Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most jöttem vérvételről,adtam le vizeletet is!Remélem minden rendben lesz!
Holnap meg uh!Amiatt is izgulok kicsit! :? Remélem nőtt a bébi a múlt hét óta!
Ha minden igaz ma megyünk a baba bútorokért!Már úgy várom!:D

Lányok, köszi a mérleges tanácsokat!Úgy döntöttünk,ha nincs gond,akkor nem veszünk!Inkább párásítót meg légzésfigyelőt fogunk venni!
Tényleg tudom,h már rengeteg szó volt a légzésfigyelőről,de most lenne még egy kérdésem,hátha valaki tudna benne segíteni!
Szóval szerintetek mi különbség van a 20 és a 30ezres anger care légzésfigyelő között?Mert számomra tök egyformának tűnik! :lol:

Ildi, ez a védőnős dolog sztem is tök nagy macera!Bár szerencsére a mi védőnőnk aranyos kis fiatal csaj ,így elviselhető!

Sensi, én is pont ezért kértem a házidokitól a beutalót laborra,mert nekem sem akar múlni a pisicsőben ez a hülye érzés! És nekem is kicsit csíp,mikor pisilek!Holnap megint megemlítem a dokimnak,hátha reagál rá vmit,met múlt héten csak a kamillázást mondta!

A kórházba menés nálunk remélhetőleg úgy lesz,h Rajmi otthon lesz és akkor ő fog bevinni,de ha nem akkor öcsém!
Egyébként én is mentőt választanám inkább,mint a taxit!Bár itt szolnokon csak egy kórház van ahol szülni lehet,így azzal nem lenne gond,h hova vigyenek! :lol:

Peva, nálatok is nagyobb a pici feje?Nállunk is így áll a helyzet egyenlőre!De akkor nem izgulok,csak olyan rosszul hangzik! :lol:

Egyébként már kérdezni akartam,h mi a helyzet az eltűntekkel?
Andi,Barifelhő,Napsugi...és a többiek!!!!!!!
Ja, és az egyetlen ikresünk is nagyon rég eltünt!
Mi van Dragonfly-jal????
Vendég
 


Pocakok: Sensi, LK, alakulnak azok a pocik! :D Én is a sor elején állok a méreteket illetően. Tegnap a meló helyemen többen már a szülőszobába akartak vinni ekkora hassal. Nem veszik be, hogy csak 1 db, és azt sem hogy még van 7 7. :S Az egyik nő még azt is elárulta, hogy ő már nyár elején azt hitte, mindjárt szülök.

Babe: milyen védőruhát kellett venni anyukádnak? Ilyet még nem is hallottam. Adnak ruhát, nem? Nálunk apát zöldbe öltöztették. Mikor megláttam elröhögtem magam (két fájás között), majd elsírtam magam a meghatottságtól. Olyan büszke voltam rá, sosem felejtem el. Olyan volt, mint egy orvos, még sapit is kapott. :)

Gratula a Léna névválasztáshoz!

Zsuzsu:
de csini lesz a hazajövős ruciban :D Én is teszek majd fel képet a hazajövős ruciról :P Az a kedvenc ruhám… Különleges
Ábel hazajövős képe! Jaj, de édes! Köszi, köszi, köszi, hogy feltetted!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ancsa: lehet tűrni, és tűrni a csípő fájdalmakat. Aztán majd megszűnik… Néha enyhül… De szülés után, ha visszaállt a szervezetünk, sokkal jobb lesz :D
Az én férjem is csak ritkán építi Borival a kapcsolatot… Tényleg egyforma hapsijaink vannak ;) Cserébe Lilivel meg sokkal jobban elvan. Sok terhet levesz a vállamról. Lilivel anno apa is, és én is sokkal többet beszélgettünk pocaklakó korában.
Sikerült az msn, és itt is köszönöm a videót! Nagyon jó! Nagyon hasznos, és alapos. Ajánlom mindenkinek!

Timi: jobbulást anyukádnak, és ügyes kis házi tündér vagy! Hogy bírjátok csajok?!

Most esik le a tantusz: tegnap délután óta nincs semmi mozgolódás a pocimban! Most kicsit meg is ijedtem :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Na jó, legyen: a gyermekülés sorszámával kapcsolatban… Most őszintén, meddig tart egy ilyen matricát itthon előállítani, és oda ragasztani az ülésünkre? Annyira gagyi a matrica, hogy sztem hatósági ellenőrzésre alkalmatlan. És ha valaki 2 éve leszedte, mert nem tetszett neki? Akkor az bebukta az árát? Mindig utáltam azt a sok matricát a hordozónkon… Persze le, soha nem szedtem… De akár le is szedhettem volna. Vagy leázik a sok mosásban.. Vagy mit tudom én… Szóval eléggé mókás ez a dolog. Szerintem, aki felelősség teljes szülő, az így is úgy is odafigyel erre, aki meg nem, az nagyon könnyen megkerülheti a szabályt.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Maci: a kismamákra ilyen bőr nyúlványok nőhetnek, ezek zömében el is szoktak tünni szülés után (kivéve nekem…) De normális dolog is lehet. Ha unatkozol, mutasd meg egy jó bőrgyógyásznak – bár én olyannal még csak fizetős helyen találkoztam…

Szopis melltartó: ugyan olyan a szabása, csak legombolható, mint a terhes melltartóé. Persze én a brendonban kaphatókról tudok csak nyilatkozni… Nekem Lilivel volt egy terhes, és 3 szopis melltartóm. A szopis kevés volt, de azt használhattam terhesen is :D Apa hozott nekem az első hetekben még 3-at… Ezek persze most is megvannak… Bár már nem annyira rugalmas az anyaguk, én ugyanis tényleg nagyon használtam őket.
Van egy trükköm, hogy hogyan lehet kevesebb munkával több tejcit üvegbe csalogatni, és ehhez a melltartó is nagyon kellett…
Tehát az egyik oldal legombolva, ott eszik a baba, a másik oldal zárva, és egy kis üveg – pl aventes – betéve szájjal a csöpögő cicire fordítva. Így a tejleadó reflexnek köszönhetően akár 40-50 ml tejci is összegyűlt az üvegben, és közben csak arra kellett figyelni, hogy ne boruljon fel a melltartóban az üveg :) Na persze, ez kissé kitágította a melltartómat, de akkor is megérte :D

