Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK!!!

KISVITÉZ!!!
MI AMIKOR NORINA MEGSZÜLETETT AKKOR ÚJSZÜLÖTT LIBERÓT HASZNÁLTUNK MAJD UTÁNA A PAMPERSRE TÉRTÜNK ÁT!!!NEKÜNK IS VOLT EGY IDŐ AMIKOR MINDEN ALKALOMMAL KIFOLYT A PISIJE NORCSINAK MEG A KAKIJA IS ÉS ÉN IS GYANAKODTAM HOGY LEHET HOGY VALAMI ROSSZ SZÉRIÁS CSOMAGOT VETTEM???DE NEM MERT CSAK 4-5 NAPIG TARTOTT EZ ÉS AZÓTA MEGINT SEMMI NINCSEN!!!

BÁBAILDI!!!
HOGY MI IS AZ A KANGOO JUMP???
http://www.sielok.hu/video-kangoojump.htm
http://www.youtube.com/watch?v=e6cI3xtJeVY
REMÉLEM MEGTUDOD NYITNI MAJD!!!PONT AKI KÖZÉPEN UGRÁL Ő VOLT AZ ÉN OKTATÓM IS!!!
NAGYON SZUPERÜL JÓL ÉREZTEM MAGAMAT AMIKOR ERRE JÁRTAM!!!AZ EGÉSZ NAPI FELGYÜLEMLETT DÜHÖMET KITUDTAM MAGAMBÓL ADNI ITT MERT AZ ÓRA UGY ZAJLOTT HOGY BŐMBÖLŐ ZENE, SZUPER CSAPAT AKIK A MÁSIKAT NEM NEVETTÉK KI!!!AZ ELEJÉN EGY 5 PERCES BEMELEGÍTÉS MAJD 30PERC UGRÁLÁS MINT A FELVÉTELEN IS, UTÁNA PÁR KORTY VÍZ IVÁS ÉS 15 TOMBOLÁS, ÜVÜLTÉSSEL EGYBEKÖTVE JA MEG SIKÍTÁSSAL!!!MAJD 10 PERC LEVEZETŐ NYÚJTÁS CIPŐBE AMI 3KILÓ ÉS AZZAL EGYÜTT KELLETT A LÁBUNKAT EMELGETNI!!!NEM OLCSÓ MULATSÁG DE MEGÉRI SZERINTEM!!!
IZOMLÁZ KIZÁRT MERT GYÓGYCIPŐNEK VAN TÖRZSKÖNYVEZVE!!!
A FELVÉTELEKEN KÖNNYŰNEK TŰNIK BENNE UGRÁLNI DE AMUGY ÖRÜLTÜNK HOGY MEGÁLLNI MEGTUDTUNK BENNE ELEINTE!!!MEG AZ ELSŐ 3-4 ÓRÁN CSAK A LÁBMUNKÁKAT KELLETT CSINÁLNI UTÁNA KELLETT A KARMOZGÁST IS MEGTANULNI HOZZÁ!!!
SZÓVAL EZ LENNE A KANGOO JUMP!!!
HA NORINA MÁR NEM FOG SZOPIZNI AKKOR MEGYEK VISSZA LEGALÁBB HETI1 ALKALOMRA MAJD!!!A MIGRÉNEM MIATT IS!!!DE HA MINDEN JÓL MEGY AKKOR A NORINA MÉG SOKÁIG FOG SZOPIZNI REMÉLEM MERT A KANGOO JUMP MEGVÁR UGYIS!!!
TISZTA IDIÓTA VAGYOK MI???

NA MEGYEK MERT A TAKARÍTÁSOM MEG ÁLL!!!
SZIASZTOK!!!

Kép
Kép
snápi

Ági!

Aaaaaz, de jó értelembe véve... :D
Fiam is valami új marhaságnak hódol.
Valami extrém ugribugri nyeszlett kamaszoknak. A lényege, hogy az utca tárgyait használják arra, hogy akrobatikus elemekkel átugorják, megmásszák meg ilyesmi.
Van neve is, de elfelejtettem.

Én egy konzervatív öreg fapina vagyok, akinek a callanetics torna is formabontás. :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Morca, nem értem, miért nem működik...? Pedig már priviztem innen és kaptam is privit, nem volt semmi gond.
A másikon meg eddig ment ezek szerint..fenébe. Na mindegy, írok egy mail címet és próbáld meg oda elküldeni. Várom!
Vannak újabb képek Ákosról?
Pusz

Kép
anhel

Szia Ági!

