Sziasztok!
jaj nekem mennyit írtatok! Lássuk.....
Andesz, gratulálok, nagyon ügyes vagy meglásd a gyakorlat is jól fog menni, szeretni fogod.
Alexa, nagyon köszi, az éjszaka már jó volt. Ma is nagyon ügyes fiú volt Roni. Pesten voltunk vásárolgatni, mindenki csodálta hogy milyen nyugodtan elnézelődik a kengurúba (a végére majd leszakadt a derakam). Remélem Martinka kukigondja hamar rendeződik. Én nagyon félek mert elég szüknek találom Roni börcijét, semmit nem tágult a 3 hónap alatt. Sztem apucijára üt (sajna), neki is szükülete volt, kiskorába vágták, na de majd megmutitom a védőnéninek. Nem is gondoltam erre a használt ülésses dologra, jó hogy mondtad! Köszike, így már tuti új gyerekülést veszünk majd neki.
Enikő, érdekes ez a pocak dolog. Nekem soha nem ment le, mégis megszületett Roni. Sőt semmi tipikus tünetem (hasmenés, pocak "leesés") nem volt szülés elött. Várom szombaton a képet.
Sajna a csuklás ellen nem tudsz tenni semmit. Miután megszületik is sokat fog csuklani. Olvastam valahol hogy igazából ez a babákat nem zavarja, sokkal inkább a szülőket. HUuu nagyon sok szép rucit kaptatok, erre tényleg nem kell költenetek (az utcsón látszik a tappancsod is
). Nekünk is sok kölcsön kapott rucink van, amiket már vagy 5-6 gyerek használt és Roni nem az utcsó. Sztem semmi bajuk és nagyon cukik.
Tündi, gratulálok a párodnak, ő is nagyon ügyi volt! A pattikra nem tudok mit írni. Nekem is sok kijött, sőt csúnyább volt az arcom mint elötte. Pedig hogy mondták hogy az állapotosság megszépít, hát engem nem.
Bessy, csak óvatossan ám!
Ildi, köszike nagyon jó volt a nyaralás. Hogy gondoltad hogy úton hogy etettem? Kocsival mentünk, kb 1 óra az út, etetés után indultunk. Amúgy ha hosszabb lett volna megállok egy parkolóba és a kocsiba megetettem. A strandon meg csak simán elfordultunk abba az irányba ahol kevesebben voltak. Nem vagyok szégyenlős. A többiek (akikkel nyaraltunk) nagyon türelmesek voltak, alaklmazkodtak hozzánk, meg sokszor szerencsénk is volt (pl hajókázás, bár ott is meg tudtam volna etetni). Na ezért jó ha az ember tud ülve is etetni. Egy pelussal le lehet takarni a cickó kivillanó részeit, de nagyrészt a babó takarja (bár nekem kicsi cicim van, nem tudom a nagyobb cickókkal megáldottak hogy boldogulnak) Különben a strandon nagyon sok picibaba volt, több nőt is láttam szoptatni (sajna olyat is aki közbe bagózot és ivott) Mi nem a Kelemenre járunk dokihoz, a Széchenyi úton van választott dokink. De Mártiékhoz (szomszéd) a helyi doktornő jár (sajna a nevét nem tudom), nagyon kedves nőci. A köldökcsonk hamar leesett Roninak, de utána sokáig váladékozott a seb. Most viszont már gyönyörű, mindenki dícséri hogy milyen szép.
Vikikéékkel minden oksi, nagyon szépen nő András baba. Nagyon kíváncsiak vagyunk hogy milyen lesz, már alig várom hogy megszülessen.
Viki, gartulálok a jó eredményekhez, szupi hogy befordult. Jaj de jó mégegy kislány, talán elöbb utóbb egyensúly lesz.
Judy, gartula a kis nagy lányod hófordulójához
Vicuska, én is annyira izgulok, de én nem azért hogy geb@sz lesz (ugyanis nem lesz semmi gond), hanem hogy hányan vannak. Vikikével azt beszéltük hogy tuti ikrek, csak az a kérdés hányas