Új privát üzeneted érkezett!

Monee a végén szülés lesz?Már lassan betöltöd a 38.hetet is! :D

Olyan álmos vagyok,hogy szinte ülve leragad a szemem,nem szoktam ilyen sokáig fent lenni.

El is búcsúzom!!!
Jó éjt!

Kép

Kép
lecso

Tünde!

Szia! Szerintem két helyen érdemes megnézned:
- A Nagy Lajos király útján az OEP-pel szemben van egy fonalbolt
- A Ferencesek közepén meg a kedvenc hobbiboltom a volt görög étterem mellett, gyógynövényessel srévizavé szemben. Ott is vannak fonalak.
És gratulálok! :D
Vagy lemaradtam vagy elfelejtettem, h. már te is Kistesós vagy. :oops:

Bettica!

Nálunk az aszaltszilvalé vált be. Két szem aszalt szilvát felforralsz egy kevés vízben, majd a kihűlt levet adod a gyereknek. Ne túl sokat, majd meglátod, mennyi hat. Később meg aszalt szilvát tettem a Sinlacjába nagyon finomra turmixolva.

És nyugodtan próbáld majd meg később a savanyúnak érzett barackot is!
Mi megnyalattuk a deddel a citromot annó, és vártuk, h. majd gyűrődik a feje. Ehelyett kért még, és azóta is imádja. Meg a meggyet is szerette nagyon.
Sosem lehet tudni!

Lecsó!

A védőnőtök nem gyenge! :evil:

Czinkeb!

Nem leszel gondba! A ded simán kinézi majd a kaját a szátokból, és undorral fogja nézni a bébikaját egy idő után. :wink:

Csillag!

Semmiképpen nem akarok vitát nyitni, de ez a 6 hónapos korig csak anyatej sajnos nem mindenkinek jön be. Nekünk is muszáj volt hozzátáplálni, és meg tudta emészteni, nem lett tőle semmi baja.
Attól, h. Bettica többet iszik, sajnos nem lesz hígabb a teje. Esetleg Bencét lehet egy kis vízzel (de csak sima vízzel!!) megkínálni, hátha. De vannak szorulásos babák, akiknek semmi nem segít. :?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat!

Bettica már így is napi 3-4 liter folyadékot (főleg vizet) iszik, szóval fokozni már nem tudja :D Én is úgy tudom, hogy attól nem lesz hígabb a tejem, max még többet járok a mellékhelységbe :)
Aszalt szilva forralva? Hm, kipróbálom hátha. Vizet a gyerek nem fogad el, kiköpi és éktelen üvöltésbe kezd, ha megpróbálom bedugni a szájába a cumisüveg cumiját. Infacol cseppentővel tudnám neki adni csak, bár azt sem szereti, de hát mire pl. 10ml-t így beadok neki :roll: A barackból pedig tényleg csak 1-2 kanálra gondoltam, nem egy egész üvegre ;) De akkor először szilvalé, aztán ha nagyon nem megy majd akkor jön a bari. Eláll még egy darabig a szekrényben ez az üveg :D
Most egy picit elgondolkodtam, hogy a gyerek kakija elég híg szerintem, ahhoz hogy simán ki tudja nyomni (már amennyire meg tudom ezt ítélni), tehát nem is az állagával van baj, hanem azzal, hogy nagyon sokat küzd és végül sír, mire egyáltalán kijön az, aminek ki kell... Lehet, hogy akkor viszont rossz helyen kapizsgálok megoldásért???? Ááá, nem akarom szegényt leterhelni ilyen-olyan kajákkal, löttyökkel, de már szinte én is sírok, amikor küzd a drágám... Egyszerűen szörnyű :cry:

Ja, egyébként korai hozzátáplálás és allergia közti kapcsolat: inkább azt tudom elképzelni, hogy a sok vegyszer miatt lehetne esetleg ilyen, pláne egy amúgy is tápszeres babánál. Egy anyatejes gyereknek az immunrendszere sztem egész más állapotban van, így az allergia talán kevésbé fog előjönni. Persze ez csak az én elméletem és nyilván a génektől is függ, hogy mire hogy reagál a kicsi immunrendszere ;)

