Sziasztok!
Köszi a tanácsokat!
Bettica már így is napi 3-4 liter folyadékot (főleg vizet) iszik, szóval fokozni már nem tudja
Én is úgy tudom, hogy attól nem lesz hígabb a tejem, max még többet járok a mellékhelységbe
Aszalt szilva forralva? Hm, kipróbálom hátha. Vizet a gyerek nem fogad el, kiköpi és éktelen üvöltésbe kezd, ha megpróbálom bedugni a szájába a cumisüveg cumiját. Infacol cseppentővel tudnám neki adni csak, bár azt sem szereti, de hát mire pl. 10ml-t így beadok neki
A barackból pedig tényleg csak 1-2 kanálra gondoltam, nem egy egész üvegre
De akkor először szilvalé, aztán ha nagyon nem megy majd akkor jön a bari. Eláll még egy darabig a szekrényben ez az üveg
Most egy picit elgondolkodtam, hogy a gyerek kakija elég híg szerintem, ahhoz hogy simán ki tudja nyomni (már amennyire meg tudom ezt ítélni), tehát nem is az állagával van baj, hanem azzal, hogy nagyon sokat küzd és végül sír, mire egyáltalán kijön az, aminek ki kell... Lehet, hogy akkor viszont rossz helyen kapizsgálok megoldásért???? Ááá, nem akarom szegényt leterhelni ilyen-olyan kajákkal, löttyökkel, de már szinte én is sírok, amikor küzd a drágám... Egyszerűen szörnyű
Ja, egyébként korai hozzátáplálás és allergia közti kapcsolat: inkább azt tudom elképzelni, hogy a sok vegyszer miatt lehetne esetleg ilyen, pláne egy amúgy is tápszeres babánál. Egy anyatejes gyereknek az immunrendszere sztem egész más állapotban van, így az allergia talán kevésbé fog előjönni. Persze ez csak az én elméletem és nyilván a génektől is függ, hogy mire hogy reagál a kicsi immunrendszere
Monee, csak nem? Akkor már te is nagyon be vagy sózva
A vége felé már az ember nagyon várja azt a bizonyos első találkozást... Hamar eljön a ti időtök is
Drukk!