Új privát üzeneted érkezett!

én is nagyon sajnálom az előadást, mert mindenki nagyon isteníti, aki látta! állítólag még az eredetinél is jobb és látványosabb. :?
de ez most nem az a szitu, amikor mertem volna kockáztatni.

Lenne egy intim és egy nem intim kérdésem hozzátok:

1, ti vezettek még? - mert én igen, de a párom állandóan nyaggat, hogy már ne üljek volán mögé.

2, apával még megy a huncutkodás?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Lanta,
örülök, hogy jobban vagy! Azért csak vigyázz magadra, bár tudom, könnyű mondani, mikor ott egy 1 éves... :?

Szeder,
nagyon gondolok rád, talán épp ezekben a percekben születik Adél baba... :) ++++++++++

A.m.,
Jó, hogy otthon vagytok, ezek szerint minden rendben veled is, és a babával is. Ez nagyon jó hir!!!
A sebed meg pár hét múlva már egészen elviselhet lesz, addig kitartás, a nehezén túlvagy!!!

Humanka,
érdekes tényleg, mennyire másabb nálatok, illetve az USA-ban is minden a hazai gyakorlathoz képest...
Iszonyú olvasni is, mennyit szenvedtél a terhesség alatt (hányás, rosszullét, gyomorsav), biztinsan nagy megkönnyebbülés is lesz a boldogság mellé, amikor végre meglesz az eredménye... Addig is kitartás még, már nincs sok vissza! ;)

Lábdagadást szerencsére megúsztam (anno is és most is), de együttérzek veletek, nagyon rossz lehet... :? :? :? Én már ott tartok, hogy minden rosszat úgy próbálok átvészelni, hogy arra gondolok, már csak hetek kérdése - 1-2-3 ki tudja? - és babázhatunk. Addig valahogy csak kibirom, a fene egye meg! :D

Nostawen,
ez nagyon jó hir, hogy hazaengedtei, gondolom nálad is úgy itélték meg, hogy ha már meg is indulna a szülés, nem gond... :)
Nagyon ne erőltesd azért magad, közben megnőtt a pocakod is gondolom... :D :D :D (mintha magadtól nem látnád...)

No most ennyi, felébredt a törpöm.

Azért üdv mindenkinek, akinek nem volt időm irni (a teljesség igénye nélkül: konan, minyu, monee, eszike, bejci, bagzerka, sziszi, csehi, honey, ági, stralark, gwini) :D

Kép
Kép
lolababa

Honey! :D

Én még vezetek (bár a jogsim mindössze fél éves), sőt, amikor csütörtökön megindult a szülésem, akkor is én vezettem be (apának vigyázni a kellett a picire itthon), és útközben 4 keményedésem volt. :D :D
Úgy vagyok vele, amig beférek a volán mögé, és nem fáj a hasam, addig miért ne?

A huncutkodás is ment nekünk az elsőnél is végig, és most is (bár most kicsit lightosabban, mert ugye kinyiltam). Sőt! Tavaly direkt azért is, hogy meginduljon a lányom, mégis a napjáig húzta... :D :D :D Szülés után meg 10 napig birtam... :oops: :oops: :oops:

Szerintem mindkét esetben te magad is érezni fogod, amikor már nem esik jól, és akkor ösztönösen abbahagyod. Valahol én ebben hiszek. Ami nem jó a babának, azt azonnal jelzi, illetve ami nem jó neked, azt úgysem teszed... ;)

Kép
Kép
lolababa

Sziasztok!

Szeder!

Drukkkkkkkk! Éjjel is gondoltam rátok. :wink:

Sziszi!

Lábdagadás. :( Kötelező Nálatok még ilyenkor is dolgozni?

Honey!

A kérdéseidre abszolút IGEN a válasz. :D
Nekem kényelmesen elfér a pocakom a kormány mögött, a lábaim sem fájnak, könnyen mozognak, akkor miért ne?! Mellesleg eszébe sem jut senkinek engem a vizsgálatokra elcipelni, ezért kénytelen is vagyok autózni, de nem gond. Mondjuk inkább a megfontolt, esetenként csiga tempó a nyerő, nem most mutatom meg a városnak, hogy milyen fasza csaj vagyok az aszfalton is. :lol:
A másik ügyben is igen. Jó, nem kellemetlen, nem kényelmetlen, nem zavaró a pocak. Annyi, hogy nekem úgy jobb ha megvárjuk még Ákos elalszik odabenn és nem kapálózik, ami esetenként elég sokáig szokott tartani. Kell kis türelem is hozzá... :twisted:
Abban is van igazság amit Lola ír, hogy azért is próbálkozunk hátha ki tudjuk csalogatni vele a lakót, de ez ügyben is úgy tűnik a szüleire ütött a gyármek, nem jön zavarba a "hullámoztatástól". 8) :lol:

Sarkantyúka!

