Új privát üzeneted érkezett!

Bagzerka!

Az amit írtál az egyik, szerintem lájtosabb változat. Gyerek és emberbarátabb szerintem. :D
A másik változat amit a neten találtam így néz ki: 2 cl ricinusolaj, 2 dl narancs/grapefruitlé, 1 korty pálinka. Szerintem ez ütősebb... :lol:

Minyu!

Én a következőket találtam ki magamnak.
Csütörtökön találkozok a dokival és megpróbálom kicsikarni belőle, hogy vizsgáljon meg. Nekem fontos, sajnálom, szeretném tudni haladtunk-e valamerre.
Ha azt mondja a doki, hogy lehet valami, akkor a helyzettől függően szerintem csütörtökön iszok egy Bagzerka-féle koktélt (grapefruit, narancs, gyömbér). Meglássuk okoz-e valamit. Pénteken szintén ugyanígy. Szombaton - vasárnap viszont a pálinkás fajtát fogom bevetni.
Viszont ha nagyon esélytelenek vagyunk, akkor lehet, hogy hagyom a fenébe az egészet és kaszát-kapát eldobva egy hétig teljes kímélő programra fogom magam. Nincs mászkálás, nincs egésznapos ácsorgás, helyette viszont fekvés, összezárt lábbal. :lol: Vagy vagy... Vagy kijön ezen a héten, vagy rámegyek a túlhordásra és megpróbáljuk bent tartani addig amég a doki nem kerül elő újra.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jó estét lányok!!! :)

Ahogy ígértem, jelentkezem :) Itthon vagyunk, ma jöttünk haza.

Olyan nagyon sokat gondoltam Rátok!!!

Minden rendben velünk.
Adél csodálatos kislány, imádnivaló.

Mesélek majd Nektek mindent-mindent.

Annyira érdekel, hogy kivel mi történt. (holnap vissza is olvasok, de, ha sikerül minyunak táblát feltenni, akkor az sokat segítene :wink: .

Most megyek, de holnap jövök közétek ismét!!!

Próbálok képet tenni Kelemen Adél Szonjáról :)

Sok-sok üdvözlő puszi mindenkinek!!!!

szeder74

Csak gyorsan:
dél óta keményedek, 5 óta görcsölök (5 percesekkel) Hivtam dottórét, azt mondta, menjek be a kórházba.
Ha hazaküldenek, akkor majd reggel jelentkezek. Ha lesz valami izgis, akkor bkriszta barátném majd tudósit :)

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

MINYU: DRUKK DRUKK +++++++++++++++++++++++++++++++++
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Minyu!

Hajrá-hajrá! Nagyon szorítok és ne gyere reggel! :lol:

a.m., Holka!

Istenem, de gyönyörű babák!

Honey!

Én tökéletesen osztom a véleményedet, persze könnyen beszélek, mert eddig mindig legalább 8 nappal előbb szültem, amúgy meg a tábla 2. felében vagyok én is!
Ma megkérdeztem a dokimat, hogy mennyire befolyásolhatja a szülés időpontját, hogy most kislányom lesz (nekem mindenki azt mondta, hogy a lányok lustábbak, később bújnak elő)? Azt mondta, hogy azért ez annyira nem jellemző, inkább alkati kérdés, bár van benne valami, de szerinte az várható, hogy ugyanúgy hamarabb jön mint a tesók! De, ahogy Ő mondta, türelmesek leszünk vele, meglátjuk!

Bejci!

Neked volt fehérje a vizeletben? Ha igen, most mi a helyzet? Nekem most a 24 órás gyűjtöttben találtak egy picit, alig valamivel határérték felettit, de a reggeli elsőben nem volt! A vérnyomásom jó alacsony (ma 90/60-at mértek) és a dokim szerint azért nagyon nem kell félni, mert az összes májenzim meg vesefunkció rendben van, ami toxémia esetén el szokott mozdulni. Ráadásul azt is mondta, hogy vajmi kevés az esély rá, hogy a 4. terhességnél jöjjön ki, mivel eddig egyiknél sem volt gond! Nem merem inni a csalánteát, meg Bilace-t és tőzegáfonya kapszulát is félek szedni, merthogy picit kevesebb a magzatvizem! Szóval nem tudom, de holnap mindenesetre hozatok a férjemmel tesztcsíkot. Megírnád még egyszer a nevét? Holka, ha tudsz írni, Neked mi a véleményed? A dokim most csak annyit mondott, hogy mérjem a vérnyomásom és ha magas, akkor hívjam!

