Új privát üzeneted érkezett!

Zorróné!

nálam is lassu a babanet.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

hogy csinálod, hogy Aliz 5-6 szor eszik naponta???
Mert irod, hogy elég későn kel. éjjel alszik.
Bogi is fél 8 , 8 körül kel. és 9 fele alszik vagy előbb. éjjel ő sem eszik.
Ma pl. evett háromnegyed nyolckor, aztán délben. azóta még nem . szóval ma még csak kétszer evett. szerintem négy körül eszik, aztán már csak fürcsi után.
mennyiségileg pedig 175 ml tápszert csinálok neki. van hogy megeszi mindet, van hogy hagy 20-25 ml-t.
súlya majdnem 6 kg.
védőnővel persze nem tudok találkozni, nem jön. Amikor kéne akkor nem ... :twisted: dokival meg tanácsadáson nem lehet beszélni. két gyerek üvölt (kettő van bent nálunk egyszerre) ugyhogy...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet nekem is hamarabb megéhezik a barack után Marci, pontban 3óra mulva lenyom 240gr tápszert. Utána viszont úgy alszik, mint a bunda!
És olyan okos! Ma ebéd után, nem tudtam elképzelni mi baja van, mert tudtam, láttam hogy álmos, és nem értettem miért nem alszik, csak veszekedett velem. Nem sírt, nem gagyogott, kimondottan mérgesen magyarázott! Mire láttam, hogy bepisilt, és átázott a badij.a :lol: Olyan kis édes! Zavarta, és addíg nem hagyott, míg át nem ötöztettem. Utána 1perc alatt elaludt.
Elfelejtettem írni, hogy az úszós film kb másfél hónapja készült. (csak nehogy azt higgye valaki, hogy kamuzok a mostani súllyával.) Ugye milyen sokat változott?
Na eldugultam, mert szinte csak én vagyok már az oldalon :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó régen jöttem már... :roll:

Jezsek, édes Marci pancsolós videója! Én még nem nagyon mertem belehasaltatni a vízbe, de este ha a derekam is úgy akarja...) kipróbálom! A másik videó tényleg jó kedvet csinál! :D

Hozzátápi ügyben nekem nincs tapasztalatom... Mi -szerencsére- még mindig csak szopizunk, Lillus még csak vizet se ivott... Csak a fürdőkádból, de az asszem nem számít... :roll: :lol: Amúgy szerintem tényleg mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja! Az allergiás dolognál meg mindkét "oldalnak" van igazság alapja, és nehéz okosnak lenni. Még csak annyit ehhez, hogy én azt hiszem nem adnék neki levesben főtt zöldséget, mert az mégiscsak fűszeres, sós lében főtt, és azzal ráér még... Szerintem... :wink: Remélem, egy hónapig még kibírja a tej, és kb október elején-közepén tervezem a gyümiket. (Apukám már egy hónapja közölte, hogy biztos azért szoptatom csak Lilut, mert az a kényelmes... :? Tény, hogy kényelmesebb, de ha van, nem vonom meg tőle, nem? Bár, ez a kényelmes szempont is megkérdőjelezhető, hisz cumisüveget nem fogad el, így ha éhes, csak a szopi marad..)
Amúgy akkor most barackkal, vagy almával érdemes kezdeni??

Ollem: Szőlő szerintem csak azért nem támogatja a babakocsiban altatást, mert kicsi a lakásuk, és nem tudja tologatni, ha a kertben a Mami hozzászoktatja. Boginak meg drukkolok, hogy gyorsan és fájdalommentesen menjenek a dolgok!

Celesztina: remélem incsen semmi gond Majd írj!!

Kamilla: a Te babáid is csak anyatejet kapnak? Tök jó, hogy olyan sok van, hogy mindkettőnek elég!!

Nici: Szandinak boldog szülinapot!!!!

