Új privát üzeneted érkezett!

Jelentem , nálunk még mindig csak a szél fúj... Eső sehol. Pedig olyan jól tudok aludni akkor..

Linácska, neked most nagyon jó... Én is imádom ha fésül valaki...

Ki mit csinált szombat este??
szilvia80

szilvi felvettelek msnre! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Már itthon vagyok, hamarosan írok nektek.
Bencusnak ma volt a névnapja, tortáztunk is, sokat segítettek a gondolataitok, támogatásotok. Köszönöm!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok Lányok!
Újra itthon vagyok a kis családommal és egy Angyalkával.
Nagyon nehéz és fájdalmas volt testileg és lelkileg is, de túl vagyok a testi gyötrelmeken. Teljesen egyedül hagytak, hogy magamban kínlódjak, csak a legeslegvégén jött egy kezdő orvos és egy szülésnő, amikor már kiabáltam, hogy jöjjön valaki, mert mindjárt vége... Mindezt a közvetlenül mellettem vajúdó és szülő anyukákkal együtt kellett átélnem. Ők láttak engem, és láttam és hallottam őket.
A kicsink újra kisfiú lett volna, az elsődleges vizsgálatok szerint teljesen ép, egészséges, viszont a köldökzsinór nagyon erős volt és kétszer a kis nyaka köré hurkolódott, Valószínűleg ez okozta a halálát, ezért éreztem nagy rángásokat, majd egyre lanyhuló mozgást. Véglegeset a boncolás mond (ha egyáltalán találnak valamit, a fulladást is ők erősítik meg).
Embertelenül, személytelenül bántak nagyon sok kismamával (a vajúdás alatt volt időm megfigyelni kb. egy tucat szülést, sajnos, az enyémhez hasonló vetélést is), durván vizsgáltak, a fogadott orvos nem jött be az egyik kismamához...
Mindez a székesfehérvári megyei kórházban történt, ami egy súlyponti kórház, Soha többé a tájékára sem megyek.
Bencus nevében én is köszönöm a köszöntést, remélem, minden oké Veletek, nagyon köszönöm a drukkokat és szorításokat, imádságokat. NEM ADJUK FEL, mert kell a tesó! :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly én is átérzem amit te velem is ugyanígy bántak januárba és az én akkori orvosom se jött be!
de nem agyjuk fel lesz kistesó nektek és nekünk is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvi, nem vagyok ám mindig ilyen határozott! :lol: Csak rájöttem arra, hogy a következetesség csodát tesz!Ha a gyerek mindig tudja, hogy mire számíthat,sokkal könnyebb Vele az élet!
Nekem a gyerekeim 3 és 6 évesek voltak, amikor az Apjuk elhagyott, muszáj volt erősnek lennem minden téren.De soha, semmi komolyabb gondom nem volt Velük!

Lyly, Bencusnak sok boldogságot!!!!!

Nagyon jól látod a dolgokat, örülök, hogy már tudsz előre nézni!
Én nem a szülőszobában voltam, hanem a kórteremben, egy idős nénivel.Ott szültem meg a babát.Se doki, se szülésznő...
Csak nővér, néha.Az ajtó tárva volt, a folyosót éppen takarították...Úgyhogy ismerős, amit írsz...
Aztán azóta már kiderült, hogy tulajdonképpen akkor nem is kellett volna megszületnie...És ez az, amit soha nem fogok tudni feldolgozni.

Én is azt mondtam, többé a tájékára sem megyek a kórháznak, de nálunk csak ez az egy kórház van, nincs választási lehetőségem sajnos.

Lina!
Éppen végeztem az eper ültetésével, amikor itt elkezdett esni az eső, úgyhogy kivételesen ma nekem is sikerült valami!

Talán most már valami jó is jön...nagyon nem bánnám!
Vendég

luca jol mondod jönni fog a jó is!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

BENCUSNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Vendég

Szia Aliz, hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Luca,

Köszönjük, jól vagyunk. Tegnap jött haza Petike a nyaralásból, nagyon jól érezte magát. Volt Petike anyósomékkal Egerszalókon, abban a nemrégen megnyílt gyógy-és wellness fürdőben. Petrácska szépen növöget, gagyarászik 1000-rel, forgolódik.

