Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi is voltunk ma tanácsadáson, kár hogy nem taliztunk, Tesóka!

9320 gramm és 74cm Karcsika és nagyon meg voltak vele elégedve :)

Nagyon várom, hogy lássak lehetőleg mindenkit, nagyon hiányoztok már!!!!!!

TALI???????????????????????????????
:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

heheeee :P

Kép
Kép
encu

Lányok, most beszéltem Zsuzsával, egy hete nem jön be neki a babanet, ezért nem ír, de minden rendben van velük! Remélem talira jönnek ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Túl vagyunk a keresztelőn! Egész jól sikerült, és a lakás se volt annyira kicsi, mint amennyire kicsinek gondoltam...
Most éppen pakolok és takarítok teljes erővel! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Bálint
Kép Dávid
Kép Anya, Keresztanyu és Bálint Kép Keresztapu, Dávid és Apa
Kép A két jópasi! :D
Kép Az oltár előtt...
Kép ... kezdett uncsi lenni! :oops: Kép A tortánk
rnecsi

Csilla!!! Nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :lol:

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?????
:roll:

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :roll:

Kép
Kép
encu

Csilla! Szuper jól néznek ki a kispasik :D

Encu! Mekkora már Karcsika :D :D Vincének most leállt egy kicsit a növekedése, pedig egész nap eszik, de 1 éves korára csak elérjük a 10 kilót :roll:

Mikor lesz a tali??????????

Kép

Kép
sbarbi

Lányok, valaki ért vírusírtáshoz? :)

Barbi! Karcsika pedig nem is eszik olyan sokat... és egész nap pörög.. mi lenne, ha enne? :shock:

Kép
Kép
encu

Encu!
Forró tea, méz, szanuna és biztos eltünnek a vírusok! :D:D:D:D:D:D:D (Lehet, hogy a számítógép neméli túl!!!)
rnecsi

Bocs nem szanuna, hanem szauna! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Encu! Valamilyen vírusírtó progival próbálkozz :wink: Nálunk férjem megunta , és az új gépünkre már nem rakott windows-t, hanem linuxot tett fel, minden megy rajta, és nincs gond a vírussal :D
Vince is egész nap mozog, rámol...és már jó ideje 9,5 kg. Vince reggel és este szopizik már csak, és napközben kétszer gyümit, kétszer főzit eszik. Pl tízóraira 1 banán, 1 őszibarackkal meg se kottyan neki :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

CSilla!

Szuperek a képek, örülök, hogy jól sikerült a keresztelő! A fiúk meg hatalmasatt nőtttek, igazi pasik így kiöltözve! :D

Tegnap megkaptuk az oltást, annak ellenére hogy mondtam a dokinak hogy be van gyulladva a Ricsi kukaca. Persze csak oltás után volt hajlnadó megnézni :shock: :evil: Így frissen oltott gyerekkel először fel kellett mennünk az sztk-s sebészetre majd onnan tovább a János kórházba. Meg is lett az eredménye, még most is lázas a Ricsi :evil: Persze remélem ez csak az oltástól van és nem szedett össze semmit... :evil: A kórházban meg átmosták neki betadinnnal, elég szörnyű volt látni. Fecsibe felszívtak betadint és belenyomták az összeszűkült, begyulladt nyílásba és jól kitakarították. Ricsi meg üvöltött :( Először azt akarták hogy csütörtökön vigyük vissza, de apa azt mondta majd hétfőn. De ha nem lesz lázas a Ricsi és elmúlik a gyuszi is akkor visszavisszük. Akkor újból megnézi a doki és eldönti a továbbiakat...vagy érdemes szórakozni a visszahúzással vagy műtét. Most meg szegény nem elég hogy lázas, még fáj is neki ahogy pisil, mert ugye az átmosással felszedtek a letapadásból is. Egész nap kamillás vízben fürdik, azt élvezi viszont visszatartja sokszor a pisit így azzal is kínlódik, de szörnyű anya létemre kinyitom a csapot és folyatom a vizet addig amíg nem pisil 8) És a János kórházi körülmények :shock: :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Jó nagyok a babák! :D Szuper! :D

A Ricsi 12,5 kiló :lol:
és 90 cm körül van, ezt megint nem mérték de itthon kb ennyinek mértem lótifutiban :P

