Sziasztok!
Huh...
Lanyok en nem akartam ekkora vitat uszitani.
Na legkozelebb meg sem szolalok.
En mar ebben a temaban nem is irok tobbet.
Celesztina!
Varom en is a hireket.
Ollem!
Drukkolok, hogy minden ok legyen.
Valaki kerdezte a futyi temat.
En nem huzogattam Zolinak egyaltalan.
6 honaposan lehetett latni, hogy a bor alatt total be volt gyulve. Akkor elvittuk egy urulogus baratunkhoz, aki ugyan felnott urulogus, de nagyon jol megcsinalta.
Megprobalta neki visszahuzni es mikor mar nem ment egy kis fel valamivel benyult a bor ala es korbe vezette a bor alatt.
Onnantol fel lehetett huzni a bort. Annyi feher turo volt alatta, hogy ket napig jott le rola.
Ez az egesz muvelet tartott 30 masodpercig, igaz vegig uvoltotte az egeszet es utana meg kb. 2-3 percig. Masnap mar siman fel lehetett huzni es azota sincs vele gond.
De tuti nagyon fajdalmas lehetett, mert Zoli nagyon jol birja a fajdalmat.
Soha egy szurinal sem sirt, meg a vervetelnel sem. Ha elesik sem sir csak jon a pusziert. Szoval azt tuti nagyon fajt neki, de igy jobb volt, mert masnap mar nem is emlekezett ra, mert hagyta, hogy kamillaval torolgessem.
Tv:
Nalunk is nezik a tv-t. Tobbnyire a hiradot, amit en szoktam nezni meg a Baratok Koztet.
Na meg neha minimax es sajat dvd.
De nalunk minden este lefekveskor mese van mind a kettonek.
Zoli imadja a konyveket.
Sokat nezegeti oket es a kepek alapjan elmeseli maganak.
Vicces mert az oviban nagy pokemberlaz van es Zoli nem szereti.
Azt gondolja, hogy a pokember a rossz. Mikor kerdeztuk, hogy miert rossz, azt mondta, hogy nagyon csunya.
Bukas!
Katica is nagyon sokat bukik.
En is mosok, mint a mosomaci.
Altatas!
En vettem egy elektromos hintat, mikor meg terhes voltam.
Gondoltam, hogy ha Katica nem lesz olyan jo alvo, mint Zoli abban fogom altatni. Mindenki hulyenek nezett, meg mondtak, hogy majd csak abban lesz el.
En meg mondtam, hogy de legalabb ellesz es fog aludni.
Elvegre mikor elkezd maszni, majd ugy sem akar benne ulni.
Zizinek gondolt mindenki.
De megoldodott, mert Katica jo alvo es nem kellett ilyenre hasznalni.
Amugy, ahogy irtam mar regebben en igyekszem most ugy csinalni mindent, hogy Katicanak jo legyen, persze ugy, hogy ne menjen Zoli rovasara.
Tehat ha nyugos cipelem, ha mar nem birja a karom magamra kotom. Ha nincs kedve aludni, elaltatom, vagy a hinta ringatja, ha jatszani szeretne velunk, akkor a szonyegen egyutt hasal velunk, mig vonatozunk Zolival.
Mar sokszor volt olyan, hogy mi vonatoztunk Katica meg kacagott, mindig mikor elotte ment el a vonat. De szokott kozben babat ragcsalni is.
Tudom ez olyan, mint ha elkenyeztetnem ot, pedig nem igy van.
Furdesnel pl. mindig O a 2. Mert mig furdik Katica, Zoli megtorolkozik es felveszi a pizsit. Szoval nehezen tudja kivarni Zolit, olyankor mindig magyarazzuk neki, hogy most neki kell varni. Ahogy mondjuk, figyel es hamar ra kerul a sor.
Na igy is sok voltam megyek mert Katica berottyantott es hat kicsit budi.
Magi