Sziasztok!
Sensi - igen, kb. egy méretűek a lányaink
Nem aggódok annyira, csak a többiekhez viszonyítva kisebb a súlyunk, pl. akinek már 2 kiló a babája, az hogy csinálta?
Pedig eszünk is rendesen, napi fél Elevitet is szedek... na sebaj, lényeg, hogy egészséges és rendben fejlődik!
Jaja, ez a narancsültetvény marha idegesítő, utálom, undorító az egész combom. Régen is volt, de akkor tornáztam (otthon Béres Alexandrát nyomtam) hónapokon át és ahogy jöttek az izmok, mentek a narancsok. Most viszont csak tespedek és már mindenhol van narancsbőr
Kórházban mi volt???
Ancsa - alapi.ildi a skype nevem
Macianyu - nálunk szerintem párom visz kocsival, ha megindul a szülés, ált. este-éjjel indul meg, legalábbis így olvastam/hallottam, persze vannak kivételek. De ha jönnek a fájások mondjuk napközben, felhívom a páromat, hogy jöjjön haza, a mh-e kb. 10 percre van kocsival tőlünk, a kórház is 10 percre van kocsival, szóval szerintem nem lesz taxizás. Mentő is csak akkor, ha valami baj történik, de az ugye nem fog!
Mtücsök - részvétem a nemalvás miatt!!!
Tényleg pocsék lehet, gondolom, hogy emiatt a közérzeted is pocsék egész nap a fáradtságtól.
Overál-bundazsák - még nem veszünk ilyeneket, majd ha meglesz a baba, mert októberben még elég a pulcsi-takaró, egy hónapig úgysem nagyon megyünk még ki az utcára és azalatt nőhet egy csomót, szóval majd megvesszük, ha szükség lesz rá.
Peva - köszi az infót, jobb lenne, ha minél hamarabb kezdődne!!! Nekem mondjuk az is jobb lenne, ha de. lenne és nem du., de gondolom gondolnak a dolgozó kismamákra is, sebaj, így legalább párom is el tud jönni egy-kettőre
Bár ha kéthetente lesz és Lotti előbb jön, akkor én sem tudom befejezni a tanfolyamot.
Nyugtonmalac - köszi a névdícséretet, nekünk is nagyon tetszik Lotti, egyre jobban! Ez az a név, amivel már tudjuk illetni őt, a Boglárkával valahogy ez nem ment, és amúgy Lotti néha jelez is a Lottira, bár lehet, hogy csak beképzelem magamnak, de most már Lotti marad és kész!
Ha megszoktátok a Borit, már tényleg ne változtassatok, főleg, hogy tesó is ennyire ragaszkodik hozzá
Na, úgyis Tescoba is szeretnék menni a pólya miatt, megnézem ott a textilpelenkát is.
Nálunk nem lesz pólya, nekem nem jön be!
Adri - én megkuksiztam a védőnőmet iwiwen és hát szerintem egyedülálló, szerintem nincs gyereke se még és 73-ban született. Amúgy rendes tényleg, csak nem akarom, hogy elszaladjon vele a ló majd ha meglesz a baba, és nem szeretném, hogy sokat dekkoljon nálunk.
Igen-igen, én is pont írni akartam, hogy pl. Andi eltünt, még iwiwen is meglestem és nem is lépett be aug. eleje óta, talán nyaralnak.
Kérjük jelentkezni eltüntek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felhívtam ma a dokimat, holnap fél 8-ra megyek a kórházba, hogy megcsinálja a tenyészetet és akkor végre reménykedhetek benne, hogy elmúlik ez a sárgázás, utálom!!! Bár azt is, hogy megint felfekhetek a vizsgálóasztalra, mindig úgy érzem ott magam, mint egy darab hús
Persze valszeg én dramatizálom túl a dolgokat, de annyira utálom, mert mindig olyan kiszolgáltatottnak érzem magam, jó-jó, tudom, hogy mindenki így van ezzel, de én különösképpen, mert huszonéves koromban szántam rá pl. magam először arra, hogy megnézessem magam egy nőgyógyásszal és mielőtt terhes lettem, összesen 3X voltam nőgyógyinál
Ahhoz képest most behoztam a lemaradásomat
Ma megnézzük még egyszer az Elefáni bababoltot, bár azt mondtam, nem megyünk oda többet, de még egy próbát teszünk, még kéne csomó apróság.
Ildi