Új privát üzeneted érkezett!

Hajni Ricsi 198 cm :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

Vivi, szuperaranyos a járgány :lol: :lol: :lol: mindjárt meglesem a képeket!

Marietta, Hajni, OK akkor nem aggódom :D Párom szokta mindig mondani, hogy nekünk az volt nehéz, hogy egyáltalán összejöjjön a Manó, innnentől sima ügy lesz minden, úgyhogy próbálok eképpen hozzáállni :D Eddig igaza volt :wink:

Dokibácsi megnyugtatott, méhszájam full zárt, magzatvíz pont jó, folyásra kaptam kúpot, de majd csak akkor vetem be, ha megint olyan sok lesz :roll:

Esztora, nem semmi méretek :lol: nem csoda, hogy Nyunyi is ilyen szép nagy gyerkőc :D

Kép
vickybabe

Hááát igen megnőttünk :lol:

Meghívtak 30.-án lánybúcsúba annyira örülök buliiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
aminek mégjobban örülök: http://www.freestate.hu/news/comments/n ... 20ur_2009/

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky: sajna én pár éve elég nagykategóriás vagyok. :oops: Áron pocakba költözése előtt kezdtem fogyni, de nem sikerült normál súlyt elérnem. Ennek ellenére szerintem a csipőcsontom nem széles, mert amitől széles az nem a csont. Na, de madj most a szopiztatásnál, az anyukám 40 kg-ot dobott le magáról 1,5 év alatt csak szopiztatással. Az agyam beprogramoztam, mintát levettem. Szóval nemsokára vékonyabb leszek, mint új koromban. :lol:

Elég rosszul érzem magunkat. Kezd kettőnknek kicsi lenni a hely. Pedig még van időnk bőven. Romamtempóban növekszik a hasam, amitől egyre inkább tofla vagyok. A toflaságtól meg dühös. De ezt a pár hetet már fél lábon is kibírjuk.

meriann

Vicky a másik topicodban olvastam hogy nem szállítják ki a bkocsit amit kinéztél.szerintem nézd meg a német ebay-n mert boltok is vannak fent és 99% hogy kiszállítják M.o-ra

Bridzsi

Kép
esztora

Vicky: örülök, hogy minden rendben Veletek. Már akartam többször mondani, csak mindig elfelejtettem :oops: hogy nagyon jó nevet választottatok. Nekünk is ez volt a befutó, illetve lett volna, ha Encinek kukija nőtt volna.

Meri: kitartás, már tényleg csak pár hét. És mindjárt itt a hűvösebb idő, utána biztosan jobban lesztek.
vivi79

Jelentem, még megvagyunk...

ENCINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT így utólag is (bocsi :oops: )
Nagyon klassz tortája volt! :)

Csajok! Nincs időm, bocsika, egész nap Balázsozok, átállt az egyszeri alvásra, de akkor meg a romokat takarítom a lakásban, vagy éppen főzök, mosok, takarítok...
Holnap elutazunk 10 napra, remélem tudok kicsit pihizni, ugyanis jönnek a szüleim is...
Utána jelentkezem frissen és üdén (ha-ha-ha).

Kitartást a kismamiknak! Puszi Mindenkinek!
szerika

Vivi, köszi :lol: emlékeztem, hogy Nektek is Levente lett volna a fiúnév :lol:

Meri, milyen az a tofla? :lol:

Esztora, köszi, néztem már az ebay-t is, majd szétnézek újra. Olaszban az olasz kocsik olcsóbbak :roll: Van egy másik hely, ahol szept-ben személyesen is át tudnánk venni, mert épp arra járunk nyaralás-ügyileg majd 8) remélem, náluk sikerrel járok, és akkor még a szállítási költséget is megspóroljuk :D
Nyunyit is viszed majd a koncertre :wink: :lol: ?

Szeri, jó pihenést nektek! Csak pozitívan, biztos jól fog sikerülni, 10 nap nyaralás nem lehet rossz! 8)

Kép
vickybabe

Vicky: ügyetlen, bamba :lol:

Erika: jó pihizést!

Ma voltunk a 3. szülésfelkészítőn és a baba ellátásáról és szoptatásáról kaptunk infókat. Jó volt. És kaptunk igazolást, hogy mehetünk együtt szülni. :D

meriann

Meri: értem :lol: tompa + mafla? :lol: együtt szüléshez is kell igazolás?

Többiek, mindenki ünnepel valahol? Én itthon pihizek 8)

Mai pocakfotó:
Kép

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Mi anyuéknál vagyunk.

Viki!