Szerintem tök jó ez a Kangoozás :) Egyszer bemutatón látam és tényleg nagyon könnyűnek tűnt, de nem próbáltam ki. A futás számomra nem elég társas, ha meg már torna, aerobic akkor ez jobban hangzik :D Helyileg hol van? Máskor futni akartam, mert a bátyám jár tömeg rendezvényekre én meg szurkolni és csuda jó hangulat van, hát a cipő beszerzéséig jutottam el. Aztán ping-pongozós helyet kerestünk a párommal. Elég nehezen, de rátaláltunk itt nem messze egy általános suliban, de oda sem jutottunk el sajnos, mert a szombat délelőtt vagy sokáig aludtunk vagy vásároltunk...úszni jártam, mert azt ha már befizettem nem hagytam ki és ott is jó volt a társaság, hiányoltuk egymást. Szerintem tök jó, hogy oda jártál és el hiszem ,hogy hiányzik.
Kösz a pelenka tanácsokat, most természetesen jumbo packot vettem a maga 98 darabjával, úgyhogy próbálkozok még vele, aztán már csak kis csomagossal vágok bele új méretbe :)
kisvitéz

Kriszta! Most olvasom minek is tituláltad magad :lol: Nagyokat kacagok rajta :lol: Tegnap séta közben láttam először egy kisfiút műanyag motorkával, utána egy nagyobbacskát egysoros görkorival és utána egy anyukát egysoros görkorival! Szerintem idősebb volt tőlem, de nagyon vagány és sprotos, rögtön irigykedni is kezdtem! Össze kell kapnom magam, hogy a fiam ne azt mondja, hogy anya inkább ne gyere mellettem az utcán :oops:
Elromlott a gyerek. Két napig nem aludt sem éjjel sem nappal. Mára már csak egyszer kelt fel éjszaka, és most sikerült letennem a kiságyba, azért is vagyok itt :D megjutalmaztam magam, bár nem tudom mi baja lehet, valószínűleg anyahiány, unja már a sok látogatót szegényke. Velem együtt. Talán már csak két hétvége, a legközelebbi rokonok, őket mégsem zavarhatom el :roll:
Itt annyira hallatszik a repülők gyarkolatozása! Hajnalban pedig olyan hangok voltak, mintha a kecskeméti repülőnap óriás gépe jött-ment volna! Vagy csak nekem furcsa? A 18. kerben hallatszik ennyire? Tényleg, itt ma lesz erzsébeten a tüzijáték? Most jut eszembe! Ugyan megzavarja ez a hangzavar a kicsiket? Lehet, hogy megint 2 sírós nap következik?
kisvitéz

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
ÉN IS NAGYOT NEVETTEM AZON AMIT IRTÁL HALLOD!!!NE MONDJ MAGADRA ILYENEKET!!!ÉN SEM VAGYOK EGY SOVÁNYKA UGYEBÁR DE SOKSZOR ANNAK ÉRZEM MAGTAMAT AMIKOR OLYAN ANYUKÁK JÖNNEK VELEM SZEMBE BABAKOCSIT TOLVA HOGY MAJD SZÉT FOLYNAK A SÉTÁLÓBA!!!ÉS SZÉPNEK IS ÉRZIK PÁRAN MAGUKAT KÖZÜLÜK MERT MÉG DOBÁLJÁK IS MAGUKAT!!!NA EZ A BORZASZTÓ!!!TE EGYÁLTALÁN NEM VAGY DAGI KRISZTA!!!

KISVITÉZ!!!
A KANGOOT ÉN FUTVA NEM PRÓBÁLTAM CSAK UGRÁLVA!!!DE NAGYON JÓ SZERINTEM!!!
MA LESZ ESTE 21KOR ERZSÉBETEN A TŰZIJÁTÉK!!!ABBA MARADTUNK A FÉRJEMMEL HOGY Ő MEGNÉZI MERT MÁR 4 ÉVE ITT LAKUNK DE AKKOR MINDIG DÉLUTÁNOS VOLT AMIKOR VOLT ÉN MEG MINDIG LÁTTAM EDDIG ÉS A NORINÁVAL BENNT PIHIKÉZEK A SZOBÁBA!!!AZ ERZSÉBET ÁRUHÁZ TETEJÉRŐL FOGJÁK LŐNI ÉS MIVEL A ROSSMANN FELETT LAKUNK ISZONYAT SZŐRFELÁLLÍTÓ!!!JÓ ÉRTELEMBE!!!A FEJE FELETT DURROG MEG HULLIK AZ EMBERNEK HALLOD!!!SOKKAL JOBB MINT EGY 20.-I TÜZIJÁTÉK!!!18TÓL NÉPTÁNCOSOK LESZNEK ÉS 19-TŐL ÉJFÉLIG ZENE LESZ!!!

NA MEGYEK MERT MOSOK,VASALOK, A KIS CSALÁDOM MEG DÉLUTÁNI PIHIT TART 18IG!!!

SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

kisvitéz nagyon jolesett amit írtál nekem!Feltöltöttél kiserővel!!!!!!!!!
Igérem jövöre olvashatod a hangos történetemet!!!!!!! :lol:
mi liberot használünk Máté születése ota és bevált nagyon a pels!MOst probálkozunk a szobatisztasággal ami nagyon nehezen megy :cry: Nem hajlandó a bilire űlni,pisilni a wc-be szokott de ráűlni azt már nem és ez a bilivel is így van,kezdek kétségbe esni!és mindíg hozza ide a pelust hogy tegyem fel!
lányok segítsetek!!!!!!!!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

KISVITÉZ!!!
HOGY BÍRTÁTOK A TÜZIJÁTÉKOT???NORINA MINT EGY DARAB FA UGY ALUDT!!!NEM EGY ILYEDŐS GYERMEK HÁLA A JÓ ÉGNEK!!!NAGYON HANGOS VOLT PEDIG!!!A SZOMSZÉD GYEREKEK SÍRTAK IS UGY MEGILYEDTEK SZEGÉNYEK!!!

NITÁCSKA!!!
NE ADD FEL!!!MINDEN KEZDET NEHÉZ!!!HIDD EL SIKERÜLNI FOG NEMSOKÁRA MÁTÉ BABÁNAK!!!

NA JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

snápi nem adom fel de nagyon nehezen megy!ráadásul kezd mindenki piszkálni hogy már szobatiszta e meg ilyenek! :? :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kisvitéz,

Pelenka ügyben csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Minden baba más formájú, minden babára másik jó. Nálunk Danca végig Huggies-t hordott, Szonja is azzal kezdte, de a 4-es méretnél áttértünk a Liberora. Vannak különösen vacak pelenkák, de az anyatejes üjszülött kaki szerintem mindegyikből kifolyik egyszer-egyszer.

Mindne törpe nagyon édes. Jó ilyen kicsi manókat látni, Szonja már olyan nagy :?

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni Dr.Somogyi Lajosnak szeretném megtudni a telefonszámát! Ugyna is meg adta nekem de én véletlen kitöröltem a telefonombol és fontos lenne4
Elöre is köszönöm ha valaki tudna segiteni :wink:
süsü

Sziasztok! Süsü: holnap este megyek dolgozni, ha 19.00 után felhívsz, megmondom. (szabin voltam, nem hoztam haza a kh-i mobilt). számom: 06-70-4507649
Nitácska! Ne erőltesd Mátét. Sztem legalább egy hónapra tedd félre a kérdést (meg a bilit), és szó nélkül add rá a pelust, ha kakilni akar. Téged érdekel, hogy ki mit mond ezügyben? Vannak gyerekek, akik csak 3 éves korukra lesznek szobatiszták, vagy még később. Na és? Arról nem beszélve, hogy Máté érzi, ez a dolog Neked fontos, nem Neki. Hagyd békén, majd eljön az idő, és lekerül az a pelus. 25-én jössz??
Ági! Sikerült megnéznem, nekem tetszik a Kangoo!!!Megint okosabb lettem!
bábaildi

ildi köszönöm a segitségedet!akkor kicsit félretesszüka bili dolgot!!!!! :roll:
megyek 25-én mert nem jött meg! :?
majd hívlak holnap hogy hánykor meg hogy is talizzunk! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bábaildi: Dolgozol hétfőn? Viszem Ákos babát uh-ra 11.15-re, esetleg meglátogatnánk!

Üdv! Móni

Kép

Kép
morca

Móni! Dolgozom hétfőn. Légy szíves látogassatok meg! Csöngess a szülőszobán, vagy csörögj rám. Két üzenettel feljebb ott a számom. :D :D :D
bábaildi

Bábaildi: De, jó!!! Mindenképpen meglátogatunk!!!!! :lol: :lol:

Móni

Kép

Kép
morca

Szia Morca!

Jó tanács. Mindenképp etetés után menjetek UH-ra, mi majdnem 1 órát vártunk a bejelentett időponthoz képest. Lehet, hogy nem mindíg van így, csak rosszúl jött ki a lépés, de elővigyázatosságból mondtam, vagy vigyél lefejt tejet, mert ott a váróban érdekes lenne a szoptatás :wink:
Nem küldtél képeket :cry: :cry: Jól vagytok, minden rendben????
bluebox