Furcsa ez a kettősség. Szeretek babás lenni, mindennap tartogat valami újdonságot, valami jót a Manó pocilakóként is, de nagyon szeretnék már találkozni is vele, siettetném, hogy bújjon ki.
Szerencsére az a "vékony nőcis érzés" engem elkerült, bár kétségtelenül sárgulok amikor Honey képeket rak fel magáról. :lol: Én inkább attól tartok, hogyha megjött a gólya, akkor vesztem el a jelenlegi nőiességemet és visszacsinálódok átlagossá és ismét irígykedhetek a vékony csajszikra. :oops: :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lola!

Izé... ha már itt tartunk.
A gyermekágyi 6 hétnek jól értem, hogy az az értelme, hogy a méh, egyéb cuccok visszahúzódjanak a helyükre és tisztuljanak? Az én elképzelésem szerint azért nem javasolják ez idő alatt az együttlétet, nehogy valami olya cucc kerüljön be ebbe a folyamatba, ami nem jó hatással lehet.
De, monnyuk ha lesz kedv, idő, energia, akkor monnyuk óvszeres védekezéssel azért UGYE lehet együtt lenni? :lol: Nem fog senki lelőni miatta, hogy hogyképzelem? :lol:

Monee

monee85

Monnee, igen dolgozni kell a kiirt idopont elott ket hettel lehet eljonni szabira. Addig nagyon indokolt esetben elengednek de a fizetesed 80% adjak ki igy anyagilag egyaltalan nem kijovedelmezo. De meg egy szuk het es ket evig nem kell mennem. Mondjuk itthonrol igyis -ugyis kell majd dolgoznom de hat ez evvel jar. MIvel a fizetesek a beka segge alatt vannak az arak meg a csillagos egben nem igazan van mit tenni. ( a minimalber 150 euro, olyan 35 000 forint korul van.)
UGyhogy viselni kell meg egy kicsit , de mar azt a masffel hetet fel labon is kibirom (legfeljebb kidurran a labam) :twisted: de mit szamit az a fonoknek, az a lenyeg hogy itt vagyok.

szisziKép
sziszi7

Honey: en is vezetek is (nekem terepjarom van, ott nagyobb a hely, dehat nekem egyebkent is hosszu a labom, nincs ilyen gond, hogy nem eleg a pocakakomnak a hely), meg mi is hancurozunk, mert elvileg semmi nincs, ami miatt ne kene.
Miert nem akarja a parod, hogy vezess? Hiszen nem hosszu tavra mennel, hanem csak ide-oda a varosban, nem? Ott meg nem lehet semmi baj, barmikor meg tudsz allni, es emberek is mindig korulvesznek, ha segitseg kene :wink:

KépKép
Kép
humanka

Honey, en vezetek ugyanis a labam egy cipobe sem fer bele, papucsom is mar csak egy van ami jo a mamut labaimra. Igy gyalogolni nem tok.
Az egyutletekhez nekem van kedvem :oops: , de apukat nyuzni kell, neha vigyorognom kell, hogy mikkel all elo, faradsagtol kezdve a fejfajasig minden aztan ha sokaig nyuzom akkor talan ra tudom venni, de azt mondja fel hogy kart tesz a bababa meg minden. DE mutattam neki tanulmanyokat hogy az utolso fazisban korlatlanul lehet, foleg hogy en mindenkepp szeretnem ha 37-38-dik het kozott beindulna, hisz akkor meguszom a csaszit(remenyeim szerint...)

szisziKép
sziszi7

lola, menee- köszi a válaszokat.

moneehoz hasonlóan nekem is elkerekedett a szemem a 10 nap hallatán!! :shock:
Nem is annyira a fertőzés miatt, hanem hogy fizikailag hogy bírtad.... de aztán eszembe jutott, hogy csaszival szültél. Gondolom ez sokat segített a helyzeten.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

na jól van látom... akkor még mindenki vezet.
ja, meg szexel is... :oops: :D

tegnap nagyon rosszul lettem a híd közepén a dugóban. Se előre se hátra 35 perc ácsorgás a Petőfi hídon... aztán apa azóta próbál letiltani a vezetésről. meg szerintem azért is, hogy végre maradjak a fenekemen.

sziszi,
nálunk ugyan ez a helyzet apával - olyan , mint egy vonakodó szűzlány. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Monee!

Igen, úgy tudom, hogy a gyermekágy lényege a tisztulás, stb. A nemi életet pedig az esetleges fertőzések elkerülése végett nem szokták javasolni.
Én egyrészt csaszis voltam (a méhösszehúzódást már a kórházban napi 2 oxitocyn injekcióval elősegitették), és a hüvelyem nem volt érzékeny a közeledésre... :)
Egy normál úton szülő nőnek biztos érzékeny annyira a gáttájék, hogy abban a 6 hétben amúgy sem szeretné, ha zargatnák... :D :D
De amúgy azt vallom, hogy kellő odafigyeléssel, higiéniával semmi problémát nem okozhat, ha kivánod. De ha nem kivánod, akkor addig ne erőltessétek még apa kedvéért sem. ;) Erre szokta a dokim mondani, hogy van még sok lehetség.... :D

Kép
Kép
lolababa

Honey!