Megvolt ma az 1. ctg-m, rendes a kislányom, ügyesen mocorgott is. Doki megvizsgált, méhszáj teljesen zárt, mondjuk örülök is, én remélem van még legalább 2 hetünk, szeretnék úgy menni szülni, hogy itthon mindent rendben hagyok. Tudom,nem feltétlen kéne most ezzel foglalkoznom, ahelyett, hogy felpolcolt lábbal pihennék, de mit tegyek, kitört rajtam a fészekrakó ösztön! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

MINYU baratnoje vagyok, es engem ert a megtiszteltetes, hogy tovabbitsam az O uzenetet:

"2008.08.27-en 03:30kor megszuletett Nyika Csongor. 3310 gr, 56 cm, egeszseges gyonyoru baba!"

Sikerult a termeszetes szules :D Nagyon-nagyon ugyesek voltak!
En ilyen fitt Anyukat meg nem lattam, 1 oraja sem szult, de mar csacsogtunk :D

Udv:
A Buszke Baratno

Kép
Kép
Kép
bkriszta

HATALMAS GRATULA MINYUÉKNAK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Várjuk a képeket és a beszámolót! :lol: :lol:
Kép
Vendég

Márti!

Nem volt még fehérje a vizeletemben- és remélem a mai frissben sem lesz... kopp-kopp lekopogom-, csak nekem egy korábbi vesebetegségem miatt fokozottan kell figyelni rá. A tesztcsík neve: Medi- Test Combi 9.. legalábbis ez van írva a dobozára, amiben kaptam a védőnénitől. Viszont tegnap pont rábukkantam egyre az interneten, megpróbálom megkeresni... de most vérvételre kell mennem. Ha hazaértem jelentkezem...
Vendég

Sziasztok!

Szeder!

Üdv otthon! :) Várjuk a képeket és a történetet is!

Minyu!

Gratulálok! Minden földi jót Csongor babához!
Mégiscsak sikerült, nagyon ügyesek vagytok!
Hüpp-hüpp...

Monee

monee85

Minyu! Gratulálok, sok boldogságot Nektek!
sz.sziszi

Minyu!

De örülök, hogy minden úgy alakult, ahogy elképzelted! És nagyon ügyes, gyors voltál! :lol: Nagyon-nagyon gratulálok és sok-sok boldogságot Neked a 3 férfi körében! :lol:

Szeder!

De jó, hogy már otthon is vagytok! Gyere bizony, már nagyon hiányoztál! És kiváncsian várjuk a képeket! :lol: Nem tudtem, hogy mi lesz a kisasszony 2. neve, de gyönyörű a Szonja, nekem tetszik és klasszul illik az Adélhoz!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Holka Emma baba egy tündéri kislány!! Még egyszer gratulálok!! :lol: :lol:

Szeder üdv újra otthon! Várjuk a beszámolót és persze a képeket Adél Szonjáról!! Gyönyörű nevek!! :lol: :lol:

MINYU ÓRIÁSI GRATULA CSONGOR BABÁHOZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK!!! Örülök, hogy úgy sikerült ahogy szeretted volna!!! :lol: :lol:

Mindenkinek ezt kívánom!!!!

Kép
Kép
lanta

Hűűűű, ezért már érdemes volt felkelni!! :D :D

MINYU - SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET NEKTEK!!! :D

Szeder,
Isten hozot titeket újra köztünk!! :) Minél előbb kérünk képeket!!!
A szülés milyen volt?