Szia Morca!
Milyen uh-ra kell vinned Ákost? Az egyik szobatársamnak is utólag kell vinnie, a mi zárónkon nincs rajta, nekünk viszont csípő vizsgálatra kell vinni a Heim Pálba. Aug. 5-én kértem időpontot, szept. 17-re kaptam :(
Nitácska: Milyen vizsgálat? Ha nem publikus ne írd meg, de tudd, hogy gondolok rád! :D Ildi olyan megnyugtatóan tud tanácsot adni, nem? Olyan igazi nagymamás :D Hú mennyi minden áll még előttem! A fogzással már biztattak a szoszédok, most az oltás utáni belázasodás a fő félelmem, hogy hétköznap adassam-e neki, mikor jobban elérhető az orvos vagy pénteken, hogy hétvégén apuka is itthon van...ajaj, de majd bele jövök :roll: Egy vitéznek strammnak kell lennie, nem nevelhetem anyám-asszony katonájának :cry:
Újabb kérdésm: ki mivel köti le gyerekét? Pontosítok: milyen játékot vegyek, csináljak, mit énekeljek...
Márti: a járókát nappalra használjátok? Gondoltam veszünk mi is egyet, mert a kiságyból a fejvédő miatt nem lát ki és már nagyon nézelődik!
Köszi: Judit
kisvitéz

Sziasztok Lányok!

Kisvitéz Judit!
Mi kedden délelőtt túlestünk a 2 hónapban adható oltáson. Egy kicsit sirdogált utána Kirus, aztán estig semmi baja nem volt. Este viszont pillanatok alatt felment a láza 38,1-re. Gondolhatod, hogy megijedtünk, gyorsan adtam neki kúpot, amitől aztán szép lassan lement neki. Reggelre csak 37,1 volt, erre már nem adtam kúpot, estére meg már szerencsére semmi. Mostmár vígan játszik. Én a következőt is így hét elején fogom beadatni, nem hétvégén, akármi van, tudom hívni a doktornőt.

Nekünk ami nagyon bejött, hogy lekösse, az a rezgőszék, most is ott van. A miénk rezeg, zenél folyamatosan is, meg be lehet állítani, hogy csak mikor mozog, akkor zenél. Majd szétveri, úgy rugkapál benne, hogy zenéljen. És nem utolsó sorban, mikor fáj a hasa, a regzés jó neki. Teszek fel róla képet, itt még csak 4 hetes, de már akkor is használta.

Szia
Lilla Kép
Vendég

Szia Judit!

Igen nappal használom a járókát :wink: Szeret benne lenni. Sokat van ott. Ha meg kimegyek a szobából, és ébren van, akkor átrakom a hordozóba és viszem magammal, ahová csak megyek. Vettem neki egy aranyos kis békát, most az van nála a nap 24 órájában. Mindjárt rakok fel képet. Állílag a hivatalos neve: nyálkendő :roll: :roll: :shock: :shock: Elég hülye neve van, de tényleg a szájába veszi elég sokat, és nem hullik a szösz belőle.

Kép
bluebox

Szia Kisvitéz Judit!

Azt azért még megírom, hogy a doktornő mondta, hogy nem biztos, hogy belázasodik Kira, úgyhogy ne félj előre, lehet, hogy Dávid nem is lázasodik be. Mindenesetre kúpot irass fel.

Nekünk is van olyan, amit Márti felrakott, csak kisegérbe. Kirus is szereti nagyon.

Sziasztok
Lilla

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Kisvitéz: Niki nem lázasodott be a szurik után.Mikor hazaértünk kapott fél kúpot és éjszakára is adtam egy felet. Az utsó 2-nél már nem.Nem mindenki lázasodik be!Dokinéni szerint ezek már modern oltóanyagok és nem okoznak semmit.

Niki csak akkor viseli el a járókát ha ott vagyunk de akkor sem mindíg.
Én sokat sétáltam vele a lakásban és mindent megnéztünk, meg volt játszószőnyeg amit szeretett de az igazából 3 hó után jó. Akkor már leköti.

KépKép
anikoh

Sziasztok!

Bluebox: Fel kéne rakjam a gépre a képeket, csak sose jutok el odáig. Holnap este megpróbálom elintézni. A tanácsodat megpróbálom megfogadni, de a szopit úgyis Ákos szabályozza. Majd valahogy megoldom, ha megéhezik.

Kisvitéz: Szűrő jellegű koponya és hasi uh-ra megyünk. Csípővizsgálatra is megyünk, okt.8-ra kaptunk időpontot, de én most a Kistarcsai kórházba kértem beutalót, mert Dányból elég messze van a Heim Pál, és amúgyis tele van azzal a kórházzal a hócsukám.
Matyikám sem lázasodott be egyetlen oltástól sem, pedig ő már kapott egy párat.
Kisvitézt leginkább a te társaságod fogja lekötni, még jó darabig. Játszószőnyegünk nekünk is volt/van, Matyi nagyon szerette. Énekelj, mondókázz neki sokat azt tutira értékelni fogja. Beszerezhetsz pár mondókás könyvet, vannak nagyon jó gyerekdalos cd-k. Mi nem sok játékot vettünk Matyinak. (a rengeteg labdát leszámítva, mert egy kicsit labda őrült a fiam) Vettem egy-két "készségfejlesztő játékot" ugyan, de azokra gyakorlatilag rá sem nézett. Nálunk valahogy mindíg az "igazi" volt a nyerő.

