Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Panka,
nálunk nem jelentkeztek tünetek az oltás után.

Mazsi,
Apát megnyugtatták, hogy persze tarthat magánál mindenfélét, de csak a kórházban tudnak beadni neki olyan szert, ami hat :roll:
Ettől függetlenül be fogunk szerezni, de az sem úgy megy, hogy bemész a gyógyszertárba, és veszel. Neki most át kell kérnie magát Tbányára (Bp-ről) a háziorvosnál, aztán kérni beutalót allergiavizsgálatra, stb.
Szorítok bölcsi és munkaügyben!

Tali,
bennem hiányérzet maradt :( A gyerekek százfelé futottak, fél percekre meg nem tudtam bekapcsolódni a beszélgetésbe, egyedül Májussal tudtunk pár szót váltani a labdatengert és az ugráló részt elválasztó hálón keresztül :D

A bp-i nyaralás 4. napját a római strandon töltöttük. Sebi semmi mást nem csinált, csak megállás nélkül sétált a mellig érő vízben körbe-körbe, és énekelgetett.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Mazsi: Drukk a bölcsihez és a munkahelyhez is!!!!!!!!
Nagyon nehéz lefoglalni! Mindig megpróbálom bevonni, de sokszor tuti az ellenkezőjét akarja csinálni mint. Imád rajzolni is, vagyis inkább rajzoltattni, így az is kilőve, mert mind csak hív, hogy menjek rajzolni. Főleg mostanábban nehéz, mert most az a sláger, hogy mindent anya is és így kicsit nehéz. De valahogy majd csak túl leszünk ezen is.

Egyépként ma is elég szar éjszakánk volt. Éjféltől volt fent egy fél órát és f4-től kb két órát, de ezt most betudom a dög melegnek. Estére fent a szobánkban 33 fok volt és reggelre is csak 30 fokra hült le.

Most még ráadásul tüsszendgetünk is tegnap délután óta, de más nincs, még folyni se folyik az orra.

Panak: Nekünk szerencsére semmien tünetünk nem volt az oltásnál.

Bibiseknek jobbulást!!!!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Emili azóta is lázas, ha elmúlik a gyógyszer hatása, megy vissza.Voltunk dokinál, apró hólyagok vannak Emili torkában.Vszleg ettől lázas.+lehet az oltás is.
Holnap elmegyünk anyáékhoz, 1 hétre.

Mazsi!
Tényleg, Emilinek is inkább akkor büdi a lába, ha zokni nélkül van rajta a cipi:)

Timi!
Kellemes kikapcsolódást! :wink:
Emili is piás, de én mostanában beteszem neki a flaskáját, így nekem nem kell felkelni hozzá:)

Húú, itt sivatagi meleg van, 36 fok, anyáéknál 40
:shock: 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

 
 

KÉSZ VAGYUNK A BARACK BEFŐZÉSSEL és mirelit gyártással !!!!!!!!

Mazsi

300 literes 120 literes és 60 literes fagyasztónk is van.
Meg tudlak érteni a bölcsi miatt ismét !!!!!

Timi

De jó kettesben a férjeddel, irigy a hétvégéért !!!! :wink:
Nálunk nem lehetne lecserélni az etetőszéket vagy max ha mindent lepakolnánk az asztalról és Tomit a legtávolabbi csücsökre ültetnénk, de ő képes lenne felmászni az asztalra onnan !!! :wink:

Sno

Minél nagyobbak a gyerkőcök szerintem annál nehezebb egy helyben tartani őket, meg tudom érteni a futkosást utánuk !!!! :lol: :wink:
Pankaa

Nálunk nem volt Tominak semmi baja az oltás után.
Jobbulást Emilinek !!!!

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Mi holnap reggel indulunk a Balcsira 1 hétre, így nem leszek.

Timi
Tulajdonképpen bevált egy darabig, de már nem hajlandó megmaradni benne és másban sem. Jelenleg Brigi a legtöbb esetben menetközben eszik. Ha eszik. :?
De pl. van egy 2 éves ismerősünk, aki a mai napig használja. Ha vesztek, akkor olyat vegyetek amit könnyen lehet tisztítani.

Panka
Emilinek jobbulást!

Na megyek is, mert feje tetején áll a lakás. Brigiapu most viszi el egy kicsit Brigót, hogy tudjak nyugodtabban pakolni. Ti ezt hogy oldottátok meg? Amit én összekészítek, azt a lánykám szétpakolja.
lora7
 
 


Kditke
Ilyen melegben befőzni??? :shock:
Az asztalra szerelhető etetőszékben is van biztonsági öv. Igaz, 5 pontost kell venni, mert a másikfajtából Brigi is kimászik.

Asszem mostmár tényleg megyek. Végre gyerekmentes a lakás! :wink:
lora7
 
 


sziasztok!

csak rövid bekukk. még itt vagyunk anyuéknál...

Talira irígy-irígy!

Timo: mi is asztalra szerelhetőt használunk a nagyszülőknél. Az eddigiekhez csak azt fűzném hozzá, hogy a Linusnak igen belevág a combjába az ülő rész eleje, mivel lóg a lába (sőt gyakran himbálja- erős, stabil asztal kell hozzá)

nanica
 
 


Sziasztok!

Csak egy jó hír: Nem most még, de apával megbeszéltük, hogy lesz második baby is. Ahogy el tudunk anyuéktól költözni lehet tervezni.
Ez nagy hír, mert tulajdon képpen ő egyet sem akart.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Hűha Lin,
ez szuper jó hír!
Hogy-hogy meggondolta magát?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!


Megjottunk a Balcsirol, szuperul ereztuk magunkat! Nagyon jo idot fogtunk ki, nagy szerencsenk volt. Aron is elvezte az egeszet, rengeteget fejlodott a jarasa, egyre kevesebbet maszik mar. A strandon egyfolytaban jart s kelt, meg jo, hogy a szuleim is meg a tesom is jottek, mindig volt valaki, aki a nyomaban loholt. A viz is tetszett neki, bar csak a karunkbol elvezte, az uszogumijaban nem maradt meg, egybol sirt, hogy inkabb vegyuk fol, tartott a nagy Balatontol. Meg a lepcsorol valo belepacsalas volt nagy kedvenc, akar orakig is ellett volna igy :)
Es voltunk kettesben vacsorazni apaval, ami mar evek ota nem volt, ugyhogy tenyleg szupi nyaralasunk volt.

Sajnalom a talit.. majd legkozelebb!

Lin,
Tok jo, hogy apa meggondolta magat :)

Kditke,
Gratula a befozeshez, hihetetlen, hogy volt ehhez energiad! Tomira ilyenkor ki vigyaz? Nekem eddig csak 2,5kg sargabarackot sikerult lekvarnak befozni :) Hol van az a Te 60kg-odhoz :shock:

Timi,
Nem lehet semmi, mikor Lillus mosogat! :shock: Van videotok is rola??? Ugy megneznem!!!!

Sno
Sebi szamolasarol (beszederol) nincs meg semmi felvetel???