Nagyon szépen gömbölyödik a pocakod. Nagyon csini vagy!
Ha a Flórba fogsz szülni ott nem kell igazolás hogy benntlegyen a párod.
csipcsab

Vicky: azt mondták, hogy kell, de szerintem nem veszik ezt annyira komolyan. Pl. a csekket, hogy befizettük a tanfolyami díjat eddig a kutya nem kérte, pedig elvileg anélkül nem mehettünk volna tanfolyamra. Az igazolást is név nélkül pecsételve adták ide, hogy majd aki bejön az írja rá a nevét.

Nagyon csini pocakod van. Speciel én azt az időszakot szerettem a legjobban talán. Hát a mostani állapot már nehezebb. Mindketten megint nyügisek vagyunk. Áron keveset mozog, de ha beindul, akkor aztán nem győzök jajgatni. Gondolom a meleg, és az estére beígért hűvösebb front az oka. Meg már a méret is. Már mindenki kérdezi, hogy mennyi idő van még hátra? Egyből eszembe jutottál Marietta, hogy olyan mintha minden velem szembe jövő ember attól félne, hogy most jön rám a szülés. Kicsit idegesítő. Tegnap rétes fesztivál volt nálunk a faluban, és már szívesen kiírtam volna magamra, hogy fiú, és x nap múlva szülök, stb. Az első pár még jól is esik, na de századik, már dühítő.

meriann

Jaj, 43 nap ???!!!! :shock: :shock: :shock:

Azt hittem 46-nál megállt az idő. Csak nézem én, hogy már Levente és Alex mennyi idősek, és közben mi meg szinte célegyenesben vagyunk.

meriann

Sziasztok!

Kismamák, kitartás! :wink: Azt mondják hamarosan vége lesz ennek az undorító melegnek. Mi is itt gubbasztunk a lakás hűvösében, sehova nem merek kimenni a gyerekkel, mert 5 perc után hőgutát kap. :roll:

Vicky, nagyon szép pocak! :)

Esztora, jó bulit Neked! :)

Szeri, jó pihenést Nektek! :)

Mi jól vagyunk, volt 2 szuper éjszaka, amikor Peti 7,5 órát aludt, igaz 2 részletben :) Úgyhogy most fitt vagyok és kipihent :)

S íme néhány kép a srácról, aki jelenleg 5790 gr és 61 cm :)

Betegen, bebugyolálva az összeizzadás ellen
Kép

Fürdünk
Kép

Hintában elmélkedve
Kép

Jó kedvem van!
Kép

Jaj képzeljétek, hétfőn lett volna a 6 hetes kontrollom, de elmaradt mert a dokinak be kellett mennie a kórházba szülésre. Jövőhét péntekre kaptunk időpontot :(

Csajok, a szoptatás alatt Ti mivel védekeztetek? Apával azt beszéltük, hogy elég volt a terhesség előtti hormon cucc, nem akarok most a szoptatás alatt is szedni valamit, úgyhogy valószínüleg zoknizni fogunk. Amennyi energiánk lesz rá, úgysem visszük túlzásba a használatot :)

Ja és még egy kérdés? Ki milyen ajánlott oltásokat adatott be a lurkónak? Mi most megyünk majd a 2 hós oltásra és én nagyon preferálom, hogy oltassuk be Rota ellen. Apa szerint felesleges, mert úgy sem megyünk olyan helyre, hogy beteg legyen. :roll:

Na megyek, lassan fürdünk, készülődök! :) Este szeretnénk nézni tv-ben a tüzijátékot, úgyhogy hátha 9-re le tudom rakni :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné de édes Peti!
a rotát én is akartam de a mi dokink még senkinek nem adta be nem látja értelmét mivel simán kibukhatja a 18e Ft-os cuccot.
én a meningo és a pneumo oltást adatom be az előbbit már megkapta az utóbbi szeptembertől ingyenes így azt már megvárjuk

Vicky csini vagy!!!

Már feladatom is van a lánybúcsúra én viszem a szallagot amin Elkellt 2008.09.06 lesz ,Zsuzsáék csomó feladatot találtak ki Katának nagyon jó lesz szerintem

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Jól eltűntem...volt rá okom sajna.
Elválok a férjemtől,vagyis ő tőlem de ez mindegy végül is.:)
De nem estem kétségbe tök jól vagyok,vagyunk,a gyerkek sem vesznek észre semmit.Apa eddig sem volt otthon sosem,csak este 10-11kor,úgyhogy túl nagy változás nincs.:)
Max annyi hogy busszal járkálunk és nem autóval.
Megyünk strandra ide-oda,nem unatkozunk,sőt esküszöm nyugodtabbak vagyunk mindhárman.Nincs aki leordítson pl minden kis xarért...(bocsi)

Mindenkinek sok puszi és a szülinapos névnapos bébiknek és anyáknak utólag is sok sok jókívánságot küldök!!!!

