Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyertek-gyertek! :lol:

Anett,
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni. Taminak gyors gyógyulást kívánok! Ide jöttök fagyizni? Azért csengess be, hogy legalább integetni tudjunk :)
Nagyon szép helyeken jártatok! Most már én is fűzöm Tomit, hogy muszáj nekünk is elmennünk Horvátországba.
Szuperek a képek! Na de hát egy profitól mit várhatunk. Irigykedem. A Tami szobros és az ugrós naplementés a kedvencem. Én is igyekszem ilyen pillanatokat elkapni, csak hát véges a tudásom :?

Kata,
Írtam privit.
Remélem azért a kislegény ébred és áttudtok jönni!

Gyöngyi,
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni.
Szépüljetek! Vagy csak Te mész? A lányok nem? Ők maradnak Anita fodrásznőnél? :lol:

Szandra,
Gyertek! És maradt még nekünk is a linzerből? Vagy tőlünk sajnálod? Jó tudom így se jutsz a sütés-főzés végére
:roll:

Katus,
Gyertek!
Tökjók a képek! Áttudod hozni pen-drive-on?

Tényleg hozzatok adathordozót, ha kéritek a képeket!

Évi,
Tessék rávenni az Adrit is, helyes! Várlak Titeket!

Többiek?

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

sziasztok,

nagyon szívesen mennénk, már nagyon kíváncsiak vagyunk Rátok, de ma van a heti bandázás a barátnőmnél. :cry:

érezzétek jól magatokat, puszi,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok

Bocsánat ha nem mindenkinek irom le helyesen a nevét, de hát még nem mindenkit ismerek! :(

Lehet tudni! Mi is HOrvátországba készülünk!!! :) :)

Ibolya
Hát akkor benéztelek :( , de nagyon hasonlitott rád az az anyuka! Hát bocsi!
Ma voltam a halmi téren az oviban (bár ma majdnem mindegyik oviban voltam). Tényleg jól néz ki a játszótér ott mögötte!
Döme is a Halmiba bocsánat Tündérkertbe fog járni februártól.

Katus
Melyik oviba járnak a gyerekeid? Azt szoktam javasolni hogy elkezdeni az ovis úszással könnyebb a szülőnek, és ha már megszerették a légkörtés az úszást, akkor kellene a délutáni úszást elkezdeni, meg ha egy kicsit előbb akartok megtanulni.

[b]LÁNYOK akinek szeptembertől kezdi az uszit a kismanója [/b

Ha panaszkodik otthon uszi napon a kismanód, nem elhinni mindent! Szoktak ám olyanokat kitalálni az uszásról hogy a hajam is az égnek állt!!!!!
Szóljatok rám itt és beszámolok az aznapi teljesítményéről! De szóljatok ám mert különben elfelejtem napi ázásaim közepette!
Szoktam ám kérni őket hogy gyakoroljanak otthon is, és már a következő órán látszik is rajtuk hogy csinálták otthon vagy sem!

Ha valaki egy kicsit gyorsabb tempoban szeretné hogy megtanuljon a kismanója, akkor javaslom -mint az előbb is leirtam-, hogyha megszerette az úszást, akkor egy délutáni plusz órával meg lehetne toldani.
Az árakat meg a honlapon meg tudjátok nézni. www.vseuszoszakosztaly.gportal.hu -cikkek-amit tudni lehet rólunk-vége felé.

Sziasztok
Merci
merci71

Sziasztok!

Na erről a buliról jól lemaradtunk...

Anita!
Mennyire előre kell szólni a néninek torta és hidegtál ügyben?

Anett!
Akár találkozhattunk volna :)
A cicát is vittétek? :wink: :lol:
Látom kavicsban ott sem volt hiány.
Taminak gyógypuszik a szemecskéire...
Tetszik a gép,de még azért van mit kiokosítanod...mert hiába jó gép,ha béna a gazdája....

Kata! Nem is vagy telhetetlen!!!Olyan édes Marci a cumis képen,és olyan nagyos már...

Szandra!
Most hétvégén lesz a keresztelő?

Andi!
Itthon vagytok már?Milyen volt Szlovákiába? Oda miért mentetek?Lőrinc várja már az ovit?

Katus!
Mehetünk....
Én még annyira a hatása alatt vagyok....egyszerűen nem tudok visszarázódni....kész vagyok teljesen...

Fel se fogtam,hogy hétvégén Zsolti szülinapja,megyünk a Tiszára bulizni,de előtte még itthon is lesz egy kisebb a szülőkkel...
Akkor hétfőn ovikezdés,még egy csomó cuccot be kéne szerezni,Dávid kinőtte az összes cuccát...kedden már angol,szerdán már cini...(lesz úgye?)
én meg nem térek magamhoz.....
mostmár egyre jobban átérzem a nyomott hangulatodat,mikor visszajöttetek....

Ki az a kisfiú a bulis képen kékben?Egyszerűen nem jövök rá,meg ne kövezzetek.

Viki!
Jó bandázást!Örülök,hogy visszatértél!

Jutka!
Csajok jól vannak?

Gyöngyi!
Milyen lett a hajad?

Kriszti!
Ti nem jöttök hétvégén Tiszára?

Valaki csípjen már meg ,hogy felébredjek végre és visszarázódjak a hétköznapokba....
egyik nap megtaláltam a táblázatot,ha valaki szeretné kiegészíteni,annak szívesen átküldöm,mert én már nem tudom naprakészen tartani,éppen elég a blogom és ti,így sem tudom követni a dolgokat.....