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Sno: AZ úgy volt, hogy én folyamatosn próbálom mondogatni neki, hogy milyen jó lenne, ha lenne másik, mennyire szeretném stb. Aztán valamelyik nap hülyéskedtünkés valamit mondtam neki ezzel kapcsolatban és az volt a válasza, hogy max még egy jöhet. Erre én, hogy nem igazán értem már, most akar vagy nem akar. Gréta is ott volt és ránézett Zsolti és mondta: Tudja édesanyád, hogy szeretem és mindent megteszek érte.
Hát ennyi!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Helga

Reggel korán kezdtünk mikor Tomi aludt, majd mikor felébredt én voltam vele apuka pucolta a barackot, aztán lefektettem aludni, akkor volt 2 szabad óránk akkor én ragtam üvegbe és befőztem, majd mikor megint felébredt akkor megint csak apuka pucolt én meg játszottam Tomival, majd megint aludt 2 óra elteltével és akkor megint mketten belelendültünk a befőzésbe. :P

Egyedül nem győztem volna, de így, hogy apuka sokat segített így sikerült !!!! :wink:

Tegnap este még főztünk 8 üveg őszibarack lekvárt is isteni fini lett az is !!!! :lol:

Jó lehetett a kettesben eltöltött vacsi apával !!!!!

Lin

De jó, milyen aranyos a férjed, hogy meggondolta magát !!!!!!
Nagyon szerethet benneteket !!!! :wink:

Nálunk pont az ellenkezője megy apuka mondogatja, hogy jó lenne a Tomika mellé egy Timike !!!! De itt én állok ellen.:wink:

Kép
kditke
 
 


sziasztok!
Nem, még nem azért írok… itt egyelőre vihar előtti csend van. Idilli, összeszokott hangulat, alig hisztivel…már épp itt az ideje, hogy valaki bekavarjon. Be is fog. Mindenhol azt olvasom, h a testvérféltékenység elkerülhetetlen.... Na, mindegy.
Addig még át kell ugranunk 1-2 akadályt: már kidolgoztam A, B, C és D tervet is Roli elhelyezésére a szülés idejére. A tesóm az A: alig várom, hogy holnap hazajöjjön a nyaralásból, mert a 3-gyerekes B is nyaral és C, D-t nagyon nem szeretném.

Látom, volt tali. De jó volt nektek!!! Ja, én olyan helyekre már nem is merek menni, ahol Roli után kéne futni, mert sokszor hiába "futok" utána, alig csökken köztünk a távolság. Nagyon rossz, főleg az utcán!

Láttam a napszemüveges képeket: oltáriak! Emili meg angyali! De nagyon aranyos a kis mosogató Hamupipőke is!

Ágiboldi,
én is arra tippelnék, amit Mazsi is írt, hogy tesztel titeket ez a kópé: tudja, h otthon(anyától pláne) feltétlen szeretetet kap, így otthon meri feszegetni a határokat. Máshol meg betartja. Attól tartok, előbb-utóbb mindegyikünk szembesül ezzel.
És milyen volt a Sziget?

Mónika,
te meg írj már néhány Bálint-káromkodást, légyszi! :lol:

Most nem futja maxi hsz-re, de mindenkinek jó nyaralást kívánok!
K
Vendég
 


huhh, bigsis, pedig már azt hittem :lol: drukkolok a és b-hez, a többiről nem is beszélve! :wink:

úgy látom, ismét befáradtunk, ditke befőzését nekünk is ki kell pihenni :lol: (ditke, minden elismerésem!!!)

tali
n n szupi volt, lehetne tényleg sűrűbben. nem mondom, h traccspartik alakultak ki, de pl snoval váltottunk pár összefüggő, bővített mondatot is, ami naaaagy haladás :lol:

sziget
mi is kinn voltunk, kele több mint 24 órát volt távol tőlünk (az anyámnál aludt). szuperül viselkedett, evett, aludt, játszott, egyáltalán nem rázta meg a távollét. én mondjuk az első pár órában majd meg őrültem nélküle, szvl ez is olyasmi lehet, mint a bölcsis parák, csak az anyukát csinálják ki :wink: . mindazonáltal mindenkit bátorítanék (aki még nem tette meg), h nyugodtan bízza legalább egyszer-egyszer nagyszülőkre, stb. a gyermeket, mert hihetetlenül nagy élmény látni, h milyen nagy már, szülők nélkül is jól tudja magát érezni :oops: (na persze a szórakozás is n n jólesett :lol: )

hiszti v mi
hát én ma csak néztem. pontosan nem tudom rekonstruálni az eseményeket, de vlmi olyasmi volt, h már a fürdés előtti fáradtság következtében leesett a kanapéról. nem ütötte meg n magát (én legalábbis úgy láttam), viszont totál bedühödött és nem hagyta magát megvigasztalni. semmi nem érdekelte, állt, toporzékolt, bőgött és mindent dobált, amit próbáltam figyelemelterelésként felajánlani. legalább fél órán át tartott, míg totál kifáradt, hozzámbújt és kb még 10 perc után újra a régi lett, vigyorgott, evett-ivott, hozta a könyvét, stb.

thelga
jó is az a nyaralás, nekem még mindig azon jár az agyam, h hova mehetnénk még mostanában... (persze tárgytalan, sose jutok túl az első kérdésen, h miből :oops: )

majus3
 
 


Bigsis, én is azt hittem, h mostmár ez már az a hír lesz, de ráérünk :wink:

A Szigeten szuper volt nekünk is!! Mint két tinédzser, bejártunk mindent, ettünk, ittunk, és nagyon jó volt, pl. babakocsi nélkül az ember átkarolhatja, kézenfoghatja a másikat, mint régen :lol: és persze a rengeteg sör... :wink:
Boldi a saját ágyában aludt, a szüleim ott aludtak nálunk vele (én most először nélküle), és semmi gond nem volt, fektetés körül kis felsírás, de belefér, főleg, h nem bosszantottak minket ezzel az infóval :lol: :wink:

Timo, milyen volt a hétvége? :wink:
Azt a fajta etetőszéket mi csak nyaraláskor próbáltuk, de a Boldi temperametumához (sztem a Lilluséhoz is) akkor az asztalt kéne lebetonozni mert kitépi a helyéből.

Mi most Boldival Debrecenben vagyunk, h tudjak dolgozni..

Május, üdvözöllek a hisztériások klubjában. Igen, ez alapvető, a figyelemelterelési szándékkal átadott tárgyakat Boldi mint egy fenevad dobálja szét, rossz esetben szándékosan hozzámvágja, úgyhogy kétszer is meggondolom mit adok oda :roll:
Meddig maradtatok a szigeten? reggelig? :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Vagyok azért néha én is. Még mindig tombol a nyár. Dolgozom is, az elmúlt jó két hétben nagyon is keményen. De legalább sikerült visszafogyni a tavalyi legjobb súlyomra. A biológiai órám simán meghalt, ezért is baglyoskodok itt, amikor napközben meg majd elalszok.

Bigsis,
Nem tuti a testvérféltékenység. Mi elkerültük eddig.

Timo,
Szabi egyre ritkábban van etetőszékben. A rendes széken is boldogul néha egymagában, igaz az kárpitos és hiába mosom őket, iszony állapotban szoktak lenni. Anyósnál nem is volt etetőszék, ott már rég ok.

Kép KépKép
lorca
 
 


Halihó!