Igen, csaszisként csak az volt lényeg, hogy milyen pózt vegyünk fel, hogy a sebemnek semmi a környékére se kerüljön... :oops: :oops: :oops:
Megoldottuk... :D :D :D
A tisztulásom meg szerencsére nem volt olyan erős, hogy gondot jelentsen. Nálunk apa erre kényesebb inkább... :oops:

Kép
Kép
lolababa

Szeder: Hajrá! :)

Sziszi7: Akkor szabi szempontból itt sem sokkal jobb a helyzet a szülésit itt is csak 4 héttel előbb lehet kivenni amúgy táppénz van 15 napig 80% utánna 70%... Bár ahogy észrevettem mindenkit kiírnak TP-re aki el akar menni. Én is most rendes szabin vagyok itthon. Nagyon nem irigyellek a tegnapi napodért, tudom milyen terepen lenni.

Még én is vezetek, muszáj másképp a házból kimozdulni se tudnék úgy meg érdekes lenne a dolog. A páromnak még nincs jogsija szal sofőrt is nehezen kerítenék ha csak az anyámat nem. :)
A baj hogy hamarosan rövid lesz a lábam :? csak 160 vagyok.
No meg néha azon kapom magam hogy nem úgy figyelek a forgalomra mint régen, szal próbálok olyan keveset vezetni már amennyit lehet.

Kép

Kép
starlark

sziasztok!
honey:én is még vezetek!sokan kivannak, h. ekkora hassal, dehát a bkv-t már tutti nem bírnám.....nem adják át a helyet, és dög meleg, büdös, koszos.és próbálok rövid távokat menni.....dehát minden nap progizok valamit, oda azzal megyek.
cex:mi most nem.....bár röhej h. most nagyon odalennék érte......mert dokim jövő héttől lesz.....addig nem akarnám, h. beinduljon..férjem is tart most tőle :oops: :oops:
szeder:huhh nagy nagy drukk!!!
rólam:éjszakánként a fordulásnál eléggé feszül, húz a pocim....meg érzem h. lent van....más tünetem még nincs....azaz némi hüvelynyilalás....homeót elkezdtem szedni...
mecsi:bemész az anyakönyvivel és megkapod a taj-t.teve utca.

Kép
winona

mostmár érzem h. panna az egész pocimat kitölti.....mindig jól odanyomja magát a hasfalamhoz....és mintha nyújtózkodna....néha kicsit rugdal egyet-egyet de nem az a jellemző....szerdán megyek a szülésznőmhöz.....kivi vagyok . fekszik éppen!! :shock: nekem még súlyt soha nem saccoltak...majd most rákérdezek....
irtó édesek a babák!!!!!

Kép
winona

bocs:kivi vagyok, hogy fekszik éppen!-t akartam írniiiii

Kép
winona

Sziasztok,

Még én is vezetek. Egyrészt a munkába is így még mindig kényelmesebb eljutnom a sok átszállás helyett. Másrészt a vizsgálatokra is, meg gyerkőcöt is ide-oda vinni.

Viszont én most nagyon nem vagyok jól. Kaptam antibiotikumot a folyásomra (mert valami olyasmit találtak, amire az kellett). Én mondtam, hogy nem vagyok penicilin érzékeny, mert hogy eddig nem is voltam. De valószínűleg most mégis az lettem, mert hogy egy hét után televagyok piros pöttyökkel és nagggggyon viszketnek :( Ma éjjel alig aludtam, mert állandóan valahol viszketett. Főleg a karomon van és a kezemen, ami amúgy is a víz miatt megvan dagadva, most meg aztán főleg, úgyhogy ha ökölbe szorítom a kezem, akkor fájnak is. De már van a hasamon is pötty, a combomon, a mellemen, úgyhogy nagyon gáz. Kaptam most kenőcsöket, meg kálciumot kell innom. Remélem, hogy nagyon hamar elmúlik. Ha nem, hétvégén mehetek az ügyeletre. Na mindez csak azért, hogy ne legyen nyugodt a várakozás

Kép
Kép
csibe21

Halihó! Jó reggelt!
Én még mindig egyben. Szülésre utaló jelek sincsenek egyelőre. Dehát valakinél hírtelen jön semmi jel nélkül, ugye?

Tegnap írtam egy csomót, panaszkodtam is, de mára kiszállt a fejemből minden, és elszállt a mérgem is.

Először is gratulálok a 3. babához Holkának! Sok egészséget kívánok Emmának! Van egy ünnepi babánk!

Szeder: gondolok rád!
Minyuval mi lehet? Tegnap írta, hogy görcsölget, ma meg még nem jelentkezett!

Lanta: örülök, hogy jobban vagy, és otthon vagy már!
Nostawen: nagyon sokat gondoltunk rád, küldtük a pozitív energiákat. Annyira jó, hogy végre hazaengedtek, és minden rendben! Látod, babóka tudja a dolgát és nem sietett!