Na mentem csajok NST-re. Remélem ezútta a normális gépet kapom! :o

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Márti: Itt egy link, találtam Neked tesztcsíkot... de ne legyen rá szükséged!!!!!!

http://www.bioplaza.eu/keszulekek/medi- ... tcsik.html

Szeder: Üdv Itthon! Beszámolót kapunk majd? És természetesen jó lenne látni 1-2 képet Adélról! :wink: :wink: Hogy telnek a napjaitok?
Vendég

Sziasztok!
Én a jővő márciusi topicból vagyok, de Vivivel ismerjük egymást Lola által.
A kh-ból üzteni, hogy Starluck éppen szül :D , csak mivel nem tud más forrást, engem kért meg a nagy hír hozatalára. :)
Engem ér a megtiszteltetés, hogy nemsokára méreteket is írhassak nektek a legfrissebb csöppségről! :)
Nagy drukk a szülőszobára! :P
üdv:
Kukli

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Húúú, azta, micsoda reggel!!!

Úgy akartam kezdeni, hogy:

Szeder, Isten hozott itthon!! Rengeteget gondoltunk Rád, várjuk a mielőbbi beszámolót!

Aztán felkeltem, és láttam, hogy mi történt MInyuékkal, úgyhogy:

Minyu!
Gratulálunk Csongor születéséhez, sok boldogságot és jó egészséget, sok-sok pihenést kívánunk!

És mire frissítettem az oldalt, mit látok?

Hajrá Starlark!!!! Szurkolunk!!!!

Kép
Kép
sarkantyúka

Starlark: DRUKK-DRUKK ++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:
Hát zajlik ám az élet!!!!!!...... :wink: :lol:
Vendég

Starlark!

Megy a drukk!!! +++

Senki többet harmadszor?!
A jelek szerint a hátrébb tanyázók is beszállhatnak! :wink:

Monee

monee85

sziasztok!
Ez igen, egy darabig nema csend babaesougyben aztan meg egy nap alatt talan ket baba (es meg reggel van).

Minyu nagy-nagy gratula a kis Csongorhoz! Iszonyuan orulok, hogy sikerult termeszetes uton megszulnod, csaszar utan. Sok sok tejcsit kivanok!

Szeder Isten hozott otthon, mar nagyon szeretnem hallani a tortenetet, es latni a kepeket. CSodas neve van a picurnak.

Holka gyonyoru kislanyod van!
A.M a ti kepeteket nezve meg akkora nyugalom szalja meg az embert hogy az fantasztikus. Es meg csodalkoztok, hogy mindannyian turelmetlenek vagyunk???

Rolunk, hat az en gorcseim nemhogy alabbhagytak volna inkabb az estere meginkabb felerosodtek. Ugy nyilklalt a hasam, es a pocim olyan kemeny volt mint a ko. Mind huztam halasztottam, hogy bemenjunk az ugyeletre, vegulis elmaradt mert elaludtam. Ha fekszek valamivel jobb, de ahogy kelek fel kezdodik minden elorol. Elmeletileg holnap kellene mennem dokihoz, de ha marad minden ennyire sz@r muszaly lesz ma bemennem. En mar mindent az idojarasra fogok, szerintetek lehetett attol? Felfazas kizarva, mert nem csip a vizeletem es tegnap mar nem jartam percenkent klotyora. En mindenkepp szeretnem a hetet meg 2in 1 ben tolteni!!!

szisziKép
sziszi7

Nahát, Lányok, olyan izgatott lettem. Szerintem Starlark sem gondolta, hogy ő lesz a következő. Ezek szerint nemcsak a tábla elejének kell mindennap bejelentkezni :)

Hú, Humanka, lesz mit könyvelni!!

Kép
Kép
sarkantyúka

BAkker!
Starlak velem egy napra van kiirva :?

DRUKK DRUKK DRUKK

szisziKép
sziszi7

Hát micsoda hírekre érek gép elé :D
Minyu! Nagyon nagy gratula! Akkor már nem futunk össze dokinál

Starlak! Megy a drukk

Kép
Kép
csibe21

Minyu!!!!!!!! Szeretettel gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok Neked, Csongornak, és egész családodnak!

Starlark! Nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!

Eszike! Mi újság??

Én végre jobban vagyok. Még egy nagytakarítás hátravan, és részemről jöhet a nagy nap!!!!!

Kép
blúmi

Minyu: GRATULÁLOK CSONGOR BABÁHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT,ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK NEKED!

starlark: Nagyon drukkolok ám neked!

