2008.08.21 15:28
Szerző: viki27
Sziasztok!
Még mindig nem jutottam a visszaolvasás végére! Most is Word-ben írok, hogy majd egyszer el tudjam küldeni, ha végre leírtam, amit akartam.
Szóval….. a tesóm esküvője elég érdekesen sikerült. Peti a templomban töltött 5 perc után közölte, hogy hazamegyünk, mikor mondtam halkan, hogy nem, akkor meg sírva fakadt, így ki kellett vele mennem, szóval semmit nem láttam belőle . Utólag kiderült, hogy az orognától ijedt meg.
A polgári meg az étterem udvarában volt, mire odaértünk Eszti olyan éhes volt, hogy visított, meg akartam etetni, de akkor meg a Laci véletlenül beverte a fejét a kocsiajtóba amikor be akarta adni nekem, így annyira ordított, hogy enni sem tudott. De ekkor meg már mennem kellett, mert ugye én voltam a tanú. A sors fintora, hogy pont ahol álltam az öcsém mögött egy az egyben a kocsinkat láttam, és azt, hogy Laci hogyan küzd az Esztivel, aki szívja a vállát, kegyetlenül, és nem jön belőle semmi, ettől persze még jobban ordít, majd rángatózik, végül mire vége lett a szertartásnak elaludt, mert úgy kifáradt.
Amúgy nagyon szép volt a polgári (már amennyire tudtam rá figyelni) ! Jött az étterem,ami szintén horror volt Eszti részéről. Petivel semmi baj nem volt, szépen leült, pisilni ment anyuval, stb… meg még vacsizott is. És bírta volna tovább is, mint ahogy eljöttünk. Eszti viszont végig ordított, de nem kicsit….vagy az én kezemben volt, vagy Lacinál, ha más ránézett visított, ha megszólalt a zene, akkor is…. Enni is úgy ettem a levest, hogy a kezemben volt Eszti, majd átadtam a Lacinak, ettem egy szelet rántott husit és haza is jöttünk szépen. Persze mindenkitől ezerszer elnézést kértünk, stb… de hirtelen ez volt a legpraktikusabb, mert nem akartam elrontani az Öcsém nagy napját, nem kell mindenkinek a gyerekeim körül ugrálni, és nem kell mindenkinek minket nézni, hogy vajon most miért ordít a gyerek. Szóval eljöttünk, és persze a kocsiban a csaj útközben el is aludt, és itthon meg 11-ig nem lehetett lelőni sem, úgy örült a hazai pályának…. Peti bírta volna még, viszont itthon meg kidőlt, mint egy zsák!
Másnap, 10-én mentünk a Balatonra, az utat jól bírta mindkettő, és baromi jól elvolt Eszti is, pedig féltem tőle, hogy nem így lesz. És neki bejött az utazóágy is! Szóval minden szuper volt ott már! Peti imádta a vizet, sokat volt benne, meg a hátsó kerti kis medencében is sokat pancsolt. Esztit nem vittük be, mert ahhoz hideg volt a víz, ő a kiskádban pancsizott a teraszon. Apa és fia elmentek hajókázni is, meg vadkacsát etetni, főztünk többször bográcsban, meg tárcsás husit, az is szupi volt.
Bocs, hogy most meg ilyen sokat írok, de napok óta küzdök ezzel is….
Viki&Peti&Eszti