Monee: köszi az infókat a CTG/NST-vel kapcsolatban. Sokat segített. Tegnap ugyanis a kezembe nyomták az eredményemet, és azt sem tudtam mit kezdjek vele. Szerencsére Noémi pulzusa 120 és 160 között mozgott, tehát megnyugodtam. A papíron nekem is ott alul van egy másik vonal, ami nem tudom mi a szösz!? De nekem nagyon alul vannak a hullámok. Ez azt jelentheti esetleg, hogy nem nagyon van méhösszehúzódásom? 0-20 között mozog a görbe!

Humanka: én is sajnos nagyon "savas" vagyok amióta terhes lettem. Előtte is eléggé érzékeny volt a gyomrom, de most aztán világvége. Annyi mindent kipróbáltam, és nekem egy dolog hatott. Szerintem kicsi az esély, hogy nálatok lehet ilyet vásárolni, de azért leírom: Bükkszéki Salvus Gyógyvíz. Ezt merem ajánlani, hatásos. Az íze nem túl jó, de 1-2 kortyot ki lehet bírni ha valaki nagyon szenved!

A.m: üdv itthon! Pihenj sokat! Aztán ha úgy érzed gyere és mesélj!

Honey: 1. igen, 2. igen. Vezetek-vezetek, bár már hetekkel ezelőtt elhatároztam, hogy nem fogok a végén vezetni, aztán mindig van valami amiért kocsiba kényszerülök. Még az is lehet, hogy én viszem magamat szülni saját kocsival!
A huncutkodás is még megy, bár elég ritkán, mert általában estefelé szokott nyilalgatni ott alul. Na olyankor mozdulni sincs kedvem nem ám huncutkodni.

Na ki lesz a következő babás?
Asszem mára vagy holnapra mondtak valami hidegfrontot megint?

Tegnap este már megint a szívemhez kaptam 2-szer. Nem volt elég a denevér-történet, hát megint berepült egy állat.
Ülök itt a gépnél (ablak mellett), erre egyszer csak egy marha nagy sáska kintről rárepült a vállamra. Azt hittem összesz..om magam!
Aztán végre agyoncsaptam, kimentem WC-re, felkapcsoltam (volna) az előszobai villanyt, erre elrobbant az izzó, és kb. 3 métert repült! Meg marha nagy durranás, meg leváltott az autómata, tehát hót sötét a lakásban. Üvegszilánkok midnenhol, én meg mezitláb! (és persze egyedül voltam itthon). Na mondom: ilyen nincs! Tapogatóztam, mint egy vak. Persze villanyóra fent az ajtó felett kb. 2,5 méter magasan, én meg 155centi! Jujj de mérges voltam. Na el is tettem magam aludni gyorsan mielőtt még valami ér! Szerencsére megúsztam testi sérülés nélkül!
Vendég

Szegény Csibe!
Hát ez nagyon nem kellett így a végére!
Vendég

szeder!!!!!! nagyon gondolunk rád!!!!

a.m. dejóó neked!!!! képet, képet!!!!!!!!! :)

nem nagyon olvastam, így képben sem vagyok, szokás szerint,...

jajj eszike, ezek az állatok csak nem hagynak...:D nekem is kb ennyi volt a tegnapi nst-m!

én tegnap voltam 37 hetes uh-n....mért adatok alapján 39nek felel meg :O :O ami szokatlan, mert oké, simi mindig egy két nappal kissebb volt, és danika meg 1-2 nappal nagyobb, de 2 héttel???!?!?! és a lepény érettsége 3as fokozat!!!!!!!!!!!!! ez gáz????? tök jó hoyg most nyaral a dokim.... mert asszem 39 hetesnek jó a 3as fok, de most?????? tegnap találkoztam először a bábával,volt nst is, meg ugyanabba a szülôszobába vitt, ahol simi is születet végül!!! persze direkt :) hogy tud ezekre emlékezni???? 3és fél éve vlt, és mindent tudott, és nem is jegyzetbôl :)
súlyra 3310et mondtak, simi 3350 volt!!! feje 33, simié születéskor 35cm volt!!! szóval elvileg kész a kicsi :)
mondjuk a szülésznúô aszonta hogy második baba akár fél kilóval is több lehet, de hoyg ez természetes.
keményedések vannak, tegnap jóó sok, 4 órát vártram az uhra... közben be volt indulva rendesen, nst-n meg jól semmi...

na olvasok valamennyit, hátha megtudok némi infót rólatok :)

ja honey, mi szexelünk még, bár elég korlátozottak a lehetôségek :D és mi 4 hetet bírtunk nagy nehezen simi után...