Ja és megdícsértek mert csak fél kilót híztam eddig :D :D és a vérnyomásom 110/70 alapjáraton !!!!!!! :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Majdnem elfelejtettem pedig baromi fontos most :oops:

Mi a fenét kezdjek a melleimmel???????????????????????????
Kezdenek bedurranni, a Ricsi elválasztotta magát teljesen egy hete és fejni meg nem tudok, egyszerűen nem jönn csak két csepp :shock: :evil: Pedig régen ezerrel fejtem :roll: nem értem :twisted:

Szóval valami tipp???????????????????????? Lassan nagyobban lesznek a melleim mint a hasam :x :lol: persze ez nem vicces mert kezdenek fájni is :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, ez durva...!! Ezek a mai dokik... na, reméljük tényleg csak az oltástól lázas a Ricsi.. szegénykém. Tegnap Karcsikának megint hátrahúzta Golán a fütyijén a bőrt, de viszonylag könnyen ment..

Barbi! Jó sokat eszik Vince. De ez jó, ha sokat is mozog! Köszi a tippet! :)

Csilla, neked is, bár nem tudom a férjemuram mit szólna, ha megcsinálnám ;)

Na, megyek is, mert szekál a gyerek ;)

Kép
Kép
encu

Tesóka, a cicidre: nincs valami cucc, ami apasztja a tejet? Valami bogyó? Gyógyszer? Na, ezt jól megaszontam.... De érdekes, hogy nem tudsz fejni... kicsit ha átmasszírozod a melled, akkor sem?

Kép
Kép
encu

Móni!

Hát ez már tényleg sok(kkkk)!
Szerintem a házidokinak szólj a cicid miatt, biztos van rá valami megoldás és az is lehet, hogy a hormonoktól is fáj meg nagyobb+ a tejci apadni kezd.
A barátnőm mikor elválasztotta ciciről a fiát hidegvízes ruhával kellett borogatnia a melleit (ezt a nőgyógyija mondta) :?

Encu!
Elis felejtettem megdícsérni Karcsikát, hogy már dumcsizik, jajj már hallani akarom!!!
Vannak a Pc újságokban ingyenes 30napig fennálló vírusírtó programok próbáljátok meg!

Csilla!
Nagyon édesek voltak a fiúk és gratulok a keresztelőhöz.
Ezt a fiúknak üzenem!:
Isten áldjon meg titeket szép élettel, növekedjetek testben és lélekben Isten és emberek előtt való kedvességben!

Zsuzsa!
Most már tudok válaszolni!
Flórát a pillangó csoportba vették föl Éva nénihez és Gabi nénihez és házikó lett a jele!

Csajok!
Hétfőtől szoktatom Flórát :? :cry:

Mikor lesz tali?

Kép
gabriel79

Sziasztok

ujra itt

Gabi mi is oda járuk csak a Sacinénihez meg a Magdinénihez
anha

Sziasztok!

CSak gyors bekukk, most fejeztem be a rendrakást, ágyhúzást :)

Láz elmúlt, kukac már nem fáj a Ricsinek :D így holnap visszavisszük a dokinak megmutatni...

Tesóka!

Aztaaaaaaa :shock: :D :D :D :D Nagyon jól nézel ki!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D Eddig sem voltál "kutya", de most teljesen ki voltál virulva :wink: :D :D Jó volt talizni ha csak két percre is :wink: Karcsika meg hatalmas pasika lett :D Anyudnak sem sikerült öregednie :lol: :wink:

Na, mára befejezem Encudicséretet :wink: Jó éjt :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Brühühühühühü :twisted: Nem aludtam egész éjjel :twisted: Parázok ettől a mai kukacvizsgálattól :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó! Remélem hamarosan meghallhatod ;)

Micsoda idő van... kicsit fejfájós is vagyok, meg még mindig nem jött meg... :shock: :shock: :shock: :lol:

Tesóka! Jaj, nagyon köszi, igazán! Teljesen el vagyok pirulva ;)

Ricsi is mekkorát nőtt!!!! Igazi kisfiú már, nem baba! :P
Te meg nemhogy nem nőttél pocakra, de fogytál is! Látszik, hogy boldog kismama vagy, sugárzol!

Ne parázz a fütyivizsgálattól, attól nem lesz jobb... :( Remélem nem kell megint fájjon Ricsibabának...

Majd ha végeztetek, gyere!

Meg mindenki!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Mostanában olyan pangás van, nem?

