Új privát üzeneted érkezett!

Lencse, Votív Boldog ünneplést :)

Barbi,
hú de jó lehetett :) és milyen volt az utazás? Nem túl hosszú a dednek? vagy éjjel mentetek?

Szrek,
Szöged is jó hely, de mi ismét az Őrségben voltunk :D :D és ha minden igaz, ezentúl már sűrűn megyünk majd :wink: :) :)
A pénteki pokol után igazi megváltás volt a 20 fokkal hűvösebb másnap :)

ha már szobatisztaság...nálunk a pisi nem gond, szól, ha nincs pelus. na de a kaki? egyrészről kiszámíthatatlan időpontokban és többször naponta.... na ez nem megy, csak pelusba vagy ha nincs pelus épp, akkor oda ahol épp a köc van. így volt már kismedence, fű közepe. erre jó tippje esetleg valakinek?

Kép
akata
 
 


Szijasztok,

Újra itthon... sőt munkában. :lol: :lol:

Barbi: szuperek a képek, nagyon jó lehetett Nektek. Tényleg hogy birta Angi az utazást?

Szellőke: részvétem. :cry:

Akata: nincs ötletem, nálunk is ez volt még Fanni ennyi idős korában. Én türelmesen vártam, aztán valahogy kialakult, hogy szól a kakilásnál is. Kakiláskor annyira nem szólt, hogy akár órákig eltárolta volna pelusba. Sokszor nem is azt, hogy kakilni kell, hanem hú de fáj a pocakom, na ekkor tudom, hogy bilizni kő. Mi is későn lettünk teljesen szobatiszták, de hát ki a fenyőt érdekel. Más: cuccok beválltak?

Ancsi: Lencsének utólag is Boldogságos Születésnapot kivánunk.

Votiv: Lili édes lehet ahogy dumál, és hát a gyöngyfűzés, hát nem semmi. Tetszik, ahogy ennyire birják egymást. Neked is Boldog Szülinapot. Elnézést, hogy smsre nem válaszoltam, de iszonyatosan fafej vagyok mostanság.

Nászút: jól telt, minden rendben volt, repülést annyira nem csipáztam, de az is elviselhető vót. Párizs gyönyörűséges és érdekes, de azért már nagyon vágytam haza Fannihoz.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Bilizés: miután vasárnap újra leüvöltöttem a fejét a Kopaszi gáton, úgy döntöttem, hogy mindkettőnk megnyugvása érdekében visszaadom rá a pelut. Illetve reggel megkérdeztem, hogy mit szeretne: bugyit vagy pelut. Hát pelut kért.
Az elmúlt időszakban mega hisztis volt és én is sokkal hamarabb begurultam, úgyhogy most bízom benne, hogy ez is ennek tudható be, hogy én is a spiccen voltam, állandóan lestem mikor-mit-hova csinál, és lehet hogy ettől volt ő is feszkósabb/hisztisebb. Szombaton jól átbeszéltük apával is a helyzetet, hogy most mitől ilyen Kamilla, de sok okosságra nem jutottunk :? igyekszünk túlélni ezt az időszakot.
Egyébiránt persze, hogy bevetettük a: telefonon apának elújságolom, választhatok bugyit, lefényképeztük, szomszédasszonynak eldicsekedtünk, stb stb minden volt, mégsem szólt sose. Pénteken is szépen magától ráült s pisilt de délután már a szoba közepére mert épp játszott és az fontosabb volt. hát ez van. Bízom benne, hogy nem tena ladyben fog az oltár elé állni 8)


LENCSÉNEK BÓDÓG 3.-at!!!!

Votiv: Anyu jobban. 100-as a vérnyomija - ez meg most igen kevés, a héten kérünk ip-t a Kútvölgyis dokitól. Mantrán azt mondták böjtölnie kéne, mert tele van méreganyaggal a szervezte és a klimax idején valszeg rossz gyogyót kaphatott, mert a hormonháztartása is fel van borulva. Hát Anyu meg nagyon fosik a böjttől, még puhítom, talán majd ősszel, vagy télen belevág!

Barbi: jók a képek!!! Bár először a mamát néztem a kép elejében, hogy az meg ki?? Aztán vettelek benneteket észre :lol:

Zsan: szívesen ;) hátipukid lett?

Szrek: napszúrás: fejfájás, hányás,hányás, hányás, hányás, hányás, úútálatos egy dolog. Nekem volt gyerekekoromban. Lázra nem emlékszem, csak arra, hogy mindent kihánytam :( Remélem Ábusnak nem ez a baja!!!++++

Golab: jó pocak növesztést!!

Megyek, mert B rí

Rylie
rylie
 
 

 
 

Akata! Johi! odafelé éjjel mentünk (végigaludta, s a Senj táblánál nyitotta ki a szemét), vissza pedig a déli alvás előtt indultunk, s megálltunk pár órára Lellén is nyújtózni. Csapat játék, könyv, hami és még egy dvd-lejátszó is segítségemre volt. Így nagyon jól telt a kiscsaj útja :lol: .
Angi imádta a tengert :lol: :lol: :lol: . Minden alkalommal sóssóssós felkiáltásokkal üdvözölte, s belerohant :lol: . Karúszóval már el is engedtük egy nem hullámos szakaszon 8) . Nagy vizimán a csaj :lol: :lol: :lol: .


ja és Akata kaki: szerintem hagyd. max javasold neki, hogy legközelebb próbáljuk meg a bilit vagy wc-t, mert az meeeeeeeeeeeeekkora buli :wink: .

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Sziasztok!

Mi is megjöttünk a nyaralásból, ami végül nem 1, hanem 2 hét lett :D de nagyon jó volt :D Képeket majd teszek fel, de még nem sikerült letölteni :oops:
Ma első utunk a dokihoz vezetett, Bencus megkapta a 15hós szurit, hősiesen viselte csak épp legörbült a szája a végére. Egyébként kezdünk leszokni a szopiról, már csak 3-4 naponta kap, azt is a cicifeszkó miatt, nem azért mert kéri. Hát eljött ez az idő is...

Szülinapos Lencsinek, Borisznak, Lindinek és Votivnak nagyon boldogot utólag is!!!
Kép
Macs :) Rád is sokat gondoltam!

Curse :) Éljenek a toxo és lyme negatív eredmények!! :D :D Köszi a névnapi köszöntést is, Te mindig mindenkire godolsz! :wink: :D Nagyon jó Balcsizást és bejelentést!! majd mesélj, hogy fogadták a nagy hírt! :wink:

Johi :) Milyen volt a nászút? Képekre én is nagyon kivi vagyok, pedig még szemtanú is voltam :lol: (mármint az esküvőn nem a nászúton :mrgreen: :lol: )

Lindi :) Jól kijutott Nektek a betegségekből, de szupi, hogy már jól vannak a gyerkők!! :D

Votiv :) Ügyes gyerkőceidnek gratula!! nem semmi, hogy mennyit fejlődött Lili is és már miket mond!! :o

Szellő :) Atinak nagy gratula az első lépésekhez!! Szopi után-kiegészítésként mi nem egyből a tejjel kezdtük, hanem tápival, tejpéppel, aztán fokozatosan jött a tej. Nagypapád miatt részvétem :(

Barbi :) Képek nagyon jóóók!! Szuper lehetett a nyaralás!! :D :D

Szrek :) Ábelnek sok ++++++++

Rylie :) Ded kézbentartáshoz kitartást és sok ++++ a hátadnak!! Szuper, hogy nemsokára vége Kamilla diétájának!! :D

Szobatisztasághoz: Bálinttal ez kb egy féléves projekt volt, és nem éppen zökkenőmentes, sajnos nálunk nem jött be a "majd magától", mert esze ágában sem volt kezdeményezni a dolgot, persze indok és megértés volt (mert ugye jött Bence stb.), de néha nagyon reménytelennek láttam a dolgot, mégha tudtam hogy egyszer úgyis sikerül. Szóval minden hasonló csizmában járónak kitartást! mélyen együttérzek! Majd menni fog az, de igazából senki sem tudja megmondani a tutit, mert tényleg minden gyerek, körülmény, stb. más, de úgyis mindenkinek sikerül, csak ki kell várni :wink: Az i-re a pontot nálunk a "kaki végre a bilibe megy" tette fel, már mindent próbáltam, de semmi nem használt, végül jött a "túró rudi módszer", hát hiába, a kutyákat is jutalmazással képzik :roll: már bocsi a hasonlatért, de a szóbeli dícséret nem volt elég. Még éjjelre kap pelust, de ezt már nem bánom, így már jöhet az ovi és majd egyszer csak levesszük éjjelre is.

