Sziasztok!
Megjöttünk nyaralásból,de a sok progik mellett nehéz leülnöm a gép mellé.
Nyaralás nagyon jól sikerült.Dani a 10. napon sírt is,hogy Ő nem megy haza.
Laura nagyon feltalálta magát.Pont Zsoltival beszéltük májusba le kellene rakni Balatonon és ősszel hazahozni.
Akárhol látott kaját,nyomba rástartolt.Bármerre mentünk az utcán látott alma,szílva,dobzó...fát,nyomba megkostólta őket.Strandon még a szomszéd osztrákokhoz is odament kuncsorogni lángost.De volt olyan esetünk is,hogy pizzériába ültünk Ő megkajált és gondolt egyet átment a szomszédos fagyizóba az asztalokhoz és az egyik társaság elött "memmét" kért.Mire észbekaptunk 1 gombóc fagyival volt elfoglalva.
Vízet nagyon élvezte.Szerintem inkább túl magabíztos is volt.Strandra érkezéskor már nyomba a vízbe ment volna ruhástól.
De már most rafkos a csaj.Ha talált olyan gyereket aki picit riadt is volt a vízbe nyomba odaúszott és lefröcskölte.Én meg nem bírtam elnézést kérni.
És sok homokvárat építettünk.Piramisunk állítólag valamilyen újságba a strand bemutatásánál kezdő oldala is lesz.
Alvása nagyon jó oldalára kezd fordulni.Móta megjöttünk általába 7.30-8 elött nem kell fel.De Balcsin is volt olyan nap,hogy 9.30-kor kelt.
Aug.20-án Sárváron voltunk fürdeni,nagyon jól sikerült.Laura ott is egy párral ismerkedett meg és állandóan velük játszott,mi meg mintha nem is ott lennénk.
Most meg 3 napos Savaria Karnevál van.Nagyon szuper,alig tudom a gyerekeket hazahozni.Laura még a póni lóra is fel akart ülni.De legjobban a dobosok tetszenek neki és egyfolytába táncol rá.
Képzeljétek elkezdte,ha bekakil nyomba szól,hogy kaka és lefekszik/akárhol vagyunk,/volt hogy a járdán/,hogy tisztítsam ki.Tegnap azt hittem bekakílt,/mert jött a szag/és mondom gyere megnézi Anya a kakit.Értetlenül néz rá és mondja pisi,puki.Persze nem hittem el,de mikor kinyítottam igaza lett.
Beszédileg fejlődünk.Már megvan az első mondóka is a tavaszi szél után amit mond.Persze,hogy Dani után mondogatja,hogy gomba,gomba,gomba ne legyél goromba.
Kditke
Gratula a befőzéshez.Én is gondoltam rá,de az idén nem nagy kedvet éreztem hozzá.Most hallottam,hogy a sárgabarack sütőtökkel lekvárnak nagyon finom.
Lora
Nem rég gondoltam rátok,mert Brigi is nálatok ezt kezdte el mondani.Laura 2 hete kezdte el,hogy ha szólok neki valami rossz miatt,füle botját se rendíti,de ha azt mondom,"hogy hallod mit mondok?",nyomba válaszol,hogy "hallom"
Panka
Múltkor már írtunk róla,hogy a zene óvinak több része is van,de sajna a címűket nem tudom.Vagy melyik oldalon lehetne megnézni őket?Ha jól emlékszem Te írtad,de már nem tudom mikor.
Ez a pelus kép teljesen megdöbbentett.Mi is pamperst használunk,de még ilyennel nem találkoztam.Nem írtál az oldalukra?
Nanica
Hová mentek nyaralni?
Ria
De jó,hogy jelentkeztél.Azért ha tudsz gyere gyakrabban.Nálunk is a WC-be dobál mindent,de a fürdőkád is néha megteszi neki.
Szerintem ez nem hyperaktívitás.
Lakás költözéshez sok siker a csomagolásba.
Sno
Én is így tudom,hogy 2 éves korig ha le van tapadva nem nyúlnak.
Mi van veletek?Alig írsz.Voltatok kempingezni?
Nálunk,ha utcán más fele megy Laura,akkor mondom neki PÁ_PÁ és picit előre megyek.Ez mindig bejön és jön vissza.De a mondókáz6ás is nagyon jó ötlet.
Mazsi
Nagyon jók a képek.Látom Leának is tetszik a karúszó.
Ágiboldi
Az otthon unatkozást,ingerhiányt nagyon jól leírtad.Nálunk nem földhőz csapódás van,hanem síkítozás.Sokan elitélik a bölcsit,de Én nagyon szerettem már Daninak is,mivel többet tudott tanulni dolgokból/nem rá mondani,hogy nem foglalkozok vele
/és a társaságnál nincs jobb./főleg a téli időszakba/
Bigsister
Hogy vagytok?
Május
Mentek vissza Csopakra?Vagy csak hosszabítás miatt érdeklődtetek?
Pann
Nagyon jók a nyaralásos képek.
Cicát el tudtátok ajándékozni?Ha közelebb laknátok Én lehet jelentkeztem volna,mivel Balcsin egyfolytába cica üldőzésen voltunk séta közbe.Dani azóta nyaggat bennünk,hogy legyen,de Apát nehéz rábeszélni,mivel allergiás /lakás ez miatt szóba se jöhet/az udvaron meg van egy kuvaszunk,aki nem nagyon szereti a cicákat.
Timi
Gratula a fogyihoz és sok sikert.Nekem is el kéne kezdenem,de nálunk Zsolti 58 kg-jával ahogy elöttem mindent megeszik nehéz rászánnom magam.
Nálunk most Zsolti kezdte el 2-3 hete rászoktatni a hajnali ivászatra.Szerintem már kezd megszokásból felkelni.De ha ezt mondom Zsoltinak akkor Azt mondja,hogy Ő kel és szerinte így jobban megnyugszik.
/látszik lányos Apa/
Helga
Látom nálatok is sikerült a nyaralás.Nekünk is jó lett volna egy kis kettesbe kikapcsolódás,de talán majd jövőre.
Blin
Hogy alakulnak az éjszakáitok?Esetleg alvás elött jobban kifárasztani nem lehet?talán akkor nem kel éjjel.
Mmónika
Nagyon jók a képek.A függőhídon Én lehet nem mennék át.
Most már megyek aludni.
Bocsi,képeket majd holnap rakok fel.