Vicuska,
hajráááááááááááááááááá!!! Én is látom, amit látni kell!!!! Hurrráááá!!!! egy nagyon halk gratula kismami!!!!!
Gabi,
még mindig csodaszép Noel!!! És a szeme!!!!! hm!!! Valóban nagyon hasonlít rád!!!!
Andesz,
megy a drukk hétfőre!!!! Az esküvői képeiteken látszik, hogy Patrik mennyire hasonlít az apukájára!!! Gyönyörűek voltatok!!! Örülök, hogy jól sikerült a buli!!!
Szofika,
pihenj sokat, most rád fér!!! Nem is tudom, hogy lehet egy újszülött mellett még egy kisgyereket is nevelni, én Bencével is alig "bírok".
Még semmi sincs veszve, szerintem még befordulhat Szofika!! Drukk neki!!!
Vikcy és Orsi,
nagyon szép pocitok van és igazán csinosak vagytok mind a ketten!!!!!! És mennyire sugárzik rólatok a boldogság, jó rátok nézni!!!!!
Andi,
juj de jó, hogy jöttök a talira!!!! jó lesz benneteket megint látni. Most már értem, hogy miért mondtad anno, hogy jó ötlet a tali, végre valami más is történik, mint a szokásos hétköznapi dolgok
. most már én is tudok örülni pl egy bevásárlásnak is
Enikő,
kérünk képet a szobiról és a kiságyról! hogy hogy apósod készítette? talán asztalos??
mi továbbra is küzdünk a tejcsivel, tegnap egész nap sírt Bence, csak a cicin volt el, s ott is volt szinte megállás nélkül...
aztán este kapott 30 ml tápit és szépen elaludt... ma pedig mérés volt, 110 grammot hízott egy hét alatt (múltkor 580-at
), így apával arra gyanakszunk, hogy éhes, s amikor szopi után keservesen sírt kapott 20-30 ml tápit, s így egész "nyugisra" sikerült a mai nap. Már tényleg nincs ötletem, hogyan növelhetném a mennyiséget, mert nagyon sűrűn cicire rakjuk, fejem is, de csak akkor jön belőle ha kihagyott egy kajcsit, bogyeszt is szedek, melegítem is....
Van esetleg még valamilyen ötletetek????
Holnap lehet, hogy megyünk a mákba ügyeket intézni, remélem nem lesznek sokan...
jó éjt mindenkinek!