Új privát üzeneted érkezett!

Na ilyen se nagyon volt még...hogy oldalt kezdjek.

Ha holnap nem jönnék, akkor

GÁL BENCÉNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép

Kép
ditke2007

Anikó, Dorka baba és te is nagyon erősek voltatok, nehéz volt ez nektek, de legalább egyik szemét nem fogja már bántani az elzáródott csatorna... Reméljük a másik szemét sem kínozza már sokáig, és a köv. sikerülni fog! Bízz benne, és ha jólesik, sírd ki a feszültséget!

Judit, nektek sem lehetett könnyű, nem csoda, hogy Leti tart a fehér köpenyesektől. A 18 hós oltás mi ellen véd?

Szilbee, Dévet majd meglesem valamikor, olyan édes, mindig meg lehet nevettetni!!! :) Cserke után beugrotok Rf-ra? Sztem mi még majd ott leszünk!
Szabi hazáig vigasztalhatatlanul sírt, ott akart maradni Mamival meg Papival... :( Hát igen, eljött ez a korszak is....
Cipi: nagyon bírom én is az eladót, nagyon segítőkész! Milyet tetettél félre? Kíváncsi vagyok!
Tényleg: gumicsizmát már érdemes Szabinak beszerezni? Elképzelem, ahogy az őszi pocsolyákat akarja meghódítani... asszem nem ártana...
Oltás: asszem a 15 hós csak a kötelező, addig nincs... Csajok, Ki hogy emlékszik?

Olga, amikor elkezdtem olvasni tesód történetét, azt gondoltam, hogy valami rémtörténet kerekedik ki a "kedves" doktor vagy védőnő, vagy asszisztens miatt, és erre tök pozitív hírekkel jössz!!!! :) De jó, hogy ilyen is van!!! és hogy mident rendben találtak, szuper! és hogy hullámzott a haja! :D

Rólunk: Szabi nínózik, űrlényekkel beszélget (valami iylesmi: bl-pli-blity), és végre kimondja: ANYA! Igaz, néha csak ilyesmi, hogy nnnnya, de volt már, hogy teljesen tisztán mondta! Olyan könnyfacsarós volt... :)

Kép
Kép
dorkáék

Ditke,
[quote] írta:s én is babát várok...

Már azt hittem, tesója lesz Zsófinak, és csak zárójelesen mondod!!!! :)

Kép
Kép
dorkáék

Anikó!
ha ez megnyugtat én is bőgtem, néztem az akkor éppen 4 órája alvó gyerekemet, s ott bőgtem felette! ő elfelejti, tuti. Grétinek már másnap a szemcseppezésen kívül semmi baja nem volt, azt utálta, de melyik gyerek/felnőtt nem.

a remény meg, hátha mégiscsak sikerült!!!!( bár mi is kétszer mentünk)

Ditke!
engem is megijesztettél! már kezdtem azt hinni, csendes ksi magányodban.... Szorítunk a Te barátnődnek is, és szólj, ha valami infó van!

Ne dobsz képet a Zsófi cipijéről?

gratu a fogacskához!

Szilbee!
gratula!!!!! a kis krapek, csak nem elvenni akart valamit Leventétől?

Holnapra jó időt nektek, és majd hozzad a képeket!

naná hogy finom, a mi mézünkkel?

Olga!
jó ilyeneket olvasni, vannak még hivatástudattal rendelkező eügyesek is! Ritka példány!

nem lesz semmi jó a moziban már néztem a menüt!

Évi!
hol vagy elveszve? iskolakezdés? voltak már a tanítónénik, és a táska? még midnig érdekel, hyog lecsaptad-e a teszveszen?

Dorka!
Szabinak is gratu a legszebb szóhoz!

Gréti még a szomszédban ugrál a bulin.. apa meg sörözik, hoyg hoyg fog holnap kelni piac napkor reggel 5-kor? hih, én még akkor fordulok a második oldalamra!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép reggetl!
Mire végigolvastam mindent el is múlt 7 óra... mindjárt kelnek a pasijaim.... jönnek anyósék.... :roll: :oops: :cry: :lol: 8) :D :evil: (ki -ki válogasson, értékelje kedvére) :lol:

Én olyan lusta vagyok olyat elolvasni... a magnéziumot és a vasat tényleg nem lehet együtt szedni...? Én reggeli után bekapok mindent, oszt letudva.... vagy így semmi értelme akkor? :oops: Ja, mert nekem is kell szednem vasat, mondjuk2x1-et, de csak reggel jut eszembe, magnéziumot meg önszorgalomból 1-et, már keményedik a pocakom naponta többször. Olyan kellemetlen ... megyünk az utcán, én meg megállok, míg elmúlik. Jajéshát az utolsó harmadban vagyok már hála égnek. (Csak ez a nyűves forróság ne lenne a szúnyogokkal).