Kép
csehi77

Basszus... minden elszállt... :evil:

Hajrá Starlack!!!
Sziszi, te mikorra vagy kiírva? - úgy is kérdezhetném, hogy Starlak mikorra volt kiírva?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Minyu, Kriszta!
Köszönjük a jó híreket! Erre érdemes bejelentkezni!
Minyu!
Nagyon nagy gratula neked és Csongornak, ügyes voltál! Mégiscsak sikerült természetesen szülni. Legyetek boldogok és természetesen sok tejcsit kívánok. Amint lesz időd és energiád, várjuk a beszámolódat és a képeket!!

Starlak, Kuklika!
Neked is köszönjük a híreket! Itt ülök könnybe lábadt szemekkel ezektől a jó hírektől. Teljesen meghatódtam.
Starlak!
Drukkolunk, hogy minden simán és zökkenőmentesen menjen!

Ha egyszer beindul ….. :lol:

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Honey szeptember 20-ra vagyunk kiirva. meg lenne ido boven.

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Na, ismét itthon! Úgy érzem, hogy ez a picike viccel velünk! Eddig amennyire ki akart bújni, most annyira jól érzi magát odabent. Most éppen semmi jele a szülésnek. A méhszáj bő 1 ujjnyi. Nst rendben: 2 kisebb fájás volt. UH-án is minden ok! Adatok:
Bpd: 88mm
AC: 328mm
FL: 70mm
OFD: 113mm
HC: 317mm
Áramlás rendben.
Becsült súly: 2950 gr! Ennek nagyon örülök, mert másfél hete még csak 2370 gr volt. És továbbra is lány!
Legközelebb csak 1 hét múlva kell mennem. Viszont pénteken nem lesz a dokim, úgyhogy mondta, hogy még holnap hívjam fel, hogy hogyan állok a fájásokkal. Remélem, hogy nem pont pénteken akar előbújni ez a pici lány. Már feküdnöm sem kell egyfolytában, de most péntekig még vigyázok, hogy nehogy pont akkor jöjjön.

Minyu!
Gratulálok a kis Csongor babához!
:lol:
Nekem is nagyon hasonlókat mondott most a dokim, mint neked Hétfőn. :wink: Lehet, hogy ez a vihar előtti csend?

Starlark!
Neked is szorítunk! :lol:

gwini

Sziasztok!

Háttt, nem is tudom hol kezdjem, tegnap még semmi, aztán ma meg...

Gratulálok Minyunak Csongi-babához. Reméljük mihamarabb hazatérnek, és mindketten jól vannak! Sok-sok boldogságot kívánok!

Starlak-nak szorítok, reméljük gyors és könnyű szülés lesz/volt.
Gondolunk rátok mindannyian!

Holka: nagyon gyönyörűséges Emma baba! Gratulálok hozzá mégegyszer!

Szeder: üdv itthon, örülök, hogy minden oké. Várjuk a képeket és a beszámolót.

Konan??? Egyben vagy még? Régen jelentkeztél!

Velem még minden a régi! Szerencsére a párom ezen a héten már nem dolgozik, úgyhogy kicsit megnyugiztam, velem van. Így biztos, hogy nem mentővel megyek szülni.
Se görcs, se keményedés, se semmi!
Ha holnapig sem szülök, akkor holnap délelőtt NST és vizsgálat, meg konzultáció a dokival. Nem tudom mit tervez. Gondolom hétvégére nem akar befektetni, max jövő héten.
Nem igazán vagyok híve a szülésmegindításnak úgyhogy most én is belehúztam a praktikákba. (szereti-szereti rendszeresen, és növeltem a málnalevél tea adagomat, meg nekiállok mászkálni-mozogni) A koktélon még nem gondolkodtam, de lehet, hogy hétvégén kipróbálom.

És pénteken jön az újabb front!
Vendég

Gwini: jó, hogy minden rendben veletek! A lányok úgy látszik lustábbak, és nem akarnak kijönni, most, hogy már lehetne!
Vendég

Itt tett fel vki a múltkor olyan linket, ami a baba súlyát és a hosszát becsli?

gwini

Sziasztok!

