Nekem valószínűleg pénteken lesz 21. napi vérvéte. Most megint elfelejetettem, hogy mit, milyen szintet néznek akkor. Visszakerestem, de nem találom.... Bocsi. Megmondanád még egyszer???
Úgy látom, hogy azért az idő nem tolt ki totál veletek a bulin.
Te miért is nem vagy egy képen sem?????? Tessék felrakni!!! Meg azért még rakhatsz fel többet is.
Micsoda tyúkudvar!!!:lol:
A körmöd nagyon jól néz ki. Te csináltad magadnak? De ügyes vagy!! Hogy tudod ilyen szépen jobb és bal kézzel is megcsináni????
Nócika
A kép miatt ne aggódj!! Szeintem nagyon is aranyos, és jól tükrözi a buli hangulatát is!!:lol: És a poci miatt sem kell magad rosszul érezni!! Nincs ezzel a képpel semmi baj! Mindannyiunknak volna mit takargatni, de nem takarjuk, mert ezzel vagyunk mi magunk. Pozitív hozzáállás! És a lényeg az, hogy a párod pocival együtt szeret!!
Jobban vagy már a hányinger után? Mi történt veled? Mostanában sokat panaszkodsz hányingerre! Mi a baj? Nem kellene utána járni, hgoy mi van emögött???
Téged is elkap mindig valami. Most még az a derékfájás is!
Betegségek Monnyanak le!!!!!!!!!
Bridget
Hogy van a teknőcöd?? Tök ari lehet. örülök neki, hogy jól sikerült a buli. Szegény párocskádnak meg kellett annyi kikapcs. Bár másnap súlyos árat fizet ilyenkor az ember....
[quote]S írta:zal hamarosan hozod a mi pozi tesztunket es meginditod a lavinat
Jajj próféta beszéljen belőled!!!
Ezzel a doki mizériával már megint megjártad. Nem tudod itthon felíratni anyukáddal, és utánad küldené:? Ez csak egy ötlet. Kinnt ennyire erősnek gondolják azt a bogyót, amit kellene szednetek? Nem semmi. Na meg ez a vérvétel sztori!? Hát most akkor mi lesz? Lehet, hogy a párod tanácsa a legjobb. Kérdezd meg attól az ismerőstől, hgoy kihez jár. Hátha előrébb jutsz.
ez a tejfolyás eléggé aggasztó dolog. De a Zsu írta, hogy egy bogyóval lehet orvosolni. Mielőbb jelezd neki, és biztosan találnak rá megoldást ott is!
[quote]M írta:A VAN EGY EVE<HOGY LESZOKTAM A CIGIROL
Gratulálok!!!!!!!!!
[quote]e írta:n csak amulok es bamulok Surprised ennyi akciozast
Hát, ez van.... Kívánós voltam, na meg ugye ne szedjem már feleslegesen azt a clostyt. Nem tudom, hogy mennyire sok, de így alakult!
Remélem azért nem "vész kárba". Már eredményességre gondoltam...