Új privát üzeneted érkezett!

Magika - Cukik a gyerkőcök :) A krokodilos kép mindent visz :D

Marjan - Édes csomagod van :D

Kép
szösszenet

Magika,
Jók a krokis képek :lol: :lol: :lol:
Marjan,
nagyon ügyi vagy a kötéssel. tök jó lehet így hordozni a gyerkőcöket.
cipő,
de jó, hogy celesztina feldobta. már egy csomószor megakartam kérdezni, de mindig elfelejtettem, hogy télen nekünk kell már cipő? mivel járni nem fog tudni még...vagy cask sok zokni, "nem igazi cipő-cipő". vagy hogy van ez?

Kép
1bambi

Szosszenet!

Koszonom a dicseretet.
A cherokee cuccok is nagyon szepek es jok.
Pont olyanok, mint a next.

Pl tescoban most van koztuk kordkertesz mintaval es hozza egy rozsaszin body. Nextben nyuszis volt elozo evben.
En azert vettem nextet, mert ez a szett a tescoban 3700 a nextben meg 10 000 rendes aron, learazva meg 3000. Igy arban a next gyozott.

A nextben most egy kerteszruha + body + harisnya volt 3200 ft.
Zolinak hosszuujju zippes meg 2500. Tobbi helyen 4000-5000 ezer.

Szerintem akcioban olcsobb, mindennel.
De sajna egy evben csak ketszer van akcio.

Minosegben meg nem hasonlithato ossze egyik markaval sem.

Marjan!
Zolinak most 2-3 eves meretet vettem.
Szerintem azert azok eleg nagyok.
A nyariak meg 1,5-2 eves meret.

Magi
Vendég

Marjan!

Akartam irni, hogy nagyon irigykedem a kendo miatt.
Nagyon szupin kotod.

Lanyok!
csinalja majd valaki az okosbaba modszert?

Magi
Vendég

Sziasztok!

Tegnap lementünk Gárdonyba, Anyuék megint úgy elrontották ezt a kölköt hogy hazajöttünk és folyamatosan sírt és fel kellett venni áááá... Anyut már leszoktattam hogy úgy altassa Mazsit hogy tologatja a babakocsiban. Mert ez aranyos meg jó dolog, csak éppen én itthon a lakásban nem tudom tologatni a 25 nm-en... Most a következő az lesz hogy ne legyen állandóan kézben. Én elhiszem hogy szeretik és babusgatni akarják, de könyörgöm ne egész álló nap, mert ilyenkor meg nem tudunk vele mit kezdeni.

Bambi, azon a pólóba nyúlós képen akkorát nevettem :lol: Igazi pasi már most az biztos. Mondjuk az alvós kép se semmi.

Virág, Trudi is édes baba, látom ti is a tokások táborát erősítitek, akárcsak mi. :lol:

Lekri, nagyon szépen a gyerekek, jó helyen volt ez az esküvő!

Magika, kativa az egyik legcsajosabb kislány itt a topikon szerintem :)

Jezsek, komoly pofákat vág Marci :lol: Nagyon édes. 8100 gramm, nem semmi!

Litu nagyon édesek a ruhák! Az a 450-es font árfolyam tényleg sok... Mikor volt legutóbb annyi a font? Nem mostanában!

Kép Kép
szõlõ

Szolo!

Koszonom neked is a dicsereteket.

Sajnalom, hogy anyukadek elrontjak a kicsit.
Megertelek. Nalunk is ez van.
Bar egyszer panaszkodtam a noveremnek, o meg jol lehurrogot es igy utolag belegondolva igaza van.

Szerinte zizi vagyok, mert oruljek, hogy olelgethetem es foghatom a kezembe. Egy ev mulva mar nem fogja hagyni, el fog szaladni es ugy kell majd konyorognom, hogy megszeretgethessem majd.

Zolinal is mar konyorogni kell, mert ha hivom, azt mondja:

Jaj anyuci most jatszom
Anyuci most hagyjal mar jatszani
Engedj el, mennem kell jatszani

stb....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na azota vagy magamra kotom Katicat, ha nem csinalok olyan dolgot, hogy zavar, vagy cipelem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Este meg addig van az agyunkba, mig be nem fekszem aludni az agyba. :shock: :shock: :shock:
Persze igy Zoli is nalunk akar lenni, ezert mind a ketten ki vagyunk turva. :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Latszik, hogy ma itthon voltam es raertem! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szössz, csatlakozom a Cherokee-fan táborohoz. Ahogy végignézem, majdhogynem csak ilyen cucaink vannak, ami menőbb azt meg amcsi unoka-nagynéni küldi kintről.