KépKépKépKép
*orsi*

Köszönöm lányok, aranyosak vagytok! :lol: Pont ma kaptam meg, hogy milyen nagy a pocakom ahhoz képest, hogy 5 hónapos sem vagyok :evil: hihetetlen, néhány embernek nincs jobb dolga, ha kicsi, akkor az se jó, ha nagy, az sem... :evil:

Pinkiné, Peti manó nagyon édes! Tiszta nagy fiú már! :lol:

Orsi, sajnálom :( de örülök, hogy jól vagytok, drukkolok, hogy úgy alakuljon, ahogy mindenkinek a legjobb! Azért gyere, mesélj többet, ha van egy kis időd és szeretnél!

Kép
vickybabe

Orsi! :(
Nem akarod kibeszélni Magad? Tudod mi mindig szívesen hallgatjuk a másik bánatát is, és örömét is. Ezért vagyunk.

Vicky: szép poci, pont akkora amekkorának lennie kell. Ne foglalkozz a megjegyzésekkel. A lényeg, hogy mindketten jól vagytok, minden rendben veletek.

Pinkiné: nagyon édi ez a Peti gyerkőc.

Meri: rohan az idő. :) Már 4-gyel kezdődik a napok száma.
vivi79

De édes Peti és gyönyörű, már nagyfiú.

Orsi: sajnálom, hogy így alakult. De ahogy Nektek a legjobb, azt kívánom.

Vicky: ez ismerős. Annyi okos ember van. Pont jó szerintem.

Megyek, mert a szomszédtól kaptunk ciberét és muszáj ennem. Mozgalmas éjszakám lesz tőle, de hiába. (cibere = a szilvalekvár főzése közben lekvár előtti állapot)

meriann

Szia Meri!
Na, mozgalmas éjszakád volt?
vivi79

Vivi: nem, azt hiszem a gyomrom nagyon kicsike lett, vagy nagyon nyomorog pici helyen így hiába kívántam épp, hogy csak eszegettem ciberét. Mostanában mindennel így vagyok, nagy hévvel megkívánom, aztán csak csipegetek pár falatot belőle.

meriann

Sziasztok!

Orsi kedves, nagyon büszke vagyok Rád! a hozzáállásod miatt. A legfontosabb, hogy Te és a Srácok nyugodtabbak vagytok :wink:

Vicky, a pocakkal kapcsolatos beszólásokat el kell engedni a füled mellett. Én is mindig megkaptam, hogy "Úristen, mekkora hasad van!" És? :) Mégis csak volt benne egy gyerek :)

Meri, az utolsó időben már nekem is olyan kicsi volt a gyomrom, hogy nem tudtam 1/2L üdítőt meginni egyszerre. :roll: Egyszer volt olyan, hogy ettem valami kaját és a uccsó 3-4 falatot az Istennek nem tudtam megenni. Hát, akkor is megettem. Na, hát utána olyan beteg voltam, úgy fájt a gyomrom, hogy meg is fogadtam, soha többé! :)

Nálunk tegnap hajnalban kint járt az ügyelet :roll: A 1/2 4-es etetés után, gyereket beraktam az ágyába, elindultam a hálóba és éreztem, hogy bitangul fáj a gerincem. Valószínűleg becsípődött egy ideg és amiatt. 5-kor potyogó könnyek közepette keltettem fel Apát. Ráadásul a fájdalomtól nem tudtam rendesen levegőt venni, így még légszomjam is lett. Na, Apa ekkor hívta az ügyeletet.
Kijöttek, kaptam egy izomlazító szurit, úgyhogy tegnap nem is szoptathattam :( Fejtem minden etetéskor, de így legalább láttuk, mennyit eszik anyatejből Peti. Hát, a 200 ml egész napra eléggé elkeserítő :(:(:(:cry: Jövőhét csütörtökön mehetek reumatológiára, rám pillantanak. De valószínüleg a pici Fiam hátsójának tartós ringatása okozta terhelést nem bírja a gerincem. Hiába na, nem szokta a paraszt a szántást :roll:

Képzeljétek, kis Fiam átaludta az éjszakát! :) Leraktuk Őt fél 10-kor és hajnali 4-kor kelt először :) Olyan büszke voltam rá! :) Sőt, most délelőtt elaludt 1/2 10-kor és 12-kor kelt fel :) Kimostam, kiteregettem, lehúztam az ágyneműt, kiporszívóztam, felmostam :) Nagyon hatékony voltam :)

Na megyek, mert nagyon nem bír magával a srác :) Itt sajtkukacoskodik a hordozóban, miközben óriásikat ásít.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné: jobbulást Neked, és kitartást.
A 200 ml tej miatt ne aggódj. Ha ennyi, hát ennyi. Több, mint a semmi, és nem igazán tudsz tenni azért, hogy több legyen. És az is lehet, hogy szopival több kijön, mint fejéssel. Az átaludt éjszakához gratula.

