Sziasztok!
Köszi a bókokat
, aranyosak vagytok. Sokszor bemegyek a szobába és próbálom elképzelni, hogy milyen lesz, ha már "tele lesz élettel".
Egyébként egyik részét nem fényképeztem le, mert ott még hiányosság az én kanapém, aminek várjuk a megérkezését.
Kutyafüle!
DE jóóóó! Még egyszer gratulálok és vigyázz magadra/magatokra!
BBJ!
A máglyarakást te viszed vhová vendégségbe? Majd írd meg, hogy sikerült!
Az élménynaplóra én is nagyon kíváncsi vagyok!
Nálatok mekkora otthon a cipős szekrény???
Nagyon tutik azok a csizmák meg minden cipő. Ezek használtak, vagy újak?
Te hová szoktál C&A-ba járni? Csak azért mert én is nagy C&A-s vagyok.
Ja! A rajzaim nem saját kútfőből jöttek. Találtam cuki kis képeket és azokat rajzolgattam le némi módosítással.
Dorka!
Szabi nagyon vagány abban a szerelésben, tiszta nagyfiú!
Nekem is a zsiráf a szívem csücske.
Anikó!
A talált képekről némi módosítással lerjazoltam az állatkákat, aztán meg temperával kifestettem. Az ecsetektől mondjuk idegbajt kaptam, mert bár többfélét is vettem, mindegyikből hullott a szőr.
Ezeket a színes képkereteket pedig az OBI-ban találtuk.
Igen, jól látod az ott egy mérlet, amit a barátnőmtől kaptunk kölcsön.
A szülésznőm: Lengyel Józsefné, Betti. Nagyon kedves, aranyos és már most úgy érzem hogy jó döntés volt. Eddig háromszor találkoztunk az NST kapcsán.
Pocakos kép, talán a hétvégén....
Balwin!
Nekem a kád már be van ígérve, de per pillanat még nem tudom elképzelni. Elég kis szemérmeske vagyok
, de gondolom ez megint olyan dolog, hogy akkor az sem fog érdekelni, csak vmi könnyítse a dolgomat!
Jaimee!
Nekem is a függönyös elválasztás volt ijesztő, meg az a lámpa meg a műszerek (ezektől fóbiám van)!!! Na mindegy, az a lényeg, hogy minden rendben legyen!
Szilbee!
Tök érdekes az a kép. Hol találtad?
Egyébként ahogy Niki írta a függöny két széle tényleg IKEA-s egy kis saját ötlettel variálva.
Fanna!
Szívesen küldenék neked rajzot, de hogy gondoltad. Scanner-és utána e-mail? Gondolom ki szeretnéd nyomtatni, ezért az eredeti méretében kellene. Az úgy nem lesz túl nagy? Próbálkozom majd, oK?
Szőnyeg terén én sem tudok többet: Diego, Dr. Padló
Bocsi, hogy kicsit sok voltam.