sziasztok lányok, itt vagyok...
az utóbbi napokban csak olvasni tudtam, be kellett már a héten járjunk a suliba, reggel 8től 4ig szigorúan benn kell lenni(én most eljöttem 3 után, mert ma pakoltam szakmányba és nagyon elfáradtam)
Zsoltim Németországban van, kedden ment, holnap délben jön, aggódom rendesen a madridi katasztrófa után...pedig már kezdtem megszokni,hogy ne aggódjak, és most tessék...tegnap gyakoroltam egy kicsit a székes vetkőzős számom, holnap este előadom neki
Nemlajos, nagyon szép a pocakod!
Cat, ne aggódj annyit!Élvezd a babavárás összes percét!
Zsu, Nika!Ti hisztek ebben a jósnőben igazán? nemcsak humbug? Kíváncsi lennék,nekem mit jósol,de nekem fura, hogy nem lát,nem tudja kivagyo, még csak nem is vagyunk egy helyiségben...működik ez így is?
Én anno voltam jósnőnél, még Zsoltim előtt. Úgy mentem el,hogyha jót mond, elhiszem, ha nem jó, nem hiszem.
Azt mondta, kivételesen boldog életem lesz, a munka olyan lesz, amire vágyom(bejött, mert taníthatok), a Párom megtalálom 2 éven belül( 3-4 hónap múlva jött Zsolti), gyerekek,miegymás...túl szépen hangzik,mi?
Mondjuk, mondott rosszat is és az is bejött sajna, azt mondta, hogy egy családtagunk 2 éven belül elveszítjük...apukám keresztanyjánál bejött sajna(azt is mondta, hogy a szívével lesz baj, ez is bejött).
Az akkori jóbarátomnak is jósolt utánam, na őneki korántsem ilyen szépet, de a lényeg, az is bejött...
szóval nem tudom, hogy ez a netes jóslás milyen....