Monee, csak nem? Akkor már te is nagyon be vagy sózva :D A vége felé már az ember nagyon várja azt a bizonyos első találkozást... Hamar eljön a ti időtök is ;) Drukk!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Bettica nem tudom emlékszel e de mi is így szenvedtünk kiskincs kakilásával, én a mecsek-baby teát adtam neki nem tudom mennyit segített vagy ártott,de volt kaki rendesen (napi 3,erőlködés nélkül+pukik) Azt hiszem Gina is ezért panaszkodott meg páran a környezetemben...sztem megoldódik magától idővel, megtanulja a szervezetük hogy mit kell csinálni,bár nagyon szeretnénk könnyíteni rajtuk..itt most normalizálódott a dolog, most 1-1nap kakimentessé vált :roll:
Egy lánytól azt hallottam,hogy ő baracklevet ivott és így a baba könnyebben kakilt....nemtom..
Azért nem gondoltuk volna ,hogy egy büdi pelus mekkora öröm :lol: :lol:
Vendég

Rami, jójó, de azért a 7 hét és a 6 hónap között elég sok van. :roll:

a tea nem rossz ötlet. én kaját még semmiképpen sem adnék. a gyerekorvos mit mond? viszont az anya kajája kihatással van a gyerekre, úgyhogy az se rossz ötlet, hogy esetleg Bettica te próbálj meg barackot, vagy szilvát enni, joghurtot, ilyesmit. minden átmegy a tejcibe.
ha viszont híg a kaki, lehet, hoyg tényleg csak meg kell tanulnia. ahogy pukizni is meg kell tanulni, az első 6 hétben az sem megy még. nem lehet, hogy sok levegő szorul belé, és azért nem tud kakilni rendesen, és fáj a pocija tőle?

marci hasfájós volt, arra az infacol nagyon jó volt.

hasisimi, körbe-körbe, (babamasszázsban is van kakisegítő masszázs), meleg vizes palack hasira is jó lehet.

sziasztok! most nem leszek egy hétig. moneenak drukkok!

Kép

Kép
csillagfény

Csillag!

Ebben igazad van.
Nem néztem az életkort. :oops:
Az tény, h. Gergőnek is meg kellett tanulnia pukizni. De aztán igen belejött, néha már azon röhögtünk, h. micsoda sorozatlövéseket ad le! :lol:
Meg volt egy időszak, amikor muszáj volt hőmérőzni, mert nem bírta kinyomni azt, ami elől aztán úgy kellett félreugrani! :twisted:
Szóval egy dednél sem az input, sem az output nem egyszerű dolog.
Pocimasszírozás, lábak nyakig tornáztatása is lehet, h. használ.
Mi nagyon sok mindent kipróbáltunk, nem is tudom, hogyan éltük túl!

Ha belegondolok, h. már csak három hónap és kezdhetünk mindent előről!!!!! :shock:

rambóka

Rambóka
Szerintem elfelejtetted. :) Ui. még haematoma ügyben is priviztünk. De azért köszi! :D Max. arról maradtál le, hogy tesó is lány lesz.
Köszi a fonalas ötleteket. A Nagy Lajos megvolt, ott nincs, a másikba majd megpróbálok benézni.
gtünde

szélcső. tuti.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Tündi!

TÉNYLEEEEG!
Agyatlan vagyok!
Bocsi! :oops:

Hogy vagy?

rambóka

Rambóka
Nem gond! Az agyatlanság terhességi tünet. :D
Köszi, jól vagyunk! Szerdától már itt, Pécsett. Aztán majd Dóri születése után megint költözünk. :? Most Bp-re. Nehogymá' eccerű legyen az élet. :) De legalább közelebb leszünk Pécshez, mint eddig.
Most épp nagy mosás-pakolás-takarítás-rendezkedésben vagyok. Szóval, készülök-készülök. :)
Gergőnek gratulálok a bilizéshez! Nálunk ez kicsit odébb van még. Egyelőre a kaki-gondokat kell rendbehoznunk, aztán majd szép lassan. Én nem fogom erőltetni, az tuti.
Én sokszor átolvasok ide, úhogy nagyjából képben vagyok Veled kapcsolatban. :) És örülök a kis nunisodnak!