Ugye a repülőknek nem lehet megmondani, hogy ne pont felettünk gyakorlatozzanak, amikor alszanak a dedek?... :roll: :roll:

Kép
Kép
denizsa
 
 


Deni,
szóltam nekik, MOST, ha enyim gyerek alszik, átjöttek ide...:wink:

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Akata! még azt akartam írni, hogy több helyről hallottam hogy a kaki nehezebb (mármint hogy hova menjen 8) )!

Deni! 2 hét :lol: szuper
gödibarbi
 
 


Zsan, Den ésa többi anya,
úgy látszik, más se örül annyira a repziknek. Felettünk hálistennek csak 1-1 repül el (pedig itt a börsireptér egy köpetre), és szerencsére csak fényes nappal, dehát ez kurva hangos!

http://homar.blog.hu/2008/08/18/mit_aka ... more621521

Kaka ezért NAGY dolog? ;)
neet
neet
 
 


Sziasztok!

Köszi a +++okat nem tudni, mi ez, doki néni is értetlen a dologgal szemben, mert 4 napja magas láza van, más nincs, én már csak lelki okokra bírok gondolni (feszült időszakunk van)
a biztonság kedvéért kapott antibiót mert azért 4nap magas láz már sok
és hét szarok az éjszakák egész nap semmi éjszakára meg durva magas láz, nem alvás .(
majd még jövök megint ébredt és tűzforró :(

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Szrek,
gyógyuljon a fiad!

A kakának nem sok köze van a redbullhoz, de összecsúszott 2 gondolat, bocsi. :D

Egy hét, és meló. Ójajj. Várom is, nem is, vége a nyárnak, kihúztam a mediből a dugókat, ez deadly symbolic.
neet
neet
 
 


Macs!
főként az anyatej termelésnél jutott eszembe,h mese az,h nem változik egyénenként az összetétele.(ez nem off:)) 1x ettem habos sütit és Adrika már sírt is kaja után,h zsíros lett neki.
Lencse fostizik a házi tejtől,így ritkán veszek neki. a fehérjét megnéztem,egyszerű dobozos tejben több ,mint 3g.én pont azért adok főént ilyen tejet,mert UH,félek a sima tej bacijaitól.
a tejesnél vett tejet te forralod? mert a tejes azt mondja nem kell,de...

Votiv,
Lencse az ékes példa arra,h a szobatisztaság idegrendszeri dolog. 1 éve szobatiszta nappal,de alváshoz soha.:(

ancsipancsi
 
 


Rylie,
hogy te milyen marhaságot írtál a Tena lédiről!!!:))))) ejnye!
nálatok az a szerencsétlen,h egyszerre jött a tesó és a biliztetés ideje. elejében,és mikor a pici született, napjában 3-4x öltözött átt,s sajnos bugyiba vastagon nyomott kakával is taliztam nem egyszer.nem adtam fel,de kellett min.2 hónap erps idegrendszer,és visszaállt a rend. viszont éjjel még mindig nem. volt,h anyósom visszaadta rá a pelust 1 napra,s az napokra megzavarta.úh.következetes légy,ha most visszaadod,csak pár hónap múlva próbálkozz újra bilivel. jövő nyárra már magától akar majd wcre ülni, hidd el!!
a dícsérgetés nem jött be nálunk sem egyébként.

ancsipancsi
 
 


Sziasztok!

Na én is elmaradtam egy időre, mert megint előjöttek a rosszulléteim és próbáltam valahogy megoldást találni rájuk. Végül kiderült, hogy ezek a rosszullétek nekem pszihések és a sok stressztől meg ilyesmitől vannak. És mióta ezt tudom, azóta jobb a helyzet, remélem el fog múlni, azt mondják a dokik, hogy legtöbbször magától elmúlik. úgyhogy most reménykedek, mert már többször halálfélelmeim voltak, annnyira rosszul voltam, hogy már az agyműtétek és az újraélesztések lebegtek a szemem előtt. Ehhez képest egy kis pánikbetegség már semmiségnek tűnik. :D

Remélem mindenki aki beteg valamiért az mihamarabb meggyógyul! ++++++++++++

És a szüli és névnaposoknak is hatalmas gratula!!!

Rylie

Remélem anyukád is jobban lesz! A hormonok azok fura dolgokat tudnak művelni ha összezavarodnak, először nekem is ez merült fel, hogy ott nem stimmel valami, de minden eredményem jó volt. És akkor a Förhécz dokihoz megy anyukád?

Bili témában meg az a lényeg, hogy ne aggódj! Nem fog tena lady-ben topogni az oltárhoz!! :D És amint látod a beírások alapján minden gyereknél más!! Próbáld meg megfejteni, hogy neki mi a jó, ha kéri a pelust adj rá, de nyugodtan megkérdezheted néha, hogy most akar-e pelus nélkül lenni, de ha nem akar akkor ne erőltesd.

Bendi unokatesója is pl. már 2 évesen szobatiszta volt nappal, de még több, mint 4 évesen is éjjel kellett rá adni.
Bendinél meg az volt, hogy ő mindig tépte le magáról a pelust már 1,5 éves kora óta, de hiába mondtam neki, hogy csak akkor vegye le, ha a bilibe fog pisilni, hát azt nem volt hajlandó, csak néha. És hát, hogy szóljon ha kell az szóba se jött nálunk, hiszen ugye még most kezdett el 3 éves kora után beszélni. Úgyhogy néha ha időben ráültettem belepisilt, de magától nem szólt, ha nem volt rajta pelus, akkor oda pisilt, kakilt, ahol éppen volt. :? És kakit sose tette a bilibe akkor még csak a pisit, ha ráültettük, de magától nem ült rá. Aztán kb. 2,5 éves kora körül rengetegszer ébredt száraz pelenkával, sőt sokszor éjjel leszedte magáról mert melege volt, egy idő után a bugyipelenkát is megtanulta letépni :D és reggel nem volt bepisilve (jó néha előfordult, de mondjuk 1 hónap alatt 2-szer) és én mindig reggel ráültettem és akkor pisilt, és egyre jobban éreztük azt, hogy nem fog bepisilni ha nem adunk rá pelust és egyre bátrabbak lettünk és napközben is sokszor nem adtunk rá, de ez még csak otthon volt így. Szóval nálunk éjjelre előbb lett szobatiszta!! És ahhoz képest, hogy kezdetben a kakit sose volt hajlandó a bilibe csak a pelusba, mégis később az lett, hogy a kakinál kezdte el, hogy ha volt rajta pelenka inkább leszedte és a wc-re ment, pisinél meg ha nem volt pelus akkor kiment a bilire/wc-re, ha volt rajta pelus, akkor meg nem izgatta magát, abba pisilt. Mert ugye én nem csináltam azt, hogy levesszük és onnantól kezdve nem adok rá, hanem fokozatosan egyre gyakrabban vettük le és csak otthon, ha mentünk valaholva én mindig ráadtam, a bölcsiben is mindig volt rajta, sőt otthon is ha már 2x egymás után bepisilt, akkor ráadtam. Aztán végül amikor már otthon elég jól ment és már szinte sosem adtunk rá pelenkát, akkor a bölcsiben is levettük és azóta teljesen szobatiszta. És ekkor már elmúlt 3 éves, talán 1-2 hónappal. Szóval a végén már teljesen látszott, hogy ő tudja, hogy ha rajta van a pelenka akkor nyugodtan pisilhet ahol van, de ha nincs akkor el kell menni a wc-re. Tehát nem egyik napról a másikra volt nálunk a dolog és már 3 éves is elmúlt, mondjuk én azért nem aggódtam, mert ugye ő az ovikezdésre már 3 és fél éves és bíztam benne, hogy addigra tuti szobatiszta lesz, gondoltam ovi előtti nyáron majd belejön, de rögtön nyár elején elértük a célt. :D

ruz
ruzicsky
 
 


Sziasztok!
azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a Szent Imrében a közös vajúdóba bejöhet a dúla? azt tudom, hogy apuka nem.
a másik, hogy normál esetben hány nap múlva lehet hazamenni?
Dr. Bálint Mihályhoz van időpontom, aki vele szült, az is írjon légyszi :)
Előre is köszi mindenkinek!