No felébredtünk... maj egyszer jövök....

Kép

Kép
szolkata

Csak így gyorsan:
Szilbee! Lehet melléfogok, de te vásároltál a vaterán sengenic pelenkatartó vödörhöz nem eredeti utántöltőt? (Rákerestem Goggleben és nyertesnek Szilbee volt beírva... persze lehet többen vagytok, csak gondoltam, esetleg oda is ezzel a névvel regisztráltál.) Ha igen, meg voltál elégedve vele. Csak mert húgoméknak venni szeretnék egy vödröt, és azt néztem, hogy az angelcar-osba ugyanannyiba kerül az utántöltő, mint a sangenicbe, de mig az A-os 180 db-os, a S. csak 120.
Ki milyet használ? Vélemények?

Olga

Kép
juhaszolga

Na nem megyünk strandolni...

Tegnap este ügyeleten voltunk Leventével. Torokgyuszi... :( :( Szegénykém nincs vmi jól. Fáj neki... szerintem elég rendesen.

Olga! Igen az én voltam (mindenhova így jeletkezem be vagy úgy hogy Szil-Bee). Jó ... nekem bevált, csak marha lusta vok belenyomorgatni az utántöltőbe az anyagot. De! valóban sokkal-sokkal olcsóbb így... kb. úgy 3x több anyag van benne, mint a gyárilag csomagolt sangenic-ben. Csak mondom... macerás, meg ha nem jól gyömöszöli bele az ember az utűntöltőbe a zsacsit, akkor nehezebben lehet elcsomagolni a használt pelust. Szóval ez a hátránya annak hogy olcsóbb.

Dorka! Az a csaj egyébként tök olyan,mint uncsitesóm (Anikó)... keresztanyum lánya. Nagyon szimpi és nagyon érti, hogy kell a vevőkkel bánni.
Gimicsimmát mi még abban a korban nem vettünk... talán 23-as a legkisebb csimma.. asszem(!) No meg Levente akkor még nem volt nagy pocsojázós, de hát minden gyerek más! Szóval tuti nem árt, ha van otthon. 8)
Vasárnap (ha otthon vagytok) beugranánk a még ott lévő cuccokért... és lehet elhoznánk Lajost is. Majd sasolok tudunk e vinni Szabinak helyette más játékot! ;)

Na menek főzni... , most hogy így itthon ragadtunk muszaj vmi könnyen nyelhetőt... :(
szilbee

Szilbee!

gyógycuppok Leventének! bölcsis ajándék, így a végére?

Kata!
uccsó harmad?! majdcsak vége lesz! :wink: hát a szúnyogokat, meg a meleget már én is gyűlölöm. eddig nem úgy volt, hoyg 20.-a után elromlott az idő? én már nagyon várom a 25-öket!

Olga!
én nem használtam ilyet (igazából azt sem tudom miről beszéltek, csak úgy nagyjából sejtem....

húú szalad az egész lakás, megyek takarítani.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Valszeg asztali virágy díszt csináltatnunk. Nem nagyot, csak kicsit. Az legalább tartós is, de nem annyira hogy évekig pakolgassák. Viszont nem hiszem hogy sokat megy jöv héten így Levente... Talán majd pénteken beszaladunk vele.

Végre lemente Levente láza. 8) A hangulata is jobb és falja az almát!! :D

No jó hétvégét Mindenkinek!

Dorka! Érezzétek jól magatokat helyettünk is Cserkén!!!!!!
szilbee

Csákó!

Ditke!
Énisazthitemmár!!!!!!!! :D ..... :wink:
Igen találtam pár meghalgatás után a szomszéd nénire tettem le a voksom.....közel van és őt ismerem....kényelmes lesz....

Szilbee!
Gratu! nem semmi milyen korán kezdi Dév!!!! Ennyit számít egy testvér? Jobbulást Leventének!!!!!