Szeder!
De jó, hogy itthon vagytok! Kérjük a beszámolót!

Holka!
Emma gyönyörű kislány!

Starlark!
Szorítok!
Én is egy napra vagyok Starlarkkal kiírva!!!!!!

Minyu!
Gratulálok a kisfiatokhoz!

Kép
Kép
petra1980

Én tegnap voltam újabb Nst-n, de már minden rendben volt, nekem nem mutatott fájást a gép.

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Először is! Hajráááá Starlark!!!!

Minyu!
Nagy nagy gratula Csongi babához!!!! Ügyik voltatok!!! Ugye, hogy nem kell türelmetlennek lenni? :wink: :D :P :D

Lola!
Én már nem is tudom, mit kívánjak?! Egyben vagy külön gyertek haza a kórházból? Mindenesetre kitartást a kórházi napokra! És a többire is, már ami a pároddal való gondjaidat illeti. Remélem a babóca születése mindent megold köztetek és ő is kiveszi a részét a fáradtságosabb részből! :) Az anyósokra pedig nem mindig lehet számítani. Van ahol sehogy....! Ez van! Nem vele kell együtt élned! Persze jó lenne ha számíthatnál valami segítségre tőle, de elsősorban a párodtól várd a segítséget! Ha vele nem jutsz dűlőre az inkább a baj! :lol:

Judit!
Megértelek! Most így a végén már minden mozdulat problémát jelent! :? Kövezzetek meg, de ez már teher a javából!!! :? Türelmes vagyok, türelmes, de nagyon várom már, hogy Annácska idekintről fárasszon inkább! :wink: :P

Blúmi!
Sajnálom a náthásságodat! Remélem gyorsan túl leszel rajta! :)

A.m.!
De jó látni megint téged. Mit téged! TITEKET! Gyönyörűek vagytok! Gratulálok! És a leadott kilók hallatán már nem is érzem magam olyan rosszul! :wink: Ügyi vagy! Hogy van a sebed? Varratokat kiszedték már? Milyen a napirendetek? Írjál ha van időd, minden érdekel!!! :D

Bejci!
A hét végén én is feladtam a Balcsizást. Már nem bírom én sem az ilyen hosszú utakat. Legszívesebben feküdnék a nagy napig, de hát azt azért nem lehet. Fürdéssel kapcsolatosan én már nem is tudom eldönteni, hogy melyik a jobb: tusoló v. kád. Egyikben ez nehéz, a másikban az. A legfőbb gondom, hogy már nem igazán érem el a lábaimat és fölhúzni sem olyan egyszerű a nagy babaháztól! :lol:

Eszike!
Rajtam nem múlna a gyarapodás, de a dokibácsi mindenképp meg akarta várni a 39 betöltött hetet. Legkésőbb jövő héten ilyenkor már én is kezemben tarthatom Annácskát!!! :P

Holka!
Emma egy kis gyönyörűűűűség!!!! Óriási gratula nektek!!!! :P

Csibe!
Sajnálom a vizesedést! Én is vizesedtem, de csak 1-2 napig. Amikor úgy látom, hogy dagad a kezem lábam, akkor tartok egy majdnem teljesen gyüminapot! Csak azért majdnem teljesen, mert azért valami tartalmasat is kell ennem, anélkül nem vagyok meg. Ez általában a reggeli. Utána csak gyümi és sok-sok folyadék! Nekem ez bevált! :)

Monee!
Ezt jól kifogtad Te szegény! Pont most megy a dokid szabira? Drukkolok, hogy előtte történjenek a nagy dolgok, vagy pedig Manócska várja meg míg visszajön!
Ez a szereti-szereti dolog már nekünk sem működik. Ahogy olvasom, kb azért amiért nektek. Teljesen beszűkültem. Már az is fáj,amikor a doki megvizsgál. De már csak 7 hetet :shock: kell kibírni nagyjából! :wink:

Szeder!
De jó hogy újra itt vagy! Minél előbb kérjük a képeket és mindenféle beszámolót Rólatok! Ti is nagyon ügyik voltatok Adéllal!!! Gratula!!! :D :P :D

Gwini!
Örülök a szép UH eredményeidnek! A pénteket pedig remélem kihúzzátok!!!