Ildikó
ilgya1

Ildi!
Miért nem voltatok? Nagyon hiányoltalak!!! Balázs anyuval (Mónival) találkoztam a kisboltban nálunk és mesélte, hogy a Balázs eltörte a kezét tegnap így 4 hétig nincs ovi. Műteni kellett de hál istennek vágás nélkül csinálták uh(??) alapján. Holnap jöhet haza a kórházból.

Anikó!
A pen-drive-om, na szép.... :wink: :lol: , szólj ha szeretnél egyet szívesen veszek neked na de így :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Istenien éreztük magunkat megint, egyszerűen imádok hozzátok menni annyira harmónikus ott a kert. Köszönjük.

Megyek mert apa hiányolja, hogy nincs ebéd :roll: :roll: nem is értem,

Szandra

szandrakiss

Anikó!

Nagyon köszönjük, szupi volt :P !

Csajok!

Jó volt veletek ismét talizni :!: Ilyenkor mindig feltöltődök tőletek és sokkal jobb lesz a kedvem :lol: Köszke!!!!!!!!!!!

Ja, és azért érek rá most írogatni, mert Zétimanócska az úton bealudt és azóta még nem ébredt fel :shock: ...pedig már rég ennie kellene... :roll: ...lassan elfogy ez a gyerek :wink:...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ja, akik nem voltak ott nagyon hiányoztak ám :!:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Anikó, nagyon jól éreztük magunkat, megyünk máskor is :lol: :lol: :lol: És várjuk a képeket, ha végeztél a romeltakarítással :oops:

Marci is úgy bealudt, hogy szinte arra se ébredt fel, amikor átraktam a kiságyba, és azóta is húzza a lóbőrt.... :lol:

Ildi, Judit, Anett (és akit még kihagytam), remélem, legközelebb veletek is találkozunk!
Évivel arról beszélgettünk, hogy valamikor a közeljövőben nálunk is lehetne ilyen összejövetel, csak az a baj, hogy nálunk semmilyen játék nincs, amivel az aprónép játszhatna :roll: :roll: :roll:

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Én is és Maja is :lol:
Az volt csak a gondom (Anitának pont panaszkodtam), hogy mindenből kimaradtam :? Csak mondat foszlányokat csiptem el, amiből próbáltam a sztorit összerakni :roll:

Szandra,
Lebuktam? Pedig gondoltam szerzek egy újat a régi helyett :roll: :D
Alkalom adtán elviszem.
Akkor rendelsz nekünk is lekvárt? Köszi

Ildi,
Kár hogy nem voltatok. Későn olvastad? Vagy más progid volt?

Denesandi,
Végül miért nem jöttetek? Vártunk!

Évi,
Zéti pont úgy néz ki, mint aki elfogy :lol: Azért legközelebb Vele is fotózkodom, nem menekül :D

Kata,
Majd viszünk mi játékot :D

Katus,
Ancsi elaludt könnyen?

Anett,
Tami hogy van? Nem csöngettetek be.

Viki,
Remélem legközelebb már veletek is tudunk találkozni.

Mindjárt kicsinyítem a képeket :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Maja könnyen elaludt :lol:
Kép

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok,

Mi is mindenkinek köszi.

Anikó,
elaludt, de már nyusszog. Megyek is. És nem is evett :(

Ééés, ha Te kimaradtál mindenből, akkó mit szóljak én???? :)

Atti bazi későn jön, úgyhogy mi is megyünk délután a Halmira. Csak kiporszívok előtte. Blöeeeeeeeeeeee.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
zumpfi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
zumpfi

Hellóóóóóó!!

Jó volt bizony!!!! :lol: :lol: :lol: Mi is köszönjük!!!

Katus!!

Halmy???? :lol: Csak nem??? Akkor találkozhatunk is!!!! :lol: :lol:

Hát csajok asszem nekünk ez volt egy jó ideig az utolsó részvételünk :cry: :cry: :cry: Holnaptól munka!!
De délutánonként játszós talihoz csatlakozhatnunk, remélem marad az idő sokáig szép!!! :lol: :lol:

Anikó!!

Hogy tudnak így aludni a csajok?? :lol: :lol: Nálunk Sára ilyen: alszik a matracon, lába meg fent az ágyon, takaró a fején :lol: :lol: Hihetetlenek!!! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Anikó!

Gyors voltál , beelőztél!!! :lol: :lol:
Szuperek a képek, olyan jó látni őket - szerintem majd én is viszek egy pen-drivet (valamikor) .

ágyöngyi

Anikó, nagyon jók a képek!!! Legközelebb pen drive-val megyek! :lol:
A kávét milyen masinával főzted? Isteni finom volt! Ez nem az a gép, amiről korábban itt is írtatok?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Gyöngyi,
Én úgy örülök, hogy még nem kell mennem dolgozni :oops: :roll:
Aztán a Te pen-drive-odat is jól lenyúlom, mint a Szandráét :D
Maja szerintem azért alszik így, mert fényérzékeny. Legalábbis a szemész mondta, és ebből gondolom, hogy ezért tesz mindig valamit a fejére.

Kata,
Na, akkor a Tiedet is letudom nyúlni :lol: Hozzátok csak hozzátok :lol:
Igen, ez az a masina. Évinek ajánlgattam, de Ők inkább kocsi alktrészt vettek.... :roll: :D Delonghi a márkája és kapuchinót is tud csinálni. Nagyon szeretem.

