Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Én is jó régen nem írtam már. Rólunk röviden annyit hogy elsején megműtötték a térdemet, azóta már egész jól tudok menni csak a lépcsőmászás okoz gondot- abból meg jó sok vezet fel a negyedik emeletig. Zsombor már 3 hónapos tündérke, már gagyog, magyaráz, mosolyog és a bzzzz-re hangosan kacag. Már szépen emeli a fejét hason fekve és ha elfárad, visszafordul a hátára. Már felfedezte a kezeit, egész nap a szájába tömködi és mostanában már meg tudja fogni a csörgőket. Nappal nem egy nagy alvó, órát lehetne hozzá igazítani mert pontosan 40 percet alszik. Éjjelente csak egyszer kel olyan 4 óra felé de már többször is volt h reggel 7-ig aludt :D Veronika legnagyobb tudománya, hogy megtanulta egyedül lökni magát a hintán, így nyugodtan ücsöröghetek a játszón. Már nagyon várja h szeptember legyen és mehessen oviba mert hiányoznak neki a barátai. Változatlanul nagyon eleven, elég nehéz lekötni viszont a tesóját nagyon szereti.
Kép Veronika és Zsombor

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok :D

Anikó Drága
Köszi! :D
Pályatévesztés 8) Lehet, hogy jobban élnénk belőle? :roll: :?
Mondjuk egy áldás az ügyes keze, meg én is szerettem világ életemben barkácsolni, mert így sokat spórolunk, itthon minden szekrényt ő csinált, és még fog is. 8)

Manó
Köszi :D
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! :D KÉpek nagyon édesek, tök jó a hajad!! :D
Fősuli :shock: Én annyira csodállak titeket, nekem eszembe nem jut, hogy még tanuljak is, bőven elég, ami van! Így is kivagyok. :? :oops:

Vera
Köszi :D
Festéshez kitartás! Arra gondolj, ha kész lesz, milyen szép is lesz! :wink:

Andi
Édesek a gyerekek! :D
Térded: jobbulást továbbra is !

Macs
Isten éltesse a leányzót! :D

Most megyek, mert írtózatosan fáj a derekam, alig bírok itt ülni. :?

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


lok mü 5862
ezt Bálint üzeni nektek :)

KépKép
viranka
 
 

 
 

Vera:MÍRÁNAK ITT IS NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Anikó!
Míra nevében köszönöm a köszöntést :)
szegénykém már hajnalban lázas volt,reggel úgy kelt h. fáj a füle+láz :( annyira rossz volt így látni :( fülészet,gyerekdoki,AB csütürtökön kontroll :( így Bogács is lefújva,szerencsére Apuéknak sikerült a jövő hétre áttetteni a szállást :) így a jövő héten leszek egygyerekes anya :) de a szokásos fotózás megvolt :)


hétvégén kifestettek,tök szép és jó lett :) már csak takarítás és berendezés van hátra :) ma mentünk volna Ikeába... de megint Vera tervez,Míra végez :)
tegnap megünnepeltük kiscsajt haláli volt :) Mindenki adta sorba az ajándékot,kibontotta,majd megszólalt :) kérem a következőt 8)
a végén fel volt háborodva h. nincs több :) örült mindennek,de persze a könyvek alkották a legnagyobb sikert szokás szerint :)
s elmesélte h. a MA van a szülinapom c.Alma zenekar számát hogy tudja interneten megnyitni :Gyerekstartlapra rákattintok,megkeresem a Tv-t aza aminimax ott is kattintok utána (maci vagy nyuszi v. vmi állatra)nem emlékszem kattintok és ott van a ma van a szülinapom :) :)

KépKép
viranka
 
 


Vera
Mírának nagyon boldog szülinapot!!

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Vera!

Mírának boldog szülinapot, és jobbulást is!!!

És köszi a köszöntést is!

jóéjt mindenkinek
Mese
meske
 
 


Míra nevében köszönöm :)

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok!

LEGESLEGELŐSZÖR IS:
Minden kedves nyári, szülinapos gyerkőcnek nagyon sok boldogságot kívánok!

/Bocsi, nem merem név szerint sorolni, nehogy kimaradjon valaki és megsértsek valakit vele... /

Sajnos jó régen nem jártam felétek. A nyaralás előtti két hét téboly volt a melóhelyen, mert a szabadságolások+ események miatt gyakorlatilag egyedül voltam bent az irodában /az 5 fő helyett/, aztán meg aug.2-20-ig szabin voltunk.

Lili ovi szünete július 21-én kezdődött, ekkor anyu elvitte 2 HÉTRE a gárdonyi nyaralójukba, amit mi aptyukkal ki is élveztünk alaposan. :) Kicsit félve és lelkifurkásan merem csak leírni, hogy nem hiányzott nagyon... :oops:

Aztán aug.1. este indultunk anyuéktól a horvát tengerpartra. Szuper jól sikerült a nyaralás, csak non plus ultrákban tudok róla mesélni, mondtam is a páromnak, hogy úgy érzem 1 nap alatt legalább 2-vel kipihentebb lettem. :)
Utána a környéken kirándulgattunk, majd elutaztunk Gyulára is wellnesszni. Hát az is nagyszerű volt, igazán remekül teltek el a napok.
Az egész nyaralásunk alatt szuper jó idő volt, kivételesen megúsztunk mindenféle kalamajkát, kalandot, ami azért ránk elég jellemző lett volna... :)
Aztán Lilivel megünnepeltük a szülinapját nagy kerti grillparty keretében..

EZÚTON MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉST? nagyon meghatódtam, milyen kedvesek vagytok, hogy eszetekbe jutott Lili szülinapja!!!!!! /És jól elszégyeltem magam, hogy nekem még egy táblázatom sincs, hogy ebben a topikban ki mikor született..Orsiról rémlik, hogy talán 2 nappal előzött meg engem! :)/

Ha lesz időm, teszek fel még képeket, de sajna most is úszok, mert a munka egy része persze megvárt, a három hét alatt ez komoly kupacot képezett. A kollégám meg természetesen mihelyst visszajöttem lelépett szabira. /Mondjuk érthető, mert hosszú évek várakozása után július legvégén megérkezett hozzájuk az örökbefogadható csecsemő, és most babáznak ezerrel! :)/

Pusszantás mindenkinek!
Macs
maccs
 
 


Szia Macs :D

Tök jó, hogy jöttél és írtál is magatokról!
Klassz lehetett a nyaralás, kicsit irigykedek, mert mi meg 2x olyan fáradtan jöttünk haza a Balcsiról, mint ahogy elmentünk, de persze 2 gyerekkel ez normális. :roll:
Azért meg ne legyen lelkifurdalásod, mert élvezted egy kicsit a nyugit! Megmondom őszintén már ránk is nagyon ránk férne legalább egy hétvége, persze wellness lenne a legszuperebb, csak éppen píízt kéne rá szerezni valahonnan. :? De majd megint elmegyek játszani a tv-be és akkor mi is utazunk! :wink:

Munkahelyedhez kitartás!

