Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!

Nahat, hogy milyen kevesen vagyunk.

Ibica!
En is boldog szulinapot es nevnapot kivanok.
:lol: :lol: :lol:

Betti!
:?: :?: :?: :?:

Viki!
Beszamolot es kepeket kerunk!
:lol: :lol: :lol: :lol:

En ma elvittem Zolit moziba, a kungfu pandat neztuk meg.
Nagyon szepen vegigulte.
Jo volt, mert kiabalva drukkolt a pandanak, meg jo hogy a mozi dolby hangzasatol nem lehetett hallani. :shock: :lol:

Nagyon tetszett neki.

A heten gondoltam elviszem cirkuszba is.

Van valakinek kedve csatlakozni?

Magi
Vendég

Lapteto!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek veszek egy tesztet, mert miota szultem nem jott meg.

:shock:

Magi
Vendég

Szia Magika! Már megint laptetűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet, hogy lassan megint szükséged lesz a tesztre!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki! Merre jártatok a balcsinál??? Biztosan nagyon jó lehetett! Gyerekek szépen lebarnultak???

Én uj dokinánihez kértem idöpontot, mert a kedves dokibácsi közölte, hogy nem tud velem többet foglalkozni, mert ez már meddő centrumba tartozik, meg amugy is dokit váltanék, mert amivel 2 hónapig kezelt az tartott 3 hétig kb és most ujra elöjött a problémám!!! Azaz megint darabos folyás igen kellemetlen szaggal ellátva! :oops: :cry: :cry: :cry: Szoval elegem lett és kerestem uj dokit aki a jövöhéten tudna is fogadni, de én a beosztásom véget nem tudok elmenni csak az utána való héten!!! :o :( :? :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!
Kivancsi vagyok, hogy az uj dokker mit mond majd.
REmelem jo kezekben leszel nala.

Magi
Vendég

Hahooo lanyok!

Merre vagytok.

Ki mit csinal ezen a szep napon?

Mi itthon vagyunk, majd delutan kimegyunk itt a faluba a vidamparkba egy kicsit.

Magi
Vendég

Sziasztok lanyok!

Latom magammal csevereszek itt az elmult par napban.

Hogy vagytok?

Gabi!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Betti!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Lanyok!

Hatha jottok egy par kep lattan:

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Latom nem jottok!

Na dobok meg, hatha:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Szia MAgika!
Fantasztkiusak lettek a képek.... mint midnig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cirkuszban voltatok????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Nem cirkusz volt, hanem allatkert.

Koszi a dicsereteket.

Te hogy vagy?
Hogy allsz?

Amugy eleg suru volt a program, mert mandula mutet elott voltunk allatkertben, vasutparkban, vonatozni, buszozni es metrozni.

Tegnap meg hullamvasutazni vittuk el Zolit, mert mar nagyon regen kert, hogy vigyuk es itt ahol lakunk volt egy pont jo meretu Zolinak.

En meg jol megkonnyeztem.
Felult az apjaval.
En meg Katicaval a szelen neztem oket.
Mikor elindult a hullamvasut ugy orult.
Es mikor beindult a lejton sikitott tatott szajjal jart a feje es olyan boldog volt, na meg olyan picike es en olyan meghatodott voltam, hogy csak alltam es neztem oket, meg bogtem a hullamvasut szelen Katicaval mig lement a 4 kor.

Jo gaz vagyok.

Magi
Vendég

Ja es ez a kep mindig bennem lesz egesz eletemben.

Magi
Vendég

Hát el is hiszem.... és még hány ilyen kép lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm, én most nagyon jól vagyok.... most tuira nem jött össze a babó, de nem is baj. LEgalább a hosszú úton nem kell aggódnom, hogy hogy viseli a pocaklakó :oops:
Majd remélem, szeptemberben már igen, vagy októberben.... készülünk az inszemre tudod...... majd meglátjuk.

A múlt hónapban nagyon kiborultam.... teljesen úgy éreztem, hogy terhes vagyok..... most tudom, hogy nem :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Nagyon sajnalom!
Bizti azert ossze fog jonni, csak picit varat magara.

