Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Szilvi - szoc.polos terhelesek vannak a hazon :cry: :cry: :cry:
egyellore az van hogy az ugyved irja a szerzodest es az elolegbol kell letetbe tennie a fickonak es utana torotletni a tul.laprol. Fogalmunk sincs mennyi ideig fog ez tartani, mar azt is felajanlotta hogy bekoltozhetunk par heten belul (o meg ugyis koltozik pestre) de nemtudom mi lenne a jo. A ferjem most a heten akarja meg az ertekbecslot elvinni oda hogy nezze meg, nehogy utolag meg az is kideruljon hogy nemer annyit a haz es nemkapunk ra hitelt, ugyhogy nagyon bevagyok fosva h mi lesz.

Udv,
Karin

KépKép
karinca
 
 


Karin,
csak ügyesen!
Értékbecslő nélkül nem is utal a bank sztem, mindenképp nézze meg szakember mielőtt felveszitek a hitelt, de asszem ez csak így megy.

A lakásotok elment már?
Az enyém folyamatban, 2 érdeklődő van most komolyabb. Azé aki hamarabb foglalóz:)

Üdv,
Sz
pirike74
 
 


Sziasztok

az ertekbecslets meg a hitelkerveny beadas elot akarjuk, ne kesob deruljon ki hoyg nemer annyit a haz, raadasul mivel nem BP-en van 0.75x szorzi az erteket a bank.. ugyhogy minden lehetseges.

A lakast mi azota nemhirdettuk, ha ezek most nemveszik meg, csak telen fogjuk hirdetni. Mint irtam regebben, a szomszedok kint ucsorognek egesz nap, igy nemlehet eladni sztm. A jovoheten jonnek megnezni meg1x, kulfoldon vannak vagy mi... Nemidegeskedek egyellore rajta, majd fogok ha ketto hitelt kell fizetni :)))

Ja, ma meg hivot a ficko akitol vennenk a hazat, hogy az egyik szocpolos teher ma lemegy, es igy marad ketto plusz egy kisseb erteku banki hitel, amit az elolegbol fog tudni torotletni, ugyhogy majd csak lesz belole haz...

puszi Lenocsnak.

tobbiek szabiztok??? dogledezik a topic ::))))))

KépKép
karinca
 
 

 
 

Húúú, tényleg halódónak tűnik a topic, de szerintem a nyár miatt van :)

Karinca, a szomszédok nem járnak nyaralni? Az idő alatt meg tudnátok mutatni az érdeklődőknek a lakást :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok

Hekas - fogalmam sincs mivel nemvagyunk ott. De ha most nemveszik meg, telen egy ingatlanosnak fogjuk kiadni, nemfogom egetni magam :wink: :roll:
Amugy belurol nagyon jol van megcsinalva, es total felvan ujitva, a beosztasa ahoz kepest hogy 28nm nagyon jo es minden zug ki van hasznalva. Kettonknek eleg volt, mivel hatalmas galeria van ott ahol kulon halloszobank volt, de igy a picurral mar nemferunk el. na meg persze a szomszed miat is... (az egyik lakasukat mar eladtak es a masikat meg aruljak, hatha elhuznak onnan hamarab - ebben bizik szerintem az egesz tarsashaz :)))

KépKép
karinca
 
 


Hát nem csodálom, hogy 28 nm-en nem fértek el... Nekünk az 50 is kevés :lol:
Ha a XIII-ban lenne a lakás, máris tudnék rá vevőt :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


[quote="hékás"]H írta:hékását nem csodálom, hogy 28 nm-en nem fértek el... Nekünk az 50 is kevés :lol:
Ha a XIII-ban lenne a lakás, máris tudnék rá vevőt :lol: :lol: :lol: :lol:


pedig egy kopesre van a XIII-tol :) gondold meg :lol:

KépKép
karinca
 
 


Én nem költöznék el Zuglóból, az egyik beosztottam akar a melóhely mellett lakást venni. Most egy koleszban lakik még, 5 percnyi sétára. De felvetem neki, hogy a közelünkben lehetne, és folyton babázhatna :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


2x ment el :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára karinca 2008.08.07 21:15-kor.