Ha eldobható cicibetétet használsz, és eldobható pelust, és nem szeretnél naponta mosni, akkor a 2 melltartó sztem kevés lesz. Ha moshatót használsz valamiből, akkor meg úgyis bevállaltad a sok mosást, akkor elfér a melltartó. De tudd, hogy folyamatosan viseled majd, és néha a betétek ellenére is nedves lesz, le kell cserélni.
Persze senki nem lő le minket, ha nem szopis melltartó van rajtunk, hanem bármilyen…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ildi: én Lilivel ugyan azt a naplót töltöttem amit most te is… Felismertem az idézetről :)
Most másmilyenem van, csak hogy ezt is kipróbálhassam… :) Így mind a kettőt olvashatom :)

Sensi: jobbuljon a fertőzésed! Ezek a kiscsajok nagyon tudják ám, hogy hova feküdjenek… Kinek a lába nyilall, kinek a pisi pang… Nekem a bordámban van a lába. Borzasztó fájdalmas ám :S

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Mentő, vagy taxi: a kérdés jó! A mentőre sokat kell várni, de cserébe ha bajod van, ellátnak azonnal. A taxi gyorsan jön, gyorsan bevisz – rá nem vonatkoznak a szabályok. A mentőbe nem biztos hogy mehet a kísérő, a taxiba meg de. Ha taxival mész, valaki menjen veled, mert ha nagyon fájsz, kilóg a gyerek lába, stb. azt a taxisok kihasználhatják. Pénzért viszi fel a csomagodat pl. és nem tud visszaadni, de neked nincs erőd megvédeni magad… (A barátnőm így járt, mert az apa otthon maradt éjszaka a másik gyerekkel, így egyedül volt kénytelen szülni, és nagyon hamar jött a 2. baba.)

Mi Lilivel taxiba ültünk, és abszolút nem siettünk. Reggel jeleztem az éjszakai szivárgást a dokinak, és dél körül értünk a kórházba. Úgy éreztem, nem akarok sietni. Én nyugiban akartam beérni, és azt akartam, hogy mindenki lássa rajtam, hogy mennyire nem stresszelek :D Végül is bejött. Másnap indították a szülést a szivárgás miatt, mert előbb nem jöttek a fájások.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Tücsök: Lili ágyát az Ikeában vettük. Már nagyon kivoltak az idegeim a felhozatal és az árak miatt. Kicsi szoba, nagy ágy… stb. Tetőtéri lakás, nem akart összejönni az emeletes megoldás sem. De egyszer véletlenül megláttam ezt az ágyat, és tudtam, hogy ez az igazi. Most benne is van a 2008-as katalógusukban, 20 eFt, + ágyrács + matrac, de még mindig nem vészes. Csajos, öntött vas szerű és súlyú is, állítható a hosszúsága 130-200-ig… van minimális leesés gátló oldala kétoldalt, és fehér meg fekete színben kapható. Ajánlom, ha bejön a stílusa. Komolyan!
Lili imádja. Egy nap alatt állt át az új ágyára. És feldobtam neki a szúnyog mentes alvás érdekében egy kb. 2000 ft-os baldachinnal, ami a teljes ágyat befedi, szintén ikeás… És ettől kuckósabb neki. Nagyon baba. Teszek fel képet kedvcsinálónak.

Nekem bundazsák, és overálom is van… Sztem mindegy, csak meleg legyen :D A zsáknál figyelj oda, hogy legyen nyílás a popsi alatt kb a biztonsági öveknek (babakocsi, hordozó, stb miatt)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Sensi - igen, kb. egy méretűek a lányaink :lol: Nem aggódok annyira, csak a többiekhez viszonyítva kisebb a súlyunk, pl. akinek már 2 kiló a babája, az hogy csinálta? :lol: Pedig eszünk is rendesen, napi fél Elevitet is szedek... na sebaj, lényeg, hogy egészséges és rendben fejlődik!
Jaja, ez a narancsültetvény marha idegesítő, utálom, undorító az egész combom. Régen is volt, de akkor tornáztam (otthon Béres Alexandrát nyomtam) hónapokon át és ahogy jöttek az izmok, mentek a narancsok. Most viszont csak tespedek és már mindenhol van narancsbőr :roll:
Kórházban mi volt???

Ancsa - alapi.ildi a skype nevem

Macianyu - nálunk szerintem párom visz kocsival, ha megindul a szülés, ált. este-éjjel indul meg, legalábbis így olvastam/hallottam, persze vannak kivételek. De ha jönnek a fájások mondjuk napközben, felhívom a páromat, hogy jöjjön haza, a mh-e kb. 10 percre van kocsival tőlünk, a kórház is 10 percre van kocsival, szóval szerintem nem lesz taxizás. Mentő is csak akkor, ha valami baj történik, de az ugye nem fog!

Mtücsök - részvétem a nemalvás miatt!!! :cry: Tényleg pocsék lehet, gondolom, hogy emiatt a közérzeted is pocsék egész nap a fáradtságtól.
Overál-bundazsák - még nem veszünk ilyeneket, majd ha meglesz a baba, mert októberben még elég a pulcsi-takaró, egy hónapig úgysem nagyon megyünk még ki az utcára és azalatt nőhet egy csomót, szóval majd megvesszük, ha szükség lesz rá.

Peva - köszi az infót, jobb lenne, ha minél hamarabb kezdődne!!! Nekem mondjuk az is jobb lenne, ha de. lenne és nem du., de gondolom gondolnak a dolgozó kismamákra is, sebaj, így legalább párom is el tud jönni egy-kettőre :lol: Bár ha kéthetente lesz és Lotti előbb jön, akkor én sem tudom befejezni a tanfolyamot.

Nyugtonmalac - köszi a névdícséretet, nekünk is nagyon tetszik Lotti, egyre jobban! Ez az a név, amivel már tudjuk illetni őt, a Boglárkával valahogy ez nem ment, és amúgy Lotti néha jelez is a Lottira, bár lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de most már Lotti marad és kész! :lol: Ha megszoktátok a Borit, már tényleg ne változtassatok, főleg, hogy tesó is ennyire ragaszkodik hozzá :lol:
Na, úgyis Tescoba is szeretnék menni a pólya miatt, megnézem ott a textilpelenkát is.
Nálunk nem lesz pólya, nekem nem jön be!

