Sziasztok
Jó régen jöttem, és próbáltam mindenkit elolvasni, csak hulla vagyok így nem biztos, hogy mindenki eszembe jut, előre is bocsi!
Anikó
Annyira sajnálom, hogy még mindig nem az igazi a seb!
Remélem a homeós bogyik segítenek!!!
Egcsi
Édes ez a kép Bencéről!
Manó
Szegény Esztike!!
Annyira át tudom érezni, milyen rossz lehet neki! Most gondold el mi játszódik le benne, hogy a többi gyerek ott lehet, ő meg nem!
Remélem sikerül találnod neki valami jó kis foglalkozást, ahol valamennyire kárpótolva lesz!
Macs, Andi
Sziasztok
Timi
Képekre nagyon kíváncsi vagyok!
Olyan mázlista vagy ezzel a két nyugis gyerekkel!
Örülök, hogy jót pihentetek!
Vera
Itthon van már Mira? Kiélvezted az eggyerekességet?
Nekem mostanában kicsit furi, hogy csak Flóra van itthon és olyan nyugi van, meg néha csend!
Rólunk:
Gergő is nagyon örült az ovinak, simán ment és aludt ott ismét, pedig ettől kicsit tartottam, lévén itthon egész nyáron nem aludt délután, egyedül a Balcsin.
De szerencsére minden ok volt.
Flóra állandóan magyarázza, hogy ő meg megy bölcsibe, Gergő oviba Ő meg bölcsibe, úgyhogy gondolkozom rajta, hogy egy héten 1x délelőttre kipróbálunk egy magánbölcsit, állítólag 2000Ft/délelőtt és itt van helyben. MÉg meg akarom nézni, aztán majd eldöntjük, de nem olyan vészes az ára, és szerintem élvezné a gyerektársaságot.
Nekem kiderült, hogy még kevesebb a szabim, mint ahogy azt másodszorra számolták, úgyhogy a mostani verzióban már január végén menem kell vissza.
Az első verzióban még egész tanévre elég lett volna, de persze mivel itthon vagyok mégsem jár annyi, akkor másodszor február vége jött ki, de a legújabb számolásuk alapján már annyi sincs.
Mindegy, már beletörődtem, csak szegény Anyukámat sajnálom, mert ő fog vigyázni Flórára 2, vagy 3 napban, még nem tudom hogy tudom majd beosztani a félállásom. Ja, és nem is tudok visszamenni egészben, mert Anyut azért nem köthetem le egész hétre, tehát anyagilag is gáz lesz, mert ugye a GYES....
Amúgy jól vagyok, csak állandóan kattog az agyam.
Ma történt velem egy iszonyú idegesítő dolog,. megpróbálom leírni, csak már elég fáradt vagyok, lehet nem lesz nagyon érthető.....
Az egész dolog ott kezdődött, hogy 3 hónappal ezelőtt volt egy internetes csomagváltásunk a kábelszolgáltatónál és az egyik számla nem stimmelt, ezért telefonáltam nekik, mindig azt mondták, hogy majd a következő számla rendben lesz, de nem így volt. Na, 3 hónap után elegem lett a telefonálgatásból és ma felkerekedtem, hogy bemegyek a gödöllői irodájukba, mert ugye hozzánk az van a legközelebb. A Húgom és a kisfia is velünk voltak, mert vittem őket haza. Hugi ugye nagy pocakkal! Én bementem a két gyerekemmel, ő kint maradt Bercivel, de persze Bercike be-bejött a gyerekekhez, de teljesen jól viselkedtek, nem zajongtak, csak éppen ott voltak hárman és nem volt néma csönd. De őszintén mondom, hogy nem volt velük baj, ittak vizet az automatából, aztán Berci megint kiment, majd 1 perc múlva bejött. Akkor az egyik ügyintéző csaj odaszólt a biztonsági őrnek, hogy most már senkit ne engedjen be, mert 5-kor majd zárnak. Akkor a tesóm mondta Bercinek, hogy "Gyere kicsim, mi menjünk ki", mire a biztonsági őr, miközben nyitotta az ajtót megszólalt, hogy " Az jó lesz!"
Én ezt az egészet nem hallottam, csak azt, hogy a tesóm valamit beszél az őrrel. Mi ott ültünk a gyerekekkel, mind a kettő itta a vizet, de ültek a fenekükön, teljesen normálisan viselkedtek. Flóra már nem kérte a vizét, ezért megittam, de persze kb.30 mp múlva mondta, hogy kér még. Mondtam neki, hogy nem kap többet, mert az előzőt is én ittam meg, mire kiáltott egyet. Nem hisztizett, nem kezdett visítani, csak épp egy fokkal hangosabb hang jött ki a száján, mint előtte, és ez elég volt arra, hogy az előbbi ügyintéző csak odaszóljon nekem, hogy "Legyen szíves kimenni a gyerekkel" !!!!!!
Én nem, akartam hinni a fülemnek, ráadásul a másik ügyintézőnél előtte 1 másodperccel szabadult fel a hely, már arra vártam, hogy szólítson. Mondtam a nőnek, hogy ne haragudjon nem megyek ki, mert én következek, erre ő ledorongolt, hogy így nem tud szerződést kötni, ha ilyen zajjal vagyunk. Én kérdeztem, hogy mégis tömjem be a gyerekem száját?? Vagy esetleg tegyem ki az utcára egyedül, amíg intézem a dolgom? Mert hogy nem szórakozásból hoztam magammal, hanem azért mert a férjem dolgozik. Erre azt mondta, hogy őt nem érdekli, de legyek szíves tenni róla, hogy a kisfiú (Flóra szerintetek fiús???
) csöndben maradjon! Akkor már elborult az agyam, mondtam neki, hogy biztos nincs gyereke, azért képes ilyet mondani! Na, felesleges leírnom, még volt szóváltás de az már csak a ragozása volt ennek,. viszont mikor eljöttem elkértem a nevét és írni fogok egy olyan levelet nekik, amit nem tesznek zsebre!! Ja, és még közöltem vele, hogy esetleg vegye észre, hogy azért van munkája és fizetése, mert van előfizető a cégnél, akik közül én vagyok az egyik!
Na, mindegy nem tudtam igazán jól leírni, de annyira kiakadtam! Ott kezdődik, hogy a Huginak is mit képzelt az az őr, hogy így be mert szólni, a másik, hogy akkor gyerekkel már be sem lehet menni? És mégis hova tegyem? Hagyjam őket a kocsiban egyedül?
És ha még rosszak lettek volna, mert tudnak ennél sokkal hangosabbak lenni, hisztizni bárhol, de most kivételesen semmi ilyen nem volt! Gergő tök csöndben ült ott és FLóra is csak egyszer volt hangosabb! Na mindegy, nem mérgelődök tovább!
Ja, még annyit, hogy gondolom az zavarta őket, hogy nem ment ki az összes gyerek a tesómmal, csak éppen egy 7 hónapos kismamára nem bízok két 2 évest, meg egy 4 évest, hogy futkosson 3 felé egyedül!!!
Bocsi a litániáért!
Puszi mindenkinek
Orsi