Új privát üzeneted érkezett!

Judit! Várom ám a fotókat!!

Kitten! Ezek a képek tök szuperek!! (esküszüm kedvet kaptam a festéshez megen :oops: )

Anikó! Naggyon szép Doroti!!! A szemét nem tőled örökölte "véletlen"?
Nekem (mind a két gyereknél) a felvesz-letesz módszer vált be. (De kinél mi...) Meg ami még lehet segített nálunk, hogy tényleg csak alvásra használjuk/-tuk a kiságyat.

Ja és Kitten! Nagyon tetszik a függöny!!!!

Rólunk: Dév ma megkapta a BCG-t... újra... vagy mi...
szilbee

Anna, mizujs? Milyen volt az éjjel? Mivel mi sem aludtunk sokat olyan 1-ig(el van dugulva Törpe orra), volt időm bőven az éjjel kellős közepén is rátok gondolni... HOgy viselte kis harcos és anyukája????

Kitten, nagyon tetszik a babszoba, de az igazi majd a kis lakójával lesz! :) LÁtom, minden őreá vár már csak!!!! :)
A képek nagyon édesek, nekem a Zsiri tetszik különösen!!

Judit, (Balwin), Ti mekkora cipellőt hordtok???

Judit, sosem csináltam máglyarakást, passzolok...

Szilbee, hogy vislete Dév a szurit?

Anikó, ha úgy érzed, hogy Doroti már el tudna magától is aludni, akkor szerintem próbálkozz vele! Mi, ha valamit el akartunk érni, akkor csak az vált be, hogy hagytuk sírni, ez eltartott 1-2-3 órán át (kínkeserves, tudom...), de utána már semmi gond nem volt. Lehet, hoy ezért a módszerért sokan nem dícsérnek meg, de nálunk ez a működőképes. Remélem nálatok egyszerűbben megy majd a dolog!!

Kutyafüle: a türelmetlenség rám is jellemző, de nem lehet siettetni a dolgokat, lassan megtanulom... Esetleg találkozhattunk a Néplap kapcsán, én a Séta programban vettem részt a diákjaimmal. Vagy nem?
Hol volt a lagzitok?

Kép
Kép
dorkáék

Én a Sétában nem,hanem az általános iskolások Ladikjában vettem részt. Hol tanítasz,ha szabad kiváncsiskodni???
A Gardenban. Nagyon szép volt!!!!Olyan jó még mindig visszaemlékezni rá. :) Tudom, hogy meg kell tanulni a türelmet,de olyan nagyon nehéz!!!!! Összeszedem én magam majd,csak tudjak valami biztosat!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kitten!!!Nagyon szép lett a babaszoba!!!!!Jajj,de izgi,hogy tényleg,fizikálisan,megfoghatóan néhány nap és lakója lesz!!!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hi!

Kitten! De szép szoba! "Gagyi kis rajzocskák" :?: :shock: Atyaúristen! Ezek nagggyon jók! Hogy készültek? Mivel? Mérleg az ott, jól látok? Vettétek, vagy ajándék? És már akartam kérdezni, ki lesz a szülésznőd? Bocs, a sok kérdésért! :oops: És pocakról nagggyon hiányolom a képet!

Judit! Máglyarakás-ügyben nem vagyok kompetens... Anya-pótlók nekem is eszembe jutottak, egy próbát megér. ÉLMÉNYNAPLÓRA KIVI VOK!! Képet tessék tenni!

Szibee! A szeme az apjáé. Eddig színre is, változhat ez még? Sajna tőlem csak az elálló fülecskéit örökölte... :( De neki még édes.

Dorka! És abban az 1-2-3 órában mivel foglaltad le az idegeidet? Bár, fontolóra veszem, majd legfeljebb nekiállok akkor festegetni, kedvet kaptam... :D

Fanna, hogy vagytok?

Jaimee?

donkoaniko

Anikó, hát, az órák azzal teltek, hogy Apával kiabáltam, hogy ezt én nem bírom, csak mi vagyunk neki, és mi ezt tesszük vele, én kiveszem, nem bírom, úristen, szegény, kell lenni más megoldásnak, ááááááá, stb..... :cry: Aztán bementem hozzá, simiztem, dúdoltam, pusziltam, aztán sírtam, kijöttem, apa ment be... stb....stb....stb.....
Sz'al nehezen. De tény, hogy egy éjjel az ilyen húzós, utána tényleg nincs gond, és sztem neki is jobb, hogy nyugodtan átalussza az éjjeleket.

Kutyafüle, hallottam a Ladikról is. Én a Széchenyi gimiben tanítottam, Erikát esetleg ismered onnan? Most ő is a lapnál van, ha jól tudom.
Ágit, Beát ismerem még személyesen.

CSajok, valaki tudja, hogy hívták Snoopy kis barátját, aki állandóan egy párnát vagy kendőt húzott maga után? NEM JUT ESZEMBE!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Jól! ... viszonylag. A várakozás rosszabb volt. De legalább megvettük az ovis zsákot Leventének közben...