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Sziasztok,

Zsan: sajnos maradtak itt még elegen repzik... iszonyat mit rendeznek. De tegnap mikor mentem dokihoz, hogy ott mi volt, ugyebár Börsi reptér mellett van. :lol: :lol: Húh és ott nagyon alacsonyan is szálltak.

Deni: jó lehetett a két hét, tudtatok pihizni is? Merre jártatok, mármint, tudom, hogy Gödöllő de kirándultatok, miket csináltatok?

Rájli: tényleg csak kitartás... Ez nagyon nehéz időszak és Kamilla nyilván tesó miatt extrán dacol. Én azt vettem észre, hogy amikor anyuék nem voltak következetesek és visszaadták rá a pelust, megjegyzem szerintem nem hallották, hogy szólt éjszaka, hogy pisilni kell.... :-) akkor utána már itthon is kérte volna. Volna, mert én nem adtam, vettem két matracvédőt és csak azért is kemény vótam... :lol: :lol: De persze megértem, hogy neked most éjszaka nem hiányzik még plusz egy ágyhúzás, mert ugye volt belőle nekünk is sok.

Bakkerr OFF... meghülyülök a vevőktől... komolyan ma már a harmadik akar alkudni..... :lol: :lol: :lol: Olyanokat csinálnak, hogy tényleg könyvet kéne már írni....ma is ott tartok, hogy bezárom az egész kócerájt....Na de biztos csak a terhességi hormonok dúlnak bennem. :lol:

Gyermekemet felminősítették (mármint a belsőt) 12 hetessé... Úgyhogy megvót a nyakiredő vizsgálat is tegnap. Minden rendben vót.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Sziasztok!
Tegnap írtam egy hosszút, az azóta is ott kering az éterben :?

Rylie,
nálunk viszonylag későn lett szobatiszta Dóci (kb. 2 hónappal a 3. születésnapja előtt), próbálkoztunk néhányszor korábban is, de egyszerűen nem szólt konzekvensen, néha akkor sem, ha már belecsorgott a bugyiba. Nálunk ezért nem is volt bili, rögtön a vécébe ment szűkítővel, nem mondom, ennek örültem, mert nem volt sok kedvem bilit fertőtlenítgetni.
A lényeg, hogy marhára izgultunk (ovi miatt, no meg a körülöttünk rajzó 2 évesen szobatiszta szupergyerekek miatt is volt drukk), de szerencsére nem erőltettük (csak időről időre felkínáltuk a pelusnélküli létet), így nyáron gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra magától szobatiszta lett. Utólag már nagyon bölcsen látjuk, hogy pont akkor lett szobatiszta, amikor szobatiszta lett 8) Közben persze hülyére izgultuk magunkat... de Marcinál már marha lazák vagyunk :)
Éjszakára még mindig kell pelus, annyira mélyen alszik, hogy nagyon megbízhatatlanul marad csak szárazon. De ennek is eljön az ideje előbb-utóbb :)

Szrek,
Ábelnek ++++++++++

Curse,
örülök, hogy jó a toxoplasma eredményed!!! Csak így tovább :D

Mi jól, Dóci még itthon, neki szeptemberben kezdődik az ovi, Marci már nyomja a bölcsit, előkerült a szünet előtt bent hagyott pici thomas-mozdonya is, így most szép az élet :)
Most épp mindkét gyerek pozitívan "ugrott szintet", Dóciból nagyon aranyos nagylány lett, mindenben segíteni akar, a hisztik nagyon megritkultak. Marci most mintha kevésbé lenne gazember, elkezdett építeni (vonatot, tornyot), és gyakorlatilag folyékonyan beszél, összetett mondatokban, ez Dóci döcögős beszédindulása után óriási élmény :lol:
A hétvége legnagyobb élménye az volt, hogy felmentünk a Gellért-hegyre, és közelről néztük a repülőket. Már évek óta tervezem, mert a gyakorló napon nincs tömeg, és a Citadella sincs lezárva még a tüzijáték miatt :)

v
kisün
 
 


Sziasztok!
Tegnap írtam egy hosszút, az azóta is ott kering az éterben :?

Rylie,
nálunk viszonylag későn lett szobatiszta Dóci (kb. 2 hónappal a 3. születésnapja előtt), próbálkoztunk néhányszor korábban is, de egyszerűen nem szólt konzekvensen, néha akkor sem, ha már belecsorgott a bugyiba. Nálunk ezért nem is volt bili, rögtön a vécébe ment szűkítővel, nem mondom, ennek örültem, mert nem volt sok kedvem bilit fertőtlenítgetni.
A lényeg, hogy marhára izgultunk (ovi miatt, no meg a körülöttünk rajzó 2 évesen szobatiszta szupergyerekek miatt is volt drukk), de szerencsére nem erőltettük (csak időről időre felkínáltuk a pelusnélküli létet), így nyáron gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra magától szobatiszta lett. Utólag már nagyon bölcsen látjuk, hogy pont akkor lett szobatiszta, amikor szobatiszta lett 8) Közben persze hülyére izgultuk magunkat... de Marcinál már marha lazák vagyunk :)
Éjszakára még mindig kell pelus, annyira mélyen alszik, hogy nagyon megbízhatatlanul marad csak szárazon. De ennek is eljön az ideje előbb-utóbb :)

Szrek,
Ábelnek ++++++++++

Curse,
örülök, hogy jó a toxoplasma eredményed!!! Csak így tovább :D

Mi jól, Dóci még itthon, neki szeptemberben kezdődik az ovi, Marci már nyomja a bölcsit, előkerült a szünet előtt bent hagyott pici thomas-mozdonya is, így most szép az élet :)
Most épp mindkét gyerek pozitívan "ugrott szintet", Dóciból nagyon aranyos nagylány lett, mindenben segíteni akar, a hisztik nagyon megritkultak. Marci most mintha kevésbé lenne gazember, elkezdett építeni (vonatot, tornyot), és gyakorlatilag folyékonyan beszél, összetett mondatokban, ez Dóci döcögős beszédindulása után óriási élmény :lol:
A hétvége legnagyobb élménye az volt, hogy felmentünk a Gellért-hegyre, és közelről néztük a repülőket. Már évek óta tervezem, mert a gyakorló napon nincs tömeg, és a Citadella sincs lezárva még a tüzijáték miatt :)

v
kisün
 
 


Áh, kétszer sikerült :?
kisün
 
 


Johi,
szuper!!! és ha még nem gratuláltam volna :oops: akkor hatalmas ÉLJEN! :lol:
kisün
 
 


Mamacsibe: sajna segíteni nem tudok... lesz Dúlád? Majdnem egyszerre fogunk szülni.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Mamacsibe,
dúla és B. MIhály ügyben nem tudok segíteni, egy ismerősöm szült vele, ő nagyon szerette.
A kórházból szülés után 1-2 nappal hazamehetsz, sőt arra is volt példa, h saját kérésre szülés után 2 órával már elmehetsz.

Kép


ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant
 
 


Johanna, igen, nagyon szeretném ha lenne :) de a férjemről sem akarok lemondani.
mikorra vagy kiírva?

Zsancikant, köszi! és nem gördítenek akadályt az anyuka elé? máshonnan azt hallom, hogy rögtön kitalálják, valami probléma van a kicsivel, hogy maradjanak legalább 3 napot, mivel az OEP csak annyi után fizet rendes pénzt.

