Sziasztok!
Jó régen jártam erre megint...
Minyu, gratula Csongor babához! Sok boldogságot kívánok Nektek és sok-sok tejcsit!!!! örülök, hogy sikerült simán, úgy ahogy elképzelted!!!
Starlark, drukk-hegyek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A.M. köszönjük a képeke,t annyira édes MiniGyuszi! A szobácskája nagyon tetszik!!!!!!!
Holka, Emma is csodaszép! A szülésed pedig...
Mindenkinek ilyet kívánok!
Lola, drukkolok hogy minden rendben legyen, Maja maradjon még egy picit a jó kis kuckóban!
És remélem, hogy rendeződni fog a helyzet otthon is! nagyon nem erre van szükséged most így a finisben!
Gwini, én már többektől hallottam, hogy felesleges pénzkidobás volt a kuka... Szaga ugyanúgy van, utántöltő piszok drága hozzá...
Nekünk Dorkával is egy sima kukánk volt, bent a wc-ben tartottuk, naponta ürítettük és nem volt nagyon gáz. Én tuti nem vennék...
Szeder, üdv itthon!
Várjuk majd a képeket és a szüléstörit!!!
Sziszi, pihizz!!! Lehet, Te leszel a következő?!
Márti, tegnap beszéltem a dokimmal, 17-e után császároz, de még nem döntöttük el hogy 18-19 vagy 22 legyen! Te mikor tervezel szülni?!
Honey, pénzt én hazajövetel előtt,varratszedéskor adtam oda a dokimnak Dorkával és most is úgy tervezem majd.
Császáros lányok, altatódokinak mennyit illik adni?! Illik egyáltalán?!
Judit, én is azt hallottam, hogy a fiúk lustábbak!
Eszike, hajrá praktikák!
Jujj, az a bábakoktél nagyon durván hangzik!
nem csoda, hogy ettől elindulnak az apróságok kifelé!
Rólunk. Tegnap voltam dokinál, méhszáj teljesen zárt, 3000-es. Levette a tenyésztést, nézett pisit - negatív - vérnyomimat meglátva teljesen kiakadt: kis jóindulattal írta be a 90/60-at
NST-n Ádámot alig lehetett felkelteni, pedig odaúron végig aktívkodott. De amikor felébredt, olyan bulit rendezett, hoy többször is keresni kellett a szívhangot, mert körbejárta a hasamat
Jövő csütörtökön beszélünk az anesztessel + labor.
Hétvégén barátnőmék beállítottak 4 hatalmas zsák fiúruhával... Egy napig válogattam... Az tuti,hogy a gyerek 2 éves koráig nem kell ruhát vennem majd.
Egy kép a ruhahalomról, még 3 olyan zsák volt mint ami ott látszik. Hintaló mellette viszonyításképpen...