Anikó! Kezd úgy, (ha már tényleg hozzá akarsz látni) hogy először 5 majd 10 később 15 .... 30 percig hagyod a kiságyban. Felveszed megnyugtatod (ha az idő lejárt és még sír), majd visszateszed, de csak ha már megnyugodtott. Közben meg csinálj olyat ami totál lefoglal... pl. fürdőszoba takarítás, meg ilyenek... De azért érdemes a közelben lenni, ki tudja hogy reagál a dologra Doroti. Ja a festés is jó ötlet!
szilbee

Judit!
Máglyarakás recept,én így csinálom elrontani még nem tudtam soha :wink:

Hozzávalók:
8 személyre:
6 szép alma,
1 púpozott mokkáskanál ôrölt fahéj,
15 dkg margarin,
8 szikkadt zsemle,
1 liter tej,
4 tojás,
30 dkg porcukor,
1 csomag vaníliás cukor,
25 dkg sárgabarackíz.

a tepsi kikenéséhez:
margarin,
zsemlemorzsa.

Elkészítés:
Az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat kimetsszük, húsukat vékonyan fölszeleteljük. A fahéjjal megszórjuk, és 5 deka margarinon megpároljuk. (Lehet 2-3 részletben is.) A zsemlét 1 centi vastagra fölszeleteljük - de nem lapjában -, és egy magas falú tepsiben szétterítjük. A tejet fölforraljuk. A tojások sárgáját a többi margarinnal, a fele porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, a forró tejet ráöntjük. Ezután a zsemlére locsoljuk, kissé átforgatjuk, hogy mindenhol egyformán érje. Egy kb. 30x20 centis, magas falú tepsit kivajazunk, morzsával behintjük. Az áztatott zsemle felét belesimítjuk, az almát egyenletesen ráhalmozzuk, majd a maradék zsemlével beborítjuk. A barackízt egy kevés (kb. 1 deci) vízzel simára keverjük, és háromnegyedével megkenjük a zsemlét. Sütôben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütôben 165 °C) kb. 30 percig sütjük. Ezalatt a tojásfehérjét kemény habbá verjük, a vége felé apránként a maradék cukrot és lekvárt is hozzáadjuk. A rakottasra kenjük, és visszatoljuk a sütôbe. A lángot kb. 15 °C-kal mérsékeljük, a máglyarakást még 15 percig sütjük. A lángot elzárjuk, a sütôajtót kinyitjuk, a habot 10 percig így szárítjuk. Melegen kockákra vágva tálaljuk.

ui:én egy napos zsömlét használok,de csináltam már kifliből is mindeggy,a friss péksüti nagyon megszívja magát a tejes cuccal azért jobb a szikadtabb

Kép

Kép
katlina

Dorka: A Snoopy.com-ra menj fel, ott megtalálod. Linus lenne az?
Van egy olyan pont, hogy "meet the gang", ott van felsorolva minden szereplő

Anikó: Írtam privit!

Kitten: Én is frászt kaptam szülőszoba látogatáskor. Nem a hivataloson, mert ott ügyeltek, hogy "csende szülőszobát" mutizzanak, ahol minden tökéletes....Na persze....azért az egy ágyas szülőszobák marhára hiányoznak....Szóval akkor kaptam frászt, amikor bemutatta a szülésznő, hogy na itt fog megvizsgálni az ügyeletes orvos, itt fognak borotnálni....és ott fogsz szülni. Reakció: ÁÁÁÁÁÁ! Nagyon jó volt még hazamenni....Aztán amikor oda jutottunk, úgy voltam vele, mint Anikó, mindjárt talizunk a lyánnyal. :D :D

Babaszoba nagyon szép!
jaimee1

én ezt a módszert egyzser próbáltam ki Grétivel ő bent bőgött, én meg kint. 1,5 óra múlva feladtam. 1 éves volt, akkor eldöntöttük, nem kelünk fel, nincs több éjjeli akár 15! szopi, vége. ott aludt köztünk, mindkettőnk másfele fordult hüppögött, de végig ott voltunk karnyújtásnyira tőle, aztán másnap nem kelt fel éjszaka egyszer sem. csak az első a nehéz...

Letit lerakom, és pár másodperc múlva már alszik is. nem akartam elrontani, mint Grétit, és nagyon jó alvókája van. most is nyomja, nem zavarja, hyog nyomom a billentyűzetet, csengő egyebek, alszik, mint a bunda.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina! köszönöm!!!!!

mi újság veletek? éppen tegnap voltatok eszembe, hyog már biztos vége a sok betegségnek, és tanulsz ezerrel! Nos?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Azért most volt termés.

Fannáékat puszilom, Niminek gyors felépülést kívánok!