na olvasok,
páááá

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagz! Jó nagyra nőtt Danika! Akkor nálatok is hamarosan bővül a család!
Most akkor mindenki beelőz? Ez nem ér! :cry:
Vendég

ja most kissé visszanéztem, honeys, meg akinek lett kis viszketése:
tegnap megkérdeztem a szülésznôt, aszonta szülés elôtt jó volna elintézni, mert nem jó, ha a baba azon keresztül jön, szájpenészt meg egyebet okozhat, ami kihathat a szopira, stb.
javaslatok:
-canesten, krém, plusz kúp, esetleg szájon át tabletta, ami tök erôs...
dee, amiket javasol igazán:
- :shock: 8) joghurtos tampon, ez asszem nagyjából kitalálható, hoyg hogy kell
-és ami tényleg :shock: fokhagyma..... és ezt így kell pontosan: meghámozol egy gerezdet, átfûzöl, vagy rákötsz jóó fixen egy cérnát, és kis kihúzót szerelsz rá, mint egy tamponé...felteszed és legalább 12órán át otthagyod, ez kb 2 nap alatt elintézi a fránay viszketést!!!!!!
...mondta hoyg sokaknak ez sok.... de én szimpinek találtam, meg természetes dolog, meg fertôtlenítô, semmi mellékhatás, babaának sem árthat, max a szaga zavarja :D:D:D
szóval én ezt tegnap este megtettem, és esküszöm hoyg már most semmi!!!!!! persze még ma este is teszek egyet, és igen, van szaga.... :roll: :lol: de kb mikor pisilsz, és fent van, csak akkor érzed, de különben nem!!!!!!
kívülre canesten krém, és ez a tuti recept!!!!! és az hoyg 2 nap az egész, nekem az a legnyerôbb benne!!! ja marcira meg ráparancsolom a canesten krémet pár napig, és 100asok leszünk :)

szóval ezt tanácsolom én is, tapasztalatból :)

ja és méreteket írok azért, mert engem kissé ledöbbentetettek:
bpd 97
hc 331
ac 317
ofd 113
tad 101
fl 75 (!!!!) :)

na megyünk, simi már szétszedte darabokra az odeonos kis olvasó részt.... puffok mindenfele....épp kiskutyus és ugat, meg oroszlánként mutatvány ugrásokat ugrik a puffokon.... :D

KépKép

KépKép
bagzerka

na közben egy csaj nagy sebességgel jött itt, és simike épp kutyusként ment át elôtte, csaj megy, nem néz sehova, csak hordja magát nagyban.... és szépen szemtanúja lehettem ahoyg kb simi veséjét lerógva átesik rajta, de nagyon, négykézlábra, térdek akkorát szóltak... simi üvölt, mert fejre esett miatta, jön is a nyakamba lógni, csak meg csak néz, mi nem kértünk végül elnézést :oops: meg hát azért nézhetne ô is a lába elé.... végül senki sem kért smemit a másiktól, elviharoztak... simi meg megsétôdve nézte :lol:

ja eszike, a szülésznô aszonta h 2. baba lehet akár fél kilóval is nagyobb az elsônél... simi 3350 volt.... :)

na rohanunk

KépKép

KépKép
bagzerka

Csibe!

Jobbulást! :?

Eszike!

Az NST papír ugye úgy néz ki, hogy van felül egy nagyobb résznyi rovátka, ahová a baba szívverése van kirajzolva és van alul egy kisebb résznyi. Nah, nekem ez a kisebb résznyi üres, mivel én tényleg NSTre járok és nekem nem néztek fájásokat. Viszont ha Nálad ott van vonal, akkor nézték a méh tevékenységet is. Nem vagyok orvos, de szerintem a 0-20 tök minimális, ahonnan a cikket kimásoltam, ott van arról is szó, hogy a méhnek van normál esetben is összehúzódása, akkor is ha nem érezzük. Ez biológiailag kódolt dolog, teljesen természetes.

Osztozom a "csalódottságban", hogy egy páran várhatóan beelőznek minket. Dehát a második babás anyukáktól nem is várhatunk mást. A második babák előbb szoktak jönni.

Lazíts kicsit Te is, tereld el a figyelmed a szülésről!
Az elmúlt napokban annyira rákoncentráltam erre a témára, hogy órákig bőgtem, hogy Ákos miért nem akar már végre megszületni. Aztán tegnap jól kipanaszkodtam magam és most jobb. Most inkább azon filózok, hogy mi olyat tudnék tenni, ami segítené, hogy hamarabb kibújjon... Este pl. megszeretem szerintem apát. :oops: :lol: És az egy hete húzódó porszívózást is megcsináltam, és örültem neki, hogy keményedett közben párszor a pocim, ezt akartam. :lol: Vasárnap meg kimegyek autóversenyre ismét. Hátha a brümm-brümmre Ákos kíváncsi lesz. :D
Így most jobb, legalább a szenvedést és az ön megfigyelést sikerült leállítani.

Bagzerka!

Ez azért elég durva, hogy a nőci így "felrúgta" Simit. :oops:
Hát ha a baba érett, úgysem fogsz tudni mit csinálni vele. Kijön és kész akárhányadik hét is van...
Ez a hagymás-joghurtos dolog elég hátborzongatóan hangzik, bár biztos van benne igazság. A mostani gyógyszer orientált társadalomban azt csodálom, hogy a szülésznő egyáltalán meg merte említeni. :lol: :lol:

Monee

monee85

Hu Monee! Épp Téged vártalak!
A 157-es oldalon említetted, hogy vettél homeos bogyókat, 3 félét. Én ugyanezeket megvettem, ugyanebben a "higításban". Te ezeket hogyan szeded?
Mert most így utólag keresgélek a neten (nem ám vásárlás előtt!), és megtaláltam ezeket a szereket, hogy szülésre készítenek fel, meg vajúdás alatt hogyan kell szedni, stb. De sajnos azok mind kisebb adagok! Most aztán vagyok bajban!