Most mennem kell, nincs túl jó napom, többieknek csak egy pussssz :D

Orsi

avocado
 
 


Mirának Nagyon boldog Szülinapot!!!!

Maccs,tényleg jó, hogy jöttél :) tök jó lehetett a nyaralásotok nektek is!Lelkifurdid ne legyen, én is vágynék már pár napra kölkök nélkül :P Menni tudnánk is hova, akár itthon akár külföld, de Orsiékhoz hasonlóan jelenleg nem engedheti mega családi cassa :twisted:

Nekem sincs túl jó napom, lépek is kertészkedni inkább :?
manóci
 
 


Hello Csajok!

Gyors bekukk. A múltkor írtam egy hosszabbat, de természetesen eltűnt az éterben. :evil:
Jól vagyunk, Bence lépeget és naggyon csintalan! :shock: Berci szereti az ovit, már büntiben is volt. :D
Munkahey okés, bár néha kiakadok, de ez szerintem mindenhol így van. :roll:

Vera :)
Mírának bodog szülinapot utólag is! Remélem már jobban van! :?

Andi :)
Hogy van a térded? Cukik a gyerekek! :)

Manó :)
Jók a pancsis képek! :)

Maccs :)
Várjuk a képeket és Happy Birthday utólag a kisasszonynak!

Képek:
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi:jaj,de édes!!! :lol:

Vera:meggyógyult Míra?Dumája még mindig haláli! :lol: Fotó hol van? 8)

Macs:nekem is nagyon hiányozna egy-két nap gyerekek nélkül kettesben,de a nagyszülők félnek Bencétől,nem merik elvállalni. :cry: Gyakorlatilag 12 éve nem voltunk gyerek nélkül.Jó volt a nyaralásotok! :D

Andi:szépek vagytok! :)

Többieknek is puszi:

Anikó
vakili
 
 


Anikó :)
Hogy vagy? A műtétet kiheverted már? :)
Bence ennyire nehéz eset? Mitől félnek? 8) Mikor kezdődik a suli? Itt már mentek a gyerekek a héten, de még nem sok mindent csináltak. Bemelegítés volt. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szép reggelt :)

aNIKÓ!
MÉG NEM SZŰRTE KI rOBI AZ EGÉSZET,AMIKOR KÉSZ TESZEK FEL :)
(bocs hülye capslock :evil: ) árpát leopárálták?
Bence még mindig csak veled hajlandó aludni?

Egcsi!
már épp hiányolni akartalak :) zabálnivaló Berci :)

Manó!
felvettek?

Maccs!
lüke vagy :) igenis kell egy kis kikapcs. gyerek nélkül :)

köszöntéseket köszönjük :) MÍra már jól kedden utazik nagyiékkal Bogácsra,megnézik Egert is alig várja(meg én is :) )aztán pakolunk ezerrel,festés kész,bútor féligmeddig megvan,tralán jövő héten készen is leszünk :)
Bálint koma hisztipajtás,állandóan menne,de persze az csak segítséggel megy,mászás az uncsi dolog,alvás szinte alig két napja napi 1 óra és kész és én is ettől :)
Míra jövőhéten 1 napot megy oviba,mert már nagyon kíváncsi milyen lett :) én is :)

no mék szép napot :)

KépKép
viranka
 
 


Egcsi:műtétet még lelkileg nem sikerült kihevernem,ugyanis nem szép a heg. :cry: Még mindig gyulladásban van,és lett egy csomó is,ahol a cső volt bent.Doki azt mondta türelem,de láttam rajta,hogy meglepődött,hogy így néz ki.Nagyon zavar,mert nagyon látványos helyen van. :cry:
Közben az arcomon is van valami,ami állítólag bőrgyulladás,és sehogy sem akar elmúlni.
Suli és ovi ma elkezdődött,minden ok.bencétől féltem,mert új csoportba került,hogy kicsi.Új óvónéni,új terem,és beszoktatós gyerekek.De nagyon jól érezte magát,és reggel is szívesen ment. :D Nagyok nagyon nem akartak menni,bírták az itthonlétet.(Én már kevésbé) :oops: Nálunk holnaptól rendes tanítás lesz.
Bencus igen nehéz eset,napközbenre még elvállalnák,de éjszakára nem.
:shock:
Vera:örülök,hogy Míra jól van,jó nyaralást Neki! :D
Árpámat még májusban megműtötték,azóta időnként készül előbújni mindkét szememen.Egyelőre krémmel még kordában tudom tartani. :? Múlt héten Bencének is volt,de úgy néz ki,hogy magától kifakadt.kopp-kopp...
Műtét óta apával alszik,hogy nehogy megüsse a sebemet.Attila nagyon készül,hogy januárban megcsináljuk a szoba leválasztását,és akkor már állítólag Bence is hajlandó lesz egyedül aludni.Kíváncsi vagyok! :shock:
Kégliről is jöhetnek majd a képek. :D

Nem tudom,hogy írtam-e,de beiratkoztam egy fotósuliba.Két hét múlva kezdődik,remélem jó lesz. :wink:

Na,megyek Katicáért,puszi :

Anikó
vakili
 
 


Hali,

Nálunk is elkezdődött az ovi. Elég gáz volt a reggeli indulás a két gyerekkel, Zsombor már fél 7-kor felkelt és mire indultunk az oviba, addigra jól elfáradt és sírt végig. Délben már hordozókendőben vittem, ki is bírta míg hazaértünk de megint csak fél órákat alszik napközben. Veronika már nagyon várta az ovit, szívesen ment és nem is volt semmi baj, simán bement 3 hónap szünet után.

Vera,
A Szülinapom szám manónak is a kedvence, már annyiszor meghallgatta h már Zsombor is felismeri és kalimpál rá.

Anikó,
Köszi a dícséretet:) Ma is mindenki megcsodálta Zsombort az oviban. Kened valamivel a heget h gyorsabban gyógyuljon? Hajrá fotósuli!