KépKép
karinca
 
 


Hat gondolja meg :))) a hulye szomszedon kivul mas nemnagyon kavarja a sz.rt , es amugy is koltoznek el hamarosan. Ja ess megis zuglo, nem XIII.ker :lol:

na meg dolgozom picit aztan alvas vegre..
jo ejt.

KépKép
karinca
 
 


Mit dolgozol Te este 10-kor???

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


elkultem privibe :wink:

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok!

na úgy néz ki hétfőn foglalózik a vevő, végül is a kettőből egy maradt, a másik nem kapott volna hitelt.Nem volt önereje ugyanis, és a hitelkonstrukció után maradt volna havi 40 ezre, így nem vállalta.Január óta keres lakást, sztem így semit nem fog találni, de az ő dolga.Nekünk is szűkös az 50 nm, főként azért, mert csak 2 szobánk van, anappali egyben a konyha is, ahálóban alszom én Lénával, Pati meg a anppaliban, nem túl ideális.

Majd jelzek mik a fejlemények!

A mi szomszédaink is ritka állatfajta, a falszomszédunk is meg a felettünk levő páros.Remélem már nem sokáig tart az itt lakásunk.

Üdv!
Sz
pirike74
 
 


Karinca, nem semmi. Hogy egy ekkora apróság mellett még ilyenre is van energiád... Minden elismerésem :lol: :lol: :lol:

Pirike, drukkolok, hogy sikerüljön eladni a lakást. Azért elég merész dolog úgy belevágni a lakáskeresésbe, hogy nincs önerő... De igazad van, tényleg az ő dolga

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Rég jártam erre! Szeretném megkérdezni, hogy nem kezd-e szeptemberben valakinek a gyerkőce a Kincskereső oviban véletlenül?


újbaba
újbaba
 
 


Sziasztok,

lefoglalóztásk a lakást, 2 hónap múlva mennünk kell, most nézünk lakást, holnap teszünk ajánlatot egyre, remélem elfogadják.

Ma volt egy pénzügyi tanácsadó nálunk tanácsot adni, mit -hol -merre a hitellel és a megtakarításokkal, nagyon hasznos volt,és ingyen dolgozik, mert a bank akitől a hitelt felvesszük fogja fizetni,úgyhogy tökjó.

Szóval megyünk Zuglóból hamarosan.Hogy bírjátok a nagy melegeket?

Jó hétvégét,
Szilvi
pirike74
 
 


:D Kislányos Kismamák Figyelmébe!!FÜLBELÖVÉS Újszülötteknek illetve Csecsemőknek!!!! Speciális EU. Által szabadalmazott,nikkelmentes orvosi titánium és orvosi plasztik fülbevalókkal.Svarowsky kristály kövesek,több méretben,nagy szinválasztékkal.Kifejezetten a babák igényeinek megfelelően kialakitot ún. pillangós hátsó résszel ami nem szúrja a picik fülét.(Egyedi,eldobható kapszulás rendszerrel,100% sterilitással) Érdeklődéseiteket szeretetel várom:Tel: 30/2468247 Kecskésné.M.Timea :P Kép http://www.hu.blomdahl.com/
loricska
 
 


:D Kislányos Kismamák Figyelmébe!!FÜLBELÖVÉS Újszülötteknek illetve Csecsemőknek!!!! Speciális EU. Által szabadalmazott,nikkelmentes orvosi titánium és orvosi plasztik fülbevalókkal.Svarowsky kristály kövesek,több méretben,nagy szinválasztékkal.Kifejezetten a babák igényeinek megfelelően kialakitot ún. pillangós hátsó résszel ami nem szúrja a picik fülét.(Egyedi,eldobható kapszulás rendszerrel,100% sterilitással) Érdeklődéseiteket szeretetel várom:Tel: 30/2468247 Kecskésné.M.Timea :P Kép http://www.hu.blomdahl.com/
loricska
 
 