Nálunk semmi változás! Továbbra is zárt méhszáj, sőt már a tegnapi NST sem mutatott semmiféle fájást. Az altatódokival tegnap sikerült kiegyeznem az altatásban, bár ő a gerincérzéstelenítést javasolta volna. Igazából nem vagyok biztos benne, hogy jól döntöttem, de az altatást legalább ismerem! Holnap ismét NST, utána dokibácsi.
Szerintem, és úgy is érzem, Annácska kivárja a 3-át. Jól érzi magát odabent!!! :D

Kép
Kép
konan

De jó ilyen hírekre jönni!!

Minyu gratulálok nektek, sok boldogságot és tejcsit kívánok!!!

Starlak megy a drukk!!!!!!!!!!

Konan: Jó, hogy jöttél, látom hamarosan nálad is lesz babóca :) !

Gwini: Jó, hogy minden rendben, remélem, kihúzzátok a pénteket a hidegfront ellenére.

Blúmi: Örülök, hogy jobban vagy, takarítás közben sokszor pihenj, nehogy gond legyen. Én is így csináltam.

Holka: Nagyon édes Emma baba :lol:

Szeder: Már várjuk a beszámolót és a képeket, nagyon kíváncsi vagyok :D

5 óra körül megint nagyon begörcsölt a hasam, azóta is fájdogál, bár ritkábban. Szülni csak azért szeretnék én is, mint monee, mert az orvosom szept. 5-én megy Prágába, és félek, hogy nem bírom, pedig én császáros leszek. Bálintot sem tudtam megszülni, mert nem tágultam, épphogy megcsászároztak az utolsó pillanatban, így is oxigénhiányos lett. Hála Istennek, hogy semmi baja .
A többit nem részletezem így szülés előtt mindenkinek. Tehát ezért szeretnék szülni lassan.

Egyébként pont az ellenkezőjét hallottam: a fiúk lustábbak, Bálintot is túlhordtam. :D Majd megnézzük az összesítést. :P :lol:

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

A minyus rész nagy és piros betűvel akartam, bénáztam, bocsi :oops:

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Gwini!

Nekem ilyen linkem van:
http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... nline.html
Igaz, olaszul van, de egyértelmű hogy mit hova. A tizedes jegyeket nem szereti!

Konan!

Tudom, szar helyzet most.
Holnap beszerzem a durvább bábakoktélhoz az összetevőket és adunk neki. Vagy összejön, vagy nem... Az mondjuk érdekelt volna, hogy Minyu is a megivás hatására szült meg, vagy spontán.
Te annyival jobb helyzetben vagy, mint én, hogy biztosan tudod mi az utolsó időpontotok. Engem is megnyugtatna, ha lenne ilyen.

Starlarknak továbbra is drukk!!!

Kisült a jénaiból az ebédem, aggrrr.... :evil:

Monee

monee85

Konan: Akkor mi hasonlóképpen "működünk". Én is alig bírom felhúzni a lábamat, de csak a jobbot. És nem tudom eldönteni, hogy ez a combi-combi megvaskosodása miatt van-e, vagy a hasam nem engedi? :?

Gwini: A linkes topicban van a súlykalkulátor linkje.
Vendég

Gwini: Mire beírtam az előző hsz-t, Monee feltette a linket! :wink: Ez az. Ez van a linkes topicban is. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Holka! Gyönyörű baba a kis Emma! Nőjetek nagyra! :D

Minyu!
Gratulálok Csongorhoz! Látod mégiscsak kíváncsi volt rád hamarabb! :D Várunk haza!

Starlark!
Megy a drukk a szép szüléshez!

Honey,Konan!
A napirendünk hajnal 3-kor kezdődik aztán 7,11,15,19,23-kor van kajcsi. Az evés utáni időt ált. átalussza a "kisherceg",de már a fürdés előtti 2-3 órában fent szokott lenni és ismerkedik a világgal. Én így azért tudok pihenni éjjel is. Remélem ez így is marad. A tejcsi kb.1/4-ét kell pótolni,de remélem lesz ez még jobb is. Ha valaki a teán és homeós bogyón kívül tud tanácsot adni tejserkentés ügyben akkor azt szivesen venném :wink:
Rakok fel képeket,mert végre teljesen készen van Mini Gyuszi birodalma :D
Ja és ma kerek 10 napos a bébibogyó! Kép Kép Kép

Kép
Kép
a.m.