Kép
Kép
encu

Encu!

Ma van a tali???????????????Mikor???????????

Kép
gabriel79

Gabó! Nemtok róla... :lol: 8)

De lányok! Találjunk már ki valamit!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Hali!
Hogy egyesek milyen válogatósak! :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.ingatlan45.hu/ingatlan
rnecsi

Mi a jövő héten nem leszünk itthon, így ha akkor lesz a tali lemaradunk... :cry: :cry: :cry:
Nálunk nagyüzemben jönnek a fogacskák, mindig látok újabb duzzadást valamelyik gyerköcünk szájában... Szóval errefelé a napok nagy része sírásból és fenékrázásból áll, hol külön külön, hol egyszerre! Lassan már akkora a vállam, hogy le kell cserélni az egész ruhatáramat! (Persze a hasam és a fenekem se kicsi!) :lol: :oops: :roll: :lol: :oops: :roll: :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Mi sem tudunk menni mostanság talira :( Hétfőn megint megyünk a kórházba a Ricsivel, újra megcsinálják a kukacát. Elég brutál volt tegnap amit csinált vele a dokinő, nem részletezem :roll: ... de hátrahúzta és teljesen lefejtette a letapadást!!!!!!!! :D Szegényke azóta nagyon szenved, fáj neki rendesen és duplájára dagadt. Mire elmúlik mehetünk megint...

És hogy tökéletes legyen a tegnap, bedagadtak a bokáim :? :? Mára már kezd múlni, remélem csak a sok állás meg térdelés nem jött be neki, nem tűnik vizesnek :roll: Mindenesetre tegnap azért elszaladtam a belgyógyira, szedhetek gyógyit mert ebben a hülye időben fel-fel ugrik a vérnyomásom :x

Tesóka!

Én boldog kismama???? :shock: Ha tudnád... utálok terhesnek lenni, babázni akarok már :oops: A Ricsi tényleg nem baba már, és ezzel ő is tisztában van :wink: :lol: Eljár csajozni a szomszédba, de ez csak hagyján, jönnek is hozzá a csajok :lol: :lol:

Csak nem AZÉRT vagy kivirulva???????? :shock: :lol: Mi az hogy nem jött meg????? teszt?????? :roll: Tessék védekezni! Látod, nem szoptatok mégis lemaradok a "jóról" :wink: :twisted: :lol: :wink: Tényleg, Karcsika szopizik még? Ha igen, amíg szopik, bármikor maradhat ki, elég csak plusz egy szopit visszarakni és már több hormon termelődik ami miatt nem jön meg :wink: Szóval teszt???????????????? :wink:

CSilla!

ejha, tényleg de válogatósak :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni! Szegény Ricsi, de akkor ezek szerint nem lesz műtét. Emlékszem 2 évesen húzták fel Szilárd kukacát is, és nem pisilt, duzzadt volt, szóval átérzem, nagyon durva... :cry:

Encu! Tényleg teszteltél már?
Nekünk pedig jó lenne a jövőhét talira, mert ráadásul Szilárd anyósomnál fog nyaralni, úgyhogy nyugi lesz...bár lehet rosszabb lesz, mert hiányolni fogja Vince a játszópajtást...

Gabó! Sok sikert a beszoktatáshoz :) Az biztos ha már most szomorú vagy, és Flóra ezt érezni fogja rajtad, hogy sajnálod...stb, akkor sírás lesz, bár te vagy a pedagógus :wink:

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Nem vagyok terhes, tegnap megjött, de szerintem baba lett volna, csak kilökődött.. Aztán lehet, hogy csak bemesélem...

Tesóka, szegény Ricsi.. :( elég szörnyen hangzott, amit műveltek vele, nem csodálom, hogy téged is megviselt...

Tali? Akkor legyen jövőhét után? Akkor mindenkinek jó lenne??
És hol? Nálam? ;)

Kép
Kép
encu

Barbi!
Asszem teljesen igazad van!Igyekszem pozitívan hozzáállni, de azért izgulok, vagyis nemtom mi miatt. Az új munka vagy a bölcsi miatt!

Encu!
Minden meglehet, de legyetek óvatosak!
Nekünk a jövőhét(kedd kivételével) jó, utánavalóhéten már dolgozom!

Micsoda idő van! :shock:
Most hoztuk vissza a szomszédtól a medencénket! 8) :lol: :?