TV: Lillus is szereti nézni, én annyira nem örülök neki, da ha vmit csinálni akarok, akkor nem hátrány... :oops: és nem egész napos program! Meg legalább szokja a német nyelvet... :lol:

Jájj! Felébredt, és anyáért kiált! mennem kell... :D

ercsi_3

egy éve lett pozitív a második tesztem, aminek már végre hittem is! :lol: most meg itt ficánkol a kezemben... :roll: :lol:

ercsi_3

Szia Ercsi! Jó, hogy jöttél! Gyere sűrűbben!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 19:37-kor.
Vendég

Ercsi!

Remélem, hogy nem lesz fájdalmas Boginak ez a beavatkozás. és hamar túlleszünk rajta.

holnap hivom a győri sebészetet időpont miatt.
valaki nem tudja véletlenül a tel. számukat!!!????

Szőlővel kapcsolatban meg igazad van. Tudom, hogy a hely hiánya miatt van igy a babakocsiban altatás téma nála.

Tv: nálunk Bogi csak szeretné nézni...mivel én utálom, nálunk csak akkor megy a tv, ha férjem haza jön . szóval csak este 7 körül van csak bekapcsolva. Én nagyon utálom a tv-t.
nálam a NET megy egész nap.....(nem ülök itt egész nap, csak ugy megy... :lol: )
Mi zenét hallgatunk!!!!!! :D
Boginak nagyon tetszik, ha énekelek. szoktam neki táncolni is (nem tudok) mosogatás , főzés közben ott van velem a konyhában, szól a zene én énekelek és közben Bogit szórakoztatom.... :lol: Csak ne lássa senki.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ercsi!

Remélem, hogy nem lesz fájdalmas Boginak ez a beavatkozás. és hamar túlleszünk rajta.

holnap hivom a győri sebészetet időpont miatt.
valaki nem tudja véletlenül a tel. számukat!!!????

Szőlővel kapcsolatban meg igazad van. Tudom, hogy a hely hiánya miatt van igy a babakocsiban altatás téma nála.

Tv: nálunk Bogi csak szeretné nézni...mivel én utálom, nálunk csak akkor megy a tv, ha férjem haza jön . szóval csak este 7 körül van csak bekapcsolva. Én nagyon utálom a tv-t.
nálam a NET megy egész nap.....(nem ülök itt egész nap, csak ugy megy... :lol: )
Mi zenét hallgatunk!!!!!! :D
Boginak nagyon tetszik, ha énekelek. szoktam neki táncolni is (nem tudok) mosogatás , főzés közben ott van velem a konyhában, szól a zene én énekelek és közben Bogit szórakoztatom.... :lol: Csak ne lássa senki.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na, azért megpróbálom folytatni, de kiábrándító ez a sebesség... :evil:

Celesztina: remélem minden oké és a doki is megnyugatatott, hogy nincs semmi gond! Ne emészd magad!

Zsu: ne haragudj, de jót nevettem Katán meg a lámpaoszlopon! Bár tudom, hogy nem vicces, de ahogy leírtad... :lol: :lol: :lol:

Jezsek: nem semmi "kis" vasgyúród van! Igazi viziulabdázó alkat... :D :D :D A másik kacagós videó is haláli! Beni is végighalgatta és ő is elkezdett röhögni... :D :D :D

A Mosómaci táborhoz csatlakozom: napi 3 ruci az átlag, pedig nem vagyunk bukósak! Szinte soha nem bukik Beni! Azért 2 hete az esküvőn mégiscsak sikerült neki egyből szopi után, csak nem a saját ruháját, hanem az enyémet! Gondolom azért, mert neki vittem váltóruhát, magamnak meg nem! :D
De itthon sokszor kikakil, főleg reggel, oldalt kipisil vagy egyszerűen csak annyira összenyálazza, hogy le kell cserélni róla!

Kisscica: gyere írj, mi zu veletek! Ne csak olvass! :D Hogy van Maszat?