Lányok,
Én nem görcsölök (amúgy is messze van még a vége - bár starlark példáját látva....), viszont a hasam megint le akar szakadni amikor járkálok
(Most azt ne mondjátok, hogy akkor ne járkáljak :wink: )

Volt már ilyen korábban, amikor a fejét olyan helyre nyomta Jázmin, ahol valami ideget nyomott. Lehet, hogy most is erre vetemedett. Nem elég, hogy rendszeresen a könyökével, vagy a lábával kiböki a jobb oldalam (úgy látszik, az a kedvenc pozíciója), most még ez is. Totál kriplinek érzem magam

Kép
Kép
csibe21

Konan!
Szépen gyógyul a sebem :D Felszívódós varratokat raktak bele,így nem kell kiszedni szerencsére! :)
Engem is altattak,de nekem nagyon jó volt így. Semmimellékhatása nem volt.Mondjuk rakott is az infúzióba a doki mindet,hogy ne legyek rosszul utána.

Szeder!
Üdv. újra itthon! Nagyon várjuk a beszámolót.

Honey!
Mi is akkor adtuk oda a pénzt amikor hazajöttünk,de alig akarta elfogadni. A szülésznők hamarabb megkapták a kis csomagjukat az anesztes orvos meg a műtét után,mert vele nem találkoztam utána. Ezt a férjem intézte.

Kép
Kép
a.m.

Konan!
Ezek a babák már most nagyon okosak! Miért jönnének ki előbb? Hiszen most mindent megkapnak (csoki-süti-üditő-chips-gyümölcsök,stb), születés után meg csak az anyatej marad egy jó darabig! :lol:
Vendég

A.m: De szépek a képek!!!! :o
Jó, hogy raktál fel olyat is, amin a szoba dekor látszik. Nekünk is hasonló színű a falunk és lassan én is szeretnék "dekorálni". Megkérdezhetem, hogy a Micimacis kifestős alakokat honnan rendelted? Tudom, régen már volt szó róla, de nehéz lenne keresgélni... Köszi
Vendég

Starlark!

1000-rel megy a drukk!

Bejci!

Tündér vagy, nagyon köszi! :lol:

a.m!

De nagyon jó akiságyat a kis lakóval együtt látni! :lol: Nagyon rendes kis csomagot kaptatok, hogy ilyen szépen eszik-alszik!
Tejszaporító tipp: More Milk Plus kapszula, valamilyen multivitamin, pl.: Gravida vagy Elevit, nagyon sok folyadék és, ami a leghatékonyabb: minél gyakoribb szoptatás, akár 2 ciciből is nyugodtan és pihenj nagyon sokat, egyél meg mindent, amit megkívánsz (én minden szülés után pl. rákattanok a mákos dolgokra)! És, ami jó tejserkentő kaja:tökfőzelék, kapor, gesztenyepüré és madártej. Válogass kedvedre!

Márti
borossné becz márta

Márti,
Én akkor biztos más módszert választanék, mert az említett 4 kajából hármat utálok (tökfőzelék, kapor és gesztenyepüré) :?

Nekem Mercivel egy ideig bejött a Laktoherb tea, aztán már mindegy volt, mivel visszamentem dolgozni, a kevesebb ingertől gondolom fokozatosan apadt.

Azért 9 hónapos koráig így is kapott anyatejet, és semmi baja nem lett tőle, hogy utána meg már mást kapott :)
De hát aki otthon tud maradni, annak ez gondolom nem gond, folyamatos az igény :D

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Jó régen jártam erre megint... :oops:

Minyu, gratula Csongor babához! Sok boldogságot kívánok Nektek és sok-sok tejcsit!!!! örülök, hogy sikerült simán, úgy ahogy elképzelted!!!

Starlark, drukk-hegyek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A.M. köszönjük a képeke,t annyira édes MiniGyuszi! A szobácskája nagyon tetszik!!!!!!!