Mona Lisa csoportba jár valaki?

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


köszi a megnyugtató válaszokat :)

Johi,
cuccok szuperek, lassan újra rendelnem kell mosócumókat legalábbis :)

Szrek,
maximálisan hiszek a cihoszomatikus megbetegedésekben. Bújjatok össze szorosan és sokszor. (kitartásszmájli)

Barb,
szuper csajod van :) én sem panaszkodom, 7végén autóztunk csaknem 1000 km-t, kocsiból ki,-be ugrálásokkal, dedet nem vettük ki csak minden 3. alkalommal. Hála a mi Gryllus Vilmosunknak, zokszó nélkül ment a dolog. Mi is hullák voltunk a végire :wink:

Móni,
MOST írok választ privi, bocs!

Kép
akata
 
 


Szrek,
Ábusnak bulást!!! És ahogy Rylie is írta a napszúrás nagyon szar dolog, hányás és fejfájás ezerrel :roll: láz nekem sem volt. Ábelnél biztos vmi más lehet. ++++++++++++!!!

Szellőke,
Részvétem nagypapád miatt :(
Én a virginia üzletet szeretem kosztümvásárlás végett, de már lehet, h későn írom :? Sok helyen van, mint pl. pólus, lurdy és még más ilyen nagy bevásárlókp-ban.

Barbi,
Nagyon szép helyen voltatok és tök jó, h Angi ennyire élvezte a pancsizást! :D

Votiv,
De jó, h írtál egy picit magatokról :D Gratula az ügyes gyerkőcöknek :D Olyan jó volt olvasni, h Isti már miket tud, na és hogy LiliRóza gyöngyöt fűz, ezt tényleg nem semmi :D :o
Névtippek már alakulgatnak, de szerintem most nem fogunk Apával sem olyan könnyen dűlőre jutni, mint anno Adélnál :roll:

Johi,
Szuper, h jó volt a nászút :D bár milyen lehetett volna, ugye? :lol: És hogy vagy mostanság, múlik a fáradtságérzet? Uh :D

Bilire szoktató Anyáknak kitartást!!!

Deni,
2 hét rulez :D akkor ezek szerint nagyon jól éreztétek magatokat. Merrefelé mentetek a környéken?
És persze, h örültek a hírnek, bár a bejelentés nem úgy sikerált, de nem is ez a lényeg :wink:

Neet,
Akkor ezek szerint most ősszel fogsz kezdeni az új helyen? Miért hittem, h már az új helyen vagy? :?

Ruz,
Jaj, ezek a fránya rosszullétek már megint :( Tényleg sok-sok relax, már amennyire ez lehetséges!!!

Mamacsibe,
Sajnos én nem tudok neked segíteni.

Kisün,
Micsoda remek hírek felőletek :D gratula a kőcöknek a pozitív ugrás miatt! :D :wink:

Mi hétfőn voltunk dokinál :) Tényleg részvétem a 11. kerben lakóknak most a repülőgépes próbák miatt, iszonyatos lehet egész nap azt hallgatni :roll: Ugye a doki rendelője is ott van és hát abban a másfél órában is nagyon zavaró volt, hát még egész nap :roll:
Szóval jól vagyunk, fejlődünk ezerrel és megállás nélkül mocorog a pocaklakó :D A doki mintha látnivélte volna a férfiasságot is :D de azért a nagy esküt még nem tenné le rá :mrgreen: Persze az is kiderült, h már egy héttel előrébb járok :? úgyhogy pénteken megyek az afp-s vérvételre. Mint most megtudtam a doki csak magánlaborba tud beutalót adni, úgyhogy a 11. keres sztk nem játszik nálam (a házidokit megkérdeztem, ő nem adhat beutalót az afp-re). Talán jobb is, amennyit az utolsó időben tévedtek a vérleleteimet illetően :roll: Szerencsére az összeg nem egetverő 3800 ft és ha rossz az afp, akkor vmi vizsgálatot megcsinálnak és az plusz 1600 ft. Időpontra kell menni és persze az árban benne van a hepatitis vizsgálat is. Ja és az eredményre nem két hetet kell várnom, hanem két napot.

Na és persze anyós ugye szenved a bili témával, úgyhogy hétvégén Adélt meglepték egy bilivel :roll: Persze volt sikerélmény :D rögtön az első két nap bele-belecsurgatott, aztán szép lassan elkezdte Adél hanyagolni a témát. Hiába minden csoda csak három napig tart :lol: Az a baj, h csak utólag szól, ha meg nem adok rá pelut, akkor tuttira a ruhájába csurgat, de annyira nem izgat, szerintem nem vagyunk semmiről sem lekésve, csak anyós gondolja úgy, mert már az ismerősönék a fiának a gyereke, aki Adéllal blablabla....
Sikerült jó sokat pofázkodnom, bocsika :oops:

Kép Kép
curse
 
 


Szrek :) Szegény Ábelnek továbbra is bulást és sok +++++++++++++ Feszkós időszakhoz meg Nektek is +++++++++ (Mi a baj? persze ha nem tartozik rám, megértem ha nem kötöd az orromra, de ha tudunk vmit segíteni, csak szólj!!)

Ancsi :) Nem reklamálásnak akarom szánni, de hol vannak a szülinapos képek?? Te mindig szoktál feltenni, olyan jóóó lenne, ha most is tennél párat!! plíííz!! (Zsan felmentrést kap, mert írta, hogy nem tud tenni, pedig jó lenne a Nagy Boriszt is látni :wink: )

Ruz :) Sok ++++++++ Neked is!! Tényleg jó, hogy legalább tudod hogy mitől vannak a rosszullétek, nem növeli ez is a "pánikot". A stressz a munkahelytől van? vagy minden így hat Rád? talán ha be tudod szűkíteni a kört, az is könnyítene picit :? És mit ajánlanak rá? (mármint a pihin és a no stresszen kívül?)
Érdekes, ahogy írtad, hogy Bendi előbb lett éjszaka szobatiszta mint nappal! Nálunk pont az éjszaka a gond, volt már hogy levettük a pelust, de nem tudott jól aludni és kb. 2x ki kellett menni vele pisilni, de így se ő se mi nem tudtunk jól aludni :? mindig dugig pelussal ébred, mert ha száraz lenne, akkor tuti megpróbálnám megint. Mondjuk az a szerencse, hogy nappal minden oké, így nem rágom magam ezen, tul.képpen az a baj, hogy nem vagyok olyan jó teherbíró képességű mint Johi (=lusta vagyok :oops: ), hogy minden éjjel 1-2x ágyathúzzak, de remélem eltelik egy kis idő és lesz újabb fejlődés és megoldódik ez is...

Johi :) Szuper, hogy minden rendben a nyakiredővel!! :D :D És hogy vagy?? Rosszullétek, fáradtság és egyéb fincsiségek? :wink: Hülye vevők :mrgreen: :lol: könyv nem rossz ötlet :wink: Hogy miket csináltunk? hát a lurkók mellett nem pihiztünk, az tuti :mrgreen: :lol: (Apa meg is jegyezte, hogy az elmúlt 2 munkás napban egészen feltöltődött és kipihente a nyaralásunkat :mrgreen: :mrgreen: :lol: úgyhogy most elvitte sétálni a srácokat, hogy leülhessek egy kicsit a gép elé 8) hát nem tündéri egy pasi?? :lol: ) De kérdésedre visszatérve, persze mentünk ott is sétálni és várostnézni, meg voltak Barokk Napok kirakodóvásárral, pacikkal, zenés műsorral, stb. szóval nem unatkoztunk, de a gyerkők leginkább a kertet imádták a sok új felfedeznivalóval, medencével, no és a macskával :lol: Szegény macska igen kitartó volt és kibírt minden simogatásnak nevezett farokhuzigálást és szőrlesikítást :lol: majd mindjárt teszek képet a szupercicáról is :wink:

Vera :) Dócinak és Marcinak nagy gratula, hogy ilyen ügyesek-okosak-aranyosak!! :D :D (hiszti-ritkulásért meg kicsit irigy-mirigy vagyok :lol: ) Gyerkőknek nem jelent problémát, hogy egyikük otthon marad, amíg másikuk elmegy bölibe/oviba? Ez teljesen természetes nekik vagy elkél vmi felkészítés? csak mert nekünk is nemsokára ovi és kivi vagyok, mit szól majd Bencus, hogy "kimarad a jóból"?