Én az elmúlt pár napban adtam rá cipőt, mert belenőtt és hihetetlen cuki rajta. :lol: Reebok, ajándékba kaptuk még mikor pocakos voltam :)

Kép

Igazából sötétkék, úgyhogy eléggé kisfiús, de ma pl ez volt rajta egy sötétkék gatyával meg rózsaszín bodyval, és megzabáltam annyira édes volt. Imádom öltöztetni 8)

Kép Kép
szõlõ

Magi, minket egymaga kitúr reggelente, mert naná hogy szétvetett kezekkel alszik vissza reggeli után, mi meg lapjával próbálunk picit szunyókálni :lol:

Kép Kép
szõlõ

Ja, még a cherokeeról akartam írni, hogy a legutóbbn vett bodyknak tökre kinyúlt a combjánál pár mosás után... Nem értem, mert az 56-osokat tovább hordta és annyira szép maradt mind.

Kép Kép
szõlõ

Szolo!

Alvas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lanyok!
Van aki mar vagott hajat a gyerkocnek?

En ma lenyirtam Katica hajat, mert nagyon hosszu volt.
Hatul mar semmit nem lehetett normalisan patentolni, mert mindig becsipodott neki es elol meg a szemebe logott.
Igy hatul eleg sokat kellett vagni, mert a lenti tincsek jocskan a hatara logtak igy ott tobb volt 1 cm-nel.
Elol es minden mashol csak kicsit igazitottam, hogy ne logjon a szemebe, fulebe stb...

Magi
Vendég

[quote="magika"]V írta:magikaan aki mar vagott hajat a gyerkocnek?

Hááát ... őőőőő .. Szerinted? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Szőlő - Lehet azért nyúlik ki mert sokkal többet mozog. Nekem nem nyúlik ki .. de én bodyt szinte csak éjjel adok rá. Napközben gatya+póló .. de legfőképpen a kisrucik jönnek be :P
Ezeket sem fogja sokáig hordani .. kinyúlik .. na bumm .. majd kistesó kap másikat :P :D

Kép
szösszenet

szöszi

nagyon huncut ez a nézés!!!!!!!

Marjan

Kép
marjan78

Szosszenet!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Magi
Vendég

Magika - Nagyon szép kislány Katica :)
Nagy kék szemek, hosszú haj :) tündéri :)
Elhiszem, hogy ezt kellett vágni :P

Hoztam én is fotókat Alízról :)

Meséltem, hogy nem nagyon szoktuk ültetni, félünk, hogy korai .. de annyian mondtátok, hogy milyen szépen ül a kádban (ami nekünk nem volt újdonság, így fel se tűnt, hogy ez ritka, vagy bármi..) .. ezért kíváncsi voltam, leültettem magam elé, és óvatosan elengedtem, megnéztem mit csinál ..
Hát .. percekig volt a képen látható pózban, és játszott .. Aztán lefektettem a játszószőnyegre, hogy ehhez azért még nőnöd kell :D :D

Kép

Kép

Itt van az egyik 500 Ft-os nyáriruci szerzeményemről kép :)

Csini-Baba

Kép

Neki is tetszik .. :D

Kép

És úgy tűnik, eljutottunk addig, hogy nem kell már tápszer a tízórai gyümölcs után. 1-2 barackot és fél almát turmixolok neki össze .. persze marad a gépben, meg az előkéjén .. de nagyjából 100 ml-t eszik meg.

Kép

Ma voltunk oltáson, nagyon jól viselte .. nem volt sírás.
Picit melegnek éreztem lefekvés előtt, ezért adtam neki nurofent.

6160 gramm és 63 cm :) Nagyon nagyot nőtt a születése óta :D .. már megduplázta a súlyát :shock:

Meg lettünk dicsérve a forgás miatt, ugyanis ma már hasról hátra is megfordult .. gyorsan tanul :D
Úgyhogy most már ide-oda forog egyfolytában :D
Illetve a doktornő is azt mondta, hogy nagyon szépen felhúzza magát ülő helyzetbe ..
Azért örülnék, ha előbb mászna, és csak utána indulna el ..

Kép
szösszenet

Marjan és ha megveszed Zoli ruháit, utána én is tőled:)

Szössz, Magika, Szőlő, annyira édesek a csajok. Én is imádom Marcit öltöztetni, de nektek ez könnyebb.

Mekkora haja van Katicának.

Szőlő, hívlak holnap. használjátok az mt-t?

Szössz nem semmi hogy ül a kiscsaj.

Bambi, nevettem én is a pólfelhúzóson.

na ennyit bírtam megjegyezni
akartam az én batyumról is képet feltenni, de amiket Marjan elküldött picit nagyok és most nincs kedvem kicsinyíteni.