Nitacska: Mikor mész Bábaildihez?

Móni

Kép

Kép
morca

kisvitéz ne halgasd a szomszédokat a riogatással,egyáltalán nem biztos az hogy be is fog lázasodni,máténak 1-szer volt hőemelkedése lázas egyik oltásnál se volt!
ha meg lázas lenne a baba akkor adsz neki lázcsillapító kupot! :lol:

vizsgálat hogy pontosan mi lesz nem tudom de ildi asszem vérvételt és kontroll uh-ot mondott hogy lesz! :roll:

lilla nagyon édes Kirus!!!!! :lol: :lol: :lol:

morca 25-én megyek ildihez!Igazából a vizsgálatot nem várom dehogy vele talizzak azt igen,mindíg meg tud nyugtatni!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Én is 25.-én megyek Ákos babával uh-ra 11.15-re. Utána meglátogatom Ildit is. Te hányra mész?

Kép

Kép
morca

Sziasztok!

Köszi Nitacska. Szorítok, hogy minden rendben legyen nálad!!!

Lányok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hány hónapos korig nem jó, ha vakuval fényképezzük a babákat. Az a problémám, hogy az anyósom állandóan egy ősrégi (még a párom csecsemő volt) fényképezővel fényképezi Kirust. Szombaton is ellőt rá egy egész tekercs filmet. Amíg többnyire aludt, nem szóltam, de most szombaton egész végig ébren volt, nevetgélt, Ő meg közvetlen közelről fényképezte. Nem hiszem, hogy jót tesz a szemnek. És a digitális fényképezővel ti vakuval fényképeztek?

Sziasztok
Lilla
Vendég

morca nem tudom de szerintem délelőtt megyek!ma felhívom ildit és megkérdezem hányra menjek! :lol:

lilla köszi! :lol:
szerintem mindenképpen szolj anyósodnak hogy ne fényképezzen közelről mert nem jó a szemnek! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mivan lányok? Mindenki eltünt? Ennyire jó idő van? Csütörtökön éjjel nem volt szülés, de péntek éjjel már dogoztunk rendesen. Visszazökkentem pillanatok alatt. Jólesett megint törpicseket dédelgetni :lol: :lol: :lol:
Ez az ugribugri Kangoo nem megy ki a fejemből. Szívesen kipróbálnám egy kicsit!!
Legalább leugrálnám a juharszirupos palacsintát. Mert az volt nálunk az ebéd.
Lilla! A vakuzás semmiképp nem ajánlatos. legalábbis nem közelről. szerintem féléves korig semmiképp, de utána sem jó.
A digitális gépek azért jók, mert vaku nélkül is tök jó képeket lehet csinálni, ha meg mégis kell vakuzni, azt lehet nem közelről, mert van "zum"!
Kisvitéz! Hát azt énekeld, amit tudsz (jelenleg), később meg úgyis kialakul. Kapsz is biztosan könyvet, CD-t, meg látod majd a választékot. Én a gyerekeimnek rengeteg mozgalmi nótát énekeltem, bírták nagyon, met pattogósak, jó ritmusuak voltak. Meg népdalokat, amit az iskolában tanultunk. Aztán meg ott vannak az örök darabok, sétálunk, sétálunk, csip-csip csóka meg ilyenek. Úgyis eszedbe jut egy csomó. Eszterunoka 1 éves kora óta rendszeres nézője-hallgatója az www.egyszervolt.hu oldalnak. Persze módjával, alvás előtt egy-két mese-mondóka.
Az oltásról meg annyit, hogy az Anyukát majdnem mindíg jobban megviseli, mint a gyereket. Nem kell parázni, hiszen ha belázasodik, tudod mi az oka, és tehetsz is ellene, feldugod a kúpot és kész! Minek ide orvos? Egyetlen teendő van, a lázcsillapítás! :wink: :wink: :wink:
Általánosságban is elmondható, hogy nem az orvost kell hívni először, hanem lázcsillapítót adni! A csecsemők, kisgyerekek sokszor produkálnak nagyon magas lázat enyhe betgség esetén is. A 38-38,5 feletti lázat csillapítani kell, (kúp, szükség esetén hűtőfürdő -nem borogatás, fürdő), és a láz ismétlődése esetén hívni az orvost, vagy vinni a gyereket. Majd meglátod (mindenkinek eljön ez egyszer), hogy a gyereknek este 39,5 a láza, nappal meg vígan rohangál, na néha egy kicsit lelassulva.
Hú, megint hosszú voltam?!?
bábaildi

ildi szerintem mindenki örül ha hosszuakat írsz!!!!!!!!!!!!! :lol:
holnap talizunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bábaildi!