Kicsi lányom tegnap egész nap 1/2 órát aludt. Este 9 körül elaludt, és reggel 1/2 10-kor ébredt.(közben 2x ivott). Aztán 1,5 óra fentlét után aludt újabb egy órát, és most már megint az ágyikójában van, készül aludni. Bár most épp engem szólogat, de kicsit még hagyom, hátra álomba beszélgeti magát.
vivi79

Pinkiné remélem már jobban vagy!!
Igaza van Vivinek a 200ml is 200ml!!!
ha vigasztal én soha nem tudtam 1/2 L üditőt meginni egyszerre :lol:

Orsi sajnálom a történteket,remélem ez az erőd megmarad ezután is!

Bridzsi

Kép
esztora

Pinkiné: hogy vagy????

meriann

sziasztok, most csak egy köszönés, de olvasok, hiányoztatok, puszi!
Dorkáék

Kép

Kép
nán-dorka

MA jól beshoppingoltunk Nyunyival césaban dobálják a maradék nyári cuccokat utánad nekünk meg pont az kell a nyaralásra.azért pár hosszú újjú bodyt vettem Nyunyónak is.

Sziasztok Dorkáék!

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

Dorka, gyere, mesélj!!!!

Pinkiné, remélem már jól vagy!!!!

Esztora, én is pont mondtam páromnak, hogy most kell nyári cuccokat venni :lol: vettünk is 2 db kerti széket :lol:

Ja és megvettük a babakocsit, rengeteget olvastam utána, mire emellett döntöttünk :lol:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =4&whid=25

Mózest nem vettünk végül hozzá, mert majdnem vízszintesig dönthető és téliesíthető, így nem használnám a mózest. A téli hidegben messzire úgysem indulunk el vele, csak majd tavasszal.

A hordozónk meg bubis zöld: :lol:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =6&whid=25

Ez kompromisszum volt Apával, mert én kocsit is bubisat vettem volna, de az neki nem tetszett...
Nem így terveztük, már ki volt nézve és Olaszban akartuk megvenni szept-ben, de a Kikában pont volt egy db akcióban, így alig drágább, mint ha kint vettük volna, garancia miatt meg nem mindegy...Remélem be fog válni :D az autóm csomagtartójába is befér, ami nagy szó :lol:

Olyan jó nézegetni őket :lol: :lol: :lol: Tudom, nem szabad siettetni az időt, de én már annyira várom, hogy elteljen ez a 4 hónap :lol:

Többiek, merre vagytok????????

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Mi is elunk...
Attila szegeny szerda du ota non-stop lazas.Lazcsillapito leviszi,de aztan par ora es ujra.
Brutalisan nyugos,mondanom sem kell (en is az lennek a helyeben),es az ejjelek brutalisak...en kb 3 orakat alszom,szegeny nagyon kivan ejjel...
Penteken voltunk dokinal,azt mondta biztosan ez a 3napos laz,semmi mast nem talalt nala a lazon kivul.
Ugyhogy remelem,hogy holnapra elmulik a laz.Utana meg vagy lesznek potyik vagy nem,kinel hogy.
Ma vegre aludt egy jo nagyot du,es utana nem is volt laza,most ugy fektettem le aludni,hogy nem kapott lazcsillapitot.
De meg fent van szegenykem,hallom.
Nagyon varom,hogy elmuljon,annyira sajnalom ot ilyenkor,hoyg nem igaz! :(
Nappal meg nem alszom ( ha o is elalszik vegre),mert Olimpiat nezek ezerrel :wink: Szoval magamra vessek...

Orsi,
nagyon sajnalom ezt az egeszet :(
De iszonyatosan orulok,hogy enniyre szuper csaj vagy!!!!!!!
Hidd el,az elet meg ezerszeresen meg fog jutalmazni ezert!!!
Varunk ide es ha ki szeretned magad beszelni,meghallgatunk!

Esztora,
tok jo,hogy nemsokara mentek!!!Gondolom nagy az izgalom!
Mi is voltunk vasarolni kb egy hete,es en a H&M-ben vettem Attilanak mar hosszu ujjuakat,anniyra imadom azt a boltot.
A C&A is jo gyerek szempontbol :wink:
Tenyleg jo learazasok vannak mostansag,pl neztem,hogy nekem is most kellett volna vennem furdoruhakat,nem korabban (na de mit tegyek,ha mar juniusban voltunk nyaralni),potom penzekert vannak a Calzedoniaban.