Egyelőre a Caulophyllum C12-t szedem napi 2*5 golyót. A többit még nem mertem elkezdeni.
Vendég

A Caullophyllumból (kevésbé fellengzős nevén: Indiántáska) én is 2*5-öt, az Arnica montanaból (gyöngyajak) meg napi 1-et.

Szüléskor pedig negyedóránként felválltva:
Caullophyllum 6 gólyó
Cimicifuga 4 gólyó

Én találtam jó pár hoemos cikket és az alapján számoltam/váltottam a CHkat. Nekem így jött ki, így is fogom szedni. :)

Monee

monee85

Köszömöm Monee!
Cikkeket én is találtam ezrével, de valahogy nem igazodtam ki!

Na mára bedugulok, mert kezd elefántos lenni a lábam megint!
Jó hétvégét mindenkinek!
Holnap délután jön a hidegfront!
Vendég

Sziasztok!

Szeder barátnője vagyok, és jó híreket hozok.

Megszületett ADÉL!!!!

Ha minden igaz, akkor 3150g és 53cm. Mindketten jól vannak. Adélnak gyönyörőséges kis hangja van. :lol:

HATALMAS GRATULA NEKIK!!!!!!

Puszilnak Mindenkit, mi pedig jó babavárást kívánunk!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Holkának és Szedernek NAGY GRATULA!
Remélem lesz tejcsi bőven
:D

Rakok néhány képet!
Történet majd kicsit később,mert most szopi idő jön!!! :wink: Kép Kép Kép Kép
a.m.

Szeder!

Sok sok boldogságot a hölgyeményhez!!!

Monee

monee85

A nyitot szemű ma készült kép!Az előtte lévőn meg látszik a kiságy,de a baldachin még nincs felrakva...ugye már én nem tudtam ott lenni a vásárlásakor,emrt vasárnap közbejöttt a Kishercegem :D ,így tegnap csak futtában ágyaztam meg neki amikor hazaértünk
a.m.

Szeder!

Szívből gratulálok a kicsi Adélhoz! Az elképzelhető összes jót kívánom Nektek!
Megszületett a topic 2. kislánya is, ezzel egyenlőre kiegyenlítődött a nemek aránya!

Monee!

Úgy megértelek! én az 1. kisfiam születése előtt kézzel álltam neki kisúrolni az összes szőnyegünket, meg lépcsőztem fel-le, hogy elinduljon végre a baba! :lol: Hát, nem hallgatott rám, akkor jött, mikor Ő is úgy gondolta(épp 8 nappal a kiírás előtt)!
Most inkább izgalommal tölt el, hogy vajon mikor érkezik a kislányom? És várakozással! De már nem vagyok türelmetlen, nekem jó, hogy rá kell bíznom a dolgot, csak annyit kértem tőle, várja meg, míg betöltjük a 37. hetet! Pedig nagyon várom ám, olyan kiváncsi vagyok az újszülött-kislány arcocskájára!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

De jó ilyen hírekre jönni! :)
Holka, Szeder, gratulálok a babákhoz, sok-sok tejcsit kívánok és hosszú, boldog életet nekik!!!

De jó, már itt tartunk, a negyedik baba!!! :) :)

Bocsi mindnekitől, nem tudok most visszaolvasni és mindenkire reagálni :oops: Apa itthon van, Dorka ovijára is készülünk, ma vásárolni voltunk neki, holnap vendégek jönnek, szerdán búcsú volt nálunk, akkor is vendégek voltak... Szóval zajlik elég rendesen...

Arra emlékszem, hogy láttam szép - és hatalmas - pocikat! :wink:

Próbálom összeszedni amire emlékszem - mert azért olvasgattalak ám Benneteket, csak írni nem volt időm.

Honey, vezetés már nem megy, egyrészt sz@r a kocsim, Apáét nem szeretem vezetni, de egyébként sem nagyon mernék már vezetni. Dorkát is Apa fogja oviba hordani.
Kex... Hát izé... nálunk egész terhesség alatt most pörgött fel legjobban a dolog. apa se félti már annyira Ádámot - bár a poci picit zavarja - és én is sokkal jobban kívánom mint bármkor a terhesség alatt... :oops:

A.M. üdv itthon! :wink: Azért néha nézz be majd hozzánk és kérünk képeket MiniGyusziról!!!!

Nostawen, jó hogy hazaengedtek! Drukkolok, hogy még pár hétig ne szülj, hogy el tudj intézni mindent!