Csajok,

Veráról tud valaki valamit? Olyan régen írt már Nekünk!
Vendég

petike vera jol van én tartom vele a kapcsolatot össze is járunk!
annyi a baj hogy a lepény nagyon el van meszesedve így jó ha a 34. hétig kihuzza!
most a 27.hétbe van és kislánya lesz!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

Neked sem sok van már hátra a baba-project kezdetéig!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

a projektig tényleg nincs sok!de valyon a baba mikor jön?remélem minél hamarabb!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép napot!

Nita, köszi hogy bejelöltél msn-en.. Várlak a hírekkel, hogy mi volt a dokinál!!

Lyly, boldog névnapot Bencének.. Szörnyű olvasni ami történt veled... Sajnálom.. Sok-sok enerzsit küldök neked, hogy mielőbb jobban légy. Meddig kell várnotok a következő próbálkozásig? És persze, hogy lesz kistesó hamarosan...

Luca akkor te is sok mindenen mentél keresztül.. Biztos ezek a dolgok tettek ilyen erőssé.. Reméljük hogy most már jó dolgok fognak történni.. Ti mikor próbálkoztok újra?

Csajok, szerintem én összeszedtem valami nyavalyát. Nagyon sokszor megyek pisilni, eddig fájt, mostmár kicsit jobb. Meg viszketek ott alul.. :oops: Tudtok valami jó gyógymódot? Dokihoz holnap megyek, majd rákérdezek mi lehet ez..
Már annyira unom, hogy valami mindig van.. Mér jó hogy nem az éles hónapban.. :evil:
szilvia80

Lyly: szornyuuuuu, hogy egy ilyen helyzetben is meg tovabbi tragediakat kell megelnie az embernek. Engem ez az embertelenseg tulsagosan is kikeszitett odahaza, lelkileg azt hiszem meg csak most allok talpra.Kivanok Neked sok erot es boldog nevnapot Bencusnak!

Kép
zsozsoo

Teszt negativ:(Megiscsak nem vartam. Olyan biztos voltam, persze ez azert lehet, mert olyan nagyon szerettem volna.Azert meg remenykedem, h nem jon meg....pentekig kellene.

Kép
zsozsoo

Sziasztok,

zsozso, ne várd annyira, foglald el magad valamivel. én a mensi előtti egy hétben tisztára meghülyültem, ideges voltam, csak erre tudtam gondolni, állandóan figyeltem magam. ennek valószínűleg semmi pozitív hatása :wink: Persze ilyenkor még simán lehet negatív a teszt, nekem is volt egy az elment kismanómmal :(
Nálam most újra projekt van. adjatok valami tippet, hogy lehet bírni cérnával a mindennapi manógyártást? Én mensi alatt azt szoktam érezni, hogy olyan csalódott vagyok, hogy már azt se fogom akarni többet... Ez persze nem így lesz és az utolsó napokat már alig bírjuk ki mindketten. Az első mindig fergeteges, de aztán rutin lesz belőle. Egy gyerek meg munka mellett egyszerűen nincs kedvem vagy erőm minden este.. De mindig azt érzem, hogy na, azért kéne. Nálatok ez hogy van?
mazsomka

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy szo nélkül leléptem, de péntektől máig Bogácson voltunk.

Kajálás szempontjábol nekünk is voltak ilyet nem evős korszakunk, de már tul vagyunk rajta. Ha akkor nem evett, majd csak köv. kajálásnál kapott. Ha éhes ugyis eszik, sose erőltettem.

Holnap megyek dokihoz, de a biztonság kedvéért felhivom, hogy dolgozik e már. iszonyat hányingerem van már meg, mintha forogna velem a föld néha, annyira szédülök.
encike 2

sziasztok!megvolt az uh!minden rendben tuti hogy hormonproblémám van!holnap felhívom a dokimat mert kell a pecsétje a papírra mert kell a vérvételhez!6Néznek toxoplazmát meg valami másik vírust is!
aztán a dokim mondja h milyen gyógyzsert kell szednem!
ja és kaptam uj telót olyan jó!!!!!A másikat ugye kicsi mátém beledobta a medencébe! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Encike, drukk a holnapi uh-hoz!

