Sziasztok!
Megpróbálom újra!
Bár Szabeszom úgyis ébred (kivételesen alszanak ilyenkor)..... Szal. bocsi, ha köszönés nélkül lépek vagy nem írok mindenkinek.
Újra szupi buliról maradtunk ki. De a hangulat nagyon átjött a képekről!
Meg hát ilyen gyönyörű csemetéket annyira jó nézegetni!!!!! Persze az Anyucik is szenzációsak!!!!!!!!!
Engem most baromira foglalkoztat az ovi kérdés. Most bocsika, de tanácsot kell kérnem a tapasztalt Anyukáktól. Sajna szülőit nálunk nem tartanak és nem a jövő héten akarnék rohangálni mindenfelé.
Nálatok mennyi idő volt a beszoktatás? Tényleg jobb, ha 1 hét után inkább tiplizek, mint megszokja, hogy ott vagyok? Eddig úgy gondoltam addig Vele kell maradjak, amíg nem látom/érzem, hogy biztonságban érzi magát az új környezetben. Mint pl. már Móninál magabiztos volt, de most finoman céloztak rá, hogy 1 hét kéne, hogy ott legyek csak. Bár ezt nem a mi óvónénink. Na ezt most nem toom, hogy kell írni, bocsi.
Tényleg annyira fontos, hogy minden rucit megjelöljünk? Ez akkora gondot szokott okozni? Ti hogyan csináljátok?
Nálatok sincs reggeli csak tízórai?
Most derült ki, hogy lánykám kinőtte a zárt cipijét. Milyet vegyek Neki? Jobb vmi olcsóbb, mert 4 órában elég szétrúgni az udvaron vagy mégis azért vmi rendes, hogy tartsa a lábát vagy legyen sportcipő vagy mindenképp olyan, amit egyedül is fel tud venni?
Lehet priviben kéne válaszolnotok, hogy ne kövezzenek meg engem a sok kérdéssel. Vagy küldjetek priviben telcsiszámot és csörgök!
Ennyivel úgyis nehezen érem be....
Nálatok van tv a csoportszobában?
Szabeszom ma újra produkált 2 nagyobb kakit a délelőtt, amitól frászt kaptam, de remélem nem lesz gond. Lehet csak a tökkklotyót nem bírja a hasa!
Ezt leszámítva jól van, étvágya is jön vissza, bár csak a "felnőtt" kaja kell Neki. Sőt újra fantasztikusan tudja magát üvöltve a földhöz vágni, ha vmit nem kaphat meg. Tényleg ez normális, hogy egy évesen ilyen botrányt csinál? Bár Dóri keze is benne van, hogy ilyen, tudom.....
Mindenkinek egy nagy köszi előre is, aki ír nekem pár sort, akár msn-en.
Katus!
Én is, én is, én is!!!!! Én is megszavazok a Szandrának egy kistörpét!!!!!
Kriszti!
Húúúú, már akartam írni, hogy Neked is seprővel kell majd elzavarni az udvarlókat Ketrin mellől! Boldog szülinapot kívánunk Neki!
Ha minden igaz lesz nálunk is egy Kevin a családban! Na nem nálam
Andi!
Neked különösen szólnak a kérdéseim!
Bocsi!
Ja és mi ott voltunk a jégbarlang közelében és a ronda szüleim nem vittek be!
Azért mindig meg tucc lepni vmivel. Elaludt a Balatonban Rebeka?
Hát Dóri után én ezt kész csodának látom! Főleg, hogy ma is jól megsétáltattam és esett össze a fáradtságtól és akkor sem tudtam rávenni egy kis délutáni szunyára....
Ildikó!
Mutattam Robinak a képeket! Én már olyan nagyon régóta szeretnék elmenni Horvátországba!!!! Dávid megette a rákot?
Kérdeztem a múltkor a Dórit, hogy kit szeret, sorolta a családot, aztán a végén közölte: meg Rékát!
Vigyázunk a könyvre, bár áll a bál nálunk miatta. Szerencsére kaptunk a Nagyitól is, így el lehet osztani.
Anett!
Olyan jó ezeket a képeket látni! Már bánom, hogy még nem kértünk időpontot Tőled!
Nagyon szép helyen voltatok! Jobbulást Tami hercegnőnek!!!!!
Merci!
Mi az ecseri oviba fogunk járni. Még nem tudom hová járnak úszni. De ha esetleg nem akarna az ovival (meg hát ha mégsem fogunk ovisok lenni
mert elég bizonytalan vagyok abban, hogy kell-e ez Neki most még? paraanyu2
4 év az elég sok...évvesztesek vagyunk) Nagyon szeretném, ha megtanulna úszni.... Én jártam a sulival anno, de ott csak víz alatt tanítottak!
Kata!
Az én kendőmhöz van elől kifelé nézelődős kötés. Bár megjegyzik, hogy nem ajánlott. Simán csak kifelé fordítják a picit egy feneke alatt átkötözősnél. Sőt azt hiszem Nandu kendőnk van nekünk is...
Ibolya!
Dóri meglátta Encsit a nagy torony mellett, persze egyből ez volt az esti programunk!
Én nem vagyok tisztában melyik játszó melyik.... Képtelen vagyok név alapján megjegyezni...
Nekünk semmit sem szólt a monor, hogy lejárt a hűség a netre, hanem fizettük tovább 7.600-tal, miközben már 4.900-ért is lehetett volna netünk. Csak derengett, hogy kb. mikor járhat le. A tévénél meg egyenesen figyelmeztettek, ha nem írom alá a hűséget a felfelé csomag váltásról (megrendeléskor nem tudtak dekódert adni, ezért akkor már érdekes mód a jelenlegire is írhattunk alá hűséget, előtte persze nem) akkor az idő után nagyon meg fog emelkedni.....
Gyöngyi!
Sára rengeteget változott amióta nem láttam...már jó rég..... Nálatok mi lesz a beszoktatással? Apa? Azóta is pónis szerkókat hajtok!
Lehet, hogy nekünk is beszélni kéne Szabina Dalma nem evése ügyében. Ezek a mini adagok amiket elfogyaszt... Majd az köv. olajrendelésnél gondolj ránk, plíz!
Anikó!
Most már kíváncsi vagyok arra a fincsi kávéra! Főleg, hogy halódik a kávéfőzőnk..... Kávé nélkül meg nem bírok ébren maradni....
Évi!
Még mindig őrizzünk a Mikulás ajándékot!
Adri!
Gratulálunk Dóra babának forduláshoz!
Anita!
Most vettem egy olcsóbb rucit a Dórinak, hátha nem akar majd járni usziba. A fényképet nem felejtettem el a tortáról! Talán Dóri szülinapjára sikerül is feltennem!
Judit!
Zorka jól van?
Azt hiszem mára jobb, ha befejezem....
Mindenkinek jó éjt!
Pusssszi: Szabesz, Doresz és Jutka