Holka, Emma is csodaszép! A szülésed pedig... :) Mindenkinek ilyet kívánok!

Lola, drukkolok hogy minden rendben legyen, Maja maradjon még egy picit a jó kis kuckóban!
És remélem, hogy rendeződni fog a helyzet otthon is! nagyon nem erre van szükséged most így a finisben!

Gwini, én már többektől hallottam, hogy felesleges pénzkidobás volt a kuka... Szaga ugyanúgy van, utántöltő piszok drága hozzá...
Nekünk Dorkával is egy sima kukánk volt, bent a wc-ben tartottuk, naponta ürítettük és nem volt nagyon gáz. Én tuti nem vennék... :wink:

Szeder, üdv itthon! :) Várjuk majd a képeket és a szüléstörit!!!

Sziszi, pihizz!!! Lehet, Te leszel a következő?! :wink:

Márti, tegnap beszéltem a dokimmal, 17-e után császároz, de még nem döntöttük el hogy 18-19 vagy 22 legyen! Te mikor tervezel szülni?! :wink: :lol: :P

Honey, pénzt én hazajövetel előtt,varratszedéskor adtam oda a dokimnak Dorkával és most is úgy tervezem majd.

Császáros lányok, altatódokinak mennyit illik adni?! Illik egyáltalán?! :shock:

Judit, én is azt hallottam, hogy a fiúk lustábbak! :wink:

Eszike, hajrá praktikák! :wink:

Jujj, az a bábakoktél nagyon durván hangzik! :shock: nem csoda, hogy ettől elindulnak az apróságok kifelé! :lol:

Rólunk. Tegnap voltam dokinál, méhszáj teljesen zárt, 3000-es. Levette a tenyésztést, nézett pisit - negatív - vérnyomimat meglátva teljesen kiakadt: kis jóindulattal írta be a 90/60-at :lol: :lol:
NST-n Ádámot alig lehetett felkelteni, pedig odaúron végig aktívkodott. De amikor felébredt, olyan bulit rendezett, hoy többször is keresni kellett a szívhangot, mert körbejárta a hasamat :lol: :lol:
Jövő csütörtökön beszélünk az anesztessel + labor.

Hétvégén barátnőmék beállítottak 4 hatalmas zsák fiúruhával... Egy napig válogattam... Az tuti,hogy a gyerek 2 éves koráig nem kell ruhát vennem majd.
Egy kép a ruhahalomról, még 3 olyan zsák volt mint ami ott látszik. Hintaló mellette viszonyításképpen...
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Köszi a linkeket lányok!

A kukát már megvettük! Féláron volt akcióban. Az utántöltő zacsi az 2000.-/ hónap. Szerintem nem veszélyes. A Nórinál napi 6 kakis pelus volt. Én is zacsiban gyűjtöttem és írtó büdi volt a lakásban, amíg ki nem vittem. Most 2 emeletnyit nem szeretnék napi 6-szor leszaladgálni. :?

Starlark? :roll:

gwini

Sziasztok!

Minyu: nagyon gratulálok a kis Csongorhoz! Minden jót és szépet kívánok Nektek és sok-sok tejecskét!

Starlak: nagyon drukkolok, de lehet, hogy már a kezedben tartod a kis apróságodat! De azért mindenképpen megy a drukk!!!

Látom, sokan vannak, akikért az elkövetkező napokban drukkolhatunk! Ez olyan jó! Várunk minden információt!!!

Velünk minden rendben!

Ormolya

Kép
ormolya

Honey!
Képzeld, ma hogy jártam a játszótéren, azt mondta egy anyuka: "Nahát, már csak három hónap van hátra?! Milyen kicsi a hasad!" Mondtam mosolyogva, hogy "Neem, EGY hónap SINCS hátra." :D Az elsőnél még problémáztam az ilyesmin, most ezt fel sem veszem (de azért muris).

Amúgy képzeljétek, a Nagy most növeszti a 17-20. fogait, és nem tud délután aludni, úgyhogy én sem pihenek egész nap, remélem, a Pici marad még, hogy egy kicsit aludjak is az érkezése előtt...

Kép
Kép
sarkantyúka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?