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

azt megkérdezhetem, hogy kb. mennyibe kerül? és át tudod küldeni, hogy mi a pontos neve? ha nem olyan horror az ára, ezt kérek a születésnapomra, és Éviék is hozzánk járnak majd kávézni :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

ilyenek vannak, hogy BAR-14, BCO-120, BCO-130, BCO-250, BCO-255...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Maja még mindig alszik :lol: Jól kifárasztották a gyerekeitek :roll: :lol: :lol:

Úgyhogy boldogítalak Titeket pár nyaralós képpel.
Mi ugyancsak a Balcsiig jutottunk el, de azért ott is jó volt :D
Egy barátnőmmel voltunk Szántódon a telkükön. 3 lánnyal + a 4. a barátnőm pocakjában. Aztán hétvégén csatlakoztak hozzánk az apák is.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Kata,
Mindjárt megkeresem. Évinek már beírtam.

KépKép
KépKép
zumpfi

Kata,
A dobozon EC9-es szám van. 800 W-os.
Az árát is írtam, de nekem most kezd behalni a Babanet és nem enged "szörfözni". Olyan 10ezer körül van.
Anikó
Kép

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!!!!!

Anikó!
Sajnáljuk, hogy lemaradtunk a buliról! :( Bár csak hétvégére lett szinte tökéletes a Szabi és még nem mertem volna vinni.

Bocsi lányok, nem tudom befejezni, mert Dóri szokás szerint felébresztette Szabit... :twisted: Kép

Puszi: Csajok és Jutka
jatka

Sziasztok!

Üdv mindenkinek, akik most érkeztek haza a nyaralásból!

Mi is megjöttünk.
Hááát, Szlovákiában csúcs szuper volt. Először a domicai barlangot néztük meg, aztán a Dobsinai jégbarlangot!!! Csajok, hát az fantasztikus, legalábbis engem teljesen lenyűgözött! Kicsit még most is a hatása alatt vagyok. Az egy dolog, hogy a 30 fokból bemész a -2 fokba és több méter mélyen lemész egy barlangba, ahol 4-5 méteres jégtömbök vannak melletted, de még alattunk is 25-30 méter mélyen csak jég volt (magyar idegenvezetéssel mentünk). Egészen döbbenetes volt.
Utána még elmentünk a krasznahorkai várhoz is.
Lőrinc hihetetlen módon ment hegynek fel bárhol, minden fáradtság és panaszkodás nélkül, sokszor úgy szóltunk rá, hogy minket is várjon meg :D
Rebeka meg az összes barlangban elaludt. :) Már a nyaralás alatt a Balcsiban is elaludt egyszer :D és most a barlangokban is. Laci vitte háti hordozóban, kb. 10 percig nézelődött, majd lehajtotta a fejét és aludt. Úgy látszik, rá ilyen hatással van a hideg.... téli álmot alszik :lol: :lol: :lol:

Anikó, nagyon jók a talis képek, a Balcsisak meg fantasztikusak!

Ildi, tök jó lehetett Horvátországban!
Nyugi, engem is csipkedni kell a visszrázódáshoz, semmi kedvem hozzá :)
Emlegeti Lőrinc az ovit, szerintem várja már kicsit, szeretett járni.

Gyöngyi, nem irigyellek, de azért jó munkát holnapra! Sára is hétfőn kezdi az ovit? Ők egy csoportba fognak járni Mariettával?

Képzeljétek, a férjemtől egy 5 napos soproni (első nyaralásunk színhelye) hosszú "hétvégét" kaptam a 8. házassági évfordulónkra (ma van). Majd októberben megyünk, és nagyon de nagyon örülök neki!!!
Lehet, hogy addig várnom is kelllene a hétköznapokba való visszarázódással?!?! :P :wink: :lol: :roll:

A képeket meg sem ígérem, de majd igyekszem :)
Puszi Mindenkinek!

Andi
idna

Szia Andi!

Üdv újra itthon!
Szép helyeken jártatok. A jégbarlang nem lehet semmi. Krasznahorkai várban mi is voltunk, de még akkor mikor Csehszlovákia volt :wink:
Ma lesz az oviban a szülői. Kíváncsi vagyok Maja végül hova kerül.

Csajok,
Maja még mindig alszik. Kezdek aggódni... :shock:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Anikó,
arra én is kiváncsi vagyok, hogy Maja hova kerül!!! Feltétlenül írd meg!!!

Andi
idna

Anikó!

Szerintem is nagyon jók a Balcsis képek.
S persze a talisak is. De a Balcsisak kifejezetten mutatósak, jól elkaptad a pillanatot és a hangulatot.

zsanett

Sziasztok

Andi
Hány km-re van tölünk a jégbarlang? Felkeltetted az érdeklődésemet azzal a pár mondattal!

Sziasztok
Merci
merci71

Sziasztok!

Megpróbálom újra! :)
Bár Szabeszom úgyis ébred (kivételesen alszanak ilyenkor)..... Szal. bocsi, ha köszönés nélkül lépek vagy nem írok mindenkinek.

Újra szupi buliról maradtunk ki. De a hangulat nagyon átjött a képekről! :) Meg hát ilyen gyönyörű csemetéket annyira jó nézegetni!!!!! Persze az Anyucik is szenzációsak!!!!!!!!!

