Új privát üzeneted érkezett!

Nemlajos: hogy teli az idő, már 10 hetes vagy. :D :D
Vendég

Most nézem,hogy megint laptetőm lett!!! Remélem ez jót jelent :D majd kiderül
Vendég

Na eltűnök kicsit dolgozni és máris elorozzák a laptetőmet :?: :wink: :lol: 8)

Asiye!
Nagyon hiányzol!!!!
Érezzétek jól magatokat és nagyonvigyázzatok magatokra!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na akkor írok én is pár sort, hogy nehogy úgy járjunk már, mint a dinók :shock: :shock: :shock: :shock:

De lassan itt az ősz és mindenki jön majd a gép elé... főleg télen :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Majd csak kedden derül ki, hogy lesz-e hely az UH-on...
Azt, hogy hogyan jutottunk el idáig, inkább nem részlezem.

Asiye!

Az alacsony AFP is utalhat arra, hogy lány. Én legalábbis azt olvastam, hogy lányoknál alacsonyabb szokott lenni.
De annyi mijnden befolyásolja még ezt az értéket. Az is, hogy pmtosan mikor vették le, hány kg vagy...
Szóval szerintem minden rendben van.

Zsuzska!

Akkor már csak pár hónap türelem? Ez nagyon jó hír. :D

Sissi!

Laptető jó!
De a lap alja is!

Nemlajos!

Használd ki, hogy tévézhetsz. Ha megszületik a baba, akkor úgysem nagyon fogsz.
Legalábbis mi nalig nézünk tévét, mióta Beni megszületett.
Vendég

Megyek, pihenek egy kicsit.
Majd benézek még később.
Addi írjatok sokat!
Vendég

cat: nekem 0,6 volt gegével és eléggé fiú lett :):)

Zsu: én tudom elsőre lejött hogy jófej csajszi:) mi is sokat beszéltünk azóta majdnem mindennap beszélünk de nem jósól csak dumcsizunk :):):) nekem azt is mondta még hogy két lelkecske van már mellettem de hogy egyszerre jönnek vagy külön külön azt nem tudja megmondani :):)) én is nagyon bízom benne mert nekem azt mondta nov dec -re már tuti lesz baba :):):)

nika70
Salgótarján

sziasztok lányok, itt vagyok...
az utóbbi napokban csak olvasni tudtam, be kellett már a héten járjunk a suliba, reggel 8től 4ig szigorúan benn kell lenni(én most eljöttem 3 után, mert ma pakoltam szakmányba és nagyon elfáradtam)
Zsoltim Németországban van, kedden ment, holnap délben jön, aggódom rendesen a madridi katasztrófa után...pedig már kezdtem megszokni,hogy ne aggódjak, és most tessék...tegnap gyakoroltam egy kicsit a székes vetkőzős számom, holnap este előadom neki :lol:

Nemlajos, nagyon szép a pocakod!
Cat, ne aggódj annyit!Élvezd a babavárás összes percét!

Zsu, Nika!Ti hisztek ebben a jósnőben igazán? nemcsak humbug? Kíváncsi lennék,nekem mit jósol,de nekem fura, hogy nem lát,nem tudja kivagyo, még csak nem is vagyunk egy helyiségben...működik ez így is?
Én anno voltam jósnőnél, még Zsoltim előtt. Úgy mentem el,hogyha jót mond, elhiszem, ha nem jó, nem hiszem.

Azt mondta, kivételesen boldog életem lesz, a munka olyan lesz, amire vágyom(bejött, mert taníthatok), a Párom megtalálom 2 éven belül( 3-4 hónap múlva jött Zsolti), gyerekek,miegymás...túl szépen hangzik,mi?
Mondjuk, mondott rosszat is és az is bejött sajna, azt mondta, hogy egy családtagunk 2 éven belül elveszítjük...apukám keresztanyjánál bejött sajna(azt is mondta, hogy a szívével lesz baj, ez is bejött).
Az akkori jóbarátomnak is jósolt utánam, na őneki korántsem ilyen szépet, de a lényeg, az is bejött...

szóval nem tudom, hogy ez a netes jóslás milyen....

