Szrek
Szegény Ábelnek továbbra is bulást és sok +++++++++++++ Feszkós időszakhoz meg Nektek is +++++++++ (Mi a baj? persze ha nem tartozik rám, megértem ha nem kötöd az orromra, de ha tudunk vmit segíteni, csak szólj!!)
Ancsi
Nem reklamálásnak akarom szánni, de hol vannak a szülinapos képek?? Te mindig szoktál feltenni, olyan jóóó lenne, ha most is tennél párat!! plíííz!! (Zsan felmentrést kap, mert írta, hogy nem tud tenni, pedig jó lenne a Nagy Boriszt is látni
)
Ruz
Sok ++++++++ Neked is!! Tényleg jó, hogy legalább tudod hogy mitől vannak a rosszullétek, nem növeli ez is a "pánikot". A stressz a munkahelytől van? vagy minden így hat Rád? talán ha be tudod szűkíteni a kört, az is könnyítene picit
És mit ajánlanak rá? (mármint a pihin és a no stresszen kívül?)
Érdekes, ahogy írtad, hogy Bendi előbb lett éjszaka szobatiszta mint nappal! Nálunk pont az éjszaka a gond, volt már hogy levettük a pelust, de nem tudott jól aludni és kb. 2x ki kellett menni vele pisilni, de így se ő se mi nem tudtunk jól aludni
mindig dugig pelussal ébred, mert ha száraz lenne, akkor tuti megpróbálnám megint. Mondjuk az a szerencse, hogy nappal minden oké, így nem rágom magam ezen, tul.képpen az a baj, hogy nem vagyok olyan jó teherbíró képességű mint Johi (=lusta vagyok
), hogy minden éjjel 1-2x ágyathúzzak, de remélem eltelik egy kis idő és lesz újabb fejlődés és megoldódik ez is...
Johi
Szuper, hogy minden rendben a nyakiredővel!!
És hogy vagy?? Rosszullétek, fáradtság és egyéb fincsiségek?
Hülye vevők
könyv nem rossz ötlet
Hogy miket csináltunk? hát a lurkók mellett nem pihiztünk, az tuti
(Apa meg is jegyezte, hogy az elmúlt 2 munkás napban egészen feltöltődött és kipihente a nyaralásunkat
úgyhogy most elvitte sétálni a srácokat, hogy leülhessek egy kicsit a gép elé
hát nem tündéri egy pasi??
) De kérdésedre visszatérve, persze mentünk ott is sétálni és várostnézni, meg voltak Barokk Napok kirakodóvásárral, pacikkal, zenés műsorral, stb. szóval nem unatkoztunk, de a gyerkők leginkább a kertet imádták a sok új felfedeznivalóval, medencével, no és a macskával
Szegény macska igen kitartó volt és kibírt minden simogatásnak nevezett farokhuzigálást és szőrlesikítást
majd mindjárt teszek képet a szupercicáról is
Vera
Dócinak és Marcinak nagy gratula, hogy ilyen ügyesek-okosak-aranyosak!!
(hiszti-ritkulásért meg kicsit irigy-mirigy vagyok
) Gyerkőknek nem jelent problémát, hogy egyikük otthon marad, amíg másikuk elmegy bölibe/oviba? Ez teljesen természetes nekik vagy elkél vmi felkészítés? csak mert nekünk is nemsokára ovi és kivi vagyok, mit szól majd Bencus, hogy "kimarad a jóból"?
Mamacsibe
Többedik gyerkőcnél ( a második is már annak számít
) újabban már nem tartanak bent hosszabban, mert nagyon nagy a "forgalom" a kórházban. Szóval ha minden rendben, akkor tényleg hazaengednek (ált. ezt kérned-jelezned kell, hogy szeretnél előbb menni), mi pl. szülés után 48 órával már otthon voltunk a kistesóval. Igaz, ilyenkor ált. vissza kell vinni a picit a pku-s vérvételre, ennyi "plussz teher" van. De ha nem akarsz hazamenni vagy találnak vmit a picinél, akkor persze maradtok, de nem az a tapasztalatunk, hogy "direkt" találnának vmit.
Curse
Szuper, hogy minden rendben a pocaklakóval!!
Hű, már afp! eszméletlenül rohan az idő, mindjárt szülni fogsz
Bili miatt sztem se izgasd magad, még 2éves sincs Adél! Mondjuk nálunk is a nagyitól kapta Bálint a bilit, nem tudom, miért türelmetlenebbek ezek a nagyik
Fibi merre van?? Tud vki vmit róla??
Még pár kép a végére
:
minden vita ellenére azért imádják egymást a srácok
:
még a kakaót is egy pohárból isszák
:
Bencus sehol se hagyja ki a homokozást
:
Bálint kedvenc zöld fürdőpartnerével
:
és végül a túlélő macska, aki végig ilyen lazaaa volt