Igen, muszáj a nagyobb lakás. Van 50 m2-ünk. Meg most egy ficánka apróságunk, és remélem 2 év múlva még egy. Négyen meg nem férünk el. Úgy, hogy időnként még anyósék is beesnek egy hétvégére
Marci remekül van egyébként, csak én kapok néha agybajt tőle
Elkezdett forogni, de még csak hátról hasra tud fordulni. Aludni háton tud csak. Lerakom a hátára, és azonnal elkezd forogni. Már vörösek a szemei, alig bír megmozdulni, de még csak próbálkozik
Az evéssel sincs gond, már gyönyörűen eszi a gyümölcsöket is. Hamarosan elkezdem a főzelékeket is enni. Sajnos tápszeres, így talán nem veszít túl sokat, hogy ilyen korán kapja a kajákat. Az éjszaka is általában jó szokott lenni, de a mostani POCSÉK volt! Tegnap volt oltás, és éjjel 1-től óránként fel kellett kelni hozzá. Egyébként este 8 körül leteszem aludni, és 4-5 óráig szokott aludni. Én hulla fáradt vagyok. A 6 órányi alváshoz már hozzászoktam, de ezt a 3 órát, amennyi most jutott, nem bírom jól...
Viszont holnap utazunk Egerbe egy hosszú hétvégére! Már nagyon várom, csak kár, hogy rossz idő várható
Tény, hogy távmunka=számítógép. Bennem, mint informatikusban meg fel sem merült, hogy valaki nem szereti a számítógépeket