Kutyafüle: Nem értettem, hogy miért izgulsz annyira a méhen kívüli terhességtől, de így már érthető, hogy a barátnőd így járt. Ne izgulj, amiért még nem látszott az uh-n. A teszt valamiért pozitív és szerintem, amíg nem vérzel vagy görcsölsz nagyon, nem lehet baj. Addig meg felesleges aggódni, de remélem holnap már lát valamit a doki. Lagzink nekünk is a Gardenben volt.

Dorka: Szabinak tuti jól áll a szerkó! Nagyon vagány.

Olga: Köszi a dícséretet a Dorcsis képről. Kismama bérlet nekem van, most kell újra csináltatni, mert letelt az egy év. Ez az eset még régebben, a kismama bérlet előtt történt.

Kati: Nagyon szépek a lányok. Szonja a Városmajor bölcsibe megy, ugye? Láttam kiírva a nevét nyár elején. Anyukám ott dolgozik.

Ditke: Nagyon szép a Zsófi cipője is.

Balwin Judit: A Pöttyös Panna turiban tavaly lehetett egész jó áron kapni Super fit cipőket. Nem tudom van-e még, állítólag Martfűn megszűnt a gyártás.

Évi: Csongi is egy hős.

Anikó: Dorka nagyon cuki. Alvásügyben én is a következetességre szavazok.

Kitten: Hú, de szép szobája lesz Laurának. És a rajzok is nagyon jók. Függöny Ikeás, ugye?

Majd jövök, most megint 3 gyerekem van, kicsit lestrapálnak.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok! Erdődi szabin van,úgyhogy anya kivitt ma az ő orvosához Georgievicshez. Kérdezte az utsó menzeszt,és hogy hány napja késik(5),már mondta,hogy jajj,de korán vagyok!!!!!Nem hiszi,hogy bármi is fog látszani,pláne,hogy vizsgálat előtt el kellett mennem wc-re. Ő is hasival nézett,és ott volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kinagyította,megmutatta.Mind a 3mm-es kis petezsák ott volt. Azt mondta,ha néhány nappal korábban megyek,akkor semmit sem látott volna. (Ahogy drága Zoboki sem).Annyira megkönnyebbültem.Mondta,hogy teljesen normális.Nem mondtam neki,hogy hétfőn már vizsgáltak,de a nyálkahártya is nőtt azóta 3mm-ert,és látszik is a babuci "háza". Olyan nagy megkönnyebbülés volt látni.Boldog vagyok,és várom a hétfőt(mert visszahívott aznapra),aztán a pénteket(Zobokihoz akkor kell menni).És ha látszik rendesen a fejlődés,akkor abbahagyom a csalinkázást,mert a sok uh sem használ neki gondolom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

NAUGYE :!: :D :lol: Dejó!! 8)
szilbee

Engem meg most ez a kép fogott meg...

Címe: Feeling of security.. találó!

Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.08.27 20:13-kor.
szilbee

Hella :)

Mingyán írok bővebben, most csak Dorkának a Snoopy-s kérdésre: Charlie Brown :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Kitten, nagyon szép lesz Laura szobája :) És a képek! Nagyon tetszenek! Ismétlem én is a kérdést: kopi vagy saját kútfő? :)

Kutyafüle, naugye! :lol: Akkor boldog, békés, biztonságos cseperedést kívánok a petezsákocskádnak az elkövetkezendő kb. 35 hétre :D

Niki, köszi az infót :) Újak is vannak ott, vagy használtak? Mert cipiből nem engedek: csak újat veszek :oops: :)

Egyszer én is megpróbáltam az otthagyós suttogós módszert...nem nekünk való... Én még mindig a gyerekkel (egy ágyban) alszok a kisszobában, de ez egyikünknek sem okoz gondot. Azért kistesót már megpróbálom majd beszoktatni a kiságyba :mrgreen: Egyébként nálunk azóta nincs ébredés éjszaka (persze vannak kivételes esetek), amióta Hunci lemondott a ciciről.

Dorka, a tavaszi cipőnk 18-as, a jelenlegi szandálunk 19-es (de már kicsit kilóg a nagylábujja belűűűle), úgyhogy saccperkábé 20-as, max 21-es cipit kell vennünk :roll: Aztán majd kiderül a helyszínen, hogy mekkora az akkora :)

Hm, a szülőszobára bevonulás nálunk is szinte természetes volt (pedig a látogatáskor nem nyűgözött le), mitbántamén, hogy nem 4csillagos körülmények között szülök! Legyünk (egészségügyileg) biztonságban, meg ne legyen komplikáció. Ennyi elég vót :) Azért a kádat kipróbáltam volna... legközelebb kibulizom :?