Ja, képzeljétek, asszem már írtam, hogy kaptunk hordozókendőt a keresztelőre! Most jutottam oda, hogy közelebbről is megnéztem! Lana márkájú, tud valaki erről valamit? :roll: Csak kiváncsiságból felkötöttem, azt gondoltam először és utoljára! De annyira jó volt! :D :D :D Tisztára belelkesedtem, hogy ebben mennyire könnyű cipelni! Megyek is pénteken tanfolyamra, mert előre mégcsak felkötöttem, de asszem a háti hordozáshoz kell egy kis segítség... :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

sziasztok!

Szandinak boldog szülinapot kívánok én is!

Nono: jó, hogy írtál, bár még nem olvastam, csak láttam, rég voltál, hiányoltalak!

Megjöttünk a dokitól, uh, röntgen, reflex-vizsgálat olyan izé-kalapáccsal, minden rendben, nem hányt, nem vesztette eszméletét, ugyanolyan kedélyes mint máskor, sőt, röhögött végig amíg vártunk a vizsgálatokra, most is tornázik a kiságyban, ugyanakkor mindezek ellenére bent akarták tartani :shock: :x saját felelősségre elhoztuk, úgy érezzük rosszabb lenne ha kórházban kellene lennie 2 napot, figyelem persze.
Azért még szorítsatok, hogy a köv 48 órába is rendben legyen, de nagyon jól néz ki, ne, fáj semmilye, csak akkor kell rohanni ha vmi gond adódna (hányás, eszméletvesztés, stb) de a doki jó bunkó volt, páromat is kértem, jöjjön be, hallgass ameg ő is, szerinte is, mert olyan lekezelően modnt,a ha hazavisszük olyan baja is lehet ami egy életre kihat, de persze nem mondta mi vagy miért ha egyszer minden rendben :roll:

Nagyon köszönöm az eddigi drukkokat is! :D nagyon jól esett és nyugodtabb is lettem, köszönöm :D

Kép Kép
celesztina

Nono!

Én is hiányoltalak ám, csak nem irtam.
Nálunk is voltak ilyen napok, hogy Bogi csak üvöltött, semmi se volt jó neki. De aztán elmúlt. Nem tudom mitől volt, nem tudom mitől múlt el...passz.
Bogi is sokszor unatkozik, bár már sokkal jobban feltalálja magát. Meg már én is tudom, hogy mit szeret, hol szeret lenni. Meg igényli hogy nyúzzam....ma is úgy megnyuztam, de úgy...akkorákat kacagott, hogy csak na.
Még valami: Bogi nagyon szereti a hálózsákokat (is) amiket kaptunk tőled!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, én is próbálkoztam az énekléssel, de Apa letíltott róla, azt modta inkább táncolja, a port jobban bírja :lol: :evil: Kedves mi?
De marci sem nagyon muzikális. Viszont sokat beszélgetünk. Én mindíg mindent komentálok, mikor mit csinálok, és szokott vissza dumálni is. Még azt sem szereti, ha az ágya fölé akasztott firgó zenél.
Vendég

Sziasztok!

Huh...
Lanyok en nem akartam ekkora vitat uszitani.
Na legkozelebb meg sem szolalok. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :(

En mar ebben a temaban nem is irok tobbet.

Celesztina!
Varom en is a hireket.

Ollem!
Drukkolok, hogy minden ok legyen.

Valaki kerdezte a futyi temat.
En nem huzogattam Zolinak egyaltalan.
6 honaposan lehetett latni, hogy a bor alatt total be volt gyulve. Akkor elvittuk egy urulogus baratunkhoz, aki ugyan felnott urulogus, de nagyon jol megcsinalta.

Megprobalta neki visszahuzni es mikor mar nem ment egy kis fel valamivel benyult a bor ala es korbe vezette a bor alatt.
Onnantol fel lehetett huzni a bort. Annyi feher turo volt alatta, hogy ket napig jott le rola.
Ez az egesz muvelet tartott 30 masodpercig, igaz vegig uvoltotte az egeszet es utana meg kb. 2-3 percig. Masnap mar siman fel lehetett huzni es azota sincs vele gond.