Mazsomka, én is hasonlóan érzek mint te.. Néha nekem is rutin az egész.. De elkezdeni nehéz csak.. :oops:

Nita, örülök, hogy minden oké. Már lestelek délelőtt is..
És a hormon probléma mitől alakulhatott ki, nem mondták? Mert a vetélés előtt rendben volt, nem?
Nem kaptál olyan bogyót, ami meghozza a mensit? És mikor mész a vérvételre? Én is szeretnék toxoplazmát nézetni...
Na és akkor mikortól állhattok neki a bébigyártásnak?? :)
szilvia80

a hormonjaim a vetélésektől bolondultak meg!
vetélés előtt igen rendben volt minden! a januári baba genetikailag volt beteg a volt dokim szerint! :cry:
a vérvétel után mondja meg a doki milyen bogyot kell szednem! :lol: :roll:
egyenlőre mg vigyázni kell de szeptembertől már lehet probálkozni! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lyly, örülök, hogy újra itthon vagy, nagyon sajnálom, hogy ilyen szörnyű dolgokon vagy túl. Most már mielőbbi testi-lelki gyógyulást!
Bencének nem gratuláltam, így most utólag boldog névnapot neki!

Nita, ha minden rendben, az nagyon jó hír. Napokon belül pedig itt a szeptember!!!! :wink:

Juca, gratulálok az egy hónapos Katátoknak, ez tegnap elmaradt.

Zsozsoo, ha még csak pénteken kellene megjönnie, akkor még nem biztos, hogy nincs baba. És ha olyan biztos vagy benne, akkor meg főleg ne zárd ki a lehetőségét. Majd pénteken azért írd meg, hogy mi újság!

Szilvi, hogy vagy? Végeztél már a dokinál?

Encike, Te is ma mentél? Írd meg, mit mondott a doki! Kitartást a rosszullétekhez, látom, már elkezdődött Nálad.

Napsugár, Zsuzsu, hogy vagytok? Már csak alig több mint egy hónap, ugye?

Ppetike, Csucsu, köszönöm a gyessel kapcsolatos infókat. Holnap megyek Pestre, egyrészt ezt intézni, másrészt Uh-ra. Hát, kicsit tartok is a holnaptól.
(Ppetike, a második baba után nem jár nekem gyed, mert most nincs munkaviszonyom.)
:twisted: :cry:

Mindenkinek szép napot, a babagyártáshoz sok örömet!

Kép
Kép
ggica

Szia Gica.Sok sikert a holnapi vizsgálathoz, minden uh előtt izgultam megértelek.
Tegnap voltam dokinál, minden rendben Balázzsal, nagyon aktív még mindig, viszont, naponta rövidebb időre már többször alszik mint eddig.
Az éjszakák néha rémesek, van hogy fáj egész éjszaka a hasam, vasárnapot követőe éjszaka, egész éjszaka egyenletesen 7 percenként keményedett és fájt a hasam, de tudom az okát, vasárnap telon beszéltem a szüleimmel akikkel már 2 éve nem, de nem a reményeim szerint alakult, jobban fölzaklatott a dolog mint gondoltam, még tegnap is nagyon oda voltam, szerencsére a párom nagyon tudja mire van ilyenkor szükségem, itthon volt velem, estére pedig a pici fiam zökkentett ki a letargiámból, éjszaka már nem görcsöltem, viszont aludtam.
Hétfőn vérvétel, rá köv pénteken cervix vétel uh és nst, és ezzel elkezdődik minden.
Somorú történeteket olvastam már megint ebben a topikban , nem vagyunk egy vidám társaság, de az újaknak mondom a bborúra derű jön, szorítok mindenkinek.

Kép

Kép
napsugár035

napsugár de jo hogy jötél elég rég voltál már! :roll:
nemsokára érkezik Balázs már csak pár hét! :lol: :lol:

gica igen már csak pár nap de még rendbe kell hozni a horomnjaimat az nem tudom mennyi idő! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megjöttünk mi is, az utóbbi napokban nem nagyon volt alkalmam netezni.