Engem most baromira foglalkoztat az ovi kérdés. Most bocsika, de tanácsot kell kérnem a tapasztalt Anyukáktól. Sajna szülőit nálunk nem tartanak és nem a jövő héten akarnék rohangálni mindenfelé.
Nálatok mennyi idő volt a beszoktatás? Tényleg jobb, ha 1 hét után inkább tiplizek, mint megszokja, hogy ott vagyok? Eddig úgy gondoltam addig Vele kell maradjak, amíg nem látom/érzem, hogy biztonságban érzi magát az új környezetben. Mint pl. már Móninál magabiztos volt, de most finoman céloztak rá, hogy 1 hét kéne, hogy ott legyek csak. Bár ezt nem a mi óvónénink. Na ezt most nem toom, hogy kell írni, bocsi.
Tényleg annyira fontos, hogy minden rucit megjelöljünk? Ez akkora gondot szokott okozni? Ti hogyan csináljátok?
Nálatok sincs reggeli csak tízórai?
Most derült ki, hogy lánykám kinőtte a zárt cipijét. Milyet vegyek Neki? Jobb vmi olcsóbb, mert 4 órában elég szétrúgni az udvaron vagy mégis azért vmi rendes, hogy tartsa a lábát vagy legyen sportcipő vagy mindenképp olyan, amit egyedül is fel tud venni?
Lehet priviben kéne válaszolnotok, hogy ne kövezzenek meg engem a sok kérdéssel. Vagy küldjetek priviben telcsiszámot és csörgök! :lol: :lol: :lol: Ennyivel úgyis nehezen érem be....
Nálatok van tv a csoportszobában?

Szabeszom ma újra produkált 2 nagyobb kakit a délelőtt, amitól frászt kaptam, de remélem nem lesz gond. Lehet csak a tökkklotyót nem bírja a hasa! :lol: Ezt leszámítva jól van, étvágya is jön vissza, bár csak a "felnőtt" kaja kell Neki. Sőt újra fantasztikusan tudja magát üvöltve a földhöz vágni, ha vmit nem kaphat meg. Tényleg ez normális, hogy egy évesen ilyen botrányt csinál? Bár Dóri keze is benne van, hogy ilyen, tudom.....

Mindenkinek egy nagy köszi előre is, aki ír nekem pár sort, akár msn-en. :oops:

Katus!
Én is, én is, én is!!!!! Én is megszavazok a Szandrának egy kistörpét!!!!! :lol:

Kriszti!
Húúúú, már akartam írni, hogy Neked is seprővel kell majd elzavarni az udvarlókat Ketrin mellől! Boldog szülinapot kívánunk Neki! Kép Ha minden igaz lesz nálunk is egy Kevin a családban! Na nem nálam :D

Andi!
Neked különösen szólnak a kérdéseim! :D Bocsi! :oops: Ja és mi ott voltunk a jégbarlang közelében és a ronda szüleim nem vittek be! :lol: Azért mindig meg tucc lepni vmivel. Elaludt a Balatonban Rebeka? :lol: Hát Dóri után én ezt kész csodának látom! Főleg, hogy ma is jól megsétáltattam és esett össze a fáradtságtól és akkor sem tudtam rávenni egy kis délutáni szunyára.... :?

Ildikó!
Mutattam Robinak a képeket! Én már olyan nagyon régóta szeretnék elmenni Horvátországba!!!! Dávid megette a rákot? :D Kérdeztem a múltkor a Dórit, hogy kit szeret, sorolta a családot, aztán a végén közölte: meg Rékát! :lol: Vigyázunk a könyvre, bár áll a bál nálunk miatta. Szerencsére kaptunk a Nagyitól is, így el lehet osztani. :lol:

Anett!
Olyan jó ezeket a képeket látni! Már bánom, hogy még nem kértünk időpontot Tőled! :wink: Nagyon szép helyen voltatok! Jobbulást Tami hercegnőnek!!!!!

Merci!
Mi az ecseri oviba fogunk járni. Még nem tudom hová járnak úszni. De ha esetleg nem akarna az ovival (meg hát ha mégsem fogunk ovisok lenni :oops: mert elég bizonytalan vagyok abban, hogy kell-e ez Neki most még? paraanyu2 :oops: 4 év az elég sok...évvesztesek vagyunk) Nagyon szeretném, ha megtanulna úszni.... Én jártam a sulival anno, de ott csak víz alatt tanítottak! :lol:

Kata!
Az én kendőmhöz van elől kifelé nézelődős kötés. Bár megjegyzik, hogy nem ajánlott. Simán csak kifelé fordítják a picit egy feneke alatt átkötözősnél. Sőt azt hiszem Nandu kendőnk van nekünk is...

Ibolya!
Dóri meglátta Encsit a nagy torony mellett, persze egyből ez volt az esti programunk! :lol: Én nem vagyok tisztában melyik játszó melyik.... Képtelen vagyok név alapján megjegyezni... :( Nekünk semmit sem szólt a monor, hogy lejárt a hűség a netre, hanem fizettük tovább 7.600-tal, miközben már 4.900-ért is lehetett volna netünk. Csak derengett, hogy kb. mikor járhat le. A tévénél meg egyenesen figyelmeztettek, ha nem írom alá a hűséget a felfelé csomag váltásról (megrendeléskor nem tudtak dekódert adni, ezért akkor már érdekes mód a jelenlegire is írhattunk alá hűséget, előtte persze nem) akkor az idő után nagyon meg fog emelkedni.....

Gyöngyi!
Sára rengeteget változott amióta nem láttam...már jó rég..... Nálatok mi lesz a beszoktatással? Apa? Azóta is pónis szerkókat hajtok! :lol: Lehet, hogy nekünk is beszélni kéne Szabina Dalma nem evése ügyében. Ezek a mini adagok amiket elfogyaszt... Majd az köv. olajrendelésnél gondolj ránk, plíz!