De tuti nagyon fajdalmas lehetett, mert Zoli nagyon jol birja a fajdalmat.
Soha egy szurinal sem sirt, meg a vervetelnel sem. Ha elesik sem sir csak jon a pusziert. Szoval azt tuti nagyon fajt neki, de igy jobb volt, mert masnap mar nem is emlekezett ra, mert hagyta, hogy kamillaval torolgessem.

Tv:
Nalunk is nezik a tv-t. Tobbnyire a hiradot, amit en szoktam nezni meg a Baratok Koztet. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Na meg neha minimax es sajat dvd.

De nalunk minden este lefekveskor mese van mind a kettonek.
Zoli imadja a konyveket.
Sokat nezegeti oket es a kepek alapjan elmeseli maganak.

Vicces mert az oviban nagy pokemberlaz van es Zoli nem szereti.
Azt gondolja, hogy a pokember a rossz. Mikor kerdeztuk, hogy miert rossz, azt mondta, hogy nagyon csunya. :shock: :lol:

Bukas!
Katica is nagyon sokat bukik.
En is mosok, mint a mosomaci. :lol: :lol: :lol:

Altatas!
En vettem egy elektromos hintat, mikor meg terhes voltam.
Gondoltam, hogy ha Katica nem lesz olyan jo alvo, mint Zoli abban fogom altatni. Mindenki hulyenek nezett, meg mondtak, hogy majd csak abban lesz el.
En meg mondtam, hogy de legalabb ellesz es fog aludni.
Elvegre mikor elkezd maszni, majd ugy sem akar benne ulni.
Zizinek gondolt mindenki.

De megoldodott, mert Katica jo alvo es nem kellett ilyenre hasznalni. :lol:

Amugy, ahogy irtam mar regebben en igyekszem most ugy csinalni mindent, hogy Katicanak jo legyen, persze ugy, hogy ne menjen Zoli rovasara.

Tehat ha nyugos cipelem, ha mar nem birja a karom magamra kotom. Ha nincs kedve aludni, elaltatom, vagy a hinta ringatja, ha jatszani szeretne velunk, akkor a szonyegen egyutt hasal velunk, mig vonatozunk Zolival.

Mar sokszor volt olyan, hogy mi vonatoztunk Katica meg kacagott, mindig mikor elotte ment el a vonat. De szokott kozben babat ragcsalni is.

Tudom ez olyan, mint ha elkenyeztetnem ot, pedig nem igy van.

Furdesnel pl. mindig O a 2. Mert mig furdik Katica, Zoli megtorolkozik es felveszi a pizsit. Szoval nehezen tudja kivarni Zolit, olyankor mindig magyarazzuk neki, hogy most neki kell varni. Ahogy mondjuk, figyel es hamar ra kerul a sor. :lol: :lol: :lol:

Na igy is sok voltam megyek mert Katica berottyantott es hat kicsit budi.

Magi
Vendég

Celesztina örülök, hogy minden rendben! Most már biztos nem leszsemmi baj! A doki meg egy bunkó, ne törődj vele! A korházba biztos nem figyelnének úgy rá,mint ahogy a saját édesanyja teszi, csak még egy trauma lett volna mind a kettőtöknek!
Vigyázz magatokra!
Vendég

Jezsek!

Nálunk meg mindketten zenében élünk. Férjem dobol, én pedig énekelek ugyanabbban a zenekarban. Most szeretnék én is dobolni tanulni, bár férjem a gitározást szeretné ha folytatnám....majd meglátjuk. szóval Bogi zene függő, imádja!!!!
Én is kommentálok mindent, nagyon édesek a reakciói. Tegnap is együtt szedtük le a száraz ruhákat a száritóról, ő is hozhatott egyet a kezében. kicsit nyálas lett, mire beértünk vele a szobába, de sebaj ő is segithetett!!! olyan édes.

Celesztina!

örülök, hogy nincs semmi baj!