Mazsomka,
nem kell minden nap!!! Leromlik a sperma minősége. 2-3 naponta ajánlják, annyit élnek benned, max. kislány lesz. Vagy használj LH tesztet, vagy mérd a hőmérsékleted, hogy mikor igazán aktuális, és akkor aztán mindent bele :lol:

Mi ma elkezdtük a 2. inszemre való felkészülést. Holnaptól gyógyszer, péntektől szurik. Csak legyen eredménye. :lol:

Nita,
Vera nekem is pont tegnap jutott eszembe, mondd neki, hogy kukkantson be néha.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska mindenképpen szolok verának :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Végre itthon, egész nap vásárolgattunk a z oviba és teljesen kiakadtam, hogy egy kis tornamez 2000ft!!!!

Voltam uh-n, ahol látható a petezsák, amely 9mm és 6 hétnek felel meg.
encike 2

Lányok,
de jó olvasni babázós híreket is. Igaz, én teljes letargiában vagyok, óriásiakat sírok, zokogok, napjában többször is. Az a legrohadtabb, mikor azzal próbálnak vigasztalni, hogy majd lesz másik, ennek biztos oka volt. Nem értik, hogy a másik, az nem Ő. Inkább ne mondanának semmit.

Linácska,
nektek miért kell inszem? Az első baba is így jött össze?

Köszönjük Bencussal a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!

Encike,
gratulálok a petezsákhoz! Csak ügyesen és nyugodtan!

Napsugár,
nemsokára babázunk??

:lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Hidd el a rossz után következik jó is.
Csak pozitivan, ez sokat segit!
encike 2

lyly nekem is sokan ezt mondták az elején,idegesítő volt!ne is figyelj oda ha zavar amit mondanak! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lyly: az emberek sokszor nem ertik meg, h mi es hogyan zajlott le bennunk, es az elejen en is bantonak talaltam. Tenyleg kapcsold ki ezeket most korulotted, koncentralj magatokra otthon.

mazsomka: szoval nekem sem megy mechanikusan, sot, igy csak igyekszem, h tobbszor egyutt legyunk egy honapban, de nekem ehhez libido kell.....

....sajnos ma mar jelentkezett az a havi tortenet....szerencsere mar tegnap osszetortem, igy ma nagyobb csalodas nem ert. Jonas modszer nem jott be, maradok a hagyomanynal.

Kép
zsozsoo

Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül írok, Juca miatt szoktam olvasgatni a topikot, a babaprojektesbe írt sokáig, aztán mikor az első babát elvesztette, akkor alapította a vetélőset, és a miénkbe már nem nagyon írogat. És itt ragadtam, olyan jó olvasni egy-egy sikertörténetet. :)

Szóval ami miatt írom ezt az üzit, leginkább Ggicának: a gyes-gyed témája. Nálam 19 hónap van a kisfiam és a kislányom között, és sajnos én is úgy dolgoztam, hogy szerződéssel... A fiamnál egyértelműen járt a gyed, a lányomnál (aki most lesz hét hós) egy ismerős tb-szakértő tanácsára azt csináltuk, hogy lemondtam a fiam után járó gyedet, elmentem munkanélkülire (illetve álláskeresési támogatást igényeltem, hisz az mindenkinek jár, aki a szülést megelőző két évben volt legalább 180 napig biztosított), és így újra igényelhettem a gyedet a kislányom után. Ugyanis a törvény azt írja, hogy aki álláskeresési támogatásban részesül, az igényelhet gyedet. Ggica, próbáld meg felkeresni az illetékes munkaügyi központot, ahol meg tudják Neked mondani, hogyan lehetne ezt megoldani.

Remélem, tudtam egy kicsit segíteni, és bocsánat még egyszer, hogy így ismeretlenül "betörtem", csak borzasztóan tud idegesíteni, hogy normális, dolgozó embereknek úgy kell kuncsorogni a jogos jussukért is, míg másoknak csak úgy nyomják a lóvét... :roll:

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

csajok nagyon eltűntetek?! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na sziasztok.