Monee
Asszem a M. Mikin keresztül ismerik egymást. Még egyben??
gtünde

Sziasztok!

Ismételt távollétem alatt megint sokat írtatok. Olvasó üzemmódban voltam, így azt megtudtam hogy:
1)Gratulálni lehet Rambóka nunisának. gratulancia :D
2) Monee majdnem szült :wink: nem drukkolok kicsit senem :roll:
3) Bettica tanácstalan őszibari ügyében, amiben sajna én nem tudok segíteni

Rólam: 19.-én voltam T-nél, emelte a pm gyogyit 100 majd 2 hét múlva 125ug-ra hogy meggyorsítsuk az anyagcserémet, hogy elinduljon a fogyás mielőtt bebabásodnék. Babára aztat mondta hogy amikor minden 2.hóban van pé-m akkor esélyem van a babásodásra aki meg is maradna. Összességében jók az eredményeim, és az is jó (bár nem a legjobb szerintem) hogy minden második hóban van mensim. Más nincs

hajni...
Budaörs

Hajni!
Hogy a fenébe ne lenne jó????????? :lol: A lényeg, hogy van!!!Pé-stül! :lol:
Most mesélte egyik munkatársam, hogy egy petefészekkel esett teherbe(gondolta, úgysincs esély! :lol: )a nagyfiú most ballagott nyolcadikosom volt! :wink:
HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, minden szuper volt, Lilla profi módon tud már levest kanalazni, alig néhány csepp megy félre és már villával is szuperül eszik, azt hiszem már túl babásnak kezdi tartani a kézzel evést:) Ja... Úgy látom a WC és a bili is elkezdte érdekelni de még messze a szobatisztaságra nevelés kezdete, mostanában már azt sem árulja el ha bekakil... úgy szokott lebukni, hogy amikor arra kérdezek rá, hogy kér-e tiszta pelenkát ő azt óbégatja, hogy nem, amikor meg arra, hogy jól érzem-e, hogy büdös akkor elkezd vihogni... hát ez van... Mit vár az ember egy alig 1,5 évestől?

A topikban kicsit visszaolvastam és nem igazán értem a teljes sztorit, mindenesetre neccesnek tűnik. Én csak az indexről töröltettem magam eddig de ki tudja... Annak viszont örülnék, ha az összeszokott régi csapat valahol megint összejönne ahol nyugodtan lehet beszélgetni. (megjegyzem ez a topik szerintem nem a PCO-val kapcsolatos tanácsadásról szól, arra ott a másik, nem kéne egy babákról szóló topik lakóit azzal csesztetni, hogy miért nem elemeznek állandóan hőgörbéket vagy osztják az észt amikor ide pont azért jön az ember mert itt nem ez a lényeg... engem speciel kifejezetten irritál amikor ez a topik átmegy full time hőgörbeelemzős és leletelemzősdibe)

Dimet: Ikeás tali valamikor?
Vendég

Most nézem, hogy 2010-től kötelező lesz a pneumococcus elleni védőoltás. Szerintetek a kistesó még beleesik ebbe? (2008 dec. ugye)

Mi eldöntöttük, hogy se Lillának se a kistesónak nem akarjuk beadatni mert amit a témáról olvastunk az alapján inkább ártalmasnak tartjuk...
Vendég