Egcsi,
Kösz a kérdést, javul a térdem. Vettem egy szobabiciklit mert a doki ajánlotta h napi 20-25 percet tekerjek. Először nem gondoltam h a fájós térdemmel tudok biciklizni de már egész jól megy. Milyen az ovi? Hogy büntetnek ott és miért?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Csak gyors leszek, nagyon álmos vagyok :?

Egcsi,képek, cukiiiik :) :)

Anikó,sebed :( nem szedsz rá homeos sebgyógyító bogyót?Nekem ajánlgattak valamit arra az esetre, ha csaszival szülnék, majd!De aztán nem élktem vele, mert bíztam, hogy spontán lesz :P és úgy is lett, de megtudakolhatom a nevét, ha esetleg érdekel?
Arcod :( nézesd meg azért!
Ovi, tök jó, hogy ilyen klasszul sikerült az első nap :wink:
fotósuli, hajrá, hajrá :wink:

Vera,drága, köszi kérdésed, igeeeeeen a válasz!!!! :) Akartam is írni nektek, hogy felvettek a fősulira, csak annyi intéznivaló szaladgálás volt, meg lesz is még, hogy nagyon nem volt időm semmire.
Péntek beiratkozás, szombat suli már, hétfő évnyitó :roll: van dolgom így hirtelen.Eddig ugyanis unatkoztam :lol: :lol: :lol:

Csajok jól vannak, Hanni már tök ügyes annyi mindent tud, iszonyat!Pl. egyedül elkezdett ráülni a bilire :shock: kivette Eszti ágy alól és tök soxor üldögél rá, meg tépkedi a pelust magáról!Már szinte fut rohan :lol: és rafkózik.Tudja miért szólok rá, mit nem szabad elvenni, és sandítva mikor nem nézek oda ellopja!!! :lol: és elrohan vele :P Nem semmi kiscsaj!
Esztinek meg ma megint ápolgatni kellett a lelkét, mert voltunk kint sétizni, és már az ovisok kint játszottak :( álltunk a kerítés mellett, és ismét sóvárgott, hogy úgy szeretne bemenni a gyerekekkel játszani!!!!!!! :cry: :cry: Megint próbáltam megmagyarázni, hogy neki várni kell még 1 évet, majd jövőre.És azzal tudtam megnyugtatni, hogy de ide fog járni ebbe az oviba 8) Úgy sajnálom szegényt.Rohadt rendszer :twisted: :twisted: Fúúúj!

Na, nem mérgelődöm megyek aludni, mindenkinek pussz
manóci
 
 


Hello Lányok!

Itt vagyok én is! Kicsit nagyon lemaradtam...de talán most már helyreállok. Hétvégén megjöttünk nyaralásból (Horvátország, Banjole), most kezdek magamhoz térni, és a lakást is talpra állítani.
A nyaralás szupi volt, lányok istenien viselkedtek!!! Semmi fárasztó nem volt benne, pihentető volt, annyira jó csajaim vannak. Hozok képeket is, már elkezdtem lekicsinyítgetni őket.

Manó!

Nem akarok erőszakosnak tűnni, csak nem tudom, hogy olvastad e, régebben írtam. Szívesen küldök Hanninak egy 16-os Siesta kiscipőt, ha kell! Nem járt benne LIlla, mert nem indult el "időben". Mire meg már elindult egyszerre nőtt 2-3 számot a lába.

Na, majd jövök a képekkel!

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Jó reggelt!

Andi:Nálunk is nehéz volt,amíg Bence kicsi volt,mindig akkor aludt volna,amikor menni kellett a tesókért.Nagyon várta Ő is az ovit,és nagy örömmel megy szerencsére.Tegnap már bent is akart aludni,úgyhogy csak uzsi után mentem érte.
Már mindenfélével próbáltam kenegetni a heget,de semmi nem használ.Jövő héten megyek bőrgyógyihoz az arcommal,majd rákérdezek,hogy tud-e valamit ajánlani. :?

Manó:sajnálom Esztit,rossz lehet Neki látni. :(
Homeóst megköszönném,kipróbálok mindent,ami segíthet. :)
Felvételhez gratula! :lol:
Hanni nagyon ügyes! :wink: Jó korán kezdi a bilizést!

Timi:képek jöhetnek!
Neked is kezdődik a suli megint,ugye?

Többiek merre vannak?

Puszi:Ankó
vakili
 
 


Sziasztok!
Nagyon szeretnék többet írni, de ma megint tutti nem fog sikerülni.. /És szégyen és gyalázat, de a nyarlós képek is még mindig a memória kártyán figyúznak/
Viszont láttam Anikó írását a sebéről:
A vágott sebekre ARNICA Montana-t kell szedni. Én napi 3x5-öt szedtem CH15-ös higításúból a szülés előtt 3. naptól a csaszi után 1 hétig, és ennek köszönhetően plussz a nagyon nagyon nagyon szuper dokkerom kezének betudhatóan annyira szépen gyógyult, hogy múltkor voltam foglalkozás egészségügyi vizsgálaton és az orvos azt írta a papírra, hogy a hason vágott seb nem látható.. :) Mondtam, hogy ez azért szép ahhoz képest, hogy legalább 12-15 cm-es nyisszantásom van! :)
(mellesleg ez nem csak a császárosoknak segít, én az egy esetleges gátmetszés turbógyógítási szándékával kezdtem el szedni! :))

http://www.natursziget.com/page.php?sho ... icamontana

Na léptem, bocsi, pusszantás
Macs
maccs
 
 


Maccs Drága:az én vágásom már 2 hónapos.Akkor is használ? :?