Judit
Kép

Kép
balwin

hali,

Kutyafüle, ez aztán megnyugtató hír lehetett neked! :)

Judit, ááá, hát Charlie Brown nem a gazdája volt? :wink:
Linus... ez a név nem ugrott volna be magától, csak a képe! Nah, Szabi is ilyen, csak ő a párnáját, nem a takaróját hurcolja, ha fáradt, és kisujját a szájába dugja.... Megzabálom olyankor (is)!!!!

alvás: nálunk meg az együttalvás nem vált be, mert nem iagzán fértünk el az ágyban, senki sem aludt nyugodtan (Szabi sem, ezerrel forgolódott, felébredt a fordulásaimra stb).
De hát minden gyerek és szülő más, ez a jó!!!! Lehet tapasztalatot cserélni! :)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, télleg :oops: :oops: :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasz!

Máglyarakás szomszédé...tuti

1kg kalács
4 tojás
1 l tej
20 dkg cukor
20 dkg dió
10 dkg mazsola (én nem rakok bele sokat)
1/2 kg alma felszeletelve
baracklekvár

A tojássárgáját kikeverjük cukorral, felfőzzük a tejjel. A Felszeletelt kalácsokat belemártjuk. Áztatjuk egy picit, kivajazott jénaiba belerakjuk és rétegezzük a dolgokat míg el nem fogy. A végén baracklekvárral locsoljuk és megsütjük. Végül a felvert tojás fehérjét és megszárítjuk.

De meg mernék rá esküdni hg ezt már ide leírtam.... :lol:

Jól aludtunk, csak 2 szer kelt fel Nimi amíg pisilt...de hamar meg is nyugodott......Reggel elég kómás volt és csak félgőzzel műkszött a gyerek....de délutánra már mászott megint az asztal tetejére.... :roll: Azt nem tudom hg meddig fog fájni...nem is nyúlok hozzá, tiszta vörös......

A kórházzal kapcsolatban....7re mentünk......a sebész orvos jött is 8 kor......és aztán az altatósra kellett várni aki 9 után fáradt be :twisted: Na mármost addig azt a 10 gyereket lekötni akik étlen szomjan ott csalinkáznak....ja és persze ki már nem szabad menni......ja meg persze mert már pizsiben vannak......SZÓVAL!!!!!! aki ezt kitalálta.......
Aztán Nimi volt a legkissebb, az első 9:45kor. Műtét után jön a nővér hg adjak be neki fájdalomcsillapító kúpot. Mondom most hozták a steril műtőből, be van kötözve és én KOSZOS kézzel adjak neki be kúpot????????????????????????????????????????????? És hát igen........erre assszem megint nem kell semmit mondanom!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Ezeket leszámítva azért remélem soha többet nem kell oda menni!........

No első körre ennyi :lol: Azért már meg vagyok nyugodva.......csak azt nem értem hg az alapvető higiéniás dolgok miért is ilyenek???????????

fanna3

Évi!
Írnád ide is hg mi történt....sajnos nem szoktam átolvasni.....ide is éppen jövök... :oops:

Kitten!
Tényleg nekem is tetszik a rajz!!!!!!!!! Esetleg nem tudnál átküldeni belőle mailen??????????? Olyan jó lenne....én is kiraknám!!!!!!!!!

Ja és Juditnak is próbáltam a hétvégén célozni....hg esetleg-e neme csinálna-e vagy adna el-e képeket.......de nám fogta az adást.......pedig!!!!!!!!!!!!!!!

Ja még az oltásról nem is beszéltünk......Hg miért csak az 1 év alattiaknak lesz ingyenes??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Mármint a prevenár októbertől...................

fanna3

Ja és tudom hg már az is le lett írva.....de nekem kérem szépen még1szer szájbarágósan hg hg lehet hszt. módosítani...... :oops: köszke :wink:

fanna3

Ja és hol érdemes SZolnokon gyerekszőnyeget venni......ami naggggyon tartós, jó anyagú!????
No már dugulok..... 8)

fanna3

Hm, máglyarakást még énsenem csináltam :roll: Judit, ugye mennek a gyűjteménybe? :wink: :lol: Nahnah, nem meghátrálni az élménynapló kapcsán! Érdekel! Ötletet akarok lopni a későbbiekhez :mrgreen:

Anikó, semmi bajom a rajzaimmal, nekem tetszenek 8) :P , csak aszontam, hogy "szakmai" szemmel nem nagy durranások :)

Anna, amikor mán be vagy jelentkezve, akkor minden hsz-od jobb felső sarkában van ollan gombocska, hogy "szerkesztés" (vagy "szerkeszt"...), az "idézet" mellett. Asztat kell mennyomni, és voila! Lehet szerkeszteni :) Asszem már a szájbarágáson is túlcsordultam... :oops: :D
Izé...hát higgyétek el, szívesen festegetnék nektek, de mán nagyon nem vagyok benne a dolgokban...
Prevenár 1 éves kor alatt?? Nem 2 éves? Legutóbb így olvastam... báze, pedig mán örültem :?