Ezért érdemes eltűnni pár hétre mert jó érzés ha hiányolnak :lol: :lol: :lol:
Na jóó nem ezért tűntem el hanem a nyáriszünet az oviban és így 4 gyerekkel vagyok összezárva de ez hétfőtől hálleluujjjaa megváltozik és megint pihi lesz ami már rámfér mert kicsit kivagyok idegileg.

Igen lánykám lesz hála amit ma meg is erősítettek. ma voltam a terhelésesen és ha tényleg hideg vízzel és citromlével kutyuljuk össze olyan mint a limonádé semmi gázos nincsen benne így.
a lepényel egyellőre nemtudom hoyg mivan mert ez az uhu elég car minőségű ami ott a khba van de pénteken megyek a genesisbe 4dre és akkor majd ott megmondják hogy romlott e . De szerintem nincs gáz mert időben van a baba hetileg és méretileg.

encike jééé mire jövök!!!!
hattalmas nagy gratulaa neked!!!

és szomorúan üdvözlöm az újjakat bár visszaolvasni reménytelen nekem

harivera
Budapest XXI. kerület

vera jövő hétfőtöl már ide is többet tudsz jönni és nyomon követheted az eseményeket! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Norwell, nagyon-nagyon köszi, hogy az én kínjaimmal is törődsz, olyan jól esik, igazán.
Ha holnap az uh-on minden oké, akkor megfogadom a tanácsod és megérdeklődöm ezt az álláskeresési járadékot.
Mondjuk túl sok reményt nem fűzök a dologhoz, mert márciusban még arról volt szó (akkor tudakozódtam, csakhát elvetéltem közben sajnos), hogy tgyás az jár, de gyed már nem, mert akkor szünetelteni kell a járadékot, s akkor már nem vagyok biztosított. Vagy vmi ilyesmi. :oops:
Ezzel a két évvel sem lesz minden rendben, hisz én 2006. augusztusig dolgoztam, következő szülés pedig csak 2009. februárban lesz (reméljük).
Nagyon aggaszt a dolog, egyik pillanatban háborgok és kesergek - felváltva, a másik pillanatban barátkozom a 28 ezer Ft-tal. :wink:

Na, most be is fejezem a siránkozást, de köszönöm Neked az infókat meg a törődést...

Zsozsoo, nem ezt a hírt vártam. :cry: De majd remélem, hogy legközelebb ilyet írhatok: :lol:

Lyly, szerintem se hangoljon le az emberek reakciója, nehéz ilyenkor bármit is mondani, de a hallgatás is kínos. Szívemből kívánom, hogy megvigasztalódjatok minél előbb.

Encike, gratulálok az uh-eredményhez!!! :D

Napsugár, örülök, hogy azért jól vagy(tok). Csak nagyjából ismerem a családtörténetet, de megértem, hogy felzaklatott a beszélgetés. Jó, hogy ilyenkor van, aki meg tud vigasztalni.
Most látom, hogy már 5 hét sincs hátra?? Akkor nem is októberben lesz a nagy nap? Nagyon-nagyon szorítok Neked, hogy minden könnyen menjen!!!

Nita, én is voltam hormonvizsgálaton, s az eredmények (pár nap) után már írta is volna a doki a gyógyit, s a köv. ciklusban akkor tudhattam is volna, hogy mikor van peteérés, meg minden úgy ment volna, mint másoknál, normális esetben.
Szóval szerintem 2-3 hétnél nem kell többet várnotok, én azt gondolom. (doktornak is felcsaptam...) 8)

Linácska, kívánom, hogy az "eredmény" megszülessen májusban (Apukának szülinapi ajándék), esetleg júniusban (akkor meg Anyukának). :wink:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
ggica

ggica köszi amit írtál,kezdek bizakodobb lenni!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szaisztok!

Ggica,

na hagyd annyiban, járjál utána a dolgoknak! :shock:

Lyly,

ne foglalkozz az emberek véleményével. Nem tudják azt átérezni, amin Te keresztül mentél!