Ja Judit!
Mikor jártok erre, szeretnék kérni 3 nagyüveges mézet ....már töltünk őszre!

A cipőt a Tiszavidék emeletén vettem...ahol most a kópot átépítik.
Ma mi is jártunk a 101-ben és vettünk egy váltócipőt a bölcsibe.....de jó hg mondjátok nekem még a gumicsizma eszembe nem jutott pedig még divat is...... :roll: na köszke akkor majd menünk vissza....

Dorka!
Szabi milyen hamar beszél!!!! Épp ezt ujságoltam tegnap BalwinJuditnak hg Szabi már vagy 2 hónapja is simán mondta az állathangokat..... :wink: Ügyi!!!!

fanna3

nem meghal...hanem meghall!......nemmindegy.....bocsi

fanna3

Sziasztok!
Olgi!Zoboki még mindig hétfőn 4-6-ig rendel? Nem tudod,nincs most szabin.Hétfőn mindenképpen el szeretnék menni hozzá!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csak nem???!!! :shock: :D :D

Fanna! Király az avatarod!!! (is)
szilbee

Szilbee,a "csak nem" az nekem szólt? :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Naná!! :lol: Gratulálni majd hétfőn fogok.. most csak szorítok! ;)
szilbee

Aranyos vagy!Hát remélem rendel a doki és sikerül is eljutnom hozzá,és rendben talál mindent. Annyira boldog lennék!!
Jövök hétfőn mesélni,és tartozom egy vallomással is a melóhelyemről. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle!
nagyon felcsigáztál engem is!

Fanna!
ok, majd megdumcsizzuk!

Szilbee!
a bacira gondoltam, mint ajándékra. gondolom onnan szedte össze. Hoyg van már? láza lett estére?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Ez most nem a bölcsis szerzemény. Kivételesen... (legalábbis nekem az a meglátásom).
Ha mézes körútra indulsz, akkor én is benevezek némi nemű nektárra, bár apjuk már megen elvitte az üres üvegeket itthonról... :roll:

Teszek némi képet.... Gondolom ma úgyis nagy pangás lesz vasárnap lévén.

Dávid a kiságyban
Térdelve felkapaszkodás közben
Fél térden... feltérdelés közben
Ágyhoz támasztva
szilbee

Kutyafüle drágám! Én előre is gratulálok! :D Jó a vonalzód!
Kicsit meglepődtem a hétfőre írt 4-6-igon, merthogy anno 6-9-ig rendelt. De szívesen megnézem ma neked, este fel is írom ide a rendelési idejét. Tudod, én Balázs születése utáni 6 hetes vizsgálaton voltam nála utoljára. Azta, több mint másfél éve! Hogy elrepült! Észre se vettem! De akkor még úgy volt, hogy keddre és péntekre (délelőtt) a feleségénél be lehetett jelentkezni időpontra. De mondom megnézem neked ma, este begépelem ide, ha megfelel?

Anna! Nagyon jó az új avatarod és a vonalzója Niminek! Nagyon különleges! Akárcsak ti ketten! :wink:

Szilbee! Szuperek az új képek Dévről! Az első képet elnézve hihetetlen, hogy még csak 9 hónapos!

Kutyafüle! Most nézem a vonalzódat! Mi az, hogy kismancs??? :lol: Ilyen becézgetést se hallottam még!

Olga

Kép
juhaszolga

jó reggelt,

Szilbee, Levente már jobban van? Dév nem kapta el? Ádám mondta, hogy bivalyerős antibiotikumot kapott...
Cserkén jó volt, gondoltam, hogy csapunk egy családi strandolást, sajnálom, hogy végül nem tudtatok jönni... Igazi strandidőnek nem nevezném a tegnapit, azért kellemes volt!

Kutyafüle, gratulálunk mi is, reméljük dokibácsi megerősít a jóhírben! :) Majd gyere, mi hír!

Anna, Szabinak most főleg a halandzsázás megy :wink:
Szerencséd van, ha a szomszéd nénivel jól kijön Nimi, és megtaláljátok a közö hangot, tényleg nagy segítség lehet, hogy a közelben is van!

Úgy látszik, Szabinak most már nem okoz gondot semmiféle darabos kaja sem, kézbe kapja a banánt, almát, túró rudit, babapiskótát egészben, és nem harap nagyot, szépen lenyeli.
Eddig nem nagyon ment ez nekünk, pedig már 14 hónapos, talán most érett meg rá...

