Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Ne haragudjatok, de tegnap totál bealudtunk mindketten, és szinte egész nap aludtunk. :lol: :lol: :lol: Aztán meg puding, és már nem volt energiám kijönni bekapcsolni a gépet.:lol: :lol: :lol: :


Nócika
Le a kalappal, hogy te talicskázod be a sódert! az pedig nem könnyű meló. Azért ígérd meg, hogy nem terheled túl magad! Neked még ki kell hordanod egy babót. Ill. (nem csak egyet) Szóval vigyázz magadra! :roll: :roll:
Nyugodtan küldhetsz mindenféle emailt. Szeretem a vicceseket is. Csak ezeket a továbbküldőset nem. Én olvasás nélkül törlöm. Szóval olyat légyszi ne küldj! Köszike!
Ez a vonatos tali jól hangzik.lol: :lol: :lol: Gyertek csak nyugodtan. Aztán meg majd én megyek Pestre is, meg Monorra is. Jó lesz. Vonattal kb. 2 és 1/2 óra, és van közvetlen járat. Csak azt figyeljétek, hogy ne menjen körbe, hanem egyből ide. A másik az fél órával tovább tart.
Húú nálatok benn a munkahelyen akkor zsjlik az élet! Mint minden munkahelyen. Én is dolgoztam csajokkal, és megmondom őszintén a fiúk néha nagyon bunkók tudnak lenni, de le nem cserélném őket csajokra, az biztos. Ők teljesen mások. Tudnak gonoszak lenni, amikor nem vagyok jó passzban, vagy amikor a tudomásomra hozzák, hogy nekem is ugyanannyi a fizetésem ugyanazé a melóért....
Szóval te meg nagy levegő, és finoman add a tudtára, hogy most te vagy a vezető. Vagy te olyan "tökös" csaj, hogy ne ilyedj meg tőle. Ha nőiesen meg tudod mondani neki a magadét, még az álla is le fog esni. azt ne hagyd, hogy lássa rajtad, hogy kiakadtál rajta. Ez a célja. Annyit nem valószínű, hogy ér, hogy magadat idegesítsd rajta! Idegeskedjen ő a saját hülyesége miatt. Azt meg kell értenie, hogy főnök csak egy lehet!!! :roll: :roll:

Bridget
Nem is hallottam még arról a puha körömzseléről. :roll: :roll: Hozzánk még nem ért ide az új technka. Én is jobban szeretném, az biztos. De ez a kényeztetős dolog, ez nagyon jó! Mint a filmekben. Én is el tudnám viselni, ha egyszerre csinálnák minden kezemet, lábamat! Hú de jó lehet!!!lol: :lol: :lol:
Szombaton akkor neked nagyon jó lesz.lol: :lol: :lol: És ilyenkor nagy buli van nálatok? Minek az ünnepe ez a AZABUJUBAN FESZTIVAL? Még soha nem hallottam róla. És Te is beöltözöl? Akkor ez valami farsangféle? Az nagyon jó, hogy lesz magyar társaságod is. Legalább egy kicsit itthon érezheted magad!lol: :lol: :lol:
Ez a UEROPLAZMA nemhangzik valami túl jó. De a lényeg az, hogy gyógyszerrel kikezelhető. A párod látom nem szereti a bogyókat. De azért a jó cél érdekében muszáj neki is bevenni.
Szörnyű az a spanyol gép baleset. :cry: :cry: Nem is jó rá gondolni sem. Iszonyat lehet most a hozzátartozóknak. Na meg a túlélőknek. Egy egész életen át.... :cry: :cry:
De te ne gondolj ilyenekre! Ez nem történik meg olyan sűrűn. Sokkal ritkább a légi baleset, mint a szárazföldi, vagy a vízi. Úgy hogy ne aggódj!
A laptetűre én igényt tartok! Mi most nagyon edzünk Apácskával. Már a 8. naptól folyamatosan minden nap puding. A 15. napig még biztosan.... Most ez van. Muszáj, még, ha fáradtak vagyunk is. De azért nem olyan rossz dolog ez, és a nemes cél érdekében.... Még egy kis alvás helytti puding is megéri... :lol: :lol:


Zsuzska
[quote]H írta:át köszike, én is átpasszolom a mostani hónapot másnak.... tutira nem lesz bébink

Milyen kijelentés ez? az az egy együttlét is elég ahhoz, hogy baba legyen. Csak épp a megfelelő idppontot kell elkapni. Nem tudhatod, lehet,hgoy pont jókor voltatok együtt. Azért még ne temesd a hónapot. Ha mégsem, akkor majd a köv. hónap.
Mást sem olvasok napodok óta, csak hogy puding, meg puding.lol: :lol: :lol: Úgy látszik most nagyon megtáltosodott a te jó urad!lol: :lol: :lol: Majdcsak lesz eredménye ennek mielőbb.
Tudsz már valamit a nagy könyvtáros munkáról? Vagy még mindig nem? Pedig már mindjárt szeptember.
Ráadásul neked szeptemberben megint suli? Ez az utolsó éved ugye? Akkor lesz nagy hajrá. Húú én bizti nem bírnám. Le a kalappal előtted!!! :roll: :roll:


Csucsu
Mi van veled? nem voltál mostanában! Jól vagytok? :roll: :roll:

küldök nektek anygyalokat, hogy vigyázzon rátok, és mindenkinek megadja azt, amire épp vágyik:
Kép

Na én most megyek, kocogok egy kicsit. Kép
Majd jövök valmikor. Puszi
Vendég
 


LAPTETŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


Na meg jo,hogy meghagytuk neked :wink: es akkor 12nap mulva kerjuk a bizonyitekot!!!! :lol:

Kép

Most csak gyorsan bemasolom ide a linket,hogy hova is visz engem embor 8) :lol:
http://www.cirquedusoleil.com/world/ja/ ... /intro.asp
a baloldalon ahol nez ez a neni ott ahoz kozelebbi kis negyzetben ahol a cirkusz satrainak a teteje van abban a negyzetben alul van egy videoklipp ott a fenykepezojel melletti es ott megtudjatok nezni a bemutatot 8)

Aztan minnya jovok es irok meg 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Vááááááóóóóóóóóó!!! hogy ez mekkora élmény lehet élőben!!!!!!!!!!! irigy-irigy!!!!!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Én úgy imádom ezeket a látványos show-kat!!!

[quote]N írta:a meg jo,hogy meghagytuk neked Wink es akkor 12nap mulva kerjuk a bizonyitekot!!!!

Bizony-bizony!!!! Szükségem is van rá!!!! úgyhogy igyekszem még begyüjteni egyet-kettőt. :lol: :lol: Bocsi lányok, de most el akarom happolni előletek! Ígérem, mindent megteszünk a cél érdekében!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok! Bocsánat, hogy eltüntem. De a pároms zabin van igy mindig van valami program.
Tegnap például állatkertben voltunk.
A jövő héten meg megyünk cirkuszba és vidámparkba is:)
Sajnos idén nyaralás nem lesz de sebaj majd jövőre:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap délután apával elmentünk Ócsára autóhoz alkatrészért.... apa teljesen be van zsongva.... lesz a motorháztetőn és a csomagtartón ilyen karbon-matrica 8foggalmam sincs, hogy kell írni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), amit Debrecenből hoztunk a hétvégén. LEsz új rendszámtáblahely, megy küszöb is fekete végre. Az nincs a kocsin.
Aztán nekem este még sütnöm kellett . Aztán ágyikó. Apácska pudingozni akart, de hát én úgy bealudtam, hogy csak na :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ma reggel már voltam vérvételen.... szept. 15-én megyünk konzira.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi!
Hajrá hajrá baba és angyalkák :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Igen, valamikor szeptemberben kezdődik a suli ismét. Még csak másodikos leszek.... szóval ezzel együtt van még két évem hátra.