Anikó!
Most már kíváncsi vagyok arra a fincsi kávéra! Főleg, hogy halódik a kávéfőzőnk..... Kávé nélkül meg nem bírok ébren maradni....

Évi!
Még mindig őrizzünk a Mikulás ajándékot! :)

Adri!
Gratulálunk Dóra babának forduláshoz!

Anita!
Most vettem egy olcsóbb rucit a Dórinak, hátha nem akar majd járni usziba. A fényképet nem felejtettem el a tortáról! Talán Dóri szülinapjára sikerül is feltennem! :lol:

Judit!
Zorka jól van?

Azt hiszem mára jobb, ha befejezem.... :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek jó éjt!

Pusssszi: Szabesz, Doresz és Jutka
jatka

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
nem hiszem el, hogy ilyen buliból kimaradtunk!
legközelebb Hozzátok igazítom majd a programokat!
mikor kezdődik a cini? olyan kíváncsi vagyok már Rátok!

puszi,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Gyöngyi, köszi a tegnapot ;)

Csajok, a Gyöngyinél lenni jó, és még vacsit is kapott Ancsi és befalta, kétpofára! A csajai édesek, bár közölték, hogy legközelebb menjek egyedül, mert Ancsi túl könnyen borul :)

Segítségre lenne szükségem. Kéne nekem kölcsön egy utazó ágy szeptember 5-7 között. Szokás szerint elmegyünk, de a faházakban nincs gyerekágy, Ancsi meg nem alszik velünk, viszont rendes ágyra nem merem még tenni. Szóval? Ki tud segíteni egy megszorult Katusnak?

Puszi

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Mutatok pár képet a hétvégi velencéről:

Kép Kép Kép Kép Kép

Nem olyan művésziek, mint Anetté és Anikóé (dehát ŐK profik :) ), de a lényeg látszik: a csaj jól szórakozott :)
HA valakit érdekel a többi kép, a blogon van: http://annamri.freeblog.hu

ÉÉÉs, újabb segítséget kérek szépen. Apósom 2-án lesz szülinapos. Egy ötletem van, pólót csináltathatnánk neki, de ehhez szeretnék egy olyan képet rakatni rá, amin az Ancsi rajzolva van (fénykép alapján). Valaki tud ilyet? Ildi?
Vagy valami más ötlet? 58 éves lesz...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok

Jutka

Az ecseri ovik tavaly hozzánk jártak úszni szülői nyomásra!!!! Elég kacifántosak voltak! De idén már Gyömrőre mennek, valami érdek füzi őket oda, mert tavaly is csak azért jöttek mert Gyömrőröl lemaradtak, így nem mentek volna úszni.
De volt egy két szülő aki ismerte a munkánkat és kiharcolta! Ők még mindig járnak hozzám délután úszni!

Ha akartok jöhettek úszni hozzánk!

Az Ildinek, Szandrának meg aki szeretné megigértem hogyha elkezdem az oktatást meg tudom mutatni az uszodát.
Szept.8-án kezdek azokkal akik már 2.évet kezdik nálam, és kedden kezdek a kezdőkkel. Azon a héten még laza a melóm, bármelyik nap jöhettek.
Hétfő-szerda-péntek az egyesületi napok (ők már 4 úszásnemben úsznak, versenyekre járnak, különböző korosztály, meg egy pár új ebihal), a kedd-csütörtök 5 óra a kezdőké.
Ha van kedved gyere el Te is és nézd meg mit csinálunk, aztán el tudod dönteni!

Véleményt a munkánkról a Gyöngyi, Ibolya is tud mondani. Látták, tapasztalták.

A telcsiszámom priviben megy!

Sziasztok
Merci

sziasztok
Merci
merci71

Katus,
Én szívesen kölcsönadom az utazó ágyunk.
Fénykép ügyben meg asszem a kevepepir.hu-n találsz ilyen lehetőségeket. De lehet hogy nem ez az oldal. Anita tudja. Pont tegnap dumcsiztunk ilyenekről.
Tökjók a képek. Főleg az amikor Ancsi készül megtámadni :lol:

Jutka,
Legközelebb tessék jönni megkóstolni :D
Nem ér az óvodai infókat kisajátítani!!! Engem is érdekel!
Csajok! Tessék itt válaszolni a kérdésekre!

Viki,
Úgy tudom, hogy a Cini csak szept. 2. hetén indul. Móninak most lesz elsős a nagyobbik fia és elszeretné indítani. Legalábbis júliusban még ez volt a felállás. Gondolom üzen majd akinek tudja a számát, ill. a Művház is nyilván majd hirdeti. Mi már nagyon várjuk! Maja 2-3 naponta közli velem reggel, hogy most már menjünk a Mónihoz :lol:

Andi, Szandra,
Maját a Brunsvickba (így kell írni?) vették fel :cry: Még lobbizok ellene, futok pár kört.
Andi,
A sárga csoportról és az óvónénikről tudsz valamit?
Köszi

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!