Kép
gabriel79

Nahát... ezt a pangást... :( :shock: :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás :roll: Bár hétvége volt...

Encu! Tényleg nagyon jól nézel ki :wink:

Niki! Rég voltál, mi van veletek?

Megyek, mert Vince nem bír az ölemben nyugton ülni...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, jelentkezés, hogy megvagyunk, élünk.
Pár napot itt volt anyósom szombatig, tök jól elvoltak Marcival. Megünnepeltük Marci névnapját is, kapott járássegítőt, bébikompot, kismotort, ruhákat, meg már nem is tudom miket :D
Aztán Summerfesteltünk is, Marci azt is nagyon élvezte!

Marci már tényleg mindent pakol, amit elér, ha elveszek tőle valamit, akkor hiszti van, sírás, toporzékolás... :?

Na ezek vannak most nálunk, megyek is, mert a fiatalúr ezzer pakol, és még valamikor takarítanom is kellene... :?

szisszka

Sziasztok!!!

Szisz! Utólag boldog névnapot Marcinak :D :oops: Hát bizony figyelni kell a fiúkra :wink:

Gabó! Hogy tetszett Flórának a bölcsi?

Móni! Hogy vagytok? Mi volt a dokinál?

Vince már kezd megtanulni egyedül gugolni ( tegnap már kb 5 másodpercre ment neki :wink: ), és próbálkozik az egyedül állással is, és rengeteget mászkál kapaszkodva...csak nem indul neki ilyen hamar, még ráér vele bőven 2 hónapot :lol: A mániája a dugdosás, mindent a kanapé alá dug, ide oda pakol...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi!
Nincs semmi különös velünk! Kicsit kusza most életem. :roll:
Nonónál semmi változás. Még mindig nem megy magától, max. 3-4
lépést, úgy van vele, hogy mászva gyorsabban eljut bárhová. :roll:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Barbi
Nagyon ügyes fiú Vince :wink: Gratula az új mutatványokhoz!
Ráér, persze, de gyakorni ugye sokmindent kell :lol: :wink:

Marci is pörög egész nap, bár tegnap aludt délután vagy 2 órát :D
Este még lementünk hintázni, meg sétáltunk egy kört a főtéren, mondanom sem kell, utána aludt mint a bunda! :wink:

Többiek????

szisszka

Sziasztok!

Mi mostanában nagyon rosszul alszunk.. már mindent kipróbáltam.. homeos cuccok, jó sok kaja, cici lefekvés előtt, de mindhiába... Ma is 3x kelt éjjel a gyerek... Tipp??????????????????, :roll: :roll:

Kép
Kép
encu

Szia Encu

hát tipet azt nem tudok adni de a ez vigasztal a Zoé 2 éves mult és még mindig fent ven 3x4x legaláb és egyedöl se alszik el csak nálunk és ha átviszem a hejére akkor is viszzajön valamikor az észka folyamán , És ordit mint akit vernek borzaszto . Szoval van olyan északa mikor másfél oránkánt fent vagyok . Vagy a Kornél kell Vagy a Zoé . tudom ez nem segitség.
anha

Lányok és akkor egy csoportkép
Gyermekeim Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anha

Zsuzsa! Téged sem irigyellek ;)

Gyönyörűek a lányok!!!!!! És a fiad is!!! Már nagyon akarom látni!!!!!!

Kép
Kép
encu

Encu! Hát sajnos nekem sincs tippem... :( Vince is egyébként nem egy kíváló alvó, lealussza a 8 órát és kel, aztán köztünk szokott még visszaaludni egy félórát...de mostanában már 6kor végleg felkelünk :? De már megnyugodtam, hogy ez így lesz, egyszerűen kevesebb az alvásigénye :roll:

Zsuzsa! mekkora már Kornél, szépen növöget, ahogy látom :) Szépek a gyerekeid nagyon :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tesóka!

Telihold volt, lehet az viselte meg Karcsikát... én ilyenkor nagyon rosszul alszok :roll: Vagy esetleg egy újabb fogacska? :roll:

Zsuzsa!

Nagyon szépek a gyerekeid!!! Kornél meg hatalmas!!!! :shock: :D :D

Barbi!

A 8 órát egyhuzamban aludja végig Vince? Majd ha szalad, elég fáradt lesz hogy 10 órát aludjon :wink: :D

Szisz!

Utólag is boldog névnapot Marcinak! :oops:

Niki!