Bekukkantok én is! :)

Lillus kigyógyult a hasmenésből, erre tegnap éjjel jól összehányta az ágyat! :evil: :evil: Semmi jele nincs, hogy beteg lenne, semmi olyat nem evett, amit én nem és mégis. Gyanítom, hogy túlterhelte a pocakját, mert az elmúlt napokban folyamatosan zabált!! Azért jól megijedtem! :(

Lorca!
De jó, hogy rólad is hallani! Hogy vannak a gyerkőcök? Mi van hármaskával? :)
Gratu a fogyáshoz! :)

Ágiboldi, Május!
Irigy-irigy a sziget miatt, remélem megettetek az egészségemre egy jó nagy adag sültkolbit! :lol: :lol: :lol:
Ja, Május! Tipikus hiszti! Lillus is olyankor eldobál mindent! :(

Kditke!
Befőzés! :shock: :shock: Csak anyukáméknál szoktunk, de az is épp elég! Persze, ilyen házias pasi mellett! :)
Te miért is nem akarsz kistesót? :oops:

Bigsis!
Nagyon várjuk a híreket! :)

Ki mit csinál ma? (remélem még ma benéztek megválaszolni a mára vonatkozó kérdésemet) :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ja, most olvastam, hogy jövő héttől kapható a "kisgyerekes" bkv bérlet. És az előzetes hírekkel ellentétben csak azoknak jár, akik GYES-en vagy GYET-en vannak. :( :( (szemetek!! Gyes mellett már 8 órában is dolgozhatok jó zsíros lóvéért :oops: )

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


hahó!

Timi
a kedvedért... :lol:
semmi extra,anyósékhoz vagyunk hivatalosak egy kacsás ebédre utána kinézünk a Dunára és ennyi.
tömegbe nem volt kedvünk menni.

Ja és Lea kb fél órája csapta szét a felső ajkát úgy rendesen most úgy néz ki mint akinek egy túlméretes szilikonbetét van bent :cry: a homlokát a szúnyogok csípték össze amit sikerült kikaparnia úh momentán elég ramtyul néz ki... :cry:


most megyek is

szép napot mindnekinek!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Timi!
Emili is beteg még mindig, ismét lázas volt reggel.:(Így ma is maradunk a fenekünkön.Lillusnak jobbulást, reméljük tényleg csak bezabált a kisasszony. :wink:
Etetőszéket Emil sem preferálja mostanság annyira. :? Inkáébb a akanapén ülve eszik, vagy akis sámliján :lol:

Lorca!
Szóval éjjeli bagoly lettél?Fogyáshoz gratula, nekem sem ártana! :oops: :lol:

Na megyek gyorsan hajat mosni, meg pedikűr, manikűrözni 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Mazsi!
Szegény Lea, neki is gyógypuszik mennek!Emili is szilikonos szájú, neki is felrepedt a szája belüll vérzik is, de neki a vírustól:(
Szúnyogcsípése neki is van 3 aza rcán, úgyhogy szépek akkor most a csajok :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Május

Köszike, azóta elraktunk 20 üveg őszibari lekvárt is, nagyon fini lett !!! :lol:

Timi

Régen nekem is az anyukám rakta el, de szegényt nem akarom ezzel terhelni, nekem jelenleg az nagyobb segítség ha eljön pár napra az unokájával játszani !!!!! :wink:

Kistesó témában az a helyzet, hogy mivel Tomika sem volt egyszerű eset (4 év próbálkozás, 1 vetélés, 1 sikertelen insem, Tomika ikertesója elvetélt) és mellé nekem van egy csomó betegségem (pajzsmirigy, nőgyógyászati, anyagcsere, immunológiai, haematológiai, bőrgyógyászati )ami nem egyszerűsítette a terhességet, 7,5 hónap fekvés, vérhígító injekciók, hormon kúpok, tabletták, apuka munkahely hiánya jelenleg, én munkahely problémám - lenne mire visszamennék, ha egyáltalán meg lenne a helyem.Szóval csak ez a pár dolog ami miatt ellenállok !!!! :oops:

A mi mai programunk:ágyneműhúzás, mosás, grillen sütögetünk ebédet, fürdünk, délután bicajozás, apának fűnyírás. :wink:

A dobálózás nálunk is megvan, így én is, mint Ágiboldi jól megnézem mit adok a kezébe, mert a teás itatója nagyon kemény ha momentán azt vágja hozzám !!!! :lol:

Lorca

Irigy fogyás miatt !!!!!!

Kérdésem: ha valaki GYES-en van és bölcsibe jár a gyereke akkor tényleg nem jár a GYES ????

Kép
kditke
 
 


Mazsi

Jobbulást Leának !!!!Akár Tomi , csak szúnyogcsípés nincs jelenleg rajta és nálunk a plezúrok már lilák az arcán, mire egy elmúlik, jön a következő. :wink:

Mi sem megyünk tömegbe, este a teraszról nézzük majd a tüzijátékot ez a fő program !!!!! :wink:

Pankaa

Jobbulást Emilinek !!!!! :wink: Szegényke !!!!!

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!


Nálunk a dobálózós hiszti nem jellemző, de van valami, ami még csak párszor fordult elő, de nekem n furcsa: felkelés után kiveszem a kiságyból, kirúgja magát a kezemből és elrohan (már amennyire tud - mondjuk inkább, h sietve távozik), majd a konyhába érve felkap vmit és - láthatóan dühből - jól földhözvágja. Szemléli egy darabig, azután mint aki jól végezte dolgát, jön mosolyog stb., folytatódik a nap. Szerintetek? :roll: Próbáltam már, h nem engedem el, de akkor jön az üvöltés. :x

harci sérülések: Gergőnek is van néhány: egy kisebb, most már halványodó monokli a jobb szeme alatt a vasárnapi játszóterezés eredményeképp, + a homloka és az orra hegye is le van egy kicsit horzsolva. No meg a térde, de az már szinte természetes. :? Sajnos Gergő meg van róla győződve, h ő már rutinos lépcsőző, és akár már kettesével is tudja venni a fokokat (nem), és egyedül is le tud menni a lépcsőn (nem). Most azt remélem, hátha ebből a két kisebb balesetből okult és egy kicsit visszavesz a tempóból. :roll:

Mai program: hm. Egyelőre főzés, takarítás. Kenyeret is sütöttem - ha már egyszer ünnepe van, és du kimegyünk Gergővel a Ligetbe a Kenyérfesztiválra. Sztem ennyi. Este szeretném még megnézni az István a király-t az új szereposztással, más tervem nincs. Ill. lett volna, csak mivel Ádám beteget jelentett (tipikus férfibetegség, mégcsak hőemelkedése sincs, nem tüsszög, nem köhög, de full ellátást vár :x ), így kénytelen leszek ennyivel beérni. :(

Bkv bérlet: jellemző. Ez a klasszikus adtunk is meg nem is. :evil:

Szobatisztaság: mi most jutottunk el odáig, h Gergő jelzi, ha bekakilt. Ha nem kérdezek rá akkor is, jön, mélyen a szemembe néz, jelentőségteljesen bólint, és hozzáteszi: "ÜHÜM". Pont azzal a hangsúllyal, ahogy én szoktam nyugtázni, h valóban, kaki van a pelenkában. :lol: Ebből is látszik, h beszédfejlődés terén odáig még nem jutottunk, h "kaki".