Puszi,és köszi,hogy mindig gondolsz rám,ha bánatom van. :wink:

Anikó
vakili
 
 


Anikó!
Úgy tudom IGEN! Viszont amiben biztos vagyok, hogy NEM ÁRT. Tehát ha veszel 500 Ft-ért egy adagot és kirpróbálod, akkor tutti nem veszítess vele semmit! :) Hajrá, drukk megy hogy javuljon! :)

Mindig gondolotk rátok, csak azt sajnálom, hogy az elmúlt több mint fél év alatt nem nagoyn jutottam el a hozzászólásokig!:)

Manó! Amit említettem, hogy van szerveződőbe egy kis foglalkoztató csoport az oviból kimaradtak számára, érdkel még?
Mert akkor meg kérdezem a lovagláson, mi a helyzet vele! (Jut eszembe eljárhatnántok Ti is lovagolni! - már az összes szomszédot beszerveztem! :) )

Pusz mindnekinek! :) Húznom kell, Uganda várja a válaszomat! :)
Macs
maccs
 
 


Anikó4
azt el is felejtettem írni, hogy az előzőekben emlegetett foglalkozás eü. vizsgálaton az írták a szakvéleménybe, hogy a pajzsmirigyem nagyobbnak "imponál" menjek el vérvizsgálara és UH-ra.. :O Még a végén lehet hogy én is a Te sorsodra jutok! :)
maccs
 
 


Sziasztok,

Ma voltunk utólag a 3 hós oltáson. Kicsit sírt de azért elég jól viselte. Viszont képzeljétek jön a foga Zsombornak. Nagyon nyűgös szegénykém egész nap és éjjel is újra kel egyszer-kétszer :?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok,

Timi,de édes vagy, dehogy vagy pofátlan.Ez el is kerülte a figyelmem :oops: nem emléxem, hogy írtad.Mellesleg vettem most pont egy siestát 16-ost annyira édes, le volt árazva 5e-ft.ra,úgyhogy nem hagytam ott :) De ha nektek valóban nem kell :P akkor elfogadom, ha elküldöd!Köszi.címem majd priviben megírom,aranyos vagy :wink:

Maccs,Igen neked is megköszönném, ha rákérdeznél, hogy áll a dolog, mert vinném Esztit kicsit társaságba, ha lenne hova.
Lovaglás nálunk kilőve, Eszti fél a paciktól :( Most a lenti suliba akarok utánajárni, RSG-re szeretném beiratni, ha indul a korcsoportjának.
Uganda?????Imádom a helyet, az egyik legjobb barátom ott Casinó főnök, kb. 10 éve :wink: :)

Anikó,Maccs megelőzött, ezt kaptam én is mint homeós sebgyógyító :wink: Próbáld ki szerintem is, baj nem lehet belőle :)

Holnap megyekbeiratkozni du.de már tök korán el kell indulnom.pont péntek du-i csúcstól tartván, nem szeretnék elkésni :roll:

Többiek???Merre???Suli kinek mikor kezdődik?

Nya lépek fürdetés van 8)
manóci
 
 


Andi, :( :(Jó korán jönnek a fogak, de nem baj legalább hamarabb túllesztek rajta! kelés :cry: Mostanában nálunk is kínlódás van.Hanni imádja a paradicsomot, konkrétan "zabálja" :lol: És úgy kiütötte a popsiát, csórinak tök piri, és üvölt, ha pisil, vagy kakát tesszük tisztába :( Nagyon csúnya neki :cry:
manóci
 
 


Sziasztok :D

Jó régen jöttem, és próbáltam mindenkit elolvasni, csak hulla vagyok így nem biztos, hogy mindenki eszembe jut, előre is bocsi! :oops:

Anikó
Annyira sajnálom, hogy még mindig nem az igazi a seb! :( Remélem a homeós bogyik segítenek!!!

Egcsi
Édes ez a kép Bencéről! :D

Manó
Szegény Esztike!! :( Annyira át tudom érezni, milyen rossz lehet neki! Most gondold el mi játszódik le benne, hogy a többi gyerek ott lehet, ő meg nem! :( Remélem sikerül találnod neki valami jó kis foglalkozást, ahol valamennyire kárpótolva lesz!

Macs, Andi
Sziasztok :D

Timi
Képekre nagyon kíváncsi vagyok! :wink:
Olyan mázlista vagy ezzel a két nyugis gyerekkel! :D Örülök, hogy jót pihentetek! :D

Vera
Itthon van már Mira? Kiélvezted az eggyerekességet?
Nekem mostanában kicsit furi, hogy csak Flóra van itthon és olyan nyugi van, meg néha csend! 8)

Rólunk:
Gergő is nagyon örült az ovinak, simán ment és aludt ott ismét, pedig ettől kicsit tartottam, lévén itthon egész nyáron nem aludt délután, egyedül a Balcsin. :roll: De szerencsére minden ok volt.
Flóra állandóan magyarázza, hogy ő meg megy bölcsibe, Gergő oviba Ő meg bölcsibe, úgyhogy gondolkozom rajta, hogy egy héten 1x délelőttre kipróbálunk egy magánbölcsit, állítólag 2000Ft/délelőtt és itt van helyben. MÉg meg akarom nézni, aztán majd eldöntjük, de nem olyan vészes az ára, és szerintem élvezné a gyerektársaságot.
Nekem kiderült, hogy még kevesebb a szabim, mint ahogy azt másodszorra számolták, úgyhogy a mostani verzióban már január végén menem kell vissza. :cry: Az első verzióban még egész tanévre elég lett volna, de persze mivel itthon vagyok mégsem jár annyi, akkor másodszor február vége jött ki, de a legújabb számolásuk alapján már annyi sincs. :? Mindegy, már beletörődtem, csak szegény Anyukámat sajnálom, mert ő fog vigyázni Flórára 2, vagy 3 napban, még nem tudom hogy tudom majd beosztani a félállásom. Ja, és nem is tudok visszamenni egészben, mert Anyut azért nem köthetem le egész hétre, tehát anyagilag is gáz lesz, mert ugye a GYES.... :roll:
Amúgy jól vagyok, csak állandóan kattog az agyam. :?