Kép

Kép

lolka_zs

Lolka, használtam párszor, de volt hogy csak próbálam használni akkora hiszti lett blőle :shock: Szólj csak hogy mikor kell és visszaadom, aztán még eldöntöm veszünk-e. :wink:

SZössz, Alíz hihetetlen ügyeske! :D

Magi, nem semmi haja van Katicának! Mazsi is nagy hajjal született de azért vágásról még nagyképűség lenne beszélni :lol: :lol:

Jajj mindjárt indulunk a dokihoz, szorítsatok plíz!

Szössz, ti hogyhogy itthon? Nem Balcsiztok?

Kép Kép
szõlõ

Jó reggelt!

Marjan: nagyon jók a fotók :)

Magika: nem is írtam, hogy az állatkertes képeitek milyen szépek, édesek a kicsik és jó, hogy fotóztad őket ugyanúgy ugyanott :) Meg ez a szöveg "mennem kell játszani" haláli :lol: (bár sajna Lau is ilyen, ha nem is rohan már nem lehet ölelgenti csak úgy)
Ma reggelre meg arra ébredtem, hogy Lau kettőnk között alszik sé keresztbefordult :lol:
Szép hosszú lehetett már a haja Katicának! Mi gyér-hajúak vagyunk, talán 1 éves volt Lau is mire vágnom kellett és azóta se kell sűrűn (szerencse mert örökmozgó és nem hagyja)

Bambi: Launak anno nem igazán vettünk cipőt -ami volt mint írtam nem jött be így nem erőltettük, de amikor megjött a nagy hideg és 3 zokniban meg pufi-overálban vittük sétálni azért aggódtam, nehogy felfázzon :roll: szóval idén tuti veszünk vmit még ha drágábbat is, a cipőkre kényes vagyok ;) plusz Juli tappancsai fázékonyabbak -az a puhatalpú meg jól néz ki, ilyen meg olyan légáteresztő és gumis a bokánál, meg elvileg 2 méretet ölel fel egy-egy cipő, vagyis tovább jó -no majd meglátom lesz-e szép cipő vmelyik baba/cipőboltban -persze ha olyan hálózsák szerű zsákban menetek sétálni akkor nem kell cipő.

Szőlő: nagyon édes Mazsi a fotón -mekkora cipő jó neki, hányas?

Lolka: nem semmi milyen későn írtál! Mindig ámulok, nekem már 9-kor leesik a fejem az álmosságtól sajna :roll: meglestem a blogod, jók a fotók -milyen szép a kendő! Egészen kedvet kapok kendőzéshez is, csak ez a tanfolyam dolog ijesztő nekem -bár mt-hez is jó lenne, mindig azon is aggódom, h jól kötöm-e meg :roll:

Voltunk hordozós-sétán ;) :apáé volt a kicsi mt-ben, én vittem a nagyot hmongban -persze senki sem nézett furán ránk :lol: Kép

Kép és egy kép róluk :) Juli már egész nagy -minap el is csodaálkoztam h alig 3 hónapja hogy fért még be a pocimba ? :)

a két kép művészi azért ilyen -meg mert nemsokkal azelőtt készültek h elromlott a gép :wink: :roll:

Kép Kép
celesztina

Sziasztok!

Marjan: Jók a képek! Aranyosak vagytok!

Szösszenet: A Cherokee ruhák nekem is nagyon bejöttek! Nekem is teljesen megfelelnek. Jó az ára és a minősége is. De például a C&A-ba is lehet olykor jókat, jó áron venni.
Alíz nagyon szépen ül már! Lassan már szaladni fog! :D

Szőlő: Nálunk is elrontja mindigy anyu a picit! Itt van 2-3 napig és kész! Utána 2 napig próbálom leszoktatni a gyereket a babusgatásról.
Ari a kis Mazsi! Kár hogy nekünk még nincs kiscipőnk, de úgyis télre kell majd igazán.
EGY NAGY KALAPPAL!!!!

Magika: Tündéri szép Katica! Azok a nagy, kék szemek! Asszem hessegetheted majd a fiúkat! :D

Lolka: Neked is komoly kisfiad van!

Edina

Kép
medina83

Celesztina: Wawww, mekkora Julinka is! :) Csodálkozni én is szoktam. Sajnos gyorsan megy az idő!

Edina

Kép
medina83

Vettünk tegnap olyan esti fürdetőt! Elő is készítettük vízet, erre mikor raknánk be a gyereket, elkezd ordítani. Először azt hittem a víz meleg, de nem! Azért raktunk bele egy kis hideget még.
Újra megpróbáltuk, erre megint üvőlt!
Gondoltam, lehet csípi a popóját a fürdető, ezért kicseréltük a vizet és raktunk bele Gabit.
De abba is ordított. (Egyébként imád fürödni, soha nem ordított még)
Hát végül kiderült, hogy csak hiszti volt, mert utána ajcsi jön és ez nem tetszett neki. Előtte apa játszott vele, csikizte és gondolom annyira élvezte, hogy nem akarta a végét!
Szóval megvolt az első hisztink! :)

Edina

Kép
medina83

Jo reggelt lanyok!