Mamacsibe :) Többedik gyerkőcnél ( a második is már annak számít :lol: ) újabban már nem tartanak bent hosszabban, mert nagyon nagy a "forgalom" a kórházban. Szóval ha minden rendben, akkor tényleg hazaengednek (ált. ezt kérned-jelezned kell, hogy szeretnél előbb menni), mi pl. szülés után 48 órával már otthon voltunk a kistesóval. Igaz, ilyenkor ált. vissza kell vinni a picit a pku-s vérvételre, ennyi "plussz teher" van. De ha nem akarsz hazamenni vagy találnak vmit a picinél, akkor persze maradtok, de nem az a tapasztalatunk, hogy "direkt" találnának vmit.

Curse :) Szuper, hogy minden rendben a pocaklakóval!! :D Hű, már afp! eszméletlenül rohan az idő, mindjárt szülni fogsz :wink: :lol: Bili miatt sztem se izgasd magad, még 2éves sincs Adél! Mondjuk nálunk is a nagyitól kapta Bálint a bilit, nem tudom, miért türelmetlenebbek ezek a nagyik :roll: :lol:

Fibi merre van?? Tud vki vmit róla??

Még pár kép a végére :lol: :
minden vita ellenére azért imádják egymást a srácok :wink: :
Kép
még a kakaót is egy pohárból isszák 8) :
Kép
Bencus sehol se hagyja ki a homokozást :lol: :
Kép
Bálint kedvenc zöld fürdőpartnerével 8) :
Kép
és végül a túlélő macska, aki végig ilyen lazaaa volt :lol: :
Kép

Kép
Kép
denizsa
 
 


Deni,
jó lehetett a nyaralás! A gyerek erre is jó: a munkát kipihened a gyerekkel, a gyereket meg a munkában :lol:
Szerencsére semmi gond nincs abból, hogy egyik itthon, másik már megy. Szeptembertől meg Dóci is visszatér a "dógozásba" :) Amikor Marci még itthon volt, Dóci pedig elkezdte az óvodát, Marci még túl kicsi volt, hogy úgy érezze, kimarad valamiből, tehát akkor sem volt semmilyen gond :)
Bálint mikor kezd?

Curse,
örülök, hogy mozgékony pocaklakód van :) A végére meg úgyis kiderül, ki lakik odabent :wink: :lol:

Mamacsibe,
én kétszer voltam Mona Lisán (igazából nem kellett, kiváncsiságból néztem be), és nagyon jó! Csak ajánlani tudom! :) Sajnos a többiben nem tudok segíteni, mert két éve szültem, az infók már elavultak, azóta elég sok dolog változott :)

v
kisün
 
 


Deni,
és a srácok eszméletlen aranyosak :lol: Együtt is, külön is :lol:
kisün
 
 


Vera :) Köszi a választ! :D Bálint szept. 1-én kezd, és ma jutott eszembe, hogy eddig csak őmiatta izgultam, de vajh Bencus hogy veszi majd az akadályt, mert nagyon össze vannak nőve :lol: És köszi a dícséretet, átadom a srácoknak :wink:


Nem akarok ünneprontó lenni, de úgy érzem ezt is fel kell tennem, mert annyit izgultuk egy éve Mirka babáért... sok puszi neki a távolba...
Kép
denizsa
 
 


Köszi a +-okat, 3napossal egybekötött torokgyulladás, mert 5. nap láz nem volt, csak hőemelkedés és megjöttek a pöttyök, csak mindehhez még társult egy kis torokgyula. Háromnaposra meg a 4nap intenzív láz miatt nem gondoltunk. Most már kifele vagyunk ;) :D sőt, csak pöttyök vannak :D

Deni,
szuper képek, az a háttér Bencus mögött, wow 8)
és édesek a kőcök :D

Curse,
te jó ég, már 16 hetes! :o és Johi babája is fel lett minősítve :lol: úgyhogy szalad az idő

Tinu is tök eltűnt

Deni,
köszi a gyertyát, nagyon fájdalmas és nagyon csodálatos napok voltak ezek tavaly ilyenkor, köszönjük Mirkának :)

Kép

Kép

:D
szrekuc
 
 


Deni, jó volt benézni, és megtalálni a kis gyertyát, és látni, hogy más is gondol :) köszi, hogy beírtad :)

csókolom Mirka drága kis szívét, és az egész családjáét!

votiv 8)
votiv
 
 


Sziasztok,

Macsnak én ezzel készültem (de egyedül nem mertem nekivágni az emlékezésnek) :

Kép

Curse,
végül én is rátaláltam a Virginiára ;-) két délutánt megspóroltam volna, ha nem magamtól kell rájönnöm ;-)
Nálunk is türelmetlenkedés volt a bilivel kapcsolatban,de mikor -mint egyszer meséltem- Eszter fejére szorult az ajándékba kapott szűkítő, mindenkit lekiabáltam,h hagyjanak békén a témával ;-)
És azt gondolom,h én sem tudnék mit kezdeni vele,ha E nem AKARNA a bilibe csurgatni, szerintem egyszerűen szerencsém van és ennyi, nincs trükk/titok a dologban.
Mi még a mai napig küzdünk néha Ati nevén,mert uram számára nehéz megemészteni,h nem az ő nevét kapta a fia, persze az Attila név is tetszik neki,dehát ezt hozta magával vidékről... :? Sebaj,majd ha ő már nem akar több gyereket,de én még szeretnék,akkor fogom bedobni,h ha kisfiú lesz,akkor kaphatja az ő nevét ;-)

Szrek,
Jó,h van magyarázat, megmagyarázhatatlan betegségektől kivagyok...


Deni,
képek nagyon jók, a kedvenc fürdőtárs-húúúúú
:shock: :lol:
Fibi 1szer bekukkantott, ezer a dolga, de él ;-)

Mamamcsibe,
ketteskével mi is simán itthon lehettünk 48 elteltével!

Vot,
Neked is örültem,tök nyugodtanak tűnsz. Olyan jól csinálod a gyerkőkkel,hogy nem hagyod, hogy a világ nyomása rájuk nehezedjen!
Istókod (És persze Liliróza is..) különösen szerencsés,hogy Te vagy az anyukájuk!!!

Zsan,
Te fiadat láttam (?!) körtéri McDonalds-ban ma...(Kistehén-Ovi című remekműnek hála ;-) )

Azért is írtam,h engem kiakaszt a megmagyarazáhatatlan betegség,mert most E-nél két hete szenvedünk a bugyivonalánál egyre durvuló kiütésekkel. Dokinál is voltunk hétfőn, de csak annyit mondott,h talán a mosószer (nemrég kipróbáltam a dreftet,dehát Chamilla és sensitive+a mosógép aztán 4* öblít is!!), de egyre csúnyább-olyan ekcéma-szerű és viszket és foglalmam sincs mitől .Holnap megpróbálok bőrgyógyászhoz kérni beutalót, mert tényleg olyan link ez a nő,hogy azt hiszem erre a rövid időre másik orvost kell keresnem itt is. És eddig azt gondoltam,h talán a bugyigumitól (bár már mindent próbáltam- másikat, bugyinélküliséget,kisgatyát...),de két napja a lábfején is lett és én teljesen kész vagyok,h mi a sz*r ez???éS mivel segítsek...

No sokáig tartott ezt összepötyögnöm,jócak mindenkinek.