Nagyjából ennyi, ha vki olthatatlan vágyat érezne egy fekete lánycica iránt (farka végén fehér bojt), ne fogja vissza magát! "Csak olvasó"-k is jelentkezhetnek! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!


En is a tarsulat eloadast nezem, szerintem egesz jo lett, latvanyos, egyedul Koppany hangja nem tetszik. A tuzijatek tv-bol megy majd :)

Aron mar fel7-kor elaludt, szegenykem egesz nap nem aludt, mert del korul, mikor mar nagy nehezen sikerult volna, megerkeztek a mamaek, igy kimaradt.
Mostanaban van alatakuloban Aron nappali alvasa, mivel mostmar kibirja ebedig, hogy ne aludjon, igy viszont nekem rossz egy kicsit, mert nagyon nehezn tudok fozni is meg vele is foglalkozni.... nem is ertem, Ti ezt hogy birjatok kezelni!

Nalunk is van dobalozos hiszti, sot neha magat dobalja, nagyon durva :)

Sziget... ismet kimaradt.. meg sohasem voltam, mindig azt mondtam magamnak, hogy "majd jovore"....

Aron meg sosem aludt el nelkulem, tegnap probaltuk, hogy apa fekudt le melle, de annyira tiltakozott, hogy muszaj voltam en is menni...

Jobbulast a betegeskedoknek!

KépKépKépKép
thelga
 
 


hali!


Nosztalgiáztunk az éjjel, Gergő fél 11-től 20 percenként boldogított, majd 1- kor 2-kor és 3-kor ébredt. 1-kor és 2- kor kapott enni, de 3-kor már csak néhány kerestlen szóval (inkább nem idézném) kellett beérnie. :twisted: Meglepő módon működött a módszer, szépen lefeküdt és visszaaludt. :shock: Gondolom a meglepetés ereje + határozottság? Érezte, h ez most nem az a szitu, amiben lehet szórakozni? Végülis mindegy, lényeg, h utána fél 9-ig csönd volt. :D

Társulat: mi is Koppányt érztük a leggyengébbnek, de hát nem olyan könnyű csak úgy előrántani a kalapból egy új Vikidált. :roll:

Sziget: én sem voltam még soha. Sztem már nem is leszek. :?

Tegnap elfelejtettem írni, h Gergő most kezdi használni a bólogatást és a nemet intést étkezéstől független helyzetekben is. N örülök neki, régi kívánságom kezd valóra válni azzal, h a feltett kérdésre - ha megérti - tud igent vagy nemet "mondani". Így azért sokkal egyszerűbb az élet - ha már ilyen nem beszélő gyerekkel van az ember lánya megáldva... :lol:

Most megyünk a bankkárttyámért, rem. elkészült. Elvileg egyet már postáztak, csak "meglepő módon" nem érkezett meg. (Megj.:amennyi pénzt lenyúlnak a bankban számlavezetésre meg erre-arra, azért elvárnám, h az elkészült bankkártyát min. ajánlva adják fel! :x )

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok! :)

Olyan vasárnap fílingem van, Bali itthon maradt. :) Most a konyhában tüsténkedik, csinálja az ebédet! :lol: :lol: Lillus alszik, jók az ilyen délelőttök! :)

Én is láttam az I.a királyt, tetszett és olyannyira elgondolkodtatott, hogy a vége után 2 perccel már húztam is a lóbőrt! :oops: Nem messze tőlünk is volt tüzijáték, de fel sem ébredtem rá! :oops:

Pann!
Voltatok a kenyérfesztiválon? Mi is akartunk menni, de mivel a diétánk gyümölcsnapja volt tegnap, így nem mentünk fájdítani a szívünket! :(

Kditke!
Így már azért érthetőbb a kistesó kérdése.

Lin!
Nálatok viszont jó hír, hogy lesz! :) Ki tudja, hátha a 2010-es tavaszi babáknál sokan újra fogunk talizni! :)

Panka!
Emilka hogy van?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Kditke, de akkor is jár a gyes, ha bölcsibe megy. A világ összes igazolását be kellett nyújtani, de erre vonatkozó nem volt.

Amúgy én is ki vagyok akadva a bkv bérleten, pedig persze jól jön. Most magam ellen fogok beszélni, de nekem ez furcsa: szeptembertől visszamegyek dolgozni, tehát mindketten teljes fizetést kapunk, erre még a gyest és a családi pótlékot, a gyerek bölcsödei ellátása totál ingyenes, tehát még a kajáját se kell innentől fizetnünk, és akkor még a gyes miatt olcsóbb bkv bérlet is jár. Pont mikor annyi bevételünk lesz mint soha eddig (persze nyilván így se olyan borzasztó sok, de relatíve több mint eddig) Tök hülyeség, nem értem miért nem a gyedesek kapják, meg azok a gyesesek, akik igazolják, h nem dolgoznak..
Persze az én rengeteg adómból kapom vissza, de jobban jött volna, ha mondjuk a gyedet nem maximalizálják, stb.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Helga, válszul arra, h mi ezt hogy bírjuk kezelni (a délelőtti nemalvást), én konkrétan sehogy.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Mazsi: Nagyon sajnálom Leát. Nálunk mostanában szerencsére (kop-kop-kop) megúsztuk a baleseteket. Pedig esik egy-kétszer, de nem olyan hatalmasakat.

Timi: Reméljék ott is összejönn ez a csapat, majd meglátjuk.

Alvás: Megint katasztrófa. Már alszik háromnegyed órája, délelőt 10 után aludt el és már 11-kor fent volt, délután nem volt hajlandó aludni ötkor meg mentünk baba nézőbe. Így hazaértünk, már nem volt hajlandó enni semm és elaludt kézben, úgy hogy miköben aludt pelenkáztam és átöltöztettem alvós cuccba.
Ja és éjszaka is voltunk fent két órát és reggel hétkor kelt.

Mi tegnap délután kint voltunk a vadaskertben, nagyon tetszet Grétának, úgy gondoltom ez most elég és jövőre mennénk fel az Pestre az állatkertbe.

Szobatisztasság: Mi most ott járunk, hogy mindig szól, hogy mikor pisilt, ha kakilt akkor is azt mondja, hogy pisiltem, de egyenlőre még későn.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!


Épp altatok, úh van időm írni. :lol: A vicc az, h TÉNYLEG azért ülök itt, h Gergő ne érezze magát egyedül, míg elalszik. :D

Timo! Végülis annyi házimunkát találtam magamnak itthon, h mire oda jutottam volna, h "Na mehetünk!", addigra már semmi erőt nem érztem magamban ehhez a progihoz, úh szégyen-gyalázat, itthon "ültünk" egész nap.

Ágiboldi! Tök jó az összefoglalód, kedvet kaptam, h visszamenjek dolgozni! :wink: Viccet félretéve, már enélkül is foglalkoztat a gondolat, mert kezdek kétségbeesni ha arra gondolok, h min. jövő szeptemberig itthon fogok ülni. Arra meg már tényleg gondolni sem merek, h ha összejön(ne végre) a tesó, akkor plusz 2-3 év. :shock: Lelkileg és anyagilag is megterhelő. Ezért is mondtam Ádámnak, h 3 gyerekünk tuti nem lesz (na nem mintha ő akarna), mert még öt évbe itthon biztos belebolondulnék. :?