Bagzerka, nagyon durva amit a csaj művelt! Én tuti kinyitottam volna a számat - így terhesen iszonyú nagy pofám lett, bár eddig sem volt kicsi... 8) :P :oops:

Eszike, tegnap estéd sem volt semmi! Külön-külön is elég lett volna, nem így egymás után!!!
Sáskát én is majdnem hoztam be a ruhaszárítóval valamelyik nap, még szerencse hogy észrevettem kint hogy albérletbe akar jönni.
Mondjuk én nem félek tőle, nem is volt olyan nagy. amivel engem a világból ki lehet kergetni az a lepke :oops:

Lábdagadás. Iszonyatos nálam is, valamelyik esre szegény párom teljesen megijedt mikor meglátta. Jegeli nekem esténként, hogy legalább ne fájjon.
Mondjuk ma reggelre elég sok víz ment le rólam - egész éjjel pisilni jártam - 2 kilóval voltam könnebb mint 2 napja...

Rólunk. Lassacskán meglesz mindenünk Ádámnak, tegnap megkaptuk a hordozót is, holnap kapok egy hatalmas adag ruhát (hogy hová fogom tenni azt még nem tudom!)
Kórházi táskám is összerakva - na amikor azt apkoltam, volt ám gyomoridegem rendesen :)

Dorka viszont nagyon bedurvult. Második/sokadik babások, Nálatok nincs ez?! Nagyon agresszív lett pár napja, pedig giyekszem még többet foglalkozni vele, mint eddig. És nagyon nem tudom, hogy kezeljem le a dolgot. Van valami ötletetek?

megyek, ébredezik a csaj... Igyyekszem jönni majd!

Kép

Kép
anyoooka

Szeder!

Gratulálok Adél babához! :lol: Sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok nektek!

gwini

Szeder!

Hatalmas Gratula Adél babához! Sok tejcit és jó egészséget kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Szeder: nagyon-nagyon gratulálok a kislányhoz, Adélhoz!!! Remélem jól vagytok! Várunk majd képeket!

a.m.: Tündéri a kis Gyuszika! Nagyon szép!!!!

Ma voltam a szülésznőnknél (úgy döntöttem nyugodtabb leszek, ha ő is ott lesz mellettem), és adott egy papírt, amin le van írva, mikor milyen homeopátiás bogyókat kell szedni. Leírom, hátha valakinek is segítség!

CaulophyllumCH30: 36. héten heti 1x5 golyócska
37. héten heti 2x5 golyócska
38. héten heti 3x5 golyócska
39. héten heti 4x5 golyócska
40. héten heti 5x5 golyócska
41. héten napi 1x5 golyócska

CimicifugaCH30: csak akkor kell szedni, ha megkezdődnek a fájások és rendszeressé válnak.

ArnicaCH30: szülés után korai gyermekágyban sérülések, horzsolások gyógyulását segíti, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő hatású.

Ormolya

Kép
ormolya

Gratulálok ADÉL babához! Sok boldogságot

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Am.,Sugi, Holka,Szeder nagyon gratulálok a babákhoz!
Mindenkitől képeketet kérünk, imádom nézni a babapofikat.

Igaz, én nem sűrün írok, de képben vagyok, főleg mióta beindult a babainvázió. Nagyon izgalmas.

Csehi77!
A Te telefonszámodat mentettem el. Ha nálunk is megérkezik a jövevény, Téged értesítenélek, ha nem gond. Akkora, már remélhetőleg Te már otthon leszel Lucával.

A babásoknak jó babázást, a többieknek kitartást.( Ami nálam már fogytán.)

Kép
Kép
noni78

Ormolya!

Köszi a táblit!
Ezek szerint, akkor még így is keveset szedünk Eszikével a bogyókból. Asszem a mi Caullophyllumunk csak C12-es...

Monee

monee85

Csajok!
Most kaptam SMS-t, idézem:

"Szia!
Borsika vagyok, 12-kor, 2 óra alatt megérkeztem 3510 grammal, 57 centivel, 36 fejkörfogattal.Mindketten jól vagyunk."

Lehet, hogy Szeder írta? A telefonszám számomra ismeretlen...legalábbis nekem nem ez van meg Szeder számaként...

(Érdekes, éppen fél 1-kor írtam Szedernek sms-t, hogy mi van Velük!)

Nagy-nagy szeretettel gratulálok, hatalmas baba Adél! :lol:
Vendég

Nagy-nagy grat a Szeder családnak!!!

Vagyok én is, csak egész nap Pesten lébecoltam.

NST eredmények rendben, voltak keményedések, de ami lényegesebb, hogy a baba szive rendben, ügyesen mocorgott is. :) Hogy ne legyen minden annyira klapp, a gép kicsit megszédült, igy 15 perces kerregés után kiderült, hogy nem jól rajzol. Lekapcsolták, állitgatták, aztán újra indult a buli... :roll:

am :)
jaaaaaaj, de édespofa. Énis, énis szeretnék!!! :P

bagz :)
szép nagyra növeszted ezt a Dani fiút! :)

honey :)
még én is vezetek, bár ma cseppet sem esett jól az egyik jobb keményedésnél... szereti-szereti is van, de csak nagyon módjával, én annyira nem kivánom :oops:

Kép
Kép
Kép
minyu

SZEDER! Óriási Gratula Adél babához!!! Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok!!!