Gyerekszőnyeg...Diego? Dr. Padló?... Talán...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2008.08.27 21:15-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin

Aha! Így mán látom! Szal az van ott a jobb felső sarokban, az "idézet" mellett, hogy "szerkeszt" :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Monnyuk ezt szerkeszthettem is volna :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Anna!
ne izélj már, én is úgy tudtam, hoyg 2 éves kor alatt. na most nézhetek utána. hoyg a fene esne beléjük!

örülök, hoyg Nimi jobban van, hátha a pír is elmúlik 1-2 napon belül, és a pisilés is helyreáll.

egy hét múlva kontroll?

beírtad már egyzser? de csakis a gyűjtésbe kezdés előtt! mert a receptkönyvbe nincs benne! illetve nem volt... eddig tényleg ajánlkozós lányok nem akartok visszafele olvasni, ami receptek lemaradtak, hmmm?

látom avatarok változnak... nekem is kellene?

na jóccakát. úgy néz ki, megint sikerült 1-2 cipét vennem hát úgy használt, hoyg nem volt a kiscsaj lábán, de mint a jó kocsi a szalonból kihozva máris 20%-ot esett az ára... :lol: ha én egyzser belelendülök....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Itt a fülészetes történet. Bocsánat, de nekem sincs időm mostanában annyit írni... :oops:

"Mi meg megyünk nem soká Csongival a fülészetre. Már az agyamra megy az orrvérzése, gondoltam suli előtt megnézetem. De már az időpont kérésnél felhúzott az aszisztens. Megkérdezte, hogy éppen akkor vérzik-e az orra a gyereknek. Mondtam, hogy nem, de két hónapja állandó probléma. Mert akkor vigyem, ha vérzik, azonnal! Mondom neki, hogy hölgyem, mire oda érünk már úgy is el áll, főleg ha ott várni kell, mert hogy időpont nélkül megyünk. Meg nem tudom kiszámítani, éppen mikor vérzik neki.
Azt mondta, az orvos sem tud mit csinálni vele, ha éppen akkor nem vérzik. Azért kértem időpontot, ha nem csinálnak vele semmit, akkor megkeresem kedvenc Omid doktorbácsinkat. Szal 10.25-re van időpontunk, majd jövök, hogy mi volt! "

Évi és
Kép
csongianya

És a végeredmény:

"Elnézést az egészségügyisektől, de a nagyokos aszisztens jól le akart beszélni erről a vizsgálatról... aztán meg....

Szóval időpontra mentünk, természetesen egy jó fél órát még ráhúztunk. Megnézte a doktornő, és a gépen látták, hogy tavaly ugyanezzel a problémával voltunk ott.
Egy perc alatt látta a problematikus eret. Először csak gyógyszerrel akarta összehúzni, de annyira "rossz" állapotban volt, hogy végül leégette.
Hm, Csongi kis hős volt, nem volt egy nyikkja sem, sőt a "pisztoly" külön tetszett neki.
Viszont ma a fociedzés megint elmarad, mert egy nap nyugit rendelt el a doktornéni. Egyébként Sohajda Zita volt.
Szóval, ha az aszisztensre hallgatok, még hónapokat szenvedhettünk volna vele! "

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt,

Anna, ezek jó hírek Nimiről! Reméljük a pirosság és a fájdalom is gyorsan elmúlik!
A kórházról meg: valahogy sejtettem, hogy nem fog ott minden gördülékenyen menni... A kúpot amúgy véletlenül nem neked kellett vinned? :? Nehéz lehetett a műtét előtt is, után is...
Prevenárnál én is a 2 évet hallottam!
Gyerekszőnyeg: az új diégóban a papírgyárral szemben???

Judit, légyszilégyszi csináljatok élménynaplót, nagyon kíváncsi vagyok is, szívesen lopnám az ötletet! :wink:
HA pedig megjöttek az új cipők, ruhák, szerzemények, dobj már fotót róluk!
Vaterán vagy tesz-veszen, vagy hol szoktál jó ruhákat találni?

Kép
Kép
dorkáék

Évi,
hát érdekes... gondolom akkor látja, hyog melyik ér nem akarja az igazat, de mégis hoyg gondolta kivitelezhetőnek?

Judit! egyébként mi szerettél volna lenni? festő, grafikus...?

Judit,
Kép
Kép
bbj

No, akkor egy kis reagálás is, hátha lesz időm végig írni...

Kitten, de gyönyörű a gyerekszoba..., tényleg már csak a kis Laura hiányzik belőle! És nagggyon ügyesen rajzolsz!

Anikó, hú, mekkora szemei vannak a csajszinak!!! Szegény apja, kergetheti majd az udvarlókat :wink: Altatásra később visszatérek!

Fanna, bocsi, ha indiszkrét, de körülmetélés volt, vagy "csak" a letapadást kellett így megoldani???
Szegény Nimi.... de szerintem pár nap és el is felejtitek az egészet. Egyébként mi a mandulaműtétnél jártunk úgy, hogy 7-re kellett menni, és 13 órakor !!! műtötték Csongit. Azt hittem agybajt kapok addig! (fütyit elnapoltam az őszi szünetig, remélem addig nem lesz gond vele)

Hm, nekem nincs az idézet mellett "szerkeszt" gomb....