Adri - én megkuksiztam a védőnőmet iwiwen és hát szerintem egyedülálló, szerintem nincs gyereke se még és 73-ban született. Amúgy rendes tényleg, csak nem akarom, hogy elszaladjon vele a ló majd ha meglesz a baba, és nem szeretném, hogy sokat dekkoljon nálunk.
Igen-igen, én is pont írni akartam, hogy pl. Andi eltünt, még iwiwen is meglestem és nem is lépett be aug. eleje óta, talán nyaralnak.
Kérjük jelentkezni eltüntek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Felhívtam ma a dokimat, holnap fél 8-ra megyek a kórházba, hogy megcsinálja a tenyészetet és akkor végre reménykedhetek benne, hogy elmúlik ez a sárgázás, utálom!!! Bár azt is, hogy megint felfekhetek a vizsgálóasztalra, mindig úgy érzem ott magam, mint egy darab hús :P Persze valszeg én dramatizálom túl a dolgokat, de annyira utálom, mert mindig olyan kiszolgáltatottnak érzem magam, jó-jó, tudom, hogy mindenki így van ezzel, de én különösképpen, mert huszonéves koromban szántam rá pl. magam először arra, hogy megnézessem magam egy nőgyógyásszal és mielőtt terhes lettem, összesen 3X voltam nőgyógyinál :oops: Ahhoz képest most behoztam a lemaradásomat :lol:
Ma megnézzük még egyszer az Elefáni bababoltot, bár azt mondtam, nem megyünk oda többet, de még egy próbát teszünk, még kéne csomó apróság.
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


várom a képet az ágyról.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Adri, akkor lehet neked is drukkolni az eredmények miatt :) UH nagyon izgis. Jó lehet sűrűnlátni a picit... nekem nem nagyon nézegetik, csak a kötelező UH-ok: első, 16 hetes, 32 hetes... :S

Na meg a privát UH-ok: az viszont 4D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Bocs, hogy teleszortam a hsz-eimmel a topicot :D De nagyon elmaradtam... És nagyon sok mondanivalóm volt mindenkinek :D

Talán így darabolva olvashatóbb is... Midenki a magáét olvashatja el, vagy ami érdekli is ;)

Most még terhellek titeket néhány fotóval is...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jöhetnek a képek és nem baj, hogy így tördelted a hsz-okat, én amúgy is elolvasom mindig mindegyiket, amit célzottan ír valaki valakinek, azt is :lol:
Nekünk a 36. héten lesz a köv. UH, amit a nőgyógyi csinál, 4D-re már nem megyünk, nálunk ugye felesleges is, mert amit a kiskirálylány Lotti csinál, azért nem érdemes fizetni :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Bocsi az ismételt zavarásért, csak egy gyors hirdetés, ha valakit érdekel, priviben jelentkezzen :)

Eladó a képen látható BabyFehn játszószőnyeg, keveset (talán 4-5x) használt, tökéletes állapotban van! (mint mindenből, ebből is többet kaptunk, így van, amitől meg kell válnunk)
Csörög, zörög, zenél, sipol, csipog, tükrös, pihe-puha anyagból :)

Eredeti ára 15 ezer Ft:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=165976&pageno=1&whid=32

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Meg tudom oldani a személyes átvételt a XI. kerületben, vagy valameddig el is tudom vinni Bp-en belül!

Köszi, és bocsi még egyszer :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Tehát a képek:

- részletekben -

Kép
Kép
Kép
Kép

Ez lenne a kiságy... Mármint Lili ágya 130cm-esen :) Csak így fért be :)

Remélem ezek a gyenge minőségű képek is visszaadják a hangulatát :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok.
remélem mindenki jól van, nem olvastam mindent végig, csak az utolsó lapot, innen kiindulva úgy tűnik minden ok és Ancsa is jól van, ugye (merthogy Neked feküdni kellett, jól emlékszem?).

Tegnap voltan UH-n, 30 hét + 3 napot számolt a doki és a saccolt babasúly 2200 g. Nem sok ez egy kicsit? Bár inkább nagyobb legyen a baba, mint kisebb. A méretek rendben. A hasam óriási és már nagyon unom a megjegyzéseket ("biztos csak egy baba?" "ÚrIsten, még két hónap?")

Ti dolgoztok még? Én már csak ezen a héten hurrá

Streptococcus tenyésztésem pozitív volt, most semicillint kell szednem, nem kis adagot. Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?

üdv mindenkinek,
Anikó

Kép
ancsa123
 
 


Képek még...

... haza rucik :) Borié

Kép
Egyben a menü...

Kép
Rózsaszín rugi, rózsaszín csíkos bodyval, és sapival, kesztyűvel: hagyomány - Lilié is ez volt... Ez az alsóruházat lesz.

Kép
Felső ruházat, mégiscsak október közepe lesz, ne fázzon a kislány... Tescos szerzemény, meglátni és megszeretni... Ebből van kettő db (melegítő) mert a hugom is meglátta és megszerette nekünk :D
És a kiscipő...

Kép
És ha nagyon hideg lenne, akkor vészhelyzet meleg rugi az összes fölé... Persze, akkor a cipő erre jön rá... :)

És még lesz plédünk is... De azt már a kórházba viszem magammal, vagy apa szülés utáni első látogatásnál behozza nekünk... :)

Tudom, kissé túl készültem a haza rucival, de nem akarom, hogy fázzon... És nem tudom még, hogy milyen idő lesz. Ez elég rétegesnek tűnik...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac - ú, nagyon tetszik mindkét kiságy, gyönyörű, a baldachin is szuper, olyan, mint egy kis hercegnő ágyikója, de hát végülis egy kis hercegnő alszik benne, nem? :wink:

Anikó - jó rég nem jelentkeztél már, de örülök, hogy megvagy, a babád mérete tényleg súlyos a szó szoros értelmében, én pont azt ecseteltem az előző oldalon, hogy nekünk a 31. héten volt 1,5 kilós Lotti.
Én már nem melózok 3 hete és nagyon jó itthon lenni, nem bírnám már az egész napos ülést! Majd meglátod, hogy milyen szuper otthon, ha leköszönsz a héten!
Nekem tenyésztésre kell mennem holnap reggel, mert a sárga folyás nem múlt el semmitől, de még nincs tapasztalatom gyógyszerek terén, meglátjuk mi okozza és majd gondolom kapok rá valamit, remélem nem kúpot, mert már a fülemen folyik ki a sok kúp és dugdosás :roll: :P

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nyugtonmalac - ugyanilyen kiscipőnk vaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! :lol: Mú vi sztár, ugye? :wink: A hátuljára van írva :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


és még képek:

(ha egyszer beindulok, ügye...)

