Sziasztok!
Mi is elunk...
Attila szegeny szerda du ota non-stop lazas.Lazcsillapito leviszi,de aztan par ora es ujra.
Brutalisan nyugos,mondanom sem kell (en is az lennek a helyeben),es az ejjelek brutalisak...en kb 3 orakat alszom,szegeny nagyon kivan ejjel...
Penteken voltunk dokinal,azt mondta biztosan ez a 3napos laz,semmi mast nem talalt nala a lazon kivul.
Ugyhogy remelem,hogy holnapra elmulik a laz.Utana meg vagy lesznek potyik vagy nem,kinel hogy.
Ma vegre aludt egy jo nagyot du,es utana nem is volt laza,most ugy fektettem le aludni,hogy nem kapott lazcsillapitot.
De meg fent van szegenykem,hallom.
Nagyon varom,hogy elmuljon,annyira sajnalom ot ilyenkor,hoyg nem igaz!
Nappal meg nem alszom ( ha o is elalszik vegre),mert Olimpiat nezek ezerrel
Szoval magamra vessek...
Orsi,
nagyon sajnalom ezt az egeszet
De iszonyatosan orulok,hogy enniyre szuper csaj vagy!!!!!!!
Hidd el,az elet meg ezerszeresen meg fog jutalmazni ezert!!!
Varunk ide es ha ki szeretned magad beszelni,meghallgatunk!
Esztora,
tok jo,hogy nemsokara mentek!!!Gondolom nagy az izgalom!
Mi is voltunk vasarolni kb egy hete,es en a H&M-ben vettem Attilanak mar hosszu ujjuakat,anniyra imadom azt a boltot.
A C&A is jo gyerek szempontbol
Tenyleg jo learazasok vannak mostansag,pl neztem,hogy nekem is most kellett volna vennem furdoruhakat,nem korabban (na de mit tegyek,ha mar juniusban voltunk nyaralni),potom penzekert vannak a Calzedoniaban.
Vicky,
szuper a babakocsi,egyik baratnomnek is ilyen van,szerette nagyon,mig kisebb volt a gyerek!Sajnos ezutan is kell ernyokocsi,mert nehez
A pocid nagyon szep,formas,csini vagy!
Es a merete meg pont jo!!!Ne foglalkozz az ilyen beszolasokkal,mindig vannak ilyen emberek.....
Pinkine,
jaj de sajnalom ezt a becsipodest ez szornyu lehet
HOgy vagy?
Peti nagyon nagylegeny mar!
En nem adattam be semmi alternativ oltast eddig,csak a kotelezoket.Kesobb meg fogja kapni a kullancs ellenit,nalunk ez a kert miatt nagyon fontos.
Minden oltas mellett van pro es kontra,olvass utana,hallgass meg mindent,aztan donts.
Az az igazsag,hoyg ezeket az oltasokat ( a rotat kiveve,mert azt vagy beadatod pici korban vagy kesobb mar nem lehet) be lehet adatni nagyobb korban is,es akkor mar kevesebb is kell belole.
Mi beszeltunk orvos es vedono baratokkal,es az o velemenyuk az volt,hogy nem tesz jot egy pici baba immunrendszerenek,ha havonta kap egy vedooltast (aki pl mindent beadat),mert az ugyebar legyengitett virus.
Persze ezt jol meg kell ragni,merlegelni kell.Mas a helyzet,ahol nagyobb tesok is vannak,akik pl kozossegbe jarnak es hazahozhatnak mindenfelet vagy bolcsibe megy a gyerkoc koran...szoval sok dolgot kell merlegelni.
Szeri,
remelem,hoyg szuperul erzitek magatokat a nyaralasban!!!!!!!!!
Niko,
hihetetlen,hoyg mar itt tartasz Te is!!!!Azert neha irj am nekunk!!!!!!Orulok,hogy minden rendben!!!!!!!!
Vivi,
Enci tortaja szuper volt!!!!!!!!!!!!
Es a jargany is nagyon-nagyon jo!!!!Ha jol emlekszem Szeri Balijanak es Angyalkrisz (regen volt mar,remelem jol vannak
..) Csengejenek van hasonlo bringaja.
Regen neztem meg a keptarat,ugyhoyg most meg is nezem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arwen07 2008.08.23 20:55-kor.