Kép
arwen***

Arwen!

Ez nagyon tetszik ez a székes vetkőzős :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én hiszek a jóslásban..... nekem anno a férjemet is megjósolták...és bejött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MAjd kiderül......

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is akarok jóslást!

Én különben úgy tudom, hogy nem is lehet ingyen jósolni.
Minimum 1 Ft-ot kell, hogy fizess érte.

De én is mindig attól félek, hogy rosszat mond.

Bár az igazi jósnők elmondják azt is, hogy ez csak a legvalószínűbb folytatása az életednek, Te is tehetsz azért, hogy máshogy alakuljon.
Vendég

Arwen!

Az megnyugtathat, hogy a repülégkatasztrófák igencsak ritkák.
Repülőn utazni sokkal biztonságosabb, mint autóval.
És statisztikailag, ha most volt egy ekkora baleset, akkor annak a valószínűsége, hogy pár napon belül megismétlődik szinte a nullával egyenlő.
Vendég

cat én nem hiszem hogy ez él e rá én ezt csak a késekre tudom hogy ajándékba nem szabad vagy adj érte legalább egy ft-ot :):):)

én hiszek benne ha meg nem jön össze amit mond akkor sem fogok a dunának szaladni :):):)
Arwen ha sok része beigazolódott akkor végülis igazolást kaptál mégsem hiszel benne? mondjuk ez nem baj :):):):)

nika70
Salgótarján

félreértettetek, nem a jóslásban nem hiszek, hanem a netesben...illetve meg kell győzni:-) Anno a hölgyhöz elmentünk, gyertyafény, meg kártyából jósolt...ez a hölgy, aki itt jósol,hogy csinálja?

Kép
arwen***

kártyából jósól:):) ok akkor tényleg félreértettem :) bocsika:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Ma se volt vmi nagy csevegés.

Jóslás engem is érdekel,de mint irtam félek,hogy rosszat mond.

Arwen: örülök,hogy hallottam rólad. :D Jó munkát neked. Mit tanitasz?
Vendég

Csucsu, angolt és történelmet tanítok, ma már megtudtam a tantárgyfelosztást is, megint nyolcadikban fogok törit tanítani csak...sebaj, örülök,hogy az angol mellett ezt is tudok :lol:

Kép
arwen***

Arwen: én is végzetségem szerint töri tanár vagyok.Csak én sogha nem tanitottam.Hol végeztél?
Vendég

A Miskolci Egyetemen végeztem:-) 3 éve.

Megyek lányok, csucsulok, holnap végre megint hazajön Kicsi Párom:-)

Kép
arwen***

szıasztok!

alszanak a nagyok, a kıcsık meg jatszanak :lol:

probaltam vıssza olvasnı, de lehetetlen ennyıt :? .otthon estenkent bepotolom. 8)

a lenyeg tegnap lemaradt!
mult het kedd ota erzem hogy mozog :lol: :lol: ez mar tutı es tegnap mıkor egy ısmerös rarakta a hasamra a kezet arrebb 'ment' :lol

egyebkent latom Nemlajos'növöget' :lol: :!:

Cat! nemsokara te ıs mesz uhura! juhu!!!!!!

tı ıs hıanyoztok nekem ,es nagyon jo ıtt, de egy kıcsıt vagyom mar haza meghogy mınden menjen a regı kerek vagasban.
de azert maradnek ıs :roll: :roll: :roll:

nagyon vıgyazzatok magatokra es puszı :lol:

Kép Kép Kép
asiye

betöltöttem a 17.hetet :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

szia asiye!

jó hogy írtál...jaj, ilyenkor már nagyon szeretném én is átélni ezt a csodát, hogy érezzem ahogy mocorog...hú, és már 17 hetes vagy! Olyan mintha tegnap lett volna, hogy hoztad a csíkod!

Megyek lassan suliba, drukkoljatok, hogy elengedjenek 11-kor, Zsoltim gépe 12-kor landol, és kinn szeretnék lenni, remélem, sikerül(mert amúgy csak 3-4 kor mehetnék el...)
puszi Mindenkinek!

