Sziasztok
Na,ma annyiszor jövök,mint máskor 2 hét alatt
Egyedül vagyok itthon (persze Artúr is itthon,csak alszik) és a Twister visszavág meg a Való Világ 3 sem bírnak lekötni (csak 2 csatornát lehet fogni).
Évi,
Szülőszobát én is valszeg nézni fogom (bár belelóg az alvásidőmbe
) -szerdán este a TV2-őn lesz a "Columbo legveszélyesebb éjszakája" után 22 órától- és én is láttam az előzetesét,meg a Lazacban (reggeli műsor a TV2-őn láttam ma reggel a riportot a filmkészítővel meg egy kicsit részletesebb előzetest is amiben az nem tetszett,hogy bekonferálták hogy "Budapesti topmenedzser" szülését mutatják majd. Nem értem,miért fontos hogy valaki topmenedzser vagy favágó,úgysem ez a lényeg,meg ez a készítő nőci azt is mondta,hogy régen az anyák fogták a kezüket a saját 12 éves, éppen szülő lányuknak, így segítették,de a mai családokban ez tabu téma és azt javasolja,hogy a 12 éves lányok is nézzék a műsort, persze szülői felügyelettel és utána beszéljék meg.
Meg most nem jut eszembe,hogy miket mondott még ami nem tetszett de az egész nekem is, ahogy te írtad,olyan feltupírozottnak tűnik így az előzetes meg a riport alapján.
Na ezzel senkit nem akarok elrettenteni,meg ez tényleg magánvélemény,mindezek ellenére kíváncsi vagyok rá,úgyhogy remélem fent bírok maradni
holnap este. (képzeljétek,a Szilveszetert is átaludtam
illetve fél 12kor arra ébredtem,hogy kint nagy a durrogás,talán tüzijáték,aztán vége és valaki beszól,hogy csak ennyi volt ba.. meg)
Momo,
Köszi szépen az Alverde infót,már nem tudom hol,de olvastam,hogy jó,reménykedek,hogy bejön
Zsebinek gyors jobbulást,hogy tovább száguldozhasson
Hát én nem vagyok benne biztos,hogy kivágták a résztvevőnek nem tetsző részeket,eléggé szenzációhajhászok szerintem és nem nagyon törődnek azzal,ha valamelyik rész az alanynak kellemetlen ha ez a film szempontjából jó
Bár az is lehet,hogy én vagyok túl gyanakvó.
Újabb gyerekgyártás
Ari,
A tv2-őn szerdán,este 10től lesz a Szülőszoba.
Bár nekem sajna nincs ilyen irányú tapasztalatom,de szerintem se izgulj a nem mászás miatt,mert én úgy emlékszem,hogy mikor a többiek elújságolták,hogy a babájuk kutyázik,akkor már nemsokára azt írták,hogy már mászik is,úgyhogy Bori is gyorsan beindul majd
Már régebben akartam kérdezni,hogy még mindig diétáznod kell a műtét óta is,vagy tudtál már végre egy jót (nem epediétásat) enni?
Kangi,
De jó,hogy minden okés. Szurkolok,hogy mihamarabb összejöjjön a Kistesó
Virga,
Gratula a majdnem 4 foghoz
Köszi neked is a krémtippet,tényleg,mintha a Nivea elég zsíros lenne,hátha bejön.
Kukkoló
Jó ez a név
Egyáltalán nem bántottál meg,de szerencsére nem korpás a fejbőröm (életemben csak 1szer volt az,mikor gimiben kipróbáltam a Vidal Sasoon Wash and Go (hull a hajam,mint a hó
) sampont és attól. Piros foltok sincsenek a fejbőrömön,szerencsére,legalábbis eddig még.
Viszont most már nemcsak a homlokomon,hanem a szemem alatt is megjelentek a piros foltok (de legalább eltakarják a szeplőimet
),még jó,hogy holnap nem kell mennünk sehová
Franyó,
Hát ez nem a te napod
lopás meg a fejfájás is,remélem holnap jobb napod lesz
Na most már abbahagyom,
jó éjt,
Azur