Anikó, Dorka baba és te is nagyon erősek voltatok, nehéz volt ez nektek, de legalább egyik szemét nem fogja már bántani az elzáródott csatorna... Reméljük a másik szemét sem kínozza már sokáig, és a köv. sikerülni fog! Bízz benne, és ha jólesik, sírd ki a feszültséget!
Judit, nektek sem lehetett könnyű, nem csoda, hogy Leti tart a fehér köpenyesektől. A 18 hós oltás mi ellen véd?
Szilbee, Dévet majd meglesem valamikor, olyan édes, mindig meg lehet nevettetni!!!
Cserke után beugrotok Rf-ra? Sztem mi még majd ott leszünk!
Szabi hazáig vigasztalhatatlanul sírt, ott akart maradni Mamival meg Papival...
Hát igen, eljött ez a korszak is....
Cipi: nagyon bírom én is az eladót, nagyon segítőkész! Milyet tetettél félre? Kíváncsi vagyok!
Tényleg: gumicsizmát már érdemes Szabinak beszerezni? Elképzelem, ahogy az őszi pocsolyákat akarja meghódítani... asszem nem ártana...
Oltás: asszem a 15 hós csak a kötelező, addig nincs... Csajok, Ki hogy emlékszik?
Olga, amikor elkezdtem olvasni tesód történetét, azt gondoltam, hogy valami rémtörténet kerekedik ki a "kedves" doktor vagy védőnő, vagy asszisztens miatt, és erre tök pozitív hírekkel jössz!!!!
De jó, hogy ilyen is van!!! és hogy mident rendben találtak, szuper! és hogy hullámzott a haja!
Rólunk: Szabi nínózik, űrlényekkel beszélget (valami iylesmi: bl-pli-blity), és végre kimondja: ANYA! Igaz, néha csak ilyesmi, hogy nnnnya, de volt már, hogy teljesen tisztán mondta! Olyan könnyfacsarós volt...