Ma történt velem egy iszonyú idegesítő dolog,. megpróbálom leírni, csak már elég fáradt vagyok, lehet nem lesz nagyon érthető.....
Az egész dolog ott kezdődött, hogy 3 hónappal ezelőtt volt egy internetes csomagváltásunk a kábelszolgáltatónál és az egyik számla nem stimmelt, ezért telefonáltam nekik, mindig azt mondták, hogy majd a következő számla rendben lesz, de nem így volt. Na, 3 hónap után elegem lett a telefonálgatásból és ma felkerekedtem, hogy bemegyek a gödöllői irodájukba, mert ugye hozzánk az van a legközelebb. A Húgom és a kisfia is velünk voltak, mert vittem őket haza. Hugi ugye nagy pocakkal! Én bementem a két gyerekemmel, ő kint maradt Bercivel, de persze Bercike be-bejött a gyerekekhez, de teljesen jól viselkedtek, nem zajongtak, csak éppen ott voltak hárman és nem volt néma csönd. De őszintén mondom, hogy nem volt velük baj, ittak vizet az automatából, aztán Berci megint kiment, majd 1 perc múlva bejött. Akkor az egyik ügyintéző csaj odaszólt a biztonsági őrnek, hogy most már senkit ne engedjen be, mert 5-kor majd zárnak. Akkor a tesóm mondta Bercinek, hogy "Gyere kicsim, mi menjünk ki", mire a biztonsági őr, miközben nyitotta az ajtót megszólalt, hogy " Az jó lesz!" :shock: :shock: :shock: Én ezt az egészet nem hallottam, csak azt, hogy a tesóm valamit beszél az őrrel. Mi ott ültünk a gyerekekkel, mind a kettő itta a vizet, de ültek a fenekükön, teljesen normálisan viselkedtek. Flóra már nem kérte a vizét, ezért megittam, de persze kb.30 mp múlva mondta, hogy kér még. Mondtam neki, hogy nem kap többet, mert az előzőt is én ittam meg, mire kiáltott egyet. Nem hisztizett, nem kezdett visítani, csak épp egy fokkal hangosabb hang jött ki a száján, mint előtte, és ez elég volt arra, hogy az előbbi ügyintéző csak odaszóljon nekem, hogy "Legyen szíves kimenni a gyerekkel" !!!!!! :shock: Én nem, akartam hinni a fülemnek, ráadásul a másik ügyintézőnél előtte 1 másodperccel szabadult fel a hely, már arra vártam, hogy szólítson. Mondtam a nőnek, hogy ne haragudjon nem megyek ki, mert én következek, erre ő ledorongolt, hogy így nem tud szerződést kötni, ha ilyen zajjal vagyunk. Én kérdeztem, hogy mégis tömjem be a gyerekem száját?? Vagy esetleg tegyem ki az utcára egyedül, amíg intézem a dolgom? Mert hogy nem szórakozásból hoztam magammal, hanem azért mert a férjem dolgozik. Erre azt mondta, hogy őt nem érdekli, de legyek szíves tenni róla, hogy a kisfiú (Flóra szerintetek fiús??? :evil: ) csöndben maradjon! Akkor már elborult az agyam, mondtam neki, hogy biztos nincs gyereke, azért képes ilyet mondani! Na, felesleges leírnom, még volt szóváltás de az már csak a ragozása volt ennek,. viszont mikor eljöttem elkértem a nevét és írni fogok egy olyan levelet nekik, amit nem tesznek zsebre!! Ja, és még közöltem vele, hogy esetleg vegye észre, hogy azért van munkája és fizetése, mert van előfizető a cégnél, akik közül én vagyok az egyik!
Na, mindegy nem tudtam igazán jól leírni, de annyira kiakadtam! Ott kezdődik, hogy a Huginak is mit képzelt az az őr, hogy így be mert szólni, a másik, hogy akkor gyerekkel már be sem lehet menni? És mégis hova tegyem? Hagyjam őket a kocsiban egyedül?
És ha még rosszak lettek volna, mert tudnak ennél sokkal hangosabbak lenni, hisztizni bárhol, de most kivételesen semmi ilyen nem volt! Gergő tök csöndben ült ott és FLóra is csak egyszer volt hangosabb! Na mindegy, nem mérgelődök tovább! :evil: Ja, még annyit, hogy gondolom az zavarta őket, hogy nem ment ki az összes gyerek a tesómmal, csak éppen egy 7 hónapos kismamára nem bízok két 2 évest, meg egy 4 évest, hogy futkosson 3 felé egyedül!!!

Bocsi a litániáért! :oops:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado
 
 


Sziasztok!

Orsi!

Ez felháborító! Asszem ugyanezt tettem volna! És mondtam volna, hogy most gondolkozhat, jövő hónaptól hová megy dolgozni, mert kirúgatom!!!
Egyszer nekem a saját háziorvosom aszisztense mondta, mikor időpontot akartam kérni, arra hivatkozva, hogy a koraszülöttem két hónapos, nem vinném a betegek közé, erre közölte, hogy hagyjam itthon. :shock: MEgkérdeztem, hgoy hogy gondolta, esetleg tegyem addgi a szekrénybe, vegyem ki az elemet...erre nem tudott válaszolni. :? Mocsok emberek vannak!

Manó!

Azért írtam mégegyszer, mert Egcsivel annak idején így kezdődött a kapcsolatunk. Ugye mindketten egerben, írtam ide, hgoy talizna e velem. Ő nem válaszolt, én azt vettem le, hogy nem akar látni, így nem írtam többet. Majd egyszer ő írta, azt meg én nem láttam. Így úgy gondolta, hogy nem akarom látni. :lol: Aztán mégis taálkoztunk, és nemtom hány tali után derült ki, hogy mindketten úgy gondoltuk, hogy a másik hogy fennhordja az orrát, hogy nem akart találkozni. 8) :lol: :lol:

Andi!

Csak "fogzzatok" nyugodtan. Nekem is ekkor jött ki Csengő első foga. MOst ott tartunk, hogy másfél évesen 19 foga volt, még nincs két éves, és már meg van a 20. is. 8) Remélem pár évre letudtuk a fogzást. :roll:

Bakker, majdnem elkezdtem aképeket feltölteni, de nem találom a kártyaolvasót! :twisted: Apusz biztos elvitte munkába. :evil: :evil: :evil:

Akkor öltözés, ovi, aztán jövök még.

Pusszantás!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Hehe, apusz nem is vitte el a kártyaolvasót, csak körül kellett volna néznem. :shock: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nos, itt vannak a képek! Még csinálok majd fürdőset is, de egyelőre ennyi.

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi
 
 


Sziazstok!

Orsi!
azt a jó...................................................

felébredt,majd egyszer talán ideérek :)

S Míra csak vasárnap jön,apukám reggel hívott,maradnak még két napot Bogácson :) már hiányzik a hisztizsák1.0 8)

KépKép
viranka
 
 


Timi
Hát, nem fűzök túl sok reményt a panaszom meghallgatásához, de a hétvégén megírom azt a levelet.
Képek szuperek, annyira édesek a lányok! :D És, ahogy játszanak a parton együtt!!! :D

Vera
8)
Hisztizsák hiánya: azért én is kipróbálnám! Tuti hiányoznának, de elviselnék pár tök nyugis napot. 8)

Most csak ennyire futotta.

Pussssz :D

Orsi

avocado
 
 


Hali! :)

Én is vagyok. :wink:

Orsi :)
Csodálatos ügyintézők...No comment! A levelet én is megírnám, csak azért is, hogy jobb legyen a lelkemnek. :evil:
Szabi :? Jobb lesz nem számolgatják tovább, mert egyre kevesebb lesz. :roll:

Timi :)
A lányok gyönyörűek! :D

Manó :)
Ovi :? Szegény Eszti, szegény te. :(

Anikó :)
Remélem valamelyik javaslat bejön és használ a hegre. Sajnálom. :?