Lin! És mit csináltatok Grétával éjjel két órán keresztül? Próbáltátok visszaaltatni? Vagy?
Tesóprojekt: tök jó, h sikerült megbeszélnetek! :D :D

Timo! 2010 tavaszi babák? Ha így megy tovább, még én is ott kötök ki a végén. :? :x Most még remélem, h talán elcsípjük a 2009 tavaszi babák végét, de erősen csúszunk a nyárba, pedig nagyon nem szertném a 3. trimesztert 40 fokban tölteni. :roll:

Más: képzeljétek, a Dm megszűntette a Babylove 3-as tápiját! Ez lehet, h csak nekünk gond, de Gergő minimális mennyiséget eszik más tápiból. Ezt szereti. Megpróbáltam áttérni sima tejre (bio tej, mézzel), de az utóbbi időben rendszeresek a hajnali kelések, az előző éjjel meg katasztrófa volt, úh visszatérünk a tápira. Gergővel leültem megbeszélni ezt a tápi ügyet (mint férfi a férfival) és megmondtam neki, h most ezt az új banános tápit kellene megszeretnie a régi almás helyett, mert az már nem lesz. Rem hatni fog a "megbeszélés". :roll:
Csak azt nem értem, h h lehet az, h az 1-es és 2-es tápi nem szűnt meg, csak a 3-as. Ez nekem nem logikus...esetleg van vki, akinek a szakmájába vág ez a téma, és tud rá értelmes magyarázatot adni?
Vendég
 


Pann, és a 3-as helyett ha a 2-est adnád? Nem lehet nagy difi. bennem ma merült fel mert nem volt a boltban a beba 3-as, de végül nem vettem 2-est, de nemtom miért. A múltkor ugyan feltankoltam (de a készlet Pesten van, mi meg Debrecenben), mert 2400-ról 1100-ra volt akciózva!!!! és nem jár le csak 2009 végén :shock: :roll: a környék összes dm-jében felvásároltam 8)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Ausztriából, nagy tanulság, hogy külföldre / szabadságra minimum 10 napra érdemes menni, egy hét olyan gyorsan eltelt, hogy csak azt éreztem, hogy jöttünk-mentünk. Nagyon klassz volt, főleg, hogy sok kisgyerekkel voltunk. Sok helyen olaszoknak néztek bennünket, amikor a hütték-be bevonultunk. Minden nap túráztunk, nagyon büszke voltam / vagyok Bálintra, irtó jól bírta a napi 6-7 km-es túrákat. Nehezebb percekben édességgel le lehetett szerelni. Öcsi többnyire a hátihordozóban volt, de időnként azért kivettük sétálni. A jó levegő + mozgás következtében nagyon jól ettek, főleg ez Bálintnál volt feltűnő. Képek a picassa nyár mappában.

Timi,
Na a tegnapi napra meg volt a csalódásom. A fiúknak beígértem a légi bemutatót, mivel mióta hazajöttünk minden nap 3-4 órát a ház felett zúgtak a repülők. Kimentünk a hősök terére vártunk 20 percet elzúgott 3 katonai repülőgép, 3 db. Grippen és kétszer egy nagyobb repülő két kicsivel. Ezzel vége is volt. Éppen akkor vettem elő a fényképezőgépen. Hátam mögött viccelődtek, hogy kis ország kis légierő, de ők sem gondolták, hogy tényleg ennyi lesz az egész. Városligetben játszótérrel vigasztaltuk magunkat.

Az air race-n voltunk tavaly, de nem volt jó, így idén kihagytuk, főleg, hogy aludtak. Du. ki akartunk nézni a Kossuth térre, de csak a Gellért térig jutottunk el, mert már 5-kor mindent kezdtek lezárni és semmi nem közlekedett. Este a tetőről néztük a tűzijátékot, de Öcsit még nem vittük.

Bigsis,
Bálint káromkodási nagyon klasszikusak, le sem merem írni, illetve le se tudnám írni őket. Szerencsére csak akkor használja amikor magával társalog, nem érti őket, hogy mit jelent. Próbálok nem reagálni rá, nehogy később bosszantásból elkezdje használni, így hamar elfelejti.

Mazsi,
Sajnos túl nagy a hibázás a vérvételnél, sok az ál pozitív, ill. negatív eredmény.

Pann,
Ezek szerint ezért nem találtam utazás előtt 3-as tápit két DM-ben sem. Én akkor siettemben tejpépet vettem, de ez hosszú távon nem akarom. A 2-esen is gondolkodtam. Szerintem Boti megenne bármilyet, viszont én nem vagyok hajlandó dupla pénzt fizetni más tápszerért.

Üdv:
Mónika

mmónika
 
 


Ágiboldi

Beba 3 Aktív pussz ???1100-ért szuper, ha akció lesz ismét légyszi szólni, Tomika is azt issza, bár még nekünk is van egy kartonnal betárazva akciósból, de mi 2000-ért vettük a Metróba !!! :wink:

Nagyon jól sikerült a tegnapi napunk kivéve a tüzijáték, mert az valami oknál fogva idén elmaradt, Tomika délután elment a kerimamil évadzáróbulijára ahol pancsolt és játszott nagyokat, mindenkit levett lábról a néniknek integetett és pápázott , kiszúrt egy fiatal szőke lányt is akit fél órán keresztül bámult(nem lehet elég korán kezdeni a csajozást), bemutatta víz alatti és feletti tudományát is az uszodába mindenki elámult tőle. :lol:
Este mikor hazaértek addigra én ismét kitakarítottam magam, de már nagyon hiányzott és nagyon aggódtam érte, hiába tudtam, hogy a keri vigyáz rá nagyon !!!! :wink:

Este mi is belenéztünk az István a királyba, de nekem a régi jobban tetszett sokkal Deák Bill és Vikidál őket meg sem lehet közelíteni, így mi a Dunán néztük a régit !!!! :P

Köszi a GYES-es infót !!!! :lol:

Pann

Tomi régóta bólogat igent és nemet, (azzal kezdte, hogy nem akart kijönni a medencéből és rázta a fejét, mikor megkérdeztük, hogy kijössz ????) igaz milyen jó végre, hogy megérted, ha elég a kaja, vagy ha valamit nem akar már????
Én is nagyon örültem mikor Tomi elkezdte, Gratula Gergőnek hozzá !!!! :wink:

Nálunk is azt hiszem kitörne az égi háború, ha megszünne a tápi, Beba 3 Aktív plusszt még nem próbáltátok ???? Nálunk az vált be !

Lin

Szörnyű lehet az ilyen éjszaka, nálunk legutóbb szombaton volt, hogy apuka becseresznyéztette Tomit akinek ettől éjjel fájt a pocija és felsírt szerencsére 15 perc torna után sikerül pukizni neki és visszaaludt. De még ez is rossz volt,mert nem tudok azonnal visszaaludni !!!!

Tomi alvásával én sem vagyok megelégedve, mert már nem alszik reggel 9-ig csak fél 8-8-ig pedig olyan jó volt nekem is addig lustizni. A nappali alvása viszont hosszabb lett délelőtt 3 óra ma délután például 3,5 óra azt hiszem ez talán jónak mondható !!! :lol: :wink:

Szobatisztaság: tegnap a kerimaminak az usziban 3x "jelzett"(fogdosta a pelust), hogy pisilni kell és mikor kivette a vízből kinnt a parton egyedül pisilt kukiját fogva.Itthon nekem még nem csinált ilyet, illetve ha én akartam biliztetni azon nem marad egy percig sem !!!!