Anikó,köszi a tegnapi napot jó volt nagyon-még a zsúfolásig megtelt terasz ellenére is :oops: :lol:
Jól elfáradhatott tegnap a csajszid ha ennyit aludt.Mikor sikerült végülis felkellnie?
Sajnálom,hogy mégsem a Toldyba vették fel Maját,remélem sikerül megfutnod a köröket :roll:

Katus,édes Ancsi a képeken :lol: és az egyiken eszik is :lol: :lol: Gyöngyiéknél ilyen fincsi a kaja?Én is befizetnék akkor néha 1-1 körre :lol: :lol: Sikerült a turi?
Após ajándék: passzolom a kérdést :oops:

Jutka,Anikó,bár az én lányom már nem ovis,de azért kutattam 8) az emlékeimben:
beszoktatás:nálunk ugy volt,hogy első nap 1 óra-anyuka marad,második nap 1-2 óra-anyuka elmegy/ha elengedi a gyerek,harmadik nap 2-3 óra anyukának muszáj elmenni.És ezt igy fokozzák péntekig.Szülőket nem nagyon szeretnek bent a csoportban,mert az sirásra ad okot a többi gyereknél is.Ott alvás csak a 2.héten kezdődik.
ruci megjelőlés:szerintem az első évben kell-a gyerek még nem biztos,hgy meg tudja különböztetni a saját cuccait,az ovónéniről meg nem is beszélve.Egy levetkőzésnél ha összekeverednek a nadrágok kicsi az esélye,hogy az ovónéni a jelek nélkül tudja,hogy melyik melyik gyereké.Tényleg minden ruhába kell a ovis jele / ha nem szeretnéd hogy eltünjenek :oops: ,akkor nem a legdrágább,márkás cuccokban járatod,mert egyik másik szülő hajlamos "véletlenül" elcserélni /-jó ha még a benti cipőjét is ellátod vele/ télen sapka,sál,kesztyű /.Én a jelet a cimkékre rajzoltam textilfilccel.
benti cipő:legjobb a szandál.Meleg van bent,ezért a zárt cipőbe nagyon hamar beleizzad a láb.Mamuszt nem fogadják el-balesetveszélyes.Végül is egész nap ebben van-én jó minőségüt vennék.Nálunk a Gerinek a bölcsibe a kertben/játszótéren használt motorozós szandálja fog bekerülni. Az első évben tuti hogy segítenek felvenni,utána már tanítják őket az egyedüli fel és levételre.
Tv a csoportszobába :shock: ? az minek?ez egy nevelési intézmény,azért fizetik az ovónőket,hogy a gyerekkel foglalkozzanak,ne a tv elé ültessék le őket :oops: :oops: .

1 évesen hiszti:én nehezen fogadtam el,sőt nálunk még most is van elég durván, de mivel minden gyerek ezt csinálja / tisztelet a kivételnek :roll: / kénytelen vagyok elfogadni és beletörödni :twisted: .A Gergő 2,5 évesen vágja magát földhöz ordítva ha valami nem ugy van ahogy ő elképzelte :twisted: és már elég rég "műveli" ezt.

Andi,jó felcsigáztad itt mindenki érdeklődését a barlang iránt :lol: :lol: .Jó kis programnak hangzik.
A házassági évfordulótokhoz meg sok boldogságot kivánok,és még legalább 4x-5x :roll: ennyit.

most muszáj lelépnem,be kell fejeznem az ebédet .
Du.olyan 5 körül megint kint leszünk a halmy játszón........ jöhetnétek ti is :lol: :lol: / ha épp nem vagyunk kint,csak csörgessetek meg nyugodtan,vagy gyertek be :lol: :lol: :lol: /
bibolya

Sziasztok

Anikó
Minden toldys átkerül a brunszvikba, mikor felújítják az óvodát.
A terveik már készen vannak! Közeljövőben kezdik (2-3 éve a közeljövőbent mondanak)!

Ibolya
TV csoportszobába? Én nem tudom most vannak e, bár a Tündérkertben a Maci csoportnak tudom hogy nincs, de amikor a nagyfiam a Kisfaludyba járt, 10 éve, minden csoportban volt tv. Lehetett bevinni videofilmet és nézhették. Most nem tudom, hogy van e (de azért hallom innen onnan)? De minek?
Na ezért nem láttam én iskolára felkészítő feladatlapot egyet sem az utolsó évében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem váltottam szolgáltatót, maradtunk a monortelnél. Most 16ot fizetek a komplexért 5mbtal! Csak megdupláztuk, kevesebb pénzért (alkudoztam 12e lesz a számlám) az internet sebességét!

Nálunk a hisztit most próbálja néha a Döme, de őt le lehet szerelni egy kis beszélgetéssel! A nagy meg kamaszodik (az is hiszti szerintem).

Sziasztok
Merci
merci71

Sziasztok!

Végre van netem...

tegnap írtam egy keveset,de eltűntette apa laptopja,így feladtam...

este nem volt netem egyáltalán (monornet :evil: ) most meg olyan lassú a Babanet,hogy csak beköszönök,és Andiéknak sok boldogságot kívánok házassági évfordulójuk alkalmából.....
lehet el se küldi ez a dög

Ildikó

ui. Szandra! a pénzt odaadhattam volna a harisnyákra,miért nem szóltál rám :oops:

még nem vagyok kész a beszámolóval sem,és egész hétvégén nem is leszek,megyünk a Tiszára szülinapi bulit tartani.

Anita!köszi
ilgya1

[quote="merci71"]
írta:
merci71Minden toldys átkerül a brunszvikba, mikor felújítják az óvodát.
A terveik már készen vannak! Közeljövőben kezdik (2-3 éve a közeljövőbent mondanak)!
Merci

Merci,te még hiszel a mesékben :roll: :oops: :lol: ?Ezt a dumát már kb.4 éve hallom.A szomszédasszonyom ovónő a halmyban,most megy vissza dolgozni gyesről és mikor ő eljött szülni már akkor akarták kezdeni a halmy ovi bővitését :shock: :shock: :shock: 3 év alatt még csak egy kapavágást sem csináltak-viszont nagy felbuzdulásukban első nekifutásként az összes kerti játékot eladták :twisted:
A tv-t most hogy igy irod,tényleg volt a brunszvikban is,de csak kint a folyosón.Csináltak egy sarkot,ahol csak és kizárólag rosszidő esetén és délután lehetett videokazettáról mesét nézni.
Nem mondod hogy a monornetnél még lehet alkudni is :oops: ????