SZiasztok!
Látom itt teljes a pangás, és ráadásul lassan mindenki lelép zuglóból. Karinca, mi újság nálatok? Utólag is boldog szülinapot Mirának! Nagyon nagylány lett ő is! Megy már?
Szilvi, remélem sikerül a lakás és Ti is kellemesebb környéken folytathatjátok! Mi jól bírjuk a nyarat, itt nincs is meleg, éjszaka már néha be kell csukni az ablakot is! Nálatok hogy megy az alvás? Mióta EMivel elhagytuk az éjszakai szopit, nálunk tuti a helyzet, pedig nem hittem volna korábban. Kb. 2 hét alatt leszokott az éjszakai kelésről. Most kb. 50%ban nem ébred, és ha mégis valami megzavarja, hamar vissza tudom altatni, simivel vagy kicsit ringatom. Pedig még fogzik is!
Most egyik napról a másikra nagyon anyás lett, fél minden gyerektől, a kisebbektől is. Még szerencse, hogy nem megy bölcsibe, mert most tuti nem tudnám beszoktatni.
Én lassan kezdem a munkába visszatérés ügyintézését. 50 nap szabim van, úgyhogy már októbertől állományban leszek.
További szép nyarat mindenkinek! Zita+ EMese

KépKép
tothzi
 
 


Sziasztok!

Zizi,nagyon jó hír ez az alvástéma, nem bánnám ha nekünk is lenne némi változás, az éjszakai 2-3 kelés megvan még mindig.Igaz hamar visszaalszik, de akkor is...
holnap megyünk az ügyvédhez és írjuk alá a szerződést az új lakásról, és holnaptól 30 napra költözünk is.Ma jártunk a háznál, arra sétáltuk és tényleg nagyon szuper, bölcsi az utcánkban:)Mechwart ligetben 2 játszótér...nagyon várom a költözést!
Léna is elkezdett járni, múlt héten még "cséphadarózott" a karjaival, de ez a hét már nagyon klasszul megy, csak néha ül popira, amúgy tök gyorsan megy.Ezt is megértük:)

Karin, nektek van valami fejlemény ház ügyben?

Mindenkinek üdv!
Szilvi és Léna
pirike74
 
 


Sziasztok !!!


:oops: Hú már nagyon régen nem irtam de (nem mintha nyaralt volna a család)intézkedtem a visszatérésem miatt (munkahely) most már több mint 1 hete lassan beteg vagyok ..a Szigetfesztiválnál a Korda Klárika sátor betet és mikor kijöttem elég volt a megfázásra gondolni és már beteg is lettem hihihi

Pirike 74!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeld a kolos fiam szepr 22.től a Mechwatr ligetnél lévő varsányi utcai bölcsibe fog járni mert én onnan 5 percre dolgozom.Mivel Zuglóba a bölcsibe beszóltak h 5.30ig legkésőbb el kell vinni a gyereket inkább utaztatom a Kolost és igy nyugísabb lesz neki.Persze nekem nehezebb lesz de sebaj...

Azért mert nem irtam buzgón olvasgattam a topikot.

Szept 27.én megyünk a bababörzére esetleg vki jőn?

Nem értem h a kismamabérlet miért nem jár a gyeden lévőknek?sZÁMOMRA EZ érthetetlen,talán azért mert ezzel is sporol a bkv nem?


Egyszer már felvetettem de ujra bepróbálkozom?Mi lenne ha itt hátul a kis kertünkbe lenne egy baba mama találkozó?Amig még jó az idő jó lenne vmit összehozni !!főleg amig még vannak Zuglói anyukák!!!!!

Minap kint voltam a játszón(Ilosvay)és döbbenten vettem én is észre h elbontották a kerítést sajna

beáta

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Beataa,

nagyon jó hír, hogy felvették annank idején oda bölcsibe Kolost, mi az Erőd utcába költözünk, tőlünk a Varsányi bölcsi kb 20 méter lesz.nagyon remélem, hogy nekem is sikerül majd oda beiratnom.Jövő szeptemberre tervezem a bölcsi kezdést amúgy.Volt valami trükk annak idején a beiratásnál, vagy csak odamentél májusban és beirattad?Ha lenne valami jótanácsod, nagyon megköszönném!