Kép
Kép
szelloke
 
 


Sziasztok :)
Tudom-tudom, ezer éve nem írtam..... :oops: :oops: :oops:
Most csak egy rövidet írok:
Igen, én is sokat gondoltam Mirkára ma és az utóbbi napokban! Csodálatos dolgot tett rövid léte alatt ez a kislány! Sok olyan érzést ébresztett és éltet a mai napig bennem a Kis Angyalka! Nagyon köszönöm Neked Mirka!
Vigyázz a családodra és mindenkire! De tudom, ezt teszed! Puszillak!

Mása
Kép
Kép
szmagdi
 
 


Olyan jó volt látni Deni gyertyáját, én igazából nem mertem nekivágnak az emlékezésnek :oops: pedig rengetegszer gondolok a pici, csodálatos Mirkára és az ő szerető családjára.
Nagy ölelés a Macs családnak és sok-sok puszi pici Mirkának odafenn!!!

Kép Kép
curse
 
 


Deni,
Képek nagyon szuperek és milyen szép helyen voltatok :D látszik a háttéren :wink: És jó kis progik lehettek :D Macska miatt meg nem kell aggódni, Adél is aprítja rendesen a mienket és az meg sem kottyan neki, ahhoz képest, amit a kutyik tud vele művelni :lol:
És igen, én sem értem a nagyikat. Már csak azért sem, mert úgy sem nekik kell napi szinten pelenkát cserélni :wink:

Szrek,
De jó, h kiderült végül mi volt a baj Ábussal :) Tényleg aggasztó lehetett, ameddig az embernek még sejtése sincs, sőt még a dokinak sem :roll: Akkor hajrá gyógyulás!!!

Szellőke,
Jaj, szegény Eszti :( Nem hangzik vmi jól ez a kiütéses dolog. Nem lehet, h vmikor leült olyan helyre, ahol esetleg nem volt rajta annyi ruha és onnan összeszedett vmit? Még ez jutott eszembe :?
És sajnálom, h ilyen későn tudtam csak segíteni kosztüm ügyben :( majd legközelebb jobban résen leszek :wink:
Névügyben meg teljesen megértelek, páromnak is voltak ilyen halvány gondolatai anno, h majd ha fiú lesz, akkor az ő nevét kapja, aztán felsorakoztattam neki egy pár ellenérvet és így sikerült kiölni a gondolatot az agyából :mrgreen: Igazából szerintem most a lánynevekkel sem fogunk dűlőre jutni :roll:

Mása,
Szia :D Azért, ha lesz egy kis időd, írjál magatokról :wink: Mondjuk annyit tudunk Denitől, hogy meló meló hátán van ezerrel.

És igen, tényleg olyan sokat eltűntek Nuk, Tinu, Zuzi???

Kép Kép
curse
 
 


BOLDOG ISTVÁNNAPOT!!! (a mai napig ki vagyok akadva hogy ezzel szép névvel csak második volt decemberben?!)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


Macs! +++++++++
gödibarbi
 
 


Hű, az István-napot el is feleldtem tagnap :oops: úgyhogy utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk Istinek!!

Szrek :) De jó, hogy Ábel már jobban!! :D :D pöttyök is múljanak hamar! és tényleg jó, hogy legalább kiderült is is ez.

Szellő :) Esztinek++++ Már épp írni akartam, hogy vidd el bőrdokihoz mindenképp, de látom, hogy tervben van. Majd írd meg, mit mondott!!?

Mása :) Szia!! :D Mesélj, hogy vagytok, mi van Veletek? tényleg nagyon rég írtál... :(

Curse :) A panoráma király volt tényleg, mivel dombon laktunk :wink: de sajna tartozott hozzá sok lépcső meg meredek talaj is, mondjuk ez csak engem a zavart, mivel aggódtam a kölkek épségéért, őket bezzeg nem :mrgreen:
A macs meg még gyerekkorban van, valszeg ezért is jött olyan jól ki a srácokkal :lol:
Lenne egy kérdésem: Te melyik magánlaborban voltál? (írtad, hogy F. doki csak ilyen beutalót tudott adni)

És aki vett már pisimintát gyerektől: meddig és hogy kell tárolni a levett mintát? Ha pl. reggel vinném a laborba, akkor este is megszerezhetem a kincset és berakhatom a hűtőbe, vagy kizárólag előtte kell levenni?

Kép
Kép
denizsa
 
 


Istókok nem karácsonykor ünneplődnek? Azért most is boldogat. :)

Mi ma munkaügyben megjártuk a Tétény-Andrássy út-Tétény útvonalat és hánynom kell a várostól. :cry: Eszter mindenre rácsodálkozott persze, még a saját váladékukban fetrengő hajléktalanokra is... 'Anyu, nézd, alszik a bácsi!" igen. "De itt nem is szabad?!" Hm, nem.

neet
neet
 
 


Deni: pisiügyben azért nem jó az este levett pisi, mert minél tovább tárolod annál több baci szaporodik el benne és lehet, hogy kihoznak egy nagyon rossz eredményt amikor nincs is semmi baj!
De nyári nagy melegben egyébként is ajánlott levétel után berakni a hűtőbe, és csak indulás előtt kikapni onnan. Én úgy csináltam, hogy pisizacsiba ment a csuri, azt beraktam egy befőttesbe, úgy a hűtőbe amig öltözködtünk stb és indulás előtt vettem csak ki.

Gödöllő jó hely, hej de sokat buliztam ottan...sóhajtósszmájli

A homokozós képen BII tisztára BI!! :)

Mása: Mi van veletek??? LEVINEK UTÓLAGOS BÓDÓG SZÜLINAPOT!!!

Ruzi: igen Anyut a Förhéczhez küldöm, még egy leletre várunk és úgy kérünk ip-t tőle. Stresszre nem próbáltad meg azt a homeobogyót amit a tv-ben is hirdetnek??? Nem emlékszem a nevére de nem a sedatif, hanem vmi más..
mindenesetre jobbulanduszt!!!

Curse: a nagyiknak azé fontos ez, hogy tudjanak dicsekedni, hogy milyen pipec unokájuk van :? Igazándiból ha jobban belegondolok nálunk is anyu erősködik ezzel a témával... :?
Egyébiránt én párom főnökét bírom aki mindig azzal jön, hogy bezzeg az ő lánya már 1 évesen bilizett!! Wow és wow én meg úrinő vagyok és csak csöndben végighallgatom 8)

Bilizéses hsz-ket köszi továbbra is. Mindenesetre most pelu van újra, ámde a legszarabb műanyag pelenka ami létezik, látom is rajta, hogy zavarja marhára, szal remélem hamar leesik neki, hogy bugyiba sokkal jobb volt az élet - szenya vagyok de nagyon 8)

Votiv: emlékeim szerint Istókod nem most tartja, de azé Isten éltesse!

Szrek: van vmi virus, persze mi is elkaptuk, ő jesz nesze neked tüzijáték :( Kamilla olyan lázas volt, hogy már az ügyeletet hívtuk azok persze lepattintottak, hogy hát nem lehet közlekedni és nem tudják mikorra érnének ki bla bla bla :o adjak neki kúpot, sebaj, hogy nem telt le a 3 óra az előző lázcsillapítótól :shock: Na aztán ez igy kiütötte Kamillát, és levitte a 40,2 lázát :cry: Ma voltunk dokinál és mondta, hogy van vmi hányós-fosós virus ami extra magas lázzal jár. Nekünk úgy tűnik tegnap volt a csúcspont és mostmár csak javulunk.
Nektek is +++++- kat!!! Lehet, hogy ti is ezt nyeltétek be :(

Szellő: Eszter fini bőrére gyógypuszi!! Ne hagyd annyiban!

Neet: egyetértek városbelső ügyileg...megagáz a város :(...és miután ritkán járunk be, mindig nagyot "üt" a döbbenet, hát nem vagyunk hozzászokva ugye...

Tényleg Zuzenka, Tinu, Nuk stb merre-merre??

Ja és Szellőke: ha építkeztek és építőanyag árajánlatra lenne szükségetek akár csak egy összehasonlítás végett, szólj bátran! Apjuk ezen a téren dolgozik!

