Szöszke, a Hipp olyan 3-400 Ft között van. Megmondom őszintén én nem szoktam nézni, hogy hány hónapos kortól való, hanem ha akciós megveszem, és elteszem későbbre. Így már van itthon egy vagonnal, 8-9-12 hónapos kortól való is, de eláll. És akcióban mindig 300 alatt veszem, 210-280 között.
Biobolt: Nálunk van itt a piacon, van náluk hivatalos engedély meg minden. Én már nagyon jóban vagyok velük, mondták hgoy szinte havonta ellenőrzik őket.
Banánt nem vennék mert ami külföldről jön, az tényleg követhetetlen sztem. Azokat inkább bébiételben veszem.
Van az Örsön is a Cédrusban is egy biobolt, ill van vhol biopiac is, na oda még nem jutottam el, mert BUdán van.
Itt a honlapja:
http://biopiackft.hu/
Bukás: Liza mióta nem szopik, azóta bukik, mióta forog, még többet. Szerintem azért mert már annyit ehet amennyit akar (és nem amennyi van) és túleszi magát. Mi is naponta mosunk neki....
váltójátszószőnyeget is varrnom kéne
De igazából nekem ez nem újdonság, mert mindegyik gyerekem ilyen bukós volt. SZóval ne aggódj, normális. Ha ülnek, állnak majd, kevesebbet fognak bukni.
Nici: Igen hallottam a balhéról, de én csak itthoni cuccot veszek, mert azt tényleg le tudják követni, ellenőrizni a hatóságok.
Ebéd: Nem tudom itt emelték-e, mert mi tavaly nem fizettünk, és ha megkapom a támogatást, most se fogunk. De nekünk tavaly a Bencének 6-7 Ft lett volna, Katának 8-9e.
Helyben főznek, csak a bölcsinek+ovinak, rendes kaját kapnak, minden nap gyümölcs, tejtermék, zöldség (nyers is) gyümölcslé, szóval én nem panaszkodhatok a kajára. Ja és isteni finom.
A Mai menü pl a bölcsiben:
Reggeli: 7 magvas kenyér, teavaj, pizzasonka, uborka, paprika, tejeskávé
Tízórai: banán, baracklé
Ebéd: Zellerfőzelék, sült csirke, banán, alma, barack
Uzsi: Barnakenyér, sajtkrém, gyümölcstea
Tim, igen, nekifutásból nekiment, és ez nem is az első eset volt. Még újabb puklija sincs, de azért tegnap én is figyelgettem...
Zsu