Üdv,
Szilvi
pirike74
 
 


Sziasztok

elvoltunk par napra balcsin.

Szilvi mi tavalyelot koltozunk el onnan, en a Hattyu utcaban laktam :)))) Bar mondjuk nemtudom hogy gyerekkel szeretnek e ott lakni, elegge beton tomeg az egesz kornyek, es nagyon zajos volt a szena ter kozelsege miat, de amugy sokkal jobb mint zuglo sztm ;) Nekem kb 70 meterre volt az office es imadtunk ott setalgatni, baratnom is ott lakot kozel, szoval nagyon jo volt.

A lakasra van vevonk, meg nezik a tervrazojakt a tetoterbeepitesere es utana fizetnek.. ja es a heten mennek alairni a hazra az adasvetelit, de majd meg kiderul hogy ossze e jon. Pentekig tart az akcio naluk hogy bemugsznak a folyositasi kolcseget - ami 250 ezer korul lenne... amit jobban ki tudnak hasznalni masra mint a banknak befizetni..

PS: Mira mar egyedul jar :)

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok!

lenn voltunk anyóspajtásnál Debrecenben, hejjj de jó volt!:)Párom mondta, hogy olyan jó volt, most egy darabig nem is megyünk.Neki is tele lett a hócipője anyukával.

Léna is ezen a héten már teljesen egyedül jár, nagyon édes!

Karin, a Hungária krt után minden csendes:) A lakás ahova megyünk meg egy csendes mellékutcában van, tényleg alig hallani valamit, nem is igen van ott forgalom és hangszigeteltek az ablakok is.A játszótér meg trényleg közel van.Mesélj majd, hogy mit intéztetek a házzal!Fingers crossed!

Üdv,
Szilvi
pirike74
 
 


Sziasztok !

Karinca drukkolok a házeladásért!!!
Szerintem is betontenger a Széna tér és környéke de legalább közel van minden...talán nincsen annyi cigus mint itt lassan
Most ideraktak a közelbe 2 családot akik olyan rászoruló félék és ezek után nincsen játszótér kerítés és ma éjjel ellopták a drága virágokat a kinti kertünkből a ház elől GÍYŐKERESTŰL...

Pirike:a bölcsibe nehéz bejutni(rám ne hívatkozzál mert nmi speciális eset voltunk)légyszi, szerintem már most jelezzed majd lassan h jővőre mennétek.Ha van munkád és minimálon élsz egyedül neveled a gyereked,vagy több gyereked van akkor előnyt élvezel egyébként lehetetlen bejutni...Tripla jelentkezés a kism férőhelyre ...
De azért sok sikert hozzá-

Lassan 6.napja beteg vagyok torkom stb.. elkapta a kolos is ma voltunk a Rákkayba..torokpír orrfolyás szokásos tünetek +rengeteg kiűtés szerintük csipés??????de ilyen sok és olyan mint a báérányhímlő?A börgyögyász is közölte szőr alergia!!!???nincs állatunk és nincs szőnyegünk DE ŐK AZ OKOSAK

ma reggelre a férjem is torokfájással ébredt.
Tudjátok mennyibe kerül a gyerek fülhőmérő?majdnem hátast dobtunk 7500 pénzbe!MÉG JÓ H LEHET KAPNI

bEÁTA

Kép
beataa
 
 


ui:Gratula a babáknak akik egyedül mendegélnek%

Én annak midején mikor a Kolos felállt egyedül és elindult ugy vettem mészre h sikoltopzott h ada =anya adadada és nevettett és rohantam kim h mi van és a lábacskáin támolygott az előszobába én meg mejdnem szívrohamot kaptam a látványtól és rohantam a fényképezőért és felvettem az első lépéseit
Azóta ha meglátom azt a filmet mindig elsírom magamat a boldogságtól és meghatottságtól

Kép
beataa
 
 


Sziasztok,

Bea, köszi az infót, amúgy sem hivatkoztam volna rád, nem tudok sokat rólad,csak a keresztneved meg Kolosét,sztem annyi nem lett volna elég:)
Mint köztudott első a gyerek, nincsen több, van munkahelyem ahova visszamegyek, de nem minimálbéren vagyok-hál Istennek.Na mindegy, amint odaköltöztünk be is megyek azonnal és beszélek a vezetővel, lássuk mit mond.Végülis mindketten dolgozunk, ott lakunk,majdnem abban az utcában,és nem tudjuk megoldani a gyerekmegőrzést.Majd mesélek!