Munyáról tud valaki valamit? Szerintem már ő is finisben lehet!

Kata, Ti hogy vagytok?

Márti, ezer éve nem jelentkeztél, mi újság nálatok!

Szamikám, beköltöztetek?????

Évi és
Kép
csongianya

én nagy tesz-veszes vagyok. magamnak is onnan veszek 80%-ban a többi c&a

most ezeket vettem meg:
Kép Gréti Kép Leti Bélés nélküli őszi-tavaszi

Kép Leti

a naplót már lefotóztam, csak fel kellene tenni, ma megcsinálom, ígérem

Judit,
Kép
Kép
bbj

Prevenar 1éves kor alatt ingyé,2éves korig csak azoknak akik rászorultak! :twisted:

Judit!
Suli stagnál,Robikám 24órás üzemmódba váltott,nameg itthonlétem legrosszabb lelkivállságába kerültem és idegzetem sem volt hozzá.

Amúgy jól elvagyunk,Robi hatalmas fejlődési szakaszában van!Sokmindent mond:pá-pá,baba,kaka(ezt akkor ha végzett)mama,papa,tata,gyere,kell,dédi(didi :D )cica(cic)
Megtanulta hogy kell az étkezőben a sarokülőre hogyan kell felmászni,nameg az ablakpárkányba és onnan nézi a trakkát(traktort)és közben kiabál hogy trakka,trakka amíg el nem megy :wink:

És így utólag is minden szülinapos,névnapos,évfordulós jó kívánságokat küldünk!

Niminek jobbulást!
Az eggyik ismink is most volt nem rég,ondta hogy kaptak valami kencét amivel kenegetni kellett,és akkor ketten fogták le a gyereket annyira fájt neki :cry:

Most készült képek
Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

BBJ, hát én is ezen agyaltam, hogy mégis hogy kellene nekem ezt véghez vinnem??? Mondjuk délután 5-kor elkezd vérezni az orra.... hová rohanok vele? A kórházba? Biztos örültek volna ott nekem.
Egyébként meg úgy kezdődött a vizsgálat, hogy valami anyaggal megnézte, egyből el kezdett vérezni, így egyből látta, hogy melyikkal van baj!

Altatás. Írtam már, hogy nálunk az ELALVÁSSAL nem volt probléma. Talán azért, mert mindvégig alvásra használtuk a kiságyat. És én minden alvás előtt lehúztam a redőnyt, megszokta, és tudta, hogyha ez következik, akkor alvás van. (persze nem ment mindig simán, főleg amikor már fel tudott állni egyedül, meg amikor inkább játszott volna helyette...)

Nálunk az éjszakai ébredések keserítették meg az életet. Először minden a hasára volt fogva, aztán a fogára, aztán, hogy még nem volt teljesen szobatiszta és bepisilt.
3 évet csináltunk így végig, és most így utólag azt mondom, hogy nem tudtam volna másként csinálni. Gondolom ez személyiség (anya-gyermek) függő, de azt megakadályozni, hogy éjjel ne ébredjen fel.... hát mégis hogyan lehetne?

Ahogy betöltötte a 3. évet, egyik napról a másikra átaludta az éjszakát. Talán akkor érett meg erre.

Egyébként engem már 3 hónapos korában tájékoztatott a dokinéni, hogy ebből a gyerekből az életben nem lesz jó alvó baba. Annyira pörög nappal, hogy éjjel dolgozza fel, és ezért riad fel.

No, okosabb nem biztos, hogy lettetek ezzel, de szerintem jó, ha megossza az ember a tapasztalatait aztán a "kezdők" azt használják fel az ötletekből, ami hozzájuk a legközelebb áll!

Évi és
Kép
csongianya

Katlina! Nagyon jók a képek! Vagány kis kölyök Robika! Mi a baj??? A bezártság?
Ja, egyébként nagyon csinos vagy! Nem mondanák meg rólad, hogy már gyermeked van :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Jehhh, Judit, de ügyes vagy! Nagyon jók ezek a cipők! Én mostanában mindig lemaradok a jó dolgokról, az utolsó pillanatban rám licitálnak! Brrrr!

Évi és
Kép
csongianya

Katlina! Én is kb olyan állapotban leledzem mint te... egy újabb holt pont, de próbálom tartani magam, legalábbis addig bizti míg Levente elkezdi az ovit.

Judit! Nagyon klasszak a szerzemények!! Én sokáig nem tesz-veszeztem, mert olyan carul jött be az oldal, hogy semmit nem lehetett kivenni rajta.
No meg azon is agyalok, hogy elkezdek majd árulni némi cuccot én is. Legalább abból is jönne vissza némi pénz... (kenguru, kinőtt kis takarók... miegymás). Csak hát a postai áraknak kéne utánajárnom. :roll:
szilbee

Sziasztok!