A.m. tündéri Gyuszika!!!! Nagyon szép baba :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Kiderült, hogy ki írta nekem az sms-t.Nem Szeder, hanem egy másik kedves ismerős... :oops:
Majdnem egyszerre szültek Szederrel!
Vendég

noni78: persze,hogy nem gond!:) Sőt örömmel fog eltölteni,hogy én tudom meg elsőként . Húúú... ez jó önzően hangzott ,ugye :lol: hihi de nem baj.

luca68: biztos,hogy nem szeder írta az sms-t, mert nekem most írt: idézem .. ... "MA 13.01 ÓRAKOR KELEMEN ADÉL SZONJA MEGSZÜLETETT! 53 CM ÉS 3100 GRAMM. EGÉSZSÉGES, ÉS GYÖNYÖRŰ. "

SZEDER: gratulálok neked Adél babához :)

Kép
csehi77

Luca!

Közben fény derült a dologra, látom. :D
Abból tutinak tűnt a dolog, hogy Szeder teljesen biztos volt az Adél névben, már hetek óta. Jó gyors volt az ismerősöd! Két óra?! Az kemény... :D

A.m.!

Köszi a képeket! Nagyon aranyos pofikája van a kisfiadnak! :D

Monee

monee85

JUJ DE JÓÓÓ SZEDERNEK!!! :D SOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT!!!

Mi most jöttünk az össejtes intézetből. Háááát, nem egyszerű ez az eljárás. Viszont kaptunk egy bazi nagy pakkot (hűtőtáskát ) , amit szüléskor be kell vinni magunkal.
Nagyon jól fogunk kinézni... kórházi cucc + apa cucc+ őssejtes hűtőtáska... kb mint a vásáros cigányok olyanok leszünk. :mrgreen: :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

bagzi,
köszi a "viszketős" tippeket!
Én idő közben szerencsére kikezelődtem. Ez a hagyma dolog amúgy elég keményen hangzik... :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder!
Hatalmas gratula a kis Adelkahoz! Sok sok boldogsagot, sok tejcsit kivanok nektek

2 fiu, 2 lany eddig!Ki lesz a kovetkezo???

AM : Gyonyoru a kisfiad! Fantasztikusan fotogen! Biztosan nagyon jo baba!

UH lanyok en ma annyira rosszul lettem, hogy azt hittem baj lesz. Szedultem, hanyingerem volt, rendszertelenul ugyan de olyan gorcseim voltak hogy azt hittem kimegyek az ablakon. Ha fekudtem az sem volt jo, ha setaltam az sem, ha ultem az sem. Szerencsere ugy egy oiraja elmultak. Reka baba meg olyan idegesen rugdosott ott benn, hogy neha ereztem kirugja a bordamat. Komolyan egyik percben a boges a masik percben meg az orditas fogott.
fogalmam nincs mitol lehetett...szerintetek?

szisziKép
sziszi7

Sziasztok!

Szedernek nagy gratula Adélhoz!

Sziszi7: basszus durva, hogy 40 fokban kiküldenek terepre :? Remélem jobban vagy már.

Honey: én még vezetek néha, de már nem szeretek. Mondjuk autóba ülni se szeretek, kényelmetlen. Huncutkodás: a költözés utáni sokkot most hevertük ki, bevallom őszintén én az elmúlt néhány hétben inkább aludtam. De előtte ment, és van egy olyan érzésem, hogyha továbbra is zárt a méhszáj, és a doki nem tilt le róla, akkor sztem még fogunk szülésig ;) :)

Csibe: remélem hamar elmúlnak a pöttyök és a viszketés!

Bagzerka: jó nagyra nőtt a kistesó :D Nőci meg durva, azért az ember a lába elé néz ha megy valamerre, nem csak csörtet bele a vakvilágba.

Eszike: nyugi, fogsz szülni te is. :) És nekem pl eszem ágában sincs beelőzni. :) És a terhesség elvileg 40 hét úh nem vagy lekésve semmiről. Ne akarjon mindenki hamarabb szülni, mert én meg ha túlhordom, itt maradok utolsónak! :D És néha úgy érzem, hogy lesz az a 40 hét 41 is.

A.m: Gyuszi nagyon helyes baba!

Luca: az ismerősödnek is gratula :)

Kép
kistiggrincs

Hatalmas, szivbéli gratula Szedernek!!!!! Olyan jó, hogy igy megindultunk...
Sok-sok tejcsit, egészséget, boldogságot Adélhoz!

A.m!
Gyuszika tényleg nagyon gyönyörűűűűű!!! Látszik, hogy mosolygós mama pocijából bújt elő... :D :D :D
Szopival minden rendben? Sikerült a műtét után hamar szoptatni? Azért ha majd kis időd engedi, irj, hogy élted meg, és most hogy érzed magad!!!!

Bocsi, most kicsit szűkre szabott maradok, nagyon-nagyon összevesztünk ma apával... :? :? :? Azóta sem tudom abbahagyni a sirást... érzéketlen tuskó!
Szóval nem akarlak titeket a részletekkel untatni, úgyhogy húzok a kuckómba sebeket nyalogatni...

Kép
Kép
lolababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?