Jo koran jottetek!
Mi mostanaban 8-kor kelunk, de van, hogy -kor.

Szosszenet!
Aliz is nagyon csini es milyen kis husi.
Szep nagyon az a ruci is. En is vettem par cuccost az Auchanban.
Nalunk is huzza fel magat Katica, de en nem ultettem meg.

Nalunk ugyesen kuszik. Agyon mar nem nagyon lehet hagyni egyedul, mert hamar elkuszik egyik vegebol a masikba. :shock:

Lolka!
fiukat is lehet oltoztetni.
En is oltoztettem Zolit. Meg most is.
A kedos kepert irigykedem.

Kép

Szolo!
Csuriban akezem!

Celesztina!
Jok a dupla hordozos kepek.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hat igen.
Most kell szeretgetni oket.

Medina!
Katica is egy hisztikiralyno.
De nalunk Zolinal hisztizik.
Ugy szoktak jatszani, hogy lehasal Katica a szonyegre, ahol Zoli jatszik. Termeszetesen eddig nezte, most mar oda kuszik.
Zolika aranyos, mert mindig ad neki is vonatot, de Katicanak az nem eleg es sikitva uvolt, mig Zolitol nem kap meg egy vonatot es egy sint ragcsalni. :shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Magika: Aranyosak lehetnek! :) Csakhogy nálunk nincs tesó, így marad apa! Ha én puszilgatom a hasát, akkor nem röhög, bezzeg ha az apja. Ilyenkor képes hangosan nevetni, én meg mindig azt hiszem először, hogy sír.
Nagyon csini a fiad!

Edina

Kép
medina83

Lanyok!

Most toltozik fel megint egy par video!

Viccesek nagyon.

Ha kesz hozom a linket!

Magi
Vendég

Sziasztok!
Én most rendeltem a Marcinak cipőt. Elég nehéz dolgom van vele, mert olyan pufi, hogy nincs bokája, és az összes cipő, zokni vágja a lábát. Kipróbáljuk ezt, sok jót olvastam rola:
Kép Liliputi puhatalpu babacipő
Vendég

Sziasztok!

Nincs változás az éjszakákat illetően. Viszont mostmár együttérzésből :?: , de nekem is bújik a bölcsességfogam. :roll: :lol:

Virág, köszönöm a tanácsot. Feljegyeztem a gél nevét és amint hazaértünk beszerzem, hátha segíthetek vele a kis manómnak.
A krémet is valószínű megveszem a derekamra. Bár olyan fura, hogy 30 évesen ilyen problémával kell küzdeni. :roll:
És a legfontosabb... Trudi gyönyörű kislány! :D

Medina, neked is köszönöm a tanácsokat. Tényleg segíthet a citrom? Egyelőre lehet, hogy a gélt próbáljuk ki, aztán majd meglátom.
Torna... mindig lusta voltam hozzá, de most rámférne. Viszont én nem vagyok olyan bátor, mint te, féltem a tejcsit. A védőnőm szerint, nem biztos, hogy a mennyiség csökkene, hanem megváltozhat az íze és lehet nem fogadná el a kicsi. Bár, az én éhes fiamról ezt nehezen hiszem el. :lol:

Bambi, köszi a képeket. Mennyit változott már a fiad, mióta utoljára láttam róla képeket. Olyan szép, formás kisfiú! :D Nagyon tetszik az alvós kép és a pólóba nyúlós. :lol:

Enyém fiam is tud matatni rendesen. :lol: Éjjel, amióta ilyen rosszul alszi, úgy 3 körül magam mellé veszem és ott alszik, nyűgösködik. Rendszeresen arra ébredek, hogy a szoptatós hálóingemnek a felső része alatt vannak a kezei és keresgél. :lol: :lol:
De akkor is enni való, amikor néha a cicit mindkét kezével tartja, amíg eszik.
És szokott simogatni kaja közben, meg 2 napja úúúúúúúúgy tud ölelni! :D Teljesen a nyakam köré fonja a karjait! :D Ennél jobb már csak az lesz, amikor puszit is ad majd. :wink:

Mary, vacakol a net. De sikerült regisztrálnom a babvilág oldalon. Viszont a szavazás nem jött össze. :( Még próbálkozom, mert nagyon édes Bogi. Meddig nem késő?