Helga

El sem tudom képzelni mi lesz ha Tomi nem alszik délelőtt, azt hiszem nálunk kitör a TÖMEGKATASZTRÓFA !!!!!! :twisted:

Timi

Megint tartjátok a 90 napost ???? :wink:
Sok sikert hozzá !!!!Nekem is kéne, de nem tudom magam rávenni !!! :twisted: Lillus jobban van ????

Kép
kditke
 
 


Kedves előttem járó anyák! :)

Megint szeretnék tanácsot kérni tőletek! Tudom, hogy sokan nagyon gyorsan és kevés könny árán leszoktattátok a babákat az éjszakai evészetről. Leírnátok nekem, hogy csináltátok? (Vagy nagyjából mikor volt róla szó, akkor visszaolvasok...)
A nagyobbakkal elég drasztikus voltam, de ehhez nem lenne most lelkierőm. Aludni szeretnék, mihamarabb, minél kevesebb átbőgött/virrasztott éjszaka árán..

Tudtok segíteni?

((És bár csak olvasó vagyok, cicát nem kérünk, köszönöm! :D :D))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Lillusnak kutya baja, egyszer hányt és azóta semmi! (kopp-kopp).

Kditke!
Igen, tartjuk a 90 naposat, de azért annyira nem drasztikusan. Így kibírható. Minden élelmiszert csak a maga napján eszünk, de pl. szénhidrát napon simán lenyomunk 2-3 sütit vagy hasonlók. De működik ezzel is, mert Bali már lassan minusz 5kg-nál tart és még nincs egy hónapja, hogy elkezdtük. Én is fogytam 2 kg-ot és olyan jót tett a lelkemnek, hogy Panni meg is jegyezte, fogytam! :) :oops:

Rita!
Most a vak vezet világtalant! :) Ugyanezzel a gonddal küzdök én is, bár mostanában Lillus hajnalban ugyan felébred, de nem kér enni.. Persze, ez azzal járt, hogy 1-2 napig megtagadtam tőle fél 6 körül, ő meg azzal bosszulta meg, hogy onnantól nem volt hajlandó visszaaludni. Most már ugyan visszaalszik, de max fél 7-ig! :( :(

Úgy tűnik, lassan mi is bevezetjük a tejet. Lillus megkóstolta az apja kakaóját és azóta reggelnte "kakó, kakó" csatakiáltással megrohamozza a hűtőt. :lol: :lol: Eddig kétszer kapott, ízlett neki.

Mónika!
Mi is ugyanerre a megállapításra jöttünk rá, hogy egy hétre külföldre nem is igazán érdemes menni.
No sebaj, legközelebb! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!


Tegnap este második nekifutásra sikrült elfogyasztani az új tápi teljes esti adagját, és most nem volt éjjeli ébredés. Se hajnali. Nem is értem, összehasonlítottam a kcal értékeket, és a tej csak 20 kcal-val kevesebb, mint a tápi, de a mézzel együtt sztem már semmi különbség nincs kcal szempontjából a tej és a tápi között. Mégis: tápival alszik egész éjjel (jó esetben), tejjel viszont sokszor felébred. :roll:

Köszi a tápi javaslatokat, de a 2-es tápik nekünk nem jönnek be, mert vmiért csak annak van esélye, ami gyümis ízesítésű. Pl. van itthon egy Jó éjszakát rizses Mildibé, amit állítólag minden gyerek szeret, na most abból jó ha két korty lemegy. :? Most a banános Mildibét próbáljuk, mert ennek még elég jó az ára: 1390.- a Tescoban (Dm-ben 1690.-), bár csak 600g. :(

Rita! Először is: :lol: :lol: :lol: a macskás hsz miatt.
Másodszor: éjjeli kelés: sajna nincs jó ötletem, pedig másfél éve kűzdünk a problémával. :( Mostanában kezdi - alkalmanként - végigaludni az éjszakákat, de egyéves kora óta rendszeresen kel és tápizik hajnali 5 körül. Mi nem vagyunk hívei az agresszív megoldásoknak, úh kénytelenek leszünk kivárni, míg "kinövi" az éjszakai ébredéseket. :roll:

Most rohanok, pakolok, este Kaláka koncertre megyünk Tihanyba! :D A legjobb dolog, mindenkinek ajánlom, a koncert a Rege cukrászda teraszán van, gyönyörű balatoni panoráma + fincsi sütik + Kaláka. Kell ennél több??? :D :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Végül a tegnapi bealvás eredménye: 21-kor ébredt fel akkor odaadtam a tejcsit kb negyed óra alatt visszaaludt és reggel f7-kor kelt.

Pann: Nem sok mindent. Előszőr csak a kiságyában próbáélom altatni, ha feláll akkor kiveszem és úgy próbálom és amikor már végképp nem alszik és én is kezdek hulla lenni, elfáradni, akkor jönn közénk. Én be-be pilledek, ő meg mocorog, fölül és egyszer csak elalszunk. Néha még dumál is, ja és folyamatosan húzom el az apjától, ő semmire nem szokott felébredni, így úgy vagyok vele akkor ne keltse fel a lány se, hogy hozzáforgolódik.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Rita

Én nem nagyon tudok tanácsot adni, de nálunk a bőséges vacsora vált be, szóval pontosabban 7-kor 1 db gyümi 8-fél kilenckor pedig a vacsora jó sok, így ezzel Tomi kibírja reggelig. Nálunk ez szinte 6 hónapos kora óta müködik, persze 1-1 fogkibújás és hascsikarás nálunk is előfordul de az havonta 2 havonta 1x, tehát nálunk ez jött be, plussz ha felébredt tiszta víz, (de azt is úgy, hogy a vizes kupa az ágyában van) vagy simi és puszi a fejére és aludt tovább.

Persze nálunk is volt olyan hogy 1 hétig jött a foga és akkor átszokott a nagyágyba, de 2-3 nap sírás után visszaszokott a sajátjába.(a 2-3 nap borzasztó volt, de megérte, mert utána megint minden ment a maga útján rendben)!!!! :wink:

Sok sikert és kitartást !!!! :wink:

Timi

Gratula a diétához és fogyáshoz mindkettőtöknek, én is ma felbuzdúltam és elkezdtem a fehérjenappal remélem nem adom fel ideje korán én sem !!!!! :wink: :oops:

Pann

Igen ezek azért jóval olcsóbbak, mint a BEBA 3.
Tomi ezt szokta meg és még van belőle addig nem is szándékozom neki tejet adni, ha lehet megpróbálom a 3 éves korig kihúzni, persze tejbegríz vagy tejberizs 1-2 kanál volt már, nagyon nem szereti szerencsére. :wink:

Jó bulizást estére !!!!! :lol:

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Emili tegnap is volt lázas, ma reggel nem, és este sem!Ezt javulásnak vesszük!:DDe az ínye még mindig vérzékeny, fáj neki, duzzadt.Sad
Hétfőn viszem ismét dokihoz, lehet a fogászatra is elvsizem, mert nagyon csúnya az ínye.Remélem a fogai nem sérülnek!!!