Ti a rizst, tésztát hogy adjátok? Én ezeklet eddig turmixoltam, de ezeket is villával kéne összetörni, vagy hoyg?? Bizti van, akinek ez tök egyértelmű, de az nem én vagyok....
:oops:

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Én is örültem volna neki!! Pláne, hogy meglepetés lett volna... legalábbis Ed nem mondta. Valszeg ő is annak szánta, mert tudja hogy szeretem az ilyen összeröffenéseket!
Dév még nem kapta el. Remélem megússza, mert Maltofer "kúrán" van.
Ja és nagyMuki jól van. Láztalan, jókedélyű... Nem tudom kellett e ez az erős antibigyó egyébként... :? A láza viszont nagyon magas volt, de viszonylag könnyel levihető (kúppal).
Levente is későn érzett rá, hogy kell félrenyelés nélkül enni... Dév meg hát engem is meglepett, hogy első pillanattól gond nélkül eszik. Lehet ez a közös étkezések érdeme? (Leventénél nem igen volt olyan.)
A tésztát én botmixerrel lazán szétcsapatom vagy villával szétnyomkodom. Rizzsel még nem próbálkoztam.

Olga! Sirály a te avatarod is!!! :D 8)
Hát igen... Dév 10700 g és sac/kb 75 cm.
szilbee

Olgi!Megköszönném!!!Nem is tudom miért emlékeztem 4-6-ra. De kíváncsi vagyok!!!Látni már ilyenkor petezsákot?Azt meg tudja mondani,hogy nem méhen kívüli-e? Szúrkál az oldal alhasam,főleg jobb oldalon.Remélem ez nem jelent bajt. Hát a becézés az egy külön butaság.Igazán nem is tudnám megmondani. Mi a férjemmel,mikor régen beszélgettünk a babáról,mindig így mondtuk.Kismancs. :oops: Gondolom lehetne kiscsillag vagy nyuszifül.Nekünk kismancs. :oops:
Köszönöm mindenkinek a szorítást!!!Olyan szép ajándék ez a házassági évfordulónkra.Kedden volt a második!!! :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok!

Megint eltelt egy hét és betöltöttem a 38. hetet!! :shock:

Fanna! Olga! Dorka!
Nagyon jók az újítások!!! :D

Szilbee!
Gratulálok Dávid rohamos "nekiindulásához", és nagyon cuki a képeken!!!
Remélem Levente már jól van és csak egy kis "futó kórság" ijesztett rátok!

Kutyafüle!
Azta de jó! Most néztem a vonalzód! Szorítok hétfőre és majd gyere mesélni! Gratulálok a házassági évfordulótokhoz is!
Elvileg ilyenkor már lehet látni az uh-on a petezsákot! :D

Kata!
Már te is a 3. trimeszterben vagy!!! :D Hogy telik az idő!!!
Én is szedek vasat, meg a 36. hétig magnéziumot is szedtem, de azt már abbahagytam.
A vasat én reggel és este kaja előtt egy órával vettem be. Az elején még "rendes kislány"módjára betartottam, mostanában már elfeledkezek róla sokszor és én is ahogy esik úgy puffan alapon veszem be.
Furcsa, hogy nekem se jóslók, se keményedés??? Vagy ne szóljam el magam?

Bencének Boldog névnapot!
Kép

Jól jött most ez a kis lehűlés és nem is viselt meg a változás. (kopp-kopp)
Holnap NST.

KépKép
kitten13

Kutyafüle!
Gratulálok!(remélem, nem elhamarkodottan)
Ez gyors volt! (ügyesek voltatok :mrgreen: )
Tudom, én is ígértem Neked Zoboki rendelési idejét, és nem küldtem, mert úgy volt, hogy még nem aktuális...szóval hétfőn tényleg 6-tól rendel, ott nem kell bejelentkezni, "csak" ki kell várni a sorodat. Érdemes már 5-re odamenni, mert jó sokan szoktak lenni. Kedden és pénteken délelőtt rendel, és a feleségétől tudsz időpntot kérni a 20/35-06-344-es számon. Viszont nem akarlak elkeseríteni, de a hétfői rendelés gyakran elmarad, időpontot meg lehet, már nem kapsz jövő hétre...és az is lehet, hogy már szabin van, mert iylenkor szokott menni. Csak azért írom, hogy készülj fel lelkileg, hogy lehet, nem tudsz még elmenni hozzá. (és nekem 6 hetesen még nem tudták megállapítani a terhességet, szóval lehet nem is baj, ha vársz még)Kíváncsian várjuk a híreket a melóhellyel kapcsolatban!