Én beadattam és Kistesónak is be fogom.
Igaz, h. igazán jelentős prevencióval inkább a súlyosabb pneumoc. fertőzésekben szerepel (mint bakteriális meningitis és tüdőgyulladás), de kisebb arányban a középfülgyulladást és a légúti fertőzéseket is segít elkerülni.
De rohadt drága volt!
Én inkább örülök, h. ingyenessé teszik.
De mindenhol azt írják, h. már októbertől.
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=230514

Miért lenne ártalmas?
Tojásfehérje miatt?

rambóka

Nem... most nem tudom pontosan, de ha jól emlékszem ez nem megvéd/immunizál hanem kiírt bizonyos baktériumokat amiknek normálisan az egyensúly kialakításában lenne szerepük... Aztán a helyüket más bacik veszik át amik ezerszer nagyobb bajt tudnak okozni plusz ha jól olvastam akkor a nemzetközi szakirodalom már elavultnak tartja azt az oltást amit itt adnának, mert már egy olyat ajánlanak ami sokkal több törzs ellen véd, csak annak van értelme, ez inkább árt (a több törzses ellen én sem tiltakoznék valszeg).

Majd rákeresek és bekopizom...

Most megyek aludni...

Jó éjt mindenkinek:)
Vendég

Szia csakegy!! :D

a pneumococcus csak bizonyos rizikócsoportoknak lesz ingyenes, házidoki és gyerekdoki most kapott körlevelet ahol leírják kinek ingyenes (koraszülött,beteg.stb..) és felmérik hogy mennyire van igény...a gyerekdoki azt mondta bizti nem lesz mindenkinek ingyenes..örültem volna

Topikkal kapcsolatban jól beszéltél Csakegy
Vendég

Sziasztok,

Monee: hát maradjon még babóca pár napot! ne vaklármázzon!
én már nem tudnék annyi topicot olvasni, h menjek még a privisbe is . meg igazán annyira összeszokott a keménymag, h nem mondom, h kívülállónak érzem magam, de nem érzem magam annyira, h menjek oda is. na eszt jól megmondtam. nem akarok senkit megbántani!!!
de ugyanakkor annyi hasznos dolgot , tanácsot olvasok itt!!! sajnálnám, ha nem lenne ez a topic.
egyébként meg otthon nincs netünk, de még gépünk sem. nem tudom, h lesz e, bár nagyon jó lenne. még 1 hónapot élvezem a mhlyen a netet, aztán meg meglátjuk mi lesz.

Dimet : szt istvánba szeretnék szülni, Gasztonyihoz járok (többnyire magánjába a géndiagnosztikába). te is ott akarsz?? mik a tapasztalataid? szülésznőt kit érdemes ott választani?? engem kifejezetten érdekel a gátvédelem és azt támogató szülésznő!
dokiról hallottam jót és rosszat. vannak fura dolgai, de maradok nála.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Csakegy!
Küldtem pü-t! :wink:

Kép
Kép
zazzy

sziasztok, voltam ma uh-n.
Mákszem nagyon szégyenlős volt, nem akart mozizni, nem akarta mutatni magát, takarta az arcát végig. :cry: a doki bögdöste a pocakom, mire a végén teljesen hátatfordított! erre a doki megdícsérte, h okos gyerek! szerintem úgy gondolta, h okos, mert nem azt csinálja, amit a hülye anyja akar! :twisted:
de amúgy minden rendben szerencsére! láttam kobakját, szivecskéjét, pocakját, kezeit, ujjait, tappancsait, fütykösét. méretei alapján korának megfelelő, kivéve, pocakja alapján 1 héttel idősebb. és már 753 gr! majd a 30. héten tudja a doki megsaccolni, h mekkora lesz majd. lehet, h túltáplálom?? vagy a vitamin?? doki szerint kicsit nagyobb, de normális. de hogy lehet, h pocakja olyan ,,nagy,,?? v csak én parázom túl?? :oops:
anyukák?? 24 + 2 héten 753 gr, nem ,,túl sok,,??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinkeb

No para, nyugi....kisfiam 25+1 769gr volt!Nem sok!!!! :wink:
kiscsaj

sziasztok,

Kiscsaj: köszi! azért sejtettem, h én parázhatom túl a dolgot. én csak azt furcsálom, h pocakméret alapján 1 héttel idősebbnek írja a gép , mint a fej és combcsont méret alapján. persze tudom, h ez csak sacc.
tudom hülye vagyok!! :oops: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ja, és még annyi, h szerintetek végig kell szedni a kismama vitamint??
mostanáig szedtem , de az utóbbi 2-3 hétben nagyon összevissza, v egyáltalán. annyi gyümit ettem, h csak na.
a kismama vitamin nem ,,csinál nagy babát,,?? :oops:
bocsi, nem fogok több ilyen hülyeséget kérdezni!! :oops: :oops:
köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki én végig szedtem a vitamint (gravida) a dokim azt mondta nem lesz nagyobb a baba mint mikor nem szedem...bár a végén feleket szedtem csak és az utolsó vérvételnél (32hetes) már vasat írtak ki addig tökéletes volt mindenértékem..de te tudod4
A baba méretei változnak, pocakunk nekünk is nagyobb volt sokszor,de volt hogy a combcsont...
Vendég

Kincs: köszi!!! :lol:

Monee: ??? még egyben vagytok??

van hír Moneeról?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki: Monee még egyben van ;) Ne aggódj, nem fogsz kimaradni Te sem a hírből ;)

Puszi!!

Kép

Kép
bettica

Bettica: köszi!! :lol:

de most nagyon megcsappant a topic! mindenki most átment a másikba?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Köszönöm a tanácsokat!

Aszaltszilvalét próbálgatom, hátha beválik. Sajnos barackot, joghurtot hiába ettem, nem segített :( Hasmasszázs mindennapos nálunk, melegíteni viszont nem tudom... Hogy lehet megoldani egy ficánkoló, az ember kezében is alig megmaradó gyereknél?
Mi volt még? Ja szélcső... Na ez az, amire nem vagyok hajlandó :oops: Még a hőmérőre is ordított a gyerek nem rég... Na meg az Infacol, hát ez az amit használtunk 2 hétig, minden étkezés előtt, sajnos jobb nem lett tőle :(
A doki mit mond? Hát annyit, hogy hasfájós a gyerek, adjak neki Infacolt. Köszi, megvolt, és most??? Nem vagyok vele kint a vízből. Sajnos a 6 hét is letelt már és nem történt változás, 2 és fél hónapos Bence, így most a 3 hónapos vízválasztót várom...

Czinkeb: Nem kici, nem nagy, pont jó!!! Ne aggódj emiatt, jó?

Pneumo oltás... Megint van fejlemény, hallottátok? Most azt mondják, hogy 1 éves kor alatt lesz ingyenes, de csak akkor kapja a gyerek, ha a szülők kérik. Én kérni fogom, mert én is és a párom is állandóan középfülgyulladással és mandulagyuszival szenvedtünk gyerekkorunkban. Ha csak 1 ilyen alkalomtól sikerül ezzel az oltással megszabadítani a gyereket, akkor megérte. Ha nem lesz ingyenes, akkor nem tudjuk beadatni neki, mert ennyi pénzünk azért nincs egyetlen (illetve 3, ha jól tudom, de az is kb. 60e??) oltásra... :roll:

Mennem kell, mindenkinek puszi!

Kép

Kép
bettica

Rambóka
Köszi a bolt segítséget!! Tegnap meg is vettem a fonalat. Mint kiderült, ez uaz a bolt, ami a Búza téren volt. Csak amikor láttam, hogy üres, nem is mentem oda megnézni, pedig ki volt írva, hogy hova költöztek. Mégeccer millió kössz!!!
gtünde

Helloka!