Vicky,
szuper a babakocsi,egyik baratnomnek is ilyen van,szerette nagyon,mig kisebb volt a gyerek!Sajnos ezutan is kell ernyokocsi,mert nehez :?
A pocid nagyon szep,formas,csini vagy!
Es a merete meg pont jo!!!Ne foglalkozz az ilyen beszolasokkal,mindig vannak ilyen emberek..... :?

Pinkine,
jaj de sajnalom ezt a becsipodest ez szornyu lehet :( HOgy vagy?
Peti nagyon nagylegeny mar!
En nem adattam be semmi alternativ oltast eddig,csak a kotelezoket.Kesobb meg fogja kapni a kullancs ellenit,nalunk ez a kert miatt nagyon fontos.
Minden oltas mellett van pro es kontra,olvass utana,hallgass meg mindent,aztan donts.
Az az igazsag,hoyg ezeket az oltasokat ( a rotat kiveve,mert azt vagy beadatod pici korban vagy kesobb mar nem lehet) be lehet adatni nagyobb korban is,es akkor mar kevesebb is kell belole.
Mi beszeltunk orvos es vedono baratokkal,es az o velemenyuk az volt,hogy nem tesz jot egy pici baba immunrendszerenek,ha havonta kap egy vedooltast (aki pl mindent beadat),mert az ugyebar legyengitett virus.
Persze ezt jol meg kell ragni,merlegelni kell.Mas a helyzet,ahol nagyobb tesok is vannak,akik pl kozossegbe jarnak es hazahozhatnak mindenfelet vagy bolcsibe megy a gyerkoc koran...szoval sok dolgot kell merlegelni.

Szeri,
remelem,hoyg szuperul erzitek magatokat a nyaralasban!!!!!!!!!

Niko,
hihetetlen,hoyg mar itt tartasz Te is!!!!Azert neha irj am nekunk!!!!!!Orulok,hogy minden rendben!!!!!!!!

Vivi,
Enci tortaja szuper volt!!!!!!!!!!!!
Es a jargany is nagyon-nagyon jo!!!!Ha jol emlekszem Szeri Balijanak es Angyalkrisz (regen volt mar,remelem jol vannak :roll: ..) Csengejenek van hasonlo bringaja.

Regen neztem meg a keptarat,ugyhoyg most meg is nezem :wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arwen07 2008.08.23 20:55-kor.

Kép

Kép
arwen07

Fionaval mi lehet?Nagyon-nagyon regen volt mar....

Dorkaek udv :lol:

Kép

Kép
arwen07

Dorka,
hogy Neked milyen nagyfiad van mar!!!!!!
Es Dorot meg megzabalom!!!!!!!!!

Vivi,
Enci olyan helyes a szoke a hajaval!!!!!!!!!!!!!
Es nagyon szep csalad vagytok!!!Te es a ferjed is vekonyak vagytok,szoval sztem Encinel ez genetika :wink: Amugy pedig a kepeken nem ugy tunik,mint aki ehezik :wink:

Attilam ujabban foz :wink:
Meg mindenfele hazimunkat csinal utanam :lol: (pl portorles)
Mondjuk a fozest azt az unokatesoktol tanulta,kis edeny/pohar barmi,es kiskanallal keveri~keveri,majd megkostolja,hangos cuppogasokkal.Ha kerek nekem is nyujtja :lol: :lol: :lol: Egyszercsak eszrevettem,mit tud!Csucs!
Naprol napra okosabb,olyan dolgokkal lep meg,hihetetlen!
Es most mar 2~3 hete egyaltalan nem megy negykezlab,csak ket labon.Miota elindult,mashogy nem megy.Es olyan stabilan kozlekedik..dragam!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Vagyok.... Csak olvasó üzemmódban... :oops:

Arwen! Sajnálom, hogy lázas Ati. Reméljük, most már hamar kigyógyul belőle. :wink:

Vivi! Nekünk ugyanilyen a járgányunk! :D De nem tudtam, hogy van rajta hinta funkció, úgyhogy ki is próbáltuk... :D Csenge is nagyon szereti a bicajt, de a motorját azt hiszem jobban. :lol: Rápattan és már teker is, csak győzzem utolérni.
Nagyon szép volt a tortája Encinek! :wink:

Pinkiné! Hogy vagy? Ez nem lumbágó ami neked van? Nem tudom, hogy emlékszel-e, nekem is volt májusban, és írtó szar volt, és mivel a szopi miatt tartósan nem igazán szedhettem rá semmit, így 3 hétig eltartott. :shock:
Egyébként fejéssel nem jön ki annyi, mint amennyit kiszopik a gyerek! Ez tapasztalatból mondom! :wink:

Vicky! Szép formás a pocid! :wink: Babakocsi és a hordozó is szuper!