Ildi,jó bulizást a hétvégére!! Azért néha nézzél be,hátha éppen akkor gyorsabb egy kicsit a babanet és tudsz irni nekünk is egy kicsit.

Ja,Merci,még azt akartam kérdezni,hogy hogy csináltad,hogy neked felvették februártól Dömét?Nekünk még a beiratkozást sem engedték,mondván,hogy csak a dec.31-ig született gyerköcöket kötelesek felvenni.

Ja,Ildi,ha kijöttök du.a halmy játszóra én szivesen megcsipkedlek :lol: :lol: hogy végre visszarázkódj a szürke hétköznapokba :lol: :lol: :lol:
bibolya

Judit!

Melyik légitársasággal mentetek anno?
Utazási irodával foglaltátok vagy magatoknak online?

Köszi,
Zsanett

zsanett

Lányok, az ovikkal kapcsolatban azt olvastam a legutóbbi vecsési hírekben (vagy mi a fene a címe), hogy a lakóparkban is akartak építeni egy óvodát, de egy nagyokos leadta azt a 3-4 telket, amire az épületet fel akarták húzni (ha jól emlékszem, akkor a kis CBA és kispatak cukrászda melletti sarokra tervezték). Úgyhogy ebből se lett semmi, de letekerném a tökét annak, aki ezt az egészet meghiúsította :evil:
Ja, és azt is most olvastam, hogy pont a mi házunkkal szemben, a Teréz u. - Sétáló u. sarkán lévő üres területre 3000-4000 m2-es játszóparkot akarnak építeni. Hogy ebből lesz-e valami mostanában, azt sem tudom :roll: :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata!!

Mese, mese meskete!!!!! :roll: :roll:
Tudod, a polgármesterünk pedagógus és így szociálisan érzéketlen a gyerektémban. Róla mindig az egyszeri vicc jut az eszembe: "mi a különbség a pedagógus és a pedofil között..." Bocsánat a jelenlevő pedagógusoktól :oops: És remélem ez a "drága" ember csak a kivétel, aki erősíti a szabályt (szeretném hinni, hogy a pedagógusok szeretik a gyerekeket :lol: :lol: )

Merci!

Minket is úgy vettek fel 2 éve a Halmyba, hogy pár hónap és kész az ovi bővítése :lol: :twisted:
Apropó!! Akkor Te is jössz ma a szülőire????Mert ott találkozhatunk és akkor elhoszhatnád a szórólapokat az usziról - elvinném az suliba.

Jutka!

Nálunk az oviban nincs hagyományos beszoktatás. Az első hét félnapos (csak délig) és utána lehet egésznapra menni. Nekem a szivem szakadt meg, amikor azt mondták reggel fél9-kor, hogy viszlát anyuka fél 1-kor :cry: , de nem volt semmi gond. Működött. Igaz, előtte már hosszasan beszélgettünk az oviról és a Marietta nagyon akart már menni legalább fél éve. Nem mondm, volt egy -két pici, akik sírogatott, de őket nagyon helyesen vígasztalgatták az ovónénik, ölelgeték, sőt a "bolond" Réka néni még terhesen is emelgette a sírós gyerekeket :lol: :lol: , de nekünk nagyon nagy szerencsénk van az ovónénikkel. Csak remélni tudom, hogy mindegyik ilyen.
Első körben még én is beleírtam minden kisruhába a jelét a lánynak, de ahogy kinőtte, már nem, mert megismerte a saját (sőt mások) ruháját. Sáránál már nem vagyok ebben biztos, de neki ott lesz a tesója, aki mindent tud :lol: :lol: :lol:

Anikó!!

Tudom, hogy sajnálnom kellene, hogy a Brunszvikba vették fel a Maját, de így legalább többet találkozhatunk (elméletileg). Azért ha jobban szeretnéd másik csoportba járatni maját, akkor menj utána, biztos van megoldás!!

És ahhoz, hogy a Toldysok átkerüljenek a Brunszvikba, előbb fel kell újítani (bővíteni) a Halmyt és meg kell oldani a bölcsöde kérdését is - csak akkor férnek el a Toldysok. Tartok tőle, hogy ez nem Maja idejében lesz. :lol: :lol: :lol:

Andi!!

Igen a csajok egy csoportba fognak járni :lol: :lol:

Ildi!!

Láttad a hajamat??? :lol: :lol: :lol:
Jó mulatást nektek hétvégére!!

Katus!!

Hozhatod máskor is Ancsit, ha kevesebbet eszik..... :lol: :lol: :lol: :lol: Én nem láttam bizonyítva a panaszaidat :lol: :lol: :lol: De a másé mindig finomabb, a gyerekek már csak így működnek. És a zöldbabfőzit csinálom a legkevéssbé jól, mi lett volna, ha lassange-t csinálok :wink: :wink:
Tényleg nagyon felpörögtek a csajok, alig tudtak lecsillapodni. Hozd csak őt is legközelebb - nekem hiányozna!!!! :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Sziasztok!

