Sziasztok!
Tesóka!
Telihold volt, lehet az viselte meg Karcsikát... én ilyenkor nagyon rosszul alszok
Vagy esetleg egy újabb fogacska?
Zsuzsa!
Nagyon szépek a gyerekeid!!! Kornél meg hatalmas!!!!
Barbi!
A 8 órát egyhuzamban aludja végig Vince? Majd ha szalad, elég fáradt lesz hogy 10 órát aludjon
Szisz!
Utólag is boldog névnapot Marcinak!
Niki!
A utcánkban van egy kisfiú, nemrég kedzett el járni. Másfél évesen még csak anyukája kezét fogva lépegetett, egy hónapra rá meg elszaladt az anyja elől
Ne aggódj emiatt, ha esetleg aggódnál
Igaza van Nonónak, onnan kisebbet lehet esni
Még nincs elkésve semmivel sem
A Ricsi megvan, alakul a dolog, remélem tényleg megússzuk műtét nélkül. Hétfőn megint megyünk vele a kórházba. Részletesen leírtam egy másik topikban ha érdekel valakit leírom ide is de a lényeg az előbbi, feleslegesen nem terhelnék senkit ezzel
Én is voltam dokinál, szépen fejlődik az öcskös
Méhszáj zárt, sajnos a méh túnusát keménynek találta (érzem is
) így magnézium ezerrel. Streptocuccusom pozitív lett így most antibiót szedek
és a vérnyomásomra is szedek gyógyit, hétfőn ha minden igaz 24 órás mérőt kapok megint hogy lássuk mi a helyzet
Amúgy megvagyunk
Szopi végleg befejezve, azóta sem fejtem, úgy néz ki nem is kell. Néha ha fáj, hideg vízzel borogatom és ennyi.
Ja az alvás, nálunk amióta elhatároztam hogy időben fekszünk, a Ricsi magától megy és fekszik, 22.00-ra már alszik is. Annyi kell még neki hogy odafekszek mellé amíg elalszik, majd lassan megtanítom egyedül is elaudni
Viszont a saját ágyában alszik éjjel, szegényt jó sokszor leszoltuk az utóbbi időben, ha kitúrt minket éjjel így önszántából elvonult, mára már csak nappal vagy max reggel alszik köztünk ha korán ébred. Teljesen le fogom szoktatni a köztünk alvásról csak most szétbombáztuk a szobáját így ismét átköltözött hozzánk, csak jött az ágya is
Most az egész szoba ágy
Szerintem érdemes határozottan fellépni alvás témában és fokozatosan megtanítani a gyerekeket egyedül a helyükön aludni. A Ricsi kedzett a fejünkre nőni éjjel, volt hogy apa a földön aludt és ahogy elkezdtünk keményen ragaszkodni dolgokhoz jelentősen változtak a dolgok. Viszont az nálunk csak visszájára fordult amikor hagytam a Ricsit köztünk elaludni és utána csempésztem át a helyére. Sokkal jobb, bár macerásabb már egyből a helyén fektetni. Így ott kell fel ahol elaludt és nem ilyed meg, kezd el egyből keresni. És lehet furán hangzik, nem altatom. Lefeküdtem mellé, félhomájt csináltam, tv kikapcs, függöny behúz és elmondtam egyszer, kétszer, háromszor... hogy este van, le kell feküdni hogy holnap tudjunk sokat játszani különben fáradtak leszünk stb. Első nap nehéz volt, második nap könnyebb, ma már csak annyit mondok megyünk aludni ha még virgonckodik, sötétítés és már fekszik is. Nálunk most így van. Remélem segítettem valamivel
Ja és mi még ágyat is váltottunk, mert az előzővel, a járókájával már nem volt kibékülve, egyszerűen utálta még csak a gondolatát is hogy abban kell aludnia