Napsugár,

Neked már nem sok van hátra, és kezedben tarthatod a kicsi Balázskát! :lol:
Vendég

Sziasztok,

zsozso, köszi hogy reagáltál erre a "kényes" témára, ezt én nem tudtam! (Kicsit tudatlan vagyok a témában, néha mintha kínaiul beszélnétek, remélem nem is nagyon tudom meg...) Szóval 2-3 naponta, az teljesen rendben, nem projektes időszakban általában így van nálunk. :oops: Egészen megnyugtattál, így sokkal jobb lesz. azért nem gáz ugye, ha gyakrabban, mert ugye most elutazunk kettesben 3 napra.. :lol: Egyébként ha szavazni kéne én kislányt szeretnék, bár a lényeg hogy egészséges legyen.
lily, én nagyon sajnállak és mindenkit akinek ilyen későn ment el a baba. szörnyű lehet, hogy mindenkinek elmondtad már. Nálam legalább egyedül lehetek a titkommal, nem kell beszélnem róla. Egy barátnőm tudja csak, az is kínos néha. Kitartás és nem baj ha sírsz, kell az.
mazsomka

Vera gratula a kiscsajhoz, nem lehet semmi érzés.
Ggica, köszi, mindig megbánom mikor már elküldöm az üzenetet, mért is terhellek benneteket, egyébként meg nagyon jól vagyok, vagyunk ez a lényeg, nem hagyom hogy ezt a néhány gyönyörű hetet bárki is tönkretegye.
Enci, csak ígytovább

Kép

Kép
napsugár035

Vera,
én is gratulálok!

Napsugár,
nemsokára babázol!!! De jó lesz!!!

Gica
én táppénzen voltam veszélyeztetett terhességgel (a korom miatt), és azért is kellett elmennem, mert a szülést megelőző év jövedelmei számítanak a gyed szempontjából. Mivel jó volt a bejelentett fizum a régi cégnél, és ebben az évben még kevés volt a GYES (mert Bencus márc. 1-jén volt 2 éves), ezért az év nagyobb arányában a GYED + a táppénz számított volna bele (ha megmarad ez a baba). :cry:
Pedig én utoljára 2005 szeptemberében dolgoztam, mert onnan táppénzre mentem, aztán jött Bencus.

Lányok,
egy ilyen nagy terhesség elvesztésénél + küretnél meddig kell szerintetek várakozni a következővel? Igaz, egy hét múlva megyek a régi dokimhoz (akinél Bence született) kontrollra, de érdekelne a véleményetek.
Meddig véreztetek? Nekem még most is van, igaz, nagyon kevés, és az is igaz, hogy csak 5 napja volt a szülés + műtét.

Tudom én, hogy nehéz ilyenkor mit mondani, nem is haragszom senkire. Nekem már elég nagy pocakom volt, mindenki látta, most meg lapos, így elmondtam, akinek tudtam, és látott már, hogy ne kérdezősködjön, mi van velünk. Így a legtöbben tapintatos csendben vannak. A barátainkat is felhívtuk, nehogy érdeklődjenek a baba iránt.

Egy kicsit elvesztettem a hitemet, úgy érzem, nem vagyok már 100 %-ig sebezhetetlen és valahol halhatatlan, mint eddig hittem. Magamat vádolom, hogy nem sikerült életet adnom a kicsinknek, hanem az én testem lett a koporsó.
Bocsánat a negatív dolgokért, tudok ám örülni is az életnek, a kisfiunknak és a páromnak. Sajna, anyám és anyósom már több éve nem tartják velünk a kapcsolatot, így át tudom érezni azoknak a helyzetét, akik hasonló cipőben járnak. Nekem egyik sem tudott segíteni, meg sem fordult a fejemben, hogy akár anyámat is felhívjam.
Anyám megátkozta az alig egyéves Bencénket, amikor utoljára itt jártak nálunk, az utcán üvöltött. Nem tudom, nem valami átok ül-e rajtunk, és ennek a babának az elvesztése is ennek a következménye.