Johi: hülye vevők...hajaj! :lol: van normális is??? :lol:

Lindi: OFF: jövő csütörtökön délután megyünk a dévényes tornanénihez aki ugye ott van tőletek kb 5 perce. Beugorhatunk, hogy elszámoljunk???





Macsekéknak +++++ gondolunk Rátok


Rylie
rylie
 
 


Curse,
köszi,semmiképpen ne vedd Magadra a kosztüm-keresési problémámat ;-)

Neet,
város-témában dettó-boááááá,és akkor még volt olyan szerencsétek,h nem tömegközlekedtetek...!
Egyébiránt mi újság Nálatok a cumi-leszokással??? Én szépnevűm esetében egyelőre totálisan kilátástalan a téma...Ötletem sincs hogy mikor és hogyan kéne hozzákezdeni, főleg, h Atim is rászokott...

Rylie,
én Gödöllőre jártam egyetemre ;-)
Vírusotok és az ügyelet hozzáállása durva!!!!HOgy van ehhez arcuk, nem is értem ezt a hozzáállást!!!
Mi nem téglából fogunk építkezni,hanem baucell építőanyagból,ha ebben is tud férjurad okosat,akkor dobj meg egy privivel pls...

S nem akarom elhinnni: bőrgyógyihoz a XI-ker-ben csak szeptember 03-ra van időpont, mert szabin vannak.itt a XIV.ker-ben meg holnaptól lesznek újra sok szabadság után,és nincs időpont,csak oda kell menni, de azt javasolták,ha nem olyan sürgős ne menjünk!!!Totál kész vagyok... Én továbbra is a gumi-allergiára tippelek,csak ne terjedne tovább így apránként, ahogy most teszi :-(
Ehhez jön hozzá, hogy emiatt egész de telefonálgattam, a két gyerek felválta lógott rajtam, leestek,felborultak, meg minden bajuk volt,alig vártam az alvás időt...Hamarosan újra kezdődhet minden előről,mindjárt ébrednek.

Kép
Kép
szelloke
 
 


Szellőke,
tömegközlekedtünk. Boá. (városba br autóval hogyan? félútig szoktam menni, ahol még ingyé le lehet parkolni és hely is van, és onnan bkv.)

Cumi leszokás? Áh, sehogy. :) Eszter annyira szereti, én meg őt szeretem annyira, hogy minek ríkassam meg annyit vele? 2x v 3x próbáltuk eddig, de az az elkeseredés és kétségbeesés, ami kiült a kis arcára... áh, érettségi banketten már úgysem fog cumizni. 8) Úgyis olyan nagylány már, legalább egy picit még picibaba nekem, amint cumival és vizilóval maszatolva bambul álmosan.
Maholnap 4 éves, de kit érdekel? Majd leszokik, ha akar. Egyéb történetekben annyira önálló, ügyes és minden, hogy ez aztán tényleg semmi. :D

Rájli,
ügyelet: legalább nem hitegetett, de most komolyan. Ha több órába kerül, amíg kiérnek, inkább mondják meg a frankót. Egyébként ekkora lázzal-vírussal ők se csinálnak mást, mint csillapítják. Azt meg otthon is lehet. Dokitok adott valamit? És akkor most már túl vagytok a nehezén, igaz? +++
Amúgy félre ne értsetek, a magyar eü úgy fostalicska, ahogy van, de most a bp-i helyzetről tényleg nem tehetnek.
(Férjemet pár hét múlva műtik megint, Jáhn Ferencben, próbálunk felkészülni a (v)iszonyokra.)
neet
neet
 
 


Deni,
A magánlabor: Bálint Analitika, 11. ker Fehérvári út 144. Hozzátok nagyon közel van :) Az Andor és a Fehérvári kereszteződésén kell továbbmenni Budafok irányába és egy Vállalkozó Park nevű dolognál be. Telószámuk: 061-205-3044. Hívd őket nyugodtan, akivel beszéltem kedden egy nagyon kedves, segítőkész nőci volt, de végülis érthető, mert ebből élnek. Csak akkor a flegma sztk-sokat nem értem :mrgreen: Az eredményt e-mailben is elküldik.
De remélem nincs komoly baj a srácokkal???? És pisi is szerintem a legfrissebb jó. Nekem csak a terhességi hcg szint ellenőrzésekor mondták, h jó az előző esti is. Sokban függ attól, h mit fognak vizsgálni :?

Neet,
A városról, amit írtál, annyira igaz. Én is hányok tőle, ha lehet én már nem is megyek be, bár most a doki és egyéb vizsgálatok miatt muszáj :roll:

Azt egyébként tudtátok, h a bárfais uh-n már csak a barna hajú nőci van (Bergendy dokinő?). A másik nyugdíjba ment. Ez csak azért jó, mert most nincs délutáni időpontozás, csak délelőtt vannak, úgyhogy gondolhatjátok milyen jó érzés órákat ücsörögni. Hát még azoknak a kismamáknak, akiknek már baromi nagy a pocijuk. Hjaj, azok a kényelmes sztks székek 8)
Mondjuk azért most vkit éppen tanít be, de ki tudja, h ő mikortól dolgozhat egyedül. Faludi azt mondta, h az még rengeteg idő :roll:

Rylie,
Ez a főnök sztori már egy kicsit olyan hogyis mondják urban legend, nem? :? Én már annyira nem hiszek ezekben a dolgokban. Kamillának pedig sok-sok gyógypuszi!!!
Mondjuk egy első gyerekes anyukát, főleg, ha még soha sem volt lázas a kőc, nem biztos, h meg tudtak volna azzal nyugtatni, h nem tudnak kimenni, mert a lezárások blablabla... :roll:

Szellőke,
Ne viccelj, ne vettem magamra :wink: És igen, ez a magyar egészségügy. Ha az embernek baja van, akkor majd talán egy hónap múlva megnéznik, hátha addigra elmúlik és nincs vele meló. Felháborító!!! :evil: Kitartást és ++++++++++++++++++++!!!

Votiv,
Én is úgy emlékszem, mintha decemberben tartanátok, de azért NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT Istvánodnak!!! :D

Kép Kép
curse
 
 


Deni! gyönyörűek a képek :lol: , no a háttér se kutya :wink:
s miért kell nektek pisiminta?

cumiról is tök jókat írt RJ. szintén a neerőltessükaleszokást. ha lehet álljunk át az ujjszopira, de az első táborozáskor úgyis rájön, hogy ciki :D 8)

Kamillának gyógypuszik

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi
 
 


ja és Szelloke :evil: és +++++++
gödibarbi
 
 


És egy kérés/kérdés :oops:
Nem lenne vkinek esetleg egy hónapra kölcsönbe olyan terhesnaci, ami még egy picit nyári, mondjuk halászgatya vagy ilyesmi.
Az az igazság, h kezdenek rám kicsik lenni a rendes ruháim és azért erre az egy hónapra már nem igazán ruháznék be terhes cuccba, inkább majd a télibe.
Az a baj, ami van terhes nacim, az még nagyon nagy, mert hát Adéllal ilyenkor már elég nagy hasam volt, ráadásul hosszú nadrág :roll: a méretem az még mindig kb. 36-38. Szerencsére eddig csak a hasam nő (de az nagyon :lol: ), de hát ami késik az még hátra van :mrgreen:

Kép Kép
curse
 
 


Deni: képek nagyon jók. Mennyire édesek a fiúk és a hasonlóság lenyűgőző. Jó lehetett, bár tényleg ilyenkor pihiről szó sincs. :lol:
Pisiminta? Kinek kell? Ahogy Rájli írta én is igy jártam el anno, levétel, hűtő és semmiképpen sem este. Egy reggeli a legtisztább (vagy legjobb erre a célra) és a bacik sem tudnak elszaporodni benne. Gyertyát tök jó, hogy feltetted, mi is sokat gondoltunk erre a drága kicsi Lányra.

Curse: nekem olyan dúúúúúrván nagy a hasam, hogy Fanninál szerintem 4-5 hósan volt ilyen, nagyon gáz. Dokim/védőnőm mondja, ez nem a gyerek... ez a hasfal gyengesége, belek gyengesége stb... én mondani köszike. Amúgy még fáradékonyság van erősen, nagyon nagyon... rosszullét talán kevésbbé.

