Sziasztok!
Nincs változás az éjszakákat illetően. Viszont mostmár együttérzésből
, de nekem is bújik a bölcsességfogam.
Virág, köszönöm a tanácsot. Feljegyeztem a gél nevét és amint hazaértünk beszerzem, hátha segíthetek vele a kis manómnak.
A krémet is valószínű megveszem a derekamra. Bár olyan fura, hogy 30 évesen ilyen problémával kell küzdeni.
És a legfontosabb... Trudi gyönyörű kislány!
Medina, neked is köszönöm a tanácsokat. Tényleg segíthet a citrom? Egyelőre lehet, hogy a gélt próbáljuk ki, aztán majd meglátom.
Torna... mindig lusta voltam hozzá, de most rámférne. Viszont én nem vagyok olyan bátor, mint te, féltem a tejcsit. A védőnőm szerint, nem biztos, hogy a mennyiség csökkene, hanem megváltozhat az íze és lehet nem fogadná el a kicsi. Bár, az én éhes fiamról ezt nehezen hiszem el.
Bambi, köszi a képeket. Mennyit változott már a fiad, mióta utoljára láttam róla képeket. Olyan szép, formás kisfiú!
Nagyon tetszik az alvós kép és a pólóba nyúlós.
Enyém fiam is tud matatni rendesen.
Éjjel, amióta ilyen rosszul alszi, úgy 3 körül magam mellé veszem és ott alszik, nyűgösködik. Rendszeresen arra ébredek, hogy a szoptatós hálóingemnek a felső része alatt vannak a kezei és keresgél.
De akkor is enni való, amikor néha a cicit mindkét kezével tartja, amíg eszik.
És szokott simogatni kaja közben, meg 2 napja úúúúúúúúgy tud ölelni!
Teljesen a nyakam köré fonja a karjait!
Ennél jobb már csak az lesz, amikor puszit is ad majd.
Mary, vacakol a net. De sikerült regisztrálnom a babvilág oldalon. Viszont a szavazás nem jött össze.
Még próbálkozom, mert nagyon édes Bogi. Meddig nem késő?
Celesztina, itt is: nagyon édesek a lányok!
Milyen nagy már Julinka is! És elhiszem, hogy a számítógép helyett inkább a sétát választod a családoddal. Szépek vagytok!
Lekri, szépek voltatok az esküvőn.
A keresztelői ruhát a keresztszülők vették. 2 rendet is, mert úgy tűnt az első meleg lesz. Végülis júniusban még rá tudtam adni, nem volt nagy meleg. De jól fogott a vékonyabb is, mert júliusban már meleg volt. Képet most nem tudok mutatni, nem otthonról írok. De szerintem kisfiúkra is lehet találni jó cuccot. Nekem nagyon bejött a kis fehér ing a kék csokornyakkendővel. (régebben tettem fel képet)
Lituka, az oltás helye 6 hónapos korig kell kifakadjon. Legalábbis nekünk ezt mondták. Lehet, hogy addig nektek is kifakad és nem kell megismételni.
Magika, Jezsek, Marjan, Lolka, Szőlő, Szösszenet, nagyon édesek a babók!
Olyan bájosan tudnak mosolyogni. Nagyon jók a kiscipős képek, meg a battyúsok is!
Szőlő! Gondolok ma rátok!++++++++++++++++++++
És még 1 szó a kényeztetésről... én pont a miatt, amit Magika írt, nem bánom, ha felveszik, ringatják a gyerekemet, hiszen én is azt csinálom, mióta megvan. Úgy telik az idő és én imádom az ölemben altatni, hordozgatni, babakocsival sétáltatni a picuromat!
De megértem, ha valaki másképp csinálja.