Tényleg sok a cigány Zuglóban,főleg ott a Bosnyák környékén!

Üdv,
Sz
pirike74
 
 


Sziasztok!

A kislányom szeptembertől a Róna parki bölcsibe fog járni. Tegnap volt szülői értekezlet.

Van bárkinek tapasztalata ezzel a bölcsivel? :roll:

Kérlek segítsetek! Köszi.
Vendég
 


Sziasztok!

Jó rég jártam már erre. Látom, már egyedül útnak indulnak az apróságok :wink: :lol: :lol: :lol: Hatalmas gratula nekik!! Ehhez képest semmiség, hogy az én apróságom hátról hasra és hasról hátra fordult :lol: :lol: :lol:

Jó, hogy szóba hoztátok a bölcsit. Itt Zuglóban mekkora a túljelentkezés? Mikor célszerű elkezdeni keresgélni és mikor kellene beiratnom szerintetek???

Anyósékat mi is meglátogattuk... Én teljesen kikészültem. Szombaton jöttünk haza, ma az első nap, hogy Marci viselkedése és főleg evése hasonlít arra, mint amilyen az utazás előtt volt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok
megjottunk szabirol, aztan 2 napra Mira elintezte h nemennyen a net se a telefon ugyhgoy csak ma keztem dolgozni.

A haz veteli szerzodes alairva, jovoheten koltozunk is oda. Felek is es orulok ...

Hekas - a zugloi bolcsikbe iden ugy volt hogy mindnekinek (akik tavaly is beiratkoztak) = iden kellet bejelenktezni. A Ilosvalyiba ahova a Mirat irattam be, tobb mint 2x volt a tuljelentkezes, ennek ellenere fel is vettek. Mondjuk mindketten dolgozunk es kicsi a lakas, ugyhogy sztm azert.. de halisten nemfog oda jarni.
Ugyhoyg ha van minkettotoknek munka (es nem valalkozo- azokat egybol elkuldik - legalabis a szomszedunkat elkultek a fenebe,) - akkor eleg nagy esely van arra hogy felvegyek a picit.

na mentem altatni, majd jovok es vissza olvasom a tobbit

KépKép
karinca
 
 


Miért mondod, hogy hálistennek nem fog oda járni? Nem jó bölcsi? Én még nem kezdtem el nézelődni, fogalmam sincs, hogy merre vannak, és hogy melyik a jó...

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Brigi
azert irtam mert nemakartam meg ilyen koran "megszabadulni" tole. Elore is rettegtem hogy mi lesz, 1 eves volt meg csak 1 honapja. De igy hogy elkoltozunk zuglobol lemontam a bolcsit es ott ahova megyunk nincs is, csak ovoda, ugyhogy othon lesz velunk, es apukaja lesz majd vele ha en dolgozom.

KépKép
karinca
 
 


Így már értem. Egyébként szerintem tényleg jobb ilyen idős korban a szülőkkel, mint a bölcsiben. Én 2 éves korában fogom beadni, ha nem sikerülne addigra a következő baba. Hogy őszinte legyek, inkább vele lennék, minthogy visszamenjek dolgozni, de a GYES összege nagyon riaszt...

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Karin,
gratulálok, ne aggódj minden rendben lesz a házzal, jó költözést kívánunk!mi is 4 hét múlva költözünk, kezdek is lassan csomagolni,ez az egyedüli dolog a világon amit nagyon utálok, -mármint csomagolni-de nagyon várom már az új lakást!