Köszi az érdeklődést, még egyben. :)

Ha külön leszünk, a lányok úgyis megírják és apának is csináltam egy "hogyan szóljunk hozzá a fórumokhoz" leírást, ami alapján tud majd infot hozni, képet felrakni. :D

Fizikailag mindketten teljesen rendben vagyunk, de én egyre jobban szenvedek tőle, hogy Ákos nem akar találkozni velünk. A terhesség alatt folyamatosan arra gondoltam, hogy augusztus közepén kibújik magától és hej de jó lesz nekünk, erre meg mindjárt itt a szeptember és még mindig semmi.
Ide nem írtam, jövő héttől nincs dokim egy hétig, úgyhogy megy a tipródás, hogy addig imátkozzuk ki Ákost, vagy próbáljam kifeküdni még a doki visszaér. Ma lesz NST és beszélek is az orvosommal, remélem sok minden kérdésemre választ kapok.

Lassan fel kell keltenem a gyermeket (Kata) és indulni NSTre. Ma megint meleg lesz... blöh... :evil:

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee: ne akard sürgetni szegény Ákost!! van még 9 napja!! :lol:
gyorsan el fog tellni az az idő!!

most már én is egyre inkább fáradok! szerintem a szept-t úgy fogom csinálni, h hol dolgozom, hol nem. az , h 9-18-ig vagyunk minden nap kicsit fárasztó. pedig van, h felrakom az asztalra a lábam, h ne vizesedjek annyira, és igazából nem hajtom magam halálra, de mégis. estére nagyon elfáradok! este sokat forgolódok, szokszor sehogy se jó. próbálkozom a tornával, de vhogy a pocaktól nem esik jól a legtöbb gyakorlat, pedig biztos jó lenne fizikailag is ,,lehajtanom,, kicsit magam. de lesz ez még rosszabb is , igaz??? :lol: :lol: nem is rinyálok!! :lol:

szép napot mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Megjottem, es tessek, erre "kihal" a topic! :( :( :(
Hat ez szomoru, de megertem....
Befogadnatok a zart forumra?

Monee, azt hittem Akos mar a bolcsoben fekszik... :shock:

Mindenkinek jo vasarnapot!

Alice
alice27

szép napot mindenkinek!!!
hol vagytok?????

szept van már!! olyan gyorsan megy az idő! én most már visszaszámlálok, mert ezt a hónapot dolgozzuk már csak végig és otthon leszek! most már nagyon várom, mert nekiesek a gyerekszobának!!! még sehol se vagyunk vele, még egy nagy ,,lomtár,, az egész. már most nézelődnék , vásárolnék, de semmit nem tudnák berakni addig, amíg ki nem pakolunk mindent, de ahhoz meg meg kellene venni a garázst. szóval ördögi kör.

remélem azért jöttök!!

üdv!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

dobok egy pocakfotót is:
Kép
nevünk még mindig nincs meg. párom favoritja a Barnabás, amit én nagyon nem szeretnék. az én favoritom Csanád és Nándor, szerencsére a páromnak is tetszik mind2. szóval remélem hamarosan dűlőre jutunk! :lol: :lol:

terheléses vércukrom ( 1 órás, nem 2 !) : 4,7, az egész jó, igaz??
az 1 órás ua megbízható , mint a 2? mert MM-ben 2 órásat néznek, kórházban meg 1-t otthon elfogyasztott üres zsemle + 2dl tej után.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Végre kinyaraltam magamat, és nem tudom, h ki hol van? :cry: Valami priviben... Ne hagyjatok itt :cry: :cry: :cry:

Privit kérek vagy emailt.
Kir

Kép
k.ir

Czinkeb: Nagyon csini vagy! Szép a pocakod ;)
Hamar el fog menni ez az egy hónap, ne aggódj :) Majd muti meg a szobát, ha kész...
Gyere át a másik fórumba sztem. Keresnek a lányok már téged is :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Monee hajnalban bevonult a kórházba szülni!

Kéretik hamarra a drukkokat küldeni! :)
Vendég

Sömi Monee-tól, egy perce jött:

"kórházban még mindig, bő két ujjnyi, viszont a fájások nem elég erősek, uh. most kötötték be az oxitocint. 4 kilo környékén lesz Ákos!"