Hallom Bogi felébredt. Ugy hallom kakil. Délben kimaradt, pedig akkor szokott mindig....
olyan édes ahogy nyomja, olyanokat nyög.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 19:37-kor.
Vendég

...
Vendég

Hú, magika nem nyugtattál meg! Én kérdeztem a fütyi témát. Jaj, szegényt úgy sajnálom!
Jó, hogy meg tudod osztani az időd a két gyerkőc között. :)
Vendég

Mindíg elfelejtem:
Nono, örülök, hogy jöttél! Tényleg rég voltál! Sajnálom Márkot! Sajna én nem tudok tanácsot adni. De bizti van olyan tapasztaltabb anyuka, akinek van ötlete. Csak egy hülye kérdés: Nem lehet a foga?
Vendég

A kórházban lecarják a gyerekeket az a tapasztalatom, rá se néznek egész éjjel....Jobb hogy hazahoztad sztem, és főleg ha megnézték uh-val is, akkor nem lehet gond. Szvsz....

Én se hagytam volna bent.

Kukigondok: Bencének eléggé le volt tapadva, de először mondták ne nyúljak hozzá, aztán húzogassam, aztán vigyem el urulógushoz, majd felrántják (aha, persze!!!) aztán azt mondták várjunk 5 éves korig, msot azt mondták 5 évesen hogy várjunk 6 éves korig, ert annyira nem vészes. Erre néztem tegnap, és teljesen hátra lehetett húzni majdnem :) Bence megfogadta a tanácsom és kezelésbe vette magának :)

Zorróné, nehogy azt hidd hogy én nem röhögtem :):):):):)

NA jó most annyira nem, mert tényleg nagyot esett, de a múltkor hazáig röhögtünk :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

hát akkor hogy lássátok, hogy Bogi is nagyon szeret mindent a fejére húzni, nem csak a textil pelust...

Kép megkezdte a kiságyat... Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszönjük a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok, mind átadtam Szandinak, nagyon örült :)

Szössz, "álomtorta", de aranyos vagy :):) Ma is felköszöntöttük, persze, de ajándékot már nem kapott :lol: így is bőség zavara van :roll:

Nono, én hiányoltalak, írtam is, mert hipp-hopp eltűntél egyik pillanatról a másikra, és nem örültem neki!

Celesztina, örülök, hogy semmi baj!

Én meg ezt csináltam az előbb :)
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

hú, meg sem fordult a fejemben h nem martadhatnék bent a kicsivel 24h-san :shock: de úgy is megviselte volna, laut is, férjem meg még próbaidős -bár ezaz utcsó szempont, csak olyan rosszul esett amikor azt mondta a doki h van fontossági sorrend... hát mi meg épp ezért hoztuk haza.

Nono: mosrt a baleset kapcsáűn pláne ugy erzek mint amit irtal - :? :x :cry: :( és nemtom mit tegyek.... még igy is hulla fáradt vagyok mindig -szval sajnáűlom de nincs 5letem (most is azertirok igy mert karomban van as kicsi)

Kép Kép
celesztina

Hú Nici!!!

Mint az ikrek!!!!
Nagyon cukik!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 19:38-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 19:38-kor.
Vendég

pár mai képecske :lol: :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép a maradéknak is van helye :lol: :lol:
Vendég

Bogi mindjárt alszik! :D
Cumi nélkül, mert már sokadszorra kivette a szájából...azzal játszik, hogy kiveszi , megnézi aztán eldobja... :lol:
aztán ahogy rakom vissza a szájába, mert fogja is a kezemet, aztán veszi ki a szájából a cumit ujra és nevet...vicces...

Lekri!

