder,
Adél baba gyönyörű. Milyen kis husi arcocskája van :)

Kép
Kép
csibe21

Lányok!
Vett vki közületek hősugárzót? Hol lehet venni és mennyiért?
Kellene nekünk a fürdőszobába a kicsi fürdetéséhez, mert ott elég hűvös van. Azért felesleges az egész házat befűteni.

gwini

monee: vau,vau :lol: :lol: :lol: még egyben vunk. De ma elég szarul vok :( De köszi az érdeklődést.

szeder: GRATULÁLOK MÉGEGYSZER ADÉLHOZ, EGYSZERŰEN Ő EGY TÖKÉLETES BABA :) GYÖNYÖRŰ!

gwini: drukk,drukk. Izgi,lehet,hogy szülsz?

röné: örülök ,hogy jelentkeztél:) és hogy minden rendben van veled.Mész Bodajkra? Sajna mi nem megyünk mert nem vok jól :(

Kép
csehi77

Kedves Minyu és Starlak!
Gratulálok a babákhoz!!!
Szeder!
Gyönyörű a babád, gratulálok!!!

Kép
dan6

naaagyon cuki Adél baba!!

starlak babája igen komyoly méretekkel rendelkezik! :D Mi lett volna ha kivárja a 40. hetet. :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

naaagyon cuki Adél baba!!

starlak babája igen komyoly méretekkel rendelkezik! :D Mi lett volna ha kivárja a 40. hetet. :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Szeder!
Nagyon jó olvasni soraid! És külön jó, hogy tényleg nem is volt gátmetszés, így ebből adódóan nem is érzed. Nagyon tündéri baba. Simán elmehetne baba szépségversenyre komolyan.

Humanka!
Hurrá! Végre vége nálad is a melónak egy darabig. De hogy róka koma ilyen kitartó, az nem semmi. Csak nem űztük el. Menjetek rókák melegebb éghajlatra. :lol:
Ezek a dokik is kiakasztóak néha. Mennek a drukkok, hogy a dokidnál szülj.
Szép csúcsos pocid van, nekem is hasonló. És, gondolom a rókáknak köszönhetően csini is maradtál.

Gwini!
Akkor ez kezd izgis lenni. Várjuk a további fejleményeket. Hősugárzót bármelyik műszaki boltban lehet kapni (pl. Euronics), vannak olcsóbb, 3-4 ezer forintos kategóriák is, ami nagyon jó. Mi tavaly vettünk, mi is azt fogjuk használni, bár felmerült, hogy felszereljünk egy törölköző szárítót, ami egyben fűt is.

Röné!
Én pont ugyanígy vagyok, mint te. Az utóbbi időben annyi minden összejött babás dolgokon kívül is, hogy tiszta ideg vagyok, és félek, hogy mi lesz, ha a baba átveszi az idegeskedésemet, amit nem akarok. Nem tudok magamra és a babára koncentrálni. Azt hittem, ha már itthon leszek, nyugis lesz minden, de ha ezt tudom, maradtam volna inkább melóhelyen, ott ezerszer nyugodtabb voltam. Rengeteg mindent nekem kell elintézni, mert sajna a férfiak olyanok, hogy nem hajlandóak megcsinálni, viszont nem akarom, hogy pl. ne tudjon min aludni a baba, ha megszületik, ugyanis a szivacsot is én vettem meg tegnap, és még be is kell húzni. (és ez csak 1 példa) Ezen is kibuktam tegnapelőtt, és talán most ennek hatására kezd jobban odafigyelni a párom, hogy ő is csináljon ilyen dolgokat. Úgy van vele, még van 3 hetünk. De azt nem fogja fel ép ésszel, mi van, ha nincs? És persze már bőgök is emiatt, mert nem tudok mindent megcsinálni. Mondja, hogy amíg a kórházban vagyok, addig el lehet ezeket intézni. De mondom az sokkal jobb lenne, ha azt az 5 napot nem arra használnánk fel, hogy ő rohangál, hanem hogy otthon legyünk hármasban. Sokkal nagyobb érték lenne számomra. Ááááááá, férfi. Én is azon gondolkodtam el tegnap du, hogy remélem nem most indul be a szülés, mert nem lennék képes rá ilyen idegállapotban és kimerülten. Na nem panaszkodok itt tovább.

Nekem már megvan a tippem, ki lesz a következő. Én is boszi vagyok állítólag, kíváncsi vagyok, bejön-e.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Ági!
Köszi a tippet a hősugárzóval kapcsolatban.
Nem lehetne, hogy elmond, hogy ki a tipped? Engem nagyon érdekelne! :oops:

Nekem ismét távozott valamennyi a nyákdugóból. Keményedések reggel óta 10 percesek. Hívtam a szülésznőt és azt mondta, hogy még várjunk. A dokimat majd 3 körül kell hívnom. Mivel holnap nem lesz elérhető, ezért mondta, hogy ma mindenképpen hívjam fel, hogy hogy állok a fájásokkal.

gwini

HAjra Gwini DRUKK DRUKK DRUKK

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Starlark, gratulálok Donát születéséhez! Hosszú boldog életet kívánok neki és sok boldogságot Nektek!!! Hatalmas baba a korához képest!!!

Gwini, nagyon drukkolok Neked!!!!++++++++++++++++++++

Szeder, Adél csodaszép baba!!!! :) :)

Eszike?!