Celesztina, itt is: nagyon édesek a lányok! :D Milyen nagy már Julinka is! És elhiszem, hogy a számítógép helyett inkább a sétát választod a családoddal. Szépek vagytok! :D

Lekri, szépek voltatok az esküvőn.
A keresztelői ruhát a keresztszülők vették. 2 rendet is, mert úgy tűnt az első meleg lesz. Végülis júniusban még rá tudtam adni, nem volt nagy meleg. De jól fogott a vékonyabb is, mert júliusban már meleg volt. Képet most nem tudok mutatni, nem otthonról írok. De szerintem kisfiúkra is lehet találni jó cuccot. Nekem nagyon bejött a kis fehér ing a kék csokornyakkendővel. (régebben tettem fel képet)

Lituka, az oltás helye 6 hónapos korig kell kifakadjon. Legalábbis nekünk ezt mondták. Lehet, hogy addig nektek is kifakad és nem kell megismételni.

Magika, Jezsek, Marjan, Lolka, Szőlő, Szösszenet, nagyon édesek a babók! :D
Olyan bájosan tudnak mosolyogni. Nagyon jók a kiscipős képek, meg a battyúsok is! :D

Szőlő! Gondolok ma rátok!++++++++++++++++++++

És még 1 szó a kényeztetésről... én pont a miatt, amit Magika írt, nem bánom, ha felveszik, ringatják a gyerekemet, hiszen én is azt csinálom, mióta megvan. Úgy telik az idő és én imádom az ölemben altatni, hordozgatni, babakocsival sétáltatni a picuromat! :D De megértem, ha valaki másképp csinálja.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Medina, a hisztivel mi is megjártuk. Napokig nem tudtuk, hogy miért van minden este fürdés után az öltözésnél.
Nálunk az a helyzet, hogy imád fürödni és a víz miatt sírt. Ez biztos, mert egyik este, miután kivettük a kádból és sírni kezdett, visszaraktuk a vízbe. Persze ismét mosoly, pancsolás. Ezt megismételtük még vagy kétszer és ugyanígy jártunk. Azóta hosszabban szoktunk fürödni. És így a hiszti is megszünt. :D

Jezsek, aranyos kis cipő! :D Én még nem tudom, hogy veszünk-e ilyen cipőt. Télire van vastag lábzsákunk a sétákhoz. Majd meglátom.

Amúgy nekünk is a rucik java része Tescos. De nekem nem nyúltak még ki. Annak ellenére, hogy minden nap adok rá bodyt, többet is, ha összepiszkolja.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ujabb parperces video Zolirol

Zolika tancol1:
http://www.youtube.com/watch?v=uanjXv8I6ls

Zolika tancol2:
http://www.youtube.com/watch?v=BY6wBOH7_MU

Magi
Vendég

sziasztok!

Marjan, Szőlő, Magika a csemetétek hajkoronái nem semmi!! Szösszenet, tetszett az ellenpéldaként Alíz képe :) , hát én is tehettem volna fel képet, mert mi sem a hajkoronánkról vagyunk híresek... :)

celesztina,
a véletlen művészire sikeredett képek nagyon jók!

szőlő,
nagyon szorítok, majd gyere és írd meg mi volt!

szösszenet,
nagyon édesen néz Alíz az objektívbe, kész kis fotómodell. Nekünk is van olyan szivacs puzzle, még épp készülünk venni még 1-et, most csak 790,-ft az auchanba.

lolka, nagyon édesen alszik makkmarci, nekünk is van olyan ikeás textil pelus, azon fekszik a babakocsijában.

Magika, nagyon szépek a gyerkőceid, Zolika is nagyon vagány abban a szerelésben.

Medina,
sajnálom a tegnapi hisztit, akkor nem tudtátok kipróbálni a fürdető hatását...én is kezdek féltékeny lenni, mert Bálintot is az apja tudja a legjobban megnevettetni, hangosan kacag olyankor, mint egy nagyfiú.

Én is szeretem a C&A-s cuccokat is, a napokban vettem 1190-ért egy pár hosszú ujjú pamut rugit.

Kép
tim27

Gumimaci!

En Zolit nem nagyon fogtam, mert jo gyerek volt es egesz nap aludt. Igy nem is igenyelte es ugy sajnalom, mert igy nem sokat tudtam babusgatni. MOst meg mar nem lehet.
Igy kihasznalom Katicanal.

Elvegre most ez a dolgom es minden mas csak masodlagos. :lol: :lol: :lol:

Csak akkor kerul Katica a 2. helyre ha jon Zoli is, mert O ritkan jon es azt is ki akarom hasznalni.

Magi
Vendég

Ja, köszi lányok mindenkinek a visszajelzést Bálintról, nem akartam ám így kierőszakolni :) jól esett!

Kép
tim27

Magika, eddig úgy tudtam, hogy a fiúk jobban ígénylik az anyukhoz bújást. Ezek szerint nem. :D Jó, hogy Katicánál te is tudsz sokat babusgatni.