Ma voltunk játszón, végre Bencét is szabadon engedhettem. Eddig nem mentünk, mert reggel is 35 fok volt. Mostanában emberi hőméréklet van legalább reggel. Nagyon jól érezték magukat a fiúk, alig akartak hazajönni. Volt ott egy kissrác, 7 éves, lógott a suliból. Az egyik csajszi kihívta a rendőröket, nehogy már baja legyen, ha mindenki elmegy haza. A kissrác nagyon vagány volt, azt mondta a rendőrnőnek, hogy ne aggódjon, tud ő magára vigyázni. :shock: Azért én nem engedném el a 7 éves gyerekemet egyedül iskolába a mai világban.

Itt van néhány kép is a nagyfiaimról. :D
Kép Kép Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Timi,nagyon jók a képek, lányok továbbra is gyönyörűek :)
Cipőcske, köszi akkor elfogadom, ha elküldöd :wink: Én azért nem gondoltam volna,rólad hogy fennhordod az orrod :lol: :lol:
De jó lehetett Egcsivel, hogy ti mindketten egymásról ezt hittétek :P

Egcsi,fiúk is marha édesek :) Tök jó így látni a "kapitalizmus" játszóterét, hogy már itthon is ilyenek vannak,Nem vagyunk annyira elmaradva :lol: :lol: :wink: Legalábbis ebben!!! 8)

Tegnap voltam már suliba, és tök jó volt.Angol szintfelmérőt meg is kellett írni, hogy a tudás szerint melyik csoportba osszanak.Háááát, jó rég angoloztam, nemtom hova kerülök :P
Kicsit tényleg fejetlenség van, vagy még én nem értem annyira a dolgokat, de pl. a beiratkozásnál aztmondogatták a Neptun oktatáson, hogy minél hamarabb vedd fela tárgyakat mert akkor nem mehetsz viszgázni, ha véletlen kifusz az időből, és nem vettél fel valamit.Tegnap meg a suliba már azt mondták, hogy nem olyan sürgős, és majd még változik az órarend is, tehát ami fönt van a honlapon nem jó!!! :evil: Úgyhogy még azért vannak fura nem tiszta dolgok, de majdcsak beáll minden!Gondolom én optimistán :wink:

Holnap meg megyek évnyitóra, meg diákot intézni Vácra!Aztán már egy darabig remélem nem kell lemennem.Azért nem a szomszédba van, és most az utóbbi időben jó sokat kellett lejárkálnom!
Remélem vizsgázni is Bp.-re kell majd menni!

Csajok jól vannak, egész jól viselték egymást apával itthon.Megfőztem nekik előre, mindent megcsináltam reggel suli előtt :? úgy indultam el.De jól elvoltak.
Jövő héten meg megyünk vissza Hannival a gastrora.meglesz már a véreredmény,Kiváncsi leszek!

Többiek, pussz
manóci
 
 


Manó:hajrá suli! :) Örülök,hogy tetszik.Remélem nekem is jó lesz,bár az nem igazi suli,inkább tanfolyam,de végre emberek közé megyek és EGYEDÜL. :oops:
Hanna popsinak jobbulást!

Egcsi:édes kis mosolygós fiúcskák! :D A szemük se áll jól,főleg Bencének. :lol:
Néha mi is csak nézünk,hogy milyen kicsi gyerekek lófrálnak egyedül az utcán. :?

Timi:nagyon jók a képek! :) Én már megrendeltem a börzejegyeket.Te is jössz megint?
Asszisztensnő se normális,az biztos. :?

Orsi:kinyílt a bicska a zsebemben,micsoda emberek vannak!Én is megírnám a magamét,legalább lenyugszol talán. :evil: Flóra gyönyörű és igazi kiscsaj! :lol:
Ovi nálunk is nagyon jól indult,de pénteken belement valami délelőtt Bence szemébe,és mondta az óvó néni,hogy nagyon könnyezik neki egész nap és fájlalja,lehet,hogy meg kéne nézetni.Elvittük a Szemklinikára,nem láttak benne semmit,de nagyon piros volt továbbra is,és ömlött a könny belőle.Kaptunk szemcseppet,de nem javul sajnos,nagyon érzékeny a fényre,és a másik szeme is bedagadt. :( Úgyhogy holnap keresnem kell szemészetet a kerületben. :?
Szabi:a fene egye meg.....

Vera:megjött Míra? Mit szóltak egymáshoz a tesók?

Andi:jó korán jönnek a fogacskák szegénynek! :?

Macs:remélem nem jutsz a sorsomra,nem jó buli. :? Mikor mész :? vizsgálatra? Irigyellek a nem látszó hegedért. :( Most filózok,hogy le merjem-e szedetni az orromról az anyajegyet,mert oda azért nem szeretnék egy ilyen randaságot. :shock:

Puszi mindenkinek:Anikó
vakili
 
 


Orsi,most volt időm csak visszaolvasni a sztoritokat! :( :( Azért ez tényleg nem semmi milyen emberek vannak :twisted: Naggyon durva :!:

Anikó,suli :wink: köszi.Aha, nekem is tetszik újra az isipad, egyedül :P

Megvolt ma az évnyitóm, és a diákom is elintéztem :) Remélem egy darabig nem kell lemennem Vácra :?
Bár Gödnél, gondoltam Verára, és Ritára :)
Főleg ma reggel szakadó esőben!Egyébként nagyon szép volt az évnyitó :)
manóci
 
 


Sziasztok! :)

Képzeljétek, új beosztásom van. A fogpuceválós csaj mellé tettek segíteni. Eddig a mindentudó Christy volt ott. Szétveti az ideg. :D Ezentúl dolgoznia is kell, nem csak utasítgatni. Persze én is dolgozok, de nem kell elhagynom az agyam. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi:hurrá,örülök az új helyednek! :D

Orsi:BOLDOG SZÜLINAPOT FLÓRÁNAK!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi:Anikó
vakili
 
 


Flóra!
boldog szülinapot :) :)

KépKép
viranka
 
 


Flórát, Isten Éltesse sokááá!!!!!



Egcsi,az tök jó :wink:
Gondoltam rád tegnapelőtt!Gyökértömésen voltam a fogorvosnál :? Hogy az mennyi ideig tart??????????????????,!!!!!!!!!!!! :shock: Egy órán keresztül tömte.Már elgénberedtem, és majdnem elaludtama székbe :lol: :lol: És közbe eszembe jutottál :P
manóci
 
 


Flórának Happy Birthday!

