Sziasztok!
Norwell, nagyon-nagyon köszi, hogy az én kínjaimmal is törődsz, olyan jól esik, igazán.
Ha holnap az uh-on minden oké, akkor megfogadom a tanácsod és megérdeklődöm ezt az álláskeresési járadékot.
Mondjuk túl sok reményt nem fűzök a dologhoz, mert márciusban még arról volt szó (akkor tudakozódtam, csakhát elvetéltem közben sajnos), hogy tgyás az jár, de gyed már nem, mert akkor szünetelteni kell a járadékot, s akkor már nem vagyok biztosított. Vagy vmi ilyesmi.
Ezzel a két évvel sem lesz minden rendben, hisz én 2006. augusztusig dolgoztam, következő szülés pedig csak 2009. februárban lesz (reméljük).
Nagyon aggaszt a dolog, egyik pillanatban háborgok és kesergek - felváltva, a másik pillanatban barátkozom a 28 ezer Ft-tal.
Na, most be is fejezem a siránkozást, de köszönöm Neked az infókat meg a törődést...
Zsozsoo, nem ezt a hírt vártam.
De majd remélem, hogy legközelebb ilyet írhatok:
Lyly, szerintem se hangoljon le az emberek reakciója, nehéz ilyenkor bármit is mondani, de a hallgatás is kínos. Szívemből kívánom, hogy megvigasztalódjatok minél előbb.
Encike, gratulálok az uh-eredményhez!!!
Napsugár, örülök, hogy azért jól vagy(tok). Csak nagyjából ismerem a családtörténetet, de megértem, hogy felzaklatott a beszélgetés. Jó, hogy ilyenkor van, aki meg tud vigasztalni.
Most látom, hogy már 5 hét sincs hátra?? Akkor nem is októberben lesz a nagy nap? Nagyon-nagyon szorítok Neked, hogy minden könnyen menjen!!!
Nita, én is voltam hormonvizsgálaton, s az eredmények (pár nap) után már írta is volna a doki a gyógyit, s a köv. ciklusban akkor tudhattam is volna, hogy mikor van peteérés, meg minden úgy ment volna, mint másoknál, normális esetben.
Szóval szerintem 2-3 hétnél nem kell többet várnotok, én azt gondolom. (doktornak is felcsaptam...)
Linácska, kívánom, hogy az "eredmény" megszülessen májusban (Apukának szülinapi ajándék), esetleg júniusban (akkor meg Anyukának).
Jó éjszakát!