Kép
arwen***

Sziasztok!

Ismét csak 1 gyors bekukucs meló előtt.

Jóslás én is félek tőle.Az a baj,hogy nem csak a jó az amit megtud ilyenkor az ember.Az anyukám nagy boszi :D :D ő is tud kártyából jósolni,néha elő vesszük a kártyát :shock: :shock: :shock:

rohannom kell majd este jövök,apa megjött értem.

Kép
Kép
a.ibici

Lánoyk: Énis josoltattam . Amúgy előtte beszélgettünk msn-en. ÉS szerintem egy nagyon korrekt ember.
Valóban ő is írta személyesen jobb lenne igy kicsit nehezebb rámhangolodnia. De erősen kellet gondolni a kártyára és számokra amelyik lapokat kihúzza. Két lehetőség van vagy bjön vagy nem.
És a rosszakat is elmondja a josnő nem csak a jót. Mert sok jósnő csak a jót mondja ám el.
De ő is azt mondta , hogy ez nem a tutti élet hanem támpont mi történhet.
Én azt hiszem egy nagyon korekt embert ismertem meg a josnő személyében. És ami engem meglepett, hogy azóta is keres ms-nen és kiváncsi rám.
Sőt azt is mondta ha bejön a jóslata mindenképpen tudassam vele.
Ja és nekem szupit josolt. Látja már a babát :) Azt nem is irom mikro majd ha bejön megirom:):)

Kép
csucsu05

Itt vagyok, de csak gyor bekukk.

Asiye!

Gratula a 17. héthez!
És használd ki, hogy pihenhetsz!
Pocid mennyit nőtt?

Arwen!

Remélem el tudsz menni Apa elé!
És örülj, hogy más is van aki történekmet tanít. A sógorom egy szakközépben az egyetlen töritanár. Évfolyamonként 3-4 osztály... Nagyon sok.
Vendég

Csucsu!

Ne csigázz!
Vendég

Cat:Nem csigázlak de hamarosan itt a baba azt mondta:)

És bocsánat de az előbb nem köszöntem.
Szép napot mindenkinek:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Már én is itt vagyok, csak dokinál voltamreggel!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye!
Úgy örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok :lol: :lol: :lol:
Boldog 17. hetet nektek :!: :lol: 8)

Cat!

Nektek pedig boldog 6. hetet!!!!!
Szerintem tegnap elfelejtettelek benneteket felköszönteni :oops:

Csucsu!
NAgyon remélem, hogy neked is bejön a jóslat :!: :!: :!: :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Arwen!
Töritanár :?: Hát a mi giminkben elég tré tanárok voltak, nem is szerettük a törit.... csak 3-ban kaptunk egy normálisat, akinél leérettségiztem :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
asiye, naaaaaaaagy gratula ficánkához és a betöltött 17 hétnek!!! :D

arwen, ne hülyéskedj, 96-06 között (igen, 10 évig, ráértem, és? 8) ) a Miskolci Egyetemre jártam!!!
Lehet, hogy ismerjük egymást?:) Bejáró voltál, vagy kolis?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zsuzska, vigyázz, egy (egy?:D) tanárnak ilyet olvasni nagyon nehéz. Ne feledd, most mi vagyunk a tré tanárok, akik küzdenek, hogy a gyerekek megszeressék őt is, meg a tantárgyát is.
Nekem még sajnos a tantárgy nem jött össze, viszont a legtöbb diák haver :oops: :roll: Viszont tuti, hogy nem engem fognak emlegetni, mint a legjobb magyartanár... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csajopk megvan az első aranyérem :):):):):):)

