Sziasztok!
De jó ilyen hírekre jönni!
Holka, Szeder, gratulálok a babákhoz, sok-sok tejcsit kívánok és hosszú, boldog életet nekik!!!
De jó, már itt tartunk, a negyedik baba!!!
Bocsi mindnekitől, nem tudok most visszaolvasni és mindenkire reagálni
Apa itthon van, Dorka ovijára is készülünk, ma vásárolni voltunk neki, holnap vendégek jönnek, szerdán búcsú volt nálunk, akkor is vendégek voltak... Szóval zajlik elég rendesen...
Arra emlékszem, hogy láttam szép - és hatalmas - pocikat!
Próbálom összeszedni amire emlékszem - mert azért olvasgattalak ám Benneteket, csak írni nem volt időm.
Honey, vezetés már nem megy, egyrészt sz@r a kocsim, Apáét nem szeretem vezetni, de egyébként sem nagyon mernék már vezetni. Dorkát is Apa fogja oviba hordani.
Kex... Hát izé... nálunk egész terhesség alatt most pörgött fel legjobban a dolog. apa se félti már annyira Ádámot - bár a poci picit zavarja - és én is sokkal jobban kívánom mint bármkor a terhesség alatt...
A.M. üdv itthon!
Azért néha nézz be majd hozzánk és kérünk képeket MiniGyusziról!!!!
Nostawen, jó hogy hazaengedtek! Drukkolok, hogy még pár hétig ne szülj, hogy el tudj intézni mindent!
Bagzerka, nagyon durva amit a csaj művelt! Én tuti kinyitottam volna a számat - így terhesen iszonyú nagy pofám lett, bár eddig sem volt kicsi...
Eszike, tegnap estéd sem volt semmi! Külön-külön is elég lett volna, nem így egymás után!!!
Sáskát én is majdnem hoztam be a ruhaszárítóval valamelyik nap, még szerencse hogy észrevettem kint hogy albérletbe akar jönni.
Mondjuk én nem félek tőle, nem is volt olyan nagy. amivel engem a világból ki lehet kergetni az a lepke
Lábdagadás. Iszonyatos nálam is, valamelyik esre szegény párom teljesen megijedt mikor meglátta. Jegeli nekem esténként, hogy legalább ne fájjon.
Mondjuk ma reggelre elég sok víz ment le rólam - egész éjjel pisilni jártam - 2 kilóval voltam könnebb mint 2 napja...
Rólunk. Lassacskán meglesz mindenünk Ádámnak, tegnap megkaptuk a hordozót is, holnap kapok egy hatalmas adag ruhát (hogy hová fogom tenni azt még nem tudom!)
Kórházi táskám is összerakva - na amikor azt apkoltam, volt ám gyomoridegem rendesen
Dorka viszont nagyon bedurvult. Második/sokadik babások, Nálatok nincs ez?! Nagyon agresszív lett pár napja, pedig giyekszem még többet foglalkozni vele, mint eddig. És nagyon nem tudom, hogy kezeljem le a dolgot. Van valami ötletetek?
megyek, ébredezik a csaj... Igyyekszem jönni majd!