Nagyon aranyos ez az "egyszervolt" oldal, köszi, hogy ajánlottad. :P :P :P

És egyetértek Nitacskával, nagyon szeretjük olvasni, amiket írsz!!!

Szia
Lilla
Vendég

én is megnéztem ezt az oldalt amit ildi írt és nagyon tetszett máténak a sok dalocska és mese!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

De régen voltam már ebben a JF-es topikban. A másikba szoktam írogatni, ahhoz meg lusta vagyok, h mindkettőbe írjak.
Nem nagyon olvasgattam vissza, remélem jól vagytok.
Kriszta!
Te is mindig csak ide jössz? Hogy vagy?

Ezt az egyszervolt oldalt én is meglátogattam, tényleg jó. Az örökzöld mesék vannak ott, tök jó.
Láttam, kérdeztetek a vakuzásról. Basszus... az elején én is vigyáztam, hogy Zsófira ne nagyon vakuzzunk. Egyébként nekünk is digitális a gépünk, de vakus. De mostanában már szoktuk így fényképezni, mert sokkal jobbak a képek. Csinálhattam valami bajt? De ugye nem lehet ettől semmi baj a látásával??? Ilyenkor még fejlődik a szemük/látásuk, vagy miért nem szabad (mármint vakuzni)? Az ő látásuk még nem tud olyan gyorsan regenerálódni vakuzás után, mint a miénk? Vagy hogy van ez?

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Kisvitéz!

Bizti eszedbe jut néhány népdal is.
Dominak nagyon bejön a "csillagok, csillagok szépen ragyogjatok. A szegénylegénynek utat mutassatok..."
Persze lazán lenyomom a megasztárosokat, olyan hanggal nyomom, de érdekes, hogy Domi rögtön megnyugszik rá.

Aztán babaúszáson is sok bárgyú kis nótácskát énekelünk, sokszor mi magunk fuldoklunk a röhögéstől.:-)
Ha akarod, hát énekelj neki Eddát, vagy bármit. A dallamon van a hangsúly.

Ahh és szerencsére az István a királyt is szereti és amikor apa nincs itthon, nagy büdös titokban rockzenét hallgatunk.

Évi!

Azért nem írogatok sűrűn, mert Domi hiperaktív.:-) Meg életveszélyes.
Nincs sok időm, ráadásul ő rögtön nyávog, ha kikerülök a látómezejéből....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Helló Csajok!
Köszi a sok segítséget :D Közben szombaton beszereztem pár színes kacatot, pl egy felfújható baseball ütőt, ami kék alapon sárga smile mintás, meg pár képet a falra, ezeket jól elnézegeti Babóca. Hát az éneklés :D az addig jó, míg nem érti, mert rendesen össze kell kapnom magam! Bele kezdek vmibe, aztán dallam marad szöveg pedig épp az aktuális dolog: keress légyszi egy kiszoknit, kenj egy vajaskenyeret, de még Ildi nyaralását is megénekeltem, mikor itt esett az eső :lol: A szomszédok meg gondolnak amit akarnak.
Fú ez az egyszer volt oldal nagy kincs! Köszi!
Valószínűleg veszünk egy járókát, mert a gyereknek beépített kiságyérzékelői vannak :( A pelenkázón akár egy órát is elnézelődik, de az ágy az ellenség! Nem bírja a rácsokat :roll:
Nitácska: ugye jó hírekkel szolgálsz? Gondoltunk rád!
További szép napot mindenkinek :D
kisvitéz

Nitácska!

Gyere mesélj!

Kisvitéz!

Képzeld, elkezdtem a múltkor énekelni Dominak a zimmezumm, zimmezumm, recefice bumm bumm bumm nótát és elfelejtettem a többi részét.

Ez jött ki belőle:

Nemtudom, hogy hogyvan tovább
Nemtudom, hogy hogyvan tovább
zimmezumm
zimmezumm
recefice bumm bumm bumm

A fiam fuldoklott a röhögéstől, a párom lekreténezett :D
De Dominak tetszett így is.
Szóval az a lényeg, hogy bátran merj énekelni, akár úgyis, hogy karaokizel otthon.