Dobok meg kepet tobbiek gyertek!

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Még mindig nem jutottam a visszaolvasás végére! Most is Word-ben írok, hogy majd egyszer el tudjam küldeni, ha végre leírtam, amit akartam.
Szóval….. a tesóm esküvője elég érdekesen sikerült. Peti a templomban töltött 5 perc után közölte, hogy hazamegyünk, mikor mondtam halkan, hogy nem, akkor meg sírva fakadt, így ki kellett vele mennem, szóval semmit nem láttam belőle . Utólag kiderült, hogy az orognától ijedt meg.
A polgári meg az étterem udvarában volt, mire odaértünk Eszti olyan éhes volt, hogy visított, meg akartam etetni, de akkor meg a Laci véletlenül beverte a fejét a kocsiajtóba amikor be akarta adni nekem, így annyira ordított, hogy enni sem tudott. De ekkor meg már mennem kellett, mert ugye én voltam a tanú. A sors fintora, hogy pont ahol álltam az öcsém mögött egy az egyben a kocsinkat láttam, és azt, hogy Laci hogyan küzd az Esztivel, aki szívja a vállát, kegyetlenül, és nem jön belőle semmi, ettől persze még jobban ordít, majd rángatózik, végül mire vége lett a szertartásnak elaludt, mert úgy kifáradt.
Amúgy nagyon szép volt a polgári (már amennyire tudtam rá figyelni) ! Jött az étterem,ami szintén horror volt Eszti részéről. Petivel semmi baj nem volt, szépen leült, pisilni ment anyuval, stb… meg még vacsizott is. És bírta volna tovább is, mint ahogy eljöttünk. Eszti viszont végig ordított, de nem kicsit….vagy az én kezemben volt, vagy Lacinál, ha más ránézett visított, ha megszólalt a zene, akkor is…. Enni is úgy ettem a levest, hogy a kezemben volt Eszti, majd átadtam a Lacinak, ettem egy szelet rántott husit és haza is jöttünk szépen. Persze mindenkitől ezerszer elnézést kértünk, stb… de hirtelen ez volt a legpraktikusabb, mert nem akartam elrontani az Öcsém nagy napját, nem kell mindenkinek a gyerekeim körül ugrálni, és nem kell mindenkinek minket nézni, hogy vajon most miért ordít a gyerek. Szóval eljöttünk, és persze a kocsiban a csaj útközben el is aludt, és itthon meg 11-ig nem lehetett lelőni sem, úgy örült a hazai pályának…. Peti bírta volna még, viszont itthon meg kidőlt, mint egy zsák!
Másnap, 10-én mentünk a Balatonra, az utat jól bírta mindkettő, és baromi jól elvolt Eszti is, pedig féltem tőle, hogy nem így lesz. És neki bejött az utazóágy is! Szóval minden szuper volt ott már! Peti imádta a vizet, sokat volt benne, meg a hátsó kerti kis medencében is sokat pancsolt. Esztit nem vittük be, mert ahhoz hideg volt a víz, ő a kiskádban pancsizott a teraszon. Apa és fia elmentek hajókázni is, meg vadkacsát etetni, főztünk többször bográcsban, meg tárcsás husit, az is szupi volt.
Bocs, hogy most meg ilyen sokat írok, de napok óta küzdök ezzel is….

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

MAgi!
Gyönyörűségesek a gyerkőcök még mindig :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki!
NEm semmi esküvő volt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Pedig amilyen huncut szeme van PEtinek, inkább azt gondoltam,hogy majd folyamatosan rá kell vigyázni, hogy ne csináljon semmi huncutságot :roll: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Viki!

Hat nem semmi lehetett az eskuvo!
Sajnalom, hogy igy sikerult.

Mi majd szept 13-an megyunk eskuvore.
De barati eskuvo es majd apu este 8-9 kozott eljon a gyerekekert.
Katica este 8-kor eszik utoljara, igy ellehet ot is vinni.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Orulok, hogy a balcsi jol sikerult.