Brigi, én idén végig kérdeztem pár bölcsit itt Zuglóban, mert én is be akarom adni Lénát amikor 2 éves lesz, azaz jövőre szeptemberben, mert megyek vissza dolgozni.persze jobb lenne itthon maradni, de a gyes valljuk be nevetséges összeg,én visszavágyom a munkába,szégyen vagy sem, hitelt veszünk fel az új lakásra illetve Lénocska nagyon szereti a gyerektársaságot, szerintem nem lesz korai jövőre.
Megkérdeztem a Bölcsöde utcait és a Thököly útit, mindkettőnél azt mondták nincsen előrejelentkezés, hanem marad a hivatalos beiratkozás adott év májusában,kihirdetik a pontosdátumot.
most, hogy költözünk megérdeklődöm a helyi bölcsit, remélem nem lesz gond.

jóéjt nektek!

Sz&L
pirike74
 
 


Sziasztok !

Kiváltottam képzeljétek a gyes után járó kismamabérletett de persze a határozatom ami volt a MÁKTÓL NEM VOLT MEGFELELŐ ÉS A bKV BUZGÓ KISASSZONYA BALHÉZOTT H NEM AD NEKEM SZELVÉNYT STB...én meg mondtam addig nem megyek el a sorból amig ki nem adfja...Lassan 20 álltak mögöttem és végül kiadta de csak 2009 jun 4ig nbe kérdezzétek miért(talán mert akkor igényeltem a gyest )de jul 11ig tart mert akkor lesz Kolos 3 éves ..akkor megint lesz 1 harc a bkv ellenőreivel!!!


Szept 22.én kezdjük a bölcsit akkor már Kolos 2év 2 hónapos lesz.Én sem adnám be 1 évesen akkor még oplyan pici és akkor kezd el beszélni stb...rossz az ilyen dolgokról lemaradni mert éppen bölcsiben van.

Engem is riasztott a 25 e gyes és ezért kellett visszamennem dolgozni ,ezért kell és természetesen ha meglesz a 180 nap ledolgozott munkaidőm egybe akkor a 2*gyerek után is kicsit normálisabb pénzt kapok majd tgyás gyed címén.Nem mintha az elegendő lenne!

Hétvégén végigjátunk Bétex és bababoltokat h 90/140 babatakarót TÉLIT tudjunk venni de nemlehet kapni csak gyapjuba az meg nem okés mert ha bepisil a gyerek azt h teszem be a gépbe pl 50/60 cra?

Nem értem ha a felnőtteknek van nyári és téli pl naturtexes takaró miért nincsen baba és gyerekméretben is???
Számomra nem logikus.

A mi esetünk a bölcsivel egyedi mert 14 keresen a 2 kerbe kaptunk férőhelyet de alapból nehéz bejutni Karincáéknak szerencséjük volt h 1*felvették a Mirát !!

Mindenkinek jó költőzést.

Drukkoljatok mert közben nagymamim bekerült a Korányi tüdőkorházba mert 6 cm izé van a tüdejénél,egyenlőre Biopsziát sem tudnak csinálni neki mert nemtudja lenyelni a csővet.Tudom az rossz művelet mert nekem is azt csinálták amikor kitalálták tüdőrákom van aztán kiderült h csak Bockh Sarcoidosisom van=autóimmunbetegség stb.....
Szóval csúnya az egész és hétvégén fönt voltam nála folyamatosan de hétközben nem megy mert nincsen akim vigyáézna a gyerekre oda meg nemvihetem el :cry:


De mindenkinek szép hetet kívánok Beáta

Kép
beataa
 
 


Beáta, drukkolunk, hogy ne legyen semmi a nagymamáddal. És hogy jobbra forduljon minden.

Azt írod, hogy 180 nap ledolgozott munkanap kell a magasabb TGYÁS-hoz meg GYED-hez. Valóban ledolgozott kell, vagy a táppénz is annak számít? Ezt tudja valamelyikőtök? Mert én arra hajaztam, hogy effektív dolgozni nem mennék vissza a két gyerek között, hanem táppénzen lennék...