Egyébbként Nimród a mellett, hogy sokat van ölben, sokat ringatom, néha ígényli azt is, hogy letegyük. Olyankor rugdos, mosolyog, magyaráz azoknak, akik fölé hajolnak. :D

Megnéztem a videókat. :lol: Nagyon ügyesen táncol Zolika! :D Egy fellépésen már meg tudná mozgatni a közönséget. :lol: :lol: És nem is tudta, hogy videózod?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci!

Koszi!
Nem tudta, hogy videozom.
De ha tudta volna nem erdekli.
Sot meg jobban produkalta volna magat.

Mindjart jon Katica videoja is.

Magi
Vendég

Magi

Nagyon komoly Zoliboy:)

Kép
marjan78

sziasztok

látom a cipő a téma.
Kikinek ilyenek vannak.
a fehér sima mezei. a fekete-fehér -next.
Kép Kép nincs jó kedvem
Kép next
na és még pár kép:)
Kép jó a kedvem
Kép kék a szemem
Kép cumizok Kép Kép Kép

na azt hiszem ennyi:)
télire meg van egy nagyon ari világoskék kiscsizma.még Levié volt:)
Vendég

Magika
nagyon aranyos Zoli ahogy táncol.
minden manóka nagyon szép a képeken:)

fáj a fogam:(
mit vehetek be ha nem mullik el?még szoptatok.
Vendég

Celesztina: köszi :) igen mindenképp a 6-9 hósat rendelem hisz mint irtam a 3-6 hósokba épphogy bebelér...meghát novemberben amugyis 6 hónapos lesz...áprilisig meg simán kell a meleg cucc...
jajjj és ne is monddd...én senkitől nem kaptam semmi rucit...igy most mi is ott tartunk hogy sok sok sok lesz...
megoldottam Angliából a rucikat hál istennek..ugyan el kell mennie érte barimnak a boltba mert sajna angliában csak ugy lehet rendelni ha a bankártyáról lehúzzák előre..és neki meg nincs mert zsebbe kapja a fizut :( csakhát igy meg lehet nem lesz minden amit szeretnék épp abban a boltban de mind1...
pár együttesünk van amit születésére kapott és őszi és most fog belenőni..hál istennek

Akciókat meg nem is tudom..még felnőtt ruciból sem találtam már sajna augusztus elején...csak pufidzsekik voltak már meg kardigánok stb :(

Mariann: aranyos vagy Batyukáddal :D

Lolka: www.next.co.uk.

Szössz: igen igazad van mert Te fővárosi vagy igy (ne hari megérte) könyebb helyzetben vagytok vásárlás ügyileg mint én pl aki vidéki...sajna pár ruciért nem tudok 120 km-eket utazni..itt nálunk meg van Brendon meg tuributik meg piac...és ha piacos áron kapok neten jobb minőségűt amiről tényleg tudom hogy az akkor kénytelen vagyok megrendelni :)
cipőből pedig 6-9 hónaposat rendeltem...biztos hogy jó lesz rá...mert egy bababoltban megpróbáltunk egy hasonló méretezést..és pl itthon az az adidas kis csuka 9000 ft ami kinn 4500 Ft..és ha már van lehetőség hogy eljuson hozzám akkor inkábbb.
ugyhogy irigy vagyok amiért nektek több a választék..sajna nekem nem...de vágyom rá hogy szép rucija legyen és igy teszek is érte :D de még a szívem is belsajdul hogy 500 Ftokért tudtok rucihoz jutni...nekem egyedül a 56osokkal volt szerncsém a H&M-ben...de azóta ott sem futottam bele semmi jóba.

Magi: mi az a okosbaba módszer????

Szőlő: sztem sose :D csak ő neki igy éri meg :) 290ért váltják be :) ja és vagány a cipőtök :D

ja és mi is cherokeet veszünk itthon sokszor...de pl sok nekem kinyult...attül függ melyik milyen anyagból van..pedig nem csavargattam meg semmi..ettől függetlenül szeretjük a rucijaikat.

Magi: ekkora hajat :D jajjj irigy vagyok :D

Szössz: Alíz is cukor baba :D

Celesztina: szép képek :) aranyosak vagytok igy hordozósan :D j és Lolkáék is :D

Jezsek: édes ez a kispipő :D

Gumimaci: nekünk abszolut nincs csomó sem..igy esélye sincs kifakadni :(

Lekri: ezek a szép kék szemek :D
Vendég

Lekri: Nagyon aranyosak vagytok ti is! Szépek azok a nagy kék szemek!
Sajnálom a fogfájást! :( Én vettem be Algophyrint a fejfájásomra és nem volt semmi baja a picinek. Igaz, én már kevés tejet tudok neki adni, nagy része az étkezésnek már tápszer. Viszont terhesség alatt is csak ezt lehetett bevenni.

Magika: Hát Zoli egy tünemény!