Kerunk majd kepeket.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika! Nem csodálkozom egy percig se hogy elpityeredtél! Ez egy fantasztikus élmény volt Zoli és a Te részedre is a hullámvasutaozás! És a képeken meg igazán tündériek a gyerköcök!!!!! :D :D :D :D Merre jártatok?? Azaz hol volt ez a szép vonat??? Én is ugy elmennék oda!!

Viki! Nagyon mozgalams volt akkor a lagzi nálatok! Szegény kis Eszti! Még nem volt ennyi ember között egyszerre igaz??? Lehet, hogy ettől borult ugy ki! Mondjuk a hétvégén mi is voltunk lagziba, de az kishijján este 10-re vállásba torkollott! Mert elrabolták a menyasszonyt a völegény kissé ittas volt és nem találta meg a völegény az arát! Na itt kjiborult a völegény! Már azthittem, hogy se torta sem pedig menyasszonytánc nem lesz! Na de azért sikeres megbékéltek ezzel, hogy ez nekik nem megy ugyhogy hál istennek dul a lámur UJRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!

Koszonom neked is.
A vonat a vasutparkban volt.

Az eskuvo nalatok sem lehetett semmi.
Nalunk nem volt menyasszonyrablas.

Magi

Kép
Vendég

Jo reggelt lanyok!

Merre vagytok?

Magi
Vendég

Jó reggelt!!

Anno engem elraboltak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegény páromnak meg ennie kellett egy biliből, amiben sör volt, palacsintatészta és sült kolbász :? :? :? :? :?
És utána vissza kapott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Mit meg nem tett erted a ferjed.

Magi
Vendég

Lanyok!

Most toltozik fel megint egy par video!

Viccesek nagyon.

Ha kesz hozom a linket!

Magi
Vendég

Ujabb parperces video Zolirol

Zolika tancol1:
http://www.youtube.com/watch?v=uanjXv8I6ls

Zolika tancol2:
http://www.youtube.com/watch?v=BY6wBOH7_MU

Magi
Vendég

Eszméletlen, milyen édes Zolika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsu! Hát ez kemény! Mit meg nem tett érted Zoli! Jujjjj! Ez aztán szerelem a javából! És utána nem jött neki vissza??? Jájjjjjjjjjj! Rágondolni is szörnyű!

Magi! Iszonyú édes ahogy táncizik erre a Splas számra Zolika! Nagyon is űgyike!

Egyébként mikor a tesomnak volt a lagzija ott sem volt ara rablás csak ellopták az ara szandiját és zálogba tették! Az volt az ára a szandinak, hogy meg kellett mosnia a tesomnak az anyosa lábát egy kis masszázsal egybekötveí! Na ez irtó mulatságos volt! Bár én már akkor meg tudtam volna folytani a kedves mamát egy kanál vízbe! :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vendég

Magi! Olyan édi ez a ki9s csaj! Az az édi hurkás combi, meg a kis kerek kis popsilya! Nagyon fain! Ez jo kis tornaóra volt! Pláne anyuciék ágyán!! Egyre jobban epekedem!!! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nagyon ügyes Katia is.... hogy kúszik mászik már!!!!!!!!

Most mondjátok meg.... uram még ezek mellé tortát is evett és sört ivott :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát Zsu! Apácskádnak akkor tuti jó gyomra van!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na, most elárasztalak Benneteket képekkel 8) :roll: :wink:

Balatoni biciklizés:
Kép
Csak úgy Eszti :)
Kép
Eszti pancsi a teraszon :)
Kép
Peti a Balcsiban iszapozik:
Kép
Eszti mosoly :)
Kép
Peti és a fagyi :wink:
Kép
Peti a csúszdán:)
Kép
Eszti(miután lerángatta a terítőt az asztalról, és beletekeredett) elolvassa az újságot is, ami az asztalról esett le... :)
Kép
Peti pancsi a balcsiban:
Kép
indulás az esküvőre:
Kép
az esküvőn:
Kép
Az ifjú pár (sajna rossz minőségben, mert csak telefonnal fotóztunk....)
Kép
Peti a hajón :)
Kép
v

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hát nagyon jók lettek a képek..... látszik a gyerkőcökön, mennyire élvezték a nyaralást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Hogy telt a hetvege?

