Sziasztok!
Augusztus 15én jöttünk haza.
11napot töltöttem a patológián.
1héttel túlhordtam Andrist.
2008.08.07én 21.03kor megszületett, simán 4,3kg 62cm,én lettem a nap hőse...
Demendi doki volt a prof helyett és ETA,csodálatos szülésznő.
Mindenkinek ajánlom hogy szülésznőt fogadjon, tényleg csak rajtuk múlik minden.És megéri.
Csodálatos, nyugodt,harmónikus szülésem volt, azt mondták, rég láttak ilyet, aki ennyire szülni akar.Doki azt mondta, olyan türelmes voltam mintha nem is az első baba lenne.
Nem tudom, mindent ösztönösen csináltam.De jól esett.
Szóval tele vagyok SOTE2 élménnyel, patológiással, gyerekágyassal,csecsemőssel.
Ja, a hősködés után 3napig hulla voltam, a hematokritom a béka segge alatt volt.
A csecsemősök tisztelet 2kivételnek tényleg baromi szigorúak beszólogatosak,piszkálodosak,jót akarnak na de a stílusuk bakker,kösz neeeem.
A patológián a 2naponta történő magzatvíz vizsgálatok hatására érdekes módon 1-1ujjnyit tágulnak a páciensek...
A gyerekágyasok nagyon rendesek.
Tudtátok mi a gátseb gyógyszere??? A PORCUKOR!!!!döbbenet,de segített.
Szóval szinte az összes dokiról hallottam,vagy tapasztaltam,Gidai a legszimpibb,de nagyon sok fiatal van, akik még lelkesek a szakmájukban.És szinte valamennyi szülésznőről is hallottam.
Ők egytől egyig szuperek, rengeteget dolgoznak, fújjnak is rájuk a nővérek rendesen,de kit érdekel?Életek vannak a kezeik között és tényleg rajtuk múlik minden.
A dokik nem császár pártiak,sőőőőt,de volt egy éjszaka amikor csak az volt 5db.
Amúgy 1800at is meghaladta a SOTE2n született babák száma idén, mi az 1781.ek voltunk.
Tele vagyok élménnyel, tanulsággal, kérdezzetek,írok
pápusz