Kép
babafigyelő napló - Lilit mikor bölcsibe adtuk, akkor vettünk hasonlót. Nagyon szerettem. Lili kórházi felicitas csomagjában volt egy kis füzet, amit pár hétig lehetet erre a célra használni, azt is nagyon szerettem... Így most megvettem előre ezt a babafigyelőt :D

Kép
Mózes, mint babakocsi kiegészítő, és elkülönítő ágy a gyerekszobából... Nem tudjuk még, hogy Bori mikor lesz jó éjszakázó, és Lili meg Bori mikor és hogyan fog tudni együtt aludni.
Bár terv szerint azonnal... De egy sírós Bori hajnalban, nem biztos, hogy a kedvencünk lenne, ha Lili nem alszik vissza az esetleges ébredésből...

Kép
Nos, itt látható Bori 'megszülettél, de jó! ajándéka' - ez egy anyaméhben hangokat hallató maci. Várjuk, hogy nyugis legyen tőle Borink. :D

Kép
Hálószobánkban a babasarok... Itt lesz a pancsi, tisztábatétel, meg ilyesmi... Ezek a macis bútorok Lili öröksége Borinak. Most is használjuk a fiókos szekrényt... Pelenkázós cuccok, pelenkák, zoknik, bugyik és eü-s babacuccok vannak benne. (Most, hogy ki van ürítve... )

Kép
kád
Kép
kád baba tartó izével... Ezt a kacsás szerzeményt tegnap Lili hozta haza Borinak. A bölcsiben ezt mutogatta mindenkinek - gyerekeknek, gondozónőknek - lelkesen... Mesélte, hogy ez Bori bilije :D S közben izgatottan szaladgált az udvaron, hogy mindenki nézze meg :D
Hazáig cipelte, és nagyon vigyázott rá.
Itthon a babájával kipróbáltuk. Volt benne babahajmosás, meg lábmosás, meg minden... Lili végezte a műveletet... :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Ildi: jó vásárlást! Nézd meg kérlek a pelus árakat! Nagyon olcsó amit írt valaki :)

Ancsa: ó a strepto… :( Sajnálom… Nekem még nincs tapasztalatom. De az hiszem penicillin érzékeny vagyok… Nem vagyok benne biztos. Majd anyut faggatom ez ügyben…

Ildi: igen, kiscipő :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


képek mééég, bocsi, lőjetek le!

Kép

szekrényben Bori első kupac ruhái... A kezdő készlet csak! Alul a behajtogatott textil pelusok is látszanak... Tényleg van egy-kettő, nem?

Kép
Bori örökölt ágyija...

Kép
Maci az ágyon :D

Kép
Kreatív anya, és a hajdan fehér fal összezárva...
Még Lilinek festettem. Nagyobb a festmény, végig halad több falon, de a szekrények takarják... Eleinte még nem terveztem, hogy lesznek szekrények... Semmit nem terveztem ezzel kapcsolatban Lilivel pocakosan... :D

Kép
És anya kényeztetés... Ime a székem. Imádom, Lili fél órán belül avatta fel rápisiléssel... :S

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Elfogytak a képek... :)

Kiihenhettek engem :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


pihenhettek

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok,

Nyugtonmalac, én örültem a képeknek, van összehasonlítási alap. A Tesco-ban tényleg jó cuccok vannak, össze kell szednem magam, hogy ne költsek mégf több pénzt el ott babaruhára.
Ti mózesokárban altatjátok Borit az első pár hónapban? Mi azt tervezzük a mi kislányunknál.

Ildi- hát igen, ez van, remélem kikezelik, elég nagy adag antibiotikumot kapok. Pedig semmi panaszom nincs amúgy (no folyás). Szüléskor lehet gáz a babára nézve, addig el kell tűnnie.

Anikó

Kép
ancsa123
 
 


Ancsa, a mózes a vészhelyzet megoldás... Láttad Bori ágyát is... De ha a mi szobánkba kényszerül majd, akkor a Mózesben fog aludni... Oda is beteszem majd a légzésfigyuszolót :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Nyugtonmalac
Nagyon jók a képek! Te már mindennel kész vagy? Én holnap takarítom a babaszobát, utána mosok, vasalok, és bepakolok a szekrénybe. Remélhetőleg hétvégére végzek, az már a 34. hét, szerintem ez egyáltalán nem korai, főleg egy cukrosnál, akivel bármi történhet.

Voltam uh-n. 2150g-ra saccolták a babát, és azt mondta a nő, hogy egyáltalán nem nagy... :shock: Bpd egyébként 84, a többi adatra nem emlékszem.
Ctg-n is voltam, fájás szerencsére nincs, Borit úgy kellett felépbreszteni, mert az autóban kimocorogta magát, és úgy döntött, hogy most aztán hagyjuk békén... :lol:

Reggel beadtam magamnak az első adag inzulint. Szerintem több maradt a hasamon, mint ami bement, kaja után egy órával magas is volt a cukrom, úgyhogy lehet, hogy valamit nem jól csinálok... :cry:
Egyébként épp mentünk Pestre, amikor szúrni kellett magam, úh. az elsőt rögtön az autóban intéztem el. :roll: És már simán tudok vércukrot mérni mozgó autóban, szóval, nagyon profi vagyok, ha bármi ilyen problémátok van, forduljatok hozzám bizalommal.... :lol: :lol:

Pólya...nekünk kókuszpólyánk van, nem tudom, mennyit fogjuk használni, tavaly azért vettem, mert azt gondoltam, majd megkönnyíti a szoptatást, de most van szopis párnánk, úh. lehet, hogy a pólyát nem nagyon fogjuk használni.

Változatosság kedvéért ellenanyagot találtak a véremben (mert ugye természetesen Rh- vagyok), úgyhogy elég nehéz lesz vért találni nekem, ha esetleg arra kerülne sor.... :roll: Valaki, mintha írt volna már ilyet, de nemtom, hogy ki volt.
Peva
A vasam 4.9, a haemoglobin, meg 94....ez nem valami fényes...ugye? Viszont tudom, hogy a szurinak mennyi mellékhatása van, úh. azt inkább kihagynám.... :roll: Most szedem a vasat, de szerintem nem ér majd semmit....