A utcánkban van egy kisfiú, nemrég kedzett el járni. Másfél évesen még csak anyukája kezét fogva lépegetett, egy hónapra rá meg elszaladt az anyja elől :lol: Ne aggódj emiatt, ha esetleg aggódnál :wink: Igaza van Nonónak, onnan kisebbet lehet esni :wink: :D Még nincs elkésve semmivel sem :wink:

A Ricsi megvan, alakul a dolog, remélem tényleg megússzuk műtét nélkül. Hétfőn megint megyünk vele a kórházba. Részletesen leírtam egy másik topikban ha érdekel valakit leírom ide is de a lényeg az előbbi, feleslegesen nem terhelnék senkit ezzel :wink: :roll:

Én is voltam dokinál, szépen fejlődik az öcskös :D Méhszáj zárt, sajnos a méh túnusát keménynek találta (érzem is :( ) így magnézium ezerrel. Streptocuccusom pozitív lett így most antibiót szedek :? és a vérnyomásomra is szedek gyógyit, hétfőn ha minden igaz 24 órás mérőt kapok megint hogy lássuk mi a helyzet :roll: Amúgy megvagyunk :P Szopi végleg befejezve, azóta sem fejtem, úgy néz ki nem is kell. Néha ha fáj, hideg vízzel borogatom és ennyi.

Ja az alvás, nálunk amióta elhatároztam hogy időben fekszünk, a Ricsi magától megy és fekszik, 22.00-ra már alszik is. Annyi kell még neki hogy odafekszek mellé amíg elalszik, majd lassan megtanítom egyedül is elaudni :D Viszont a saját ágyában alszik éjjel, szegényt jó sokszor leszoltuk az utóbbi időben, ha kitúrt minket éjjel így önszántából elvonult, mára már csak nappal vagy max reggel alszik köztünk ha korán ébred. Teljesen le fogom szoktatni a köztünk alvásról csak most szétbombáztuk a szobáját így ismét átköltözött hozzánk, csak jött az ágya is :lol: Most az egész szoba ágy :lol: :lol: Szerintem érdemes határozottan fellépni alvás témában és fokozatosan megtanítani a gyerekeket egyedül a helyükön aludni. A Ricsi kedzett a fejünkre nőni éjjel, volt hogy apa a földön aludt és ahogy elkezdtünk keményen ragaszkodni dolgokhoz jelentősen változtak a dolgok. Viszont az nálunk csak visszájára fordult amikor hagytam a Ricsit köztünk elaludni és utána csempésztem át a helyére. Sokkal jobb, bár macerásabb már egyből a helyén fektetni. Így ott kell fel ahol elaludt és nem ilyed meg, kezd el egyből keresni. És lehet furán hangzik, nem altatom. Lefeküdtem mellé, félhomájt csináltam, tv kikapcs, függöny behúz és elmondtam egyszer, kétszer, háromszor... hogy este van, le kell feküdni hogy holnap tudjunk sokat játszani különben fáradtak leszünk stb. Első nap nehéz volt, második nap könnyebb, ma már csak annyit mondok megyünk aludni ha még virgonckodik, sötétítés és már fekszik is. Nálunk most így van. Remélem segítettem valamivel :roll:
Ja és mi még ágyat is váltottunk, mert az előzővel, a járókájával már nem volt kibékülve, egyszerűen utálta még csak a gondolatát is hogy abban kell aludnia :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Annyit azért még hozzá kell tennem, hogy kicsit több mint egy éves koráig a Ricsi sokszor aludt köztünk, ilyenkor jó sokat tudtunk aludni. :D Egész addig amíg ki nem túrt minket, jó volt, de ha már teher akkor érdemes kipróbálni mást is, nem baj ha sír a gyerek, ő így ragaszkodik a megszokotthoz, amire mi szoktattuk rá. de hamar átrázódik az újba :roll: vagy nem, de próbálkozni érdemes

Hihi jól megaszondtam :oops: :lol: de ez jött le nekem az elmúlt másfél évből :roll: 8) :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ricsi még alszik, kicsinyítettem pár képet 8) 8)

Kép pakolok

Kép

Kép Nem értem miért etetnek még mindig????? Megy ez egyedül is! :twisted:

Kép Most mi van? Eszünk vagy fotózunk, hmmm???