Csucsu!
De jóóóóóóóóóóóóóóóó.... mér két éve készülünk az állatkertbe, de hát a zuram nem nagyon akaródzik elvinni engem.... na de majd most hétvégén.... vasárnapra úgyis olyan kellemes időt mond :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
NAgyon irigy vagyok a cirkusz miatt.... jó multkorában volt a Spektrumon..... fantasztikus, hogy mit művelnek..... egyszer én is nagyon szeretném látni őket :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nócika!
Akkor tessék a gyogyit idejében elkezdeni bevenni, nehogy gáz legyen a hétvégére :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Apácska most hívott, hogy bontóból tök olcsón tudnak nekünk szerezni légkondihoz akármilyen lakatrészeket a kocsiba.... szóval a jövő nyarat légkondos kocsiban töltjük már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska
Milyen dolgog az, hogy hogy elalszunk???? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
MIkor lesz meg az eredményed?
Az autó a pasik mániája. Most legalább kiéli magát benne. meg persze te is jól jársz, mert a légkondi néha elengedhetetlen. :lol: :lol: :roll:
:roll:

Csucsu
Az tök jó program! Az állatkertbe már én is szívesen elmennék. Már beszéltünk róla Apácskával, de nem jutunk el. A nyaralás miatt meg ne aggódj. Jövőre biztosan összejön. Kivéve, ha pocilakód lesz. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Lányok!
Bújom az internetet, valami használható kaja receptért, de nem találok semmi jót. Nincs ötletetek, hogy mit főzzek ma? :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Én aszalt szilvával-salttal rakott husit sütöttem baconba csomagolva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


az milyen? Aszaltszilvával cs. májat szoktam sütni. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Apa tényleg nagyon megváltozott. Látja, hogy mennyire változtam én is és folyton pudingolni akar......

Csak most én nem bírom az iramot :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Viszont bármit kiejtek a számon, hogy tetszik, rögtön rávágja, hogy menjek és vegyem meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nahát ebből az apropóból szombaton dolgoznia kell Érden, én meg végre beszabadulok a New Yorkerbe és vásárolok egy csomót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap olyan gyönyörűséges bizsukat láttam és ékszerórákat, hogy majd megvesztem tőlük.... még szerencse, hogy fémérzékeny vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És nagyon szép jeggyűrűket is láttam :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát a párom nagyon nagyon szereti.... isteni az íze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mióta megsütöttem, az anyósomis egy csomószor megsütötte már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote]A írta:pa tényleg nagyon megváltozott. Látja, hogy mennyire változtam én is és folyton pudingolni akar......

Csak most én nem bírom az iramot
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát tessék felvenni a tempót, mert most Párocskád elemében van. Most kell kihasználni a lehetőségeket. Aztán majd visszasírod ezeket az időket, ha netán kicsit leeresz. :wink: :wink: :lol: :lol:

Vásárolgatás? Azt én is szeretem, csak most épp nem aktuális a pénztárcámnak. Nagyon le vagyok égve.... :cry: :cry: :cry: Már alig várom a fizut. de még messze van....... :roll: :roll: :roll:

Leírod a receptet nekem?
Vendég
 


Persze, rögtön jövök,m csak kiterigetek :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na itt is vagyok... csajok,kikészít ez a szénanátha :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szénanáthás vagy??!! :shock: :shock: :roll: :roll: Szegénykém!!!
Mégy ma dolgozni?
Vendég
 


Szóval kell 2-3 csomag szeletelt bacon, 75 dkg bármilyen husi, aszalt szilva (és ketté szoktam vágni a szemeket és úgy teszem le), 25 dkg sajt (bármilyen, lehet vegyesen is, kihogy szereti).

Mielőtt lerakod a husit, ki kell kloffolni, nem túl vékonyra, egy ici picit besózni, szilvákat ketté vágni, sajtot lereszelni.

Kibéleled a formát baconnal, amiben sütöd, lehet jénai vagy kenyérforma is. LEteszel egy réteg husit, amit fel lehet végni vagy kockákra, vagy csíkokra, kinek mi a szimpatikus, rá egy réteg szilva, reszelt sajt, megint husi, szilva, reszelt sajt. Nekem négy ilyen réteg szokott kijönni. A tetejét is beborítod baconnal.