Ancsa
Mondtad, hogy mindig méred a cukrod. Mennyi szokott lenni?
Én már most látom, hogy csütörtöktől már naponta háromszor szúrok, mert ma is magas lett ebéd után is.... Annyira jó, de komolyan!!!!!

Hogy néz ki egy ilyen hideg párásító? VAgy csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudom???? :oops:

Asszem most ennyi....a többit ugyanis elfelejtettem... :oops:

Próbálok egy kicsit melózni, de annyira fáradt vagyok!!!!! :cry:

marek
 
 


Hali!

Én nem tudom mi van velem.annyira gyenge vagyok, mint a lepkefing(bocsi).nem értem.mindennemű mozgás iszonyat szarul esik, nyűgös vagyok, nyilalgat a combom, legszívesebben egész nap csak feküdnék.eddig imádtam olvasni, most az sem köt le, a bölcsiig elmenni egy hatalmas megeröltetés, pedig itt van tőlünk 5 percre.szuszogok mint egy vemhes gorilla, pedig csak 6 kilot hiztam, azt sem lehet mondani, hogy nem bírom a súlyom.Ábival a legvégén sem éreztem ilyen cefetül magam.szép lassan csinálom csak az itthoni teendőket, a férjem is sokat segít, mégis olyan érzésem van, mintha egész nap szenet lapátolnék.kezdek nagyon nyűgös lenni.csütörtökön kell elmennem a dokihoz a Várba, és egyenlőre a gondolat is megrémiszt, hogy oda felmásszak.és még a házassági papirt is el kell intéznem.bocs csajok, hogy ennyit panaszkodom, de most valahogy besokaltam.tegnap böli után voltunk ábival a játszón.csak ültem a padon és imádkoztam, hogy ne nagyon kelljen felállnom, mert az már nem esik jól.aztán persze mikor hazaindultunk, bevágta a hsiztit, lecsapta magát a földre, hogy ő az ölemben akar jönni nem a lábán.persze már cipelni nem tudom(15 kiló), igy maradt a harc, hogy ki győz.mire valahogy hazavergődtünk én totál kikészültem.
na jó, befejezem a panaszáradatot, különben is indulnom kell a bölibe.de ma nem megyünk a játszóra...
emmalena
 
 


Marek: egy kész szita leszel... :S Ennyit szúrni!

Emma: velem is ez van! És a játszós dolog is ismerős, csak nálunk én győzök... Fel nem vehetem, magam után nem húzhatom... De ha nagyon sírok neki, hogy anya pocija hogy fáj, akkor talán még puszit is kapok, és jön a lábán hazáig. De cserébe be nem áll a szája, és hát az is megeröltető, hogy beszéljek séta közben. Fulladni kezdek. Na remek!
De már nincs sok hátra!

Kitartást nekünk!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Jól eltűntem, bocsi, de kínoz az allergia nagyon. Mire végigolvslak benneteket és írnék is vmit, addigra majd kifolyik a szemem.

Köszönjük az elismeréseket. Én és a kis óriásom. :lol: A labor eredméyneim is jók lettek. MA voltam a leendő gyerekorvosunknál is, kaptam egy rakat receptet.

Látom mindenki készülődik ezerrel. Tök jók a képek! Mi is rendbetettük az örökölt kiságyat, felhoztuk, már csak össze kell rakni. A komód is megvan (IKEA), az is összerakásra vár. Anyuval kimostuk otthon a szintén örököüt ruhácskákat, meg amiket együtt vettünk, hátha nem tudnánk már hazamenni. Mivel nagyon szenvedtem a vidéki növényben és pollenben gazdag levegőtől. Megvettük a hálóingeket, köntöst is a kórházba. Még egy csomó minden kell, de azokat is nagyjából kinéztem már. Apát kell rávenni, hogy szerezzük be őket vmelyik hétvégén. Egy körben megoldható, de nem nagyon akaródzik egyedül menni. Még a babakocsival gondban vagyok, de az még nem is annyira égető.
Ma láttam egy mobil légzésfigyelőt egy babán a dokinál. Elgondolkodtatott.

Bocs, megint rámtört a "hapciláz", mennem kell...
Vigyázzatok magatokra!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Most nem tudtam visszaolvasni, időhiányban szenvedek, pedig nekem egy nap 22 óra fenntlétből áll. :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol:

Nagyon teccenek a képek, ez az ágy nekem is bejön csak az a baj, hogy apa azt mondta olyan kórházas a vas miatt.

Ti hallotatok már a pipolphenről, most nem alvás miatt azt mondták azt szedjem. ???????

Szerintetek?

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Nyugtonmalac, köszi a drukkot! Jó érzés nézegetni a kicsit,de azért annyira nem örülök neki,h azért kell ilyen sűrűn látni,mert vékonyka!:(
Az ágyak és a cuccok nagyon jók!Nekem nagyon tetszik Lili ágya, sztem olyan hercegnős!A hazamenős szőrös ruci meg imádnivaló!Azt merre vettétek?

Ildi, sztem az nagyon durva,h egy védőnőnek nincs gyereke!Vagy inkább fura!Na mindegy...ez csak az én véleményem!A mi védőnéninknek 3is van!
A holnapi vizsgálathoz kitartás!Remélem hamarosan neked is elmulasztják!És remélem az én dokim is mozdul végre vmit! :lol:

Emmalena, én is együttérzek veled!Már néha kikészítem a férjem a nyavajgásommal!Folyton feküdnék,aludnék és mindenhez irtó lusta vagyok!Eddig imádtam sétálni,de már az autóig elmenni is nehéz!És pl takarítószerekhez vagy porszívóhoz már hozzá sem nyúltam egy jó ideje!szegény Rajmi csinál mi ndent!Tőlem belefulladnánk a koszba! :oops: :lol:
Vendég
 


Emmalena - nekem is vannak ilyen napjaim, annyival könnyebb az életem, hogy nincs gyerekem, akivel törődnöm kell, elég csak magamra figyelnem és ugye páromra, de ma nálam is volt egy depis pár óra, amikor csak feküdtem. Aztán megráztam magam és elmentünk vásárolni, de erről majd később. Szóval most biztos azért is nehezebb, mert ott van Ábi és nem ülhetsz/fekhetsz egész nap. Persze talán jobb is ha az ember mozog, megy ide-oda, mintha elhagyja magát, én hajlamos vagyok rá, de eddig mindig felálltam (néha nehezen) és megembereltem magam. Viszont kilóban rajtam már dupla annyi van, mint rajtad és én is úgy megyek néha, mint egy nyanyóka :roll:

Szöszke - jó hogy jöttél, kitartást az allergiádhoz!!!