[color=red]Olga,[/color] remélem, visszaolvasol és nem dolgozol feleslegesen azzal, hogy Te is beírod!

Jók az új avatarok!

Anna, örülök, hogy van bébiszittyó! Tényleg a legpraktikusabbat választottad.

Kép

Kép
ditke2007

Kata, téynleg, már 3. trim! Pedig csak most "kezdődött".
:shock: Megtartottátok Bence névnapját?
Pisti dolgozik már?

Kép

Kép
ditke2007

Bencének nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Dorka!
tésztát villával szétnyomkodom, de csak a hosszúakat. A rizst jó puhára főzöm.

Jók az új vonalzók, és az avatarok is!

Kutyafüle!
Boldog házassági évfordulót!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Köszönöm Ditke!!
Megpróbálok holnap odamenni azért,hátha sikerül. Este próbállak Titeket informálni.:) Megyek nagytakarítani.Jó lassan haladok!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ditke!
utólag, de nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ditke! Boldog Szülinapot! :)

Kép

Bence! Boldog Névnapot! :)

Kép
szilbee

Ditke,
Óóó, de szita az agyam már megint, pedig még csüt.ön észben volt (bár ez nem mentség), hogy szülinapozol!!!! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Kép

Bence fiúnak pedig sok-sok boldogságos névnapot kívánunk!
Kép

Szilbee, remélem Kicsimuki és Nagymuki is "ennyivel" megúszta, gyorsan átszaladt rajta!!!
A strand annyira meglepi lett volna, hogy csak mi is szombat reggel gondoltuk ki, hogy mennénk veletek! :lol:
Képzeld, Szabi mit mond: Á-dám!!! :) Igyekszem felvenni vidijóra!!!
És köszi a tippet tésztaügyben! Neked is, Judit!

Kutyafüle, én is csak halkan súgom, 6 hetesen petezsákot nem látott a doki, csak 98%ra mondta, hoyg azért ott egy babó igyekszik nagyra nőni! Inkább a "helye" látszott, ahol fejlődésnek indult, nem a petezsák. 7 hetesen már tisztán látta....
Azért remélem eljutsz a dokihoz, és jó híreket hozol!!! Majd gyere, mesélj!

Nagyfiú itt garázdálkodik, holott délután nem volt alvás!!!!!
:shock: :shock: Lassan pancsi, remélem lesz alvás, emert hulla vagyok (a köbön)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Komoly?! :D De Király! :mrgreen: Nagyon kiwi vok!!! :D

Kutyafüle! Nálunk is olyan 5+3 naposan látta a doki a p.zsákot, de szerintem már akkor is hamarabb volt pé-m... szóval szerintem volt már akkor vagy 6 hetes is Dév.

Tényleg!

Dorka! Te méred a hőd az összes ciklusnapon vagy csak a végén?

Kata! Hogy telt a névnapozás?

Ditke! Nálatok a szülinap?

Esetleg képek???!!! :)
szilbee

Sziasztok!

Ditkém! Elkéstem az olvasással, és elbaggyogott az egész família a játszótérről sárosan, motorostól, homokozó játékostól, talicskástól a rendelőig! :lol:

(Még úgy halkan: :oops: Még jó, hogy felemlegetted Zobokit kutyafüle, mert voltam én nála a 6 hetes kontrol után is, szeptemberben rákszűrésen, ugyhogy épp most aktuális a következő!) Elfelejtettem... Annyira a suli jár a fejemben...

Kutyafüle! Én is csak úgy széljegyzetben írom ide, hogy húgommal játszották el azt anno, hogy látják a petezsákot, majd nem látják, majd megint látják... A "régi" lányok még lehet emlékeznek rá. Meg esélyed is lenne (bár ott a rendelőben nincs ilyen tudomásom szerint) egy kellemetlen hüvely ultrahangra. Nekem nem volt, szerencsére. De teljesen megértelek, hogy biztosat szeretnél tudni!
Én már tudtam, hogy babát várok, majd az SZTK-s rendelésen a Gyenes Orsolya is megerősítette, hogy 8-9 hetes terhes vagyok. De mondom teljesen megértelek, hogy már orvostól is szeretnéd hallani! És persze nem utolsósorban: Boldog házassági évfordulót nektek!

