Mivan lányok? Mindenki eltünt? Ennyire jó idő van? Csütörtökön éjjel nem volt szülés, de péntek éjjel már dogoztunk rendesen. Visszazökkentem pillanatok alatt. Jólesett megint törpicseket dédelgetni
Ez az ugribugri Kangoo nem megy ki a fejemből. Szívesen kipróbálnám egy kicsit!!
Legalább leugrálnám a juharszirupos palacsintát. Mert az volt nálunk az ebéd.
Lilla! A vakuzás semmiképp nem ajánlatos. legalábbis nem közelről. szerintem féléves korig semmiképp, de utána sem jó.
A digitális gépek azért jók, mert vaku nélkül is tök jó képeket lehet csinálni, ha meg mégis kell vakuzni, azt lehet nem közelről, mert van "zum"!
Kisvitéz! Hát azt énekeld, amit tudsz (jelenleg), később meg úgyis kialakul. Kapsz is biztosan könyvet, CD-t, meg látod majd a választékot. Én a gyerekeimnek rengeteg mozgalmi nótát énekeltem, bírták nagyon, met pattogósak, jó ritmusuak voltak. Meg népdalokat, amit az iskolában tanultunk. Aztán meg ott vannak az örök darabok, sétálunk, sétálunk, csip-csip csóka meg ilyenek. Úgyis eszedbe jut egy csomó. Eszterunoka 1 éves kora óta rendszeres nézője-hallgatója az
www.egyszervolt.hu oldalnak. Persze módjával, alvás előtt egy-két mese-mondóka.
Az oltásról meg annyit, hogy az Anyukát majdnem mindíg jobban megviseli, mint a gyereket. Nem kell parázni, hiszen ha belázasodik, tudod mi az oka, és tehetsz is ellene, feldugod a kúpot és kész! Minek ide orvos? Egyetlen teendő van, a lázcsillapítás!
Általánosságban is elmondható, hogy nem az orvost kell hívni először, hanem lázcsillapítót adni! A csecsemők, kisgyerekek sokszor produkálnak nagyon magas lázat enyhe betgség esetén is. A 38-38,5 feletti lázat csillapítani kell, (kúp, szükség esetén hűtőfürdő -nem borogatás, fürdő), és a láz ismétlődése esetén hívni az orvost, vagy vinni a gyereket. Majd meglátod (mindenkinek eljön ez egyszer), hogy a gyereknek este 39,5 a láza, nappal meg vígan rohangál, na néha egy kicsit lelassulva.
Hú, megint hosszú voltam?!?