Manó :)
Igen, mire kiszedik az összes ideget, kifertőtlenítik a helyét, betömik, az elég sziszi-fuszi munka. Amikor nekem csinálták, azt hittem soha nem csukhatom már össze a számat. :roll: Még egy gyökérkezelés vár rám, de majd jövőre. Az idén elég volt már a számba turkálásból. :D

Most jöttünk a dokitól, Bence belázasodott. Jön a hétvége, nem akartam bizonytalanságot, inkább elvittem. Semmi komoly, nincs fülgyuszi, írt antibikát a dokinő, hogy ha nem javul és lázas marad, pár nap múlva váltsam ki. Egyenlőre csak megfázás+fogzás, de rámehet a takony a fülére. Most alszik a tündérbogyó. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Egcsi:jobbulást Bencének! :( Rám is vár még egy pár kellemetlen óra a fogorvosnál,de majd csak jövőre,idén már elegem van mindenféle dokizásból. :?

Többiek????
:shock:

puszi
vakili
 
 


Sziasztok!

Régen nem voltam, de sokminden történt, szabadidőm semmi nem volt. Így nem volt időm írni se.
Endre határidős projektet csinált. Minden este 8-kor jött haza és reggel 5-kor elment. Lányok elevenek, pörögnek állandó foglalkoztatást igényelnek. Lilit jazz balettre, néptáncra, úszni kell vinni. Kittit zenebölcsibe. Úgyhogy pörögnek a napok. Szabadidőmben meg persze dolgozok. A cégnél is változtak a dolgok. Sokkal több a munkám. Mindezek mellet anyukámék 40-ik házassági évfordulójukra szerveztem a meglepetés bulit szeptember 27-re. Ők úgy tudják csak velünk ebédelnek, de titokban meg lesznek hívva a 30 barátjuk. Ott fogják várni az étteremnél. Én egy 100 oldalas fotókönyvet csináltam nekik ajándékba a család nevében. Az egész életükről. 400 kép van a könyvben egészen a nagyszüleiktől az unokákig. Rengeteg képet szedtem össze mindenhonnan, beszkenneltem őket, retusáltam és a könyvszerkesztő programban összeraktam, felíratoztam őket. A könyv fantasztikus lett, akárhányszor átnézem elsírom magam. Minden nap hajnali egykor feküdtem. Úgyhogy elfáradtam, de nagyon. A mensem is felborult mostanában. Ilyenkor meg érzelmileg is instabil vagyok és a lányok előtt ezt nem mutathattam ki. De most már jobb. Jövő héten szabin vagyunk Endrével. Megcsináljuk a lányok hercegnős szobáját. Egy fal rózsaszínű lesz. Új bútor és szőnyeg lesz. Rengeteg játékot szortíroztam és Endre "szegényebb" alkalmazottjának a gyerekeinek adja oda. Ők mindig nagyon örülnek neki.
Lányok jól vannak, csupa mosolygósak. Kutya bajuk. Hihetetlenül gyorsan fejlődnek. Lili már négy szót tud írni, amire megtanítottam. Papa, Mama, Lili és Kitti. Nagyon ügyes, nagyon érdekli az írás. Egyszer leírok neki egy szót és megjegyzi. Rengeteget rajzol, állandóan a moslygós négytagú családot és mindig feltünteti a nevünket a figurák alatt.
Kitti is rengeteget fejlődött. Hihetetlen szókincse van. Mindenre van megjegyzése, és mindenkivel kedvesen beszélget. Gyakran használja a köszönöm, kérek szépen és csókolom szavakat. Haját levágtam rövidre. Megsírattam rendesen (kicsit sokat sírok mostanában), eltettem boritékba dátumoztam. De jól áll neki a rövid haj.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az a bajom, hogy mostanában túl sokat dicsérik a lányokat, már-már zavaró is. (Lehet, hogy másnak nem, de nekem igen). Nagyon kínos volt múlt héten amikor egy idegen anyuka megjegyezte az oviban a Kittire, hogy "ez a kislány gyönyörű, egyszerűen tökéletes", miközben a saját kislánya kezét fogta. Mondtam neki mosolyogva, hogy minden kisgyerek szép és minden anyukának a sajátja a legszebb. Mondja nekem, hogy tudja ő, de higgyem el, hogy az enyém tényleg tökéletes. Borzasztó volt hallani, hiszen tökéletes nincs is. El is menekültem. Apósom, a gyerekorvos mondja, hogy ne hangoztassuk a lányoknak, hogy szépek, mert még elbízzák magukat, de azt nem tudjuk megakadályozni, hogy nap mint nap a közértben, a boltban, az oviban, az utcán megállítanak, hogy milyen gyönyörűek a gyerekek. Ilyenkor a lányok is elpirulnak vagy elnéznek. Sokszor már kínos nekem az a túláradó kedvesség és őszíntesség, de úgy lettem nevelve, hogy udvariasan megköszönjem. De hogy őszínte legyek elegem van. Tegnap egy kedves öreg néni ecsetelte nekem egy fél órán keresztül a közértben, hogy milyen szép gyerekeink vannak, és hogy ezt Istennek köszönhetem és hogy mennyi baj lesz a két lánnyal a szépségük miatt. Közben a lányok szétszedték a boltot, pedig csak 4 db kifliért mentem be. Anyukám azzal nyugtat, hogy engem is "agyondicsértek" kiskoromban és nem volt kihatással rám.
Szóval zajlik nálunk az élet. Endrével van mit megbeszélnünk minden este, hiszen eseménydúsak a napjaink. Velünk minden rendben. Mármint Endrével és velem. Fantasztikus férj és apa. Még ha későn is járt haza mostanában, azt a hétvégékkel pótolta. Programokat szervez a gyerekeknek, mégha legszívesebben pihenne, mert fáradt. Voltunk állatkertben, strandon, repülőgép skanzenben, kirándulni stb.. Minden hétvégén programok. Lányok nagyon élvezik ezt a pörgést. Lili meg az ovit. Nagyon szereti. Továbbra is jó kislány, semmi gond vele. Szófogadó és kedves mindenkivel. Mikor hazajövünk ebéd után az oviból Kittit leteszem aludni, Lili meg fél órát mesél az aznapi ovis élményeiről. Minden nap és mindig beül az ölembe és mesél meg mesél. Mostanában én vagyok az ő pici anyukájuk. Így hívnak a lányok. Lili nagyon anyás. Sokat bújik hozzám, sokszor mondja nagyon szeretlek, állandóan puszilgat, ölelget és velem alszik el. Talán az apahiányt is így pótolja.
Mindezek mellett is nagyon jó testvérek. Nagyon szeretik egymást. Lili sokat segít Kittinek. Azért sok a vita is, meg a hiszti, de lekezeljük. Egyszer mikor dühös voltam, mert nagyon rosszak voltak a lányok, én meg fáradt, ideges voltam, hiába kértem, hogy hagyják abba és még Kitti is elkezdett hisztizni, de nagyon, na, akkor betelt a pohár, felemeltem a hangom, hogy én most kimegyek a szobából és becsuktam magam mögött az ajtót. Erre Lili kivágta és sírva, megijedve mondta, hogy ne legyek ilyen. Kérdeztem milyen. Mondta, hogy dühös. Akkor döbbentem rá, hogy Lili már egy kis felnőtt. Borzasztóan éreztem magam, és megígértem Lilinek, hogy legközelebb visszafogom magam. Érdekes, hogy mit produkál a fáradtság, az érzelmi instabilitás. Ebbe beletartózik az is, hogy meghalt a rákos barátnőnk és 2 éves kisfia egyedül maradt a nagymamával aki nevelésre alkalmatlan..
Szóval sokmindent leírtam, de úgy éreztem, hogy ezer éve nem írtam.
Hozzászólások késöbb, ezt elküldöm.
Ja és pár kép!
Kitti rövid haja:
Kép
Lili:
Kép
Repülőgép skanzen:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita
 