Szolkata! Én is nagyon boldog névnapot kívánok Bencéteknek!
Kérdeztem is pár napja, hogy mit kap tőlletek, csak nem válaszoltál, na mondom de bunkó vagyok, biztos több Bence nap is van egy évben... bár nem hiszem.

Kitten! Azta de finisben vagy már! Kérünk szépen fotót! (Lehetőleg teljes alakút, FEJTŐL-lábbujjig!)
Tel.számodat megadtad már valakinek? Én is szívesen lennék közvetítő! :wink: Minden kész van babó érkezésére? Szerintem nem baj, hogy még nincsenek jósló fájásaid. Én több okból ugyan, de négyszer vagy ötször feküdtem a vajúdóban. :roll: Aztán mikor már TÉNYLEG szülni mentem, úgy kiszámoltam, hogy már nem voltam a vajúdóban, egyből előkészítés, szülőszoba! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

He-he-he... lemaradt...

Ditke! Nagyon boldog szülinapot!

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka, jó az új avatarotok! Nagyon szépek vagytok!
És köszönöm az avatar dicséreteket... épp ideje volt cserélni. A teljes képen egyébként Balázs épp mama kutyáját Rex-et eteti.

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Na jól elcsetelek magammal... bocsi. Még egy utolsó körkérdés, és lelépek:

Páraelszívóba szűrőt hol lehet venni? Ugye most festés után le/ki lett takarítva, de a szűrő már nagyon zsíros volt. Itt a Jubileum téren van egy konyhatechnikai szaküzlet, gondoltam ott megkérdem, de egyébként halvány lila gőzöm sincs...

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Megnéztem az albumot!!! :D Jajj nagyon édesen mondja!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
szilbee

Sziasztok!

Visszaolvastam, de már nincs erőm leírni a reagálásokat. Itt figyel a papíron, holnap ez lesz az első dolgom, ahogy lesz egy szabad percem.

Balatonon voltunk, ma jöttünk haza, apa dolgozott, én szaladgáltam a gyerekek után. Délutánonként és tegnap fürödtünk, lányok nagyon élvezték. Holnap teszek képeket is.

BENCE: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

DITKE: SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kutyafüle: Gratulálok és szurkolok.

Niki

Kép
Kép
csni

Szép reggelt!

Köszönjük szépen a köszöntéseket Mindenkinek.

Ditke: Boldog szülinapot kívánunk mi is Neked! Pisti még itthon van ... mondjuk szerencsére, mert szerdáig elég sokmindent kell elintézni. Csütörtökön megy először.

Kutyafüle: Boldog házassági évfordulót! Szorítok a babóhoz. Ha igaz, elég hamar összejött :lol: És én is kivi vagyok, milyen titok leledz még a mhelyeddel kapcsolatban... :roll:

Nagyon aranyosak az avatarok... észrevettem ám, csak időm nincs még írogatni. Most apa ügyintéz a városban, ezért jutottam ide...

Olga: tudom, hogy kérdezted, de nem értem ide... Hát az az igazság, hogy mi nem vagyunk nagyon ünneplősek... amióta nincs tesóm.

Folyt. köv. később

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Na, itt vagyok, amíg Kata engedi.

Tegnap este már nagyon álmos voltam mire végeztem a visszaolvasással meg a szemem is nagyon fájt.

Dorka: Apa itthon volt 3 hétig, azért nem jöttem, sokat voltunk együtt. Jó volt.
Cipő nagyon szép, Szabi bővülő szókincséhez gratula.

Anikó: Gratula Dorka babának a forduláshoz. A dokinál azért ügyesek voltatok mindketten. Hamar elfelejti, ne izgulj. Hátha a másikat nem kell már, vagy biztos?

Olga: Sajnos páraelszívó ügyben nem zudok segíteni, apa Pesten van, csak holnap jön haza. Az avatarodom Balázs tiszta Te vagy, de az egyik nyaralós képen meg tiszta apja. Tesód nagyon helyes kismama.

Balwin Judit: Szurkolok a tesóprojecthez Nektek is.

Judit: De szép cipők. Teszveszesek? Csak meg kell néznem nekem is azt az oldalt. Recept jól hangzik, lehet kipróbálom a héten.