Köszi a bókokat :oops: , aranyosak vagytok. Sokszor bemegyek a szobába és próbálom elképzelni, hogy milyen lesz, ha már "tele lesz élettel". :D
Egyébként egyik részét nem fényképeztem le, mert ott még hiányosság az én kanapém, aminek várjuk a megérkezését.

Kutyafüle!
DE jóóóó! Még egyszer gratulálok és vigyázz magadra/magatokra!

BBJ!
A máglyarakást te viszed vhová vendégségbe? Majd írd meg, hogy sikerült!
Az élménynaplóra én is nagyon kíváncsi vagyok!
Nálatok mekkora otthon a cipős szekrény??? :D :D :D
Nagyon tutik azok a csizmák meg minden cipő. Ezek használtak, vagy újak?
Te hová szoktál C&A-ba járni? Csak azért mert én is nagy C&A-s vagyok. :lol:

Ja! A rajzaim nem saját kútfőből jöttek. Találtam cuki kis képeket és azokat rajzolgattam le némi módosítással.

Dorka!
Szabi nagyon vagány abban a szerelésben, tiszta nagyfiú!
Nekem is a zsiráf a szívem csücske. :D

Anikó!
A talált képekről némi módosítással lerjazoltam az állatkákat, aztán meg temperával kifestettem. Az ecsetektől mondjuk idegbajt kaptam, mert bár többfélét is vettem, mindegyikből hullott a szőr. :twisted:
Ezeket a színes képkereteket pedig az OBI-ban találtuk.
Igen, jól látod az ott egy mérlet, amit a barátnőmtől kaptunk kölcsön.
A szülésznőm: Lengyel Józsefné, Betti. Nagyon kedves, aranyos és már most úgy érzem hogy jó döntés volt. Eddig háromszor találkoztunk az NST kapcsán.
Pocakos kép, talán a hétvégén.... :oops:

Balwin!
Nekem a kád már be van ígérve, de per pillanat még nem tudom elképzelni. Elég kis szemérmeske vagyok :oops: , de gondolom ez megint olyan dolog, hogy akkor az sem fog érdekelni, csak vmi könnyítse a dolgomat! :wink:

Jaimee!
Nekem is a függönyös elválasztás volt ijesztő, meg az a lámpa meg a műszerek (ezektől fóbiám van)!!! Na mindegy, az a lényeg, hogy minden rendben legyen!

Szilbee!
Tök érdekes az a kép. Hol találtad?
Egyébként ahogy Niki írta a függöny két széle tényleg IKEA-s egy kis saját ötlettel variálva.

Fanna!
Szívesen küldenék neked rajzot, de hogy gondoltad. Scanner-és utána e-mail? Gondolom ki szeretnéd nyomtatni, ezért az eredeti méretében kellene. Az úgy nem lesz túl nagy? Próbálkozom majd, oK?
Szőnyeg terén én sem tudok többet: Diego, Dr. Padló

Bocsi, hogy kicsit sok voltam. :oops:

KépKép
kitten13

Szilbee!
hyog ne hagyjalak kétségek között!

Simán/ajánlva levélként

100 g-ig 120/310 Ft
250 g-ig 155/345 Ft
500 g-ig 280/470 Ft
750 g-ig 450/640 Ft
2000 g-ig 580/770 Ft
csomag 20 kg-ig 830 Ft.

nekem is sok cuccom van fent, inkább az enyémek, a lányokét még háztól elviszik most sajnos nem vittek el semmit, éppen tegnap raktam vissza
na jövök még

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Kép Köszönöm! :D

Milyen felhasználói néven vagy fent?
szilbee

Kitten! Párom küldte tegnap mail-ben... nem tudom pontosan honnan van.
szilbee

Kitten! igen a máglyarakással Nikiéket akarom megmérgezni! :wink:

nagyon sok cipőnk van, nekem is meg a lányoknak is. ezek újak, de már másodkézből, átnőtt, mégsem veszi fel... egyzser volt a lábán az is kocsiban, de sajnos én a ruhákkal is így vagyok. én magamnak ezt vettem meg

Kép

hol találtad a képeket? talán másolva még nekem is siekrül... valahoyg... nagyon szeret Gréti festeni, rajzolni, színezni és az üvegmatricáink is kezdenek idejét múlttá álni,a nyrat meleget idézik... temperával még nem dolgoztunk, csak húsvéti hungarocellt festettünk azzal, de már gondolkoztam rajta, sokkal szebb színeket tudok előcsalogatni vele, és imád színeket keverni, és várni, mi lesz a végeredmény.

c&a pest árkád, ferihegy, de Nikivel Sopronban beszabadultunk a legnagyobba! két szintes alsó szint jó pár száz m2-n csak női! cuccokkal, és csak próbáltunk, csak próbáltunk. ha valaki arra jár oda feltétlenül! igazi látnivaló! :wink:

Katlina! nagyon édes Robika! oylan nagyfiús már, annyit változott az arca! gyere mesélj, mi bánt! házzal alakult már valami? vagy éppen ez a baj?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
apisz

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Én is most gondolkodom, hogy már nem csak vásárolok, hanem felteszek egy-két cuccot is...úgyhogy nekem is jól jött a postai infó :lol:

Van egy-két Siesta bakancsom, lehet először majd ide teszem, nagyon jó állapotban vannak, van olyan, amin nem is látszik, hogy használtuk...
Ruhák nagy része még kölcsönben van, de ahogy az uncsitesó nő, úgy látom, nem sokáig tudok már nekik adni...