 


Flórának Boldog Születésnapot kívánok!!!

Kép
Kép
trita
 
 


Sziasztok :D

Én is már ezer éve nem voltam, de semmi időm nincs ideülni, az e-mailjeimet is 4-5 naponta jut eszembe megnézni, akkor meg már jó pár aktualitását veszti... :?

Most is csak annyira futja (mennem kell bevásárolni :? ), hogy mindenkinek megköszönjem a köszöntéseket Flóra nevében is! :D

Próbálok majd jönni és írni!

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 


Szebb napokat :)

előkerültem én is :)

Egcsi!
hogy megy az okostojás mellett a munka? ugye nem akasztott még ki :) milyen idő van nálatok?

Orsi!
ügyfélszolgálatnak írtál mélt? minek megy az ilyen hp. ilyen helyre dolgozni :shock: Tesód mikor szül? szülinapos képek?

Rita!
sajnálom abarátnődet,biztos nagyon megviselt :(
biztos nagyon szép lett a fotóalbum :) olyan ügyes és kreatív vagy :)

Rólunk:
Bálint csüt estére belázasodott38,9 :( doki szerint vírusos torokgyuszi(ilyen járány van) azt mondta ha nem csillapodik a láza kkor vas.tól AB kell adjak s kellett adnom ...
Míra most már kezdi megszokni az óvit,volt óriás hiszti nyakamba kapaszkodott,bálint kezmbe ovónéni próbálta leszedni,jött másik anyuka Bálintot vhogyy odaadtam mírát leszedtük s utána nemv olt semmi gond :) de minden reggel úgy kell h. nem megyek óviba :( majd megszokja újra :) lassan de biztosan átköltözünk új szobákba,tök jó csak még kupi van,de alakulunk :)
s pár szülinapos kép :)
ez Bogácson készült :)Kép
Kép Kép Kép tesómékkkal :)
Kép

KépKép
viranka
 
 


Sziasztok :D

Vera
Édesek a képek! :D
Nekem a fotókra még semmi időm nem jutott, most sem fog. :?
Tesóm november végére van kiírva, majd kiderül mikor jön a manó, én nov.közepére tippelem.
Ügyfélszolgálati mél sem fért az időmbe és már el is párolgott a mérgem, úgyhogy nem lenne az igazi....pedig a csajszi igazán megérdemelné, de most már mindegy. Viszont ha legközelebb mennem kell, már csak azért is el fogom vinni mind a két gyerekemet!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Rita
Lányok tényleg szépségesek!
Ne aggódj ezen a dolgon, hogy mindenki dicséri őket, azért csak az a fontos, hogy Ti hogyan nevelitek és nem kényeztetitek el őket!
Barátnődet nagyon-nagyon sajnálom, és a kisfiát még annál is jobban! :cry: És a nagymama miért nem alkalmas a nevelésére?

Többieknek puszi hegyek, ne haragudjatok ha most nem tudok többet reagálni, de még meg kell csinálnom a holnapi ebédet és karfiolt panírozni tudjátok milyen kellemes és gyors elfoglaltság, úgyhogy sajna mennem kell. :roll:

Pusssssz :D

Orsi

avocado
 
 


írtam 1 hosszút, de elveszett.. bühühü
nem kezdem újra éjjel 1-kor.
bocsánat..
Mese
meske
 
 


Rita :)
Sajnálom a barátnődet és a kisfiút is. :cry:
A képek nagyon jók! Tetszik Kitti új frizuja! :)

Vera :)
Jók a szülinapos képek! Míra duzzog? A vírusos torokgyuszi nálunk is vendég, Berci nem mehet oviba miatta. Fertőz. :roll: 2 napig volt lázas és kicsit fáj a torka, de a legnagyobb baj, hogy unatkozik. :?
A héten kipihenem magam, az okostojás sem akaszthatott ki, bár mint kiderült kirúgták a nemrég felvett csajt, úgyhogy "hurrá" extra munka. :roll:

Üdv mindenkinek. Befejezésül néhány kép a delfines-tigrises kiruccanásunkról, vasárnap voltunk. :)
Kép Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Egcsi:jó kis helyen voltatok!Delfineket imádom! :D Bercinek jobbulást,neked jó pihenést!Bár én nem igazán tudok pihenni,ha itthon vannak a gyerekek. :shock:

Orsikám:ha gondolod,kölcsönadom Neked Bencét is,majd megtudja a hölgy mi a magyarok Istene! :twisted:

Mese:pedig írhatnál! Képek is régen voltak!!! :wink:

Vera:de gyönyörű Míra!!! Nagyon jók a képek!

Rita:csajok szépségesek,nagyon édes lett Kitti haja. :D Barátnődet és kisfiát sajnálom,olyan borzasztó ilyet hallani. :cry:

Na,ennyi jutott eszembe,megyek Barátok köztöt nézni.

Puszi:Anikó
vakili
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?