Fanna: Nimi is egy hős volt a vérvételen. A Te cipőd is nagyon fajintos. Bébiszitterhez gatula.

Jaimee: Nagyon szép a kép, majd mindjárt megkuksizom a többit is.

Szilbee: Dávidnak is gratula a lépegetéshez és a többi produkcióhoz. Levente jobban van?

Ditke: Zsófi is nagyon ügyes, és gratula a 3. fogacskához.

Kata, Kitten: Kitartást! Kitten, Neked már nem sok van, Kata Neked picit még több, de mindjárt vége a melegnek. Bence is oviban lesz, tudsz pihenni.

Avatarok szuperek és a vonalzók is.

Szúnyogok: A múlt héten egyik este benn voltunk a városban, A két lányt összesen kb. 100 szúnyog csípte meg.

Mindjárt teszem a képeket.

Niki

Kép
Kép
csni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Niki

Kép
Kép
csni

sziasztok,

Niki,de jól elkapott pillanatok!!! Olyan szépek a lányok!!! Jó lhetett a Balatonnál!

OLga, köszi, iheletet kaptam egy képcserére tőletek!
Páraelszívó kapcsán: esetleg Média Markt? ott is szokott szűrő lenni pl. oljasütőbe...

Szilbee, elfeledtem válaszolni: nem hőmérőzök minden nap, inkább a ciklus 2. felében, alkalomadtán... ha eszembe jut... Szabinál azt a 2 hetet mértem, most már szenilisebb vagyk, elfeljetem reggelente....

Anna, holnapra +++++ Gondolunk rátok!!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!
Igen,tudom,hogy igazatok van. Én is csak reménykedem hogy fogja látni. Engem leginkább most az izgat,hogy nincs-e méhen kívül. A hüvely uh-tól nem tartok,mert sajnos már sokszor volt. Csináltak nálam jó néhány "meddőségi vizsgálatot".Hogy működnek-e a petefészkeim.És legpontosabban azzal látták az "eseményeket".De annyira nem vészes.Sőt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Aloha :)

Csak gyorsan...szoka szerint :oops:

Hűha, micsoda hírekre gyüvöke! Kutyafül, bár már ordítanám a gratulációt, dejazé én is megvárom a délutánt/estét :D És Boldog Házassági Éffordulót :wink:

Ditke, neked Boldog Szülinapot kívánunk! Volt ünneplés? :)

Kata, Bencének Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Annaluca és Nimi együtt víkendezett, majd rakok fotókat :)

Olga, nekem nincsenek rossz élményeim a hüvelyi uh-ról :) Nem is éreztem. És állítólag az első alkalommal így kéne megsasolni a petezsákocskát; jobban látszik (minden...ahogy kutyafül is írta :) )

Niki, szépek a jányok :D Bícseltetek? :) Homokos balcsi-partrészt még nem is láttam :oops: Mármint élőben :)

Megcsodáltam az új avatarokat, vonalzókat, teccik mind! :lol: Kedvet kaptam én is...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Itt egy elveszett bárány :wink:

Hiányzásom oka, hogy itt volt nálunk Csongi uncsitesója Erdélyből. Nos, vagy ők foglalták el a számítógépet, vagy engem foglaltak le.

Tele voltunk programmal, voltunk T.miklóson tüzijátékon (én este RETRO partiban :lol: ), pénteken meg a tiszaligeti strandon.
Hú, lányok Miklóson mennyi kisebbség van....tiszta rosszul voltam tőlük.

folyt.

Évi és
Kép
csongianya

folyt. köv.

A Retro parti viszont fantasztikus jó volt, rengeteg régi haverral találkoztam és egy kicsit kirúgtunk a hámból :lol:

A tiszaligetiben meg nyomták a gyerekek a csúszdát, és Csongi bár úszni nem tud, de megtanult fejest ugrani :shock:

Akkor: Bencének nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Ditke isten éltessen sokáig!

Kutyafüle, gratula! :lol: Nekem is kb. 5 hetesen állapították meg a terhességem, és volt hüvelyi UH, mert nem tudták megállapítani, hogy cisztám van még mellette, vagy méhen kívüli terhességem. Szerintem elviselhető ez az UH fajta is! Várjuk a híreket!!!

Fanna, én is így kezdtem a GYES utáni pályafutásomat! Kell egy kicsit ilyenkor új ruha, cipő, fodrász! Jót tesz a léleknek is! Bocsi, én lemaradtam, milyen bébicsőszt találtál végül?