Kép Itt is pakolok :lol:

Felkelt a Ricsi, fellélegezhettek :wink: 8) mennem kell :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!
Gyönyörűek a gyermekeid és Zoéát nap, mint nap látom milyen tündéri és barátkozik Flórával! :lol:

Alvás!
Flóra 10 hónapig nem aludt aztán egészen idág jól (kivéve fogzáskor), de mióta bölcsibe jár azóta köztünk alszik, így most beköltözök vele a kisszobába, hogy apa is és mi is kényelmesen tudjunk aludni, mert 3-an nem férünk el! :?
Szóval, szerintem ha egy gyerek igényli az együttalvást- vagy legalábbis akkor jobban alszik-akkor meg kell adni adni a lehetőséget.

Encu!
Csak azt tudom mondani, hogy KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gabriel79

Móni!

Ricsi milyen nagyfiú már és azok a kék szemek..... :wink:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó!

Köszi :D

Flóra már bölcsis??? :shock: :oops: azt hittem még csak most fogjátok kezdeni a beszoktatást :oops: :oops:
És tetszik neki? Hogy sikerült az elválás, volt szomorkodás?

Te mikor kezdesz dolizni, vagy már dolizol? :oops:

Szerintem is meg kell adni a gyereknek az együtt alvást ha igényli :wink: , de ha már teher az egyik félnek akkor az nem jó :roll:

Pont ma olvastam, hogy ha kistesó születik, akkor a nagyobb tesó anyás lesz. Hát majd meglátjuk, lehet majd én sem fogok aludni másfél óránál többet mert két nyafis fogja borzolni az idegeimet éjjel :shock: Mindenesetre most baromira megnyugtat, hogy egy kis "önnállóságra" tanítom a Ricsit és remélem haszna is lesz ezenek a " felkészüléseknek" :roll: Ha belegondolok hogy milyen lesz a fürcsi, etetés, alvás két gyerekkel :shock: ugranék az emeletről :oops: :lol: néha nagyon rémisztő tud lenni, viszont nagyon várom már :D :D

Voltunk ma délután megint a belgyógyászaton...tök hülye a doki :shock: :evil: Csak elkellett vinnem az itthoni vérnyomásmérőt összeegyeztetni. KÉrdezi hogy mennyi gyógyit szedek, 2*1-et írt elő...erre benyögi, akkor mi lenne ha megemelnénk 3*1-re? :shock: Nem akartam vele veszekedni, hogy hülye vagy?? Így is 110-es a vérnyomásom hova csökkentsem még? :roll: :roll: Mondjuk nem is csodálkozhatnék, jómúltor meg beszolt, hogy étkezzek kalória-só és fűszerszegényen :shock: Jó, a só meg fűszerszegény ok, de mi a baja a kalóriával :roll: Bakker, fél kilát híztam eddig :lol:

Jól elbeszélgetek itt magamban, megyek lefekszem :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mindig elfelejtem megírni pedig olyan büszke vagyok 8)

WCbe kakilt a Ricsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És mindezt apával hozták össze!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Na milyen pasijaim vannak? :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Szept. 1től dolgozom, de ugye akkor nem kezdhetem a beszoktatást, így 2héttel előbb kezdtük!
És most nyugodtan kövezzen meg bárki .
Ma is sírva váltunk el Flórától!
Úgy volt, hogy 11-re kell mennem vissza érte, de elmentem a postára, OTP-be és egy óra múlva mentem a bölcsihez(ott tettem le az autót) és hallom, hogy Flóra még mindíg torkaszakadtából ordít! Bár tudom, hogy nem helyes amit tettem, de én bementem és elhoztam a bölcsiből! :? :oops: :(
Tisztában vagyok vele, hogy amikor dolgozom már nem fogom tudni megtenni, de így én nem tudtam beszálni a kocsiba és hazajönni!
Szóval kijöttünk és mire kikanyarodtam a parkolóbaól Flóra elis aludt és alszik most is és fel-fel sír álmába!Asszem ebbe belefogok őszülni! :cry:
Most megyek készítek ebédet, de azért aki már volt ilyen cipőben - főleg te Zsuzsa- mennyi ideig sír?

Persze most mondhatjátok, hogy tudnom kéne, de nem, mert óviba ilyen nincs, hogy egy óra múlva is sírna egy gyerek(legalábbis velem a 10év alatt nem fordult elő ilyen pedig 4x estem át beszoktatáson).

Kép
gabriel79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?