Szóval most aztán tényleg drukkok, mert hatalmas gyerek ez az Ákos!!!!!
Vendég

hú-ha!!!

Monee: hajrá!!
szép nagy baba Ákos!!
remélem már túlvagytok a szülésen, és már kezetekbe vehettétek Ákos babát!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee sömije!!!

10:10-kor 3,09 kg-val, 49 cm-vel megszületett Ákos! Jól vagyunk mindketten. Term. uton, kis gátmetszéssel bújt ki. Este lesznek fent képek!!!!

Gratula!
Nagyon ügyes vagy, isten hozta Ákost idekint!!!
Vendég

MONEE: SOK BOLDOGSÁGOT ÁKOSHOZ!!! ÁKOSNAK SZÉP BOLDOG ÉLETET, SOK TEJCSIT!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Móni férje vagyok, íme két kép Ákos babáról:
Kép
Kép

Móni majd leírja a részleteket.
Elfáradtunk, főleg ő, de most már jól van, a baba alszik, mint egy kis angyal :) Aztán majd éjszaka kiderül, hogy mégiscsak ördög-e.... ;)
Ha minden jól megy, hétvégén már itthon lesznek.

Norbi
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee

Nagyon nagy gratula kis Ákoshoz, gyönyörű bébi, annak meg főleg örülök, hogy rendben vagytok! Várjuk a beszámolót :)

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Monee és férje
Gratulálok Ákos babához!! Nagyon szépséges, kisimult arcú kis fickó!! Sok boldogságot és tejcsit!!
gtünde

MONEE: OLYAN GYÖNYÖRŰ ÁKOS BABA!! OLYAN BÁJOSAN , NYUGISAN ALSZIK!! SOK BOLDOGSÁGOT ÁKOS BABÁHOZ !!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ide írom, közhasznú.

"Ingyen kukkolhatják a leggyorsabb kismamák magzatukat a Semmelweis Egyetem szűrőnapjain. Csütörtökön, pénteken és szombaton öszesen 8-10 három illetve négy dimenziós ultrahang készülék segítségével bárki megtapasztalhatja a saját szemével, hogy fejlődik a kisbabája, és ha nagyobb magzatról van szó, a gyerek arcát is láthatja. A programon résztvevő 10 világhírű professzor, valamint több tucat nemzetközileg elismert szülész-nőgyógyász naponta körülbelül 40 várandós anyát tud megvizsgálni, írja a Független Hírügynökség.

Az ingyenes szűrésen az vehet részt, aki előzetesen időpontot egyeztet a szervezőkkel; ezt a 06-20/4747-087-es számon lehet megtenni. Az első két napon, azaz 11-én és 12-én a Zeneakadémia épületében végzik a vizsgálatokat, 13-án pedig az I. kerületi polgármesteri hivatalban."

Fél órája hívtam őket, holnapra kaptam is időpontot!!!!!!!! (A Várba kell menni...)

Nem adnak DVD-t de fényképet küldenek e-mailben.
Vendég

amint látom, ígéretek ellenére eltünt mindenki!! :cry:

szép napot mindenkinek ezen a vacak esős napon!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok! (ha még egyáltalán jár erre valaki) :)

Ákos babához hatalmas gratuláció. Mivel nem tudom az átköltözős belépési cuccait ezért ide teszek fel képecskét a 4d videóból. Talán látjátok.
Kép A kis mosolygós
Kép intim :)
Kép Lábacskák

tyche

Tyche!
Gyönyörűűűű és nagyon jó felvételek!
Gratulálok a kis trónörökös szépségéhez!!!
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Tyche: nagyon jó képek!! nagyon aranyos Bandika!!
írigykedem, h mutatta az arcát!! a mi PiCzinkénk 2 kézzel takarta az arcát, és mikor a doki bökdöste még hátat is fordított!! :cry: majd legközelebb!! bár a lényeg, h mindene megvan!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?