Marek - minden elismerésem a tiéd, de tényleg, tarts ki, biztos szutyok dolog lehet így szúrni magadat, de legalább az elsőn túlvagy!
Hideg párásító? Ilyen: http://www.bonair.hu/index.php?keret=termek&id=89
Nem épp olcsó, szerintem nekünk marad a radiátorra valami, amibe vizet teszünk :roll:

Nyugtonmalac - tök jó neked, hogy van ilyen szoptatós-lábtartós foteled, én is néztem Kikában is, de még akciósan is 50 e forint volt :shock: De beleültem, feltettem a lábam, ringatóztam és fúúúú, nagyon szuper volt, tényleg!!! Páromat is beleültettem, de ő csak annyit mondott rá, hogy milyen jó lenne a PS-t nyomni benne :wink: Most betegszabin van és egész nap játszik azzal a szutyokkal :?
A falfestmény nagyon cuki, tök ügyes vagy!!! Nekünk szerintem nem lesz semmiféle festmény, a falunk piros, max. amit néztem, hogy talán megrendelem, az ez: http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1590#
Nem tudom, szerintetek tényleg nyom nélkül le is lehet akár szedni? Mert ari lenne az ágy-komód mellett-felett, kicsit babasarok lenne. A komód felett lesz polcunk, most már tuti fúrunk fel valami polcfélét, de sima fát, mert a Brendonban röhej ára van mindegyiknek, bár tény, hogy nagyon szépek!

Na, mi elmentünk a Baross u-ba az Elefániba, hát megmondom őszintén, még durvább, mint a nagykerük a 18. ker-ben, olyan keskeny a sor, hogy nem fértem el a hasammal oldalazva :shock: Szóval nem igazán kismamabarát, viszont beszereztük a szoptatós párnát, itt 6 e forint volt és vettünk pelenkázófeltétet, végül puhát, mert végülis nekünk úgyis a pelenkázószekrényen lesz, nem ágyon, és textilpelust és kifogót.
Árak - na a kifogóból a sima fehér cseh tetra fürdőlepedő, ami 90X100-as volt 790 forint, a mintás 90X140 pedig 1470 forint.
A 12 db-os cseh tetra pelenka pedig 2160 forint volt. Nem tudom, jó árban voltak-e, de már ott voltunk, megvettük. Amúgy iszonyat meleg van a boltban, mert egy pincehelyiségben van, kb. 10 percet voltunk bent és ömlött rólunk a víz, inkább őszre ajánlom!!!
Képek:


Kép szopis párna

Kép pelenkázó feltét

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Mtücsök!

Igen, én is ezt a gyógyszert kaptam most a kórházban.sok évtizede használják kismamákon, kipróbáltan nem árt, még pár hetesek is szedhetik.de azt tudnod kell, hogy ez kifejezetten erős nyugtató.engem fejbevágott, olyan voltam tőle mint egy élőholt.ha nagyon muszáj, mert sehogysem tudsz aludni, persze akkor szedd be, de szerintem először kezd a valeriánával, ami recept nélkül kapható és gyógynövényes nyugtató.nekem az is bevált.de a kiütések miatt kellett most az erősebb gyógyszer.viszont a pipolphent csak receptre adják.a nődokid hajlandó felírni?mert ez tényleg olyan nyugtató meg görcsoldó amit pl.vetélés kockázatánál adnak.nekem is csak a kórházi kezelés alatt merték adni, itthon nem is merném, mert mellette nem tudnám ábit ellátni.
emmalena
 
 


Tegnap megérkezett a 4 héttel ezelőtti kenet-vétel eredménye. Ugyanaz a helyzet, P3 HPV-vel. Örülünk nagyon. :( Holnap megyek a dokimhoz, következik a tipizálás, hogy melyik fajta HPV-m van.

Ildi, ne stresszelj a baba tömegén! Nekem is annyit mértek 4D-n. Szerintem teljesen normális. Sz.bettina allergiás, nem én…neki kell a kitartás! Nekem a tetű HPV-hez kell a kitartás. :evil:

Tegnap voltam a dunakeszi Auchanban, és 200 Ft-ért (!!!) lehetett kicsi badikat, rugdalózót kapni. Nem vettem, mert már elég sok ruha összegyűlt.

Kép
szöszke
 
 


Emmalena!

Nekem a valeriána semmit nem használt, te mennyit szedtél belöle. Tudod az a baj, hogy mindenféle túlzás nélkül minden éjszaka egy-másfél órát alszom azt is húsz perces bontásokban, és már teljesen ki vagyok készülve miatta. Napközben sem tudok aludni, én nem tudom mi ez de valami borzalom, remélem mikor megszülök elúlik mert én ezt már nem sokáig bírom. Mennyit kaptál belöle a kórházban, hogy így kiütött. Gonodom, ha lefekvés elött beveszel egyet akkor azért nem készülsz ki, de legalább lenne egy jó éjszakám.
A valeriánát csak lefekvés elött szedted vagy folyamatosan nap közben?

Már írni sem tudok összeszedetten, olyan fáradt vagyok. Majd még jövök.

Nagyon tecc a szopipárna, hol vetted és mennyibe került?

Kép

Kép
mtücsök
 
 


szöszke - bocsi-bocsi-bocsi, elírtam a nevet!!!!! :oops:
Mi már nem veszünk több rucit, rengeteg van, de tényleg, majd csak nagyobbakat, 62 felettieket.
Sajnálom a fránya HPV-t!!! :cry:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Mtücsök!

ha a valeriana nem használt, és ennyire kivagy, akkor próbáld ki.Én a kórházban nappal is kaptam meg éjjelre is, igy aztán egész nap olyan voltam mit akit agyonvertek.de itthon csak estére adtak, viszont hiába vettem be este, és aludtam egy nagyot éjjel, valahogy nem aludtam ki, vagy nem tudom, mert nappal is tök kába voltam tőle.de lehet hogy csak rám volt ilyen hatással.ha otthon vagy nappal, és megteheted, hogy lefekszel aludni, ha rád is igy hat, akkor vedd be.legfeljebb alszol végre.de ábi mellett nekem nem volt túl jó, hogy a nappalok is kábák.
emmalena
 
 


Ildi, semmi baj, nem vagyok sértődős. :lol:
Különben lehet, hogy voltak nagyobb ruhácskák is, legalábbis volt olyan, hogy 3-6 hónapos korig...de nem nagyon nézegettem. Egy nagy üvegkonténerbe voltak egymás hegyére-hátára szórva...jó minőségűek voltak. Azt néztem, hogy lányokra olyan édes darabok voltak. Kis falatnyi spagetti pántos ruhák is. :D
Élelmiszereken kívül csak egy olyan két kerekű bevásárlókocsit vettem, mert most már egyáltalán nem tudok cipekedni. :( És a férjem sem hagyja...