Kép

Kép

Kép

dominika1

kisvitéz köszi meg dominika neked is hogy gondoltatok ma rám!
szoval:megvolt az uh!minden rendben tuti hogy hormonproblémám van!holnap felhívom a dokimat mert kell a pecsétje a papírra mert kell a vérvételhez!6Néznek toxoplazmát meg valami másik vírust is!
aztán a dokim mondja h milyen gyógyzsert kell szednem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Ez azért jobb hír már. A hormonprobléma könnyen orvosolható (asszem).
De mindenesetre jobban hangzik, mint valami szervi probléma.
Húúú nagyon szorítok ám Neked, lassacskán csak babás topik lesz eme szent hely, pedig már terheseknek is szeretnénk osztani az észt! :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

köszi nagyon jolesik hogy szoritasz nekem!!!!!!!!!!!
ildi neked ezer köszönet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én csak most fedeztem fel ezt a topikot. Van-e valakinek tapasztalata dr. Orbán Lászlóval? Az egyik ismerősöm ajánlotta, de még nem választottam orvost.

Köszi.
paszf

szia paszf!sajna nem ismerm a doktorurat!
hanyadk hétbe vagy?első baba?bocs ha sok a kérdés :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!

Én is szorítok ám Neked, hogy mihamarabb legyen megint egy kismamánk. :P :P :P

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok!
Tudom, hogy volt köztetek cukros, de elfeljtettem, hogy ki. A cukrosoknak be kell feküdni előbb a kórházba? Van olyan kórház, ahol befektetik őket a 36. héten. Itt ugye nem így van?
Egyébként nem sikerült diétával beállítani a cukrom, holnap kezdem az inzulint. A legrosszabb, hogy hasba kell szúrnom, amire nem számítottam. Na mindegy. Lassan ezen is túl leszünk és remélhetőleg én is rakhatom fel a gyönyörűbbnél gyönyörűbb babafotókat!
Nitácska
Neked ki az orvosod?

marek

marek nekem a dr szinte andrás a dokim...imádom nagyon jófej!!!!
lilla nagyon köszönöm neked is ...nagyon sokat jelent hogy szorítotok nekem!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Nitacska: továbbra is megy a drukk :P :P Biztosra veszem, hogy hamarosan elárasztasz minket a pocakos képeiddel. (amiket én szépen átalakítgatok, ha elküldöd :wink: )

Marek: hasba kell szúrni az Inzulint????? Jaj de furi. Mármint tudom, hogy hasba szokták adni, de most hogy ott van a babó???????????? Jézusom, milyen érzés lehet????? Nincs már sok kitartás :wink:

Morca: mesélj, mi volt az UH-on? Hamar bejutottatok, csak mi voltunk ilyen szerencsétlenek? Minden rendben volt???? Van?

Kristófról: KÉPZELJÉTEK, JÖN A FOGA, DE NEM ALÚL, HANEM FELŰL. Iszonyatos napokat élünk mostanság át, csak a géllel tudok segíteni, amit dörzsölgetek folyamatosan az ínyére. Szegénykém, ami a kezébe kerűl az gyűri a szájába. Már két öklével is próbálkozott egyszerre. Kisebb nagyobb sikerrel :wink: Nagyon sajnálom, de azért a szünetekben próbál mosolyogni. Rakok fel egy képet, ez éppen az ínyfájási szünetben készűlt:

Kép
bluebox

Nitácska: köszi, hogy megosztottad velünk az eredményt, és csatlakozom a többiekhez a jókívánságokkal :)
Márti, Kristóf tündér pofa! A barackos kép is tüneményes volt! Azért ez a fogzás...azt hittem a hasfájás után lesz ez kis szünet, de ezek szerint kinek így kinek úgy. Hűtős rágókával próbálkoztál? Írd meg részletesen mire számíthatok a későbbiekben ez ügyben :roll: (láz, éjszakai virrasztás). Kisfiam most állandóan nyög. Felállok, ő nyög, leteszem aludni nyög, most is végig nyögött hajnaltól reggelig. Eddig nyekergett, gondolom ez is csak a kommunikációs próbálkozásainak egyike :D
Hú Marek próbálok együtt érezni veled! Én szerencsésen megúsztam diétával, alapban rosszul vagyok a tű látványától, de neked sok-sok erőt, gondolj a babucira, hogy érte mindent ki kell bírni és már tényleg visszaszámlálás van! :)
Üdv. mindenkinek: Judit
kisvitéz