Azt sem tudom mit írtam utoljára, kicsit szét vagyok csúszva. Már előre elegem van a hétvégéből, elég nagy a család és mindig vannak benne elégedetlenek mint már most is (nincs kedvem részletezni, szerintem elég ha csak annyit mondok a sógórnőm...).

Ildi!
Tessék elmenni!!!! Ha nem komolyan megharagszom (de csak azért mert téged így lehet sakkban tartani :wink: :lol: ). A harisnyát majd akkor szedem össze ha lesz és mennem kell érte nehogy elköltsem addig egy görbe kis este alatt (ma is megyek a volt osztálytársnőimmel pestre miután elalszanak a csajok). Számonkérlek holnap délelőtt ....

Anikó!
A társaság majd kárpótól mindenért és ha tudlak akkor hozlak viszlek benneteket (tényleg Maja ott alvós lesz????).

Ketrinnek mi is kívánunk boldog születésnapot így megkésve!!!!

Andi!
Annyira édes Rebeka, olyan nagy már. Szuper volt látni benneteket.

Gyöngyi!
Várom a hívásod.

Anett!
Hogy van Tami szeme? Hétfőn nektek is mind a kettő megy oviba? :(
Szonja mit szól hozzá?? Tami az ottalváshoz??

Na megyek mert apa nagyon sokat melózik itthon én meg tegnap óta csak lógatom a lábam..........

Szandra

szandrakiss

Zsanett,

Mi wizzair-rel mentünk és még januárban vettem meg a repülőjegyet az interneten.
Minden rendben volt leszámítva odafele az öt és fél órás késést ugye..:)Visszafele viszont minden flottul ment.
Mentek Renihez látogatóba? Szállásotok van, vagy azt is kell keresned? Ha az is kell, akkor szerintem jobban jársz utazási irodával, szervezett úttal. Ha csak repjegy kell, akkor valamelyik fapadost ajánlom.
Mikor mentek? Irigy-irigy

Zorkát kedves nagymamája strandra vitte szombaton (mandulagyulladással...) úgyhogy azóta tiszta takony és köhög is...
Vendég

Jaj, Judit!! Egy mandulagyulladásba nem lehet belehalni, ne morogj!!!! Bezzeg egy fülbelövésbe!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Bocsi nem tudtam kihagyni!! Zseniális nőszemély - ezt vajon hogy magyarázta??? :twisted:
Képzeld most, hogy kezdődik az ovi, mindig az ugrik be, ogy Te miért nem írattad be a Zorkát oviba - hiszen egymagas a Sárával, Majával, aztán leesik, hogy korban mennyivel fiatalabb :oops: :lol: :lol:

Anett!!

Tényleg hogy van A szeme Taminak???

Ildi!!

Hova kell elmenned?????? :lol: :lol:

Voltam én is szülőin - megszereztük a pilangó jelet :lol: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi!
De jó kis jelet kapott Sára....jaj de fura,hogy már ő is ovis lesz. Tudsz pillangót varrni? :lol:

Bőrgyógyászhoz kell mennem holnap,nagyon korpásodik a hajam,és véresre vakartam már a fejem..(tetűk és egyéb élősködők kizárva-többször átnézettem) kis sebecskék vannak rajta .minden csodaszert kipróbáltam már,még az aloét is bevetettem,de semmi nem használt,így mostmár nagyon rugdosnak a családom is ezer éve,hogy menjek el vele orvoshoz.
Ma a jobb szemhéjam is fel volt duzzadva,és arra gyanakszom,hogy oda is átterjedt-én eddig azt hittem hogy a hormonok miatt a háztartásom felbomlott és azért korpásodik,meg apukám is hajlamos rá,de már elég régóta nem szoptatok,így hormonok kizárva.....holnap kiderül. Szerencsére van egy kedves barátosném,aki vigyáz rám. :lol: ezer hála neki,pedig holnap millió a dolgom....de muszály lesz elmennem,mert megharagszik :lol: :lol: :lol:
(ismer már-tudja,hogy lehet zsarolni mi? :lol: :lol: :lol: )

ja láttam a hajadat,és a csajokét is :lol:

megjött apa,mennem kell kicsit darabos vagyok mostanában tudom...
pedig annyi mindent szerettem volna még..

ja a Brunszvikba narancssárga csoport van...akkor Maja velünk fog járni? Dáviddal és Tamival?

Jutka! Nem baj a könyv,már megvan mind a 6 (és előjegyeztem a két legújabbat) így van miből válogatni....már Rékának is azt olvasom :lol: :lol: :lol:

Judit!
Jobbulást Zorkának!!

ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ez ma önző napom :oops:
Minden simán ment az oviba, Boga a Mariettás csoportba fog kerülni :lol: :lol: és megszereztem a katica jelet is neki :wink:

Anikó, miattad is így legalább mindennnap találkozunk :!:

(borzasztóan levagyok maradva eezel a csak olvasással :oops: )

Anita
putyu

Sziasztok!

Ez ma önző az napom :oops:
Minden simán ment az oviba, Boga a Mariettás csoportba fog kerülni :lol: :lol: és megszereztem a katica jelet is neki :wink:

Anikó, miattad is így legalább mindennnap találkozunk :!:

(borzasztóan levagyok maradva eezel a csak olvasással :oops: )

Anita
putyu

Hogy az "az" hogy került bele :?:

Anikó ez csak Neked vigaszként! :lol:
http://videa.hu/video_kereses/beugr%F3
Nézzétek majd! Nagyon Jó!!!!!

Anita
putyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?