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly engem az anyosom átkozhatot meg de nem érdekel ugyis lesz még babánk!!!!!!!!!És nektek is!!!!!!!!! :lol: :lol:
megkérdezhetem mért nem vagy joba anyukáddal? :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszi a gratukat, arik vagytok.
Ma vittem vissza az uh-s papirt és gratulált mégegyszer a doki és már megbeszéltük, hogy ismét együtt szülünk.
Adott beutalot laborba és 6 hét mulva talizunk.
encike 2

encike az azért már mindenképpen jo ha a doki is gratulált már!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg jol esett.
2 babát már szültem nála, de annyira baráti köztünk a kapcsolat, mintha tényleg mindennap taliznánk. Nem mennék más dokihoz, ha ő nem lenne.
Na ezt megfogalmaztam.
encike 2

értem amit mondani akarsz! :lol:
én is áldom az eget hogy rátaláltam a mostani dokimra!nagyon imádom olyan jofej!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szoktalak Benneteket olvasni, de bevallom nem mindent. Pl. lyly-t iszonyatosan sajnálom és együttérzek, de képtelen voltam végigolvasni a történetét. :oops:

Lyly,
itt jó helyen vagy, a lányok segítenek mindenben!

Sugi,
azta, 1 hónap! :D Sokat gondolok Rád, látod minden jól alakult!

Zsuzsu,
Te is jössz Sugi után már, ugye? Hogy bírod Ábellel? Nem jártok erre?

Minden friss kismaminak hatalmas gratula, a projektelők felé sok-sok gólyát, a várakozóknak meg sok erőt kívánok!

Velem minden oké, hétfőn kezdjük a bölcsit, izgulok. :)
Kistesó szépen növöget, másfél hete volt másfél kiló. :D

Puszi mindenkinek!

KépKép
dreika

ma reggelre távozott a nyákdugóm, kórházzal beszéltem, szerintük semmi pánik, dokit 8 után hívom, babám mocorog, de készül kifelé, tudom hogy nyákdugó nélkül is el lehet lenni, még egy darabig, de azért majd összef...stam magam az ijjedségtől.
liline örődj anyáddal, eszedbe ne jusson az átok,te sokkal magasabb szinten vagy mint ő, nézz át rajta.
Dreika, mindössze 5 hét van köztünk, te is ott tartasz nemsoká

Kép

Kép
napsugár035

Dreika,
senkit nem akartam megijeszteni, csak hát ilyen ez a topic... :cry:
ÉN IS NAGYON ÖRÜLÖK A JÓ HÍREKNEK ÁM!

Napsugár,
nagyon szorítok nektek! A te babád szép nagy, érett, és igazán csak egy kicsit jönne korábban, mint kellene, tehát tényleg semmi pánik!
Gyere a hírekkel!

Encike!
Ez tényleg jó hír, már-már barátok lesztek a dokival! :lol: Olvastam egy hülye könyvben, hogy a legtöbb anyuka a terhesség vége felé kicsit beleesik a nőgyógyászába (már ha férfi). :lol: Szerintem az író kicsit dilis volt...

Ma megyünk Pestre hivatalos dolgokat intézn, és Bencust elvisszük a cirkuszba. Majd jövök képekkel.
Vigyázzatok magatokra, szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sugi,
micsoda hírek! Jujj, nagyon izgi!
Neked biztos a csaszi, ugye? Most mekkora Balázs kb?
Hallottam olyat, hogy több hétig volt valaki nyákdugó miatt, nekem pár nap volt, nem emlékszem már.

Lyly,
jajj, ne érts félre, nem azért írtam. Naná, hogy az a legjobb, ha kiírod magadból minden fájdalmadat, mert tényleg ezért van ez a topik. És nagyon is segít!
Egyszerűen csak nagyon megvisel minden ilyen, megpróbálom "kizárni" most, amíg babát várok. :oops: Nem biztos, hogy az a legjobb, ha beledugom a fejem a homokba, de most mégis ezt teszem, mert amiről nem tudok, az nem fáj. :oops:

Heni,
Rátok is sokat gondolok!

És Lucára is és mindenkire!

KépKép
dreika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?