Niki, akkor a könyvet neked jutattom vissza, majd megbeszélünk valami időpontot.

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
nekem is behozhatod, ha jöttök vasárnap, mert jövő héten angolon úgy is talizunk! ha úgy egyszerűbb, és most sok a dolgod!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Évi! 26-os (egyszínű) csizmátok nincs véletlen? :)
szilbee

Sziasztok!

Anikó, köszi Neked is!( a köszöntést) Dorka tényleg egy csupa szem kislány! Hogy van a szemecskéje?

Balwin, Zsófi cipője 19-es. Jó lett a Ti avatarotok is!

Kitten, tényleg nagyon szép a szoba, és a rajzaid is. Mikor először láttam a szülőszobát és is azt mondtam, hogy hú de jó, hogy még nem kell itt maradnom...utána tényleg nem fog érdekelni.

Szilbee, Levente várja már az ovit? Párod fogja hordani reggelente?

Kutyafüle, akkor most már tessék megnyugodni és élvezni minden percet! Munkahelyeden tudják már?

BBJudit, nagyon klassz cipőkre tettél szert már megint. A Tiéd is tuti.
Szőnyeg: én sem akartam ilyen világosat, de páromnak nagyon megtetszett.( Mondtam is neki, hogy akkor takarítani is ő fogja. :mrgreen: ) Amúgy rögtön beugrott, hogy Nektek van ilyen. De a miénk csak egy kisebb szőnyeg, Zsófinak csináltunk játszósarkot a nappali egyik felében, oda van letéve.

Anna, örülök, hogy jól van Nimi, akkor hétfőn Nektek is bölcsi!
Szőnyeg: ugye mi is most keresgéltünk, Dr. Padlóban lehet mindenféle méretre vágatni-beszegetni padlószőnyeget, van egy pár gyerekmintás. A Diegoban vannak Disney-sek, de azok elég kicsik...mi is csak ezt a virágosat találtuk, ami ugye elég lányos...de meg kell nézni, fiú szemmel nem néztem szét. Más szőnyeg bolt szerintem nincs is Szolnokon.

Dorka, merre kószáltatok a héten, egyszer sem találkoztunk!

Kép

Kép
ditke2007

szió,

Ditke, a szokásos helyeken mászkálunk, mégis elkerüljük egymást... :cry: Jól vagytok? Holnap remélem összefutunk egyet dumcsizni!!!

Judit, a csizmák nagyo-nagyon tetszenek, szép a te cipőd is, bíros a magassarkút? Én totál elszoktam tőle!

Katlina, végre láthatunk képeket Patonaiékról!!! :) Robika mennyit változott, nagyon szépek vagytok!
Mi a baj? Mókuskerék? Építkezé? anyós? (ha nem vagyok indiszkrét)
Prevenar: én úgy hallottam, hogy a "rászorultság"-nál mindig lehet kiskaput taláni, pl. ha volt már fülgyulladása, már egy jó indok arra, hogy megkapja a gyermek ingyen is az oltást... De ez azért nem nevezhető hiteles forrásnak, szóval sztem érdeklődni kell a dokinál!

Szilbee, te is gyere, mesélj, hátha tudunk segíteni!!!

Évi, még jó, hogy eljutotttok a dokihoz, az asszisztens "segítsége" ellenére!

Kitten, én nekem is tetszett a "bemutatón" a kád, de szüléskor nekem a labda jött be nagyon, nem is akaródzott kádba menni... Mondjuk a folymatos CTG-től és az infúziótól gondolom nem is vehettem volna igénybe...

Jaimee, még meg sem köszöntem neked a snoopy-s infót!!! Köszike!!!
itt van az én kis "Linus-om" :wink:
Tegnap anyósék elvitték Szabit 3 órára délután, azt hittem, hogy ezalatt megváltom majd a világot, vasalok, vásárolok, stb... Alig csináltam valamit, már vége is volt a 3 órának... Sosem érem utol magam... (pihenésről már nem is merek beszélni....)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! De édes Szabi! :lol:

Köszi egyébként, de nekem egy ... két hét kikapcs kéne. De majd ha tinik lesznek kipihenem magam. (Gondolom én... :roll: )
Tök hasonlóképpen vok mint te ... mármint a házimunkával!
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?