Lituka: Akartam kérdezni, hogy az a paprikás tekercselés vagy mi (ezt jól megasszondtam :) ), az miből áll? Mert a legtöbb felesleg a hasamon maradt és bármit csinálok nem megy le.

Edina

Kép
medina83

Sziasztok!

Na megvolt a "nagy" kontroll... Ami volt uszkve 3 perc. Én már előtte is csodálkoztam, hogy oké hogy kiírja műtétre, de ha súlyhoz kötött, honnan a bánatból fogja tudni most, hogy mikor lesz 9 kiló? Na innen: "Maga szerin kb mikorra éri el a 9 kilót?" :lol: :lol: Mondtam hogy ha agyonvernek sem tudom megsaccolni. Azt mondta hogy akkor 2-3 hónap múlva megint menjünk vissza, akkor már biztos többet tudunk.

De megvizsgálta, azt mondta hogy egyáltalán nem széles és nem is hosszú a hasadék, nagyon jól műthető. Kb 1 órás műtét lesz, és 3-4 napot kell majd bent lennünk a kórházban. A fülébe is belenézett, ott is okés minden.

Rákérdeztem még hogy gyógyászati segédeszköz boltban esetleg nem lehet-e receptre venni habermann etetőhöz cumit, mert horror ára van és másból nem tud enni... Azt mondta utánakérdez, de nem valószínű. (naná...)

Bocsánat hogy most nem tudok reagálni, becsszó elolvastam mindent, de valahogy ez a nap egy nagy káosz, pedig Mazsi se nyűgös és nem is csináltunk ma jóformán semmit, de úgy érzem "eltűnt" a napom :lol: Most meg mindjárt jönnek vendégek.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok lanyok!

Koszonom a sok dicseretet.
Zoli hihetetlenul tudja a popojat is razni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd arrol is keszitek videot.

Lerki!
Kristof es Levi nagyon aranyosak.
Fogfajasra algopirin.
Erosebbek kizarva.
A legjobb a fogorvos. :shock:

Lituka!
Megertelek ruci teren.
En is csak egy evbe ketszer megyek a west and-be ilyenkor.
Nekem is messze van 40 km oda 40 vissza.

Okosbaba modszer:
www.okosbaba.hu
Zolinal nagyon bejott.

Haj tema!
Szep es jo, de nagyon kenyes.
Alandoan kocos, koszos, szoszos es csimbokokban logna, ha nem fesulnem meg napi 100x es minden napi hajmosas elengedhetetlen.

Vegul a tobbi video:

Katica kuszik1:
http://www.youtube.com/watch?v=Jiqy3xWQZgI

Katica kuszik2:
http://www.youtube.com/watch?v=3NPwBN9JqlE

Magi
Vendég

Szisztok
Jesszusom Magika! Katica naggyon ügyi! És én naggyon irígy vagyok! Ha jól láttam, pont egy hónappal időssebb a Marcinál. Nyugtass meg, hogy ezt nem rég csinálja. Valahogy úgy érzem, az én kis pufipofám sosem fog kúszni! Szegényemmel minden nap dolgozunk, de én örülök, ha kinyomja magát, én még ott tartok, hogy mikor fog átfordulni, Katica meg mindjárt elindul :lol: :D
Szösszenetnek szépen ül a kislánya, és láttam nagyon szép hajas babákat, meg nagy kék szeműeket!
Komolyan, már annyira szépek! Én mostanába elkezdtem nosztalgiázni, megnézni a szülés utáni képeket, hogy lássam mekkorát nőttünk. Tudom, megbeszéltük már, hogy nem szabad hasonlítani, és sürgetni őket, de úgy várom már, hogy egy kicsit jobban mocorogjon. :lol: Kicsit türelmetlen vagyok :oops:
Na nem baj. Majd eljön ennek is az ideje.
Vendég

Jazsek!

Koszonom a dicsereteket.
Ennyre gyorsan es ugyeses csak par napja csinalja.
De hogy megnyugtassalak ennek ellenere nem hajlando hasrol hatra fordulni. Pedig tud, mert mar csinalta, de nincs kedve.

Amugy addig orulj, mig egy helyben van.
Utana mar egyre nehezebb lesz.

Kicsi gyerek kis gond....

En mar igy sehol nem hagyhatom ott, csak a jarokaba, vagy a babakocsiba bekotve, vagy a foldon.

Amugy nekunk mindig ugy volt, este lefektettem akkor meg nem csinalta, masnap reggel meg mar ugy kelt, hogy tudta.