Szellőke: gumi-allergia? Húh az nem hangzik jól. Sajna nem követtem az eseményeknek, kinek van ilyen? Időponthoz no komment. Ó közben megtaláltam, hogy Eszti kiütéses.. :cry: :cry: Gyógyulást a bőrének. Histaminumot nem próbáltál adni neki (homoes bogyi) a másik ami nekem segíteni szokott (én mindenféle baromságra allergiás vagyok erősen) a Kálcium sandoz tabletta. (nem tom, hogy gyereknek okés-e egyáltalán).

Rájli: Kamillának gyógyulást. Húh de rossz nektek ez a sok láz, Ti szegények.

Na L dolgozni...

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Rylie :) Köszi a pisis választ! :D Bulást Kamillának!!! ++++ Remélem hugica nem kapta el!! és ügyelet meg :roll: :roll: Műanyag pelussal nekem elég sz.r tapasztalataim voltak, egyszer régebben véletlenül vettem még Bálintnak mert jó occsó volt (és lássuk be, két gyerök pelusozása manapság nem olcsó :? ), de még nem használtuk el a csomit és már bepöttyösödött alatta :roll: remélem Kamilla hamar rájön, hogy nem jó ez neki!! Anyukádnak +++ azóta nem volt rosszulléte, ugye? A dévényes nénihez azért mentek, hogy megmutasd neki Borkát, ahogy tervezted?

Szellő :) Bőrdoki időpont :evil: Végülis tényleg az a kérdés mennyire aggódsz és sürgős a dolog, mert vihetnéd magánba is, ott hátha előbb tudnak fogadni :? Mióta pöttyös a leányzó?

Neet :) Párodnak sok ++++++++, gondolom már ott van a zabszem... A cumi csak elalváshoz kell Esztinek vagy egyébként is?

Curse :) Uh-s zsufi "fincsi" lehet... :roll: eddig is tömeg volt, eztán mi lesz!?... Ilyen nyári terhesnacim nincs sajnos, én anno kötényruhát hordtam ebben a melegben meg bő lenge nyáriruhát, szívesen kölcsönadom, bár ezek nem a 36-38-as méret :mrgreen: sőt ha belegondolok, egyáltalán nincs ilyen kicsi méretű ruhám :oops: Infot és mélt nagyon köszi!! (És tényleg közel van hozzánk, már meg is kérdeztük őket, csak nem lelkesedtek a dologért, mert ilyen picitől még nem vettek vért, úgyhogy nem ez lesz a befutó, csak gondoltam hátha van mégegy labor a közelben.)

Johi :) Fáradékonysághoz +++++++++ Pisis infot Neked is köszi!

Pisiminta: Szóval mindenkinek köszi a válaszokat és az érdeklődést, igazából nem akartam fölösen terhelni a topikot ezzel, de még elég járatlan vagyok a témában és jól jön minden tanács. A mintát Bencustól kell majd vennem és vérszívásra is el kell vinnem. A bal lábán lévői fehér foltról kiderült, hogy pigmenthiányos, ami önmagában nem tragédia (sőt inkább ez lesz a szexepilje :lol: ), de meghúzódhat mögötte autoimmun betegség is, ezt kiszűrendő kaptuk a beutalót a dokitól. Mivel úgy néz ki, hogy éhgyomri lesz, ezért korán kell mennünk a laborba, gondoltam nem a reggeli rohanásban próbálkozom Őkelménél, hogy pisit gyűjtsek, hanem pl. este a fürcsinél vagy vmi hasonló módon és ha megvan a minta, akkor másnap megyünk. Elvileg nincs semmi baja, de bacik persze így is lehetnek és szaporodhatnak, ebben igazatok van, úgyhogy majd megpróbálom reggel vízbe állítani vagy nem is tudom.. Még van időm kitalálni és ötleteket gyűjteni, mert mivel a héten kapta a 15hós szurit, nem ajánlják rögtön utána a labort, hanem várni kell 1-2 hetet, így vmikor a jövőhéten megyünk majd. Köszi még1x mindenkinek a segítséget!

Kép
Kép
denizsa
 
 


Kisün, Denizsa, köszi az infókat!
tegnap jártam dr. Bálint Mihálynál, és úgy döntöttem, megtartom :D
úgyhogy szeretnék hozzátok csatlakozni :)

a pisimintáról én csak annyit tudok, hogy állítólag kisfiúknak könnyebb levenni. nekem ugyebár lányom van. 3 zacsit is sikerült szétdurrantani, így elmaradt a mintavétel, szerencsére nem volt olyan fontos :)

Kép
Kép
mamacsibe
 
 


Deni: hm..ha éhgyomris vérszívás előtt akarsz pisit szerezni Bencétől az nem lesz egyszerű...kivéve ha nagyon szeret sima vizet inni 8) úgyanis én úgy tudtam Kamillától pisit szerezni, hogy megitattam vele a 4dl kubut és addig álldigáltam vele amig nem termelt. Mert ha leül a zacsival akkor ami esetlegesen belekerült az ugye rögtön ki is nyomódott belőle :?
Bencus már elég nagy ahhoz, hogy simán visszatartsa és ezzel téged bosszantson 8) szóval rakd rá a zacsit, ha nem megy a kádban a csuri (közbe nyisd meg picit a csapot, hogy csöpörésszen) akkor nyomj be neki vmit a tévében, hogy eltereld a figyelmét és lőn jön a csurika :) Sok sikert!

Borit azé kell vinni dévényezni, mert már a Hban mondta/mutatta Olga doktornéni, hogy a drágám elferdült a pociba :( és igen egy irányba tartja mindig a fejét és eddig nem is igen akarta forgatni magától és hason is alig emelgette a kobakot. Le van tapadva az egyik ín a nyakában és ezért rendre úgy tartja magát, hogy ez a legkevésbé se legyen számára kellemetlen, ettől meg nagyon "féloldalas". Kb olyasmi amikor elalszod a nyakad és egész nap azon vagy, hogy ne mozgasd nagyon mert akkor fáj.
Úgyhogy most ezen vagyunk, hogy kilazuljon ez az ín. nekem is kell masszálnom itthon a nyakiját - hm szegény nem igen kultiválja :(

Műa pelutól valóban kipöttyöződött a popója, ellenben ma bugyit kért a csaj és ügyesen belecsurrantott a bilibe 8) szal nem akarom elkiabálni de bevált a taktika...

Anyu jól van. kop-kop. most kapott másik gyogyót, mert most meg túl alacsony volt a vérnyomija és amiatt volt őszilégy :?

Neet: cumi: szomszéd cimbi kisfiú 5 évesen adta oda a 12 darabos cumikollekciót a télapónak ajándékba :lol:
Ügyelet: az a baj, hogy úgy hangzott a csaj hangja a telefonban mint akinek nem fűlik a foga elindulni. (bájvédő HeimPáltól CSepelig semmi nem volt lezárva) és azért mert most ilyen virus van attól még nem biztos, hogy nekünk is az a bajunk. Ha egyszerűen azt mondja, hogy ha a kövi kúp se viszi le akkor hívjam őket újra és kijönnek akkor oké, ez a "szájhuzogatás" nem tetszett. :?
Férjuradnak drukkok!!! JP miatt meg hűűű a hideg kiráz...remélem hamar szabadultok!!! ++++

Curse: terhesrucit sajna én má kölcsönadtam egy barinémnak aki szintén pocakos :( most megnéztem, hogy a térdgatyát is odaadtam-e, de azt is, úgyhogy sajna nem tudok segíteni...Bő ruhák esetleg??

Votiv: mindig akarom kérdeni, hogy nagyfiatok hogy van?? Kiengedték már a Lászlóból????


Rylie
rylie
 
 


Ja és GRATULA VAjda Attilának az első aranyért!!
és a legszebb érem szerintem Kozmann-Kis-Koló bronzérme !

és HAJRÁ pólósok!!! :lol:

R
rylie
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?