Csucsu ez tök jó nekem azt mondta hogy a 3. 4. hónapban innentől vagyis november december körül :):):):) én is beszélek vele azóta is minden nap :):) szerintem is nagyonrendes csajszi :)

nika70
Salgótarján

azóta is húzzák lefelé azok akik a topikban is leszólták :( ezért töröltrttr a topikját :) de azt mondta szerintem nem véletlen hogy töröltetnie kellett a topikot mert akivel kellett azzal találkozott és ehez ez kellett :):):):)

nika70
Salgótarján

Hurrá!!!!!!!!
Éljen a kenu!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sissi, Te mihez tudtál kezdeni a bölcsész diplomáddal, ha nem tanítottál? (csak miheztartásvégett kérdem, én is váltanék majd)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zsuzska: Igen én is mondtam neki nincsenek véletlenek. Amúgy én is írtam a topicba amit töröltek remélem akinek kellet elolvasta még a törlés előtt. Hisz azt hiszem nem tett semmi rosszat. Sőt nekem ingyen josolt azután, hogy már nem is vállata volna. Én fel is háborodtam azon, hogy igy neki estek az emberek persze nem mindenki.
Nem is tudtam ezt a helyzetet hova tenni. Ennyire nem ismerem az embereket?
Ennyire rosszindulatúak??
Egy a lényeg remélem a joslat mindenkinek akinek babát josolt bejön:)

És igen megvan az első ARANY!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csucsu05

És van már egy ezüstünk is a lányok jovoltából:)

Kép
csucsu05

Igen, én sem értettem, hogy mért bántották.... én nem akartam írni oda, mert azt hiszem, hogy nagyon csúnya sikerült volna :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Bocsi,hogy csak mostr jöttem csak nézem a kajak kenut. Kozmann-Kiss páros bronzérmes!!!! Gratulálok nekik, ezt nem hittem volna.Annyira megérdemelték!!
Vendég

Nemlajos: én sajna még mindig as postánál vagyok azóta pedig elvégeztem még egy fősulit.
Szóval én nem nagyon tudok semmit ajánlani.

Csucsu: remélem bejön a jósnő jóslata.Nagyon szurkolok.
Vendég

igen én írtam mert megkért rá andi de nem érdemelte meg az a nyulasz meg tényleg most röhög a markában hogy milyen jól beszólt és a topiktársai is mellé álltak ki is borult Andi emiatt de már jól van :):):):):)

és tuti bejön mindenkinek a jóslat minap született meg az első babája akit megjósolt :):):)

nika70
Salgótarján

Asiye: de jó gratula mosocrgáshoz!!

Cat:nweked is gratu a 6. héthez.
Vendég

Nagyon jók voltunk a kajak kenuban csak a Kammerer-Kucsera párost sajnálom,sajna túl hajtották magukat.

De holnap is nagyon kell szurkolni.
Vendég

Nika: Olvastam igen hogy te is írtál. De szerinted nyulasznak ezt mire volt jó? Amúgy Andi a Nyulaszra is húzott lapot vele mi lesz. Szerintem ha kicsit pozítívabb lenne és nem ennyire gyülölködö jobban járna. Nem értettem a reakcióját egyszerűen.

Kép
csucsu05

Ma még jönnek a férfi vizilabdások.
Hajra fiúk!!

Ma jön a bnőm este kártáyxzunk holnap meg a döntők után megyünk as Gödöllői kastélyba.
Vendég

Sissi: Mit csináltok a kastélyban? csak úgy elmentek vagy lesz valami program?

Kép
csucsu05

Abba a jóslásos topicba én is beleolvastam nagyon durva volt amit irtak pedig én nem is ismerem a jósnőt.
Ezek szerint törölték már a topicot. Ha én is szerenék jósoltatni,hogy tudok majd?
Vendég

Sissi: Van neki msn-cime. Ott josol. Már ha valaki nem akar lennei Győr mellé.

Kép
csucsu05

Csak úgy megyünk ill. van egy Rudolf kiállitás és arra is kiváncsi vagyok.

Én nagy Erzsébet királynő imádó vagyok legalább 20 köünyvem van az élteéről ill. a családról.Utoljára kb 2 éve voltam.Remélem Márk se fogja halálra unni magát.DFe ott van a nagy kert majd ott sétálhat.
Vendég

Csucsu: köszi lehet,hogy akkor megpróbálom.
Vendég

Csucsu: majs priviben megtudnád nekem adni?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?