Orsi! Sajnálom! :( Remélem minnél jobban ki tudsz majd jönni ebből a helyzetből. Azért biztos nehéz lesz megértetni Domival...

Egyébként nekünk nagyon szörnyűek az éjszakák... :( Van mikor óránként fent van, van mikor 2 óránként, és nem tudom, hogy miért... Már próbáltam (minden ellenvetésem ellenére) magunk közé venni, van amikor megnyugszik így, de van amikor nem, és olyankor megy a fotelhoz, ahol szoptatni szoktam és sír. Pedig nekem már olyan elegem van az éjszakai szopikból. :oops: (fáj is..)

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Dorka, üdv újra itthon!

Köszönöm a kedves érdeklődést, lényegesen jobban vagyok. A hintánk nagy segítség :) Ha már nem tudom ringatni a gyermek hátsóját, beleültetem. Szerencsére szereti, nagyon-nagyon jókat alszik benne, ma is 1,5 órát szundizott.
Csütörtökön reggel vár a reumatológus, megnézi a gerincem. Vettem inno Rheuma krémet, Apa naponta 2x azzal kenegeti a hátamat. Így most azóta nem fájt.

Vivi, igazából most már én is így fogom fel a dolgot. Amíg ez van addig is örülünk. Meg olyan jó összebújni vele. :lol: Szerdán tisztára beteg voltam, hogy nincs szopi. Hiányzott a lelkemnek és Peti is nyugtalanabb volt. Egyébként így utólag visszagondolva, már tudom, az elején hol "rontottam el". Ott, hogy - mivel Peti nem tudott szopizni a magzatvíz hányás miatt - nem fejtem, hogy stimuláljam a ciciket. Azt kellett volna. De így utólag, már könnyű okokat keresni, siránkozni. Ez van és kész :roll:

Vicky, szuper a kocsi. A Kikában annyiért vettétek mint ami a Brendon oldalán van feltűntetve ár vagy olcsóbban? Hát igen, Olaszba menni a garancia miatt eléggé mókás lett volna :)

Lányok, rendelt már valaki pelenkát a pelenka futártól? Nagyon gondolkodom rajta, hogy onnan rendeljünk pelust. Itt nálunk nem lehet kapni csak Liberot, én meg azt nem szeretem. Nekem nem tetszik. :roll: Pampers meg nincsen. Ez így meg jóval egyszerűbb lenne, mint csak pelenka miatt Tescoba menni.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Arwen! Tényleg napról napra okosabbak! Aranyos lehet Ati, ahogy főz! Csenge meg porszívózni szeret! Meg mindenre rá akarja tenni a kupakját, tetejét. Ja, és ha mondom, hogy törölje meg a száját, akkor megtörli. Mostanában minden szárnyas állat neki "kaka". Gondolom a kakasból és a kacsából hozta kis ezt a szót. És mikor meghallja a repülőt, akkor néz fel és azt mondja, "ka". :lol: Azt nem tudom mondtam-e, hogy a tesséket is mondja, csak úgy hogy tess. (mikor odaad valamit).

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Arwen nagyon várom a nyaralást igazad van :lol:
nálunk nincs hésm...
a fürdőruhát (triumph) leárazva vettem
remélem Attila már jobban van Nyunyinak is megvolt ez a 3 napos láz

Vicky nagyon menő a kocsi!!!

Akrisz sajnálom az éjszakákat !!

Bridzsi

Kép
esztora

Angyalkrisz,
de jo,hogy jottel!!!!!Edes lehet Csenge,ahogy dumal!
Attila is porszivozik,de csak a morzsaporszivoval,mert a o a nagyot utalja :roll:
Es a kupakozas nalunk is megy :lol: :lol: Es nalunk meg minden allatt VAU VAU... :wink:
Sajnalom az ejszakakat. :( :( Nappal meg sokszor szopizik?Vagy mar csak ejjel kerne?

Jaj nem is mondtam,Attila is mond mar par szot,persze nem azt,hogy anya meg apa....aaaaaaaaa...A legelso az a NEM volt....mi mas...(van,hogy NE...) meg a DE.
De az elso igazi szo az UVEG es most par napja az ORA.Ramutat vagy mi ramutatunk,es mondja. :lol: (vegulis mit is mondana,az en elso szavam is a RADIO volt :lol: :lol: )
Ma meg mondta az ujsagon a csajra,miutan mondtam neki,hogy NENI.
De barmit mondok,megmutatja mar regota,szoval erteni szinte mindent ert.

