Sziasztok!
Zsófikukac
Neked volt műtéted kb egy hónapja?
Arról lemaradtam.A Kúra elkezdése előtt volt, ugye?A kúra latt visszanőtt az endod, kivették és most megint ott van?Jó értem?
Az én híreim:
ca 125: 13, ami jó.
42 volt a műtét előtt 30-35 ig normális a tartomány.
A kézi vizsgálat nem fájt, kis egyenetlenség tapasztalható, ahonnan kiszedték az endót ( hüvelyfal).
Az uh szerint a szervezetem még pihen:nyh 3 mm, mindkét petefészek tök nyugis, semmi készülődésnek azaz peteérésnek nincs jele.Amúgy minden rendben, kóros elváltozás nincs.
Az utolsó szurimnak 11 hete, úgyhogy Zsófi:türelem!!!
A doki kérdezte mit tervezünk, mondtam várnánk kicsit...ő azt mondta, nem tanácsolja, ő nem várna a kórtörténetem miatt.Ez kicsit lelombozott azért.Mondom de a sok ösztrogén megint nem tenne jót.Azt mondja, csak egy ciklust kell kibírni.Ja mondom, persze,... ha sikerül.Azt mondja sikerülni fog.De szerinte ne Debibe járjak hanem a Győri Kaáliba.Na hát az már nagyon messze van, oda nem fogunk.
Hívtam a dereceni Kaálit, beszéltem a dokival.Azt mondta, hogy hát az hogy várjunk-e attól függ mennyire recidív (vagy mi?
) az endo, azaz mennyi az esélye, hogy a kúra után visszatér.Mondom, már 3x műtöttek vele.Hát akkor ő sem várna sokáig.
Úgy látszik nálam a lombik tényleg valami gyógymódféleként jön számba.
Azt mondta, hogy az első vagy max a 2. vérzés 1. napján kellene jelentkeznem.Vérzés előtt, azaz pl most nem tanácsos indulni szerinte mivel nagyon ki vannak ütve a hormonok és csak lórúgással lehetne beindítani. Hát ezek mennek.
Nem tudom hogy lesz.Megpróbáljuk összehozni a lurkót magunktól mindenesetre addig is, nem is kell egy menzi se.
Ezentúl napi 3 liter folyadékot iszok, rengeteg fitoösztrogént eszek, iszok cickafarkot, eszek macát.Mit tegyek még???
Zsu
Kitartás továbbra is!!!
Puszi mindenkinek!Köszi a drukkokkat!!!
Ui:hőmérő, pg monnyon le!!!