Éjt!
Fenci nekem van egy dobozom! Elküldöm postán, ha gondolod, vagy talizhatunk valahol, a jövő héten nem tudom hogyan, de ha még van akkor egy darabig oké...sztem a posta biztibb!Írj priviben címet!
Képzeljétek!!!!!!!!!!
Párom elmondta anyósnak, hogy depizek, és hogy igazából ő is most veszi észre, hogy mekkora a hasam, és hogy még mennyi minden lenne, és hogy má nem megy olyan flottul!!!!!!!!!!!
Ezért!!!!!!!!!!!!
Anyós jön a jövő hétre!!!!!!!!!!!!
Én alapvetően jól megvagyok vele, igaz sokat segít a 300 km, de most nagyon örülök...végre vmi gyújtogatja a gyertyát az út végén!
Mert ma a gyerek egy katasztrófa volt...reggel istenien eljáccott, amíg megfőztem, evett is rendesen, no persze a kedvence volt, paradicsomos husi...olyan édes savanyús kínai jellegű, kicsit magyarítva...és erre nem akart elaludni!!!!!!!!!!!
Hát azt hittem megzavarodok! vasalni akartam....
Apjuk hazajött, nagynehezen egy órára ledöntötte, már hulla volt estére, bevacsizott, és a kakaó után kihányt mindent! Most végeztem a lakáspuccennel...
Gyugyi!
Van ott closty is a dugizugban nem?
Suzy
Én is örülök, hogy egyre több a kismami, ugyanakkor bennem van a félsz, mert oly sokan nem írnak...ugye azé olvastok minket, és majd jelentkeztek egy szép zebrával?????????? Mert mi veletek vagyunk!
Nem irigyellek, hogy ilyen messze vagy...az én némethonba szakadt barátnőm, tudod, akivel egy fősulira jártatok, tunk...náluk is sikerült a baba...a férjének gondjai lettek a társ biztivel odakint, leállt a lombik a támogatás hiánya miatt, és sztem a nyugalomban, meg az önfeledségben spontán összehozták a babát...most kb 8 hetes, még fél nagyon, de már hisz benne...neki is nehéz, nem tom hogy fog majd boldogulni egyedül, még a nyelvet se beszéli túl jól, sok gondja volt az orvosokkal, de asszem talált egy magyart, hát már ez is vmi
gyors küldés...