Gabi????

Betti????

Miert nem irtok?

ES a tobbiek???

Edoci???

Ibica???

Hahoooo

Viki!
Nagyon jok a kepek!
Nagyon szupik lettek.
Mennyire aranyosak es hogy nonek.

Azert jo gyorsan telik az ido.

Lanyok!
Ha jottok es irtok, hozok megint kepeket, mert ma nagyon jokat fotoztam itthon.

Izelito:

Kép

Kép

Magi
Vendég

MAgika!

Le a kalappal a képek előtt... fantasztikusak!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Koszi Zsuzska!

Bettirol es Gabirol tudsz valamit?

Kepekbol van meg. Ime meg:

Kép

Kép

Magi
Vendég

NEm, sajna nem tudok róluk semmit :cry: :cry: :cry:

Ezek is fergetegesen jók!!!!!
Annyira ügyes vagy :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

:cry: :cry: :cry:
Bizti Betti mar babazik!

GAbi meg remelem lassan tulval az elso UH-n.

Orulok, hogy tetszenek a kepek.
Na meg koszonom a dicsereteket.

Akkor meg egy par!

Kép

Kép

MAgi
Vendég

Sziasztok

Látom hiányoltatok.

Magi sajna nem volt uh, nem volt miért, szép lassan halványodott a teszt míg nem teljesen negatív lett, és mult hét vasárnap meg is jött. Már el is mult teljesen. Sajnos ez van.

Nem nagyon tudtam jönni, mert tesómék költöztek hozzánk és csinálnom kellett nekik a helyet.

Nagyon jók a képek, csoda szépek a gyerekek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Jo reggelt lanyok!

Gabi!
Sajnlom, hogy megjott. :cry: :cry: :cry: :cry:
Remelem azert most mar tudsz jonni tobbet.
Neked is koszonom a dicsereteket.

Vera!
Koszi!
Te is mar lassan szulsz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Na teszek meg fel parat.

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Micsoda szerelő brigádod van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindent vállalnak :?: :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

Angalkaim is vannak!

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündériek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Kép
Vendég

Ittenem.... zabálom meg :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Magi! Olyan kis édesek a szerelők is és az angyalkák is! Mondom én, hogy én is akarok ilyen gyönyörű szép gyerekeket! És milyen nagyon szeretik a fényképezőt! :D :D

Viki! Nagyon jó lehetett a balcsin! És az ifjú párról készült kép is jó! Gratulálok neklik! :D :D :D

Gabi! Sajnálom mencsikét, de az a lényeg, hogy már el is mult! fel a fejjel Új hónap, Új remény!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Vagyogatok én is!

Csajok, mi van Bettivel? Megszült már? Senki nem tudja a mobilszámát?

Magika!
nagyon jók a képek!

Nekünk jól telnek a napjaink! Napközben sokat van ébren már Laura, és nézelődik. Rövid ideig már a játszószőnyegen is elvan.
Éjjel nagyon jól alszik. Tegnap pl fél 9-kor már aludt, és csak fél 5-kor kelt. Evett mindkét cicből, és utána még 3/4 9-ig aludtunk!
Hoztam pár képet is!

Kép játszószőnyegen

Kép játszom

Kép figyelem mit mond anya

Kép anyával pihenünk

Kép sétálni indulunk

d.dodó

Dodo!

Bettirol semmit nem tudok, pedig mashova is beneztem, ahova eddig irogatott.
De semmi.
Szeritnem mar tuti megszult.

Nagyon jok a kepek.
Hogy no Laura.

Magi
Vendég

Dodo!

Tündériek vagytok!!!!
Milyen nagy már Laura :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Dodo! Laura milyen szép nagy már! Hogy repül az idő! Gyönyörű kis hölgyemény!!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Híreket hoztam.:)

Nem bírtam tovább sms-eztem Bettinek.:)

18-án megszületett Dorka. 3030g és 49cm. Minden szuper,jól vannak. Jelentkezik amint megjavul a sz.gépük.:)

Puszil mindenkit.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?