20 percig előmelegített sütőben fólia alatt megpárolod, aztán kb. 20 perc alatt szépen megpirul a bacon is. Aztán ki lehet venni és enni bármivel.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Az, virágzik a parlagfű egy hete :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

MEgyek, de csak majd egy órára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Köszi a receptet!! lehet,hogy megcsinálom. Nekm bejön, majd Apácskát is meginterjúvolom róla!!

jössz skyp-ra?
Vendég
 


Ja,megpróbálkozom.... nem akart beengedni.... na hátha most....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


várlak! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Oké, felengedett :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na csak kicsit kiteszem alabam es mindenki itt terem :lol:
Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
skypra nem tudsz jönni? Mi mikrofonos beszélgetünk Zsuzskával!
Vendég
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="pendi"]B írta:pendiridget
skypra nem tudsz jönni? Mi mikrofonos beszélgetünk Zsuzskával!


Jo volt dumcsizni :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Igen, legközelebb is beszélünk majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kuzsanna: Nagyon jól hangzik a recept. Én ma csirkepörit csinálok.
Más nem jutott az eszembe.
Tessék össze szedni magad és ha apa pudingozni akar hát rajta. Ki tudja miből lesz a cserebogár azaz baba.
Most neked miért kell vérvétel? Meg konzi? Lemaradtam vagy csak felejtek? Inszemre készültök mintha ez rémlene.
Mióta próbálkoztok ti?


Pendi: Igazából idén azért nem is intéztünk nyaralást mert biztos voltam abban, hogy babás leszek nyáron és egy nyarat kihagyunk. De nem igy lett. remélem jövő nyáron valóban a baba miatt nem tudunk menni nyaralni.

Kép
csucsu05
 
 


Jól emlékszel, inszemre készülünk. Most volt 3. és 21. napi volt. Nézték most, hogy a Closti mit csinált nálam. Meg a progimat és a rolactinomat.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Lassan három éve próbálkozunk, nem védekezünk.
Februárban kaptam gyógyszert a prolactinomra. Március óta jók a hormonjaim.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Minnya irok csak elobb Zsuzskat elengedem meloba :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nnnnna mi is megjöttünk a bevásárlásból.
Minnyá megyek is oszt csináolm. :lol: :lol: :lol:
Végül is apácsaka krumpli főzelékre és egy kis sült csirkeszárnyra szavazott.

Bridget, Zsuzska
Húúú de jó volt konferenciabeszélni!!!!! :lol: :lol: :lol: csak azt sajnáltam, hogy menni kellett.. De ha egyszer Apácska indul, akkor menni kell... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu
Jövöre már bizti nem kell menni nyaralni. Csak öszejön az a babóca! Neked van most folyamatban valamilyen kezelésed?


Most megyek, és felrakom a kajcsit. Apácska is itt nyomul már mert jönne a gépre!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Pendi: smemi kezelásem. Mert nekünk össze jött a babó csak nem jó helyen tapadt meg. És úgye akkor foglalkoznak valakivel ha egy évig minimum nem jön össze. De remélem most összejön :)

Kép
csucsu05
 
 


Na itt vgyok 8)

Csucsu
Az sosem baj ha a programok miatt nem ersz ra es nem tudsz jonni :wink: Legalabbvolt mit csinalnotok...elmeny dusabb volt mint az en itthonulesem :? :lol: :wink:

Pendi
A kovetkezo laptetu is a tied lehet es aztan 12nap mulva akkor tudod... :wink: :lol: :lol: :lol: Jaj ez a show tuti jo lesz mint mondtam mar az egyikre elvitt apa asszem akkor meg nem ismertuk egymast...aprilisban ha jol emlexem :roll: az is fantorpikus volt meg is vettem dvd-n 8) meg a cd-t is mert a zene is marha elvezetes :lol:

Zsu
Varaslasert kicsit (irigy)(irigy) en annyira nem szeretek legalabbis itt nem...mert mire kapok egy ramvalo ruhat :roll: :? Persze otthon mas 8) Uj munkahelyhez gratula :lol: 8) es ne aggodj mienk a kovetkezo honap :wink:

Noci
Neked meg meghagyjuk az utanalevot :lol: :lol: :lol: es maris nincs veszekedes :roll: :lol: :lol: na nem mintha amugy lenne :wink: Merre vgy melozol de nem delelottos vagy?Jah,hogy otthon meg reggel van :?: :oops: :lol: :lol: :lol: de hule vgyok :lol:

Itt olyan nagy a banzai lent a fesztival miatt mert mint kiderult ma kezdodott delutan 3kor :shock: jo en csak tavaly ota lakom a keruletben es pont 25-en jottem vissza es akkor volt.Nem tudtam,hogy mar elozo nap ota allta a bal :lol: :lol: :lol: Szal a hangulat ngyon jo lehet 9ig vannak ugyhogy lenezek es veszek valami kajot is meg ha tok fotozok 8) Persze holnap nappal is fogok fotozni mert lehet az ejszakaibol semmi nem latszik majd :?

Aztan jovok meg mert embernek a fonokevel kell kajaljon meg annak a gyermekeivel :? :lol: :lol: Ugyhogy 9elott nem er haza :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na lemegyek korulnezek aztan jovok meg 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Én is felraktam a kaját.

Csucsu
Nem akarsz orvossal konzultálni? Mert ismerek olyat, akinek a 2. babára már orvosi segytség kell. Igaz, ahogy mondod 1 év után nem nagyon állnak szóba az emberrel, de azért rá lehet kérdezni a dokitól. Azért remélem jövőre már ringatod a babócádat. :lol: :lol:

Bridget
Csinálj fotót, és tedd ide fel. Hagy érezzük mi is a nagy bulit! :lol: :lol: :lol:
[quote]A írta: kovetkezo laptetu is a tied lehet es aztan 12nap mulva akkor tudod.
igen-igen, tudom!!! :lol: :lol: :lol: Remélem lesz is mit mutogatni. :lol: :lol: :lol:
Áprisban még nem ismertük egymást, mert én csak júniusban csatlakoztam a netre. De akkor sem itt kezdtem, hanem egy másik oldalon. De ide bejöttem, és itt is ragadtam! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska
majd gyere!

Nócika
Neked meg jó munkát! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bridg anyu!

Megjöttem a melóba :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Shoppimgolok helyetted is akkor egy csomót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csucsu!
Nem tudom, te hogy vagy ezzel, de ez olyan nagy hülyeség, hogy csak egy év után állnak szóba az ember lányával. Ahelyett, hogy gyorsan lezavarnának egy hormonvizsgálatot, meg uhut és lehetne rögtön kezdeni a kezelést, ha gond van :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi drága!

annyira örülünk, hogy itt ragadtál..... beszéltük Bridgel, hogy nyitni kellene egy olyan topicot, hogy Beszélgetősarok receptjei..... és akkor ide fel lehetne rakni a receptjeinket és lehetne lopdosni ötleteket a másiktól.....

Krumpifőzi.... nyami ... már elég régen nemettem :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócika!
Nagyon jó munkát neked.... megoldod te ezt a helyzetet, ne aggódj.... tessék szépen megmondani, hogy azért nem ártana letörölni azt a pultot :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Zsu!

Támogatom a receptcserélős topikot!!! :lol: :lol: :lol: Meg is nyithatnánk! És hátha lesz jelentkező rá! :lol: :lol:
Vendég
 


Oksika, megpróbálom, meglátjuk....

Jó lesz a Beszélgetősarok receptjei cím?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Tökéletes! :lol: :lol:
Nézegettem, hogy hová illene, de nem tudtam még kitalálni. VIszont a szerver már megint nagyon lassú.... :? :? :?
Vendég
 


Na megcsináltam... pont alattunk van :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Iszonyat lassú.... alig akar betölteni egy oldalt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


MEgjött Bridg :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na kié lesz a laptető most????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?