Magi
Vendég

Hu Magika nem semmi Katica.te lassan tényleg szaladhatsz utánna.
a fogdokit kihagynám ha lehetne.jobban félek tőlle ,mint a szüléstől.én inkább szülnék még hármat ,mint fogorvost engedjek a számba:)
Levivel voltam terhes mikor 1,5hét alatt 3 fogamat kellett kihuzni.a másodiknál epilepsziás roham szerüséget kaptam.a félelem miatt:(kb.5perc esett ki az életemből.csak arra eszméltem,hogy apa áll mellettem hatalmas félelemmel a szemébe.és még kellett ez után is 5perc mire megtudtam szolalni.na meg az ügyelet volt még ott.és nem tudtam,hogy kerültek oda.csak az volt a fura,hogy mindenki kérdezte,hogy jól vagyok,és én nem tudtam válaszolni hiába akartam.ekkor 34hetes terhes voltam.a harmadik inekció beadása közben kaptam a rohamot.ésmég ezek után kihuzták a fogam is.a 3 szuri semmit nem ért.iszonyu volt.rá pár napra megint menni kellett hála Istennek az elsőre elzsibbadt és kihuzta hamar.

most talán nem fáj.remélem el mult.

Medina
köszi neked is
Vendég

Szőlő, érdekes azért, hogy tőled kérdezi meg, mikor lesz 9 kiló.
Azért gondolom nem bánod, hogy volt ez a kontroll, mert legalább tudod, hogy álltok, mire számítsatok. Örülök, hogy nincs nagy baj, szorítottam ma nektek.

Mary, közben sikerült a szavazás. :D

Lekri, nagyon jól áll Kristófnak a kiscipő. És aranyos mindkét fiad! :D

Magika, megnéztem Katicáról is a videjókat. Tündéri a kislány! :D Aranyos, ha nincs mibe kapaszkodnia, megmarkolja a lepedőt. :lol: És azok a csípőemelgetések... :D :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Elfelejtettem... :oops:

Lekri, sajnálom a fogad. :(

Nekem néha a fejem szokott fájni, de az akkor legalább 12 órán át tart, és most, amíg szoptatok én sem merek bevenni semmit. Legutóbb este kezdte, így nem volt gond felkelni Törpéhez, szinte semmit sem aludtam. :?

Nemsokára hazaér Apa! :D Már nagyon hiányzott.

Mindenkinek szép estét! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szőlő: Örülök, hogy minden rendben van! Csak így tovább!!

Magika: Katica eszméletlen ügyi! Nagyon édi a videó! Látom a távirányító nálatok is menő, de ahogy elnéztem neki minden kell! :)

Lekri: Jesszusom! :shock: Nem csodálom ha félsz! Mondjuk én se szívesen járok oda.

Gumimaci: Máskor ne szenvedj! Az Algopyrin nem árt. Nekem tegnap éjszaka fájt a fejem, azt hittem szét robban. Hajnali 3 körül vettem be egy gyógyszert, utána el tudtam aludni, de 6-kor már ébresztett a prüntyőke.
Neked is szép estét és érezzétek jól egymást! :) :)

Edina

Kép
medina83

Én is mindenkinek szép estét kívánok!

Edina

Kép
medina83

Most csak beugrottam, kevés dologra reagálok, bocsánat, de úgy elment a napom. Itt volt hordozós Ági, megmutatta hogyan tudom jól hátrakötni Trudit. Holnap majd hozok képet.

Gumimaci! Szívesen! Remélem használni fog (a fogzásra ég én sem próbáltam azt a gélt).

Jezsek!
Ezt a liliputis puhatalpút én is néztem. De én csak ott olvastam róla.
Eetleg ismeri ezt jobban valaki?

Magika!
Az okosbabából mit csináltál? Eddig elég sok ellentmondó dolgot hallottam róla (mármint, hogy biztosan jó-e). Mi vált be belőle? Csak kíváncsi vagyok.

Én nagyon babusgatom Trudit, emiatt persze alig tudok mellette bármit is csinálni. Viszont érdekes módon mostanában ő is sokszor lekéredzkedik, jelzi, ha már nem akar kézben lenni. Én is elfogadom, ha valaki másképp csinálja, de én így érzem jónak.
Vendég

Jo reggelt lanyok!

Virag!
Angol es olvasas.
Az angol nagyon bejott.
Az olvasas annyira nem, de azzal nem is nagyon foglalkoztunk sokat.
De az angollal igen es amig csinaltuk nagyon jol tudta.
Mostmar Helen Doronra jar Zoli.

Magi
Vendég

Majd próbálok reagálni is :lol:

El vagyunk mint a befőtt 3 hónapos lett Fruzsi ami azzal jár, h sokat eszünk és már majdnem 6 kg!
Várom a hűvös időt nagyon :)
Egy ideje nem tudunk spontán kaikilni,de remélem majd megoldódik.Egyébként mosolygós ,nyugis baba.
Nekem sajna olyan problémáim adódtak,h 3 napra korházba kell v.mikor mennem műtenek is majd.
Felébredt Fruzsi így mennem kell.

Kép
kritta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?