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok

Bea jobbulast a nagymaminak!!!

utolag is boldog 2-ik szulinapot Kolosnak! talan azota nemis beszeltunk.
A multkor emlitetted hogy voltalt az allamkincstarnal gyest intezni, hol volt ez konkretan? Mert nekem is kell mennem, ugyanis mar a munkaltatok nemintezik:( Es elvileg meg nemfogom kijelenteni a lakcimement zuglobol amig nemlesz eladva a lakas (a vevoink picit huzzak az ugyet, de mar lesza... meghirdetjuk ujbol).

Brigi tudtomal akkor a TGYASt a tappenzbol szamoljak ki es nem a keresetetbol. De ezt lehet masak jobban tudjak.


PS: nalunk a koltozes megkezdodot :) ferjem ment a tuzhelyert, holnap meg viszik a butorainkat amiket itt az anyueknal raktaroztunk mert zugloba nemfertek el, mi a picurral pentek este megyunk, addig elkesziti a ferjem ahogy lehet a hazat.

KépKép
karinca
 
 


Bea
nalunk a takaro az eleg erdekes ....
Mira nyar eleeig hallozsakban aludt, de melegben csak pizsuba, takarot azt lerugdossa magarol vagy idegesen felkel hogy mi a fene ez es elkezd orditani hogy neeeeee Ugyhogy vissza akartam alni a zsakra, aztan abban meg nagyob hisztit vagot...
szerinted?? :)

KépKép
karinca
 
 


Sziasztok !

Gyes:Ha Zuglóban laksz hivatalosan akkor a Árpádhídnál lévő Államkincstárba kell menned ahol a 32 busz végállomása van kilehet nyomtatni netről a 2 számú nyomtatvány is kell hozzá meg a dokumentumok amit megad az államkincstár honlapon.De én nem ezt tettem mert akkor +4/5 hét az ügyintézés ha postán adod be.
Vagy elmész a már előre kinyomtattot és kitöltött(de ott helyben is adnak az infó pultnál)lapokka tés végigülőd állod a 4/5 órás sort.Mindig ennyien vannak tehát lesz időd kitőlteni a papírokat,igy csak 3 hetet késik a gyesed.

180 nap:megszíkítás nélkül, a táppénz nem jó ha megszakítja én ugy tudom

Hálozsák:Kolos amig kisebb volt ő is zsákban aludt de mostmár tudja h kell kicipzározni=leveszi ,meg nincsen az ő méretében már vagy ha van csak a Brendonban vagy Minimanőban 10e ért az meg gáéz!vagy gyapju de azt szintén nem jó mosni.


Nagymami:aprósejtes tüdőrákja van holnap kezdik a kemot.Sajna nehezen tudom megoldani a látogatást mert oda nemvihetem be a gyereket :( tOTÁL KIVAGYOK ÉS SIROK ,PERSZE EZ NORMÁLIS REAKCIÓ(DE NEM A GYEREK VAGY TÖBBIEK ELŐTT CSAK HA EGYEDÜL VAGYOK)
Én 2 hét mulva megyek a Boeck Sarcoidosisommal ezért is kicsit zakkant vagyok lelkileg sajna

Költözés:CSAK ÜGYESEN NEM KELL BELEROKKANI!!!

Hali mindenkinek Beáta

Kép
beataa
 
 


Sziasztok!

Jár valaki közületek zenebölcsibe, és ha igen akkor hová?
El szeretném lassan vinni a lányom, mert úgy érzem már kezdek kevés lenni neki, imádja a gyerekeket, és gondoltam most már útra kelek vele. És a Cserepes-házba jár valaki baba-mama tornára?

Üdv
orsica
 
 


Sziasztok!
Már elég jártam errefelé. Mi újság a költözésekkel? Jól haladtok? :)

Egy kérdésem lenne. Azon gondolkozom, hogy ha már itt élek, átjelentkezem a háziorvosnál is. Megnéztem, és területileg de Horváth Zsuzsannához tartozom, ez Erzsébet királyné útján. Ismeri valaki őt? Van valamilyen tapasztalatotok vele kapcsolatban?

