Nita, én is így gondolom, amit a lányok írnak.
Nálunk szerencsére soha nem volt gond a kajával, de nagyon következetesnek kell lenni.Könnyű elrontani a dolgokat, az biztos.
Nálunk is úgy volt,hogy szigorú rend szerint volt a kaja, mindig ugyanakkor.Ha nem volt éhes, nem evett.Evett a következő kajánál.
Én sem adtam mást, ha nem akarta megenni.
Nálunk is volt egy időszak, amikor ez sem kellett, meg az sem.
Ezért már előtte megkérdeztem, mit szeretne enni, így aztán nem volt duma, ha nem ette meg, ő kérte, ez van.Hamar túlestünk ezen az időszakon.
Unokatesómék rohangásztak az asztal körül a villával, hogy bele tudják rakni a gyerek szájába a kaját, én csak lestem, hogy micsoda cirkuszt csinálnak.Nekem nem lett volna energiám...
Szerintem is legyél ebben szigorú, Neked is jobb, ha nem küzdelem az evés, és Máténak is egészséges dolgokat kell enni.
Nálunk most sincs kóla, üdítő sincs, chips nagyon ritkán, csak különleges alkalmakkor.
Nasinak max pattogatott kukorica, amit mi csinálunk a mikróban.De az sem gyakran.
Van reggeli, ebéd, és vacsora.Közben csak gyümölcs.Tiszteletben tartom, ha valaki valamit nem szeret, néha főzök kétfélét,és mindenki azt eszi, amelyiket szereti.
Gyerekek nem szeretik a kelkáposztafőzeléket, párom meg a zöldbabot, így együtt főzöm a kettőt, és mindenki választ.
Nálunk ez bevált.
És mi gyümölcsteát iszunk, vagy szódát.
Sok sikert!