Aranyosak a srácaid! :D

Közben Bogi elaludt. Viszem aludni a helyére mindjárt.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem
Bogi is :) :) tök jó a lepedöje,hol vettétek?én most nem kaptam sehol :cry: :cry:
Vendég

[quote="lekri"]O írta:lekrillem
Bogi is :) :) tök jó a lepedöje,hol vettétek?én most nem kaptam sehol :cry: :cry:

Az nem lepedő, ha a piros mintásra gondolsz!!! Csak annak használom. Az ágynemühuzat (takaró) Majd később ha még jó lesz akkor ágynemühuzat funkcióját fogja betölteni!!! Van neki párnahuzatja is, azt most a babakocsijában használom. Aztán majd a kispárnájára húzom fel, ha még meglesz!
egyébként Tescos!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Celesztina, nagyon örülök, hogy nincs semmi gond. remélem nem is lesz.

nono, kiscica,
jó volt olvasni rólatok!

hipp-kaja,
nem tudom, most van-e, nem néztem, de a bookline.hu drogérián nagyon jó árakon volt.

bukás,
nálunk max. 5x volt eddig, így passz. a tesóm gyerekei nagyon azok voltak, de ők kinőtték. nem aggódjatok emiatt.

szandinak boldog szülinapot.

jezsek,
nem semmi méretek.

morci-marci????tök jó Nektek, hogy ilyen gyakran találkoztok. kár, hogy erre nem lakik senki sem.

magika,
örülök, hogy nem haragudtál meg rám.

HT,
már megint. a barack és alma evés után én nagyon éhes tudok lenni.
tudom, hogy a banán nem friss-magyar termék, de nekem a doki azt javasolta, hogy azt adjak és abba keverjem a többi gyümit. oka: a banán laktató. én 1 hét után kostoltatok újat. eddig volt: banán, majd banán alma, most kezdjük a banán-barackot. imádja.
a tejpép meg elvileg szilárdabb tápszer. kanállal kell adni, ami azért volt jó, mert megtanult pár nap alatt szépen enni Dani, így a 10 órai gyümivel sincs gond. a vége felé belenyúl néha a kajába, majd az előkéjére kenni, de ez nem vészes. igaz ez a fránya banán nem nagyon jön ki (ezt nem is tudtam, hogy ilyen "fogós").

bocs, most ennyi, mert nagyon fáradt vagyok. peddig annyi mindenkinek írnék.

jó éjt!

Kép
1bambi

Nono, a poén az volt az egészben, hogy Azért üvöltött a Kata leginkább, mert kiesett a kezéből a túrórudi, bele a porba... és nem engedtem hgoy felvegye :) Persze biztos fájt is, de mondom, a legnagyobb gondja ez volt :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ollem
arra gondoltam:)
na akkor keresgélek tovább mert sehol nem találok kiságyba lepedöt.valami szép mintássat vennék.esetleg valaki aki tudja merre keressek?

jóéjt szép álmokat mindenkinek
Vendég

Már mindenki alszik???

Mi még csak most fogunk vacsizni....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Én most kapcsolódom be, eddig nyaraltunk...

Ollem: én is most vacsizom, férjem belealudt a nagyobbik altatásába..

Kajatémába én nem szólok bele, mindenkinek szíve joga ez is, az is..

Ja, és szerintem egy ilyen topicon elkerülhetetlen, hogy a mamák a baba teljesítményéről írjanak és ez olykor természetes, hogy úgy tűnik, mintha versengés lenne (egészséges versengés)

Dobok képeket!

Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Utóbbi három kép azért lényeges, mert Atti egy hete emeli a fejét...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Klárka!

Ati nagyon édes! Nekem a "megvan a lábam" tetszik a legjobban!!!