Pinkine,
orulok,hogy jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Pelenkafutarhoz meg nem volt szerencsem,de probald ki :wink:
Mi Libero fanatikusok vagyunk,nalunk csak az valt be. Neha hasznalok meg Huggiest is,de azt csak ejjelre,nappal meg Upandgozunk.Nalunk pici koraban minden kifolyt a tobbibol,csak a Libero valt be,azota meg nagyjabol megmaradtunk ennel.

Kép

Kép
arwen07

Nappal egyáltalán nem szopizik, csak este elalváshoz van, és éjjel.

A nem szó nálunk is megvan, de még ingatja is hozzá a fejét. Kérdezem tőle, hogy kérsz még enni, erre mondja nem, és rázza a fejét, de persze aztán elfogadja még a kajcsit. És néha önállósodni akar evés terén. Volt, hogy már megkapta kezébe a villát, és próbálkozott felszúrni a husit, krumplit, több-kevesebb sikerrel. :lol: Múltkor csak úgy volt hajlandó megenni a levest, ha az ő kezében volt a kanál. Persze ő fogta a kanalat, én meg az ő kezét, de legalább egy csomót megevett belőle. :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Krisz,
nalunk is van fejrazas hozza! :lol: De nalunk onmagaban is van fejrazas,ha vmit nem akar.Nagyon rendeltetesszeruen hasznalja :lol: Csak azt nem tudom,hogy ennyit raznank a fejunket,hogy ezt igy leneztek?.. :lol:
Attila is eszik egyedul,egesz ugyesen,nalunk is van,hogy csak o akar.Meg inni is.
Szopira otletem sincs.Az mindenestre tuti,hogy o az ejszakat koti ossze a szopival...nehez ugy,mert gondolom ejjel nincs erod drasztikusnak lenni...
Sogornomeknel is nagy volt a huzavona,de ot nappal is vetkoztette mar.Naluk egyedul az valt be,hogy befujta parfummel a cicijet es 2x megprobalta bekapni utana a gyerkoc es elfintorodott es utana soha tobbe nem akart szopizni.Tudom drasztikus,lehet elzarkozol ettol,de ugy latom mar nagyon el akard valasztani,igy ha gondolod probald meg.Ja es nem minden parfumnek van am rossz ize,szoval ok is kostolgattak elotte :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Egy kis info, a miheztartás végett:

http://hvg.hu/egeszseg/20080814_pneumoc ... .aspx?s=hk

Kicsi fiam 3/4 8 óta alszik. 3/4 7-kor evett utoljára. :roll:
Kiváncsi vagyok, mikor fog felébredni, hogy éhes.

Így aludt a hintában

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Jó reggelt!

Na, hát gyermek 1/2 1-ig aludt, evett majd aludt újra 1/4 6-ig. Most viszont olyan, mint egy felhúzott duracell nyuszi. Jókedvében nagyokat kurjangat. :lol: Éhesnek nem éhes, úgyhogy most az ágyában fekve dumál a plüsseivel. Ha megéhezett, majd megetetem, aztán hátha fog még aludni.
A probléma ott kezdődik, hogy kedves Édesanyja a este nem aludt. De erről meg nem Ő tehet :) Bár nem vagyok igazán álmos. Hiába, az ember egy idő után a kevéssel is beéri.

Képzeljétek, holnap arany életem lesz :) Apa nem megy dolgozni, mert de 11-től áramszünet lesz a munkahelyén :) Anyósom is délig itthon lesz, úgyhogy Ők lesznek Petivel. Ja és hozzám meg reggel 9-re házhoz jön a műkörmös.
Anno kamaszként kóros körömrágó voltam, aztán az esküvő előtt 1,5 évvel rakattam fel műkörmöket. Helyes, rövid, egyszerű körmeim voltak. Aztán amikor terhes lettem levetettem Őket. :roll:
Most visszarakatom, mert újra kezdtem a körömrágást. :oops: Olyan ez nálam, mint valami kényszermozgás, s hát lássuk be, egy kisbaba mellett nem túl higénikus a dolog. Meg egyébként sem az.
Szóval egy rokonom ajánlott egy műkörmöst, aki kijön házhoz. :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkine,
na akkor holnap relax :wink: :lol:
Peti de dragan alszik :lol: :lol: Sajnos en tudtam ezt az oltasrol,en egyaltalan nem is szamitottam ra.
A mi dokink meg napokkal ezelott is azt mondta,hogy nem tudnak nagyon semmit,szoval...ez onmagaert beszel....behulyitik itt a nepet a tvben... :roll:

Attila tegnap delben kapott utoljara lazcsilapitot,es azota nincs laza...kopp-kopp....
Remelem ez mar akkor a vege...most is rendezkedik mar,ez jo jel :wink:

Kép

Kép
arwen07

Bencének nagyon boldog névnapot!

