Ne haragudjatok, de tegnap totál bealudtunk mindketten, és szinte egész nap aludtunk. Aztán meg puding, és már nem volt energiám kijönni bekapcsolni a gépet. :
Nócika
Le a kalappal, hogy te talicskázod be a sódert! az pedig nem könnyű meló. Azért ígérd meg, hogy nem terheled túl magad! Neked még ki kell hordanod egy babót. Ill. (nem csak egyet) Szóval vigyázz magadra!
Nyugodtan küldhetsz mindenféle emailt. Szeretem a vicceseket is. Csak ezeket a továbbküldőset nem. Én olvasás nélkül törlöm. Szóval olyat légyszi ne küldj! Köszike!
Ez a vonatos tali jól hangzik.lol: Gyertek csak nyugodtan. Aztán meg majd én megyek Pestre is, meg Monorra is. Jó lesz. Vonattal kb. 2 és 1/2 óra, és van közvetlen járat. Csak azt figyeljétek, hogy ne menjen körbe, hanem egyből ide. A másik az fél órával tovább tart.
Húú nálatok benn a munkahelyen akkor zsjlik az élet! Mint minden munkahelyen. Én is dolgoztam csajokkal, és megmondom őszintén a fiúk néha nagyon bunkók tudnak lenni, de le nem cserélném őket csajokra, az biztos. Ők teljesen mások. Tudnak gonoszak lenni, amikor nem vagyok jó passzban, vagy amikor a tudomásomra hozzák, hogy nekem is ugyanannyi a fizetésem ugyanazé a melóért....
Szóval te meg nagy levegő, és finoman add a tudtára, hogy most te vagy a vezető. Vagy te olyan "tökös" csaj, hogy ne ilyedj meg tőle. Ha nőiesen meg tudod mondani neki a magadét, még az álla is le fog esni. azt ne hagyd, hogy lássa rajtad, hogy kiakadtál rajta. Ez a célja. Annyit nem valószínű, hogy ér, hogy magadat idegesítsd rajta! Idegeskedjen ő a saját hülyesége miatt. Azt meg kell értenie, hogy főnök csak egy lehet!!!
Bridget
Nem is hallottam még arról a puha körömzseléről. Hozzánk még nem ért ide az új technka. Én is jobban szeretném, az biztos. De ez a kényeztetős dolog, ez nagyon jó! Mint a filmekben. Én is el tudnám viselni, ha egyszerre csinálnák minden kezemet, lábamat! Hú de jó lehet!!!lol:
Szombaton akkor neked nagyon jó lesz.lol: És ilyenkor nagy buli van nálatok? Minek az ünnepe ez a AZABUJUBAN FESZTIVAL? Még soha nem hallottam róla. És Te is beöltözöl? Akkor ez valami farsangféle? Az nagyon jó, hogy lesz magyar társaságod is. Legalább egy kicsit itthon érezheted magad!lol:
Ez a UEROPLAZMA nemhangzik valami túl jó. De a lényeg az, hogy gyógyszerrel kikezelhető. A párod látom nem szereti a bogyókat. De azért a jó cél érdekében muszáj neki is bevenni.
Szörnyű az a spanyol gép baleset. Nem is jó rá gondolni sem. Iszonyat lehet most a hozzátartozóknak. Na meg a túlélőknek. Egy egész életen át....
De te ne gondolj ilyenekre! Ez nem történik meg olyan sűrűn. Sokkal ritkább a légi baleset, mint a szárazföldi, vagy a vízi. Úgy hogy ne aggódj!
A laptetűre én igényt tartok! Mi most nagyon edzünk Apácskával. Már a 8. naptól folyamatosan minden nap puding. A 15. napig még biztosan.... Most ez van. Muszáj, még, ha fáradtak vagyunk is. De azért nem olyan rossz dolog ez, és a nemes cél érdekében.... Még egy kis alvás helytti puding is megéri...
Zsuzska
[quote]H írta:át köszike, én is átpasszolom a mostani hónapot másnak.... tutira nem lesz bébink
Milyen kijelentés ez? az az egy együttlét is elég ahhoz, hogy baba legyen. Csak épp a megfelelő idppontot kell elkapni. Nem tudhatod, lehet,hgoy pont jókor voltatok együtt. Azért még ne temesd a hónapot. Ha mégsem, akkor majd a köv. hónap.
Mást sem olvasok napodok óta, csak hogy puding, meg puding.lol: Úgy látszik most nagyon megtáltosodott a te jó urad!lol: Majdcsak lesz eredménye ennek mielőbb.
Tudsz már valamit a nagy könyvtáros munkáról? Vagy még mindig nem? Pedig már mindjárt szeptember.
Ráadásul neked szeptemberben megint suli? Ez az utolsó éved ugye? Akkor lesz nagy hajrá. Húú én bizti nem bírnám. Le a kalappal előtted!!!
Csucsu
Mi van veled? nem voltál mostanában! Jól vagytok?
küldök nektek anygyalokat, hogy vigyázzon rátok, és mindenkinek megadja azt, amire épp vágyik:
Na én most megyek, kocogok egy kicsit.
Majd jövök valmikor. Puszi