Jó étvágyat a vacsihoz!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

AKKOR JÓ ÉJSZAKÁT MINDEN BABÁNAK ÉS MAMÁNAK!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na jó reggelt! Úgy átszik megint én vagyok az első. Irigylem azokat, akik 5óránál tovább tudnak aludni! Én már megkávéztam, hajatmostam, útnak indítottam apát.
Képzaljétek, végre megkaptam a csp.-t! 48800.-, én többre számítottam, mert ugye április 28.-án született Marci, és akkor az ápr, máj, juni, juli, augusztus az ugye 5 hónap, és az nem ennyi!
Dögök!
Nagyon jók a fotók!
Ollem, a fejvédőt Marci is állandóan lecibálja,és mindíg bekukucskál mögé, vajon mi lehet ott... :lol:
Nici, én is meg voltan rola győződve, hogy a két képen egy gyerkőc van, csak miután a szöveget is elolvastam jöttem rá, hogy nem. Hogy hasonlítanak! Dumafranci lehet mindkettő :D
Lekri jó nagy baba Kristóf! És ő is hogy hasonlít a tesójára!
Klarka a te gyerkőceid is nagyon helyesek! Marci mégnem találta meg a lábát, csak egyfolytába emelgeti.
Bambi én a banánt még biztos nem merem kipróbálni, mert ha az alma is megfogta a pociját, képzelem hogy a banán is ezt teszi.
Nem tudom, de mióta barackozunk, minden este föébred ez a zabagép! Már úgy örültem, hogy 4-ig aszik, erre most már 3. éjjel kel föl enni! :( 1-kor ,2-kor , ma fél 2-kor. És olyan éhes, hogy kénytelen vagyok megetetni. Vagy ez a 4hós ugrás?
Rakok ide eg filmet, ez tegnapi. Sajna a gligligli-t nem tudtam felvenni, mert azt addigra abbahagya, most Visonkát játszott :D
http://www.youtube.com/watch?v=dT0Zd_xOdAo

Azt hiszem, elég belőlem.. :lol:
Vendég

JÓ REGGELT ÉS VIDÁM NAPOT MINDENKINEK!

Kép mondd meg az arcodnak is, ha jó a kedved!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szia Jezsek, megelőztelek ám, csak kerestem a mosolygós képet, hátha valakinek jobb kedve lesz tőle...

szerintem a csp.-t augusztusra szeptember elején kapod. Én kb 6.-a fele szoktam megkapni. Úgyhogy addig várj még hátha....

Képzeljétek! Lehet, hogy én vagyok a beleképzelős, de Bogi próbál fésülködni...lehet ilyen??? Ugye minden reggel megfésülöm, sokszor napközben is.
Megmutattam neki magamon is hogy kell és úgy hogy fogtam a kezét fésülködni. Aztán elkérte a fésüt és viszi a fejéhez. Nem kapja be, hanem próbálja a fésülködés müvészetét...
vagy csak én képzelem be...
akármit adok a kezébe, azt bekapja, de a fésüt nem...hanem próbálkozik. olyan édes...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem, Bogi egy igazi kis hőlgy! :D És akkora haja van!
Vendég

Marci már meg is tízóraizott. Megevett 20gr. barackot. Ugye elég kezdésnek 20-30gr? Egy ideig szépen eszi, tátog érte, de egy idő után, mintha megunná elkezs sírni és tápszert kell adnom. Ugye ez így normális?
Vendég

Jezsek!

Marcinak boldog hófordulót!!! :D

Bogi haja sajna ritkul, több volt neki. de a hossza megmaradt.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi, a köszöntést, hihetettlen, hogy már 4hónapos! A Marcinak most kezd kinőni az "igazi" haja, olyan helyes, égnekáll a feje tetején.
Vendég

Jezsek!

ügyik vagytok a barackkal. bogi nem volt oda érte, igy most ő nem kap. ma ha sikerül banánt eszünk. az a baj, hogy Bogi nem szokott tizoraizni. eszik reggel fél 8 , 8 között, aztán délbe.
ugyhogy nem tudom, hogy reagálná le a kaját , ha még éhes is lenne. szóval nem tudom, hogy sirna -e tápért. gondolom igen, mert persze fincsi a barack , de nem jön olyan gyorsan , folyamatosan mint babáink szeretnék...gondolom én, de lehet, hogy másképp van. Bogiról tudom, hogy türelmetlen.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jezsek!
Ilyen felálló hajra gondolsz??? Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Marci is türelmetlen nagyon,így kénytelen vagyok még az "ideje" elött megetetni. Ha tudom, hogy 9-kor éhes lesz, már háromnegyedkor barackozunk, mert különbem olyan balhét csinál, hogy kanalat nem hajlandó a szájába venni! Akkor már csak a minél gyorsabban jövő kaja érdekli, meg az hogy végre tele legyen a pocakja :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?