Tápi:
Emili a Mülleres Allete 3ast eszui, az is banános.1500 ft körül van az ára.Ő is csak a banánosakat szeretim, most épp Beba 3as van, az ia banános. :wink:

Éjjeli evés:
Sokáig evett éjjel, aztán vhogy elég volt neki a víz is. :roll: Bár nekem nem sokat számított, hogy miért kelek fel, etetni, vagy itatni :?
Most már bent van a butykosa éjjel, így önkiszolgáló üzemmódba van kapcsolva alány :lol:

Timi!
Gratula a fogyáshoz, csak így tovább!
Kakaóval óvatosan, engem is rászoktatott anya, így kb 1 éves korom óta minden! reggel fél liter kakaóval indul a napom, anélkül nem is nap a nap. :oops: :lol:

Felébredt Emike, mennem kell.Most anyóséknál vagyunk, holnap lesz a cégének családi nap, remélem Emili bírni fogja, és nem lesz lázas! :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk nyaralásból,de a sok progik mellett nehéz leülnöm a gép mellé.
Nyaralás nagyon jól sikerült.Dani a 10. napon sírt is,hogy Ő nem megy haza.
Laura nagyon feltalálta magát.Pont Zsoltival beszéltük májusba le kellene rakni Balatonon és ősszel hazahozni. 8)
Akárhol látott kaját,nyomba rástartolt.Bármerre mentünk az utcán látott alma,szílva,dobzó...fát,nyomba megkostólta őket.Strandon még a szomszéd osztrákokhoz is odament kuncsorogni lángost.De volt olyan esetünk is,hogy pizzériába ültünk Ő megkajált és gondolt egyet átment a szomszédos fagyizóba az asztalokhoz és az egyik társaság elött "memmét" kért.Mire észbekaptunk 1 gombóc fagyival volt elfoglalva.
Vízet nagyon élvezte.Szerintem inkább túl magabíztos is volt.Strandra érkezéskor már nyomba a vízbe ment volna ruhástól.
De már most rafkos a csaj.Ha talált olyan gyereket aki picit riadt is volt a vízbe nyomba odaúszott és lefröcskölte.Én meg nem bírtam elnézést kérni. :? És sok homokvárat építettünk.Piramisunk állítólag valamilyen újságba a strand bemutatásánál kezdő oldala is lesz.
Alvása nagyon jó oldalára kezd fordulni.Móta megjöttünk általába 7.30-8 elött nem kell fel.De Balcsin is volt olyan nap,hogy 9.30-kor kelt. :shock:
Aug.20-án Sárváron voltunk fürdeni,nagyon jól sikerült.Laura ott is egy párral ismerkedett meg és állandóan velük játszott,mi meg mintha nem is ott lennénk.
Most meg 3 napos Savaria Karnevál van.Nagyon szuper,alig tudom a gyerekeket hazahozni.Laura még a póni lóra is fel akart ülni.De legjobban a dobosok tetszenek neki és egyfolytába táncol rá.
Képzeljétek elkezdte,ha bekakil nyomba szól,hogy kaka és lefekszik/akárhol vagyunk,/volt hogy a járdán/,hogy tisztítsam ki.Tegnap azt hittem bekakílt,/mert jött a szag/és mondom gyere megnézi Anya a kakit.Értetlenül néz rá és mondja pisi,puki.Persze nem hittem el,de mikor kinyítottam igaza lett.

Beszédileg fejlődünk.Már megvan az első mondóka is a tavaszi szél után amit mond.Persze,hogy Dani után mondogatja,hogy gomba,gomba,gomba ne legyél goromba.

Kditke
Gratula a befőzéshez.Én is gondoltam rá,de az idén nem nagy kedvet éreztem hozzá.Most hallottam,hogy a sárgabarack sütőtökkel lekvárnak nagyon finom.

Lora
Nem rég gondoltam rátok,mert Brigi is nálatok ezt kezdte el mondani.Laura 2 hete kezdte el,hogy ha szólok neki valami rossz miatt,füle botját se rendíti,de ha azt mondom,"hogy hallod mit mondok?",nyomba válaszol,hogy "hallom"

Panka
Múltkor már írtunk róla,hogy a zene óvinak több része is van,de sajna a címűket nem tudom.Vagy melyik oldalon lehetne megnézni őket?Ha jól emlékszem Te írtad,de már nem tudom mikor.
Ez a pelus kép teljesen megdöbbentett.Mi is pamperst használunk,de még ilyennel nem találkoztam.Nem írtál az oldalukra?

Nanica
Hová mentek nyaralni?

Ria
De jó,hogy jelentkeztél.Azért ha tudsz gyere gyakrabban.Nálunk is a WC-be dobál mindent,de a fürdőkád is néha megteszi neki.
Szerintem ez nem hyperaktívitás.
Lakás költözéshez sok siker a csomagolásba.

Sno
Én is így tudom,hogy 2 éves korig ha le van tapadva nem nyúlnak.
Mi van veletek?Alig írsz.Voltatok kempingezni?
Nálunk,ha utcán más fele megy Laura,akkor mondom neki PÁ_PÁ és picit előre megyek.Ez mindig bejön és jön vissza.De a mondókáz6ás is nagyon jó ötlet.

Mazsi
Nagyon jók a képek.Látom Leának is tetszik a karúszó. :D

Ágiboldi
Az otthon unatkozást,ingerhiányt nagyon jól leírtad.Nálunk nem földhőz csapódás van,hanem síkítozás.Sokan elitélik a bölcsit,de Én nagyon szerettem már Daninak is,mivel többet tudott tanulni dolgokból/nem rá mondani,hogy nem foglalkozok vele 8) /és a társaságnál nincs jobb./főleg a téli időszakba/

Bigsister
Hogy vagytok?

Május
Mentek vissza Csopakra?Vagy csak hosszabítás miatt érdeklődtetek?

Pann
Nagyon jók a nyaralásos képek.
Cicát el tudtátok ajándékozni?Ha közelebb laknátok Én lehet jelentkeztem volna,mivel Balcsin egyfolytába cica üldőzésen voltunk séta közbe.Dani azóta nyaggat bennünk,hogy legyen,de Apát nehéz rábeszélni,mivel allergiás /lakás ez miatt szóba se jöhet/az udvaron meg van egy kuvaszunk,aki nem nagyon szereti a cicákat.

Timi
Gratula a fogyihoz és sok sikert.Nekem is el kéne kezdenem,de nálunk Zsolti 58 kg-jával ahogy elöttem mindent megeszik nehéz rászánnom magam.
Nálunk most Zsolti kezdte el 2-3 hete rászoktatni a hajnali ivászatra.Szerintem már kezd megszokásból felkelni.De ha ezt mondom Zsoltinak akkor Azt mondja,hogy Ő kel és szerinte így jobban megnyugszik. :? /látszik lányos Apa/

Helga
Látom nálatok is sikerült a nyaralás.Nekünk is jó lett volna egy kis kettesbe kikapcsolódás,de talán majd jövőre.

Blin
Hogy alakulnak az éjszakáitok?Esetleg alvás elött jobban kifárasztani nem lehet?talán akkor nem kel éjjel.

Mmónika
Nagyon jók a képek.A függőhídon Én lehet nem mennék át.