Kép
szöszke
 
 


Voltam a lányért, mentünk a piacra gyümölcsért, mentünk a westend tetejére játszóterezni, majd haza hulla fáradtan…

Most itt vagyok, olvasok, és megpróbálok mindenre válaszolni :)


Tücsök: elsőre tényleg kórházas, de ha megnézed az ívelt vonalakat, akkor már nem az :D
Viszont nagyon strapabíró, és könnyen állítható a mérete, és az én pici lányomnak még sokáig jó lesz a 130 cm, ami oldalt szinte végig korlátos, így nem esik le az ágyról :D
22 óra fentlét napokig: te jó ég! :S

Adri: már nem tudom, hogy hol vettük… de van fehér és kék is nekünk :D Imádom!
A kis pocaklakód meg remélhetőleg már nem lesz sokáig vékonyka… Most kezdődik náluk a hízós rész… Csak ragad rá is valami!

Takarítás: hah, az meg mi ;) Már rég nem találkoztam vele… ;) Belehalnék…

Ildi: mi a kikában vettük a széket 39 eFt volt, nem akciós… Ott a legolcsóbb, és még a babaváró listára is felteheted, akkor a babaszületése után a listán szereplő dolgok árához képest (szla bemutatással) 10% vásárlási utalványt kapsz ajándékba. Tehát ha csak ez van rajta, akkor kapsz egy 3900 Ft-os utalványt, gondolom… :D
Apa – PS: igen, azt nagyon szeretik :D
Matrica: nekem a szekrény oldalán láthatsz ilyet. Falon nem próbáltam… De a szekrény teli van micimacival és a barátaival… Meg az ajtó is….
Szerzemények: nagyon szépek… A pelus olcsóbb volt, mint a tescoban, ott mintha 2600 körül lett volna…

Szöszke: HPV :( Lilivel én is így jártam. Szülés után amint lehet, menj el műtétre, és szerezz be mellszívót, hogy az altatás, és érzéstelenítések miatti szopizás kimaradást fejéssel pótolhasd. Ne fogyjon már el ezért a tejci…
És még valami. Talán a 6 hetes kontrollig nem műtenek, csak utána. Lesz elég időd fejéssel a mélyhűtőt telepakolni saját tejjel… Ezt ne felejtsd el, hogy legyen mit enni a picinek, amíg a te tejcidet nem eheti belőled az orvosságok miatt :(

Kétkerekű bevásárló kocsi… nekem is van :D Lilivel terhesen vettem :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok kismamik!
Ma voltunk megvenni a babakocsit- szerintünk szuper! Pierre Carden PS 692 - 69.500,-FT, és a Bippa Kft.-nél vettük (ha jól emléxem, valaki volt,aki szintén ilyet vett). 3 részes (sport, mózes, autós. Sport és mózes 5 pontos csatolás, a felső részek 2 irányba tehetők, könnyű irányítani, szóval szuper. Buszra viszoint összecsukva nem szállhatok vele, mert benga nagy darab, és a nyitás-csukás Apát is erősen igénybe vette. Jah, és így estefelé ne próbáljatok oda menni, mert teltház volt.
Házassági anyakönyvi kivonat: én tegnap voltam az önkormmányzatnál, az anyakönyvvezetőnél: hát, nem első voltam. Ha tudtok, kérjetek előre időpontot, mert sok mindent intéznek (legalábbis a mi kerületünkben), és teszik mindezt exponenciális arányban hósszú idő alatt. Még jó hogy most intéztem el, mert a másodikra kellett felcaplatnom, és nem volt lift... A kilencedik hónapban rosszabbul esett volna a (tor)túra... :shock:
Nyugtonmalac: jók a képek, lakberendezőnek nem készülsz esetleg? :)
Mellesleg voltam ma szemdokinál a magam 4,5 dioptriájával a szülés miatt, és azt mondta, 10 dioptria felett szoktak tanakodni császáron. Asszem, ez itt senkit sem fenyeget :)
Rucikból mi már nem akarunk többet venni, de hálózsákot, kiskesztyűt, kiegészítőket még igen. Ezeket újabban a nagyobb kínai áruházakban keresgetem, mert néha megdöbbentően olcsó, és elég szép kis dolgokat találok.
És még egy dolog: egy kedves ismerősömmel beszélgettem, akinek már nagyobbacska babája van- az ő dokija javasolta, hogy a magzatvíz ellen a kocsiba tegyenek valami nem átázó dolgot, mert aznap ugyan nem, de később nagyon büdös tud lenni az elszivárgott víz.
Szép álmokat,
M.

macianyu
 
 


Jó reggelt!

Tücsök, Elefáni bababoltban a Baross u. 10. sz. alatt és 6 e forint volt a párna, ez XL-es méretű és adnak hozzá plusz töltőgolyókat is, ha kéne.

Macianyu - gratula a babakocsi vásárláshoz, jó nektek, hogy túlvagytok rajta! Igen, a Bippát már nekem is többen ajánlották + még egy ilyen hely van, ami házban működik a garázsban (vagy pincében), az a 15. kerben van: http://www.bergon.hu/index.php?oldal=to ... =8&level=4
Jó, hogy írod a kínai áruházakat, szerintem elnézünk majd az Ázsia Centerbe, bár soha életemben nem voltam ott, de gondoltam, ott beszerzem a gagyi hálóingeket és papucs is kéne még nekem és talán tényleg találok szoptatós melltartót is. Egy utat megér.