Bridzsi

Kép
esztora

Az oltásról annyit hogy várjuk meg mi lesz a vége!
mondjuk ha ingyenes nem is lesz mi dokinknak van egy kódja amire olyan 6 e Ft-ért adják.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen, Attinak jobbulást! Erről a 3 naposról hallottam, barátok gyerkőce is megkapta :( Házzal hogy álltok egyébként, halad az építkezés már?
Hát kíváncsi vagyok, meddig lesz jó Leventének a járgány. Kb 10 kiló, én sokat nem fogom emelgetni (kertes ház előnyei :lol: ) és viszonylag kicsire össze lehet csukni, még a kis autómba is befér hátulra (ez fontos szempont volt :lol: ). Majd használjuk, amíg jó, aztán meg jó lesz a tesó(k)nak :wink:

Fioona tényleg nagyon-nagyon régen volt! Remélem jól vannak!

Krisz, sajnálom a nehéz éjszakákat...kitartás!

Pinkiné, olcsóbb volt kb 20 ezerrel, mint a Brendonban, azért is vettük meg :lol: Édes az alvós kép Petiről nagyon!

Esztora, köszi! Néztem a Quinnyt is, ami Nektek van (Zapp, ugye?), ahhoz is lehetne Maxi Cosi hordozót tenni a vázra, de maga a kocsi csak később lenne neki jó. De lehet az lesz a következő :wink:

Bencének nagyon-nagyon boldog első névnapot!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Írtam már, hogy lehet elkezdjük a tetőtér-beépítést? Most ősszel, ha már itthon leszek teljesen (most visszamentem pár hétre dolgozni, be kell fejeznem 1-2 témát, sajna ilyen lelkiismeretes vagyok...), akkor lesz időm koordinálni a dolgokat. A nagyszülők elég távol laknak, aztán jó lesz nekik vendégrésznek, ha jönnek babázni :D később meg jó lesz a gyerkőcöknek :lol:

Kép
vickybabe

A legújabb hír:októbertől kötelező és ingyenes a pneumo oltás!

Bridzsi

Kép
esztora

Bencenek en is nagyon boldog nevnapot kivanok tegnapra!!!!!!!!!!!!

Esztora,
ugy legyen :wink:

Vicky,
bkocsi:jaj felre ne erts,szupi a babakocsitok!Es a baratnom imadta!!!! :wink: :wink: :wink:
En is inkabb olyankor szenvedtem ( a mi kocsink a Graco Quattro Tour Deluxe,ami 10-12 kg gyerek es cuccok nelkul...),amikor pl fel kellett volna emelni 3 lepcsofokot,mert ugye az akadalymentesites nem eppen europai szintu Budapesten.... :roll: Szoval nekem pl volt olyan bolt,ahova egyszeruen nem tudtam bejutni,csak ha segitett vki.... :roll:
Nekunk is olyan kocsink van,mint Esztoraeknak, a Quinny Zapp,ernyokocsinak,es ezt viszont imadjuk!!!Azt hiszem Esztora neveben is irhatom! :wink: Pl utazashoz is csucs,mert alig foglal helyet a csomagtartoban,mellefernek a borondok :wink:
Es siman emelem Attilaval egyutt,ha kell.
Mondjuk en sem tomegkozlekedem tul gyakran :oops:
Tetoterbeepiteshez hajra :wink: :wink: :wink: Biztosan elvezni fogod :lol: :lol:
En mar azt varom,hogy a berendezesnel tartsunk,de az meg marhara arrebb van....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára arwen07 2008.08.24 20:28-kor.

Kép

Kép
arwen07

Bencének boldog névnapot utólag!

Vicky: szép kocsit vettetek.

meriann

Adrira sokat gondolok,nagyon eltunt...

Kép

Kép
arwen07

Arwen, én is sokat gondolok Adrira! Jó lenne, ha bekukkantana hozzánk! Babakocsi: hamar rájöttem, hogy olyan tutira nincs, ami minden célra jó és végig, 2-3 éves koráig. A zapp nekem is nagyon tetszik, majd az lesz a csere kocsi :lol: (ha addigra kinövitek Esztorával, valamelyikőtöktől átveszem :lol: ). A buzz-t is néztem, viszont az meg már nem könnyű...

Meri, köszi! Hogy vagytok?

Kép
vickybabe

Vicky,
na igen,olyan kocsi nincs,ami minden celra okes. :wink:
Sajnos.... :wink:

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X