Judit: minden babánál más és más praktika jön be és máshogy reagál minden babó a fogzásra. Kiristóf szerintem még tűrhető állapotban van. Nem lázasodik be, legalábbis eddig nem lázasodott be. Talán egy pici hőemelkedése estére már volt, de bevallom őszintén nem mértem meg, megvacsorázott, bekentem az ínyét dologel géllel 10 perc után elaludt, nem nyaggadtam, nem adtam felesleges gyógyszert sem neki. Egyébként szegénykém tegnap délután 4-től folyamatosan nyüszögött. Azt hittem, csak ilyen napja van, szokott ilyet csinálni, mondjuk ha felriad valamire. Most is felriadt, csak nem tudtam akkor még biztosan, hogy a foga miatt riadt fel. A hűtős rágókát, csipázza, persze ha én tartom, akkor Ő szorgalmasan rágcsálja :P Nagyon érdekes, ami nem szilárd állapotú, azt mindent megfog a kezével, és gyűri a szájába. Vagyis hülyeséget írtam. csak a rongyot fogja meg de mármilyet és gyűri a szájába. Na meg az öklét, de szegénykém tegnap már egyszerre akarta a kettőt bevenni. Annyira fájt. Szóval este rohantam a patikába vettem dologel gélt azóta kenegetem, Ő pedig nagyon hálás ezért, mert ismét mosolyog nagyokat. Mi így vészeljük át az ELSŐ fogzást :wink: Ma reggel 8:10 perckor betöltöttük a 3. hónapot :wink:
bluebox

Kriszta!

Virágéknál ég a világ,
Sütik már a rántott békát.
Zimme-zumm, zimme-zumm
Recefice, bumm-bumm-bumm.

Nutella

Kép

Kép
nutella

SZIASZTOK!!!

BLUEBOX!!!
A FOGZÁSRA NAGYON JÓ A CHAMOMILLA VULGARIS HOMEOPÁTIÁS BOGYESZ!!!ICIKE-PICIKE VÍZBE, DE TÉNYLEG KICSIKÉBE FELOLDOD ÉS MEGITATOD VELE ÉS EZ MEG IS NYUGTATJA ÉS A FÁJDALMÁT IS CSILLAPÍTJA!!!PRÓBÁLJÁTOK KI!!!
JA A 15CH-AT KELL SZEDNI BELŐLE MAJD!!!
GYÖNYÖRŰ KRISTÓF BABA AKINEK NAGYON SOK BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNUNK MÉG!!!

NITÁCSKA!!!
MI IS MÁR VÁRJUK HOGY MIKOR LEPSZ MEG MINKET A GÓLYA ÉRKEZÉSÉVEL!!!

NA MENEK MERT FARKAS ÉHES VAGYOK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!!!!!

Marek: Én is cukros voltam, de nekem elég volt a diéta. Egyszer profilra kellett befeküdnöm egy napra, többször nem. Gondolom az inzulinos eset egy picit más, ez ügyben szerencsére nincs tapasztalatom. Szerintem kérdezd meg Bábaildit, Ő biztosan meg tudja mondani neked, hogy be kell-e feküdnöd. Azért ez a hasbaszúrásos dolog elég gáz, de kitartás, elrepülnek a hetek, hamar túl leszel rajta. A lényeg, hogy a baba és te is jól legyetek!!!!

Bluebox: Elküldtem a képeket :!: :!: :!: :lol:
Az uh-n hamar végeztünk, talán 10 percet vártunk, úgyhogy valószínűleg nektek volt pechetek. Ami a szopit illeti, naná, hogy ott éhezett meg Ákos baba. Nem volt mit tenni, szopiztunk ott helyben. Amúgy minden rendben, a bal veséjén van egy kis tágulat, de azt mondták, hogy ilyesmi sok babánál előfordul és elfog múlni magától. Azért 2hónap múlva vissza kell mennünk kontrollra.

Nitacska: Megy a drukk ezerrel :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

Sziasztok!
Marek! Az inzulinbeállításnál be kell feküdni egy 24 órás vércukorprofilra, ami azt jelenti hogy éhgyomri, reggeli utáni, ebéd előtti, ebéd utáni, vacsi előtti, vacsi utáni és még egy késő esti, megy egy éjszakai vérvétel. Ezután, ha szükséges változtatnak az inzulin adagon. Utána, rendszeresen kell mérni otthon a vércukrodat, és be kell mondani telefonon az értékeket, ha nem jók, újraállítás, de már nem kell befeküdni. Sajnos az inzulinos-cukros kismamáknál nagyon gyakran császármetszéssel kell befejezni a terhességet a 38-39 hét tájékán. A Te esetedet nem ismerem, de az orvosod mindent elmond, a kórházban pedig a patológián a Zita szülésznő foglalkozik a cukrosokkal, nagyon profi, kérdezz Tőle bármit.
Márti! A homeopátia nekünk is nagyon bejött Eszterunokánál. Kristóf hova siet? Jó kérdés, de még ráért volna fogzani.
Megnéztem tegnap ÁKOS-t, hát gyönyörű! Kékszemű mogyoró!Matyi nemkülönben. :D :D :D
Na lám! Mindenki tud énekelni közöttünk! :wink: :wink: :wink:
Második versszak: Virág Julcsa odakapott
Békacombot ropogtatott
Zimme zumm zimme zum
Recefice bumm bumm bumm
bábaildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?