Nyugtonmalac - az tényleg jó árban volt!!! Talán ha már itthon leszünk, rájövök, hogy kell-e, most már ugye van szopis párnám, de erről is megoszlanak a vélemények, gyakorlatban majd elválik, hogy bejön-e.
Lehet, hogy beszerzem ezeket a matricákat, árban szerintem egész jó, sajna én festegetni nem tudok, két balkezem van :lol:
Árban tényleg jó ez az Elefáni, csak a körülmények, nagyon kicsi a helyiség és minden egymásra van dobálva. Pl. láttam ott is vastag hálózsákot háromezerakárhányszázért, de szinte oda se fértem a polchoz, mert előtte volt egy halom babakocsi+etetőszék :roll:
Szóval most már így nagy hassal nem egyszerű végigmenni a bolton, de árban tényleg megérte, a szopis párna a Brendonban 12 e-nél kezdődik, itt már volt 5 e forintért is, csak az kisebb volt, mint az enyém.

Szöszke - már nem stresszelek a méreteken, elfogadom, hogy most akkora súlyban, mint a Szentkirályi, amit iszok :lol:

Ma megyünk a tenyészetre :P Már töxarul aludtam emiatt, viszont megmondom őszintén, nekem nagyon-nagyon bejött a szoptatós párna az alváshoz! Most úgy ébredtem, hogy nem fájt olyan erősen a hátam, mint szokott, fájni fájt természetesen, de nem durván! Ált. átöleltem vagy a lábam között volt (talán ezért is álmodtam egy heves szexjelenetet párommal - ha már a valóságban ilyen nincs - tényleg, ti szoktatok ilyesmit álmodni, most hogy már ott a baba??) és jót tett. Eddig paplannal csináltam ezt, de az negyedennyit se segített, szóval ajánlom alváshoz mindenképp!
Na most búcsúzok, majd jövök a tenyészetem után, gondoljatok rám, jaj, úgy utálom, bár most legalább a dokim tényleg úgy néz ki majd, mint egy doki, mert a kórházban kell, hogy rajta legyen a fehér köpeny, a rendelőjében ált. farmerben és ingben van :lol:
Jó ébredezést Mindenkinek!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jóreggelt!

Ildi:
tudtam, hogy bejön alváshoz a szopispárna :) Nekem is nagyon kell... Főleg most, hogy széthullanak a csontjaim csípőtájban.... :S

Szexi álmok:
persze, hogy vannak... :oops: Néha el is szégyelem magam... :roll:

Tenyészet miatt megy a drukk!

Én ma megyek a nődokihoz. Lilivel terhesen is ezen a napon mentem. Mármint ezen a terhességi héten, ezen a napon... :) Mintha nem is véletlen lenne... Gondolom kapok majd beutalót vizsgálatokra.... 36. héten kell majd menni vért szivatni magamból... a strepto meg társai miatt....

Szeretnék ma eljutni a városházára is, mert vettünk fel 3 éve megelőlegező kölcsönt a lakásra, és Lili már 3 éves, de csak most tudtuk meg, hogy a banknál külön be kell jelenteni a születését... Nem elég csak a város házán. Ott bejelentettük 1 éves korában, de a banknál csak most. És kell hozzá valami jegyzői igazolás, amit most le kéne vadásszak, meg adókártya, amit nem tudom még honnan fogok megkapni :S

Holnap meg megyünk délután a kórházba, végre talizunk a szülésznőmmel. Izgulok. Remélem jó sok hasznos dolgot fog mesélni. Meg felsorolja, hogy miket szerezzek be a szülésre, meg ilyenek... - izgi -

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jó nagy ökör vagyok...

A megelőlegező kölcsön miatt voltunk nemrég (1 hónapja :) ) a bankban... Mondták, hogy kell a jegyzői igazolás, meg Lili adószáma. Én azóta odázom, hogy elmenjek a városházára, meg az apeh-hez, erre mit találok a pakkban, amit akkor is vittem a bankba?! A jegyzői igazolást. Csak oda kellett volna adni és kész.
Tök ideg voltam. Mondtam, hogy van ilyen igazolásunk arról, hogy a városházán bejelentettük Lilit, de nekem sem, és a csajszinak sem esett le, hogy ő pont ezt kéri :S
Apa vígasztalt, hogy Lili adószáma miatt úgyis menni kell megint a bankba... :S De akkor is. Nem szoktam én ilyen töketlen lenni...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Mindenki eltűnt? :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nyugtonmalac
Én vagyok, ill. most is csak benéztem, mert nagytakarítás van... Na jó, ezt ne úgy képzeljétek, hogy nekiálltam ablakot pucolni, meg ilyesmi, egy nőci csinálja, én meg teszek veszek mellette. Ez is elég fárasztó, egész délelőtt nem ültem le, délután aludtam fél órát és folytatom, mert szeretnék bepakolni a babszobába. Holnap meg mosás, utána vasalás... Az már olyan jó lesz!!! Most végre úgy érzem, hogy az a szoba Bori szobája is, úgyhogy be tudok menni.

Megyek, mert van mit csinálni...ilyenkor mindig k@rva nagy a ház, bezzeg máskor meg nem férünk el. Nem lehetne ezt esetleg fordítva? Mondjuk hogy nagy legyen a ház, de takarításnál ezt ne lehessen észrevenni.... :?

marek
 
 


Nyugtonmalac
Ilyened nincs véletlen? Az érdekelne, hogy ezek mekkorák, mert méreteket sehol nem látok.

Nem tudjátok még hol lehet jó dekorációkat kapni? Úgy szeretném még egy kicsit dekorálni a babaszobát!!!!

Ildi
Az a párásító húzós áron van. Asszem kihagyjuk.... :roll:

Ma megyek a gyógyszertárba a cukormérőmért. Asszem veszek néhány Tena bugyit is, hogy meg tudjam csinálni a kórházi csomagomat! Szerintem egyáltalán nem korai így a 33. hét végén.... Mondjuk nem szeretném még használni, de engem megnyugtat ha kész van.
Az is meg fog nyugtatni, ha a nagytakarítást befejezzük holnap, hát még az, ha kész lesz a férjem dolgozószobájának a bútora... Mondjuk az még 2-3 hét. Addig még muszáj itthon lennem, mert nekem kell irányítani a ki és bepakolást.... :roll:

marek
 
 


Marek: :D Igen, nekem is olyan ház kéne... Izgis programod van, és jó hogy nem te puccantod az ablakot ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Mekkora marha vagyok!
A link lemaradt...
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1359
Szóval nem tudja valaki, hogy ezek mekkorák????

Jaj de kéne mennem pakolni....mondjuk az ebéd maradványait is el kéne távolítani a konyhában. De nincs kedvem... :oops:

marek
 
 


A szeptemberieknél már öt baba megszületett... :shock: Lassan mi jövünk!!! :lol: Jaj de várom!!!!

marek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?