Olga, ezen az utolsó képen iszonyúan hasonlít rád Balázs! Mozi.... hm, hát én már nem hiszem, hogy eljutok, max. amikor a férjem itthon van. Kezdődik a suli :( Hogy őszinte legyek, jobban be vagyok tojva tőle, mint a gyerek. Biztos bőgni fogok az első nap. Sőt szombaton évnyitó, már előre félek az elérzékenyüléstől.

Kata, Kitten ti meg már finisben vagytok.... nagyon izgi!

BBJ, kiolvastam a könyvet, majd valahogy megpróbálom visszajutattni. Szerintem vasárnap megyünk még Miklósra, majd bedobom akkor, ha neked is jó. Kinél van a Katedrális folytatása? Pályáznék rá, ha lehet!

Most ennyi, mert mennem kell. Jók legyetek :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Juttathatod nekem is a könyvet, én adtam kölcsön Juditnak.
Dorka is kezdi az ovit hétfőn, én is frászban vagyok, én is jobban izgulok, mint Ő.

hüvelyi uh.: Nekem is volt kétszer, de nem volt se fájdalmas, sem rossz. A szitu maga kellemetlen egy kicsit.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!Hát igazatok volt,sajnos még túl picike volt és nem látta.Jövő pénteken kell visszamennem. Azt mondta,hogy akkor már valszeg lesz szívhang is.Feltéve,hogy nem lesz addig baj. De azt mondta,hogy bizti terhesség,mert a méhnyálkahártya vastagsága és egyebek ezt támasztják alá. Viszont nagyon örülök,hogy ajánlottátok,meg megismerhettem,mert elbűvölő a doki.Már most imádom!!!!!!
Köszi-köszi-köszi

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Csákó!

Jajjjj ajjj Olga!
Aranyos vagy!!!! :oops:

Dorka,Szilbee! Ti is!

Dorka! Ez lagzis kép? Jóúúú!

Bence Sok Boldog Névnapot Kívánunk!

Ditke, Sok BOldog Szülinapot Bokáig!

Évi!
:D És azt hg kell elképzelni...ugrik és vki megy utánna kimenteni???? :D A szomszéd asszonyom lett, r.nyugdíjas és mindig itthon van...felettünk:))...És Nimi is imádja+a férjét is.....:)

Kutyafüle!
GRATULÁLOK!!!!!!! Ez olyan olyan jó hír!!!!! Problémamentes, boldog várandósságot kívánok!

Niki!
Végre itthon! Kicsi lány nagy labdával, meg a hegyek háttérben című fotó a király!

Egen bepakolásztam...de még mmost annyira nem féle...ez normális?......Na majd reggel.....köszke a bíztatást, majd jövünk.....

Jaja Anna Luca úgy néz ki hg kezd rólunk tudomást venni :D adott csókot is.....persze nem kaptuk le...gyorsan történt:))

fanna3

Fanna! Drukk-Drukk-Drukk-Drukk-Drukk-Drukk-Drukk ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤!!!!! Holnapra!

Kutyafüle! Sebaj, a lényeg hogy ott van!!! :D :D És nem lesz semmiféle baj :!:

Niki! Iszonyat jók a képek! :D

Dorka! Meg volt a doki... Kicsit piros még a torka. Bölibe már nem megy.... Huhh hamarosan óvodás lesz a fiam! :shock: :lol:
Megvettük neki a cipét is, meg 3 pár olyan jó vastag zokni szerű mamuszt (tavaly nagggyon beált és csak 690/pár... egy mamusz 1500-nél kezdődik...) Már csak csimma kell.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.08.25 20:04-kor.
szilbee

helló,

Szilbee, hogy van Levente????????????

Évi, nálam van a Katedrális folytatása, kb. felénél tartok, ha Szaminak még nem kell, szólok, ha befejztem! Igyekszem vele!
Az nekem is eszembe jutott, hogy akkor hogy jön ki Csongi a vízből?

Anna, sztem totál normális, hogy nem erős a félelemérzeted még ma este. Holnaphoz sok erőt, minden rendben lesz!!!!!! ++++

Kutyafüle, bár nem lehetett még kukucskálni rendesen, nagyon jó hír, hogy tuti terhesség! gratulálok!!!!! :D

Judit, Anna, merre voltatok vikkendezni??

Kép
Kép
dorkáék

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?