Köszi,

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok !

Hékás:én a Herminára járok a dr Angélához és a Ladányi Ilus az asszisztense de annyira rendesek h nemmegyek semmere tőlük
B.

Kép
beataa
 
 


Na hurra bekoltoztunk!!!
meg egy darabig zsakokbol elunk, de mar ott lakunk.
majd ha bevezetik a netet irok tobbet.
puszi mindenkinek!
k&m

KépKép
karinca
 
 


Hello.

Karin, gratula a beköltözéshez!

Én is elkezdtem csomagolni, gyorsaban megy mint gondoltam:)
pár hét múlva mi is megyünk.

Üdv,
Sz
pirike74
 
 


Karin, gratula!!! Megszámoltad a sarkokat? :wink: Ja, és jó kipakolást :lol: :lol:

Pirike, Nektek meg jó bepakolást :lol: :lol:

De jó nektek, hogy költöztök. Én is úgy mennék már... Imádok itt lakni, de jó lenne egy nagyobb lakás

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Sziasztok!

Karinca egyik szemem sír h elmentettek de NAGYON ÖRÜL a másik h beköltöztetek!

Én is szívesen mennék egy nagyobb lakásba és messze az emberektől(csak akkor hol lenne munkahely??)
Beáta

Kép
beataa
 
 


[quote="beataa"]
írta:
beataaÉn is szívesen mennék egy nagyobb lakásba és messze az emberektől(csak akkor hol lenne munkahely??)


Távmunka? :D

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Hékás,

köszi, már nagyon várom, hogy lépjünk!
Gondolkodtok Ti is a nagyobb lakáson?
Bennem akkor tudatosult, amikor Léna elkezdett mászni, hogy kell még egy szoba.Az új lakásban lesz egy külön szobája, illetve sokal tágasabb az egész.Majd beszámolok, ha beköltöztünk!

Marcika hogy van?Jól alszik, eszik?Te hogyan érzed magad?

Üdv,
Sz
pirike74
 
 


SZIASZTOK !
TÁVMUNKA = SZÁMÍTÓGÉP ÉN MEG NEM SZERETEM ÉS NEMÉRTEK HOZZÁ(TUDOM EZ GÁZ a MOSTANI MH.ON is géppel dolgozom de utálom is

Tehát marad a bejárás Bkv.val és az élmodozás egy nyugisabb életről
B.

Kép
beataa
 
 


Igen, muszáj a nagyobb lakás. Van 50 m2-ünk. Meg most egy ficánka apróságunk, és remélem 2 év múlva még egy. Négyen meg nem férünk el. Úgy, hogy időnként még anyósék is beesnek egy hétvégére :twisted: Marci remekül van egyébként, csak én kapok néha agybajt tőle :lol: Elkezdett forogni, de még csak hátról hasra tud fordulni. Aludni háton tud csak. Lerakom a hátára, és azonnal elkezd forogni. Már vörösek a szemei, alig bír megmozdulni, de még csak próbálkozik :lol: Az evéssel sincs gond, már gyönyörűen eszi a gyümölcsöket is. Hamarosan elkezdem a főzelékeket is enni. Sajnos tápszeres, így talán nem veszít túl sokat, hogy ilyen korán kapja a kajákat. Az éjszaka is általában jó szokott lenni, de a mostani POCSÉK volt! Tegnap volt oltás, és éjjel 1-től óránként fel kellett kelni hozzá. Egyébként este 8 körül leteszem aludni, és 4-5 óráig szokott aludni. Én hulla fáradt vagyok. A 6 órányi alváshoz már hozzászoktam, de ezt a 3 órát, amennyi most jutott, nem bírom jól...
Viszont holnap utazunk Egerbe egy hosszú hétvégére! Már nagyon várom, csak kár, hogy rossz idő várható :(

Tény, hogy távmunka=számítógép. Bennem, mint informatikusban meg fel sem merült, hogy valaki nem szereti a számítógépeket :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?