Most már megyek aludni.
Bocsi,képeket majd holnap rakok fel.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Dana!
Nagyon ügyes Laura beszédileg és szobatisztaság ügyileg is!!!:)
Szupi volt a nyaralásotok akkor!laura sem egy elveszett nő, jó hogy így feltalálja magát!:)
zeneovi:Jeles napok1., 2., Téli ünnep, Ezt énekeljük az oviban.Azt hiszem ezek az albumok vannak, de most vane gy új, annak nem tudom a címét. :roll:
Pempersnek még nem írtam, nem is hívtam fel őket, nem jutottam még oda. :?

Emili már jobban van, szombat óta nem lázas, de most meg kiütések jönnek rajta, így holnap megyünk dokihoz.De biztos a vírusfertőzés utáni pöttyök, amik már máskor is voltak. :?
Anyóséknál most nagyon kellemes volt, ma volt a cégüknél családi nap, Emili nagyon élvezte, főleg az ugráló várat.Enni is evett, egy egész üvegest,meg 1 darab Fornettis sütit, almásat!:)
Én meg az allergiámmal küzdök, most vhogy semmi nem akar hatni :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Jóreggelt! :)

Dana!
Ez igen! Nagyon jó volt olvasni, amiket írtál a nyaralásról meg Lauráról! Megnyugodtam, nemcsak az én gyerekem akar éhenhalni, ha valaki kezében kaját lát! :lol: :lol: :oops:

Panka!
Allergia! :twisted: Jobbulást!

Kditke!
Na, megy a diéta? :)

Mi péntekre nagyon rosszul lettünk, Balival közösen hánytunk, fostunk (bocs), lázasak voltunk... csak feküdtünk (volna), de Lillus egy kis duracellnyuszi, tőle nincs megállás! Ja, hát Bali meg a tipikus férfibeteg, kábé már a végrendeletét is megírta! Szóval, szörnyű volt! Nem elég magamat vonszolni, Lillust ellátni, még őt is pátyolgatni! :( :(
Tegnapra teljesen jól lettünk, biztos csak jól bezabáltunk előző nap... :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi

Sajna rátapintottál a kényes pontomra, 1 kemény napig tudtam tartani, mivel a férjem másnap palacsintát rendelt az ebéd mellé és én pedig mindennek ellen tudok állni csak a kísértésnek NEM !!!!! Szégyellem is magam nagyon !!!!Akaratgyenge vagyok, de NAGYON !!!!!! :oops:

Látom már ti a "diétába" betegedtetek bele, látod ezért nem szabad a "vad " diétát tartani !!!!Hi-Hi-Hi !!!!!
:lol: :P Jobbulást !!!! :wink:

Vigasztaljon a gondolat, hogy nálunk is van egy ilyen kis nyuszika, pont pár napja modtam én is apjának, hogy ha ezt így folytatja Tomi, akkor eladom Duracell reklámnak, mert nálunk sincs leállás.

Evőembereknek kezéből nem veszi ki a falatost, hanem lelki terrort folytat ellenük, odaül melléjük és mint egy kivert kiskutya "kinézi" a kezükből a kaját !!!!!! :wink:

Pankaa

Jobbulást Emilinek !!!
Jók lehetnek ezek a céges napok !!!!!! :wink:

Dana

Laura nagyon belehúzott beszéd és szobatisztaság ügyben !!!!! :wink:

De jó, szupi lehetett a nyarlás !!!! :wink:

Mónika

Nagyon szépek a képek !!!!
Nagyon aranyosak a fiúk !!!!!

Bigsis

Mizujs ????????????????????????????

Pann

Hány cica van még ????
Én inkább kutyás vagyok !!!!

Kép
kditke
 
 


Timi!
Még szerencse hogy ennyivel megúsztátok!Pasik már csak ilyenek, ha betegek :twisted:

Voltunk ma a rehabon:a bal alsó lábszára fél centivel rövidebb:(Dokinő szerint most még ennyi belefér, mert az elmúlt hónapoban nagyon sokat nőtt!(4 cm-t),és ez is okozhatja, de szinte
minden embernek van különbség a 2 lába közt, egész minimális is.
Decemberben kell visszamenni, ha akkor is nagy a különbség, akkor tetetnek a cipője sarkára egy kis emelést, hogy agerince ne ferdüljön el.Viszont a cipője talpa egyformán kopott, és ez jó.Smile
Trnára nem kell már járnunk, kicsit örülök is neki, meg nem is.Jó volt a közösség, és Emilinek is használt szerintem,csak nekem volt fárasztó.
Evett s ma ebédre majd egy egész üveges gyümit(ő választotta:))
Aludni sem aludt sokat, már ébren van :twisted: Ivott 2 dl tejet, ez volt az uzsi :? Majd később adok még neki tejpépet, azt is megeszi.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Kedves Timi, Pann, Ditke!

Köszönöm a válaszokat! Igen, én is itt tartok, nem akarok drasztikus lenni, valahogy Petihez még engedékenyebb szívvel viszonyulok (-unk), mint nagyobbakhoz. Ő mindig a pici marad :).
Ő sem tragikus végülis, éjjel kétszer-háromszor (sokszor) szopik (még mindig :oops: ), de az első ébredés után köztünk alszik, mert nincs erőm rámolni. Viszont rugdos, forog, morog, nem lehet tőle aludni. Jaj, azért egy hajnali ébredéssal nagyon kiegyeznék! És tudom, hogy ez egy rossz szokás csak, de mit csináljak... Attól még nem könnyebb! Nekem sem könnyebb leállni az örökös csokievésről, hiába tudom, hogy nincs rá szükségem, csak rossz szokás. :)

Szóval, köszönöm, akkor türelmes leszek!

(Pann, jó volt Tihany????? Gergővel voltatok? Elképzeltem, irigykedtem...:))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok Csajszik!

Lillust nem vették fel az időszakos bölcsibe sem, így nem tudok visszamenni dolgozni... :( :( Most még felhívtam legalább 10 magán és állami bölcsit, mindenhol bazi nagy várólista van (Ágiboldi, a ti bölcsitekben is) :( :(

Le vagyok törve.. :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi, bébiszitter nem vethető be? Egy pótnagyi? Esetleg nagyszülővel kombinálva? Kár lenne a munkahelyedért, nem?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita!
Tudsz olyan bébiszittert, akire nyugodt szívvel rábíznád a lakásod? Aki elviszi a játszótérre, hazahozza, megeteti, lefekteti a gyereked stb? Nem tudom.. én nem szívesen engedek be a lakásomba idegent... nagyszülők dolgoznak... :(

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!



Rita,
En is pontosan ettol szenvedek, amitol Te is, azaz 2-3-4x szopizik ejszaka Aron es egyutt alszunk... es nem latom, hogy hogyan fog errol majd leszokni. Tudom, rajtam mulik leginkabb, bar abban remenykedem, hogy allitolag onmagatol megoldodnak az ilyen problemak az idovel........

Timi,
:( Sajnalom a bolcsit. Mar semmi remeny?? Lehet, hogy egy-ket honap mulva kiderul, hogy megis lesz hely??? Ennyire nem sikerul talalni semmit???? Esetleg a keruleteken kivul????

Panka,
Emilinek rovidebb az egyik laba, mint a masik? De furi. A jarasan latszik valami???

KépKépKépKép
thelga
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?