Tábla elején lévő lányok! most már minden nap jelentkezzetek!!! :wink:

Sziszi7, mit mondott a doki?!

Humanka, szép a pocid!!! :lol: És végre Te is a babavárásra tudsz koncentrálni! :wink: :)
babás tábli szépen alakul, növöget! :lol: :lol:

Ági, pasik tényleg elég gázok tudnak lenni! Enyém tegnap szólt be olyanokat, hogy egész este bőgtem és még ma is tiszta depi vagyok miatta... A Pató Pál stílusról ne is beszéljünk!
Szekrénybe a polcokra egy hónapig vártam, stb...

Monee, dokinál mi volt?!

Blúmi, szerintem a hiba nem a Te készülékedben van! :wink: Nekem is elegem van a vendégjárásból és menni sem akarok már sehová. Akit csak tudtunk lebeszéltünk, így remélem, hogy az elkövetkező pár hétvégét itthon tudjuk tölteni hármasban.

Annál is inkább mert én is ki szeretnék még nagytakarítani szülés előtt, de párom nélkül nem megy - függönyöket leszedni nem szívesen másznék fel pl.
Anyukámék felajánlották tesómmal, hogy segítenek, de azt meg nagyon nem szeretném. Pici a lakás, nehogy már ne bírjunk el vele ketten! Meg az nekem olyan fura lenne hogy anyu takarítson itt nálunk! :shock:

Kép

Kép
anyoooka

Szeder!

Álomszép lányod van! Puszilgatnivaló édes a kis arcocskája!

Anyooka!

Fogadd csak el a segítséget! Csak jót teszel vele magadnak és a babának! A 3 fiúnál én is mindent szinte egyedül, illetve a férjemmel csináltam, de most rájöttem, hogy mindenkinek jobb, ha nem purcanok ki teljesen, úgyhogy beadtam a derekam és nagyon jólesik, hogy nem kell pl. ablakot pucolnom! Azért csinálok egy csomó mindent, de magamon is érzem, hogy a 3 gyerkőc mellett esélytelen lenne egyedül végigtakarítanom a házat! Nem beszélve, hogy képtelenség lenne őket félretenni egy sarokba, mondván, hogy most nyugi, mert Anya takarít! Ettől függetlenül ma lehúztam, kimostam-teregettem az összes ágyneműt és le-föl hurcoltam a könyveket a dolgozó és a játszószoba között, merthogy az agyamra ment már, hogy nem férnek sehol a gyerekek könyvei! Asszem ezzel el is megy majd a nap, már nem sok van hátra és most a 3 kópéból 2 alszik, anyósom meg ma is jött segíteni, úgyhogy szerintem vaslnom sem kell ma! A lábam meg már fáj a sok vizesedéstől, viszont tök jókat alszom végre éjszakánként!

Gwini!

Én nem vagyok boszi, de a jelek szerint Te jössz! Ha csak...Eszike nagyon csendben van ma...
Te hogy vagy, doki mit mond?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Micsoda jó hírek!!!!!!!!!!!!

Szeder, Minyu, Starlark:

GRATULÁLOK A BABÁKHOZ! ÜGYESEK VAGYTOK! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!

Adél baba, Emma baba és Gyuszi baba:

Mindannyian gyönyörűek vagytok és mindannyian nagyon jó kezekbe kerültetek! Hajrá, húzzatok bele a szopizásba!

Várom a többiektől is a képeket.

Üdv
Nostawen

Kép
nostawen

Gwini,

Neked pedig megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!

Kép
nostawen

Lányok!!! De jóóóóó hírek!!!! Komolyan mondom ráz a hideg amikor olvasom,hogy kivel mi történt!!!

Minyu
Szívből gratulálok Csongor születéséhez!! Nagyon sok boldogságot!!!
Ügyes kisbaba tudta,hogy hétfő előtt jönnie kell…
Örülök,hogy sikerült a természetes szülésed…

Starlak
Hatalmas gratula Donáthoz!! Sok örömet,boldogságot!!!!!
Nagyon szép nevet választottatok!!!

Gwini
Neked pedig óriási drukk!!!!!

Anyooka
Atyaisten mennyi ruha :shock: … de oooolyan jó köztük válogatni,igaz?

A.m.
Nagyon klassz lett a szoba. Olyan édes kis Gyuszi még elvész a kiságyában… :D

Márti
Reméljük nem lesz semmi baj. A napi vizetben 3g fehérjénél több, magas vérnyomi + ödéma együtt a toxaemia.

Sarkantyúka
Nagyon tetszik KisPajti vonalzója.

Roni
Én is hadd gratuláljak neked ifjú Feleség!!!! Nagyon sok boldogságot Nektek!!!

Szeder
Örülök,hogy jól vagy nem fájsz már. Tényleg nagyon jó volt olvasni a boldog sorokat..de maximalisan megértem mit érzel!!! :D
Adél nagggggyon édes!!!! :D A fürcsinél nálunk is hasonló arcot vág Emma!!!! :lol:

Monee,Humanka
Hááát nem irigyellek benneteket,hogy ki kell sakkozni,hogy mikor szüljetek ,hogy a saját dokitok visszaérjen….. :(
Benedek lak már hatalmas!!!

Köszönjük szépen az Emma dicséreteket!! :D
Nostawen: ari vagy!! Jelentem Emma rendesen belehúzott a szopizásba… :lol:
holka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?